CeDeTEKA<>
062003<><>

Learn to Speak German V9

Programi edicije Learn to Speak u nekoliko navrata poneli su titulu najkorišćenijih multimedijalnih kurseva za učenje stranih jezika. Da potpuna dominacija ovog „Mindscapeovog” paketa nije slučajnost svedoči njegova deveta revizija, do sada najopsežnija kolekcija bogato opremljenih kurseva za brzo savladavanje osnovne i naprednije komunikacije.

Learn to Speak German V9, kao i ostali paketi devetog izdanja, potpuno su zaokruženi kursevi za sve članove porodice, od najmlađih, koji prave prve korake u učenju stranog jezika, do onih koji osećaju potrebu da steknu nova ili osveže ranije stečena znanja. Program se ističe pažljivo odabranim lekcijama, izvrsnom metodologijom učenja i jedinstvenim dijalozima što oslikavaju realne životne situacije. Naročitu dimenziju programu daju opcije za uvežbavanje izgovora s funkcijama za prepoznavanje govora, koje korisniku omogućuju efikasno uvežbavanje konverzacije i poređenje s glasovima naratora, koji govore na svom maternjem jeziku. Slušanjem i ponavljanjem vrlo brzo se „ulazi u štos”, o čemu i sam program vodi evidenciju pomoću naročitih merača koji ocenjuju i na grafičkoj skali prikazuju kvalitet izgovora korisnika. Ne treba zaboraviti ni opcije za uvežbavanje pravopisa i gramatike.

Na početku korišćenja programa korisnik prolazi kroz kratak evaluacioni test kojim se određuje nivo predznanja, na osnovu kog program pravi plan rada primeren korisniku. Korisničko okruženje je koncipirano tako da je u svakom trenutku moguće konsultovati rečnik ili opcije za pomoć u radu. Navigacija kroz opcije je jednostavna, lekcije su koncipirane po jasno uređenoj šemi i sortirane u desetak tematskih celina. Za bolje razumevanje jezika i kulture naroda s nemačkog govornog područja predviđene su opcije za igru i kratki filmovi o istoriji i kulturi naroda Nemačke.

Sve u svemu, Learn to Speak German V9 broji više od stotinu interaktivnih lekcija i 10000 termina u rečniku. U paketu se još nalaze knjižica s najčešćim frazama za učenje „u hodu” i audio CD s jezičkim vežbama. Ukratko, program je za svaku preporuku.

Gradimir JOKSIMOVIĆ

 
Learn to Speak German V9
Šta mislite o ovom tekstu?
3D Home Architect Professional 5.0
Kopija kopije
Ivana
Cosmos: Voyage Through the Universe

Potrebno:
Windows, Pentium 2/266 MHz, 32 MB RAM
Veličina:
4 CD, 20 MB na HD
Cena:
30 funti
Adresa:
www .mindscape .co .uk
Kontakt:
Gametech
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera