Prikaži potpunu verziju : Preporučite mi igru!
Strane :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
[
23]
Predjoh sa gospodjom A Way Out i It Takes Two..
Ako neko zna jos dobrih split-screen igara neka preporuci.
Nema veze da li su za PC ili PS5.
Gledam nesto ali slab je izbor, ne nalazim nista da mi je privuklo paznju kao ove dve..
I ne sme da bude ultra teska igra, ipak zena nema gejmerske reflekse i gine ko luda na tezim platforskim deonicama..
Brothers - A Tale of Two Sons:D
Partybreaker
21.7.2021, 11:37
Predjoh sa gospodjom A Way Out i It Takes Two..
Ako neko zna jos dobrih split-screen igara neka preporuci.
Nema veze da li su za PC ili PS5.
Gledam nesto ali slab je izbor, ne nalazim nista da mi je privuklo paznju kao ove dve..
I ne sme da bude ultra teska igra, ipak zena nema gejmerske reflekse i gine ko luda na tezim platforskim deonicama..
The Cave, Trine 4, Lara Croft and the Temple of Osiris / Lara Croft and the Guardian of Light, Never Alone, Ibb & Ob...
I malo više "party" co-op - Death Squared, Overcooked 2.
Road 96 iznenadno - dobra! :)
Telepatic
23.9.2021, 23:02
Nesto poput "Bugs bunny and taz time busters" samo moderno?
^
It Takes Two
Crash Bandicoot 4: It's About Time
Yooka-Laylee
Yooka-Laylee and the Impossible Lair
Epic Mickey 2
Trine 3
I Am Fish
Balan Wonderworld
Neku strategiju ako neko ima da preporuci, stariju, ili noviju ali ne tako zahtevnu
director
29.10.2021, 12:52
Panzer Corps 2 ti je reltivno laka za shvatanje a imaćeš dosta materijala za par meseci da se zanimaš. Panzer Corps 1 je takođe odličan jedino ima zastarelu grafiku za današnje standarde. S druge strane u PC 1 imaš gomilu kampanja koje možeš da degustiraš par stotina sati.
Panzer Corps 2 ti je reltivno laka za shvatanje a imaćeš dosta materijala za par meseci da se zanimaš. Panzer Corps 1 je takođe odličan jedino ima zastarelu grafiku za današnje standarde. S druge strane u PC 1 imaš gomilu kampanja koje možeš da degustiraš par stotina sati.
Ne volim sto su tenkovi i vojnici veci od puteva i drveca
Zato što je Panzer Corps u suštini wargame, igra se na tabli.
Zato što je Panzer Corps u suštini wargame, igra se na tabli.
Ja bi realniju, gde su vojnici srazmerni sa zgradama
Neku strategiju ako neko ima da preporuci, stariju, ili noviju ali ne tako zahtevnu
Stronghold Crusader HD
Age of Empires II
Commandos 2: Men of Courage
Command & Conquer: Generals
Commandos 3
Partisans 1941
Pogledaj gameplay igara na youtube-u.
Commandos 3
Partisans 1941
Partisans 1941 nije bas lagana po zahtevnosti, treba krstena konfa za ovu igru.
Commandos 3 je dosta slabija igra u odnosu na Commandos 2
Odabro sam Age of Empires II. Stronghold je isti ali ovu sam izabro. A Komandosi i Partizani to su one igre kao Desperado
Ovih dana ti je izašla i AoE 4 pa ako ti se to svidi možeš i na nju. Po YT videima to je taj stari šmek iz prvih delova samo moderna grafika.
Ovih dana ti je izašla i AoE 4 pa ako ti se to svidi možeš i na nju. Po YT videima to je taj stari šmek iz prvih delova samo moderna grafika.
Nemam PC za to a i citam da je razocarenje
Malik Tintilinic
12.11.2021, 6:08
Rise of nations: Rise of legends
Act of war: Direct action sa ekspanzijom High Treason
Act of war: Direct action sa ekspanzijom High Treason
Ovako nesto meni treba, mada ekspanziju nisam igrao.
Gradjenje baze, resursi, mali broj odabranih jedinica poput Panzers phase one, two, Company of Heroes.
Sudden Strike mi deluje komplikovano.
Jel ima neka preporuka za nešto poput krljačine God of War (ne ovaj novi već kao prethodni) ili DMC, na taj fazon. Ne znam jesam l propustio nešto takvog tipa (Darksiders mi nije nešto legao). Pre svega mslim na takav fajt, da ne bude ko ovi moderni iz prvog lica ili preko ramena pogled već da normalno može da se igra gamepadom. Može za PC ili PS, time raspolažem. Nemam vremena da se navikavam na fps fore sa gamepadom, Horizon npr zbog toga nisam ni odigrao do kraja a poslednji GoW jedva.
Pa čak i na Dead Cells fazon može, sadmo da je tepanje dobro. Ne mora ni priča da bude ništa posebno, ni grafika, samo udri pljus i cepaj kvalitetno. :D
Ako ti se igra neki side scrolling platformer onda probaj igrice sa spiska ili pogledaj njihov gameplay na youtube-u.
Shank
Shank 2
Strider iz 2014
Katana ZERO
Song Of Iron
bojan1801
25.11.2021, 9:46
Jel ima neka preporuka za nešto poput krljačine God of War (ne ovaj novi već kao prethodni) ili DMC, na taj fazon. Ne znam jesam l propustio nešto takvog tipa (Darksiders mi nije nešto legao). Pre svega mslim na takav fajt, da ne bude ko ovi moderni iz prvog lica ili preko ramena pogled već da normalno može da se igra gamepadom. Može za PC ili PS, time raspolažem. Nemam vremena da se navikavam na fps fore sa gamepadom, Horizon npr zbog toga nisam ni odigrao do kraja a poslednji GoW jedva.
Pa čak i na Dead Cells fazon može, sadmo da je tepanje dobro. Ne mora ni priča da bude ništa posebno, ni grafika, samo udri pljus i cepaj kvalitetno. :D
Dante's Inferno je kao GOW,
Castlevania: Lords of Shadow 1 i 2,
Bayonetta (meni se lično nije svidela ali podseća na DMC),
NieR: Automata,
Middle-Earth: Shadow Of Mordor i Middle-Earth: Shadow Of War (jeste kamera preko ramena ali je borba fantastična u obe igre, tečna, ritmična, zanimljiva)
Ako mogu i 2d metrovidanie obavezno Grime i F.I.S.T. od onog što je poslednje izašlo... They Always Run ima zanimljiv koncept... Metroid Dread preko emulatora... KENA je predivna ali nije ni malo naivna što se tiče upravljanja i borbe...
Imam problem. 2008-e kada je pocela moja PC igracka karijera "obrnuo" sam oko 20 igara. Cadillacs and Dinosaurus, Metal Slug i slicne arkade iz OS i srednje ne racunam.
Prve dve, tri igre su CC Generals/Zero hour, CoD 1,2 kupljene za 200,300 dinara u Tempu kod kvantaske pijace, sve original. Onda NFS Most Wanted, Joint Task Force, Company of Heroes, Panzers 1,2, Act of War, Ghost Reacon advanced warfighter 1,2 (savrsenstvo), Gospodar Prstenova, bitka za Srednju zemlju 2 (:n_klanja:), Knights of Honor (:n_klanja::n_klanja::n_klanja:).
Gde je problem? Sta dalje posle ovoga? Age of Empires 3, mrljavio 2 sata i batalio. Stronghold Warlords - isto.
Stekao sam utisak da sam sa tih prvih desetak igara uboo premiju, pa mi je sada sve ispod proseka. Par godina mi je trebalo da naletim na Mass Effect serijal koji igram od meseca maja (ME2!). I sta sad?
Ako neko ima da preporuci nesto sto je isto poput nabrojanih remek dela, bio bih mu zahvalan da napise nekoliko predloga.
Forza horizon 4 i 5, age of empires 4, rdr2
Sent from my P10 lite using Tapatalk
Napravio sam arkadnu masinu da pikam Samuraje i KoF sa ortacima i po prvi put u zivotu moja zena ima zelju da igra nesto. Treba mi preporuka za neke novije "couch coop" igre, samo da su kontrole sto jednostavnije, i naravno da ne mora analog ili mis. Ne mora ni da bude coop, moze nesto i u stilu Bombermana, Pang!-a, WindJammersa samo da je novije da ne odustane zbog grafike :D
Overcooked 1&2 is a must!
EDIT: Kucao sam na brzinu, sad imam više vremena...
Možete da probate i Tools Up, Totally Reliable Delivery Service, It Takes Two...
Telepatic
5.12.2021, 23:47
Jel ima neka surival igra da je nesto kao real life, tipa placas kiriju za stan, vozis kola..? :D
Recimo nesto kao The long dark ali kompleksnije.
@Apostrof
Brothers: A Tale of Two Sons
WindJammersa 2 (https://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=107759) nije izasla
It Takes Two
Rayman Legends
Trine serijal
Streets Of Rage 4
Circuit Superstars (https://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=108095)
Unravel
Asterix & Obelix: Slap them All! (https://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=110051) izlazi 7. Decembra
The Cave
Partybreaker
6.12.2021, 11:46
Jel ima neka surival igra da je nesto kao real life, tipa placas kiriju za stan, vozis kola..? :D
Recimo nesto kao The long dark ali kompleksnije.
Plaća se kirija u The Long Dark? :D
Na prvu loptu mi je pao The Sims na pamet, ali znam da to ne tražiš.
Baci pogled na Green Hell, igra je fenomenalna, surovi story-driven survival u bogatom setting-u džungle. Na početku možda frustrirajuća (s obzirom da sve može da te ubije i da ćeš morati da vodiš računa i koliko proteina/ugljenih hidrata/masti jedeš), ali po uhodavanju - pravo uživanje :)
Napravio sam arkadnu masinu da pikam Samuraje i KoF sa ortacima i po prvi put u zivotu moja zena ima zelju da igra nesto. Treba mi preporuka za neke novije "couch coop" igre, samo da su kontrole sto jednostavnije, i naravno da ne mora analog ili mis. Ne mora ni da bude coop, moze nesto i u stilu Bombermana, Pang!-a, WindJammersa samo da je novije da ne odustane zbog grafike :D
Kod mene, na couch co-op večerima, ubedljivo najbolje prolazi Tricky Towers.
Ako biste da se iskrivite od smeha - Heave Ho i Gang Beasts.
Za pravi co-op (ne VS) gde ćete sarađivati jelte - Overcooked! 2 i Death Squared.
EDIT: Ima ovde (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?p=2268297#post2268297) još par predloga igara za samo 2 igrača.
Ako može na toj mašini, sa gospođom obavezno It Takes Two... tu je i A Way Out od istog studia.Totalno drugačija igra ali odlično ostvarenje za u društvu.
Jel zna neko neku dobru vezanu za slovensku mitologiju?
Znam samo za Black Book.
Jones in the fast lane :p
Thea: The Awakening.
I dvojka.
Ako ti se igra neki side scrolling platformer onda probaj igrice sa spiska ili pogledaj njihov gameplay na youtube-u.
Shank
Shank 2
Strider iz 2014
Katana ZERO
Song Of Iron
Shank sam igrao neko vreme, je simpatičan ali nisam drugi deo.Ostalo sam pregledao i sve deluju dobro. Prvo sledeće slobodno vreme probam Songs obavezno :)
Dante's Inferno je kao GOW,
Castlevania: Lords of Shadow 1 i 2,
Bayonetta (meni se lično nije svidela ali podseća na DMC),
NieR: Automata,
Middle-Earth: Shadow Of Mordor i Middle-Earth: Shadow Of War (jeste kamera preko ramena ali je borba fantastična u obe igre, tečna, ritmična, zanimljiva)
Nisam igrao Castlevaniu ni Dante's Inferno, ostalo jesam, eto bravo za Dantea, skroz sam zaboravio da postoji iako sam odavno hteo da probam :)
Ni meni se nije svidela Bayoneta ali ni Automata, ovaj sam probao Middle earth, ne znam koji, zaboravio sam, onaj što je izašao prvi, nije mi se svidelo ni to. Omatorelo se pa se teže fasciniram :D
Ako mogu i 2d metrovidanie obavezno Grime i F.I.S.T. od onog što je poslednje izašlo... They Always Run ima zanimljiv koncept... Metroid Dread preko emulatora... KENA je predivna ali nije ni malo naivna što se tiče upravljanja i borbe...
E Kenu sam video, baš me zaintrigiralo samo nemam vremena, na žalsot, da se udubim.
A i FIST mi se dopao, prvom prilikom ću ga probati.
@DeCoy
Fury će bude proban prvom prilikom
Hvala svima svakako na preporukama, dali ste mi dovoljno materijala :)
Partybreaker
7.12.2021, 11:53
Jel zna neko neku dobru vezanu za slovensku mitologiju?
Znam samo za Black Book.
Yaga, možda. Pravili je Rumuni. Nisam igrao, ali je Kuzmanović nahvalio (https://www.sk.rs/arhiva/clanak/29200/yaga).
Na steam-u moze da se nadje demo platformske igrice Slavania.
@NaraYan
Obavezno probaj Huntdown (https://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=104530).
Sa gospođom može i Cuphead, ali ćete verovatno da se poubijate. :D
mdAj3DQAUYM
^^
Ni miljama blizu igrivo kao tabačine sa automata, animacija i detekcija udaraca su odvratne.
Mozda bih i primetio nesto od toga sto spominjes da se ortak i ja nismo bas ludacki ismejali i zabavili u tih par sat koliko nam je trebalo da predjemo igru.
Na steam-u moze da se nadje demo platformske igrice Slavania.
@NaraYan
Obavezno probaj Huntdown (https://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=104530).
U jbt znači instant nostalgično osećanje me uhvati na prvih 5 sekundi gejmpleja :D
Ako se neko ne razume puno u igre poput mene preporucio bih mu:
Call of Duty - World at War. Igra je iz 2008-e i pravo je osvezenje igrati je posle igara koje su izasle u periodu od 2010-2020-e sa svim tim umarajucim filmskim sekvencama, previse mracnog okruzenja poput Call of Duty-MW2, previse dima i prasine poput Ghost Reacon-Future Soldier. Kakvo razocaranje, da posle remek dela Advanced warfightera 1 i 2 izbace Future soldiera.
Skenderevo
12.12.2021, 22:23
Ako se neko ne razume puno u igre poput mene preporucio bih mu:
Call of Duty - World at War. Igra je iz 2008-e i pravo je osvezenje igrati je posle igara koje su izasle u periodu od 2010-2020-e sa svim tim umarajucim filmskim sekvencama, previse mracnog okruzenja poput Call of Duty-MW2, previse dima i prasine poput Ghost Reacon-Future Soldier. Kakvo razocaranje, da posle remek dela Advanced warfightera 1 i 2 izbace Future soldiera.
Cetvorka i petica (WaW) su mi ubedljivo najbolje igre u citavom serijalu, zlatna sredina izmedju "poligonskih" misija iz ranijih delova i misija prenatrpanih cutscenama u kasnijim delovima.
Petica je stvarno nesto posebno. Mracna, prepuna krvi i kidanja udova, nemilosrdnog ubijanja civila i zarobljenika, na momente stvarno creepy as fuck, pogotovo muzika. Secam se da u introu ima par autenticnih snimaka pogubljenja Kineskih civila na Pacifickom frontu, tako nesto nema sanse ce te videti danas, kada je i sam kukasti krst ogroman problem za poludele ultra-liberalne developere i pahuljicastu novu generaciju gejmera. Bukvalno ne mogu da se odlucim koja polovina WaW-a mi je bolja, da li dzunglasti horor sa Japancima koji se ne boje smrti i jurisaju na vas bajonetom ili Sovjetski osvetnicki pohod do Reichstaga kroz blato, krv, i smrt.
G9LymBGVix8&t=21s&ab_channel=PositronCannon
Osvetnicko prangijanje po nacistima uz zaglusujuce eksplozije i rokanje na sve strane uonaokolo po rusevinama Berlina uz ovakvu muziku je stvarno tesko nadj*bati.
Telepatic
27.12.2021, 20:21
Ne znam kako se zove taj tip igara al trazim neku dobru u fazonu da kao imas letelicu i ides samo napred automatski (i pucas automatski) i mozes da se pomeras sam, pa onda kao budzis tu letelicu i ima boss-eva.
Na primer ko za mobilni igra Siberian Strike (https://images.sftcdn.net/images/t_app-cover-l,f_auto/p/a4c3e042-9b28-11e6-ab55-00163ed833e7/3455719933/siberian-strike-screenshot.jpg).
Takodje, zanima me ima li neka fina zombi igra da je kao rpg i da moze da se pravi baza? (Nesto merkam State of decay 2?)
Srlisone
28.12.2021, 20:13
Probaj Sky Force Reloaded
malo blesav
28.3.2022, 21:58
Šta od igara preporučujete da kupim za PS5 (može i ps4 naslov), a da se može igrati na 2 džojstika (local multiplayer)?
Partybreaker
28.3.2022, 22:03
It Takes Two
Na prethodnoj strani sam vec preporucio ove igre.
Brothers: A Tale of Two Sons
WindJammersa 2
It Takes Two
Rayman Legends
Trine serijal
Streets Of Rage 4
Circuit Superstars
Unravel
Asterix & Obelix: Slap them All!
The Cave
Ако може нешто на фазон Deliver us the moon? Чини ми се да има нека слична игра али са женском у свемиру. Не могу да се сетим.
Да ли има нека ратна игра где се возе тенкови, оклопна возила, хеликоптери?
Steel Armor
https://store.steampowered.com/app/286280/Steel_Armor_Blaze_of_War/
Za helikoptere imaš HIND i Comanche, ali su malo bezveze...
Нажалост, игра не подржава гејмпад. Као ни Armored warfare.
=FI=Ghost
15.4.2022, 23:01
Да ли има нека ратна игра где се возе тенкови, оклопна возила, хеликоптери?
War Thunder
Захваљујем на предлозима. Наместио гејмпад у опцијама у Стиму. Из неког разлога игре нису хтеле аутоматски да препознају контролер.
Telepatic
19.4.2022, 23:02
Pod lepim utiskom knjige 20000 milja pod morem, trazim neku igru koja daje taj vajb podvodnog istrazivanja (po mogucnosti sa podmornicom), imam abzu i merkam subnauticu, mozda jos nesto?
Definitivno onda Subnautica ima taj vajb, iz ličnog iskustva.
Abzu ti neće ponuditi taj osećaj, više je kao Journey, samo pod vodom.
We Need To Go Deeper, Barotrauma, Aquaria, Song of the Deep...
We Need To Go Deeper, Song of the Deep...
Ove dve mi deluju interesantno mada kolko vidim, We Need To Go Deeper je predvidjen za coop nazalost.
Jel ima neko neku igru da preporuci. Da nije komplikovana, da ne treba puno da se misli, skace, puca... Po mogucstvu neka trka.
Jel ima neko neku igru da preporuci. Da nije komplikovana, da ne treba puno da se misli, skace, puca... Po mogucstvu neka trka.
Hot wheels unleashed je ok, takodje mi prija trackmania u poslednje vreme.
Hot wheels unleashed je ok, takodje mi prija trackmania u poslednje vreme.
Trackmaniu sam davno igrao. A ovu prvu cu sad da proverim (uh nazalost zahtevna)
Trazim neku Gran turismo 7 like za pc?
malo blesav
19.7.2022, 12:16
Otkad sam kupio ps5 u oktobru prošle godine, odigrao sam jedino red dead redemption 2 :kreza:
Šta preporučujete? Nešto od far cry-eva, call of duty-ja, assassins creed-ova? Možda ove last of us? Nešto novije?
Sve sto si naveo odigraj, sve su MAESTRALNE igre.
Otkad sam kupio ps5 u oktobru prošle godine, odigrao sam jedino red dead redemption 2 :kreza:
Šta preporučujete? Nešto od far cry-eva, call of duty-ja, assassins creed-ova? Možda ove last of us? Nešto novije?
God of War, Horizon oba, Dying Light 2 nije los, Guardians of the Galaxy takođe. Yakuza Like A Dragon je odličan. Spiderman, Sekiro, Elden Ring, Cyberpunk, znači ovako iz šešira.
Mislim da je Returnal vrlo dobra PS5 ekskluziva...
@malo blesav
Probaj prvo Star Wars Jedi: Fallen Order.
Nešto od far cry-eva, call of duty-ja, assassins creed-ova?
Sve sto si naveo odigraj, sve su MAESTRALNE igre.
Šef je ironičan, sve što si naveo osim Last of Us su generičke splačine smrdljive razvodnjene koje bi trebalo da zaobiđeš ako imaš imalo dostojanstva.
E sad kad sam s tim završio - kad već imaš PS5 igraj prvo ekskluzive: God of War i ovaj novi što nailazi Ragnarok, TLOU1/2, Uncharted, Returnal, Bloodborne, Spiderman itd.
A dobio si i preporuku za odlični Jedi: Fallen Order.
Od mene preporuka za Metro Exodus. Em je odlična igra em će da te oduva kako dobro izgleda sa raytracingom i čime već ne.
Death Stranding, Returnal, God of War, Resident Evil Village (a moze i par delova pre njega), Days Gone...
Zuti Bar
10.10.2022, 15:20
Dajte neki kvalitetan FPS/TPS iz perioda 2007-2013 a da je prošao ispod radara pošto sam ove poznatije (Crysis, BioShock, Gears of War,...) prešao. I da ima SK opis u kom ne piše da je igra smeće :D . Pročešljah malo, pronađoh: Dark Void, Dark Sector, Cryostasis, TimeShift, Resistance: Fall of Man. Može i koju godinu starije ili mlađe.
Partybreaker
10.10.2022, 16:33
Bulletstorm (https://www.sk.rs/2011/03/siop01.html) (2011), Spec Ops: The Line (https://www.sk.rs/2012/08/siop03.html) (2012), Call of Juarez: Gunslinger (https://www.sk.rs/2013/07/siop05.html) (2013).
Spec Ops: The Line je igra sa vrhunskom pričom, verovatno najboljom od svih poznatijih pucačina, preporuka i od mene.
Gunslinger je zabavna, ali priča nije ni blizu nivoa na kojem je u Spec Ops.
Preporuka za Hard Reset i Singularity.
Frontlines: Fuel of War, Necrovision...
Zuti Bar
11.10.2022, 14:03
Od svega toga što ste naveli jedino nisam prešao Frontlines: Fuel of War. A vidim da je i on više multiplayer naslov (https://www.sk.rs/arhiva/clanak/19501/frontlines-fuel-of-war). Znam da sam iscrpio epohu ali opet ništa ne košta da pitam da nema slučajno neki biser koji mi je promakao. Painkiller Overdose mi je bio odličan. Syndicate onako osrednji naslov. Ni Shadow Warrior nije bio loš.
Znas sta je dobra rokacina ako imas konzolu ili dovoljno jak PC da potera PS2 emulator - Black iz ~2005
Od svega toga što ste naveli jedino nisam prešao Frontlines: Fuel of War. A vidim da je i on više multiplayer naslov (https://www.sk.rs/arhiva/clanak/19501/frontlines-fuel-of-war).
Ne znam kako je mp? Sećam se da je to bila jedna od retkih igara te tematike koju sam prešao a inače uopšte ne volim fps sa ratnom tematikom, samo iz razloga što je imala odličnu sp kampanju.Bar mi je tada bila odlična... :D
Stenmark
12.10.2022, 20:45
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c5/Binary_Domain_Cover_Art.png
Probaj Binary Domain
Zuti Bar
13.10.2022, 20:37
Odradio i Binary Domain.
Ne znam kako je mp? Sećam se da je to bila jedna od retkih igara te tematike koju sam prešao a inače uopšte ne volim fps sa ratnom tematikom, samo iz razloga što je imala odličnu sp kampanju.Bar mi je tada bila odlična... :D
Piše u Kuzmanovićevom opisu koji sam dostavio u poruci.
U svakom slučaju dodaću ga na spisak pošto je to jedina pucačina koju nisam igrao a da je pri tom bar neko smatra vrijednom igranja.
Stenmark
13.10.2022, 21:30
Probaj Cryostasis:
https://images.g2a.com/323x433/1x1x0/cryostasis-steam-key-global/590db8f5ae653a89c6053be4
Loše je primljena igra kada je izašla, najviše zbog optimizacije i tehničkih problema ali ima sjajnu atmosferu i priču. Među prvim ako ne i prva igra koja je koristila Nvidia PhysX. Podseća na Metro igre i zaslužuje remake.
Zuti Bar
13.10.2022, 22:38
Da, Cryostasis će se igrati.
Za Alien Rage pronađoh jedno pozitivno (https://www.emuglx.org/opisi-igara/alien-rage-unlimited-2013/) i jedno negativno (https://www.sk.rs/arhiva/clanak/21979/alien-rage) mišljenje. Šta kažete?
Jel se isplati igrati neku od CoD kampanja?
Igra mi se neki FPS, da ne mora se puno misli samo da je zabavno, kao što su bili prva dva ili MW. :D
Pa reko, ako je neki od milion nastavaka imao iole ok single player...
Imaš onaj CoD iz 2017. koji je takođe ww2 tematika. Ako su ti se prva dva svidela svideće ti se i ovaj.
Koreli A.
16.11.2022, 6:32
Probaj Cryostasis:
https://images.g2a.com/323x433/1x1x0/cryostasis-steam-key-global/590db8f5ae653a89c6053be4
Loše je primljena igra kada je izašla, najviše zbog optimizacije i tehničkih problema ali ima sjajnu atmosferu i priču. Među prvim ako ne i prva igra koja je koristila Nvidia PhysX. Podseća na Metro igre i zaslužuje remake.
Kad je izasla ili u to vreme , probao sam da je igram i imao nekih problema kao veoma nizak fremrejt u serijama ,sad ko zna jel do igre ili do kompa.
I bese mi bas krivo a eto zaboravih na igru sad kad mogu da probam opet i ne bi se setio dok ovako ne naletim .
Nema da se kupi ima da se nadje ;) , povucena je skroz. Zasto ne znam.
Bas lepo sto me/nas podseti , zaista.
Trosarinac
6.12.2022, 19:54
Znas sta je dobra rokacina ako imas konzolu ili dovoljno jak PC da potera PS2 emulator - Black iz ~2005
Vrh Igra,top
Trosarinac
12.12.2022, 18:19
Igrao sam skoro Dishonored i Hitmana,pa me znaimaju jos neke igrice na slican fazon,u smislu da imas tu slobodu da predjes igru u full stealth modu.Bez da te igra namerno gura u neku krljacinu vec da imas izbor da li hoces stealth da li hoces da se pucas isl...
Poprilično slične su:
Splinter Cell: Chaos Theory.
Splinter Cell Blacklist.
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
E sad, svrstao bih tu i Deus Ex koji ti daje svu slobodu u načinu na koji ćeš igrati, jedino ako te to što je igra izašla 2000. godine, njena mehanika i grafika odbije. U tom slučaju, imaš Deus Ex: Human Revolution i Deus Ex: Mankind Divided koji su noviji naslovi. Nisam ih igrao, ali mislim da i u njima možeš koristiti samo stealth, potvrdiće neko ko je igrao.
Najbolja Need for Speed igra u poslednjih deset godina?
Isto sam se to i ja skoro zapitao, istraživao, probao par igara pa odlučio da opet obrnem Underground 2 a sledeći je originalni Most Wanted video sam da ima neke modove da se nagruva da radi i izgleda lepo.
Prosto mi je čudno da EA nije odradio remake Undergrounda. Ista igra, dodaš i nove automobile i moderan soundtrack i to je to.
Najbolja Need for Speed igra u poslednjih deset godina?
Нови Unbound и Hot Pursuit 2010 (ипак убрајам јер је пре две године изашао и благи "Remaster").
Malik Tintilinic
8.1.2023, 13:28
Igrao sam skoro Dishonored i Hitmana,pa me znaimaju jos neke igrice na slican fazon,u smislu da imas tu slobodu da predjes igru u full stealth modu.Bez da te igra namerno gura u neku krljacinu vec da imas izbor da li hoces stealth da li hoces da se pucas isl...Thief serijal i Prey.
Thief serijal i Prey.
Nastavci Hitmana ako ih vec nisi igrao, Dishonored 2 i DLC i za prvi i drugi deo.
Deus Ex Human Revolution i Mankind Divided.
Naravno originalni Deus Ex, takodje.
Splinter Cell serijal, od modernih Blacklist.
Velvet Assassin isto, low key je igra, ali ima fenomenalnu i mračnu atmosferu.
Igrao sam skoro Dishonored i Hitmana,pa me znaimaju jos neke igrice na slican fazon,u smislu da imas tu slobodu da predjes igru u full stealth modu.Bez da te igra namerno gura u neku krljacinu vec da imas izbor da li hoces stealth da li hoces da se pucas isl...
Styx: Master of Shadows
(https://store.steampowered.com/app/242640/Styx_Master_of_Shadows/)
https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/1413725536_game_styx_pc.jpg
Styx: Shards of Darkness
(https://store.steampowered.com/app/355790/Styx_Shards_of_Darkness/)
https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BOGU2MDQ0NDEtN2E2ZS00ZWE4LTk5NWYtMGY5NzFmOWVhMW RhXkEyXkFqcGdeQXVyMjcyNzc1NTg@._V1_.jpg
Ako je neko raspoložen neka mi poreda ove velike hitove prema prioritetu igranja. Od igre koja bi prva obavezno morala da se se odigra do poslednje koja bi mogla malo i da sačeka:
The Last of Us Part I, Uncharted 4: A Thief's End, Horizon Zero Dawn, God of War (2018), Red Dead Redemption 2
Играј редом како су излазиле.
Пре Uncharted 4 одиграј првa три дела серијала, ако већ ниси.
Ako govorimo o kvalitetu nema jedna koja je za klasu bolja ostalih? Tu su negde?
Sličnu dilemu sam i ja skoro imao a imam je i dalje... Ono što mogu da kažem je da u RDR2 ne ulaziš ako nisi spreman debelo da se investiraš, ta igra se igra natenane... Horizon recimo ne bih ni probao jer ne volim takav tip open world igara.
A između ove preostale tri mrtva trka mada bih tu sad verovatno uzeo TLOU 1 i 2 da igram da vidim kakvo je to svetsko čudo od igre. Pa onda GoW pa onda Uncharted.
Aj srećno javi šta si napravio
ako govorimo o kvalitetu nema jedna koja je za klasu bolja ostalih? Tu su negde?
rdr2. Остави то као шлаг на торту.
God of War je bio igra godine 2018.e kada je izašao RDR2. Prema Kuzmi Bloodborne je najbolja FromSoftware igra. TLOU mu je omiljena igra tako da odmah možemo da ga pomaknemo u sam vrh. Pisao je i da ga je Horizon oduševio, ali kada je izašao God of War rekao je da ga on još više oduševio. Jedino za Uncharted 4 nisam našao nikakve specijalne hvalospjeve. Čak na našem omiljenom forumu stoji da nije ništa bolji od Tomb Raider-a, i da nije ništa specijalno ako se zbog njega ne odigra čitav serijal. Što neću uraditi, pošto kad do sad nisam kupio PlayStation tek sada kada su izašle sve te ekskluzive za PC to neću uraditi. Igra godine 2022 bio je Elden Ring (koji gleda u leđa Bloodborne-a). Uz to na Emuglx satju saslušah Doktora koji i pored toga što je veliki fan solusborna-a, koliko i Kuzma ipak prednost dao God of War Ragnarök-u. Što znači da (ako imate vremena za jednu igru godišnje) Elden Ring ne treba igrati.
Dakle, definitivno bilo kojim redosledom:
Bloodborne - The Last of Us Part I - God of War iz 2018)
A pošto nemam PS4 ostaju samo dve igre koje nekada u dalekoj budućnosti možda ipak počnem da igram. :D
Ko hoce pravu igru, neka igra Bloodborne i Elden ring, a ko hoce americke interaktivne filmove, neka igra ovo ostalo navedeno.
Ko realno nema vremena, a ipak bi želio da oseti tu neku "esenciju" gejminga (koja je možda i nedokučiva) pre će izabrati interaktivi film, po mogućstvu što kraći. Nisam fan takvih igara, samo kažem. Meni su dobre igre bile Crysis, BioShock, Painkiller, Unreal Tournament svi delovi...
Lično volim kad igra ima lep miks oba sveta pošto u zadnje vreme nemam vremena za igre kalibra jednog Elden Ringa iako me opasno svrbi da zaigram tako nešto - ali znam da neću završiti nikad.
Najbolji "miks" koji sam skoro igrao iz AAA sveta bio je Jedi Fallen Order, to je bilo pravo uživanje. Istraživanje, borba, malo cinematic vajb, malo free play, polu-otvoreni svet koji nije totalno prazan... Jako lepo odrađeno. I Signalis, zahteva da joj se posvetiš ali ne traje 40 sati već 5-6-7-8-10 u zavisnosti od toga kako se igra i kakav je mindset igrača.
Zato bih pre verovatno sada, nažalost, uzeo TLOU ili GOW nego Elden Ring, jednostavno su okolnosti takve...
Ja bih se verovatno pre sada opredelio za TLOU za početak.Iako su akcione igre i TLOU i God of War, obe su i dosta emotivne.TLOU više.Prednost bih dao TLOU u smislu priče a GoW u smilu akcije i izvođenja.Zatim ide HZD, pa RDR2 koji nikad nisam završio i za koji će ti stvarno trebati verovatno najviše vremena. Na kraju Uncharted, koji sam odigrao ali ipak nije moja šolja čaja.
Ako pričamo o PS4, na listu bih obavezno dodao i Ghost of Tsushima.
Slažem se za Fromove igre ali su ipak sve igre sa spiska nešto što se svakako treba odigrati.
Sad sam tek video da nije u pitanju Sony već verzije za PC...
U tom slučaju nema puno dileme.Na prvom mestu TLOU, ali koji izlazi tek 03.03.Do tada GoW ili HZD, mada definitivno pre Gow.
The Last of Us Part I, Uncharted 4: A Thief's End, Horizon Zero Dawn, God of War (2018)
Zavisi u kom si fazonu ali mislim da bi TLOU trebalo da bude prvi. Meni npr nisu legli ni God of War (iako sam odigrao sve prethodne delove), ni Horizon... odigrao sam nekoliko sati u obe i obrisao jer mi je bilo dosadno ali shvatam da verovatno više nisam kompetentan da ih komentarišem jer imam poveću kilometražu iza sebe i mogu da budu specifični razlozi (zasićenje, nisam bio u raspoloženju, itd.). Uncharted 4 mi je npr bio zanimljiviji od obe. Tako da, kreni sa TLOU, a za ostalo slušaj ostale forumaše :D
Koju strategiju preporučujete da su scene borbi dobro urađene, da imaju razna oruđa iz tog perioda tipa katapult, pa onda one platforme za osvajanje itd itd
gledajući po youtubu total war i cossacks su mi zapali za oko
water wizard
17.1.2023, 18:36
cossacs ima nekoliko dela a u nekom ima i dobre misije, može i na integrisanoj stara igra 20 god :)
pa mislio sam na ovaj najnoviji, valjda je bolji od tog prastarog
šta valjda igrati od total war-a?
Rise of Nations, Age of Empire, Civilization, Stronghold, Anno...
water wizard
17.1.2023, 18:48
i taj drugi deo je isto star 20 god, mislim da treći deo nije nikad izašao...
razbijac89
23.1.2023, 16:01
Kompletirao sa 100%:
FTL: Faster Than Light
Into The Breach
Loop Hero
Synthetik
Transistor
Ko nije igrao, preporuka 100% :D
malo blesav
11.4.2023, 17:53
Šta da kupim od ovih battlefield-a, za multiplayer naravno?
BF3 imam, ali nema baš nešto aktivnih servera. Šta valja od ovih kasnijih, BF4, BF1, BF5? Vidim na steamu su svi po 10ak evra.
el_corona
11.4.2023, 18:26
Šta da kupim od ovih battlefield-a, za multiplayer naravno?
BF3 imam, ali nema baš nešto aktivnih servera. Šta valja od ovih kasnijih, BF4, BF1, BF5? Vidim na steamu su svi po 10ak evra.
Zavisi, ako nemas preferenciju, tipa da neki od ta tri dela volis dosta vise no driga dva, onda moja preporuka ide za ili BF1 ili BF5 jer imaju trenutno veci playerbase, sto znaci da ce igre da potreju duze no BF4 vrvt zbog WW2 tematike a i novije su igre normalno pa i zbog toga, zbog raznih akcija gde ce biti moguce da se kupe igre za tipa 5 dolara kao sto je mogao BF4.
BF4 ~2497 igraca u proteklih 30 dana - https://steamcharts.com/app/1238860
BF1 ~16949 igraca u proteklih 30 dana - https://steamcharts.com/app/1238840
BF5 ~22913 igraca u proteklih 30 dana - https://steamcharts.com/app/1238810
Trosarinac
13.6.2023, 16:40
Daj te neku melee tabacinu kao dead island i dying light....
I nesto slicno kao this war of mine ako ima...
Možeš da probaš Home Behind (This War of Mine alternativa).
Pitam se da li je razvijen AI za preporuku igara i kako radi.
Trosarinac
30.10.2023, 16:46
Pozdrav interesuje me sta bih mogao da poteram od novijih igara sa ovom konfiguracijom,ryzen 5 1600,8gb ram,GTX 1650 ?Pucacine,avanture,Fife novije?
Trosarinac
18.12.2023, 18:38
Dajte neki noviji Nfs poslednji koji sam igrao je Hot pursuit 2010 ujedno i najvise pa ako ima neki slican sa slicnom mehanikom...
Malik Tintilinic
18.1.2024, 13:28
Dve igre koje sam zapazio, a koje bi mogle da budu zanimljive nekome kao sto su meni.
Svarog's Dream, RPG
ESPCpCQw6XM
Ballads of Hongye, citybuilding sim
5Arn-flUwTA
https://store.steampowered.com/app/2732820/The_Great_Rebellion/
The Great Rebellion is a cyberpunk 2D sidescrolling run'n'gun roguelite using mouse/twinstick-shooter controls. It features randomly generated levels, multiple difficulty modes (including optional permadeath), a dynamic soundtrack and an upgradeable player character.
100% preporuka na Stimu .
U istovreme ozbiljan twin stick shooter i memeticka disidentska igra.
Immerse yourself in the dystopian Europe of the year 20XX, where the Lucis Lux Mega-Corporation owns everything and the people own nothing. You play the role of Human 10.28, a man who decides he had enough. He doesn't want to be a cog in the soul-destroying system anymore and takes up the fight against a seemingly all-powerful enemy!
Skinuo sam skoro emulator java igara sa telefona iz 2010-ih, elem, trazim igru za PC koja najvise lici na Block breaker deluxe 2 (ili 3)?
Jedino sam naleteo na Stimu na Arkanoid eternal battle ali nije bas to to.
Unapred zahvalan. :D
Ionball 2: Ionstorm
Shatter
Trazz
Ionball 2: Ionstorm
Shatter
Trazz
Shatter je odlican!
Inace, nikako ne uzimati Remaster iz 2022 (koji je port mobilne verzije), nego staru obicnu verziju za PC!
Trazite na itch.io sajtu igre sa tag-om Arkanoid.
Beat Ball 2
PowBall Deluxe
PowBall Renaissance
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.