PHONE ZONE<>
102017<><>

On Second Thought SMS

Brzate li dok pišete tekstualne poruke? Upadate li često u neprijatne situacije zato što ste nešto ishitreno „otipkali” i poslali? Ma nema tog čoveka koji nije upao u bulu zbog brzih prstiju – nema! S obzirom na to da u životu ne postoji Undo funkcija, probajte da preduzmete sve mere kako biste u budućnosti sprečili stvaranje problema. Kako? Jednostavno, uz aplikaciju On Second Thought SMS.

Ona, najjednostavnije rečeno, dodaje „kašnjenje” nakon pritisnutog tastera Send i na taj način vam omogućava da se predomislite. Po defaultu, delay iznosi deset sekundi i njihovo proticanje pratite preko animirane skale koja se iscrtava preko poruke. U bilo kom momentu možete da swipeujete prstom preko nje (ulevo) i poruka će se vratiti na editovanje. Sjajno! Ukoliko swipeujete prstom nadesno, poruka će jednostavno biti obrisana, a jedino što ne možete da učinite jeste da požurite sa njenim slanjem i zanemarite čekanje.

Grejs period, kako su ga autori nazvali, može da se produži na maksimalno 60 sekundi ili smanji na jednu sekundu, ali to nije preporučeno. Zanimljivo je da sami sebi možete da odredite „policijski čas” – vremenski period u kojem slanje poruka nije moguće. Drugih podešavanja nema i, kao što možete da vidite, sve se jednostavno koristi i zamenjuje podrazumevanu SMS aplikaciju. Za kraj ćemo napomenuti da se On Second Thought SMS može iskoristiti i za slanje MMS-ova.

Vladimir PISODOROV

 
Samsung Galaxy Note 8
Nokia 8
Motorola Moto Z2 Play i Force
Sony Xperia XZ1
(Huawei) Honor 9
LG Q6
Tinycards by Duolingo
On Second Thought SMS
Šta mislite o ovom tekstu?
Control Center IOS 11
Fluenty
Reverse Dictionary
Pronounce
Do!
DreamLab
Tennis Fitness
Home Workouts – No Equipment
Life Hacks: Make Your Life Easier

Platforma:
Android
Veličina:
15,42 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera