![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
|
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
O da
![]() ![]() ![]() Verovatno se niko ne seca vestern pucacine iz '97. Outlaws. I to je igra LucasArtsa, radjena je u cartoon fazonu... Meni se svidja jer obozavam spagetti vesterne Sergia Leonea, a Outlaws je bas u tom fazonu. Glavni lik je serif, mracni lik s kojm nema zayebavanja (po ugledu na Klinta ![]() ![]() Ovako, iz glave, izgleda moj top 3: 1. Grim Fandango 2. Planescape: Torment 3. Mafia (o kojoj ste sve vec rekli) Na listu ne upadaju neki naslovi sa sjajnim pricama: Outlaws, Still Life, Sherlock Holmes and the Case of the Silver Earring (tu je iskljucivo zato sto sam ja fan Serloka ![]() @Alek: E, znao sam da ces ti da se pojavis s tim Gothicom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
igre, prica |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Po kojoj biste igri voleli da se snimi film, i zasto? | Marko_L | Kompjuteri i film | 691 | 6.11.2015 15:17 |
Najbolja atmosfera u igri | tiberije | O igrama uopšte | 159 | 20.10.2013 21:44 |
Najbolja mini igra? | alex92 | Male igre | 56 | 21.2.2009 19:02 |
Najbolja LINUX šminka | JovanK | Slobodni softver | 10 | 18.5.2007 8:45 |