PHONE ZONE<>
012012<><>

Važni brojevi Srbija

Autor programa imao je dobru ideju – da na jednom mestu sakupi sve važne telefonske brojeve za Srbiju. Tu se ne misli samo na policiju, vatrogasce, hitnu pomoć i ostale službe, već i na razne agencije, inspekcije, prodavnice... Nažalost, utisak je da je posao urađen do pola, pošto su, sem opštih brojeva koji važe na teritoriji čitave Srbije, mesto u „imeniku” našli samo brojevi za gradove Beograd, Novi Sad i Niš.

Program automatski određuje lokaciju na kojoj se nalazite i na osnovu toga aktivira odgovarajući imenik. Korisniku je ipak ostavljena i mogućnost ručnog switchovanja grada, odnosno pristup svim brojevima telefona koji se nalaze u bazi. Sve to se obavlja putem sićušne palete alata u gornjem delu ekrana. Središnji deo ekrana rezervisan je za brojeve hitnih službi, koji se mogu pozvati tapom po ekranu.

Brojevi su podeljeni po kategorijama, pa tako razlikujemo zdravstvene institucije, taksi udruženja, gradska preduzeća (vodovod i kanalizacija, elektrana, pijace, zelenilo, veterinarska stanica...), inspekcije (komunalna, građevinska, finansijska, sanitarna...), saobraćajne institucije (autobuska stanica, železnička stanica, javni prevoz, parking servis...), medicinske službe (noćna ambulanta, dežurna stomatološka služba, klinički centar, dežurna apoteka...) itd. Pored nekih službi, osim telefona, nalazi se i tekstualni opis, a bilo bi lepo kada bi sve službe (kao one hitne) bile označene odgovarajućim logom.

Vladimir PISODOROV

 
ZTE Light Tab 2
Prestigio MultiPad PMP7074B3G
Amazon Kindle Fire
HTC Rhyme
Nokia 700
BlackBerry Bold 9900
LMaxi Anti Theft Pro
Hundred Pushups
WiFi File Explorer Pro
Osmatrač
Imsy
Važni brojevi Srbija
Šta mislite o ovom tekstu?
Sleep As Android

Platforma:
Android
Veličina:
98 KB
Cena:
besplatan
Adresa:
tinyurl .com /d89c86o
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera