PHONE ZONE<>
012018<><>

Universal Copy

Eh taj kompjuter. Sedite, recimo, u kancelariji i čitate na nekom sajtu nešto zanimljivo, hoćete to da metnete negde za kasnije, lagano obeležite kursorom, nalepite negde i vuala! Međutim, ako koristite Android telefon, znate da manipulacija tekstom iz raznih aplikacija i sajtova nije tako jednostavna.

Universal Copy je plod autora koji su rešili da vam ponude elegantno rešenje za ovaj problem i omoguće vam da lako vršite premeštanje teksta iz bilo kog programa ili sa bilo kod sajta otvorenog u pretraživaču. Kada instalirate Universal Copy, potrebno je da aplikaciji omogućite rad. Nakon toga, uključite željenu aplikaciju, bio to Facebook, Twitter, neki news feed ili bilo šta treće ili odete na željeni sajt. Kada naiđete na neki tekst koji biste hteli da kopirate, uključite Universal Copy mod iz notification bara. Aplikacija će detektovati sva područja ekrana sa tekstom. Na vama je da izaberete polje i označite tekst koji ćete kopirati u clipboard. Potom taj tekst nalepite u željeni dokument ili belešku. Takođe, moguće je direktno podeliti označeni tekst preko poruke, Vibera ili društvenih mreža.

Universal Copy je odlična mala aplikacija koja će vam zaista olakšati manipulaciju tekstom, što posebno znači ako ste, kao autor ovih redova, neko ko na telefonu vazda nešto pametno čita, pa hvata beleške, podatke, bibliografije i slično.

Srđan BRDAR

 
Alcatel U5 i Idol 5
Blackview R6 Lite i A9 Pro
Huawei Y6 (2017)
DU Recorder
PORTRA
Selfissimo!
Files Go
Universal Copy
Šta mislite o ovom tekstu?
Playground Buddy
Datally
Wallpapers
Finice
RetroBrowser
Trickl

Platforma:
Android
Veličina:
6 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera