PHONE ZONE<>
072017<><>

Appetence – Slow Dating App

Nova platforma za „muvanje” stiže nam iz kompanije Appetence. Međutim, pre nego što požurite da je isprobate, morate da imate na umu sledeće – „na brzaka”, „preko reda” i ostale blitzkrieg „fore i fazoni” ovde ne prolaze, pošto je u pitanju servis koji vam omogućava napredak isključivo metodom puža.

Baš to je jedna od najzanimljivijih karakteristika Slow Dating Appa. Nakon što servis „pronađe” osobu koja najviše odgovara prema karakteristikama koje ste uneli (muzika koju slušate, koje filmove volite da gledate, šta volite da jedete, kako volite da živite...), dobijate priliku da sa njom razmenjujete poruke. Što zanimljiviji budete, to ćete zavredeti više „lajkova”, a kako se oni budu gomilali, tako će se prikazivati sve više i više osobina osobe sa druge strane žice. Ista stvar odnosi se i na profilnu sliku – na početku je vidite kao svojevrsni mozaik koji se polako dešifruje kako skupljate „lajkove”. Potrebno ih je čak 50 da biste uspeli da otvorite sliku.

Iako je koncept izuzetno zanimljiv, Slow Dating App u praksi ni izbliza ne briljira kao na papiru. Servis se trudi da pronađe „pogotke” u vašoj okolini, a kada to ne uspe (a velika je verovatnoća da neće) ostavlja vas da se družite sa praznim ekranom. Sledeća stvar je još problematičnija – da biste se prijavili za servis, morate da ostavite broj mobilnog telefona na koji će vam stići registracioni kod.

Vladimir PISODOROV

 
ASUS ZenFone Live
Nokia 3310 (2017)
ZTE Blade A512
(Huawei) Honor 8 Pro
LG K10 (2017) i K4 (2017)
Hopper
WeDo
Family Locator (Life360)
Tally
KIDOZ
Taskzy
Screenshot Assistant
Hidden Microphone Detector
WiFi Spy Detector
Appetence – Slow Dating App
Šta mislite o ovom tekstu?
Crushh

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
55,3 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
iTunes,GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera