PHONE ZONE<>
052013<><>

Multi-lens Camera

Za divno čudo, Multi-lens Camera nije još jedan od „onih” programa čija je primarna namena implementiranje grafičkih filtera na fotografijama u realnom vremenu. Doduše, manipulisanja snimljenim fotkama ima, ali su one daleko korisnijeg karaktera od „zamuti, posvetli, izobliči, pretvori u crtani film” pandana.

Program zapravo služi za izradu kolaža od dve, tri ili četiri slike. Recimo da želite da snimite svog ljubimca u različitim pozama i takvu sliku podelite na nekoj društvenoj mreži sa ostatkom komune. Bez poznavanja Photoshopa ili nekog sličnog programa za obradu fotografija ovo ćete teško uraditi (spojiti fotografije u jednu). Multi-lens Camera ceo proces automatizuje, a na vama je samo da pritisnete dugme shooter u pravom momentu.

Prilikom izrade kolaža, na raspolaganju je izbor stila okvira – od klasičnog kvadratnog, pa sve do marifetluka sa trapezima, trouglovima i različitim veličinama polja. Stilova nema mnogo, svega osam, ali je to i više nego dovoljno za postizanje upečatljivih rezultata. Snimanje se ne mora obavljati redom, već tapkanjem prsta birate polje u koje će se naredna fotografija smestiti. Nažalost, naknadno pomeranje fotografija nije moguće.

Pored izrade kolaža, Mult-lens Camera može da se iskoristi i za pravljenje kaiš slika (efekat sličan fotografisanju u namenskim foto-kabinama, kakve se viđaju na aerodromima, autobuskim/železničkim stanicama i slično). Na raspolaganju je izrada horizontalnog ili vertikalnog kaiša, te setovanje željenog broja slika (od dve do pet).

Vladimir PISODOROV

 
Sony Xperia E
LG Optimus G
Samsung Galaxy S4
ZTE V955 (ZTE Blade G)
Nextbook Premium 7se Next7D12F
HTC One
Prva pomoć za sve
Sketch Guru
3DMark
Google Keep
CloudArround Music Player
Eye Trainer Pro
iOnRoad Augmented Driving Pro
RadiON
Asbit PVSTAR+
Multi-lens Camera
Šta mislite o ovom tekstu?
SafeBox Encrypted
Google Translate
NoLED

Platforma:
Android
Veličina:
5,7 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
goo .gl /3PMpf
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera