PHONE ZONE<>
012018<><>

Trickl

Iako krajnje sveden i jednostavan za korišćenje, Trickl je open-source torrent klijent koji na memorijskoj lokaciji zauzima gotovo 60 megabajta slobodnog prostora. To je zaista mnogo i, pre nego što lakoću upravljanja stavite na prvo mesto, morate da razmislite da li želite da potrošite toliko dragocenog prostora na svega nekoliko mogućnosti.

Program dolazi sa integrisanom Search rutinom, koja omogućava pretragu materijala po kategorijama: filmovi, muzika, serije, audio-knjige, igre, aplikacije... Rezultati mogu da se sortiraju na osnovu broja seedera/leechera, po veličini, tipu, imenu i tome slično, tako da je sve vrlo pregledno i lako pronalazite ono što tražite. Download lokacija bira se globalno, a na meniju je i mogućnost odabira pojedinačnih datoteka za download – ne morate da preuzimate sve što konkretan torrent obuhvata. Inače, pored klasičnih torrent fajlova, dozvoljeno je manipulisati i magnet linkovima.

Kada je brzina downloada u pitanju, ne postoji ograničenje, baš kao ni kada je broj torrenata u pitanju. Materijal koji se preuzima može i da se strimuje, tačnije da se reprodukuje u eksternom multimedijalnom plejeru, pošto Trickl ne dolazi sa ugrađenim rešenjem za tu svrhu. Da stvar bude još bolja, na meniju se nalazi „guranje” sadržaja ka Chromecast uređajima, što je izuzetno pohvalno. Trickl je vrlo jednostavan, pouzdan, potpuno besplatan i ne guši reklamama i sličnim nepoželjnim sadržajem.

Vladimir PISODOROV

 
Alcatel U5 i Idol 5
Blackview R6 Lite i A9 Pro
Huawei Y6 (2017)
DU Recorder
PORTRA
Selfissimo!
Files Go
Universal Copy
Playground Buddy
Datally
Wallpapers
Finice
RetroBrowser
Trickl
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android
Veličina:
56,73 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera