PHONE ZONE<>
072017<><>

WiFi Spy Detector

Sigurnost WiFi mreže je veliki problem koji zadobija sve više i više pažnje. Iako ima mana, WiFi Spy Detector vam može pomoći da se obavestite o potencijalnim pretnjama i sagledate trenutnu situaciju bezbednosti svoje mreže pre nego što se posvetite daljim koracima u smeru nadgledanja i obezbeđivanja vašeg WiFi signala. Pretnja ne potiče samo od špijuna i hakera koji nadziru vaš web saobraćaj, već i od kradljivaca interneta koji vam u najbenignijem slučaju usporavaju internet na vašim uređajima, dok problemi mogu biti i daleko veći.

Kada instalirate aplikaciju i prikačite telefon na vašu mrežu, WiFi Spy Detector će vam izlistati sve ostale uređaje koji takođe tu mrežu koriste (i žično i bežično priključene) i dati vam sve informacije o njima, poput IP adrese, proizvođača, imena uređaja, Mac adrese, DHCP servera itd. Imate opciju da obeležite poznate uređaje kako biste imali pregledniju listu prilikom rutinskih skeniranja.

Aplikacija nije bez mana. Većinu korisnika će sigurno zbunjivati činjenica da aplikacija ponekad uređaj obeležava nazivom i firmom modema, a ne uređaja, a gomila podataka u pojedinačnom prikazu uređaja može delovati konfuzno. Takođe, iritira i brisanje evidencije poznatih uređaja prilikom restartovanja aplikacije.

Ovo nije savršeno parče softwarea, ali svakako jeste korisna alatka koja vam može pomoći da u početku sagledate situaciju ili vršite povremene provere.

Srđan BRDAR

 
ASUS ZenFone Live
Nokia 3310 (2017)
ZTE Blade A512
(Huawei) Honor 8 Pro
LG K10 (2017) i K4 (2017)
Hopper
WeDo
Family Locator (Life360)
Tally
KIDOZ
Taskzy
Screenshot Assistant
Hidden Microphone Detector
WiFi Spy Detector
Šta mislite o ovom tekstu?
Appetence – Slow Dating App
Crushh

Platforma:
Android
Veličina:
5 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera