PHONE ZONE<>
062019<><>

Zoho Show

Elektronske prezentacije odavno su postale nezaobilazan deo poslovnog sveta. Bilo da klijentima želite da predstavite novi proizvod ili upravnom odboru predočite poslovanje u minulom kvartalu, koristite se prezentacijama. Alatka za njeno kreiranje mora da bude jednostavna, nabiflovana sadržajem, ali i da omogući lak način da se izvrši reprodukcija sačinjenog sadržaja. Zoho Show sadrži sve to, ali odlazi i korak dalje...

Pre svega, reč je o mobilnoj aplikaciji koja dozvoljava kolaboraciju učesnika u realnom vremenu. To znači da na prezentaciji možete da radite timski, podelite posao i na taj način do krajnjeg rezultata stignete brže i efikasnije. U aplikaciji se nalazi preko 30 predefinisanih tema koje koristite kao uzletnu pistu za kreiranje prezentacija i dovoljno je samo da prođete kroz dostupan sadržaj, izmenite osnovne radne parametre i promenite tekst koji će se prikazivati da biste bili na konju. Osim editovanja sadržaja, Zoho Show omogućava i ubacivanje grafičkih elemenata koji su podeljeni čak u osam oblasti! Među njima su osnovni geometrijski oblici, strelice, algoritmi, matematički izrazi i tako dalje. Tekst se dodaje posebno i može da bude u okviru balončića, između navoda, uokviren na različite načine, pa čak i postavljen u okviru clipartova. Podržani su svi znani načini za formatiranje teksta, što korisniku daje krila i manevarski prostor čini neobično prostranim.

Prilikom dodavanja novih slajdova dobijate mogućnost odabira načina (i oblika) prikaza, uz obaveznu mogućnost animiranja njihovog pojavljivanja/uklanjanja sa ekrana. Inače, Zoho Show podržava rad sa čak sedam tipova grafikona, a tu je i nezaobilazna opcija da se slajdovima „prišije” multimedijalni materijal. On može da se „povlači” sa memorijske lokacije ili direktno sa kamere mobilnog uređaja.

Osim što kolege možete da pozovete da zajedno sa vama rade na prezentaciji, aplikacija omogućava da im preko klasičnih kanala za komunikaciju prosledite materijal. Nažalost, to je moguće obaviti u formatu PDF, kada se šalje celokupan sadržaj, ili u JPG obliku, kada se na odredište šalju pojedinačni slajdovi. Stvar koja nam se naročito dopala je što Zoho Show podržava kontrolu prikaza sadržaja preko „pametnih satova”, pa vam ne treba dodatno pomagalo za tu svrhu. Tu je i Cast opcija za lakše povezivanje sa eksternim ekranima, baš kao i mogućnost da se „iz oblaka” povuku PowerPoint prezentacije i obavi njihova „reprodukcija”. Inače, kada neko od kolega načini izmenu na prezentaciji na kojoj radite, o tome ćete biti obavešteni preko internog sistema notifikacija.

Vladimir PISODOROV

 
Wiko Y60
Xiaomi Mi 9
Alcatel 1S
Samsung Galaxy A20e
Zoho Show
Šta mislite o ovom tekstu?
Easy DND
WeNote
Microsoft Launcher
WiFiman
RATEL NetTest
Skit
AppsFree
The History of Everything
Download Navi

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
139 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .zoho .com /show
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera