Događaji
Vesti
Najava
Promo
DynamicsMinds, Portorož, Slovenija, 26-29. maj
Konferencija sa više od 1.000 učesnika
Svet kompjutera
20. maj 2024.

Portorož, SlovenijaDynamicsMinds je konferencija posvećena Microsoft Dynamics 365 i Power Platformi, drugu godinu zaredom od 26. do 29. maja okuplja profesionalce i korisnike da podele svoje znanje, steknu nove, napredne veštine, otkriju nova rešenja i međusobno se povežu. Konferencija svojim sloganom „Tamo gde se briljantni umovi sastaju, druže i dele” dočarava suštinu DynamicsMinds u Portorožu.

Preostalo je manje od 10 dana! Konferencija DynamicsMinds 2024 za korisnike Microsoft Dynamics 365 i Power Platforme održaće se na prelepom slovenačkom primorju od 26. do 29. maja. Okupiće preko 1.000 učesnika, uz predavanja više od 170 stručnjaka iz industrije otključati puni potencijal poslovnih aplikacija. DynamicsMinds 2024 je više od konferencije – ona slavi sve raznolikosti i talente zajednice.


Microsoft Dynamics 365 je portfolio inteligentnih poslovnih aplikacija dizajniranih da pomognu firmama da efikasnije posluju i pruže bolje iskustvo svojim korisnicima, dok je Microsoft Power Platform skup alata za brzu izradu rešenja bez koda prilagođenih poslovnim procesima.


Učesnike konferencije očekuju različite aktivnosti, kao što su obraćanje direktorke Microsoft Slovenija, Barbare Domicelj, zatim Georga Glantschniga, potpredsednika Microsoft Corporate, potpredsednika Mike Mortona i Shay Gurmana, kao i glavne „troublemakerkeDone Sarkar. Održaće se više od 200 predavanja širokog spektra tema od Finansija & Operacija, preko Business Centrala i Customer Engagement-a, do Power Platform-i, kao i „okruglih stolova” na kojima će se razgovarati o aktuelnim trendovima i izazovima sa kojima se industrija danas suočava.


Učesnici će moći da budu deo interaktivnih radionica, iskoriste priliku da organizuju sastanke sa predstavnicima Microsoft-a i stručnjacima iz zajednice, kao i da dobiju odgovore na svoja pitanja na „Expert Corner-u”.


Ovogodišnji događaj će obuhvatiti niz od preko 170 sjajnih govornika, uključujući eksperte poput Rachel Profitt i Tommy Skaue, menadžere programa za Business Central Blaž Kotelko, Ivan Koletic, Aleksandar Totović, i stručnjake kao što su Luc van Vugt, Tobias Fenster, Shannon Marie Mullins, Renato Fajdiga i AJ Ansari. Uvidi u Customer Engagement biće predstavljeni od strane govornika kao što su Mark Smith i Steve Mordue. Menadžeri programa za Finansije&Operacije Bostjan Golob i Lane Swenka će biti u pratnji eksperata Ludwig Reinhard, André Arnaud de Calavon, Kurt Hatlevik i Martin Drab. Power Platform će predstaviti menadžer programa Ilya Fainberg, i eksperti Lisa Crosbie, Victor Dantas i Yannick Reekmans. Ovo su samo neki od izuzetnih stručnjaka koji će podeliti svoje uvide i iskustva, pružajući učesnicima jedinstvenu priliku da uče od najboljih.


Pored zajedničkih sesija, tokom cele konferencije biće održan i program posvećen Microsoft Partnerima, gde će govornici kao što su Brian Galicia, Nenad Sljivic, Joseph Corigliano i Rick McCutcheon odgovarati na pitanja i potrebe partnera.


Konferencija DynamicsMinds koju organizuje brzorastuća slovenačka tehnološka kompanija Docentric, u saradnji sa stručnjacima i korisnicima Dynamics rešenja, osmišljena je da bude više od konferencije, odnosno da učesnicima pruži jedinstven doživljaj unutar zajednice koja okuplja najveće poznavaoce poslovnih aplikacija da bi zajedno učili, razmenjivali svoja znanja i inspirisali jedni druge. Sa preko 1.000 učesnika, više od 200 predavanja i preko 170 predavača, uključujući i čarobnjake IT industrije i MVP-jeve, DynamicsMinds 2024 je pravo mesto za sve one koji žele da savladaju magične formule iz sveta poslovnih rešenja. Na kraju događaja, biće održana ceremonija dodele nagrada svima koji su pružili značajan doprinos Dynamics zajednici.


Registracija se zatvara uskoro i zato je neophodno da oni koji žele što pre osiguraju svoje mesto među najboljima u zajednici, prijavom za učešće na konferenciji DynamicsMinds koja je već u svom prvom izdanju dobila odlične ocene.


Pogledajte video sa prošlogodišnjeg događaja:  DynamicsMinds 2023 – Aftermovie – YouTube

Microsoft
DynamicMinds
PRETHODNI TEKST
SLEDEĆI TEKST
Najčitanije
Igre
Telefoni
Hardver
Softver
Nauka
Aktuelno štampano izdanje
JUL 2024
Elden Ring: Shadow of the Erdtree
Najkvalitetniji element ove ekspanzije je njena vizuelna komponenta...
Qualcomm, ASML, Intel, TSMC, Samsung...
Sa čipovima nema stajanja
Qualcomm je sa Snapdragon X procesorom stvorio talas kojim želi da promeni lice industrije...
Radia Windrunner i vetrenjače
Rekorder i eko-isplativost
Da li je veće uvek bolje? Istorija raznih delatnosti uči nas da se odgovor razlikuje od jednog specifičnog slučaja do drugog, ali ljudima su napro...
LG UltraGear 34GS95QE
Odlično okruženi zabavom
Vrhunska demonstracija toga gde se trenutno nalazi tehnologija kada su u pitanju monitori...
Sony ULT Wear (WH-ULT900N)
Grmljavina u tišini
Nova serija uređaja japanskog proizvođača sadrži modele koji imaju jednu zajedničku osobinu - grmljavinu...
Asus ROG Maximus Z790 Apex Encore
Za ljubitelje ekstremnog
Ploča koj spada među najbolje modele Asusovog asortimana i donosi sve „po poslednjoj modi”...
Autodesk Inventor 2025
Inženjering digitalnog prototipa
Inventor služi za izradu preciznog i detaljnog digitalnog 3D modela bilo kog sklopa ili proizvoda...
TCL 505
Giga povoljni startfon
Izuzetno povoljan i upotrebljiv telefon...
Songs of Conquest
Prelep, pažljivo poliran dragulj igračke scene, omaž vanvremenskim klasicima iz devedesetih godina prošlog veka, ali i dalje ima vlastiti identite...
WARNO
Kulminacija svega što je Eugen systems radio proteklih godina i ujedno njihova najbolja igra...
Hades II
Iako u prvi mah veoma podseća na slavnog prethodnika, Hades II veoma brzo otkriva svoje pravo, novo lice...
© 2024 Svet kompjutera. Sva prava zadrzana.
Novi broj - Arhiva - Forum - O nama