PHONE ZONE<>
032017<><>

US Army Survival Training

Idemo! Semper Fi! Dobro, to je moto Marinaca, a ne Armije, ali koliko vas bi to znalo da vam nismo rekli? Uglavnom, shvatili ste poentu uvoda. Ako ste čitavog života žalili što se nećete naći u US oružanim snagama, ova igra vam pruža priliku da se upoznate sa njihovim treningom i odahnete, jer akcije sa ekrana ipak nećete morati da doživite u ledenom blatu Aljaske ili džungli neke od prekomorskih teritorija na +45.

Igra kobajagi predstavlja simulaciju obuke za preživljavanje. Kažemo „kobajagi”, jer igraču prezentuje upozorenje da je ne treba shvatiti kao ozbiljnu pripremu za preživljavanje u divljini, što verovatno ne bi pošlo za rukom ni gutaču olovne farbe, koji po vasceli dan gleda Pink. Igra se svodi na sakupljanje drva i kamena u Minecraft fazonu, i povremeni lov na divlje životinje. I to bi bilo to, raspoređeno na šest nivoa koji su dostupni u dva krajolika, snežnom i tropskom. Da, nivoi su identični, samo imaju drugi background i skinove, sa sve tropskim medvedima.

I tako će igrači posle naporne sesije, koja traje manje od pola sata (pst, nije ni naporna), videti kraj još jednoj Nation Games 3D igri sa trenažnom tematikom oružanih snaga U.S. of A. Možda pucaju na neki patriotizam, jer sadržaja nema mnogo, ako ne računamo reklame. Ne vidimo poentu ove igre, jer ne pokušavaju ni da shilluju za američku vojsku, pošto: „Cepaćete drvlje i kamenje”, nije dobar recruiting slogan.

Srđan BRDAR

 
Gunman Taco Truck
US Army Survival Training
Šta mislite o ovom tekstu?
Dream Defense
Tomb of the Mask
Evil Factory
Vampire: Prelude
WarFriends
Alien Path
Sky Dancer
Rogue Life
Lords of the Fallen

Platforma:
Android
Veličina:
42 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera