PHONE ZONE<>
042015<><>

QualityTime – My Digital Diet

Na prvu loptu smo pomislili da je QualityTime najobičnija špijunčina, program koji opsesivno prati svaki vaš korak prilikom korišćenja mobilnog telefona i sve beleži, beleži, beleži... i ko zna gde to sve šalje! Autori su primenili takav nivo preciznosti da je na raspolaganju tolerancija od jedne sekunde, a pri tome se kao okidač za praćenje može smatrati svaka podignuta aplikacija.

Već nakon jednog dana korišćenja doći ćete do zapanjujućih podataka o tome koliko vremena provodite „buljeći” u šareni ekran. Na stranu ukupno vreme korišćenja, QualityTime će upotrebu „razbiti” na pojedinačne procese i alatke i za svakog od njih vam dati poražavajuću statistiku – koliko puta, kada, koliko dugo. Ovde se nalazi i nešto za one koji vole često da uključe ekran uređaja samo da bi, navodno, videli koliko ima sati (u stvari, vole da zavire da nisu propustili neku poruku ili poziv) – brojač koliko puta u toku dana pritisnete dugme ’Power’.

Ipak, nije sve u statistici i brojkama. QualityTime ima mogućnost kreiranja dva različita profila koja služe za „zaključavanje” telefona određenim danima u nedelji, u određeno vreme. Tada ste ograničeni na osnovni nivo komunikacije, a zaštitu možete da razbijete uz kaznu vremenskog delaya. Dozvoljeno je definisati i alarme koji će vas upozoriti da ste prekoračili određeno vreme za ekranom, odnosno dati do znanja da ste u naročitoj aplikaciji proveli više vremena nego što bi to trebalo.

Vladimir PISODOROV

 
Samsung Galaxy S6 i S6 edge
Lenovo Vibe X2
Meizu MX4
Android Assistant Pro
All That Recorder
Facebook Lite
Google Camera
iA Writer
SoundHUD
Google Fit
QualityTime – My Digital Diet
Šta mislite o ovom tekstu?
QuickPic
Greenify
Smart Thermometer

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
5,2 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .qualitytimeapp .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera