INTERNET<>
112002<><>

Elektronski portfolio

Za razliku od brojnih sajtova sa oglasima koji se tehnički nisu odmakli dalje od malih oglasa dnevnih novina, www.e-portfolio.co.yu traženju posla postavlja mnogo bolji pristup. Prednost se ogleda u tome što oglasi sadrže standardne kategorije koje se mogu pretraživati: na primer, poslodavac može navesti koju stručnu spremu traži, a potencijalni zaposleni koju stručnu spremu ima.

Ako tražite posao, prilikom besplatnog učlanjenja na sajt, biće vam omogućeno da napravite vaš portfolio (srpski rečeno: CV, rezime, biografija) koji će sadržati osnovne lične podatke o vama, vaša znanja, certifikate, prethodne poslove i druge bitne stvari. Zatim možete pretraživati ponude za posao po raznim kriterijumima ili se prijaviti na mailing listu kojom će vam stizati željene ponude. Kad nađete odgovarajuću, svoj portfolio možete poslati svom (nadežno) budućem poslodavcu. Još jedna veoma korisna opcija koju imate jeste statistika – koliko puta je vaš portfolio pregledan.

Ako nudite posao, besplatno možete postaviti na sajt svoju ponudu sa opisom posla i potrebnim karakteristikama radnika. Možete čekati da vas budući radnici kontaktiraju, ili sami pretraživati portfolije i kontaktirati njih.

Sajt radi iz lokala, ozbiljno i elegantno je dizajniran, a kao jedinu manu naveli bismo da je neophodno učlaniti se da bi se pregledale ponude.

Nikola SMOLENSKI

 
„Telekom” i provajderi
Internet i kriminal
Bis za Linux na Xbox konzoli
Hakerska dobra volja
Elektronski portfolio
Šta mislite o ovom tekstu?
Internet i autorska prava
Znakovi pored puta
Google dnevnik
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera