PHONE ZONE<>
022017<><>

Angry Birds Blast

Rovio ne prestaje sa ceđenjem suve drenovine – na tržištu je još jedna igra iz Angry Birds univerzuma. Ovog puta, rešavamo puzzle, veoma slične onima u Candy Crushu, a simptomatično je i to koliko igra i u ostalim segmentima liči na popularno ostvarenje kompanije King. Ipak, Angry Birds Blast je u jednoj stvari različit – nizove istobojnih elemenata ne sastavljate pomeranjem pojedinačnih blokova, već isključivo koristite ono što je već na ekranu. Dovoljno je da uočite dva bloka iste boje u liniji, i tap prstom o ekran, pretvorićete ih u bodove.

Popunjavanje ekrana novim elementima obavlja se bez učešća igrača, a ako vam se ukaže prilika da pomerite gabaritnije nizove elemenata, bićete nagrađeni specijalnim alatkama. Pet blokova donosi raketu, sedam bombu, a devet laser. Pored toga, na raspolaganju su i specijalke uz čiju pomoć „gađate” naznačene elemente, vršite njihovo „mešanje”, uklanjate čitave redove/kolone elemenata sa ekrana, i tako dalje. Napredak je ograničen brojem života, kojih maksimalno imate pet. Kada ih „ispucate”, morate da čekate da se regenerišu kako biste krenuli dalje.

Priča? Postoji, prasići su ovog puta zarobili pernate drugare u balone (to su zapravo elementi koje smo pominjali) i na vama je da ih oslobodite. Usput, ako „žvajznete” neku krmačicu po njušci i srušite je sa platforme, tim bolje. Nivoi se, kako napredujete, komplikuju, pa vas očekuju platforme koje moraju da se razbiju, staklene pregrade i još mnogo toga.

Vladimir PISODOROV

 
Fruit Nibblers
Mechanicus
Angry Birds Blast
Šta mislite o ovom tekstu?
Evolution Planet
Super Mario Run
Turbo League
Star Wars: Force Arena
Tangled Up!
Real Battle Simulator
Battleship Lonewolf
Rocky

Platforma:
iOS, Android
Veličina:
106 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .rovio .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera