PHONE ZONE<>
062019<><>

AppsFree

Ponovo pišemo o načinima da se besplatno dočepate komercijalnih aplikacija sa Google Playa, potpuno legalno, naravno. Kao što znate, autori često svoje proizvode stavljaju „na akciju” i određeni vremenski period nude ih besplatno. Problem je kako to ispratiti i na vreme stići do informacije da je nešto besplatno. Uz AppsFree stvari će, donekle, biti lakše.

Po pokretanju aplikacije na ekranu će se pojaviti poduži spisak „pogodaka”. Tu odmah nailazimo na problem, jer ne postoji mogućnost da se sadržaj sortira. Ruku na srce, sa liste je moguće odstraniti igre ili aplikacije koje pripadaju određenim grupama/žanrovima, ali bi daleko bolje bilo da se (kada već AppsFree to „zna”) one automatski raspoređuju. Kad smo već kod toga, AppsFree prepoznaje 17 tipova igara i 32 tipa programa. Pored toga, na listu možete da dodate ključne reči i, ako ih u nazivu/opisu aplikacije ili igre ima, one neće biti uvrštene na listu. Crna lista može da se oformi i za razvojne timove, a na spisak mogu da se dodaju samo aplikacije za koje ste odredili minimalan broj preuzimanja, odnosno minimalnu srednju ocenu.

Podatke o pronađenim itemima možete da podelite sa prijateljima, uklonite ih zauvek sa liste ili razvojni tim pošaljete na crnu listu. Tapom prsta na naziv itema (tu je i nezaobilazni thumbnail propraćen ocenom i brojem preuzimanja) automatski idete do Googleove prodavnice softvera i tu se priča o mogućnostima ovog programa završava.

Vladimir PISODOROV

 
Wiko Y60
Xiaomi Mi 9
Alcatel 1S
Samsung Galaxy A20e
Zoho Show
Easy DND
WeNote
Microsoft Launcher
WiFiman
RATEL NetTest
Skit
AppsFree
Šta mislite o ovom tekstu?
The History of Everything
Download Navi

Platforma:
Android
Veličina:
5 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera