PDA

Prikaži potpunu verziju : Lapsusi i smešne situacije...

Strane : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15

iMa_NeKo_PljUgU
11.8.2008, 22:35
Desilo mi se jednom na leto kad sam siso jednog klinca da je od silne vriske, i straha od sisanja upiso i mene i njegovog oca koji ga je na silu terao da se sisa.:D

Dosli otac i sin kod mene u frizerski salon na sisanje...

Mislim da su ovo primeri gde je neophodno koristiti č,ć,š,đ itd. :D

zvucnjak
12.8.2008, 12:43
Objasnjavam ja jednom prijatelju neku igru, i kazem
"you can improve character's magic and FARTING abilities" ... :boodala:
smejali se pola sata

Renche
12.8.2008, 14:24
Pokazao ja drugu Miloradu graficku karticu Radeon HD4870 x2, i ja kazem AMD kupio ATI, zato piše AMD na donjem delu grafike, kad odjednom on kaže ATI proizvodi oklope a AMD čipove...

:rofl:

zone2403
12.8.2008, 23:04
Pokazao ja drugu Miloradu graficku karticu Radeon HD4870 x2, i ja kazem AMD kupio ATI, zato piše AMD na donjem delu grafike, kad odjednom on kaže ATI proizvodi oklope a AMD čipove...

Nije tacno ja to nikada nisam rekao :D.
Nego, upada danas kod mene jedan drug i onako s vrata pocinje: ''E, ovi sektasi (inace njemu su sektasi svi koji nisu on, uglavnom), svud ih po gradu ima!'' -''Kakvi, sektasi?''
-''Ma, ne znam brate, 'oce da me regrutuju, pola sata su me jurili!'' -''A iz koje su crkve?''
-''Ma, oni EPIKSOPELIJANCI!''
Inace ispostavilo se na kraju da su ljudi samo radili anketu o tome kakvo misljenje proseecni gradjani imaju o njima, ili nesto sl.!

djuro88
13.8.2008, 13:59
Ja juce na poslu

Ja : Dobro jutro izvolite
Klijent : Dali mogu da dobijem signal za faks
Ja : Koga da dobijete
Klijent : Signal za faks
Ja : Samo sekund , Gorane neko te trazi na telefon (Goran mi je kolega)

Posle nismo mogli da radimo od smeha (napominjem da je ovo bilo u 9 ujutru i da sam napola spavao)

Gordon Freeman
13.8.2008, 15:57
U povratku sa letovanja(iz Kusadasija ,Turska) posle poluprespavane noci svi se lagano bude u busu muk ,samo jedan lik iz zadnjeg dela busa svojoj devojci :
"I bre Nevena kolko hrčeš sve me sram pojede od ljudi
Moro sam svima cokoladicu da dam da bi zaspali"

Hvala bogu ceo bus poce da se smeje ,a jadna devojka je zacrvenela:opanachke

G@Rtn3R
13.8.2008, 18:40
Ja i rodjak ispred njegove kuce ( u "narodnjackom" selu,po muzici naravno).
Pustio ja neku pjesmu od Nightwisha na zvucnike i uzivam a on me pita :
"Jel a koja je to pjevacica?"
"Ma nije pjevacica nego grupa, Nightwish"
<u tom trenutku prolaze neke cure tuda, sredjene i gledaju u nas, a rodjak ce /glasno/>
"Pojacaj der to Vlado, nek se zna u cijoj se kuci Nightwish slusa!"

Greko Darstiva
13.8.2008, 20:38
Drug moje sestre radi preko raspusta u prodavnici pogrebne opreme koju drzi njegov stric.
Jednom kada je usluzio musterije pokusao je da bude ljubazan i dok su oni izlazili rekao im je hvala, dodjite nam opet.:D

De Mirkoni
13.8.2008, 20:54
Radio ja 93 god kod jednog privatnika u friz salon a gazda je imao sve neke stare masine po 30 god popravljane 100 puta, sedne meni jedana musterija a znam ga doso na odsustvo skoro iz vojske i u toku sisanja dodje do kratkog spoja na kablu masinice, i ona exsplodira tip se trgne i kaze: jao zar sad na kraj vojnog roka da poginem i tajac jedno 10 sekundi pa smo se posle svi pocepali od smeha.

G@Rtn3R
17.8.2008, 12:27
U kasne sate, ja i moj kum gledamo neke profile na Sanjalici (sajt za upoznavanje valjda) i naidjemo na neku curu...ma nije bitno
Uglavnom cura postavila sliku na kojoj su dvije djevojke i pise "Ja sam ova lijeva :D" a kum salje privatnu poruku:
"Molicu broj od desne"
:rofl::rofl::rofl:

mciggzy
17.8.2008, 12:41
Sad sam se ismejao...

jedan lik kaze kada je babina drugarica dosla kod nje u posetu, na kaficu, pitala je zacudjeno:

"A kako tvoje soljice imaju rucku sa leve strane?"

:eek::rofl:

Irena 93
17.8.2008, 18:06
Ne znam bas da li je toliko smesno al aj da stavim...Pre neki dan gledala ja na TV-u olimpijadu i dodje moj brat i vidi da pise ono Beijing i kaze:Nisam znao da se ovo desava u Belgiji...:rofl:

Cvrcak
18.8.2008, 3:26
Drug moje sestre radi preko raspusta u prodavnici pogrebne opreme koju drzi njegov stric.
Jednom kada je usluzio musterije pokusao je da bude ljubazan i dok su oni izlazili rekao im je hvala, dodjite nam opet.:D

Moja braca od strica, koji takodje ima radnju pogrebne opreme, su na poledjini vizitki pisali VASE JE SAMO DA UMRETE, SVE OSTALO JE NASA BRIGA. Isto tako su kada stric nije bio u radnji sami podizali cene opreme, kako im kad trebalo za grad :)

dzonihsv
18.8.2008, 3:29
Kad smo vec kod pogrebnika. Komsija mog druga drzi staracki dom i vrsi pogrebne usluge. :D

Ironije... :kreza:

Gordon Freeman
18.8.2008, 8:28
Procito sam na jednom spomeniku skoro (u toku neke sahrane):

Ja ovde lezim ,a ti ovo citas
a bolje da ti ovde lezis,
a ja ovo da citam!:boodala:

Greko Darstiva
18.8.2008, 12:36
Kad smo vec kod pogrebnika. Komsija mog druga drzi staracki dom i vrsi pogrebne usluge. :D

Ironije... :kreza:

Ovo nije ironija vec profit.:D

dzonihsv
18.8.2008, 12:49
Ironican profit :). Cuti, kad sam ga pitao kako posao, covek rekao: "Nikad bolje".

:D

De Mirkoni
18.8.2008, 23:37
Tacno preko od mog frizerskog salona moja 2 druga drze prodavnicu pogrebne opreme i stalno kad brijam nekoga, i kad treba da predjem na drugu stranu lica da brijam okrenem musteriji glavu ka izlogu koji gleda tacno u tu pogrebnu firmu usledi gutanje knedli i komentar; majstore al imas pogled odavde sacuvaj boze, baksuz a.

De Mirkoni
18.8.2008, 23:42
Prolazim ja jednom ulicom i vidim na prozoru jedne kuce od poznatog kasapina za stoku pise: koljem po kucama.:rofl:

Dreamfall
19.8.2008, 11:27
Ja i rodjak ispred njegove kuce ( u "narodnjackom" selu,po muzici naravno).
Pustio ja neku pjesmu od Nightwisha na zvucnike i uzivam a on me pita :
"Jel a koja je to pjevacica?"
"Ma nije pjevacica nego grupa, Nightwish"
<u tom trenutku prolaze neke cure tuda, sredjene i gledaju u nas, a rodjak ce /glasno/>
"Pojacaj der to Vlado, nek se zna u cijoj se kuci Nightwish slusa!"

To kao kad mi je komsija u hometown of Kragujevac opalio Daru bubamaru i ne iskljucuje a ja izleteo sa elektricnom na terasu i (iznenada) uzeo gruvam slaying the dreamer...komsija ugasio to sran8e zvao policuju oni dosli kod mene ja im reko da se to neki lik zaje6avo i oni odose.Sad sam u BG-u ali cim dodjem u KG ima da slay the dreamer :D Mnogo volim da ganjam ove seljake narodnjake no ofense ovim 2% foruma koji to slusaju :ciao:

hacker_aca
19.8.2008, 15:56
Polako sa tim pogrebnicima, znate da je crni humor ovde zabranjen. :D

NjegovaWisost
20.8.2008, 4:01
:)Ja na plaži Mogren, držim ključeve i nešto kontam kako je jedan od njih skoro polomljen i onda me frizbi privali po sred glavuđe, sa sve krvlju...

A naj je bilo kada sam skako sa bungeeja, govori jumpmaster:
- Vidiš onu ribu sa bijelim šeširom?
- Vidim.
- E pa skoči ka njoj :D

http://img84.imageshack.us/img84/5262/86884888ks5.th.jpg (http://img84.imageshack.us/my.php?image=86884888ks5.jpg)
http://img84.imageshack.us/img84/8712/78438918yu9.th.jpg (http://img84.imageshack.us/my.php?image=78438918yu9.jpg)
:)

Marko
20.8.2008, 4:24
Profesorica: gde se nalaze eolska ostrva?
Moj brat: erotska ostrva se nalaze......
& ili 8 razred :D

dzonihsv
20.8.2008, 4:25
Profesorica: gde se nalaze eolska ostrva?
Moj brat: erotska ostrva se nalaze......
& ili 8 razred :D

Da nije mozda 7 i * razred ;).

cope05
22.8.2008, 13:34
Isao ja sa ortacima na utakmicu i mi trebali da izadjemo na prvoj stanici,a ja u nekom tripu na drugoj da treba da izadjemo i dodjemo na prvu stanicu (ja usao u prednji deo basa a oni u zadnji tako da ih ne vidim).Dodjemo mi na prvu stanicu ja opusteno gledam kroz prozor i vidim njih kako se dernjaju i masu mi.Ukapiram ja da treba da izadjem i poletim ka vratima.Majstor vec pritisnuo dugme za zatvaranje i ja kao da razgrnem vrata rukama i ruke mi se prikljeste u vratima.Posle su me zezali do ludila.:eek::eek::boodala::boodala::n-cc2:

Dreamfall
22.8.2008, 17:01
Isao ja sa ortacima na utakmicu i mi trebali da izadjemo na prvoj stanici,a ja u nekom tripu na drugoj da treba da izadjemo i dodjemo na prvu stanicu (ja usao u prednji deo basa a oni u zadnji tako da ih ne vidim).Dodjemo mi na prvu stanicu ja opusteno gledam kroz prozor i vidim njih kako se dernjaju i masu mi.Ukapiram ja da treba da izadjem i poletim ka vratima.Majstor vec pritisnuo dugme za zatvaranje i ja kao da razgrnem vrata rukama i ruke mi se prikljeste u vratima.Posle su me zezali do ludila.:eek::eek::boodala::boodala::n-cc2:

Oce to meni danas u 27-mici prikljestili gitaru u torbi(vratima) a ja ne dam a on lik krenuo ja sutiraj vrata on stade na crveno na semofaru ja ne daj gitaru(u busu bio neki ciga reko ne smem njemu gitaru da ostavim) vuci ne daj izvukoh nekako gitaru uz pobednicki krik tipa je63m ti mat3r opusteno krenuh kuci :D

nighthawk
22.8.2008, 20:32
Ovo je prilicno cesta pojava. Jednom izlazim na stanicu u Brzom Brodu (Nis) i devojci koja je bila iza mene vrata uhvate ruku. Pokusao sam da na silu otvorim vrata, ali vozac je cuo njene drugarice koje su digle dreku i/ili je video sta se desava u ogledalu i otvorio je vrata. Ova devojka niti je sta rekla, niti je pokusavala da se izvuce, jednostavno kao da je prospavala celu stvar.

A M G
22.8.2008, 20:39
Ovo je prilicno cesta pojava. Jednom izlazim na stanicu u Brzom Brodu (Nis) i devojci koja je bila iza mene vrata uhvate ruku. Pokusao sam da na silu otvorim vrata, ali vozac je cuo njene drugarice koje su digle dreku i/ili je video sta se desava u ogledalu i otvorio je vrata. Ova devojka niti je sta rekla, niti je pokusavala da se izvuce, jednostavno kao da je prospavala celu stvar.

Da vozac nije na vreme primetio da nesto nje u redu, pitao bi ja nju koliko bi dugo izdrzala da trci @60 km/h, a i brze, posto znaju ovi vozaci tom deonicom ponekad bas da stisnu gas! :dzavo:
Posle toga ne bi mogla da se oglasi, al' s razlogom! :kreza:

todos
22.8.2008, 21:58

To sam i ja doziveo pre neki dan. Nekoj zeni se prikljeste kolica sa detetom kad je izlazila iz autobusa. Ja iako sam bio sa stakom reagovao sam urlikom tj. dao glasovno upozorenje vozacu. Autobus je imao dvadesetak putnika i jedva da je jos neko progovorio nesto. Posle vozac, aaaa nisam je video, krava ne zna kud ce, dal' ce da izadje dal' nece. I ja posle takve gluposti kulturno odgovorim tom vozacu, ajd' ne ****, u sta gledas volino. Naravno ucuto je i ne znam sta je bilo posle, ali sam primetio zenu da je placuci okrenula nekog mobilnim.

Dreamfall
22.8.2008, 23:00
To sam i ja doziveo pre neki dan. Nekoj zeni se prikljeste kolica sa detetom kad je izlazila iz autobusa. Ja iako sam bio sa stakom reagovao sam urlikom tj. dao glasovno upozorenje vozacu. Autobus je imao dvadesetak putnika i jedva da je jos neko progovorio nesto. Posle vozac, aaaa nisam je video, krava ne zna kud ce, dal' ce da izadje dal' nece. I ja posle takve gluposti kulturno odgovorim tom vozacu, ajd' ne ****, u sta gledas volino. Naravno ucuto je i ne znam sta je bilo posle, ali sam primetio zenu da je placuci okrenula nekog mobilnim.

To oni izgleda namerno (nemarno) rade..kad pomislim da sam mogao da ostanem bez gitare a ta zena bez deteta :icon_evil :Freddy:

PeTkO
22.8.2008, 23:14
Dreamfall: Daj gitaru!
Autobus: Necu.
Dreamfall: Ma daj mi gitaru!
Autobus: Necu
Dreamfall: MAJMUNE daj mi gitaru.
Autobus: EVO TI TVOJA GITARA.
Ciga: Majstore, pa sto mu dade gitaru, to mi leba za mesec dana

Sry, morao sam :)

paulvandyk68
22.8.2008, 23:32
Prolazim ja jednom ulicom i vidim na prozoru jedne kuce od poznatog kasapina za stoku pise: koljem po kucama.:rofl:
Alat nosim sa sobom.

Dreamfall
22.8.2008, 23:34
Dreamfall: Daj gitaru!
Autobus: Necu.
Dreamfall: Ma daj mi gitaru!
Autobus: Necu
Dreamfall: MAJMUNE daj mi gitaru.
Autobus: EVO TI TVOJA GITARA.
Ciga: Majstore, pa sto mu dade gitaru, to mi leba za mesec dana

Sry, morao sam :)

To mu leba za 3 meseca Ibanez je bio u pitanju...

zdravkelja
23.8.2008, 0:11

Moj drug izvalio pre neki dan: S kim si, s njim si. :to_care:

Renche
23.8.2008, 0:45
Ja sam stvarno lik....
Posle višečasovnog igranja Quake-a 3 , kad sam završio, tražio sam po kući Railgun... Onda se setim da je ostao u Quake-u :boodala:

PeTkO
23.8.2008, 1:25
Sinko, man' se tog quakea, zavrsices u lazi ako tako nastavis :)

dark mesiah
23.8.2008, 10:44
sry za psovke, ali bez toga ne moze...

Dolazi lik iz moje (sada vec bivse) skole u skolu posle mesec dana. Pozdravlja se sa svima iz mog razreda, a drug mu kaze: de si aco *ebem ti mater dugo te nisam video. A on ce na to (glasno i iznervirano): E nemoj kevu da mi diraš zakucaću te za ovaj zid *ebeš mi mater !!!

Wolverine
23.8.2008, 11:09
Sinko, man' se tog quakea, zavrsices u lazi ako tako nastavis :)

A ni u Lazi cini mi se nema railgun:rofl:

Antony Kidis
23.8.2008, 12:01

I ja tako jednom isao busem i trebao da izadjem, ali on nije stajao gde ja treba da izadjem, mrzelo me da idem do sledece stanice pa da se posle vracam, vrata bila otvorena a on isao polako, i ja iskocim, ali kako sam iskocio nekako sam se lose docekao i polomio se ko p..... Svi putnici skocili iz sedista, živi me blam pojeo. :):):)

mciggzy
23.8.2008, 12:05
Ovo se secam jos iz 46-ice dok sam isao u srednju skolu, tad su bile one najvece guzve u GSP-u.

Guzva na vratima, i covek pita stariju zenu ispred sebe: "Jel izlazite na sledecoj stanici?"

a gospodja ce pomalo unezvereno: "kako znate??!?!?" :eek:

:kreza:

mciggzy
23.8.2008, 12:21
jaoj, setih se sada jos jedne anegdote iz tog perioda :)

Bila je jedna baba, dal je zivela u nekoj baraci ko zna gde, uglavnom, tako je izgledala... i nista je nisi mogao razumeti kad naglas trabunja (nazalost vidjao sam jos slicnih po centru), ali ni pribliziti joj se a da ne pocne da te tuce, rukama, torbom, i da se dere... svakako je imala neku fobiju od toga

Dok sam isao u skolu, par puta je isla busom ka Cvetkovoj pijaci, i svuda guzva a oko nje je buffer zona, sve prazno lol

Jednom sam sedeo sa drugarom u zadnjem delu, i nije bio prepun autobus a ona je sela odmah iza srednjih vrata, i do nje je bilo jedino prazno sediste...

i tako stanicu po stanicu je neko ulazio, a mi smo samo cekali da sedne i da ona pocne da se dere i mlati ga :D i tako na svakoj stanici :)

jeste malo kvarno, ali tad smo bili klinci :) mislim da smo cak ostali u busu i iza nase stanice za izlazak koliko nam je bilo smesno :kreza:

Nutsbre@ker
23.8.2008, 12:28
Ovo se desilo kod mene u zgradi pre nekih mesec dana. Pun lift ljudi i naravno ja u njemu, i sad kada je trebalo da izadjem 'ladno odvalim pred svima "Laku noc" umesto "dovidjenja". I jedna komsinica meni odgovara: " laku noc komsija, lepo spavajte". E sad to ne bi bilo nista cudno da nije bilo 11 sati PRE PODNE :D

todos
23.8.2008, 13:15
Dok su bile kise pre ove suse, dvaput sam bio isprskan od iste bare. Kako? Vraco se s 'posla, autobusom i pri izlasku autobus krene preko te rupetine. Posto radim svako drugo vece, ujutru mi se to desilo, uzastopno. Naravno da zivim u predgradju gde autobuska stanica nije asfaltirana.:kreza: Jos veca fora kad je susa, autobus pre nego sto stane na stanicu da udjem u njega, sidje sa asfalta, nabije prasinu, i onda saceka da prasina ne udje u autobus, pa tek onda otvori vrata.:opanachke. A sve je to remek delo jednog te istog vozaca, ko zivi blizu gde i ja, zna o kom Miloju pricam.

Gordon Freeman
24.8.2008, 10:56
Drugarova dva druga iz osnovne , u osmom razredu resise da odu do mediateke da iznajme neke filmove(u pitanju su "filmovi bez prevoda") , i sad oni ulaze ,gledaju ...nema...pitajku prodavca :"Izvinite ,jel imate nesto za nas dvojicu?" , ovaj klimnu glavom i ode u jednu sobu iza pulta i donese im u papir uvijen disk ,oni se zahvalise i odose kuci kod jednog od njih da gledaju!

Pocinje film , ulazi jedan muskarac .... ulazi drugi muskarac .... momci cupaj gajtan iz zida ....:rofl:

Ninoslav
25.8.2008, 10:49
Na engleskom je, nadam se da cete razumeti, pisao sam za jedan ino sajt...

(My uncle and me run a family business, we own a photo studio. Weddings are obviously just one of many things we do. Usually we sell wedding pics to guests who are out of town or are unable to buy them later... Local currency here is CSD, and one US dollar is around 60 CSD. We sell 1 photo for 100 CSD. )

Me: Ok sir, you have two photos, that'll be 200 CSD.

Guy: WHAT! You must be kidding! I'm not paying for that!

Me: Ok... You don't have to buy your photos. Thanks anyway...

Guy: Wait... I'll give you 100 CSD for both... Deal?

Me: Uhm, no sir, we can't bargain here...

Guy: Well in that case, no, I won't buy them. I guess you'll be taking the pics back home...

Me (pretty angry by now): No, I won't...

(I took both of pics and tore them apart in front of his eyes! He went pale in a matter of seconds!)

Guy's wife (to him): You stupid a**hole!

(Rest of the customers that night were more than willing to pay) :)

Ninoslav
25.8.2008, 13:04
Evo jos dve anegdote sa svadbe...

Situacija: mladina devojacka soba, ceka se da dodju mladozenja i dever i da je "kupe", isprose. Ja je fotografisem u vencanici sa njenom kumom, roditeljima.
Mlada je extra lepa i zgodna. Mladozenja (koga sam video ranije tog dana) je u rangu Freddyja Krugera, ali vidi se da ima kesha.
U jednom trenutku ostajemo sami u sobi ona i ja.

Ja: Nemoj da budes nervozna, sve je ok, ionako je ovo jednom u zivotu, neces morati da opet prolazis kroz ovo.

Mlada: Psst... nemoj nikome da kazes, ali ako bude sve kao sto sam planirala, slikaces ti opet moju svadbu... :eek:

Situacija 2: Nakon vencanja u crkvi i slikanja sa gostima ispred oltara i ikona, mladence obicno slikam same. Posto su tada vec prilicno nervozni i nadrndani, trudim se da ih ne mucim puno pa obicno ja namestim "poze" i kako da stanu. Medjutim, ne i danas. Par kao iz snova se sam namesta.

Ja: Odlicno se stali, hajde samo jos jedan snimak pa mozemo da idemo. Obicno su svi zbunjeni i ne znaju kako da stanu bez moje pomoci, vi ste do sada najbolji, kao da ste ovo vec radili :D
Mlada: Pa... meni je prvi brak ali njemu nije... on se vec zenio... :paranoia:
Ja: :boodala:

Mislim da sam i pocrveneo... :aplauz:

cope05
25.8.2008, 17:36
Isao sa dva ortaka na utakmicu(opet:)) na cerak i kod sajma ulazimo u 52.Ja i ortak na prednja vrata a ovaj treci na srednja.Kod mene na putu iza one vozaceve kucice bleji paket ogroman (za koji se ispostavilo da je od neke babe koja je tu sedela).Preskocimo nekako taj paket i odemo kod srednjih vrata.30 sekundi nakon toga:

Vozac(mladji covek koji zna da je babin paket):Gospodjo molim vas pomerite paket sa puta da se neko ne saplete.

Baba(nadrkana ko zmaj):STA???

Vozac(blago iznerviran):MOLIM VAS POMERITE PAKET SMETA LJUDIMA!

Baba:P**ka ti materina neznas sta da radis pa babu cimas!!!

Pomeri baba paket i jos nesto psuje a vozacu pukne film i zaustavi autobus nasred puta(kod sajma:eek:)

Vozac(pun mu ***** svega):Kako vas gospodjo nije sramota da psujete na javnom mestu p*cka vam materina nevaspitana!!!:eek::a_whistli

Sad kao slag na tortu

Jedan ortak (koji je sve vreme gledao u onaj mali TV u autobusu:boodala:) uopste nije gledao sta se desava opusteno mi kaze:E,Cope vidi Maddona na TV-u
Postoji samo jedna rec za njega:PARANGAL :D

dark mesiah
25.8.2008, 20:18
Drug pretura po mojim filmovima...

On: E, kakav ti je ovo film Put u središte zemlje ?
Ja: Pa znas, to ti je kad putuju u srediste zemlje.
On: Ne *eeeeri

cope05
25.8.2008, 21:59
Kad sam vec pri tastaturi sto da ne napisem i ovo.

Bila jedna moja ortakinja (plavusa a glupa ko tocak) sa nama i mi nesto raspravljali cemu sluze amortizeri.Dodje ona i izjavi:Nije bitno cemu sluze vazno je da greju:eek:

Predrag Stankovic
25.8.2008, 22:36
Nemozete da zamislite samo sta sam ortaku poklonio za Rodjendan da bih video njegovu reakciju,

Svi se okupljaju, daju mu lepo upakovane poklone chesatitaju mu rodjendan, dajem mu ja poklon u providnoj kesi uzima on u ruke interesuje je ga o cemu se radi, vadi on kutijicu iz kese i vidi Lepak za hvatanje misheva :rofl: , on se cimnu i baci kutuju na pod ,to je izazvalo smeh kod ostalih prisutnih, ja posle toga otvorih kutiju i iz nje izvadih dezodorans koji sam mu kupio. :D

paulvandyk68
26.8.2008, 0:17
Kao kada je profesor glasno razmisljao na casu. Neznam zasto Zevsu nikada nisu napravili spomenik na akropolju, tada jedan od ucenika odgovori, sta ce mu? on ima na Dedinju.

uros@3D
26.8.2008, 1:18
Imali mi jednom razredni cas i sad se tu krene voditi neka kao ozbiljna tema i svi se ukljucuju. Naravno uvek se nadje neko ko ce da zabusava.. tek ustaje jedan drug i kaze:

-Ljudi kad se zezamo onda se zezamo, a kad se radimo onda da se radimo! :rofl:

Tek ce onda razredna: "Pa onda bolje da se zezate :eek: "

hihihih :D

TOTTFIROOB
27.8.2008, 18:31
Ovo sam cuo danas od kolege sa posla
Bio neki starac i imao staru biciklu i na putu do kuce usput je svratio do prodavnice, ostavivsi biciklu ispred nje. Kada je izasao iz prodavnice, video je da su mu ukrali biciklu, i seo je ispred prodavnice i poceo da kuka i place. U tom momentu je prolazila pogrebna povorka pored njega, i jedan covek se iz kolone odvojio, i pitao starca: " Sto places, ionako je bila stara?(misleci na preminulu)", a starac ce:"Ma znam, ali je jos mogla da se jase"
:P

todos
28.8.2008, 17:37
Primer pre vise od 30-40 godina u jednom selu kraj Cacka. Mali prvacic u skoli psuje: ****te Tito, i stalno to ponavlja. Naravno nastavnik prijavi udbi, oni dodju u skolu i pitaju malisana, od koga si to cuo? Od babe, odgovori. Odu oni kod babe da provere, baba stara oko 80 godina, i imala obicaj da tako psuje. Oni se okrenu i odu.

crazy_LG
1.9.2008, 17:58
Moja pra-baka je jednom,dok je bila ziva,usivala chipku. I tako u razgovoru se zbunila, pa rekla:

- Pusti me da usijem pi*ku na carshav.:boodala::D Umesto cipku ona je rekla pi*ku:rofl:

Igrala moja nerodjena sestra Virtua Tennis 3. Trebala je da igra protiv Marije Sharapove, pa mi reche:

-Igrm sledeci mech protiv Marije Sherifovic:rofl:

Srlandand
1.9.2008, 18:57
Imam jednu drugaricu u odeljenju, plava je, mnogo je volim, ali devojka zna da lupi...
-'El znas da Nova godina pada na petak 13?
-Ne *eeeeeri. :tapsh:

Irena 93
1.9.2008, 20:47
E evo i ja da *doprinesem* ovoj temi.Danas,ja se vracam iz skole i udjem lepo u 108 i ono sve normalno i ja se na pola puta setim da sam u kesu ubacila cokoladicu i mobilni.I ja da vidim sta je kad ono(na onih 500 stepeni u autobusu) to se istopilo i moj jadni mobilni plivao u tome.I ja ne znam sta da radim,krenem nekako da cepam svesku(budala) da obrisem mobilni(opet budala) i bas u tom trenutku autobus zakoci i mobilni onako klizav poleti i padne malo dalje.U tom trenutku ja sam samo htela da nestanem bukvalno koliki je to blam bio.Onako telefon sav u beloj cokoladi leti po autobusu...e bilo je strasno...:D

todos
1.9.2008, 20:51
E evo i ja da *doprinesem* ovoj temi.Danas,ja se vracam iz skole i udjem lepo u 108 i ono sve normalno i ja se na pola puta setim da sam u kesu ubacila cokoladicu i mobilni.I ja da vidim sta je kad ono(na onih 500 stepeni u autobusu) to se istopilo i moj jadni mobilni plivao u tome.I ja ne znam sta da radim,krenem nekako da cepam svesku(budala) da obrisem mobilni(opet budala) i bas u tom trenutku autobus zakoci i mobilni onako klizav poleti i padne malo dalje.U tom trenutku ja sam samo htela da nestanem bukvalno koliki je to blam bio.Onako telefon sav u beloj cokoladi leti po autobusu...e bilo je strasno...:D

Zasto se ljutis kad je i takav dobar, znas onaj model mobilnog telefona sto ima u nastavu chocolad.

Lokigodofirendlies
1.9.2008, 20:55
Zasto se ljutis kad je i takav dobar, znas onaj model mobilnog telefona sto ima u nastavu chocolad.
LOL.

23895

Irena 93
1.9.2008, 21:01
Samo vi mene zezajte.:DJedva sam ga ocistila kasnije.Cini mi se da jos uvek ima cokolade unutra...:kreza:

Notorious B.I.G
1.9.2008, 21:46
Moj buraz je stavio telefon(T630) zajedno u dzep gde je bio suncokret,tako da mu je sva so usla pod tastaturu i kad kod stisnes bilo koje dugme oseca se da krcka.Kod tog telefona nije moguce rastaviti masku bez alata,koji nije imao,tako da je uzeo cackalicu pa je cackao izmedju dogmica ne bi li izvadio svu so.Medjutim uspeo je da otkine jedno dugme(8).Ali ni tu nije bio kraj,potom je uzo oho lepak i sipao na mesto gde treba da stoji osmica pa je vratio dugme.Naravno lepak se razlio po ploci telefona tako da je bio ne upotrebljiv!

Renche
1.9.2008, 21:51
Mom drugu se dogodio sličan slučaj...

Otišao u prodavnicu da kupi eurokrem, i stavi ga u džep gde i telefon...
On se seti posle sat vremena da je stavio krem u džep...
Kad on izvadio telefon, ima šta da vidi, ceo telefon je bio od krema, i on lik, stavi ga u kadu da ga opere :rofl: i posle toga mu crkne

crazy_LG
1.9.2008, 21:58

LG Chocolate:rolleyes:Ma nije to nishta,moj ortak spavao u krevetu sa svojom Nokiom u djepu i u snu se upishao. Morao je fon da nosi na popravku:tapsh::tapsh::boodala::dedica:

Lokigodofirendlies
1.9.2008, 22:00
Hm sudeci po ucestalosti ove nepogodnosti, ovo bi iz mildly zanimljive zanimljivosti (:kreza:), moglo da preraste u lukrativan biznis - jestivi telefoni.

Doduse jos je par genija (poput mene:D), doslo na slicnu ideju:
Lobster phone:
23897

@crazyLG
Previse informacija!
Zanima me kako ce da objasni zasicenost amonijakom.

G@Rtn3R
1.9.2008, 22:06
Kad smo kod mobilnih...
Ja sam oprao svoj bivsi Samsung E310i u vesh mashini, pustio da se osusi i eno ga ponosno fercera kod moje babe :D

crazy_LG
1.9.2008, 22:07
Bio ja kod ortaka,kad mi se ishlo u WC. Medutim,nisam hteo da se odvojim od telefona. Perem ti ja ruke, a stavio telefon na klizav lavabo( sushta genijalnost). Naravno, telefon je skliznuo u vodu. Na svu srecu, posle par dana se osushio i bio je potpuno Ok.:boodala::ciao::eek: Sushili sam ga fenom, ekran je bio sav mokar, kao i fon i diode na tasterima su se pokvarile.:dzavo:

todos
1.9.2008, 22:25
Sve je to nista naspram meni sta se dogodilo. Farbo ja nesto u garazi i prodje mi noga izmedju dasaka od kanala. U ruci sam drzo farbu, i celu kutilu sam proso na sebi. Onako zalepljen sednem nekako u kola i pravac hitna pomoc. Dva sata su me cistili od farbe.:Battered:

crazy_LG
1.9.2008, 22:36
Ja se vracao prevozom iz skole i video bus. Potrcao ja da ga stignem, kad ono jaknu zakacih za ogradu i ona se zatvori.Nesvestan ja toga,potrcih izbunjeno zakocih. Svi su mi se smejali i bilo me blam:o:D

Guardian
1.9.2008, 22:50
Prošle godine smo bili na letovanju u Budvi. Ja, moja dva drugara i četri devojke smo krenuli na "krstarenje" na onim "pedalinama"! Devojke su odlučile da se okupaju, pa su telefone ostavile na toj pedalini, odjednom, more se uzburkalo, došao je neki veliki talas, preplavio ceo pedalino i naravno pokvasio sve tehnološke aparate! Od četri telefona i dva digitalca, samo je jedan telfon preživeo! Ja sam taj dan ostavio telefon na punjenju! :rofl::rofl:

:ciao:

Željko
1.9.2008, 23:11
Vozim ja čas pre neki dan po gradu i nailazim na pešački i pošto je to bio minumum 10-ti u roku od 20 minuta ja namerno ubrzam da ne moram da stajem... Tu instruktor počinje da k*nja kako moram da stajem i šta bi bilo da je pešak krenuo da pređe ulicu.. Ja se okrećem prema njemu i sa osmehom: Ne bi prešao, garantujem! :)

Marsa
2.9.2008, 3:47
Vozim se pre neki dan autobusom, 23, puna kao i obicno...jedva smo usli ortak i ja...
Pricamo mi nesto, i kazem ja njemu "Brate ja stojim na jednoj nozi..."
A cuces coveka pored mene "I to na mojoj"....:eek:

crazy_LG
2.9.2008, 15:16
Pre 2 godine, kad sam josh bio u osnovnoj, pitam ja jednog momka iz mog razreda:

-Sta cesh da upises?
- Ne znam, jos nisam odlucio, razmisljam, mozda cu da budem arhihektar:rofl::rofl::tapsh:

Srlandand
2.9.2008, 18:03
Pozdravljam se ja juce sa drugaricom, okrecem i, odjednom, TRAS! Koliki sam debil, udario sam glavom o semafor. :boodala:

Marsa
2.9.2008, 18:11
Situacija je sldececa...
Srednja skola...3 godina cini mi se...cas Srpskog jezika...nered, niko ne mari sta profesorka prica...znate vec kako je to...
Profesorka posle 10-ak minuta price "zidovima", uzvikuje tisina, kome ja pricam...
Bas je bila nervozna, nikad je nismo videli takvu, zato smo se svi i smirili...
I ona u toj tisini kaze "Kakav je to nacin...?", a cuje ose odpozadi "Zapovedni."...
Znam da je glupo, ali smo se slatko ismejali...:)

crazy_LG
2.9.2008, 19:50
Imam i ja 1 shkolsku sitnicu:) Mislim, nije neshto,al'...

Moju shkolsku drugaricu prozove profesorka, a u tom trenutku olkshanje i par zanimjivih komentara. Naravno, t sam hteo i ja da doprinesem i da mu kazem u fazonu ''imash moju moralnu podrshku'', ja se zbunih i rekoh ''oralnu''. Posle svega tog sam objashnjavo da sam mislio moralnu:boodala: Na kraju je ispalo dobro.:D:to_care:

Packy
2.9.2008, 19:57
Dolazi nama profesor srpskog i znamo ga dve nedelje i napomene nam da ce da dokaze kako nam mozgovi trenutno ne funkcionishu.Pita nas sunce izlazi na zaapadu ili na zapadu.Javi se najveca shtreberka i kaze na zapadu.Profesor je prvo chudno pogleda i zadovoljno kaze:E,nije nego na istoku.Celo odeljenje se popishalo od smeha.:rofl:

caine
2.9.2008, 20:57
Pozdravljam se ja juce sa drugaricom, okrecem i, odjednom, TRAS! Koliki sam debil, udario sam glavom o semafor. :boodala:
Ja sam se jednom zakucao u banderu... tako mi i treba kad ne gledam ispred sebe :D

Partybreaker
2.9.2008, 21:15
Heh i ja se secam jednog iz druge godine srednje skole... Glavni akteri su ucenik i totalno izgubljena i matora fizicarka. I sad, drug (koji ima dubok i nejasan glas) je pita da ode do WC-a:

Ucenik: Profesorka, mogu li do wc-a?

Prof: Ce?

Ucenik: Do wc-a, profesorka...

Prof: Centripetalno ubrzanje! Tako je!
(btw taj se jedva izvukao da ne ode na popravni sto ju je dodatno odusevilo)

Ucenik (po treci put): Do wc-a profesorka, mooolim vas!

Prof: Ajte, pa jel' hitno?

Ucenik: Jeste, veoma...

Prof: Pa, hajte ako je hitno... Ali sta cete u wc-u?

Ucenik: Pa da se umijem profesorka, nije mi nesto dobro.

Prof: Aaaa, pa ne moze to tako. Sedite na mesto, sto se niste umivali kod kuce!

:eek: :rofl:

G@Rtn3R
2.9.2008, 21:33
Raspravljamo se mi neshto o kosi (u marketu), poshto svi imamo poduzhu kosu i sad ukljuchuje se jedan od prodavaca koji ima kosu do ledja - ko djevojchica.
Mi ga, onako u shali komentarushemo (pred svim onim ljudima) kako mu je dobra kosa, a on saleci se odgovori: "Ma to je moja shauma"
Kaze mu kolega: Aaaaa... a zato su svi mushkarci u tvom redu :rofl:

crazy_LG
2.9.2008, 21:44
Razgovaram ja skoro sa jednim drugom koji nije neshto iskusan sa kompovima,ali voli da odigra ponekad koju igru:

-Mozes da igrash ovu igru,imash novi DirectX.

A on meni odgovara:
-Da, da, DX sedmicu:rofl::rofl::tapsh::D

Nutsbre@ker
2.9.2008, 21:53
Ja sam se jednom zakucao u banderu... tako mi i treba kad ne gledam ispred sebe :D
Ovo je slicno kao tvoja situcija samo predmet udaranja nije bila bandera vec vrata sobe na eksurziji. Elem ortak koji je zveknuo u vrata je bio zacopan do usiju u jednu devojku iz susednog odeljenja. E sad situacija je sledeca:
Ortak gura kljuc u bravu u i u tom momentu nailazi ta drugarica i Kaze mu : 'De si miki srce ( ona zna da se on lozi na nju i zato ga za*****a). On joj nesto smuseno odgovora i posto se sav zbunio zaleti se da zbrise u sobu (a za vreme te frke je zaboravio da otkljuca sobu vec je samo gurnuo kljuc u bravu) . i naravno posto su vrata bila zakljucana a on se zaleteo da udje i raspalio je iz sve snage celom u vrata, cak mislim da mu je broj sa vrata bio urezan u celo koliko je raspalio. Malo je reci da mu se ceo hodnik smejao:D.

crazy_LG
2.9.2008, 22:24
Slicno i moj bivshi shkolski drug..... Bila jedna devojka za koju nam rekao da je lepa... Bila iz druge shkole, nalozio se kad je vid'o u diskoteci... Abila iz II shkole(isto exkurzija). Posle toga, svako u svoje sobe, a decaci iz nasheg odeljenja smo bili u svojo sobi kad nam je rekao. Krenuli smo se presvlachiti, kad ona bash prolazila.... Tad jedan odshkrinu vrata i rekao:

-Imash ljubitelja- a usput pokzujuci prstom na njega koji je bio navlachio gace,a nishta osim njih nije imo na sebi:rofl::rofl::tapsh::eek:

Cvrcak
2.9.2008, 22:51
Imam i ja 1 shkolsku sitnicu:) Mislim, nije neshto,al'...

Moju shkolsku drugaricu prozove profesorka, a u tom trenutku olkshanje i par zanimjivih komentara. Naravno, t sam hteo i ja da doprinesem i da mu kazem u fazonu ''imash moju moralnu podrshku'', ja se zbunih i rekoh ''oralnu''. Posle svega tog sam objashnjavo da sam mislio moralnu:boodala: Na kraju je ispalo dobro.:D:to_care:

Pazi, nisi mnogo pogresio kad si rekao da joj dajes oralnu podrsku. Ipak je ona ustala da odgovara, a ti bi trebalo da joj sapuces :)
Dok sam ja bio u srednjoj, mislim druga godina, krene profesorka biologije da proziva redom po dnevniku. Vidim po tome koliko pita i ko sve nije tu, da ce taman da stigne do mene par minuta pre kraja casa. Dovoljno za slabu ocenu posto nisam ucio. Podignem ruku, ali posto ona nije primecivala, ja pocnem panicno da je dozivam. Kad se odazvala, ja je pitam da odem do wc-a i ona mi samo odmahne rukom da mogu da odem. Nisam se vracao do kraja casa i kad me je prozvala da odgovaram, svi poceli da se smeju. To joj se bas i nije svidelo, zato sam morao sledeci cas sam da odem do nje i da joj nagovestim kako zelim da odgovaram, da ne bi bilo svasta :) Inace, ortak koji je odgovarao umesto mene dobio je 2 i nije mu bilo sve jedno kad je video da sam ja izasao i da ce on da zauzme moje mesto :)

crazy_LG
2.9.2008, 23:45
Jednom sam,kad sam bio klinjara, na exkurziji se popeo na 2spratni krevet i pocheo da skachem, i ,pre nego shto sam bio svestan, propdosmo i krevet i ja :rofl:

Irena 93
3.9.2008, 14:59
Evo sta se meni danas desilo u skoli.....Posto smo gubili cas,nama dosao pedagog kao *zamena* i pocela da deli neke ankete kao da nas upozna bolje....I posto ja sedim u prvoj klupi,ona dala meni da podelim i ja krenem da delim i bas u tom trenutku meni sve ispadne na pod.A bilo je bas dosta tih papira i to se rasirilo po vecem delu kabineta....i onda ja to tako skupim i podelim i vratim se na mesto.Nakon manje od 5 min kada smo morali da predamo to ja krenem da ustanem,i posto sam nekako glupavo vezala duks za stolicu ja se zakacim za njega i padnem zajedno sa stolicom.Do kraja casa svi su umirali od smeha.....:o

todos
3.9.2008, 16:28
Evo i ja da se setim osnovne, davno to bese... Citajuci neki tekst umesto kurjak, ja kazem *****. Dobijem ovolikog keca 1 u dnevniku. A dobro se secam kad sam se jednom upuvao da se usmrdeo ceo razred. Eeee kako su to bila lepa vremena!

crazy_LG
3.9.2008, 16:45
Proshle godine,nekom na casu pocne da vibrira fon. Ja radi fazona:dzavo:,kazem profesorki:

-Eh, tako je vibrirao i moj....

A ona meni:

-Da, tako je vibrirao dok nije crkao, sad nema nikakve koristi od njega:dzavo::dzavo::dzavo:

A M G
3.9.2008, 18:03
Ulazim u Pakom sinoc da uzmem jedan SATA kabli i pitam radnicu koja tu radi da li ga imaju.
Ona se okrece i na polici iza sebe gleda MSI USB hub, Trust surge protector i USB produzni kabli na kraju reda. Ja uocim crveni SATA kabli na istoj polici u sledecem redu, ali mudro cutim da vidim sta ce sledece da uradi. :rolleyes:
Posle par terenutaka kaze da kabla nema, ali da ce ga uskoro dobiti.
Ja joj pokazem prstom ka mestu na kome je kabli stajao i samo kazem: "Dajte mi jedan onaj". Kuca ona to na kasu preko bar kod skenera, i na ekranu se prikazuje "Sata k. 1m". A prodavacica ce zbunjeno: "Jaoo, izvini, pa ja sam nova ovde". :D

crazy_LG
3.9.2008, 18:29
Jedan moj shkolski drug( koji je bash ''atletski gradjen '' i ciji je omiljeni sport ''CS 1.6'') smislio bio foru, jer je hteo da razgovara sa ( u jednoj anegdoti, pomenutom) shkolskom drugaricom, pa sa njom zapocne razgovor:

-Shta ti vishe volish, trbushnjake ili stomake?
-Trbushnjake
-Sram te bilo,nemash stida da to kazesh,a dobro znash da ispod brda najbolji kukuruz lezi:dzavo::rofl:

Vracam se iz shkole sa drushtvanjcem i usput prichamo. Pita mene jedn iz odeljenja:

-Ocesh doci na srednjoshkosku zabavu?:):o:D

gorillaz23
3.9.2008, 19:51
Resio sam ja da kupim slusalice Sennheiser MX-360. Udjem u jednu radnju i pitam da li imaju.
Ja:"Dobar dan, imate li slusalice Sennheiser MX-360?"
Prodavac:"Sta ti je to?"
Ja:"Slusalice."
Prodavac:"A koja marka?'
Ja:"Sennheiser".
Prodavac(onako kulturno):"A?"
Ja(vidim da ne zna ni da prica, a kamoli da je cuo za slusalice):"Dovidjenja."

Ulazim u drugu radnju.
Prodavac(opet kulturno):"Staaa?!"
Ja:"Imate li slusalice Sennheiser MX-360?"
Prodavac:"Nemam, brate!"

Treca radnja.
Prodavac:"Koja ti je pa to marka?!"
Ja:"Pa Sennheiser."
Prodavac:"A jel' poznata?!"
Ja:"Jeste."
Prodavac:"Nemam tu marku ali imamo ove SQNY i *neke druge najgore kineske*"
Ja:"Dovidjenja."

Toliko o znanju i kulturi.

crazy_LG
3.9.2008, 22:49
2 nova dogadjaja u skoli:

1) Pita profesorka geosa kako smo se proveli na raspustu i neko od ucenika kaze:
-Ja sam bio na Nakintosu.

A ja dodajem:

-A ja sam bio na Bezkintosu.\:rofl:\:D/:eek:

Schnak3
4.9.2008, 18:28
Evo bisera iz moje skole:

Na casu muzickog ucenik odgovara najpoznatije muzicare. Pita je profesor: " Ima li još
koji umetnik ili si napravila pokolj ? "
----------
Prolasi nas razredni pored WCa i vidi grupu ucenika kako puse cirare.Posle dolazi na redovan cas i prepozna jednog nase druga i pred celim razred "A ti li si u onoj grupi koja mi puši!)
----------
Strogi nastavnik fizickog: Kod mene postoji jedna stvar, a to su dvije stvari, red, rad i disciplina
----------

Toliko od mene.Kada se setim napisacu jos nekoliko.Samo da se setim...

----------
EDIT: Ja na pricam sa drustvom: Nema ko nije čuo, a ima i ko nije

Nastavnica srpskog: Treća polovina pesme je pisana u…

Nastavnik đaku koji nije učio: Vidi ga kako se prodobrio, lice mu ko sveta Deva Marija

Objasnjavam drugari kako da formatira hard disk: Pa ovo je lakše od „Bože naš“.

Pomaze ja drugu dok odgovara: Nastavnik: Može li ugljenik da bude +2? U: Paaa... Da, da... Može... Možda... U stvari... Neee... Ne može..Nastavnik mu onda kaze da ode na tablu i dokaze to.Nakon sto je napisao nekakve rukopise, Nastavnik: Ovom rešenju fale još samo Nindža Kornjače. Sve ostalo ima.

Ma komendija je nasa skola.

crazy_LG
4.9.2008, 19:05
Profa istorije pricha legendu o nastanku Rima i kako je Romul ubio Rema:

-.....Jedne noci Romul je sanjao neke ptice, kao i Rem. Sutradan, Romul reche Remu kako je video ptice, a ovaj njemu kako je video duplo vishe ptica...

-Mora da je bio pijan chim je video duplo-prekide ga jedan uchenik:D:rofl::aplauz::a_bleh:.

fingerprint
4.9.2008, 19:15
Danas, na casu knjizevnosti, culi smo za do sada nepoznate knjizevnike (!) srednjeg veka :
Racko Nemanjic
Jovan Gutenberg
Desanka Sakic

crazy_LG
4.9.2008, 19:48
Profa racunovodstva uzima primer kako se obrcu sredstva:

- Na primer, neki biznismen prodaje kokice(???) pomocu svog spejshatla. Spejsatl prenosi svoju vrednost na kokice chime se lagano troshi. Kad namlati pare na kesicama kokica, za par godina on kupuje atomsku bombu koja kad zvekne u kukuruz kokichar, pravi josh kokica. I tako se ciklus ponavlja.

Mozda je neko sa foruma chak uspeo da nauchi neshto:D:cool:

crazy_LG
6.9.2008, 0:56
Razovaraju dvoje iz mog razreda i pita drugar drugaricu:

-Jesi li cula novu pesmu Bassintera?:qliranje::tapsh::tapsh::rofl: :nov_guita

cope05
6.9.2008, 11:14
Evo jedna sveza.Vracam se ja juce sa utakmice (igrali smo negde na Dorcolu) sa ortacima i mi krenemo nizbrdo prema Strahinjica Bana da uvatimo neki tramvaj do 29. novembra pa onda na 16-icu.Jedan ortak (rezidencija:Krnjaca,a mi smo svi na NBG-u i u Zemunu) dosli cale i keva po njega i pitali nas hocemo li da nas povezu do 29. novembra.Kazemo mi ok i onda nzm dalje kako nam je ovo uspelo.Auto je Volkswagen passat.Vozi ortakova keva.Na suvozackom sedistu cale i ortak koji je manjih razmera pa mu je stao u krilo.Nazad smo nas 5 stali:eek: (pod uslovom da smo svi visoki oko 190 cm+svi nosimo po jednu torbu to je katastrofa).I dalje ne shvatam kako nam je to uspelo.Mora da su posle menjali vesanje...

LoneWolf
6.9.2008, 11:26
I dalje ne shvatam kako nam je to uspelo.Mora da su posle menjali vesanje...

Ne,poslije je uslijedilo vjesanje.
Vlasnik auta se objesio.:kreza:

nighthawk
9.9.2008, 21:15
Juce sam isao Nis Ekspresovim autobusom prema Nisu (od Zajecara). Taman je presao Tresibabu (~10km uzbrdice i krivina gde se vozi jako sporo) i krenuo nizbrdo, autobus staje. Vozac ustaje sa sedista i izlazi napolje, u prvi mah sam pomislio da je motor prokuvao - nista se nije culo/osetile (pucanje gume i sl.), nikog nema na putu, zasto bi dodjavola vozac izlazio napolje,vec pocinjem da se nerviram, ionako kasni, a ja treba da stignem na vreme. Za to vreme vozac lepo prelazi put, silazi malo nize do jednog vocnjaka i bere sljive!

Srbijo, *^$%% ~@#%!

Partybreaker
9.9.2008, 21:27
Juce sam isao Nis Ekspresovim autobusom prema Nisu (od Zajecara). Taman je presao Tresibabu (~10km uzbrdice i krivina gde se vozi jako sporo) i krenuo nizbrdo, autobus staje. Vozac ustaje sa sedista i izlazi napolje, u prvi mah sam pomislio da je motor prokuvao - nista se nije culo/osetile (pucanje gume i sl.), nikog nema na putu, zasto bi dodjavola vozac izlazio napolje,vec pocinjem da se nerviram, ionako kasni, a ja treba da stignem na vreme. Za to vreme vozac lepo prelazi put, silazi malo nize do jednog vocnjaka i bere sljive!

Srbijo, *^$%% ~@#%!

Haha, i ja sam se vozio tim busom pre neku godinu. Znaci bus je u rangu "Krstic i sinovi", jos mi je vozac kad sam (napokon) stigao trazio da mu dam kartu koju sam kupio (valjda da bi je prodao ponovo nekom). :D

dzonihsv
10.9.2008, 3:18
Mi (moje odeljenje) kada imamo srpski jezik onda idemo u neku malu s/halu gde nam profesorka pusti nesto na projektoru u zavisnosti od lekcije. I tako smo obnavljali humanizar, renesansu, barok... A na platnu neki smoran text i u pozadini slika Fonten-a (ili nekog slicnog) valjda. I kaze ona prepisite ovo. I mi krenemo i odjednom cujes iz pozadine glas: " Jel treba i sliku da precrtamo ! ". I svi u smeh :D.

zdravkelja
10.9.2008, 23:32
Mi (moje odeljenje) kada imamo srpski jezik onda idemo u neku malu s/halu gde nam profesorka pusti nesto na projektoru u zavisnosti od lekcije. I tako smo obnavljali humanizar, renesansu, barok... A na platnu neki smoran text i u pozadini slika Fonten-a (ili nekog slicnog) valjda. I kaze ona prepisite ovo. I mi krenemo i odjednom cujes iz pozadine glas: " Jel treba i sliku da precrtamo ! ". I svi u smeh :D.

Haha.
U susednom odeljenju je profesorka rekla da precrtaju sliku iz knjige misleci na to da je oni precrtaju u svesku. I vidi ona, niko nista ne radi.
Prof: ''Pa rekla sam vam da precrtate sliku''
Javlja se jedan: ''Pa precrtao sam''
Prof: ''Pa kad pre, daj da vidim''
Dolazi ona kad on, stvarno precrtao sliku. :D

X

crazy_LG
11.9.2008, 15:10
Jedan telefonski lapsus mog caleta i njegovog druga koji je tada bio na poslu:
Cale: ''Jel' ovo 2456 -202?
Drug: '' Ovo je 245-6202''.
Cale: Izvinite, pogreshan broj :rofl: :rofl: :tapsh::tapsh:

G@Rtn3R
11.9.2008, 21:11
Matematika i sad treba da bude kontrolni (danas)
Profesorica : Jeste se spremili ?
Mi: Nismo profesorice
Ona: sto?
Neki: Nismo imali knjige
Neki drugi: Ma nismo imali vremena
Neki treci...
Ona: Pa dobro hajde danas ima da vjezbao josh malo a u utorak kontrolni
Mi: OK!!!
....
Nakon nekog vremena upada jedan lik:
Ma ja mislim da vi treba da prekinete nastavu i da odgodite kontrolni do daljega...
Profesorica: Sto to???
Uchenik: Pa niste chuli??? Pa SMAK SVIJETA za mjesec dana treba shto bolje iskoristiti vrijeme :rofl::rofl::rofl:

(inache to je povodom ovog novog eksperimenta :D)

A M G
11.9.2008, 21:20
Sinoc sedim u kaficu sa jednim drugom i par drugarica, pricamo malo o faksu, malo o tome gde cemo za vikend i tako to...posle nekog vremena stize poruka sledece sadrzine jednoj od drugarica:

Povodom godisnjice RTS-a MTS i Telenor vam poklanjaju 3000 dinara besplatnog kredita, 1000 besplatnih poruka i Kit-Kat cokoladicu po izboru, na kucnu adresu! Potrebno je samo proslediti ovu poruku na jos deset brojeva i pokloni su vasi!

U tom trenutku ona pobedonosno skace sa stolice, sva ozarena u licu, i dere se: "Tooo, yes, kome da saljem?! Ma saljem svima!!!"

Ja i drug: "WTF!?!", uzimam ja mob i citam! :D
Poruka ni manje ni vise nego od Milana, decka te drugarice!!! :rofl:
Ja se uvijam od smeha, drugar isto, a drugarica ce: "Aaaa? :eek: Sta? Pa kako to...od Milana??....koji kreten!!!:n-cc2: Eeee, ne mogu da verujemm!!!:mad: Ima da mi plati za ovo debelo!!! :n-cc2:"

Znaci da sam se setio da snimim tu zbunjenu pa sekundu kasnije zajapurenu i besnu facu, bilo bi svasta! :rofl:

Kakva devojka...:to_care:

todos
11.9.2008, 21:20
Malo preterujete sa lapsusima iz skolskih klupa. Pa lapsus je kad god krocite u skolsko dvoriste i ucionicu. Mi kad smo bili djaci davno, je bilo cast da idemo u skolu. Od zezanja sa ozbiljnom tematikom nigde nije bilo traga.

dzonihsv
11.9.2008, 21:25
Sta ocekujes kad smo svaki dan oko 8-9h u skoli (osim subote i nedelje).

Nama je sad to glavna okupacija :).

Za 9h svasta se moze desiti ;).

Schnak3
11.9.2008, 22:54
Danas na privatnom casu engleskog: posto je drugar bio mnogo nemiram teacher je iz zezanja rekla da ce da ga natera da se nasminka i seta u gradu.Rekla je da ce suknju da nosi i nesto sto nije htela da kaze (nacrtala bra na tabli) a drugar: ja necu da nosim, ta...ortopedska pomagala !

crazy_LG
12.9.2008, 23:48
Imali mi chas korespondencije u inforu, za kompovima kucali poslovne tekstove. Ja hteo da odem na net, udjem na Google, kad ono on otvori redtube( jedan iz razreda podesio u Control Panelu), kad uto iza cujem glas iza sebe:

-CCC, kakve ti slike gledash, umesto da kucash.

Bio je to glas profesorke:rofl: :rofl: :rofl: :tapsh: :to_care:

Marsa
13.9.2008, 0:30
Evo jednog koji nije skolsko desavanje...
Bio sam danas u Simanovcima (ko ce ga znati gde je) stvarno je Bogu iza tregera...radio neki posao, zavrsio to i krenu kuci nazad u BG...i pitam nekog matorog kako je najlakse do BG-a...kaze on...
-Mozes da ides 200m i tu ti je stanica i tu staje autobus 711 pa sa njim ides do...bla, bla, bla...
-A mozes i da ides od prilike kilometar, da pretrcis autoput i onda...
Ja ga prekinem....molim, da pretrcavam auto-put? (to je inace auto-put Beograd-Zagreb...)
Pa ti nisi normalan...
A on ce meni...
-Ja ti samo kazem kako mozes do BG-a...

mciggzy
13.9.2008, 1:59
Meni je jednom lik iz automobila, dok sam se setao kroz Mirijevo pitao "Kako do Beograda" ... a ja njemu kulturno "Dobrodosli!"
Tu se on malo zbuni, pa kaze kao do centra... a ja mu pokazem na 27E koji je tad bio u stanici - "samo idite za njim" :rofl:

Ice-Man
13.9.2008, 9:04
Imali mi korespodenciju pre neki dan i mrzelo nas da kucamo pa smo za nas 15 ukljucili samo 3 racunara (bez sifre) i dva sa sifrom, stim sto smo rekli da ne znamo sifru (a kada kliknes na hint lepo pise 1 sto je i sifra) i tu nam profesorka poverova i mi vidimo da se razmislja da li da nas pusti ranije posto je efekat rada jako bedan. Shvativsi da ce kad tad i sama provaliti sifru mi sacekasmo trenutak nepaznje i "pocupasmo" kablove za misa i tastaturu tako da kad je ona pokusavala da kuca sifru komp nije reagovao, tu joj mi objasnjavamo kako se u zadnje vreme (drugi cas ove skolske godine :D) kompovi mnogo koce i da ce verovatno da se ispise ono sto je ona kucala za koji minut i ona jadna sta ce poverova. Posto joj se ubrzo smucilo da nas gleda onako kilave kako kucamo ona ode da zamoli direktora da nas pusti a za to vreme mi se lepo spakujemo ukljucimo lepo miseve i tastaturu i produzimo si zivot za 45 minuta...;)

crazy_LG
13.9.2008, 13:43
Jednom je cale primio SMS od svog druga sledece sadrzine:

'' Dragi korisnice,imamo vazno obaveshtenje za vas. Vi imate ptichji grip.
To smo primetili kad smo videli da imate mrtvog patka u gacama.'':rofl: :rofl: :rofl:

veseliburek
15.9.2008, 15:34
idem ja malopre uz Stanislava Sremcevica, vracam se iz skole i jedna zena pocne da prica telefonom... isprva nisam obracao paznju, ali kad je spomenula rec "laptop", odma sam poceo da slusam... (:dzavo:)
zena: jaooo, treba da odem da pokupim onaj laptop...
sagovornik(nagadjam sta je rekao): koji si kupila?
zena: ma neki MICROSTARSOFT VISTA... (:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:)
sagovornik: WTF?! (opet nagadjam :D)
zena: ma nesto kao em es aj...

desetak metara kasnije...

zena: da, prosli mi je upao u vodu... (:boodala::boodala::boodala:)

veseliburek
15.9.2008, 22:41
dosao do mene drug koji trenutno nema net, da vidi sta ima na msn-u... tu naletimo na drugaricu iz osnovne, i pocne konverzacija... Aleksa kuca, ja sam Nikola, a pravo ime doticne necu da otkrivam... :D
http://img161.imagevenue.com/loc1166/th_11006_untitled1_122_1166lo.JPG (http://img161.imagevenue.com/img.php?image=11006_untitled1_122_1166lo.JPG)

http://img11.imagevenue.com/loc834/th_11571_untitled2_122_834lo.JPG (http://img11.imagevenue.com/img.php?image=11571_untitled2_122_834lo.JPG)
(deo reci neprikladne za forum je obrisan:D)

Partybreaker
15.9.2008, 23:06
Pih, ala je ovaj veseli danas aktivan u smesnim situacijama. Evo najsvezije. :) Chatujemo veseli i ja nakon odigranog CS-a na Nikolinom serveru (nikola87):

Partybreaker says:
kako ti se cini N87?

Veseliburek says:
mislis n78

Partybreaker says:
N87 lol

Veseliburek says:
koji ima moj drug iz klupe...

Partybreaker says:
Ne bre n78

Partybreaker says:
hahahah

Veseliburek says:
btw

Partybreaker says:
cuj

Veseliburek says:
n78 ne da je pun bagova

Partybreaker says:
nije nikakav model

Veseliburek says:
nego je zeznuo i n73

Partybreaker says:
pa cekaj

Partybreaker says:
ja ti kazem da nije model

Partybreaker says:
pitam te kako ti se cini Nikola87 u cs-u

Partybreaker says:
samo skraceno... kapish?

Veseliburek says:
Ahahahhahah

Partybreaker says:
Koji si ti… ahahaahahahah

...jedva ga ubedih da prestane da prica o modelima mobilnih telefona i bugovima... :D

dzonihsv
15.9.2008, 23:20
Sad kad chatujem sa tobom ima da pazim sta pisem :).

Partybreaker
15.9.2008, 23:22
Sad kad chatujem sa tobom ima da pazim sta pisem :).

Aaa, ne, ja sam ga posle uredno pitao da li se slaze da ovo ode na forum... :dedica:

dzonihsv
15.9.2008, 23:26
Znam...nego se salim. :)

Ne bi ti nista bez pitanja pozajmio kao onaj Zidan_Grobarcina. :D

Nema se zezanja sa ja :D.

crazy_LG
16.9.2008, 15:39
Mi na korespondenciju kucali tekst, a devojka do mene se zalila kako je monitor neshto zeza. Professorka dodje, al' i ona povusi-potegni- nikako.

Toliko se uzivela da je moj monitor oborila, zajedno sa mojom knjigom, a nameshtajuci kablove, svom tezinom se naslonila na mene.:D

Posle toga, sa uzdahom olakshanja onako reche:

-Uspela sam.:kreza:
A ja to, iz ugla kazem:

-Sve to preko moje grbache:rofl:

pil€
17.9.2008, 18:34
nastavnik likovnog u tretjoj gimn.:
kako ide ona, svi za jednog, jedan za sve?

i upise svima keceve :kreza:

a danas je u mom odeljenju uzeo kredu i gumicu, stavio na sto, prozove nekog i kaze pricaj... tako pita sve i, sta mislite, sta se dogodi? 34 x 1 (hemijskom u dnevnik ofc) :D

mnogo dobar nastavnik, postavi pitanje, ako znas 5, ako ne znas 1, nema rasprave. na kraju godine svi imaju minimum 3 keca, ali ipak svima zakljuci odlicnu ocenu ako imaju barem vise petica od asova

prosle nedelje nas je pitao razliku izmedju pornografije i erotike :cool:

Peruzzi
17.9.2008, 18:37
Ti si dobio KECHINU a ? :D

Maladikt
17.9.2008, 19:07
nastavnik likovnog u tretjoj gimn...

Ma Bane je car. Mislim da to za erotiku i pornografiju pita svaku novu generaciju. :) Da bi se imala pozitivna ocena, broj petica mora biti jednak ili veći trostrukom broju jedinica. :D A ako nemaš makar jednu jedinicu, ne možeš da imaš zaključenu peticu, pa da ih imaš 20. :D Koja je to likčina. :Freddy:

pil€
17.9.2008, 19:09
cek, ti ides/si isao u trecu?

btw, najbolje je kad neko nesto bas ono zestoko odvali i ovaj mu da sijalicu :D

todos
17.9.2008, 20:56
Ranije se ocenivalo pored brojcanih i sa A,B,C. I nastavnik predmeta OTO (opste-tehnicko obrazovanje), tvrdoglavo dao na polugodistu coveku C, a ovaj imao sve petice. To je snizavalo uspeh za dva. Znaci umesto odlican bio dobar. Ni nastavnicko vece nije pomoglo. Sta ces covek mazga bio. Posto sam ja bio dovoljan, ja njemu kazem. Bolji si ucenik od mene za jednu ocenu.:D Drugar... :n-cc2:

Maladikt
17.9.2008, 22:28
cek, ti ides/si isao u trecu?

Koliko se sećam nisam ponavljao ni jednu godinu što znači da ne idem više. :D

Jamiroquai
17.9.2008, 22:49
Heh, i ja da se prisetim osnovne škole...

Čas istorije u osmom razredu, predaje nam Bambi...Čovek srednjih godina, zagriženi kladioničar i za*****t...Imali smo neke dve problematične devojke u razredu, Romkinje, prilično priglupe...i sad kao zezov, on ih pita pitanja za dvojku, kako bi zaključio sve ocene za kraj školske godine...

Prvu devojku je pitao da kaže ime jednog srpskog kralja, na šta je ona odgovorila ''Sveti Sava'', posle pola sata razmišljanja...:kreza:

A drugu je pitao : ''Šta je po zanimanju bio hajduk Veljko ?'', i ona nije znala odgovor :aplauz:

KiB0rG3000xII
17.9.2008, 23:41
Ima jedan nas lud nastavnik u skoli,izvede lika da odgovara posto ne zna kaze nastavnik:''Ma ne lzi decu bre" ja sam se kidao od smeha,usput lik ima 70 god i nosi kappa tike lol

crazy_LG
18.9.2008, 11:49
Dobili mi novu profesorku racunovodstva koju vishe mi preslishavamo nego ona nas. Nezadovoljni njome, jedva smo docekali matematiku.:D

Kad je matish poceo, jedan djak je rekao profesoru kako je nova profesorka debil. Sve bi to bilo OK da profesorka racunovodstva nije sestra profesora matematike :rofl:

zdravkelja
18.9.2008, 13:54
Ja sam se sad setio našeg profesora fizike iz osnovne.

U životu nisam video tako namrgođenog čoveka. Zvali su ga Lurč :kreza:
I sad događaj:

Opštinsko takmičenje iz istorije. U učionici su, kao i obično, dva profesora koja dežuraju i paze da drugi ne prepišu itd. I on tako, u sred rada kaže:
- Ko je ovde naš?
Javi se par dece i on im priđe i krene da im pomaže! A profesorka koja je bila sa njim:
- Ali kolega, ne možete....
Mislim da će pogled koji joj je on onda uputio pamtiti do kraja života. :D
Ona samo zaćutala, a on je nastavio da radi ''našima'' :D

dzonihsv
18.9.2008, 21:52
Evo sad se ja setih jednog dogadjaja sa pecanja :).

Bilo je pre oko 2 ili 3 godine. Ja, cale i njegov ortak na pecanju negde na Tamisu (ne znam ni gde).
I oni stoje ono sa strane kao 'vataju somove, sarane i tako to pa cekaju po sat vremena onako smorno ;). A mene smor ubio u pojam i ne znam sta da radim, gledam levo, gledam desno, znaci smor nevidjeni. I tad vidoh u kolima stap sa varalicom. I ja reko aj malo da zabacujem.
Samo sto sam zabacio varalicu, znaci stap koji na kraju strune ima varalicu kao mamac (za neupucene) ,(ovo cu pokusati sto bolje da objasnim).
I dok je varalica letela kroz vazduh i za njom struna/silk/najlon, nalece lasta ( ptica ) :), i kaci se za strunu, negde u vazduhu na jedno 5-10 metara. I pokusava jadna da odleti ali ne moze, zapetljala se i boom u vodu. Ja brzo namotavaj kao da 'vatam ribu i dovukoh je nekako do obale posto se sva izgubila. I tu smo je otpetljali nekako i ona odlete.

Ovo nikad necu zaboraviti. Ko je jos upecao pticu ? :D

zidan grobar
18.9.2008, 22:48
Jao kakav car ovaj nas nastavnik fizike Bora:
Na jednom casu udjemo mi i sednemo,a on cita neke novine(oglase),i tako prolaze minuti i prolaze,i tako ode ceo cas.I onda minut pre kraja casa kaze on nama:
"Lekciju nastavljamo sutra" :D

@ Jedan moj drug se stalno okretao da bi pricao sa ovim drugima,i to nastavnik Bora video i pocne on:
-Dodji ti teletabisu ovamo da odgovaras
I on nije nista znao:
-E pa sad cu lepo da ti dam 1,pa ce ona malo da se kiseli,pa tek onda mozes da je popravis.
I dodje ovaj:
-ma nastavnice boli me uvo za 1:
A Bora ce:
Pa ako te boli uvo,onda evo ti jos jedan komad. :D

crazy_LG
18.9.2008, 22:59
Zbog te situacije i u nashoj shkoli se pricha o njemu.;) Chovek bre postade legenda:D
Evo tebi josh jedan jedan

Marsa
18.9.2008, 23:11
Ovako ide situacija...
Na casu Mehanike, profesor pri kraju casa pita "Koliko ima do zvona?" i nas odgovor je uvek "Dva minuta." da ne bi vise radili i da bi nas pusio kuci ranije...
E sad kad smo radili kontrolni, i ostalo je 15 min do kraja casa a neko upita "Profesore koliko ima do zvona?", a on odgovori "Dva minuta."....:tapsh:

Inace doticni profesor je celav i stalno je pricao da ce mu kosa porasti od nekih vezbi koje radi...:)
Za cetri godine koje sam ja proveu u skoli nije mu porasla ni jedna jedina dlacica...:)

Eris
18.9.2008, 23:19
Danas na casu istorije:
Proziva profesor drugaricu... ona ustaje.... a on pocne nama da prica nesto... o fudbalu cinimi se.... i tako on prica jedno 5 minuta (ona i dalje stoji)... a on se okrece i pita nju:"Zasto si ti ustala?"
A mi popadali....a on ce: "A je*iga ja malo zaboravljam!"
Tek onda sto smo umrili od smeha..... rofl.... taj profesor istorije nije normalan...
Jednom on nama predaje neku lekciju.... i sad kaze:"Posle smrti kneza(neznam kojeg)bila je,(mala pauza) sahrana." Mi umiremo od smeha, a on ozbiljan kaze:"Sta se smejete, pisite bre!"
Ili prica on nesto o nasim starim vladarima i pita nas:"Kako se zvala zena (tog i tog vladara)?"... mi onako zacudjeni: "Nemamo pojma".... a on ce: "Pa neznam ni ja!''.....roflmao.... xD

Sol-Badguy
19.9.2008, 0:02
"Samo su 2 stvari apsolutne u svemiru - svetlost i pile."

Profesor istorije u KG Gimni, inače najbolji profesor evar.

vana85
19.9.2008, 0:25
Kod mene u gimnaziji profesorka biologije je imala dosta provala .Npr.jednom je usla na cas i posto momci u nasem razredu nisu ustali ona je izvalila:"momci vama se ne dize kad ja uzlazim "...Izvesnog B.B koji nije imao zakljucenu ocenu je pitala "avaj,hocemo li malo na brzaka ?"on je odgovorio "naravno samo moramo da predjemo u drugi kabinet",i naravno dobio je 1...:to_care:

Cvrcak
19.9.2008, 1:13
Ne znam da li znate za onu foru kada rukom pokazujete kao da nesto leti i pitate nekoga da li zna sta je to. Kad ovaj odgovori da ne zna, vi kazete, NE ZNAM NI JA ALI EVO GA OPET.
E to je jednom jedan ucenik pokusavao da pokaze prof hemije u gimnaziji. Kad je zavrsio, otvara prof dnevnik i upisuje uceniku 1 i pita STA JE OVO. Ucenik u soku odgovara NEMAM POJMA, a na to ce prof NE ZNAM NI JA ALI EVO JOS JEDNOG i upisuje mu jos jednu 1.

Inace prof i njegova supruga, oboje su predavali hemiju i bili su strah i trepet u skoli. Ispitivanje je bilo po principu, ako znas odgovor dobijes +, a ako ne znas 1.

A M G
19.9.2008, 2:50
...I dok je varalica letela kroz vazduh i za njoj struna/silk/najlon, nalece lasta ( ptica ) :), i kaci se za strunu, negde u vazduhu na jedno 5-10 metara. I pokusava jadna da odleti ali ne moze, zapetljala se i boom u vodu. Ja brzo namotavaj kao da 'vatam ribu i dovukoh je nekako do obale posto se sva izgubila. I tu smo je otpetljali nekako i ona odlete.

Ovo nikad necu zaboraviti. Ko je jos upecao pticu ? :D

Joooj, ovo me podseti na jednu situaciju kad sam bio klinac...Secam se da smo igrali odbojku kod druga koji zivi u kuci i ima kapiju visoku njedno ~2m. I mi se napalili da je ona kao mreza...posto smo jedva prebacivali i kada smo bili ispred "mreze", servirali smo nogom (decica, sta da se radi! :D)...krene drug da servira i opali jedan volej svom snagom...kako je lopta letela kroz vazduh, naisla je gugutka i lopta pravo u nju BUUUMMM!!! :rofl: Letelo je perje na sve strane! :D Za divno cudo, gugutka je bila samo malo odbacena sa svoje putanje, ali nije bila oborena. :odoK:

Ice-Man
19.9.2008, 9:53
Koji su manijaci ti vasi profesori!
Kod mene su svi ono, regularni bez nekih provala osim sto nam je profesor likovnog iz osnovne pricao kako je sa bratom pokusavao da Tomahawk raketu koja je pala u njivu ubaci u Yugo kao suvenir (za vreme bombardovanja) i sto mu niko nije verovao osim mene, jer ja dobro pamtim skoro sve dogadjaje sto su mi se desavali te 99. a jedan od njih jeste da je moj deda pricao kako su neka dva idiota pred celim narodom (okupila se masa ljudi da vidi cudo) pokusavali da ubace Tomahawk na zadnje sediste ali nisu mogli da ga podignu.
Takodje je pomenuo da su onda neki drugi likovi bombu vezali lancima za traktor i vukli po selu. Ali osim toga nije bilo nista posebno.:D

Ali za drustvo moram da se pohvalim kakvih sve ima careva! Najjaci je jedan Perun koji je pomalo izgubljen u vremenu i prostoru ali inace dobar drug. Takodje ima i jedan Paki koji svaki, ali SVAKI vikend provodi u klubu Angie. I sad njih dvojica nesto pricaju i tek ce Perun da se odvali!

Pe: Jeli, Pajo, ne vidjam te nesto u Angie! Malo si se smirio sa zurkama?
Pa: Ne znam, ja sam tamo svaki vikend... kad si zadnji put bio?
Pe: Ja? Pa... pre 2-3 meseca...

:to_care:

zidan grobar
19.9.2008, 11:17
Cas geografija.Nastavnica prozove drugaricu da odgovara.I pita je ona:
-Pokazi mi na karti sveta,gde se nalazi Srbija.
a ova pokazuje Afriku (mi :eek:)
A nastavnica,pa procitaj kako se zove glavni grad i ona ode u Aziju(tacnije Middle East) i nadje B,i kaze Bagdad.:rofl:
Mi popadali od smeha,a nastavnica njoj "zalepi" 1.

E da ima jos jedna sa istom ucenicom:
N:Pokazi mi na karti Srbije,gde se nalazi Vojvodina.
A ona gleda jug :eek::eek::eek::eek::eek:
Nastavnica ne moze da veruje,da joj 1 i ova ode na mesto.

A M G
19.9.2008, 12:03
Nazalost, ima dosta takvih "geografskih bisera".
Kod mene u gimnaziji je jednom prilikom pitala jednu devojku da na karti Evrope pokaze Italiju, a ova ladno kaze: "Pa ne mogu da je nadjem"! :eek:

vana85
19.9.2008, 12:25
U skoli uvek ima najvise provala mada i ovi likovi sa estrade nisu za bacanje.Recimo Ivan Zeljkovic je bio pun provala.Jednom je pitao "Zelite li da postanete milicioner ".Takodje je dok su okretali pomoc prijatelja rekao "dobro vece Tanja ,ovde Ivan Zeljkovic kviz"Zelite li da postanete milioner" a kako se vi zovete"... A jedna voditeljka je Evu Ras pirala da li je oduvek bila Madjarica

Gordon Freeman
19.9.2008, 12:30
Moj bifsi profa geografije...

Izlazim

on:kako se zoves?

ja: Djordje

on: odlicno svaka cast:rofl:

Pita mene ekonomiju EU , i malo kasnije podpitanje...

on:I carski grad je ... P...

ja: Prizren

on: odlicno,bravo ,pet:rofl:

nikad krace ispitivanje...:D

Irena 93
19.9.2008, 12:49
Evo sta se meni desilo danas...Posto smo gubili nastavu,za ceo dan,morali smo da idemo na neki sajam valjda ambalaze,higijene,masina za industriju i nemam pojma cega jos.I tako udjemo mi unutra i smaramo se ono,samo se setamo ukrug,i dodjemo do masina za pekarsku industriju valjda..i ja tu stanem i gledam ono i kad sam htela da se vratim uspela sam nekako da se sapletem preko neke *sok komore za smrzavanje testa* i padnem pred svima i tako sam se izblamirala......strasno.... :)

Packy
19.9.2008, 17:41
Dok sam bio prva godina.Profesor nam daje testove i ja josh jedanput razocharao samog sebe(dobio 2)jedva nekako podnosim.
Drugarica mi kaze:Pajo,okreni se.
I ja joj samo neshto kazem,a ona samo objashnjava gde sam pogreshio s tim da sam bio malo oshtcen.
Profesor,videci da sam se okrenuo(mislio je josh i da pricham):
Maricu jel znash drugu stranu vrata.
Ja ono kazem:Znam
A on ce na to:E,pa sad idi pogledaj je i vrati se za 15 minuta i kazi nam kakva je.
A celo odeljenje je puklo od smeha.:kreza:
Ispala koju necu zaboraviti.

zdravkelja
19.9.2008, 17:46
Kao nas profesor hemije:

- Idi vidi da li sam napolju, pa mi javi kad se cas zavrsi. :D

Shone_King
19.9.2008, 19:15
Bilo je to prosle godine,prozove mene hemicharka da odgovaram i ja na tabli pisem zadatak i ona prozvia mene i kaze odeljenju gde je Nenad i jos posla da me upise i rekla kako ce da me kazni sto sam pobego sa chasa a ja se kidam na tabli od smeha,ona se okrene i kaze aaaa tu si ..

todos
19.9.2008, 19:46
U srednjoj skoli sam imao profesora mehanike koji je pusio na casu, nosio kosulju koju nije prao mesec dana, ispod pazuha kosulja pocepana i znojava. Smrdeo ko fuksa, delio 85% keceva i dvojki, ostalo petice. Pre casa ako zaglavi u kancelariji sa nekim da igra sah, obicno tada dodje pet minuta pre kraja da zakljuci cas. Kad dodje ljut, umeo i da se dobrano izdere na jadno stvorenje pred njim, stalno vikao kontrolni.... Ja sam imao redovno banderu koju sam uvek odrzavao do pretposlednjeg ili poslednjeg casa u godini. Kad se nasmeje izgledao je ko ovaj nas smail::kreza: Imao je i ima prelepe kcerke, jednu sam poznavao.

Cvrcak
20.9.2008, 0:08
Kod nas je isto, jedna devojka ispred karte Evrope nije znala da pokaze gde je Italija. A ortaka u drugom odeljenju, kad je prof videla da nista ne zna, pita POKAZI MI SEVERO-JUG, a on jadan gleda na onu kartu i razmislja :)

A M G
20.9.2008, 1:03
Kod nas je isto, jedna devojka ispred karte Evrope nije znala da pokaze gde je Italija. A ortaka u drugom odeljenju, kad je prof videla da nista ne zna, pita POKAZI MI SEVERO-JUG, a on jadan gleda na onu kartu i razmislja :)

LOL, izgleda da je to masovna pojava! :D Vole da nose italijanske stvari, a ne znaju gde je Italija! :rofl:

zone2403
20.9.2008, 1:38
LOL, izgleda da je to masovna pojava! :D Vole da nose italijanske stvari, a ne znaju gde je Italija! :rofl:
PA ima i cudnijih stvari, u osnovnoj skoli je nastavnik jednom od mog druga trazio da mu pokaze Japan na karti Evrope! :D

Porsche
20.9.2008, 1:42
Danas tj. juče na poslu gazda od mene traži da mu dam 10 T ključ, a on je taj isti držao u ruci.:rofl:

next
20.9.2008, 1:45
Prichajte mi o geo lapsusima...
Za neupucene, moram da objavim par shokatnih saznanja....
-Brazil je kontinent
-Hrishcanstvo je nacionalnost
-Teritorija na kjoj se drzava prostire je samo onaj prostor na krati gde je ispisano ime drzava
-Ne znam jeste li chuli za vodenu regiju(regija bogata vodom) i planinsku relegiju(za ovo vec ne znam shta je pisac hteo da kaze)
- Vojvodina na Kosovu

Strane sveta,kontineti, da ne pricham dalje, bilo je svega i svachega...:D

A M G
20.9.2008, 1:52
Eeee, a mi se smejemo Amerima sto ne znaju gde je Evropa! :kreza:

nikola87
20.9.2008, 1:55
Eeee, a mi se smejemo Amerima sto ne znaju gde je Evropa! :kreza:

a mi ne znamo sebe da nadjemo na karti:paranoia:

Mada sa ovim stalnim pomeranjima granica ni ja nisam siguran da bih znao tacno da pokazem sta je sve srbija na karti:o

Porsche
20.9.2008, 2:03
A tek Gruzijaaaaa.

GoranSTX
20.9.2008, 8:54
Ulazi čovek sa kućištem u servis.
- Dobar dan, imam problem sa pločom.
- Dajte da pogledamo...
Otvaram stranicu i nailazim na sledeću scenu: (izvinjavam se na malo lošijem kvalitetu, imao sam samo telefon pri ruci)

http://www3.picturepush.com/photo/a/1061251/220/1061251.jpg (http://www.picturepush.com/public/1061251)

Pogledam u čoveka i taman da zaustim: A šta je...
Čovek kaže: Ništa me ne pitaj...

:)

Željko
20.9.2008, 9:31
Kad smo kod geografije... Jednom drug izašao na kartu sveta i nije znao gde je Evropa... Mislim da sam to i napisao pre u ovoj temi.. :)

ledilo
20.9.2008, 12:47
Davnih godina kad sam bio u osnovnoj školi, nastavnica izvede drugaricu da na karti Srbije pokaže granice Srbije, a ona gleda zbunjeno i kaže: "Ne mogu da nađem ovo je Vojvodina."
A isto na geografiji drugar gleda kartu Evrope i posmatra Veliku Britaniju i mrtav ladan kaže:"Što je ova Amerika mala."

Shone_King
20.9.2008, 13:56
Bili mi u osnovnoj i bio jedan moj drugar Vlada izasao da odgovara Geos,izadje on i pita ga nastavnica Sa kojim zemljam se granici Srbija a on :Amerika,Hrvatska,Turska ....mi se kidali od smeha,i ona mu kaze ajde pricaj sta znas,a on kaze ovako glavni grad Evrope je Pariz , Delovi Srbije su Severna Srbija,juzna ,pola zapadne i pola stocne a mi se kidaaamo od smeha i tako on seda na mesto i kaze e da A onaj kontinet (misli na VB) do francuske to je Australija i dobije keca ko vrata!

Notorious B.I.G
20.9.2008, 14:07
Mog druga profa pitao koja reka tece ispod Savskog mosta a on kaze Dunav

A M G
20.9.2008, 17:44
Evo sta se meni desilo pre nekih sat vremena kad sam bio sa ocem da uzmemo neku povecu policu za diskove...
Gledamo mi po prodavnici i naidjemo na policu koja nam se dopada. Resimo da je uzmemo i pozovemo prodavca da nam spakuje. Prodavac dodje i kaze da je veci broj polica dosao zamotan u celofan i u jednoj ogromnoj kutiji, te da ce moci samo da nam je zamota u celofan, eventualno pronadje neku kutiju. Posalje on koleginicu da pronadje kutiju, i posle nekog vremena se vraca ona sa jednom koja je prilicno knap, ali moze koliko-toliko da zastiti barem donji deo u transportu. Kaze ona svom kolegi: "Jedva sam pronasla ovu, bila je puna miseva, morala sam sve da ih istresem da bi je uzela!"
Na to ce moj otac zgrozeno: "Pa zar vas nije sramota nam dajete ovakvu kutiju u kojoj su se misevi parili i vrsili nuzdu, jos neku bolescinu treba da nahvatamo, jel to 'ocete?!?!" :angry:
A prodavacica zbunjeno: "Ali gospodine, unutra su bili racunarski misevi, znate, od plastike, oni se ne pare i ne vrse nuzdu...".
Cale u tom trenutku poprima ovakvu facu ---> :o a ja --->:rofl:

LMiodrag
22.9.2008, 13:33
Kao sto napisah zanima me koje ste sve odvale,kritike,dobacivanja culi dok ste sedeli za racunarom (mama,tata,baba,dalja i bliza rodbina,drugovi itd..)

Meni se mnogo toga desilo videcu da se setim najacih provala ali evo jedna najsvezija:

Dolazi drug mog brata inace seljak na kub i vidi sundjer bob wallpaper na desktopu (uperuje prstom u monitor sa izgubljeno-odusevljenom facom)
i izgovara WINDOWS BOB!!! (pao sam sa stolice!)

Ili dolazi moja majka (inace profesor srpskog jezika) i vidi me 10 sati neprekidno za racunarom i kaze:

"Sine to je doslo iz amerike,a sve sto je sa zapada ne valja, oni su to nama namerno poslali da nam zaglupe omladinu!!!

:rofl::rofl::tapsh:

Eni
22.9.2008, 15:26
Vidim da se svašta priča a ne samo šta je bilo ispred kompa, pa da podelim zanimljivost od jutros.

Idem kod doktorke po neke upute, i na semaforu ispred mene dva saobraćajca.
Prvi - Kažem ti, taj nLite je super stvar, stavio mu ja unura sata drajvere i sve i odmah radi, nema šta da podešavaš više...
Drugi - Ma još bolja stvar je onaj windows live - sve na cd-u, nema instalacije, samo ubaciš cd i odmah radi...

:aplauz:

crazy_LG
23.9.2008, 12:19
Posto kad sam u skoli za kompovima, uvek idem na forum dok drugi idu na Kanter, ovi vec poceli da se raspituju za forum:

- A jeli, a kakav ti je ovaj forum Sveta Kompjutera?
- Pa, znas o kompjuterima?
- Ne *eeri:D

LoneWolf
23.9.2008, 13:31
Vidim da se svašta priča a ne samo šta je bilo ispred kompa, pa da podelim zanimljivost od jutros.

Idem kod doktorke po neke upute, i na semaforu ispred mene dva saobraćajca.
Prvi - Kažem ti, taj nLite je super stvar, stavio mu ja unura sata drajvere i sve i odmah radi, nema šta da podešavaš više...
Drugi - Ma još bolja stvar je onaj windows live - sve na cd-u, nema instalacije, samo ubaciš cd i odmah radi...

:aplauz:

Sad ce da se javi jedan od tih drotova i ispasce da ti je neki "poznanik" sa foruma za koga nisi znao cime se bavi :D:rofl:

To bi tek bila izvala godine :rofl:

todos
23.9.2008, 15:37
Ove izvale o geografiji gde ucenik ne moze da se snadje za kartom je jedna vrsta bolesti, i nije smesna. Te osobe imaju pogled u prazno kad citaju tekst i kad razgovaraju sa drugom osobom. To se vesto krije u mladosti ,ali kasnije se vise ispolji. Stvarno tenutno ne mogu da se setim imena te bolesti, ako neko zna neka kaze.

Shone_King
23.9.2008, 16:15
Bilo je to prosle godine,trebali mi da imamo chas razrednog i imali neka s**bana vrata,tj vrata kojima je ispadala unutrasnja kvaka,i tako se mi zezamo,i vidimo razrednu,posedamo na mesto i jedan nas drug uvrne nekako kvaku da vrata ne mogu spolja da se otvore i mi se svi zacutali...nailazi razredna i pokusava da otvori vrata a ono nece....mi se pokidasmo od smeha al onako u tisini da nas ne provali i drmnu par puta razredna vrata i ono nista nece da se otvore,i sledeci put malo jace i ispadne kvaka i razredna otvori vrata i pocne da se dere sto su pokvarena vrata (a nije nas provalila ) a mi se onako kidamo od smeha...hehehehe

dzonihsv
23.9.2008, 19:55
Znaci lol lol lol... Nisam mogao da verujem, izasao sam u blicu pre 2 dana. Sad cu i da izadjem na televizor :rofl:.

Neki japanac nas slikao pre skoro 2 godine i oni sad tu sliku stavili na naslovnu :D. Mi kao pisemo a sveska prazna do korica (pocetak godine).

(ja sam ovaj levi). ;)

http://img29.picoodle.com/img/img29/3/9/23/t_lolm_2b48666.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?img=/3/9/23/f_lolm_2b48666.jpg&srv=img29)

Packy
23.9.2008, 22:32
a vidi ti ovo.
Nishta ne pishu,a vec stigli do pola.;)

dzonihsv
23.9.2008, 22:34
Ma to je fora... ;)
Rekao nam japanac kao pisite nesto. A nama bile zatvorene sveske pa prva strana koji smo otvorili je bila na polovini iliti polovina sveske (jer se najlakse otvara). :)

paulvandyk68
23.9.2008, 22:39
Profesorice u skoli pita dali je odsutan Petrovic sa casa? Dobija pozitivan odgovor. Potpitanje profesorice gde se Petrovic nalazi, dobija odgovor u biblioteci trazi Djuru Jaksica. Profesorica odgovara Djura Jaksic je umro. Smeh u razredu.

Eni
23.9.2008, 23:08
Sad ce da se javi jedan od tih drotova i ispasce da ti je neki "poznanik" sa foruma za koga nisi znao cime se bavi :D:rofl:

To bi tek bila izvala godine :rofl:

Nema veze čime se bavi, važno je da čovek nije duduk za kompjutere i zna da ubaci sata drajvere u nlite. Ko je od vas to očekivao???

KiB0rG3000xII
23.9.2008, 23:53
Pre neki dan cekam ja na autobuskoj stanici kad mi prilazi covek i pita:
izvini,znas li gde je skola ovde u blizini.
ja kazem: pichite samo pravo i naicicete na nju
a, ne trebam ovde dole da skenem?
ja:ne idete samo pravo
covek:dole?
ja:ne,pravo
covek:hvala,ti aj zdravo
Kad ono lik krenuo da skrece dole...

paulvandyk68
24.9.2008, 0:01
Profesorica legendarna ponovo dolazi na cas i zatice Nikolica kako pije iz flase na pocetku casa. Pitanje profesorice "nadam se da to u flasi nije alkohol tj rakija". Mladic je zbunjeno pogleda i odgovori "nije nije profesorice to je voda voda". Jel sigurno voda voda priupita profesorica? To je profesorice voda voda za zedne zedne odgovori mladic.

KiB0rG3000xII
24.9.2008, 0:03
Kad smo kod nastavnika vec evo sta je izvaljivala nastavnica biologije(teski alkoholicar)
nastavnica:Stefane,Stefane ccc bice ti prava pijandura,samo guckash malo po malo(lik pije sok)
moj drug:Vi to iz iskustva
samo vidis ''paf'' kechina u dnevnik

A M G
24.9.2008, 0:11
Profesorica legendarna ponovo dolazi na cas i zatice Nikolica kako pije iz flase na pocetku casa. Pitanje profesorice "nadam se da to u flasi nije alkohol tj rakija". Mladic je zbunjeno pogleda i odgovori "nije nije profesorice to je voda voda". Jel kakva voda voda priupita profesorica? Ma da profesorice to je voda voda za zedne zedne odgovori mladic.

Heh, ovo me podseti na vreme kad sam bio 6. razred osnovne. Imali smo jednog zayebanog profesora fizike. Jednom dolazi on na cas, a ja sedim u drugom redu i spustam flasicu Sprajta na sto. On lagano umesto da pridje katedri, prilazi za moj sto i zapovednim glasom: "Otvori"! Ja onako zbunjen, pogledam u njega, pogledam okolo, svi gledaju sta ce se desiti, i otvorim onaj sok. On ga prinese svojoj nosini pomirise i zakljuci: "Nije rakija, sigurno". Ja onako WTF?!? :icon_scra a on ce lagano: "Ja i moji vrsnjaci smo imali obicaj da u zamaskiranoj flasici od soka pijemo rakiju na casu, pa sam hteo da proverim da li si se i ti dosetio toga".
Lud covek...:kreza:

Packy
24.9.2008, 0:24
Danas se osecam max. ponizano kad me najveca shtreberka ispalila.
Ja danas treba da odgovaram istoriju,a profesor mi rekao da samo reshim pitanja i to ispricham na chasu.E,pa meni je frka jer tih odgovora nema u knjizi,pa brze-bolje da to reshim u shkoli.Pitam jednu drugaricu jel imash odgovore da mi odgovore na prva dva
Prilazim najvecoj shtreberki iz odeljenja i pitam je da li ima pitanja
A ona ce nato: da,da,da imam i odgovore i u naredne tri lekcije.(drugima je smeshno zato shto je ovo blizu njenom dometu,s tim shto sada nije imala pojma).Koja sreca u nesreci.

crazy_LG
24.9.2008, 19:10
Danas profa istorije ispituje jednog ucenika cije su ambicije ciste dvojke(puna kapa, samo da ga ne obore josh koju godinu, kako on to kaze):

Profa: -Kada se desila bitka na Ivankovcu?
(M)Uchenik: -1805. godine, ja mislim.
Profa:-Jeste, kad si prochitao. A koje su se biuke desile 1806.-ste godine?
Uchenik( opet gledajuci u svesku): - Malajnica i Stubik.
Profa: -Pogreshno si procitao, te bitke su se desile 1807. godine, a ja sam te pitao koje bitke su se desile 1806. godine.

I taman kad je mislio da ce abosti keca,postavi mu profa zadnje pitanje:

-Koje godine je Crvena Zvezda postala sampion?
-Konacno neshto shto znam, Zvezda je postala sampion 1991. godine.
-Sedi. dobio si dvojku. :rofl:

hacker_aca
24.9.2008, 22:41
Ko koliko ima godina, raspravite preko privatnih poruka. Kao što je crazy_LG rekao, već imate teme za upoznavanje i predstavljanje pa se tamo ispričajte.

Nazad na temu.

Miki-Car
25.9.2008, 9:46
Pricamo mi na casu veronauke o istocnjackim religijama... Pita mene Otac profesor :opanachke
- Ko je najznacajniji Taoista?
- Lao Cu
- Ko je najznacajniji Budista?
- Ricard Gir :kreza:

crazy_LG
25.9.2008, 19:56
Evo jedan dogadjaj kome nisam direktno prisutvovao, ali sam o tome cuo i pozdanih izvora. Naime,jedna od novih ucenica iz prve godine imala neki preklopni telefon,a bio cas matisha. Svi su bili sakrili svoje fonove od profesora, smo je ona onako opushteno kucala poruke na casu.

Naravno, profesor je spazi:icon_scra pa joj kaze:

-Tamara, daj telefon, vraticu ti ga posle casa.

Ona lagano podize pogled sa mobilnog, pogleda profu u ochi, zatim ponovo spusti pogled na fon i nasatvi sa kucanjem i kada posla poruku preklopi telefon , stavi ga u djep i pogleda profu, pa ga upita kao da nishta nij bilo:

-Koji telefon?:kreza:

:ciao: :rofl: :rofl: :rofl:

Renche
25.9.2008, 20:59
Nekako je ispalo ovo smešno, samo ne znam kako :)

Idem danas iz škole sa drugom i kažem:

JA: Jaoooj što sam gladan
JA: Jaoooj što sam žedan
JA: Jaoooj što me boli stomak
ON: E da, ja sam jutros pojeo jedan stomak :rofl: , ovaj burek :boodala:

Schnak3
25.9.2008, 21:32
Idem ja sa drugom danas do prodavnice kompjuterske opreme (prodaju i igre) da pogledam da li imaju Microsoft Flight Simulator.Prodavac kaze mom drugaru:
P: E imam igru za tebe? (drugar ima svaku igru SW za komp i PS2)
D. se zbuni: Koju igru?
P: Mali imam Star Wars Force Unleashed za PS2.Probao sam ga preko emulatora i savrseno radi
D: Sta :eek: :love:!?!?! Kako je imate kad nije jos izasla za PS2?
P. Eh pa imam :rolleyes:
Ja dodajem: E pa to se zove moć torrenta

A svi u komendiju :rofl::rofl::rofl:

Packy
25.9.2008, 22:46
Chemu sve ova may the xxxxxxx be with you.
Sada igramo fudbal u prvoj godini,na terenu sa srednjim golovima.Svi lepo pochesmo lepo da igramo dok jedan tamo nije napravio agresivan faul.
Posle toga haos sve po terenu,ne zna se ko se vishe bije za loptu i sudarishe se dvojica,josh ovaj jedan drugom zabio nogu u ****.
Obadvojica padoshe:
Prvi kaze:Moja jaja
A drugi ce:Moj ponos.:boodala:

zdravkelja
26.9.2008, 8:29
E ovo vise nije ni smesno.

Svake godine, oko 10 jula i 26 septembra, u Obrenovac dolazi vasar. I evo, od kad sam ja svestan sebe, ne secam se da nekada nije padala kisa za vasar. :D
Ali bukvalno svaki put. Kako dodju pocne da pada kisa. Pocelo je da mi ih bude zao. Svaki put pokisnu ko .....

hacker_aca
26.9.2008, 20:21
Evo šta se meni desilo pre par minuta: došao iz grada, seo za komp, logovao se na SK forum i ima šta da vidim: ljudi se u temi "Lapsusi i smešne situacije" prepiru da li je ispravno reći "obadvojica". Lol. :)

11 poruka... Ccc, odem malo da prošetam i vi odmah napravite zbrku. :)

Možda je Packy pogrešio, ali što se uzbuđujete oko toga, pogledajte šta wade ljoodi na foru|\/|oo...

Prekjuče ste napravili zbrku, danas ponovo. Mogu ja da budem dobar i da "zažmurim", ali sve ima svoje granice... Molim vas da se držite teme.

Hvala.

Packy
26.9.2008, 20:52
Ok,pre svega veliko izvinjenje za moj zadnji post ovde,preterao sam ga.
Proshle godine profesor srpskog zapishe chas u dnevnik i pochne da pricha:Vi celog zivota chekate.Chekate da hodate,prichate,da podjete u shkolu,da zavrshite srednju,da upishete faks,da vozite kola,da zavrshite faks,onda sledi venchanje,pa dete,pa period deteta kroz koji ste svi proshli,pa dochekate unuke i na kraju necete zeleti da chekate smrt.
Zivot je lep.:)

paulvandyk68
26.9.2008, 23:46
Na poslu sef trazi dva dobrovoljca za posao koji treba hitno da se obavi.
Naredio je poslovodji svoje smene da izabere dvojicu ljudi koji ce kvalitetno odraditi posao. Poslovodja malo zbunjen latio se posla i knjige sa imenim zaposlenih. Nemoze da se odluci od toliko radnika pa ce izvl\acenje rednog broja u knjizi odrediti dvojicu radnika. Izvlaci broj 1 i broj 30. Svi u smeh pa broj 1 na listi je sef smene, zamislite samo kada bi to sef isao da odradi pored svoje naredbe:).

prudentia
27.9.2008, 9:54
Kad smo kod geografije... Jednom drug izašao na kartu sveta i nije znao gde je Evropa... Mislim da sam to i napisao pre u ovoj temi.. :)

Nije to nista. Moja drugarica nije znala da nađe Aziju! U trećem razredu gimnazije! I poslije par minuta traženja našla Malu Aziju i rekla: "Evo je!!!" :kreza:

zdravkelja
27.9.2008, 10:05
Moja drugarica je kada je trebalo da pronadje Grenland pokazala na Afriku...

prudentia
27.9.2008, 10:26
Evo sad se sjetih jednog od naših poduhvata iz prvog srednje. Imali smo stariju, ali stroguuuuuu profesoricu biologije. Saznali smo da će da nas ispituje, a niko nista nije znao. Nismo smjeli da pobjegnemo jer smo već jednom bježali.
Tada jedna drugarica smišlja genijalnu ideju: da se ona onesvijesti na času i da se tako nekako svi izvučemo. Mi je gledamo skeptično, ali moramo da se složimo, nismo ništa bolje mogli da smislimo. Uzmemo neki bijeli puder, svijetli karmin, našminkamo je...
Dolazi čas... Profesorica uzima dnevnik da proziva, a drugarica pada sa stolice. Profesorica skače, prilazi, pita je li ti dobro, ona ono kao pa onako... Dobro je glumila. Mi se pozadi cijepamo od smijeha. I profesorica nju odvede napolje, vrati se poslije 2-3 minuta i nas oleši.... :D

Shone_King
27.9.2008, 14:49
Bilo je to u osnovnoj,na odmoru malom ,trebao da pochne srpski( a mi imali nastavnicu koja nas je stalno ispitivala) i dodje moj drug i uzme njene Naochare sa stola i stavi ih na ochi i pocne da emitira a ono naidje nastavnica a on brze bolje stavi naocare na sto a umazao ih necim prljavim i ona stavlja naocare na ochi i kaze da joj se izmrljale a mi se kidddaaamoo od smeha....

2. Bilo je to isto u osnovnoj u 7-8 razredu,imali mi muzicko i kraj chasa ja se spremam ono svi izasli i ja da izadjem zakljuca me nastavnica u ucionicu i ja se smorio i hteo da razvalim vrata al sam mislio da ce da me kazne ako ih razvalim i tako prodje 15minuta od sledeceg chas dodje nastavnica muzickog da i otvori vrata,kad ugleda mene i pita me sta radim tu a ja se smejem,trcim ja na Francuski (15 minuta kasnim a to mi josh bila prerdavala razredna) otvaram ja na vrata i pita mene razredna Gde si ti? a ja kazem zakljucali me nastanvice u Muzickom ono celoo odeljenje pochne da se kida od smeha i ne poveruje mi i ja kazem opet i ona poveruje a odeljenje se kida od smeha strasno ehehehhe...

dzonihsv
27.9.2008, 14:54
Ovo pod 2 se i meni desilo. :rofl:.

Greko Darstiva
27.9.2008, 15:14
Moja drugarica je kada je trebalo da pronadje Grenland pokazala na Afriku...

Nije ovo nista dok sam bio u osnovnoj nasa nastavnica geografije je izvela pred kartu jednu moju drugaricu da odgovara. Pitala ju je da pronadje sve kontinente i da ih pokaze. I ova nije znala. :D A cisto da napomenem ovo se desilo kad sam bio osmi razred.

todos
27.9.2008, 15:36
Posto sam ja od razvedenih roditelja, davno bese kad sam isao u OS u Bor-u. Keva ima stan na brdu iznad skole, 150 metara dalje. To su stare prizemne zgrade davno napravljene. I moja razredna iz geografije kaze pred celim razredom da su u tim stanovima u jednoj sobi spavali clanovi , a u drugoj cuvali koze.:kreza: Ja u zemlju da propadnem. Pa naravno da su ljudi svasta radili posle rata , pa i drzali koze u sobi. Dalje, njihov sindikat im valjda obezbedio posteljinu i cebad i sad treba neko da joj odnse se u njen stan. Ja bio dobrovoljac i drugar koji je ziveo u njenom soliteru. Kaze meni drugar: sad ces da vidis gde ona zivi, pa da puknes od smeha. Odemo mi u taj soliter, deveti sprat, otvorimo vrata. Kad u kuci haos ko lopovi da su se gostili, sve razbacano, stvari, odeca visi gde gde god moze da se okaci,prljavo, oseca se zadah na smrad, ma zivi haos. Samo jos fale koze!!!:rofl:

Shone_King
27.9.2008, 20:29
Eo sedimo ja i ortak i pricamo i zezamo se,dodje moja majka i pocne da se dere na mene i izlazi ona iz sobe i pita me Jel ti se napunila "tableta" ? (a mislila je na mob.)

Nikola95
28.9.2008, 20:57
Prije par dana,moj drug i ja ulazimo u knjizaru da kupimo DVD - RW:
Mi:Imate li jedan DVD-RW?
Prodavacica(saginje se i podize DVD-R+):Evo,imam vam ovaj DVD-RW-R+.
Mi(vidimo nema pojma):Neka hvala,necemo taj,dovidjenja...
Prodavacica:Bolje tako,mnogi citaci nemogu da procitaju ove R+,samo R-!
Koji bocun!:to_care:

Ice-Man
28.9.2008, 21:39
Danas na buvljaku:

-I...I... daj mi taj Lego: Batman, cisto da imam.
-Uuuu nemoj, nemoj! To ti je ustvari Indiana Jones, zaj**o sam se nesto pa sam njega rezo umesto Batmana. :a_whistli
-Pa sta ce kazes ljudima kad ti vrate? :boodala:
-Ma sta klinci znaju! Batman, Indiana... njima sve to isto, ionako to igraju samo zato sto je Lego. :rolleyes:

crazy_LG
28.9.2008, 23:11
Sedimo mi a kompovima na casu korespondencije, neki kucaju zadati tekst, neki tajno igraju CS na lanu.

Ja kucam, a drug do mene ulazi u mapu, toliko sporo da za 10 minuta igra napravi neki proges.

-Jeb*te, ko je sastavljao ovaj komp,neki automehanicar,nikako da udje.

Okrenem se ja, nastavim sa kucanjem, posle nekog vremena cujem glas od nekog iz razreda:

-Njemu josh nije ushao:).

Kad ono, josh mu se loaduje mapa,a ja zavshio sa kucanjem, skoro kraj chasa.

-Ja mislim da se brzina ovog kompa meri u kilobajtima.

Taman mu udje u Kanter kad se cas zavrshavao. A grafika sve sami zamrljani pixeli, kao da je igra iz devedesetih godina:rofl:

-Koja ja je ovo verzija Kantera, 0.0?

Hteo sam da puknem od smeha:rofl::rofl::rofl:

A M G
29.9.2008, 13:36
Sinoc sam bio na jednom rodjendanu i pricao sa koleginicom sa Pravnog fakulteta u Nisu koja je polagala Sociologiju u septembarskom roku kod ozloglasenog profesora Corbica. Neposredno pre nego sto je ona izasla da odgovara, jedan nabildovani kolega je sedeo i znojio se pred profesorom. Znao je koliko-toliko sva tri pitanja. Na kraju mu Corbic kaze:

- "Kolega, jos ovo pitanje...znate li vi koja je razlika izmedju vas i konja?" :Freddy:

A ovaj prvo onako zbunjen, cuti, a onda ce:

- "Ista kao izmedju vas i vola!" :rofl::aplauz::a_bleh:

- "Tacno, kolega, tacno, 7". :eek:

Plakao sam sinoc koliko me je ovo zasmejalo, znaci kakva smelost, kakav kralj!!! :to_care:

Irena 93
29.9.2008, 16:02
Danas ja na stanici cekam 108,i dodje,udjem ja unutra a ono bila guzva i stanem napred...I tako krene autobus,kad neki covek pocne da trci da udje.I ovaj mu otvori vrata i ispostavi se da je to moj profesor informatike(kog inace mrzim,jel stalno umislja da se smejem na casu pa mi daje keceve i neopravdane)i on udje i vozac krene da zatvara vrata i posto je bila guzva informaticar se zaglavi i kako nikako nije mogao da se izvuce odande pocne nekako da se koprca...:rofl:Ja sam umirala od smeha....:rofl:

crazy_LG
29.9.2008, 18:23
A ja sam danas od druga saznao da imam ''sjajni feeling za osecaj:rofl: :rofl: :to_care:

crazy_LG
2.10.2008, 23:45
Imali mi cetiri-pet kontrolna danas, i moja keva da me oprvda zove direktora:)

Keva: -Dobar dan, zovem samo da vam kazem da Luka danas nece doci u skolu, ima temperaturu kasno je sinoc legao.:dzavo:

Direktor:- Jeste, sad vlada taj virus, epidmija je, gomila djaka je bolesna.
Nishta ,neka ne dodje sutra u shkolu i odmori malo preko vikenda.:boodala:

:kreza:

Packy
2.10.2008, 23:50
Drugarici iz odeljenja rodjendan i naravno ona deli bombone.U toku chasa geografije mi prichamo i profesor nas chesto opominje,i uvek se zavrshi da zamalo nekima da keca,ali je dobre dushe.Elem,podeli ona bombone i jachujem da ovi iza mene neshto prichaju,a profesor ih sve opominje,ja se okrenem da vidim o chemu prichaju,a profesor me video i rekao:
Cuti i sisaj
Ti ih mirisaj.
Na shta se celo odeljenje pocepalo od smeha.

crazy_LG
3.10.2008, 0:00
Proshle godine, jednoj drugarici bio rodjendan (inche prvog aprila:)) i njoj ide njen cale sa pakticem umotanim u sareni papir:

-Srecan rodjendan.

Ona grabi paket, cepa nestrpljivo da vidi sta je u njemu, kad ono stiropor.

A cale:

-Aprilili, evo ti prave kutije.:rofl: :ciao: :kreza:

I uzme malu kutijicu sa (pravim:)) poklonom u kom su bili upaljach i parfem:love:

Supreme.50
3.10.2008, 0:37
Evo da ne bude off:
Otisao ja na sajam da kupim WoW GC (inace puno ime je World of Warcraft Game Card) i dobijam racun na kome pise "Њорлд оф њарлнард гаме цард", kad sam izasao iz radnje i video savio sam se od smeha a drug me gleda jel mi je dobro ili dobijam neki napad :rofl: Inace ovaj naziv smo uveli umesto originalnog i tako zovemo igricu od tada, a sto nas gledaju svi na stanici i u igraonici jel smo normalni to nam ne smeta puno zato sto nismo :qliranje:

Cuvam taj racun i dalje ali je izbledeo :(

DragonSlayer
3.10.2008, 8:54
Evo da ne bude off:
Otisao ja na sajam da kupim WoW GC (inace puno ime je World of Warcraft Game Card) i dobijam racun na kome pise "Њорлд оф њарлнард гаме цард", kad sam izasao iz radnje i video savio sam se od smeha a drug me gleda jel mi je dobro ili dobijam neki napad :rofl: Inace ovaj naziv smo uveli umesto originalnog i tako zovemo igricu od tada, a sto nas gledaju svi na stanici i u igraonici jel smo normalni to nam ne smeta puno zato sto nismo :qliranje:

Cuvam taj racun i dalje ali je izbledeo :(

Trebao si da fotokopiraš dok se videla ... i pravac Srbovanje ... :):):)

King James
3.10.2008, 10:35
Prosle godine odgovara drugarica istoriju i pita je profesor za umetnike renesanse,tako nesto a ova cuti,ne zna,kad na to odgovaa profesor (inace ladovina teska,car nad carevima)
-Pa nindza kornjace... :rofl:
I onda ova poce nabrajati
-Leonardo,Mikelandjelo,Donatelo,Rafaelo...

E da,sad se setih...

Dolazim ja u jednu prodavnicu i pitam za X360.Kaze meni prodavac
-toliko i toliko kosta,bla,bla,bla,garancija 6 meseci i tako to..
-Je l' Falcon?
-...Da.
-A ako se slucajno pokvari,koliko vam treba da popravite?
-A to je najnovija verzija,to se ne moze pokvariti,to je 100% provereno :kreza:
-Da,ali i kod Falcona je feljur rejt oko 16%...
-A ne,ne,ne,ovi se ne kvari sigurno :rofl:
-Dobro,vicecu ja jos :opanachke
I odem,jedva sam se suzdrzao da se ne punkem od smeha :kreza:

Sedim ja u ucionici i cekam pocetak casa,pustio Slayer - Raining Blood i kuliram kad dolazi drugarica (koja,naravno,slusa sabane) i uzima telefon i kad je cula napravi neku facu i komentarise ''Kako ti ovo mozes slusati,meni bude muka kad ovo cujem...'' ja onako smoren odgovaram ''Pa i meni bude muka od grandovaca'' kad ide nobelovski odgovor ''Pa tamo se lepo mozes naci u pesmi,normalni textovi a ne ko ovo (misleci na to sto ja slusam)'' i ode...Ja ostadoh u cudu i misleci 'Jbte,s' kim ja idem u razred...'' http://www.pcigre.com/forum/Smileys/default/icon_confused.gif

crazy_LG
3.10.2008, 17:23
Secam se jednog dogadjaja iz osnovne, matematiku nam predavao Pedja Vampir,kako ga mi zvali,koji se uvek tripovao da ga zezamo,pogotovo za mene.

Jednom on mene bio prozvao na tablu i pitao me za neku formulu, a, ovako nenormalan, smislio foru, uzmem kredu i pocnem da govorim sta pisem:

-Pe je be ha sa 2 (P=bxh/2:D), naravno ja sam to izgovorio brzo, pa se okretoh ka njemu, suzdravajuci seod smeha. Pogleda on mene pogledom u kome se ocrtavao podsmeh, pa me pita sta sam to rekao:dzavo:, a ja k'o iz topa
(uvek sam vesto smisljao cake,pa se nisam zbunio):

-Aaa,profesore, mislio sam Pe je jednako be puta ha sa 2:kreza:.

A M G
3.10.2008, 17:45
^
Slicnu foru je jedan drug u 5. razredu osnovne izvalio na casu, kod jedne mlade profesorke sto je dosla da zamenjuje nasu redovnu, inace dosta stariju profesorku:

Pise ona neku formulu i stavlja "b=nesto..." a drugar ce: "A sta je be"?! :D

Heh, ludi klinci! :)

Supreme.50
3.10.2008, 19:10
Nije to nista dok profesor ne krene tako ucenicima kao moj bivsi profesor prakse, ti odgovaras i na svaku trecu tvoju rec on ti odvali nesto, a ima fore na sve strucne reci iz nase struke :D....i to nimalo naivne fore. Ono fazon 8, na K***u te nosam i tako to :rofl:. Na kraju od ocene nista a celo odeljenje pod stolom umire od smeha i svi petice ;). Al' dobro i znali smo, kako da ne ucis i dan ne zapamtis kad ti na casu lepse nego kuci :qliranje:

Bila muska skola, da je bilo i devojaka ne bi smeo on ovako, tako bi ga slatko neko tuzio nije svestan :dzavo:

Shone_King
3.10.2008, 19:25
ovako,bilo je to danas na fizici,izaso ja da odgovaram i kaze meni profesor da izbrisem tablu i ja pocnem da brisem i on meni kaze brisi rukama,a j tek uzeo sundjer a on mislio da sam stavio nesto na ruke,i ja pocnem da brisem i on meni kaze da brisem rukama,i ja pocnem da brisem rukom ono se celo odeljenje iskida od smeha,a on mislio sundjer rukom i ja se ispalio na sred chasa,...drugi dogadja u basu isli mi kuci i bila neka devojka i mi se svi nagurali u basu a ona sedi i zeza mene drug ( sedi joj u krilo ) i ja se nasmejem i pogledam je i kazem da mi se nesto nije svidela i zakoci naglo bas u tom trenutku,kad sam ja poleteo na nju jedva sam se zadrzao ovi moji drugovi pocese da se kidaju od smeha a i ja sam...

La.Prestige
3.10.2008, 19:40
Danas moj drug bio neshto nemiran na chasu i njemu kaze profesor iz Istorije,idi vidi jel sam napolju,i on ode.Vraca se on posle 5 min. i kaze "da video sam vas tamo nagnuli ste se na stub,jel treba da vas zovem da dodjete?"A ovaj pocrveneo ko' babura...:rofl::to_care:

Supreme.50
3.10.2008, 20:04
A da si joj odma seo u krilo ispao bi smeker (naravno pred drugovima ne pred njom), ne bi rizikovao padanje i ne bi ti se niko smejao :D. Eto da znas za sledeci put ;). E i gde je tu tacka? 5 redova bez tacke :D.

Evo jos jedan moj:
Razgovaram ja sa drugom telefonom i na kraju razgovora on meni kaze "e i pozdravi mamu", onako ruzno, cisto da me isprovocira :(. I ja kazem u prazno "e mama pozdravio te .....", naravno mama mi nije bila kuci bio sam sam. Kad je on to cuo, istog trenutka krenuo da se dere "NE, NEEE, NEMOJ, IZVINI JOJ SE, NE MOGU DA VERUJEM STA SI URADIO". Rekao je samo u sali a nije hteo da ja to stvarno kazem, kad je cuo sta ja pricam vec je pomislio kako ce moja keva da ga gleda svaki put kad bude dolazio kod mene i nasao se u veeeeoma neprijatnoj situaciji :rofl:

Peruzzi
3.10.2008, 20:09
Hehehe
Drug : Profesore mogu da izadjem ?
Profesor : Aj pa te natako!

Hehehe Srpska shkola nema shta :D

MICROCOMP DOORS
3.10.2008, 20:15
neznam koliko je zanimljivo ali ispričaću:
igrao moj brat GTA S.A. i uradi nešto bezveze i ja da kažem da je strava i onda sam shvatio da je sra*e i ja kažem STRANjE (str-strava anje-sr*nje)
:boodala:

todos
3.10.2008, 20:33
Citam ove tekstove i sa setom se prisecam najvise OS. Mislim da je to najlepse vreme u zivotu provedeno. Dobro se secam kad je pola odeljenja pobeglo sa poslednjeg casa jer smo jedva uspeli grupno da dodjemo do karte za povratak dzedaja. Sutradan svi smo bili tesko disciplinsko kaznjeni. Dalje nastavnica srpskog koja da upise cas obavezno pozajmi olovku, i posle toga procacka usi sa njom. Kada ti vraca ti naravno se zahvalis i kazes da je zadrzi. Zena imala kuci na hiljade raznih olovaka. Kada mi je nastavnica likovnog udarila samar, ja sam joj rekao da je ona poslednja koja je to uradila u skoli. Ona brizne u plac, i kaze da sam to znala nikad ti ne bih to uradila. Nastavnik biologije drzao na casu antenu od stare skode, bar dva metara dugu. Kada ispruzis ruke da te udari time, ako slucanjno izmaknes, on ti kaze, pridji malo, pa ti onda razvali samarcinu da se u....s u gace...

crazy_LG
3.10.2008, 22:12
Dobro se secam kad je pola odeljenja pobeglo sa poslednjeg casa jer smo jedva uspeli grupno da dodjemo do karte za povratak dzedaja. Dalje nastavnica srpskog koja da upise cas obavezno pozajmi olovku, i posle toga procacka usi sa njom. Kada ti vraca ti naravno se zahvalis i kazes da je zadrzi.

Pretpostavljam da je ''Povratak Dzedaja'' u vse doba bio hit(i ja ga ne bi propustio:D ). Sto se tiche ovog sa olovkom, ovo se i meni dsilo kad sam profesorki geosa pozajmio hemijsku.

Dodje ona zaboravila hemijsku, pa me zamoli da ja joj dam, pa joj rekoh:

-Evo, izvolite samo mi molim vas vratite na kraju casa, jer nemam vise hemijski.

Negde pred kraj casa turi ona hemijsku u uvo,kad ono zazvoni i pruza ona meni hemijsku, a ja zgrozen, stishcem ramena i kazem:

-Neka hvala, zadrzite.

A ona meni sa osmehom:

-Pa sto si mi onda rekao da ti vratim posle casa?:boodala:

Schnak3
3.10.2008, 22:39
Sada me podsetiste sa olovkom...

Na ekskurziji sam kupio šok-olovku (kada pritisnete da pisete, a vi u stvari spojite sebe sa baterijom koja je unutra i imate osecaj da vas je drmnula struja).U 6. razredu sedeo sam u prvoj klupi, ispred nastavnica engleskog.Ona je svakog, ali svakog, casa uzimala moju olovku bez pitanja da zapise cas.Kada je meni to dojadilo ja si lepo stavim moju "olovku" na sto i ona je bez pitanja uzme.To je bila faca za pamćenje :kreza:

Partybreaker
4.10.2008, 0:24
Heh, to sa olovkom je ipak vise higijenski nego ovo sto cu vam sad ispricati. Odem ja da uzmem pljeskavicu. I tu radi neka bakuta, sve fino: Sta ces?; Pljeskavicu... spremi ona meni pljedzu i pita sta da mi stavi od priloga. Ja, kao: Kecap, errr...... i gledam je kako sipa kasikom, onda olize kasiku onako slasno i takvu je vrati u onu posudu sa prilogom. :eek: Usledilo je: "Uh, majku mu, nemam sitno... Idem ja da usitnim ove pare"......

Supreme.50
4.10.2008, 0:33
Jao guranje premeta u uvo, i sad kad se setim zgrozim se :rofl:

Priceless:
Bio ja kod ujaka na poslu i sad naravno u kancelariji nered koji se recima ne moze opisati. I ja se smorio ziv nisam imao sta da radim, a cekao kevu da dodje po mene, nesto me on pokupio posle skole pa smo isli negde ne secam se stvarno, a bio sam mali, toliko mali da mi bude dosadno da sedim mirno ali se dobro secam celog dogadjaja...
Krenuo ja da mu sredjujem kancelariju, a on mi kaze da mu ne premestam papire zato sto iako meni licilo da su u neredu, njemu to tako stoji vec godinama i navikao je na nered kad zna gde mu sta stoji. Reko ok ae pospremicu ono sto mogu, a da mu ne premestam bitne stvari i dokumenta. Pospremio kablove, i jos neke stvari, i na kraju pokupio spajalice sa poda i stavio ih u kutijicu gde ih on drzi i proslo mi vreme vec smo trebali da krenemo, kad dolazi njegov kolega po neke papire, uzima spajalicu iz te kutije, procacka uvo, baci je na pod, uzme drugu, procacka drugo uvo i baci na drugu stranu kancelarije, uzme papire i kaze ae vidimo se sutra, a ja od prilike ovako :paranoia:, gledam u pod pa u svoje ruke, pa u pod, pa u svoje ruke :paranoia:!
I cim je on izasao ja kazem ujaku "ne mogu da verujem a ja pokupio sve spajalice sa poda pre sat vremena, nije valjda da su to sve njegove?"
A ujak uzme onu kutijicu, isprazni je u kantu, i kaze mi: "Sledeci put kad ti kazem da ne diras nista, ti nemoj ;), ae sad pranje ruku."

A M G
4.10.2008, 0:39
Mi smo u osnovnoj imali jednog nastavnika, drtinu matoru, koga smo zvali Haksa, predavao je srpski.
E pa taj Haksa je imao obicaj da te pozove pred tablu da napises nesto, a pre nego sto ti da kredu, on bukvalno pljune na nju! :boodala:
Jednom prilikom je jedan drug odbio da uzme takvu kredu, a Haksa ga opali iza uveta i kaze: "Srdjane, jesi li ti blesav il' ti noge smrde!?". :kreza::boodala:
Kakva prostacina! :boxing:

hacker_aca
4.10.2008, 1:46
Mislim da je tema "Lapsusi i smešne situacije" a ne "Lapsusi i jadne situacije". Mislim, ne vidim ništa smešno u tome što profesor bije svoje đake, to bi valjda trebalo svakoj prosečno normalnoj osobi da bude sve samo ne smešno.

Takođe, molim vas da ne pišete fore tipa "odvezala mi se pertla" i "išao sam ulicom i pao". Mislim da nema ništa posebno u tome. Ispravite me ako grešim. ;)

Probajte da opišete neke događaje van škole! Dobro, jesmo svi sada u školi ali valjda imamo i život van nje, right? Ja bih i piskarao ali to ili nije smešno u pisanom obliku ili ne umem fino da opišem šta se dogodilo. :)

Supreme.50
4.10.2008, 1:53
Kakav si ti onda moderator :D improvizuj nesto :kreza:!

A ovo za skolu, pa naravno da ako neko predje na tu temu, onda ljudi pocinju da se prisecaju slicnih dogadjaja iz iste i krene talas slicnih stvari, a za ovo "išao sam ulicom i pao" se u potpunosti slazem :)

hacker_aca
4.10.2008, 1:59
Kakav si ti onda moderator :D improvizuj nesto :kreza:!

A ovo za skolu, pa naravno da ako neko predje na tu temu, onda ljudi pocinju da se prisecaju slicnih dogadjaja iz iste i krene talas slicnih stvari, a za ovo "išao sam ulicom i pao" se u potpunosti slazem :)

Ja sam ti banovan moderator! :kreza:

U redu je prisećati se školskih dana i ispričati neku šalu iz tog vremena ali moderator je ipak tu da skrene pažnju ukoliko misli da je to potrebno. A trenutno mislim da je potrebno da se malo promeni tema. Ne mora sada da se ne priča uopšte u vezi dešavanja u školi, dovoljno je svesti na neki manji nivo, tj. malo manje da se priča o tome dok malo više priče o nekim drugim stvarima koje su vam se dešavale. ;)

Ajmo sad, bez oftopika! :ciao:

todos
4.10.2008, 13:22
Ja sam ti banovan moderator! :kreza:

U redu je prisećati se školskih dana i ispričati neku šalu iz tog vremena ali moderator je ipak tu da skrene pažnju ukoliko misli da je to potrebno. A trenutno mislim da je potrebno da se malo promeni tema. Ne mora sada da se ne priča uopšte u vezi dešavanja u školi, dovoljno je svesti na neki manji nivo, tj. malo manje da se priča o tome dok malo više priče o nekim drugim stvarima koje su vam se dešavale. ;)

Ajmo sad, bez oftopika! :ciao:

:offtopic: A mozemo li da pricamo kako su se seksali profesori i profesorke na iskurziji u hotelskim sobama,:love: a mi gvirimo i prisluskujemo!!!:eek: Za moje godine to je davno bilo, ali je lepo se prisetiti tako interesantnih dogadjaja koje su bili na pretek.

Gordon Freeman
4.10.2008, 15:50
^^ja bi to voleo da cujem :D

Mi smo imali slucajeva u fotokopirnici :aplauz:

Shone_King
4.10.2008, 20:07
Bilo je to prosle godine imali mi hemiju i zove profesorka ucenika na tablu i on izadje i odgovara i ona mu da ocenu i nije imala hemijsku i trazila mu je hemisku i on joj da i ona da je ukljuci i udari je u oko,a mi se pocemo da kidamo od smeha a to bilo slucajno.
Bilo u osnovnoj na casu engleskog,prozove mene nastavnica da chitam i ja chitam i za*ebem se i kazem Sex end Sex are Twelv i celo odeljenje pocne da se kida od smeha,a najjaci fazon jos nastavnica pocne da prica,kao mora da je to zato sto je preopterecen time,a mene jos veca sramota uvatila,i jos nastavlja da me blamira uzzzas.

Prosle godine na chasu matematike,imali mi godisnji test i sad ja doso zakasnio i seo u prvu klupu i radim test,i meni pocne da zvoni telefon i ja kazem profesorki izvinte sto mi zvoni telefon...a ona ma opusteno pusti da malo uzivam i pocne da igra lol

crazy_LG
4.10.2008, 21:27
A kad vec pricate o lepim i sexualnim odnosima izmedju profesora, secam se kad je profa matisa u osnovnoj Vampir muvao nekoliko profesorki,a sam je izgledao matorije od mog caleta i imao krive dugacke zube( ovakve bukvalno :kreza:) koje su odgovarale njegovom nadimku. Zato je imao rezerve za maturu:kreza:

@ haker_aco, sry,znam da ima dosta skolskih dogadjaja, ali morao sm se prisetiti svoje skole;)

A M G
4.10.2008, 21:38
Ova tema je valjda i zamisljenja da se u njoj pise o raznoraznim ludorijama, gegovima, smesnim situacijama? :confused: Sad, ne vidim kakve veze ima sto se vecina njih dogadja bas u skoli? Pa valjda je to i normalno, tu je koncentracija pubertetlija najveca i konstantna, nece valjda da se pisu gegovi sa faxova? Ima ih, ali u mnogo manjem broju, a u poredjenju sa istim iz osnovnih/srednjih skola nisu nista...

Shone_King
4.10.2008, 22:33
A kad vec pricate o lepim i sexualnim odnosima izmedju profesora, secam se kad je profa matisa u osnovnoj Vampir muvao nekoliko profesorki,a sam je izgledao matorije od mog caleta i imao krive dugacke zube( ovakve bukvalno :kreza:) koje su odgovarale njegovom nadimku. Zato je imao rezerve za maturu:kreza:

@ haker_aco, sry,znam da ima dosta skolskih dogadjaja, ali morao sm se prisetiti svoje skole;)
ono kad je muvao Geograficarku kad smo je zezali za njega secas se,i na maturi su plesali zajednoo ,a najjace kad smo pravili avioncice pred kraj godine i ja bacim jedan koji mu se okrenuo oko glave a on ga nije vido..

hacker_aca
5.10.2008, 2:03
Ova tema je valjda i zamisljenja da se u njoj pise o raznoraznim ludorijama, gegovima, smesnim situacijama? :confused: Sad, ne vidim kakve veze ima sto se vecina njih dogadja bas u skoli? Pa valjda je to i normalno, tu je koncentracija pubertetlija najveca i konstantna, nece valjda da se pisu gegovi sa faxova? Ima ih, ali u mnogo manjem broju, a u poredjenju sa istim iz osnovnih/srednjih skola nisu nista...

Ne kažem ja da ne treba da se piše o školskim situacijama (niti sam rekao da je to loše), samo probajte da malko "skrenete" sa te teme. :)

Što se tiče pitanja koje je todos postavio... Samo ću reći: pazite na granice. :)

crazy_LG
5.10.2008, 15:41
Setio sam se jednog događaja... Dva moja druga razgovaraju i jedan objašnjava drugom foru:

- Ja ću da govorim slovo č, a ti kad god ga izgovorim kaži ć. Je l' razumeš?
- Da.
- Č.
- Ć.
- Č.
- Ć.
- ČČČ.
- ĆĆĆ.
- E sad,kako se kaže ''Čovek hoda na četiri noge'' ili ''Ćovek hoda na ćetiri noge''?
- Ćovek hoda na ćetiri noge.
- E nije, nego čovek hoda na dve noge :ciao: :a_bleh:

prudentia
5.10.2008, 18:04
To je ono kao: -Je li žumace belo ili bijelo? :)

crazy_LG
5.10.2008, 18:32
Da na tu foru ili onu o kojoj je Packy pisao:Sunce zalazi na zaapadu ili na zapadu?

Partybreaker
6.10.2008, 0:51
Hehe, sad me crazy podsetio na jos dve fore tog tipa koje su mi upalile u 90% slucajeva. Obe se svode na "ponavljaj brzo dok te ne zaustavim":

1. "Zrtva": Viruška, viruška, viruška.......... (i tako jedno 10-ak puta)
Ti: Cime jedes supu?

Tih 90% ce da odgovori sa "viljuska" misleci da su te bas zaebali sto nisu rekli viRuska... :D

2. "Zrtva": Belo, belo, belo........ (i opet jedno 10 puta tako)
Ti: Sta pije krava?

Zrtvu ce asocirati "belo" na nesto sto daje krava i trik je upalio... ;)

Probajte, pa javite da li ste uspeli... Mnogo su fine fore, jer nikog ne naljute, a svima bude interesantno na koliko god ljudi da ih izvedes...

MICROCOMP DOORS
6.10.2008, 14:14
ај ово је данас из школе:
пита наставница матиша:
могу ли 2 тачке бити колинеарне?:boodala:

не.......

mciggzy
6.10.2008, 18:20
heh,

drugar predlozi drugarici da joj pokaze foru, i da igraju nevidljive karte :P
i "podeli on karte", kaze joj da uzme, i tako imitiraju kao da drze karte... on kao odigra (baci kartu) i kaze joj da je na redu, pa i ona, i tako par puta...

i krene on glavom ka njoj kao da ce da joj vidi karte, i da vidis kako sklanja "karte" skroz ka sebi da ih ne vidi :rofl:

pomrsmo od smeha...i to se bas cimnula da joj slucajno ne bi video sta ima :D

dzonihsv
6.10.2008, 23:28
Kao po obicaju imamo cas u svecanoj sali i tu naravno ima komp i projektor. E sad, par ortaka je imalo zadatak da napravi prezentaciju u vezi lektire.
I ubacuje on flash u komp i cacka ono, trazi gde mu je prezentacija...
Nakon 2 min, smorio se i posto mu je na flash-u bio i Dirty Sanchez (verujem da znate ko je to). Upali on preko projektora da gledamo malo dok profesorka sredi dnevnik.
I samo sto je upalio klip/seriju, on odma' prekoci pocetak. I gle cuda, sledeca scena je kako je Sanchez ili neko iz kompanije izvadio racq (iliti nispe, iliti q**c) u bacaka ga na sve strane. A mi u komu...smejemo se kao loodi. Profesorka na svu srecu nije videla. Ona gleda kao sta se desava, a ortak koji je to pustio joj kao objasnjava kao nesto pobrljaveo fles i bacao neke boje :boodala:. Snasao se ipak. A mi se cepamo...da je bilo na monitoru pa ajde, ali bre to brate platno od 4x3m...znaci bas ono povece. Svi smo zivi videli...Ne znam da li cu ikad ovo zaboraviti. Retko se nesto ovako desava.

Aj pa uzdravlje...

Notorious B.I.G
7.10.2008, 8:57
Bio je u elektro jedan profesor biologije koji je pustao pornice na casu djacima.

Andross
7.10.2008, 11:32
Nas profesor elektronike ima bas dosta provala:

"I ovde imate direktno polarisan PN spoj, koji je direktno polarisan"
"I vi kada iskljucite struju vi ugasite jedinicu i dobijete nulu, tj. tim gasenjem jedinice ste ugasili jedinicu i upalili nulu"
"Necete se ubiti posle sat i 10 minuta sa mnom?... Necece?!... Pa ja bi se ubio posle sat i 10 minuta provedenih sa mnom!"
"Ma ovaj, ovaj! Ovaj naizmenicni napon! (silovito pokazuje rukom na kantu za djubre)"
"Ovo gore vam je imenioc, a dole brojioc... Kako dole brojioc a gore imenioc??? Pa jel dole ili gore?"
"Pa sta sad nisam ja zavrsio fakultet za srpski..."
"Kada je unutrasnje polje vece od unutrasnjeg polja..."

Gluposti naseg pametnog druga:

"A je li, kako cete odrediti neke sitnice, kao npr., da li vasa igra treba da se krekuje ili ne?"
"Kopiranje foldera (odgovor na pitanje "Jel znas ti sta je krekovanje?")"

Nasa draga matematicarka:

"Sta ti oces da budes diplomirani web dizajner?! Jel si ti normalan? To ti je kao da oces da budes diplomirani kiflolog..."

--ComputerBoy--
7.10.2008, 11:45
Moj cale mi STALNO prica kad upalim komp da mu udjem u Windows. Ja nemam drugi OS osim tog. Prikaze se desktop a on opet 'Udji u Windows!' a ja mu kazem 'Pa ovo ti je Windows'. Kaze on: 'Sta ti znas?! Ja sam zavrsio kurs informatike, a ne ti! Udji u Windows!' I na kraju posle ko zna koliko vremena svadje ispostavilo se da on Microsoft Word zove 'Windows'. :n-cc2: Hehehe! A kad smo na projektoru navodno trebali da gledamo poslednju epizodu 'Friends', namerno je jedan moj drug pustio epizodu s' pocetka, kada su stalno jedni drugima upadali dok se kupaju. Profesorka nije ni REC rekla! :boodala: E, jos nesto. Pre par nedelja ja jednom mom drugu kazem 'Moracu da ti formatiram HD', a on mi daje flopi i kaze: 'Mozes li makar Vice city da mi prebacis na ovo?!'

Mi smo u osnovnoj imali jednog nastavnika, drtinu matoru, koga smo zvali Haksa, predavao je srpski.
E pa taj Haksa je imao obicaj da te pozove pred tablu da napises nesto, a pre nego sto ti da kredu, on bukvalno pljune na nju! :boodala:
Jednom prilikom je jedan drug odbio da uzme takvu kredu, a Haksa ga opali iza uveta i kaze: "Srdjane, jesi li ti blesav il' ti noge smrde!?". :kreza::boodala:
Kakva prostacina! :boxing:

Mi smo jednom tako profesoru geografije dali umesto krede, belu vostanu bojicu. Nije se nista videlo dok je pisao. Redar je 5x brisao tablu. Lomio je 'kredu', drao se, ali je na kraju odustao i diktirao nam lekciju.
Ili kad nam je profesorka engleskog prevodila neku recenicu koja ide: 'I'm still wet' tj. 'Jos sam vlazna:' :)

Profesorica legendarna ponovo dolazi na cas i zatice Nikolica kako pije iz flase na pocetku casa. Pitanje profesorice "nadam se da to u flasi nije alkohol tj rakija". Mladic je zbunjeno pogleda i odgovori "nije nije profesorice to je voda voda". Jel sigurno voda voda priupita profesorica? To je profesorice voda voda za zedne zedne odgovori mladic.

Ima tako ona fora
-Hoces 'Vodu vodu'
-Necu, necu
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Matematika i sad treba da bude kontrolni (danas)
Profesorica : Jeste se spremili ?
Mi: Nismo profesorice
Ona: sto?
Neki: Nismo imali knjige
Neki drugi: Ma nismo imali vremena
Neki treci...
Ona: Pa dobro hajde danas ima da vjezbao josh malo a u utorak kontrolni
Mi: OK!!!
....
Nakon nekog vremena upada jedan lik:
Ma ja mislim da vi treba da prekinete nastavu i da odgodite kontrolni do daljega...
Profesorica: Sto to???
Uchenik: Pa niste chuli??? Pa SMAK SVIJETA za mjesec dana treba shto bolje iskoristiti vrijeme :rofl::rofl::rofl:

(inache to je povodom ovog novog eksperimenta :D)

Imam jos neke provale.
Profesorka hemije: Deco, u petak imate iznenadni kontrolni.
Profesor fizike: Nemoj da ti ja dam pile pilcato
Profesorka informatike: Windows ME je najbolji operativni sistem
Profesorka istorije: To je bilo u srednjem veku pre nove ere...
Profesorka srpskog (nista posebno, samo je zaspala na sopstvenom casu!!!)

Ucenik:Profesorka, mozete li da me pustite sa casa, boli me stomak...
Profesorka:Sledeci cas imas kod razredne. Pitaj nju da li mozes da izadjes. Valjda nije baksuz kao ja
Ucenik: Ali ona je jos veci baksuz od vas!!!!!!!

Još čuvam u telefonu SMS od drugarice od pre 2 godine kada sam je pitao da se vidimo radi tu**nja (i ozbiljno sam mislio na farbana kokošija jaja)...

Mojoj tetki je za Bozic stigla poruka 'Hristos Vaskrse' :rofl:

crazy_LG
7.10.2008, 12:07
Razgovaraju druga 2 druga danas:

Drug 1 : Zakuni se u Stanu da ne lazes .
Drug 2 : Stane mi.

VojaM
7.10.2008, 18:59
Razgovaraju druga 2 druga danas:

Drug 1 : Zakuni se u Stanu da ne lazes .
Drug 2 : Stane mi.
A za koju godinu ćete i da odrastete...

djuro88
7.10.2008, 19:48
Guzva u jednom od autobusa gradskog prevoza i ja stojim na jednoj nozi u sredini kada cujem neko govori "jos malo ima dete".
I svi krenu da se pomeraju ja se okrenem kad ono nigde deteta neki stari cica se gura i govori "jos malo ima dete".
Svi :eek: a on " pa i ja sam necije dete " :rofl:

King James
7.10.2008, 20:47
Na jednom forumu pita neki lik kada izlazi neka igra,ja ja napisem tog i to tekuce godine. Kaze on,a da mu objasnim to tekuce godine :eek: Kad odgovara neki drugi na njegov post kaze
- Tekuce godine,to znaci sledece godine,znaci godine posle ove :rofl::rofl: Moj komentar na to,kad sam video, je bilo samo 'Bravo glupane' i tad su me admin opomenuo :kreza:

MC WyYt ?1
7.10.2008, 20:55
imam loodog profesora sociologije,koji svaki cas kada udje,prica tipa,sada cu da vam dosadjujem jedno 45 min,izvinite ako vas uznemiravam...Svaki cas prica neke skakljive viceve....
NJegove umotvorine...`Sto ga vise tupis,stvar se vise zaostrava......Ako mislite na ono sto ja mislim,onda ste mnogo bezobrazni....
ah,da...svaki cas nas pita koliko puta nedeljno imamo soc,mi kazemo jednom,a on ce,ma i to je mnogo,sta ce vam i to,da vas gledam ja,i vi mene....zamajen covek....a,prodao nam foru za zurke...Zurka!U jednoj sobi ima X ljudi,i u drugoj X ljudi...Koji je odnos ljudi u sobama,da,kada bi jedan presao u drugu,bili bi jednaki broj,a kada bi onaj iz druge sobe presao u ovu,bili bi 2 puta vise......

5 i 7

La.Prestige
7.10.2008, 21:48
danas razgovaramo ja i drug,i ja kazem al' me profesor nervira,a tek drug posle 5 min.Kaze "pogledaj profesora na slici kako je retardiran je*o mu ja mamu u p***u",a profesor stoji pored njega,a ovaj kad ga je video kaze(kao da se opravda)profesoru a on je rekao(pokaze ne mene) za vas da ga nervirate...i na kraju nas izbacio napolje,a njega kod direktora...:rofl::rofl::rofl:

A pre neki dan pevamo mi na muzickom Boze Pravde, i taj isti drug,koji nije bash pod vaser vagu:Dbio bolestan a mogao je da peva,hteo je da dokaze kako mu nije dobro i u sred pesme on se nesto zasmejao pa slucajno udari kolenom u sto i sto padne a on ispod stola i profesor prekine pesmu,dodje do njega i kaze sta radis breeee,tek on"ispala mi gumica pa je trazim,a tek profesor pita pa stace sto na tebi,tek on:hmmm...profesore ja sam bolestan,grlo me boli:rofl::rofl::rofl:

pita profesorica jednog Pedju,koji ljudi su ziveli u neolitu(mladjem kamenom dobu),tek on kaze neandrtejkeri,tek ona kaze nije,ko zna i ovaj moj pametni drug se javi i kaze da nisu argonauti,profesorica nije,tek on ustane i kaze ma ubedjen sam da je neka vrsta drekavca...:D:D:D:D:D