PHONE ZONE<>
102017<><>

Tinycards by Duolingo

Fun & Free Flashcards

Kompanija Duolingo planetarno je poznata po nenadmašnim aplikacijama i kursevima za učenje jezika, tako da svaki novi app iz njihove kuhinje izaziva opravdanu znatiželju.

 
Tinycards by Duolingo: Fun & Free Flashcards je aplikacija koja služi za učenje svega što vam padne na pamet, zapravo, što je nekome drugom palo na pamet, a taj nije bio lenj, već je od toga napravio mini-kviz sa slikama, pitanjima, potpitanjima, obrazloženjima i multiizborima. Tema o kojima možete učiti i iz kojih možete proveravati znanje ima zaista mnogo. Među njima ima zabavnih, intrigantnih, korisnih, glupih, ovakvih i onakvih. Ja sam se najduže zadržao na temama – „fun with flags” iz „Big Bang Theory”, najveći osvajači u istoriji, bizarne činjenice o američkim predsednicima i španske fraze sa izgovorom (veoma korisno). Ima bukvalno svega što vam padne na pamet, a teme možete pretraživati putem ključnih reči, putem kategorija ili izborom nečeg popularnog iz „trending” sekcije. Kvalitet svakog pojedinačnog kviza lako je vidljiv po broju zvezdica koje je dotični zaradio, tako da možete filtrirati celine koje imaju minimalnu ocenu (mada, možda je u pitanju skriveni dijamant koji se tek nedavno pojavio i još nije došao do publike?) ili najvišu. Bilo kako bilo, ova aplikacija/servis nudi hiljade potencijalnih sati učenja kroz igru. Njena jedina realna mana jeste što zahteva vezu sa internetom, ali za držanje kompletnog sadržaja u lokalu ne bi vam pomogla ni nova SanDiskova microSD karta od 400 gigabajta...

Ako ste pomislili nešto poput: „Ovo je jedna od aplikacija za koju je prava šteta što ne postoji na srpskom jeziku, baš bi bilo lepo i korisno da moje dete može da se zanima njom”, želeo bih da vas prekinem i da naglasim da vas ništa ne sprečava da dodate svoje mini-kvizove, stavite ih u favorite i prezentujete vašim naslednicima. S obzirom na to da je stvar još uvek veoma sveža, našeg sadržaja nema mnogo, ali ko zna, možda ga i bude. Ultrajednostavni editor kartica/pitalica bukvalno svakome, bez obzira na nivo IT znanja, lako omogućava kreiranje tematskih kvizova.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Samsung Galaxy Note 8
Nokia 8
Motorola Moto Z2 Play i Force
Sony Xperia XZ1
(Huawei) Honor 9
LG Q6
Tinycards by Duolingo
Šta mislite o ovom tekstu?
On Second Thought SMS
Control Center IOS 11
Fluenty
Reverse Dictionary
Pronounce
Do!
DreamLab
Tennis Fitness
Home Workouts – No Equipment
Life Hacks: Make Your Life Easier

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
129 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera