TEST OF TIME<>
042017<><>

Ninja Commando

Borite se protiv ozloglašene Mars Korporacije, čiji je istaknuti agent – Spajder razvio devijantni plan za uspostavljanje galaktičke dominacije. Koristeći vremeplov, zloća putuje napred-nazad kroz vreme, pokušavajući da promeni istoriju, a sve da bi ostvario svoje otkačene ciljeve. Naravno, gde on ide, vi pratite i pokušavate da ga osujetite kako znate i umete.

Upravljate sci-fi nindžom koji ispaljuje plotune iz neobičnog energetskog oružja, a na raspolaganju ima i kolut za izbegavanje neprijateljskih napada, ali i specijalnu moć koja proizvodi ogroman damage. Na raspolaganju su tri različita lika, sa kojima se manje-više isto igra i razlika je jedino u tipu osnovnog oružja. Imate samo jedan život, koji je predstavljen energetskom skalom a, ako dopustite da ona „iscuri”, obrali ste bostan. Energiju obnavljate papanjem hrane koja ostaje iza u prah pretvorenih neprijatelja, a tu su i novčići koji povećavaju skor.

Izvođenje neodoljivo podseća na klasične top-down pucačke igre, što znači da ka neprijatelju pucate isključivo u jednom smeru. Iako to u velikoj meri uprošćava igranje, dovodi do komičnih situacija. Pored ovoga, Ninja Commando ne može da se pohvali tehničkim karakteristikama od kojih se pada u nesvest. Iako su sprajtovi krupni, a neprijatelji raznovrsni, okolina po kojoj tumarate je mogla da bude umešnije dizajnirana.

Vladimir PISODOROV

 
Pang Pang Car
Sabre Team
Osman
Super Cauldron
Ninja Commando
Šta mislite o ovom tekstu?
Peter Shilton’s Handball Maradona

Platforma:
arkadni aparat
Adresa:
www .romnation .net /srv /roms /57032
Veličina:
3,5 MB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera