PHONE ZONE<>
042019<><>

Auto Stamper

Najjednostavniji način za automatsko obeležavanje škljocnutih fotografija je timestamp – proces za „graviranje” podataka o datumu i vremenu kada je fotografija „uslikana”. Problem je što informacija postaje sastavni deo fotografije, a kad je već tako, ne bi bilo loše da imamo mogućnost da osim (ili umesto) datuma i vremena na fotografiju postavimo i neke druge podatke.

Upravo to nam omogućava Auto Stamper koji se „vezuje” za podrazumevanu Camera aplikaciju i radi u dosluhu sa njom. To u praksi znači da Auto Stamper ne može da se koristi samostalno i da mu je primarna namena definisanje layera sa informacijama koji će se po „okidanju” fotke na nju postaviti.

Namerno smo rekli „informacijama” pošto aplikacija nudi daleko više od običnog „pečatiranja” podataka o datumu i vremenu. Ruku na srce, i ovde nam se nudi mogućnost da u sitna crevca obavimo podešavanje načina „graviranja” podataka, što po defaultu nije slučaj. Tako, može da se bira veličina i boja slova, tip fonta, format ispisa podataka i tome slično. Kada su dodatne mogućnosti u pitanju, na raspolaganju je postavljanje potpisa na fotografije, geografskih informacija (na primer, koordinate, grad u kojem je snimljena fotografija, regija, država...), odnosno slika koje će „glumiti” logoe ili vodene žigove. Promena fonta, određivanje stepena providnosti, definisanje položaja objekata na ekranu i ostale napredne mogućnosti rezervisane su isključivo za korisnike koji pazare punu verziju aplikacije.

Vladimir PISODOROV

 
Samsung Galaxy S10, S10 Plus i S10e
Huawei P30 Pro
Nokia 9 PureView
Auto Stamper
Šta mislite o ovom tekstu?
PDF Reader
Language Navi
Smart NavBar Free
Simple Background Changer
Calculator Touch
Who is on my WiFi
Moasure
Soon
wikiDIY.org
Live Transcribe

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
20 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .autostamper .us
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera