PHONE ZONE<>
092010<><>

Alien Massacre

Ukoliko bi postojala nagrada za video igru koja poseduje najneoriginalniji scenario, Alien Massacre bi svakako bio jedan od nominovanih kandidata. U dalekoj budućnosti elitni vojni odred dobija zadatak da ispita svemirski brod s kog je poslat poziv za pomoć. Nakon toga, sva komunikacija sa brodom se prekida, a zbunjujuće je to što je poziv, izgleda, poslat 12 godina pre nego što je zapravo stigao do baze. Iako je pohvalno to što igra poseduje makar neku priču, teško je ne setiti se najmanje pet-šest kultnih akcionih filmova koji počinju na skoro identičan način, a svi znamo i kako se završavaju.

U 2382. godini, u kojoj se igra odvija, vojnici dolaze u laboratoriju koja je prepuna vanzemaljskih kreatura. Neke su manje i samim tim ne toliko opasne, dok su druge, pak, kolosalne i samo jedan popreki pogled će vas „oterati” na početak nivoa. Kao vid odbrane koristićete svoje verno oružje, koje možete unapređivati ili ga potpuno zameniti kada prikupite dovoljan broj poena, a to ćete, naravno, uraditi bespoštednim ubijanjem vanzemaljaca. Iako se pucanje može ostvariti konstantnim pritiskom na taster ’5’, što je svakako olakšavajuća okolnost za vaš palac, ne postoji nikakva pomoć po pitanju automatskog nišanjenja, što znači da pored kretanja morate kontrolisati i to gde šaljete svoje projektile, što svakako ume da bude zamorno.

Audio-vizuelno igra zaslužuje sve pohvale. Specijalni efekti oružja deluju realistično, kao i zvuci koje ono ispušta, dizajn nivoa je na visokom nivou i čini se kao da su dizajneri zaista odvojili mnogo vremena da bi Alien Massacre podigli na jedan viši nivo i igračima ponudili ono što zaista žele. U prilog toj tvrdnji ide i činjenica da ja kampanja zaista dugačka, da, kao i mod preživljavanja, donosi tri nivoa težine, te da ćete se zaista dugo zabavljati uz ovaj naslov, naravno pod uslovom da volite igre ovog tipa, i to na mobilnim telefonima.

Milan ĐUKIĆ

 
Alien Massacre
Šta mislite o ovom tekstu?
Spot the Difference
Shark or Die
Pocket Racing
Smiley Pops

Platforma:
Java
Veličina:
800 KB
Cena:
10 evra
Adresa:
www .inlogic .eu
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera