![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#221 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 | ||
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Naravno, mogao bih da pocnem da stedim za novi komp, ali ima jos dosta odlicnih igara koje mogu da igram na sadasnjoj PC + PS2 + emulatori postavci da mi ne pada na pamet da trosim pare zbog nekolicine novih igara za PC. Novi komp ce doci na red za koju godinicu. ![]() Evo sta kaze Wiki: Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Basterd...
|
![]()
Prvo, zao mi je zbog kompa.
Drugo, napravicu malu analizu, u naucne svrhe. Podelimo Oblivion na segmente, i ocenimo ih (tj. ja), a ti mi kazi gde gresim. ![]() 1.Prica - Tu smo se vec nasli. Budite se u tamnici bez secanja na svoj zivot pre toga. 2.Mehanika - Gadno, gadno, prizemno i glupo. 3.Grafika - Nit je nabudzena (tj. probali su, ali), nit je lepa. 4.Zvuk - Ne secam ga se bas, ali sve i da je najimpresivniji ikada, tesko da to moze da izvadi stvar. E, sad, sto se mene tice, RPG treba da zadovolji dva standarda: pricu i mehaniku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.048
Zahvaljeno 971 puta na 571 poruka
|
![]()
Witchera sam presao dva puta i odlican je.Salu na stranu nisam igrao Witchera,ali sledeca igra koju cu igrati je Witcher!Samo da li vredi igrati Witchera bez onog novog packa(ne znam ni sta je)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() A ja se taman ponadao da imas bar malo ukusa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
OK mozda je poenta malo prejaka rec, ali definitivno kod RPG bez dobre price nema ni uspeha, odnosno ukoliko ima dobru pricu mogu se progutati odredjeni nedostaci i manjkavosti, ali ukoliko nema dobru pricu nista ga ne moze izvuci iz prosecnosti i uciniti ga primamljivim za igranje.
Uz dobru pricu lakse ces i razvijati likove sa svim njihovim osobinama i resavati ne samo glavne questove vec i masu onih sporednih... |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Tacno je da u EE ima dva dodatka ali se oni tesko mogu nazvati EP. Inace igru definitivno vredi igrati i sa prvobitnom instalacijom, ali je igranje sa EE jos vece uzivanje. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Marti Misterija na korisnoj poruci: | ||
Psycho13 (26.4.2009) |
![]() |
#229 | |
Starosedelac
|
![]()
Pa tako reci, brate.
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Basterd...
|
![]()
@Marti: "edit" dugme...
![]() @Dio: jel to argument, il' se sprdas s mnome? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Starosedelac
|
![]()
Ne, stvarno.
![]() Sad, to sto meni veliki svet ne vredi nista ako je prazan i bezivotan, to je druga prica. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
![]()
Ko nije Morrowind igrao, na Oblivion ce gledati kao na fenomenalnu igra.
Ok, priznajem, prica nije nista posebno, ali je grafika, gameplay i celokupni dozivljaj igranja odlican. Svet je prekrasan (meni licno mnogo lepsi i privlacniji za istrazivanje od onog iz Morrowinda), grafika je, u vreme kada je igra izasla bila medju apsolutno najlepsim, a RPG elementi su odlicno implementirani. Sistem je ociscen od gluposti iz Morrowinda koje su samo smetale (npr. 3 vrste armora). Odredjene serije questova su zaista odlicno osmisljene (Dark Brotherhod). Nisam igrao Shivering Isles, ali o Knights of the Nine imamo samo reci hvale, iako je u pitanju dosta kratka ekspanzija. Naravno, posle stotina sati igranja Morrowinda, stalno sam imao osecaj kako sam ja sve to prosao i vec video, ali onome ko Morrowind nije igrao, Oblivion ce ostati u prekrasnom secanju. Sto se tice teme (ne znam da li sam vec postovao ovde), moj glas ide Metal Gear Solid serijalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Član
Član od: 24.2.2009.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 10 puta na 4 poruka
|
![]()
najbolju pricu ima PES i tacka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
![]()
Da li ti razumes koliko je ovo subjektivno pitanje?
Nije to kao da pitas nekoga da li je predmet koji je ispred njega odredjene boje. Na pitanje takvog sadrzaja 98% populacije ce ti odgovoriti isto, dok na pitanje "Da li igra A ima bolju pricu od igre B?" utice mnogo, mnogo vise faktora, zbog cega ces u ogromnom broju slucajeva imati izrazito razlicita misljenja. Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Pa bio to i Oblivion. ![]() Sorry, ali tempo odgovora je bio takav da sam smetnuo sa uma da nesto tako kao dugme EDIT i postoji. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Veteran
Član od: 18.12.2007.
Zahvalnice: 520
Zahvaljeno 356 puta na 192 poruka
|
![]()
Vazi,ali obecaj da neces spamovati The Witcher temu sa inteligentnim pitanjima tipa "Igra mi kaze da uzemem mac,kako to da uradim?"
![]() Oblivion je Ok, ali svet je uzasno prazan i monoton, i mehanika je malo previse prilagodjena retardima. Mislim, mozes se teleportovati gde god hoces...WTF? U open world igri? Pogledajte gothic 3, svet je ogroman, hand made, prepun zivota, raznovrstan, i mozes se teleportovati samo na ulaz svakog grada, ALI svaki teleportacioni kamen moras sam naci. E,tako se to radi, to je dobra open world igra. I da, oblivion ima dobru pricu? lol..."OMG, teh worlds is in danger, whos gonna save it?!?!?! How about you? Yeah, you, the one with no memory of your past! Can you do it,please?" lolz, been there, than that...a couple of times ![]() Dalje, witcher naravno da ima sjajnu pricu, kad ju je ustvari napisao sjajni pisac epske fantastike. Dobro,delove price, pa su ih onda ljudi iz CD projekta spojili u jednu celinu. Sve u svemu, rezultat stvarno jeste sjajan. Zatim, Mass effect ima 100% genericku pricu. Ali 100%. Nemam pojma sto se ta igra spominje na ovoj temi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Kekule Mekule
|
![]()
Odigraj Shivering Isles, vrh je. Mogla bi cak da prodje kao zasebna igra da ima nesto vise sporednih questova (po meni barem). Sama radnja je super, nacin na koji je igra predstavlja i sama mehanika i koncept odskacu od mase generickih Oblivion questova. Imam na dvd-u pa ako oces da ti dam baci pm.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
igre, prica |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Po kojoj biste igri voleli da se snimi film, i zasto? | Marko_L | Kompjuteri i film | 691 | 6.11.2015 15:17 |
Najbolja atmosfera u igri | tiberije | O igrama uopšte | 159 | 20.10.2013 21:44 |
Najbolja mini igra? | alex92 | Male igre | 56 | 21.2.2009 19:02 |
Najbolja LINUX šminka | JovanK | Slobodni softver | 10 | 18.5.2007 8:45 |