PHONE ZONE<>
122017<><>

Lose Weight in 30 Days

Ko hoće da smrša za 30 dana neka obavezno preuzme ovu aplikaciju – besplatna je! I ne samo to, neće vas terati da radite teške vežbe zbog kojih morate da idete u teretanu, a čak će vam ponuditi i plan niskokalorične ishrane (vegetarijanske ili regularne) bez koje nema uspeha. Zvuči zanimljivo? Čekajte samo da čujete i ostatak.

U aplikaciji je sve unapred podeljeno, sortirano i spremno za korišćenje odmah po instalaciji. Vežbe su podeljene po danima, baš kao i obroci, koje može da priušti svako. Kada je fizički deo u pitanju, prednjače body weight vežbe i propraćene su tekstualnim objašnjenjima i jednostavnim animacijama. Kome to nije dovoljno, na raspolaganju su i linkovi ka YouTubeu. Asistenciju dobijate glasovnim putem (mora da se instalira TTS mašina) i na vama je samo da pratite uputstva i uradite sve kako vam se kaže. Autori su predvideli da svaki četvrti dan bude slobodan, a aplikacija će vas ostalim danima u naznačeno vreme podsetiti da treba da vežbate.

Što se dela sa ishranom tiče, on sadrži predloge za sva tri glavna jela i užine. Nije u pitanju ništa fancy i nedostupno i u većini slučajeva možete da birate između nekoliko jela koja se lako spremaju. Aplikacija vas ne umara brojanjem kalorija, već usmerava na to šta bi bilo pametno da jedete i kako da vežbate. Napredak pratite preko naročitog dijagrama koji prikazuje promenu kilaže, i to bi u suštini bilo to.

Vladimir PISODOROV

 
Huawei Mate 10 Pro i Lite
Apple iPhone X
Oukitel C5 Pro i K6000 Plus
Wiko View
RunPee
Multi-Screen Voice Calculator
Smart Wallpaper
Be My Eyes
LockIO
Notification History Log
WhatTheFont
Seven Minutes Stress Cure
Micasso
SrediMe
Lose Weight in 30 Days
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
20,85 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera