PHONE ZONE<>
022017<><>

Star Wars: Force Arena

S obzirom na levijatansku količinu novca koju Clash Royale donosi svojim tvorcima i operaterima, pojava njegovih klonova bila je samo pitanje vremena. Star Wars: Force Arena je jedan od boljih... Kao i CL, ovo je MOBA lite, samo što je perspektiva izometrijska, a ne ptičija. I ovde imate jedinice – karte koje bacate na teren sa ciljem da protivniku uništite periferne i glavnu odbrambenu kulu. Razlika je u herojima, kojih u Force Areni ima tušta i tma, sasvim u skladu sa bogatstvom franšize. Han, Luk, Leja, Boba Fet, Dart Vejder i Palpatin dopunjeni su likovima iz crtane serije Clone Wars i novih filmova. Svaki je jedinstven u tipu napada, borbenom bonusu i specijalnim sposobnostima.

Ekonomsko-skupljački elementi igre preuzeti su iz Clash Royale. Svaka pobeda donosi kesicu sa kartama koja se automatski otvara svakih tri, osam ili dvanaest sati, u zavisnosti od kategorije i klase. Svaka četiri sata dobijate besplatnu (otvorenu) kesicu, a jednom dnevno imate mogućnost za skupljanje poena za super-kesicu koja košta deset poena (pobeda donosi tri poena, poraz jedan). Sve operacije sa otvaranjem mogu da se ubrzaju trošenjem kristala ili plaćanjem premijum pretplate, što skraćuje vreme čekanja za 50 posto. Kao i u slučaju Clach Royale, postignut je balans koji ne iritira neplatiše, koje su sistemu potrebne radi brzog mečmejkinga, koji zadovoljava ostale mušterije.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Fruit Nibblers
Mechanicus
Angry Birds Blast
Evolution Planet
Super Mario Run
Turbo League
Star Wars: Force Arena
Šta mislite o ovom tekstu?
Tangled Up!
Real Battle Simulator
Battleship Lonewolf
Rocky

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
351 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera