PHONE ZONE<>
102017<><>

Do!

Učiniće vam se da je izdvajanje 83 megabajta slobodnog prostora na memorijskoj lokaciji za interaktivnu to-do listu prava ludost. Možda i jeste, ali Do! je jedna od najjednostavnijih, a opet najučinkovitijih alatki u klasi. Brzo se poziva i stavlja u pogon, poslovi se još brže redefinišu i sve je veoma pregledno, čak i u situacijama kada se na ekranu nalazi gomila poruka.

Poslovi mogu da se grupišu i označavaju različitim bojama, tako da jednim pogledom na ekran možete da vidite ono što ste označili kao prioritet. Možete da ih premeštate gore-dole po listi, odnosno da ih „izbacite” na home ekran. Obavljeni poslovi se precrtavaju i dimuju, ali ostaju na listi sve dok ih ručno ne obrišete (ovo ne važi za vidžet na home ekranu). Tu je, očekivano, i alarm funkcija, mogućnost promene veličine fonta, nekoliko načina za automatsko sortiranje podataka i tako dalje.

Nije nam se svidelo to što dodavanje poslova nije moguće obaviti iz pomenutog vidžeta, već je potrebno otvoriti aplikaciju. S druge strane, svidelo nam se to što je definisanje poslova tako jednostavno i logično, a pri tome odlično istaknuto. Slično važi i za „brisanje” poslova, koje se obavlja duplim tapom prsta o ekran dok ste u samoj aplikaciji ili tapom u krug ispred naziva posla u vidžetu. Do upravljačkog interfejsa možete da dođete i iz vidžeta, što će donekle ispraviti pomenuti nedostatak vezan za direktno definisanje novih poslova.

Vladimir PISODOROV

 
Samsung Galaxy Note 8
Nokia 8
Motorola Moto Z2 Play i Force
Sony Xperia XZ1
(Huawei) Honor 9
LG Q6
Tinycards by Duolingo
On Second Thought SMS
Control Center IOS 11
Fluenty
Reverse Dictionary
Pronounce
Do!
Šta mislite o ovom tekstu?
DreamLab
Tennis Fitness
Home Workouts – No Equipment
Life Hacks: Make Your Life Easier

Platforma:
iOS
Veličina:
83 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera