PHONE ZONE<>
052013<><>

RadiON

Ponekad se čini da programeri razvijaju isključivo aplikacije za slušanje internet radija pošto se njihov broj neprestano povećava. Dobra strana tog trenda jeste veća konkurencija, koja rađa sve naprednije programe. Jedan od najinteresantnijih je RadiON.

Iako je ovo aplikacija prvenstveno namenjena za preslušavanje muzike sa brojnih radio-stanica (info kaže 50.000, verovaćemo na reč), ona ima i nekoliko praktičnih dodataka. Prva stvar koja nam se mnogo svidela jeste interfejs kojim dominira sat, a pored njega se nalaze dve skale, za podešavanje zvuka i osvetljenja. Taster ’Power’ ispod njih gasi aplikaciju.

Alarm je prvi od tri potenciometra koji se nalaze ispod sata i može se podesiti tako da ujutru prvo čujete zvuk omiljene radio-stanice. Osim „klasičnog” isključivanja, možete podesiti opciju da alarm ugasite drmanjem telefona.

Preko drugog se pokreće pretraga radio-stanica, a interesantan detalj čine animacija i zvuk dok se veza uspostavlja. Izbor radio-stanica je zaista ogroman, a radi lakše pretrage podeljene su u nekoliko segmenta. Mogu se pretraživati žanrovski, po državama (ima Srbije) ili preko preporuke same aplikacije. Sem toga, postoji mogućnost „ručnog” dodavanja posebnih radio-kanala.

Treći potenciometar otvara tajmer, namenjen onima koji žele da se uspavaju uz muziku, tako da se aplikacija može podesiti da se sama isključi nakon određenog vremena. Veoma praktičan dodatak je „Scrap”. Služi za brzo beleženje pesama koje se upravo emituju na radiju.

Danijel FARKAŠ

 
Sony Xperia E
LG Optimus G
Samsung Galaxy S4
ZTE V955 (ZTE Blade G)
Nextbook Premium 7se Next7D12F
HTC One
Prva pomoć za sve
Sketch Guru
3DMark
Google Keep
CloudArround Music Player
Eye Trainer Pro
iOnRoad Augmented Driving Pro
RadiON
Šta mislite o ovom tekstu?
Asbit PVSTAR+
Multi-lens Camera
SafeBox Encrypted
Google Translate
NoLED

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
2 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
http://ensightapps .com /
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera