PHONE ZONE<>
042015<><>

Smart Thermometer

Mobilni uređaji iz srednje i više klase sadrže toliko ugrađenih senzora da mnogi korisnici ni ne znaju za njihovo postojanje. Situacija je takva zbog toga što proizvođači ne obavljaju na dobar način softversku-hardversku integraciju, pa se za iskorišćavanje punog potencijala valja okrenuti third party ostvarenjima.

Smart Thermometer u toj grupi softvera pliva kao riba u vodi, a domen primene mu je stavljanje u pogon senzora za merenje temperature, vlažnosti vazduha i barometarskog pritiska. Možemo reći da je u pitanju prava mala meteorološka stanica koja najbolje rezultate daje kada se koristi u obliku interaktivnih vidžeta. Na raspolaganju su čak tri, od kojih nam se najviše svideo onaj koji u isto vreme prikazuje sve tri merene vrednosti. Pored toga, na home ekran možete da „izbacite” vidžet koji pokazuje vrednost temperature, odnosno njegov dijagramski pandan.

Osim što dozvoljava odabir mernih jedinica (fale milibari za prikazivanje vrednosti vazdušnog pritiska), Smart Thermometer dozvoljava korisniku da odabere boju pozadine, da snimi u bazu podataka prosečne vrednosti dnevnih temperatura, kao i da na statusnu liniju home ekrana „izbaci” temperaturnu vrednost. Program se izuzetno lako koristi, pregledan je i veoma koristan, a jedina mana vredna pomena je to što koristi premale vidžete (matrica je 2 x 2), koji na gabaritnijim ekranima izgledaju suviše sitno.

Vladimir PISODOROV

 
Samsung Galaxy S6 i S6 edge
Lenovo Vibe X2
Meizu MX4
Android Assistant Pro
All That Recorder
Facebook Lite
Google Camera
iA Writer
SoundHUD
Google Fit
QualityTime – My Digital Diet
QuickPic
Greenify
Smart Thermometer
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android
Veličina:
1,3 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
goo .gl /2ibOEL
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera