Prikaži potpunu verziju : Preporučite mi igru!
Strane :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
[
20]
21
22
23
darkowozzd
10.9.2015, 15:13
Meni se čini, a laik sam, da je Sniper Elite i previše realan..
jel to treba da bude nesto lose? :dedica:
Twisterzemun
10.9.2015, 20:59
Call of Duty : World at War
Je l' ima nešto kao Risk of Rain, local co-op za 2+ igrača, brz gejmplej, dobri nivoi, itd?
AcMilan91
16.9.2015, 17:57
Igra mi se neki rpg gde ima nekih rare dropova itd,sta mi preporucujete,igrao sam skyrim,sad trenutno prelaizm the evil within
nameless1
16.9.2015, 20:55
Dark Souls.
AcMilan91
17.9.2015, 15:14
Dark Souls.
jel povezan prvi i drugi deo ?
nameless1
17.9.2015, 21:43
Smesteni su u isti univerzum, ali prica nije povezana. Ako mislis da krenes odmah od dvojke, nemoj- bolji je kec (samo ti treba gamepad).
Koji u seriji NBA 2K je najbolji?
2k15
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Preporucite mi neku arkadnu voznju za PC.
Flatout 2. Jes star, al je teska arkada, sa čookanjem, vratolomjama, trkama a ma hotseat nadmetanja fazon ko će bolje, brže, vise... ja ga volm. pogotovo zbog hot seat.
M4CG_DaMigQ
Volim ga i ja ali sam to igrao i preso ;) Daj neku drugu
Blur, Split/Second, Burnout Paradise, Ridge Racer Unbounded...
Trazim neku kvalitetnu strategiju tipa nesto starije, bez pusalja,avijona,zmajeva i tako. Znaci normalni ljudi da se pravi onako selo, dvorac, zidine. Davno sam igrao takvu igricu ali se nikako setiti imena. Nemam nesto extra komp. Athlon x2 2.00 herca procesor, integrisana hd grafika i 2gb rama.
Nesto tipa imperija u fazonu assasin creed, tako da ima dvorac pravis sela, stoku. skupljas hranu, seces drva, zlato. Pa onda pravis strelce, konjanike, pa one katapulte i tako tog tipa.
Trazim neku kvalitetnu strategiju tipa nesto starije, bez pusalja,avijona,zmajeva i tako. Znaci normalni ljudi da se pravi onako selo, dvorac, zidine. Davno sam igrao takvu igricu ali se nikako setiti imena. Nemam nesto extra komp. Athlon x2 2.00 herca procesor, integrisana hd grafika i 2gb rama.
Nesto tipa imperija u fazonu assasin creed, tako da ima dvorac pravis sela, stoku. skupljas hranu, seces drva, zlato. Pa onda pravis strelce, konjanike, pa one katapulte i tako tog tipa.
Stronghold
Stronghold
Bravo, hvala!!! To sam trazio.
Trazim neku lepu i opustenu avanturu,da nije akciona tipa bum bum :) Trenutno igram "Ori and the Blind Forest" super je igra ,moze nesto tako ali 3D ;)
Trine 3, a nemoj da preskočiš ni prva dva dela iako izvođenje nije u 3D.
nameless1
30.11.2015, 15:37
Trazim neku lepu i opustenu avanturu,da nije akciona tipa bum bum :) Trenutno igram "Ori and the Blind Forest" super je igra ,moze nesto tako ali 3D ;)
Brothers: A Tale of Two Sons.
Čekaj stani
Pa ja ne mogu
53320
Izvrištao sam.
EDIT: I pored dva nezavršena projekta skinuo sam igru da bih je probao. Ostao sam zalepljen za ekran do ovog trenutka. Dakle, prešao sam je. Odlična igra overall 7.5/10 jer je kratka i lako je mogla biti epic avantura umesto kratke pričice. Izvođenje 10/10, umereno doziran multitasking. Art style 10/10. Priča 7/10.
Preporuka za tebe brancko, lepo je i opušteno, za jedno (ili možda bolje - dva) kratka popodneva odličan beg iz sumorne realnosti.
darkowozzd
7.12.2015, 12:52
treba mi par dobrih LAN co-op igara (hamachi style), jel zna neko? za 2 ili 3 igraca.. (magicku igramo trenutno)
Rainbow Six Vegas, Serious Sam 2, Joint Operations..
darkowozzd
7.12.2015, 18:40
nesto manje fps? xD
The Showdown Effect? :kreza:
Worms..
Ostaju mi samo trkalice na pameti.
Edit: Portal 2!
darkowozzd
9.12.2015, 1:33
igram portal 2 , magicku i broforce sa drugom atm, polako prelazimo. jos nesto? mislio sam Saints row co-op campaign i mozda, ali samo mozda divinity original sin(ali on ne voli tip igre :P )
neka dobra voznja a da radi na xp?
Malik Tintilinic
13.12.2015, 18:20
Need For Speed Underground. To sam igrao na XP.
Pinstripe
13.12.2015, 18:41
Od nfs može još i most wanted i carbon na xp. Street racing syndicate takođe nije loš.
Burnout Paradise, City Car Driving, Flatout 2, Colin Mcrae Dirt..
Boondock Saint
15.12.2015, 22:36
Može neko da mi preporuci neku pucačinu (moze fps i tps) do 2007-08 (znači jedno jezgro cpu) ali fora je da budu close quarters okršaji, znaci ne snajperisanje i pucnjava sa pola livade nego nesto blizu. Zašto? Zato što testiram moju xpadder konfiguraciju ali sam svestan da je nemoguće emulirati preciznost miša 100% pa trazim nesto gde ne treba puno preciznosti. :)
MARE GSX R
18.12.2015, 1:47
Može neko da mi preporuci neku pucačinu (moze fps i tps) do 2007-08 (znači jedno jezgro cpu) ali fora je da budu close quarters okršaji, znaci ne snajperisanje i pucnjava sa pola livade nego nesto blizu. Zašto? Zato što testiram moju xpadder konfiguraciju ali sam svestan da je nemoguće emulirati preciznost miša 100% pa trazim nesto gde ne treba puno preciznosti. :)
Mozda DELTA FORCE 4 zanimljiva igra ima i malo snajperisanja ali ne preterano, ili npr igi2 cs(sunjanje i ubijanje na blizinu da ne aktiviras alarme...) ili IGI 4 bolja grafika i pucacina izbliza ne brines o alarmima...
A mozda i najbolja HEAVY FIRE SHATTERED SPEAR 90% igre igras misom, i u nekim situacijama trazi da brzo reagujes na w.s.a.d, ali mn bila zanimljiva, pucas i iz tenkova, helikoptera, aviona,sa camaca, ma svasta... :D
CoD MW je izašao 2007, imaš i CoD 1 i 2... Tu se uglavnom rokaš sa AI-em na relativno malim distancama....
Boondock Saint
22.12.2015, 19:36
Hvala na preporukama. U principu došao sam do zaključka da sve igre koje su pravljene i za konzole i pc rade savršeno uz xpadder poput Red Faction serijala, Halo, Mace Griffin, Soldier of Fortune keca, Area 51 itd. Takodje igre poput Painkillera i Serious Sama, gde nije potrebna preciznost vec samo raspali! :)
E sad cu da uzivam kao čovek uz dzojstik i sofu, nema više grbavljenja na stolici za mene :)
Borko Motorko
1.1.2016, 20:52
neko da preporuci nesto da odigram, iskljucivo realna 'atmosfera' znaci ne apokalipticno, zombie fazon i slicno... da moze moja konfa da tera... sport otpada...
moze neka voznja gde ima free ride i 'nasa' kola (da ne bude kao gta bez modova neka leva)...
zanr igre ne znam, igra mi se nesto sad za praznike :D
da bude sto novija... dajte predloge, lupajte :kreza:
darkowozzd
1.1.2016, 22:09
pfft... sa nasim vozilima je tesko naci.. al evo.. nesto malko drugacije. Mafia 2, Saints row 3, LA Noire.
EDIT : I mozda driver san francisco
Koju biste mi car draving igru preporucili?
Dirt Rally ako voliš malo teže i realnije vožnje.
Meni bi trebale neke igre koje se fokusiraju baš na priču, po mogućstvu DIRLJIVU. Starost igre, žanr, grafika itd nisu bitni, mada najviše volim RPG i jRPG naslove, kao i exploration
Nešto kao FF serijal, Brothers: A Tale of Two Sons, To the Moon itd...
Bird Story si već zapljunuo na Steamu, tu je i Story About My Uncle, možeš da probaš Papo & Yo, mada nije jRPG nego puzzle platformer. I Ubisoftov Valiant Hearts može da prođe.
Story About My Uncle sam prešao, sad gledam da ga kompletiram 100% (pomalo sam achievement whore), a ovo ostalo ću baš da pogledam.
Malik Tintilinic
3.1.2016, 10:09
Koju biste mi car draving igru preporucili?
Ono sto igram ovih dana: SuperTuxKart.
Može preporuka za nešto hardverski vrlo zahtevno (da bude i bar solidno samo ne Asassin's Creed i Batman)
Može preporuka za nešto hardverski vrlo zahtevno (da bude i bar solidno samo ne Asassin's Creed i Batman)
Witcher 3, FC4 sa Gameworks opcijama (ali bez soft shadowsa), BO3 (mada je on vise izbagovan nego zahtevan), GTA V, i naravno, stari dobri Crysis 3 sa Very High presetom. Ako se na to doda i MSAA (ja sam koristio FXAA), dobijas igru iz 2013 koja ce i dan danas iscediti cak i zveri od grafickih.
Soft shadows u FC4 nema smisla koristiti jer je iz nekog razloga efekat toliko zahtevan da nekad i vise od duplo obara framerate. Verovatno bi namucio i 980ti.
Witcher 3, FC4 sa Gameworks opcijama (ali bez soft shadowsa), BO3 (mada je on vise izbagovan nego zahtevan), GTA V, i naravno, stari dobri Crysis 3 sa Very High presetom. Ako se na to doda i MSAA (ja sam koristio FXAA), dobijas igru iz 2013 koja ce i dan danas iscediti cak i zveri od grafickih.
Soft shadows u FC4 nema smisla koristiti jer je iz nekog razloga efekat toliko zahtevan da nekad i vise od duplo obara framerate. Verovatno bi namucio i 980ti.
Uz ovo bih dodao i Shadow of Mordor i Lords of the Fallen
Arma 3
darkowozzd
7.1.2016, 10:27
dakle.. skoro sam poceo bas da cesljam RPG zanr (kao mladji gamer, nisam bas razumeo sve ranije, sa evo 18 godina, tek sada , kao i protekle 2 godine, pocelo je da me zanima nesto sto nije samo gta, cs, cod, bf, lol, i tome slicno. ) , zavrsivsi witcher 3, pocevsi dragon age inquisition (ranije sam igrao i skyrim) .. zanimaju me igre koje imaju slican combat (action, tab targeting etc. ali obavezno bez Turn based combata , kao Divinity original sin.) i igre koje imaju klase (moze i bez toga ali bi bilo pozeljno. tipa, mage , warrior.. archer. etc. ali i solidnu pricu (bilo sta sto ce da mi drzi paznju.
ali bez tactical elemenata.. (recimo DA:I ima tu kao tactical kameru, ali to slabo koristim , samo pauziram igru ako situacija postane clusterf*ck) ,
sto se grafike tice, bilo sta sto nema ocigledno kockastu grafiku :D odnosno ne starije od recimo 2008-09 :)
da preciziram jos malo , sta trazim, recimo bez post-apocaliptic zanra (recimo Mass effect i fallout, ali mozda i moze da prodje ako ima melee oruzja, tipa neki mac ili neka magija , nesto)
najbolje bi bilo neki fantasy zanr :)
eto, napisah roman, sad cekam preporuke :icon_stud
EDIT: i da, nikako mmorpg :D tu sam video sta ima da se vidi :D
Pa tebi ne treba RPG nego akcija iz treceg lica.
darkowozzd
7.1.2016, 13:21
eh, ista stvar xD treba mi nesto kao witcher 3, DA:I , skyrim, :D znaci igre iz 100% istog zanra :P
Mislim da bi ti se svideo Two Worlds 2. Pogledaj pa prosudi. Meni je odlicno legao.
@darkowozzd
Probaj Dark Souls (kec). Nije u pitanju tradicionalan RPG, fokus je na borbi, razvoju lika i istrazivanju. Ali je vrhunska igra u pitanju..
@darkowozzd
Fable: The Lost Chapters (meni omiljena igra)
Kingdoms of Amalur: Reckoning
Dark Souls 1, 2
Legend of Grimrock 1, 2
Gothic 4
Risen 1, 2, 3
Mislim da bi ti se svideo Two Worlds 2. Pogledaj pa prosudi. Meni je odlicno legao.
Eh,kad se setim :D
bb3vPrjOa2I
Ne cudi me sto ti je takva limunada odlicno legla. :kreza:
Помагајте људи.
Предложите неколико игара(Колико год можете :to_care:).
Ствар је следећа, купио сам нови комп за игање, раније се нисам занимао игрицама, играо сам cs 1.6 10 година, па сам се коначно пре две године одлепио од њега, једва морам признати.
Када сам скоро видео какве су игре и докле је графика стигла морао сам да набавим рачунар који ће све то моћи да тера.
Али прво редом, најмодернија игра који сам играо је COD modernwarfare, значи после тога ништа, а ни пре скоро ништа.
Тако да би било лепо да ми ви стручњаци предложите одакле да почнем, нећу одмах да се залећем на ове најновије наслове(2014/15).
Имам и ја нешто у плану, али то касније.
Помагајте људи.
Предложите неколико игара(Колико год можете :to_care:).
Ствар је следећа, купио сам нови комп за игање, раније се нисам занимао игрицама, играо сам cs 1.6 10 година, па сам се коначно пре две године одлепио од њега, једва морам признати.
Када сам скоро видео какве су игре и докле је графика стигла морао сам да набавим рачунар који ће све то моћи да тера.
Али прво редом, најмодернија игра који сам играо је COD modernwarfare, значи после тога ништа, а ни пре скоро ништа.
Тако да би било лепо да ми ви стручњаци предложите одакле да почнем, нећу одмах да се залећем на ове најновије наслове(2014/15).
Имам и ја нешто у плану, али то касније.
Moji predlozi Bioshock 1,2 Dishonored,S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl,Metro 2033,Metro Last Light,Dead Space,battlefield 3,Batman: Arkham Asylum,
To je nesto na prvu,iskreno u zadnjih 7 godina ni jedna igra me nije bas odusevila..
MARE GSX R
26.1.2016, 19:31
Kad bi nam rekao koji zanr igara preferiras bilo bi mnogo lakse, ima gomila kojih bi mogao sve je stvar ukusa, nzm npr i cod igara imas bar 5 od te koju si poslednju igrao...
Navedi žanrove koji te interesuju i dobićeš preporuke... Ili još bolje, navedi nešto što si nekada igrao ili video pa ti se dopalo.
Evo ako mene pitaš ovako nešto (nisam sve igrao, navodim ti random preporuke po različitim žanrovima):
"Jači" naslovi:
- Pošto si cepao CS, vredi probati Insurgency (moj favorit), Battlefield 3/4 kao MP igre.
- COD MW2 (i ostali nastavci ako si u CoD fazonu, posle MW2 je ionako sve smorilo skroz, MW2 je po meni vrhunac serijala što se SP tiče a i MP)
- Metro 2033 i Last Light kao SP igre sa dobrim gejmplejem
- Serious Sam sve HD verzije kao SP/MP mindless fps krljačine
- Deus Ex: Human Revolution kao odličan SP akcioni-stealth-rpg hibrid sa dobrom pričom
- Dishonored kao fantastičnu SP stealth-akcionu igru sa solidnom pričom
- Splinter Cell: Blacklist kao odličnu modernu SP cinematic-stealth-akcionu igru sa dobrim co-op MP i versus MP modovima (ako imaš original)
- Metal Gear Solid V kao odličnu modernu stealth-akcionu SP igru
- Bioshock 1, 2, Infinite kao (nekom) dosadne pucačine, ali odlične SP igre sa aspekta priče i sveta u kom su smeštene
- GTA V kao vrhunac GTA serijala
- Mafia II kao open world SP akcionu igru sa finim gejmplejem i finom pričom kad ti se igra nešto takvo
- Mass Effect 1+2+3 kao solidne akcione RPG-eve koji već imaju kultni status među modernim akcionim RPG-evima i imaju ogroman lore
- Skyrim, Fallout 3/4 kao čiste RPG-eve
- Assassins Creed naslove ako te ne smara reciklaža sadržaja iz igre u igru
- Batman igre kao odlične igre u svakom pogledu i odlične tabačine sa stealth sekcijama
- Alien: Isolation kao sjajnu modernu SP horor igru
- Left 4 Dead kao MP co-op klasik
- Portal 1 i 2 kao sjajne i originalne logičke SP igre i sjajne igre u svakom pogledu (2. deo ima i co-op)
- Half-Life 1, 2, epizode: ako nisi igrao do sad ne znam šta čekaš, odlične fps avanture
Indie naslovi:
- Brothers: A Tale of Two Sons - smejaćeš se, plakaćeš
- Faster Than Light (ili FTL) - nerviraćeš se, radovaćeš se, umiraćeš, igraćeš iznova i iznova
- Frozen Synapse - istopiće ti se mozak i pitaćeš se kuda je otišlo poslednjih sat vremena
- Door Kickers - Frozen Synapse na steroidima, više akcije, brža igra
- Ori and the Blind Forest - sjajan platformer, igraćeš, smejaćeš se, nerviraćeš se, plakaćeš
- Super Meat Boy - ginućeš, igraćeš, ginućeš, igraćeš
- Underrail - domaći one-man RPG inspirisan originalnim Falloutom
- Undertale - ne znam, RPG, a?
- Minecraft - ako voliš Lego kockice volećeš i ovo
- Amnesia: The Dark Descent - napunićeš gaće četiri puta za dva sata sa obe strane
Mogu do sutra da ti nabrajam...
MARE GSX R
26.1.2016, 20:44
Doktore svaka ti cast mene bi mrzelo cak i copy paste kamoli da ispisem sve to... :)
Хвала на труду докторе, а и теби тихи.
@MARE GSX R све ме занима, да пробам па ћу видети шта ми лежи. :D
Од овога што сте предложили играо сам стакера, први део, и l4d2 са друштвом, играмо га и данас када ухватимо времена.
Остало ништа. :D
Метро сам прочитао обе књиге чекам трећи део да се преведе код нас,
прочитао сам их скоро поново, баш су ми се допале. :to_care:
Тако да ћу и то играти сигурно.
Истраживао сам ја доста шта и како, па реко да питам, правим неки списак одакле ћу да кренем.
Када пређем ово све што сте навели јавићу се. :tapsh:
MARE GSX R
26.1.2016, 21:15
Hahahaha dok predjes sve navedeno oci ce ti ispasti... :P onda kad hoces sve moram da ti predlozim i moje omiljene moto gp serijal i ride pc game 2015 jer je voznja motora popularna kao i gta v, i ostale.... :P
Послато са LG-P760 уз помоћ Тапатока
Onda može Dirt Rally ako voliš realistične vožnje. :)
hahahaha dok predjes sve navedeno oci ce ti ispasti... :p onda kad hoces sve moram da ti predlozim i moje omiljene moto gp serijal i ride pc game 2015 jer je voznja motora popularna kao i gta v, i ostale.... :p
Послато са lg-p760 уз помоћ Тапатока
Пробаћу и вожње видим да има добрих.
Заборавих да наведем, требају ми неке са авионима, симулације и класично рокање.
Видео сам неке, ил - штурмовик, дигитал комбат симулатор и хавк, ако сам добро навео имена.
Значи не оне симулације цивилних авиона, то је смарање.
GTA V ћу играти после GTA IV, или да прескочим ту четворку, жале се људи много. :d
Да додам.
Управо гледам за метро игре.
Да ли играти REDUX верзије или првобитне?
MARE GSX R
26.1.2016, 22:52
Kao neko ko je gta 4 presao par puta, mogu ti reci da neces previse izgubiti i ako ga preskocis, pored toga sto se neoptimizovana te nateze racunar vise od gta v, drugo mapa je suplja, mene nervira sto pored 5 stanova u celoj igri, nema jos 10 zgrada koje mozes posetiti, nemas garaza nigde, otvoren parking opet me nervira, servisa nema ne mozes ni boju da odaberes za automobil, nema nis ni za igranje posle main story, ono kratkotrajna razonoda nije igra za duze staze, npr san andres sam ceo izmenio preko 100 modova auta, motora, mapa, i igrao je god dana, konst, pa ti vidi, po meni bolje odmah na gta 5...
Metro Redux obavezno, nema bagova, optimizacija naucna fantastika.
Још неке fps/tps игре, ратне и сличне?
Само не футуристичке и смарачке.
Не нешто као АРМА, више као cod i bf? :d
Sniper Elite 3.
Nije poput tih smaračkih poligona koje si naveo, nego duplo bolja :)
+1 za Sniper Elite 3
Odigraj obavezno i neki Far Cry.
Играо сам Sniper elite први део, на Steam-у имам други делили су џабе, тако да ћу играти и трећи сигурно.
А Witcher 3?
Њега нико ни да помене. :D Није ваљда да се никоме од вас није свидео. :opanachke
А Witcher 3?
Њега нико ни да помене. :D
Ako volis takve igre obavezno, nemoj dalje da trazis. Pazi, kazu da se lako navuces i odigras 150-200 sati a da nisi ni svestan toga :).
nameless1
27.1.2016, 17:57
Imas testplay (http://www.sk.rs/indexes/sections/op.html) odeljak na SK sajtu, pa uzmi malo da listas broj po broj. Ko zna, mozda ces naci nesto sto ti lezi a nije ovde pomenuto; dok uporedo igras preporucene igre.
Meni bi to bilo zanimljivo.
Imas testplay (http://www.sk.rs/indexes/sections/op.html) odeljak na SK sajtu, pa uzmi malo da listas broj po broj. Ko zna, mozda ces naci nesto sto ti lezi a nije ovde pomenuto; dok uporedo igras preporucene igre.
Meni bi to bilo zanimljivo.
:tapsh:
И мени ће бити. :n_klanja:
Одиграо сам 15-ак са ове листе.
Биће весело. :D
Smrtonosna Šorka
20.2.2016, 17:57
Jel može neko da mi preporuči strategiju, ili su njena vremena prošla? Da kazem da su mi najdraže bile Rise of nations, Generals, Warcraft. Hteo bih da igram nešto dakle gde ima lepo custom game uzmes mapu stavis botove i igras se sa njima i to tako kad god mi zatreba, ove SP igre su ok, ali pređem i onda mi je muka da kliknem ponovo da igram.
Atmosfera, setting ili kako se već kaze mi nije bitna tj. da l će seljak da skuplja gold, timber, ide u rudnik ili neki drugi mozda moderniji resurs, nebitno, bilo bi dobro da je igra u poslednjih 5 godina izašla da je grafika malo napucanija od ovih sa početka 2000ih.
Turn based sam igrao Rome TW i Medieval, ali nisu mi oni baš fazon. Ne volim ni Civilizaciju.
Da li postoji nešto tako, ja prosto ne mogu da nađem po internetu nista.
Ne znam baš RTS-ove i menadžment i štancovanje u klasičnim RTS-ovima nikada nisam gotivio... Ali kao okoreli fan moram da ti preporučim Ground Control iz 2000 (3D igra, grafika sasvim dobra) ako nisi probao. Real time tactics igra, što će reći sledeće: odrediš koje jedinice vodiš na misiju i to ti je za tu misiju. Vremenom dobijaš sve više jedinica različitih vrsta a akcenat je na taktiziranju tokom igre, daleko realnije od štancovanja jedinica sa što većim damageom u klasičnim RTS-ovima. Moderniji pandan toj igri bi bio World in Conflict, jako dobra igra ali GC je unikat. SP kampanja je fantastična ali igra ne leži svakome upravo zbog akcenta na taktiziranju i nadmudrivanju umesto menadžmenta i izgradnje :) Da se ja pitam borbeni element svakog RTS-a bi bio ovakav.
Ako ti treba neki klasični RTS - Red Alert 2 sa Yuri's Revenge i Age of Empires II HD i možeš da rokaš danima... :)
Jel može neko da mi preporuči strategiju, ili su njena vremena prošla? Da kazem da su mi najdraže bile Rise of nations, Generals, Warcraft. Hteo bih da igram nešto dakle gde ima lepo custom game uzmes mapu stavis botove i igras se sa njima i to tako kad god mi zatreba, ove SP igre su ok, ali pređem i onda mi je muka da kliknem ponovo da igram.
Stronghold Crusader
Stronghold 2 (Kingmaker/Skirmish)
Smrtonosna Šorka
21.2.2016, 21:21
Igrao sam Red alert (nisam 3), Stronghold takodje, Age of empires sve to sam igrao tamo od 2000 do 2006. negde.
Treba mi nešto na fazon onih gore što sam naveo ali od 2010. do 2015. napravljeno, da je grafika odlična, animacije. Ako to ima :D
Settlers sam pogledao neki poslednji nastavak, lepo izgleda i to nisam igrao do sada, takodje mi se čini da je ok ovaj warhammer 40.000 i prosto sam zaboravio na company of heroes mada to je vrv više bazirano na kampanju ne verujem da ima skirmish..
Battle for middle earth nema nastavke osim ona dva...cccc to je bilo baš dobro i heroji i jedinice...
Company of Heroes Ili World in Conflict. Grafika u RTS-u... Ne mogu reći da razumem zašto ti je to bitno ali okej :)
Zašto da ne bude bitna grafika, kad je valjda i ona u ovih 20 i kusur godina trebala da evoluira i ode korak dalje od Age of Empires, C&C i Rise of Nations? Jedan pravi RTS, da bi bio kompletan, mora da ima adekvatnu grafiku, zvuk, igrivost, kompleksnost i težinu. Pobogu, pa nismo u 1990-toj.
Malik Tintilinic
22.2.2016, 7:43
Ako ti je do novije grafike, preporucujem StarCraft 2, a vidim nisi pomenuo staru dobru Cossacks, pa overi dok ne izadje treci deo.
nameless1
22.2.2016, 13:27
Imas i najnoviji Homeworld: Deserts of Kharak sa modernom grafikom.
Zašto da ne bude bitna grafika, kad je valjda i ona u ovih 20 i kusur godina trebala da evoluira i ode korak dalje od Age of Empires, C&C i Rise of Nations? Jedan pravi RTS, da bi bio kompletan, mora da ima adekvatnu grafiku, zvuk, igrivost, kompleksnost i težinu. Pobogu, pa nismo u 1990-toj.
Zato što su 2D RTS igre odavno dostigle svoj vrhunac i svaka izgleda odlično i ne treba ih zaobilaziti samo zato što su 2D jer su pojedine od tih igara među najboljim u svom žanru.
S druge strane, tu su i one-of-a-kind klasici kao GC koji sam spomenuo (i GC2) koji su full 3D ali daleko su od toga da su nepodnošljivi za gledanje, 3D RTS-ovi su tehnički uvek bili ispred onoga što se trenutno nudilo na tržištu i uvek će izgledati solidno iz ptičje perspektive.
Mehanika same igre je daleko bitnija od grafike u RTS, barem ako mene pitaš.
Ljudi, ima li nesto na foru ovog novog FC PRIMAL-a?? kao i npr iz filma apokalipto/10000bc...? neko vreme vec imam zelju da mlatim nekoga toljagom i slicnim prostim orudjima, cisto radi promene od svih modernih pucacina??? noz, luk i strele, koplje taj fazon, em ne mogu da cekam primal, em ce biti prezahtevan bar po prici ostalih clanova, pa ako neko zna nesto slicno neka se javi... :opanachke
Ima slična tematika ali potpuno drugi tip igre. Zove se The Cave
Ljudi, ima li nesto na foru ovog novog FC PRIMAL-a?? kao i npr iz filma apokalipto/10000bc...? neko vreme vec imam zelju da mlatim nekoga toljagom i slicnim prostim orudjima, cisto radi promene od svih modernih pucacina??? noz, luk i strele, koplje taj fazon, em ne mogu da cekam primal, em ce biti prezahtevan bar po prici ostalih clanova, pa ako neko zna nesto slicno neka se javi... :opanachke
The Forest
Nije taj period ali mozes da mlatis prostim orudjima.
Schwabsteiger
3.3.2016, 3:16
Ark: Survival Evolved...toljage, koplja, dinosaurusi..nema cega nema :D
Preporučite mi neku igru koja je sportsa/avanturistička... u smislu skakanje padobranom, vožnja aviona (ne simulacija, ne ratni) - da je što opuštenije, skejtbord... Znate onaj adrenalin koji vam probudi igra? Recimo ja igrajući TombRaider kad skočem padobranom ili sa stene imam nalet adrenalina kao da stvarno to radim :D
Tako da prijale bi mi igre kojima je baza takve vrste, neko padobransko skakanje, neki parkur...
Za parkur Mirror's Edge, a za skakanje i adrenalin sećam se da je bila Skydive: Proximity Flight, pa baci pogled na nju.
Može preporuka neke avanture, po mogućstvu da nije, ili što manje sci-fi.
Igrao sam TombRaider iz 2013. i okej je, nešto u tom fazonu, ne kao Siberija ili takva istraživanja.
Igrao sam TombRaider iz 2013. i okej je, nešto u tom fazonu, ne kao Siberija ili takva istraživanja.
Odigraj Far Cry 3/4 (imas pentranja, pecina... kao u TR, dosta akcije). Mozda nesto iz Assassin's Creed serijala.
Real Warrior
25.3.2016, 16:17
Nekakvu dobru point and click igru za nekog novog u zanru?
Predlog za Syberia I i II.
Nekakvu dobru point and click igru za nekog novog u zanru?Pogledaj ovamo (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=22224). Ili onamo (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=36650).
Soul Reaver 2
Castlevania (2): Lords of Shadow?
AcMilan91
27.3.2016, 13:30
Ljudi bas bas dugo nista nisam igrao, igra mi se neki single player, novije nesto dobro, ispao sam iz fazona igrica zbog posla, imam jak pc gtx970 pa moze bilo koja preporuka
Hvala na predlozima. Volim da istražujem i ispitujem igre, često guglam, tražim... međutim, s obzirom na to da više od 5 godina nisam imao grafičku te nisam igrao igre, propustio sam dosta, i zbog toga vas stalno pitam :)
Zanima me, da li postoji neka igra u stilu Američkog čopera, koju sam igrao odavno... znači, neki motor, čoperi, rock n roll, američki putevi... :) ?
Takođe, zanimaju me igre za opuštanje... tu mislim na neku sličnoj Castle of Illusion Starring Mickey Mouse. Da ima radnju, ali ništa preterano. Da je dobra grafika, muzika za opuštanje... Kao Tarzan na plejstejšnu... Sećam se, bio sam mali i prehlađen, iznajmili smo Sony na dan-dva dok me ne prođe prehlada :D Ugasio sam svetlo i igrao plejstejšn, igru Tarzan... Taj kontrast boja, muzika, taj gameplay... nikad to neću da zaboravim. Pored svakodnevnih avanturističkih, ratnih, sportskih igara... potrebna je neka igra za opuštanje.
nameless1
27.3.2016, 13:35
Probaj Alan Wake (http://store.steampowered.com/app/108710/).
Zanima me, da li postoji neka igra u stilu Američkog čopera, koju sam igrao odavno... znači, neki motor, čoperi, rock n roll, američki putevi... :) ?
Ne znam za chopper-e, ali imas American Truck Simulator (http://store.steampowered.com/app/270880/).
Takođe, zanimaju me igre za opuštanje... tu mislim na neku sličnoj Castle of Illusion Starring Mickey Mouse. Da ima radnju, ali ništa preterano. Da je dobra grafika, muzika za opuštanje.
Bastion (http://store.steampowered.com/app/107100/), Rayman Origins (http://store.steampowered.com/app/207490/)/Legend (http://store.steampowered.com/app/242550/)..
MARE GSX R
27.3.2016, 14:49
.
Imas harley davidson race around the world ali nije neki kvalitet, pa bolje pogledaj po yt da li ti odg....
Vladimirus86
27.3.2016, 17:39
Takođe, zanimaju me igre za opuštanje... tu mislim na neku sličnoj Castle of Illusion Starring Mickey Mouse. Da ima radnju, ali ništa preterano. Da je dobra grafika, muzika za opuštanje... Kao Tarzan na plejstejšnu... Sećam se, bio sam mali i prehlađen, iznajmili smo Sony na dan-dva dok me ne prođe prehlada :D Ugasio sam svetlo i igrao plejstejšn, igru Tarzan... Taj kontrast boja, muzika, taj gameplay... nikad to neću da zaboravim. Pored svakodnevnih avanturističkih, ratnih, sportskih igara... potrebna je neka igra za opuštanje.
Mislim da nemaš bolje od Ori and the Blind Forest (http://store.steampowered.com/app/261570/?snr=1_7_15__13). Možda Unravel (https://www.origin.com/en-ie/store/buy/unravel/pc-download/base-game/standard-edition) ali ga ja nisam igrao pa nisam siguran koliko je dobar.
Hvala na predlozima. Volim da istražujem i ispitujem igre, često guglam, tražim... međutim, s obzirom na to da više od 5 godina nisam imao grafičku te nisam igrao igre, propustio sam dosta, i zbog toga vas stalno pitam :)
Imaš Outlaw Chopper. Nisam igrao pa ne mogu garantovati kvalitetu.
Ljudi bas bas dugo nista nisam igrao, igra mi se neki single player, novije nesto dobro, ispao sam iz fazona igrica zbog posla, imam jak pc gtx970 pa moze bilo koja preporuka
Ne mogu ti ništa preporučiti tok ne budeš malo određeniji, makar da kažeš koji žanr želiš. "Bilo šta", ili "Može sve" nimalo ne pomaže ni tebi, ni onome koji ti pokušava pomoći. Imaš mnogo, mnoooogo "novijih" dobrih single playera. Ovako mogu samo lupiti prvo što mi padne na pamet: Bioshock/2/Infinite, Tomb Raider, Fallout 3/New Vegas/4, Witcher/2/3...
darkowozzd
28.3.2016, 9:19
Mislim da nemaš bolje od Ori and the Blind Forest (http://store.steampowered.com/app/261570/?snr=1_7_15__13)..
+1 moje preporuke za ovo :n_klanja:
Jako loše pokrivena tematika u igrama, od GTA: The Lost and Damned nema ništa bolje.
Davno nisam dolazio na forum, vratih se malo aktivnijem igranju igara pa sam hteo da pitam ovde stručnije od mene :D
Prvo pitanje, treba mi nešto što se igra kao mmorpg ali single player, nešto u fazonu Kingdoms of Amalur. Tražim nešto od 2013 na ovamo, jer sam skroz ispao iz tokova a ove starije manje više znam. Ako ima neka i starija (recimo do 2008) a da nije baš poznata, pišite.
Drugo, da li postoji još neki novi rpg kao što je Divinity: Original Sin (zbog ove igre sam odlučio i da se "vratim" aktivijem igranju a ne samo NBA 2k1X), ne mora borba biti turn based ali ne želim baš ni Diablo borbu.
Mogu ti dati odgovor na drugo pitaje. Inače, Diablo je i hack & slash pa ne znam kakvu borbu precizno hoćeš, ali da ne detaljišemo, od novih (a dobrih, podrazumijeva se) role-playeva ti mogu preporučiti Pillars of Eternity.
Mogu ti dati odgovor na drugo pitaje. Inače, Diablo je i hack & slash pa ne znam kakvu borbu precizno hoćeš, ali da ne detaljišemo, od novih (a dobrih, podrazumijeva se) role-playeva ti mogu preporučiti Pillars of Eternity.
Jeste hack & slash ali prebrza je ta borba. Hteo bih ili poteznu borbu ili sporiju akciju ako već nije potezna.
Pogledah ovaj Pillars of Eternity. Deluje privlačno. Kupuje se upravo :D
^Igra je inače duhovni nasljednik Baldur's Gatea, Icewind Dalea i Planescape Tormenta.
Preporucite mi neke igre za GBA najvise me zanimaju RPG i Platformeri ali moze i ostale :D
The Minish Cap, Harvest Moon, Super Mario 3, Mario vs Donkey Kong, Metroid (zaboravih koji je na GBA), Yoshi's Island, Final Fantasy, Fire Emblem.
Može neka preporuka za nešto kao God of War ili Devil May Cry?
I koji je najbolji Assassins Creed? Nikad ga nisam voleo al nemam šta više da bijem :)
Recimo Castlevania: Lords of Shadow 2, Darksiders 1-2, Lords of the Fallen, Prototype 1-2...
Za AC serijal, najbolje se izdvaja Black Flag. Ujedno je odličan za nekoga ko neće da prati priču, dok u suprotnom ćeš morati od prvog da bi imao širu sliku šta se dešava.
I koji je najbolji Assassins Creed?
Što se mene tiče dvojka i četvorka.
Stella Rossa
20.4.2016, 20:29
I koji je najbolji Assassins Creed? Nikad ga nisam voleo al nemam šta više da bijem :)
Odigraj dvojku i cetvorku a sve ostalo batali slobodno.Kec je star,dosadan i repetitivan,brotherhood i revelation su kopija dvojke koje je ubi izbacio samo da bi uzeo jos koju kintu,trojka je propali pokusaj da se nesto novo i drugacije donese a unity i syndicate su teski smor od igara
Kazite neku igru za koju mi nije potreban zvuk,da bih uzivao u njoj.
Znaci onako bez price cisto da igram nesto :D
Ali mora da je izasla pre 2005
Komp mi je s***e -.-
A treba da zvuk ne utice previse na atmosferu i igru zato jer mi je zvucna sada R.I.P.
^Imam stvar savršenu za tebe: LIMBO.
Igra je izašla 2010. godine, ali nije zahtjevna. Ja sam je igrao na jednom starom računaru koji je imao integrisanu grafičku. Samo treba da smanjiš rezoluciju. E sad, ako se ne varam mislim da nemaš te opcije u podešavanjima igre, ali postoje programi kojima se možeš poslužiti da smanjiš rezoluciju igre (javi se na pm ako ti trebaju upute).
Kad pogledaš igru shvatićeš da ustvari razlika u rezoluciji ne predstavlja ništa, kao ni zvučna podloga, tako da ni sa takvim računarom nećeš izgubiti ništa a dobićeš nekoliko sati suve genijalnosti strpane u 70 MB.
Sad se skida videcemo da li ce da sljaka na GF4 MX440
Neće jer treba grafička sa pixel shader 3.0 podrškom.
Neće jer treba grafička sa pixel shader 3.0 podrškom.
Vidim i ja sada,steta
Sa tim artefaktom od grafičke najbolje pogledaj ovu temu (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=34936), mada nije razvrstano po žanrovima.
Nema puno stvari u kojima ne gubiš ništa igrajući bez zvuka. Stariji Civilizationi i Age of Empiresi i možda Badur's Gate I i II.
Cuo sam da Bladur's Gate ima odlicnu pricu pa mi je zao da igram bez zvuka xD
Civilization cu da pogledam :D
Cuo sam da Bladu's Gate ima odlicnu pricu
Da, ali ti je sve napisano. U Baldur's Gateu, Icewind Daleu i Planescape Tormentu imaš tone i tone teksta, nemaš se tu oko čega brinuti. A ako ti se sviđa ovakva vrsta RPGa, imaćeš vagon zabave jer ove igre traju sto godina, možeš se naigrati dok se ne središ računar. :)
E to mi se svidja,RPG mi je omiljeni zanr.Igrao sam morrowind dugoooo i nisam ga presao koliko je teska igra.Cim predjem civilizaciju krecem na Bladur's gate :D
*Edit
Izgleda da ne radi civ 4 :/
Precicu odmah na RPGeve
Imaš Baldur's Gate, Baldur's Gate II, Icewind Dale, Icewind Dale II i Planescape Torment ako hoćeš takav RPG. Uživaj.
Mungosets
27.4.2016, 18:03
Pozdrav, treba mi igra novija sa dobro grafikom, znaci pucacina(fps) moderno doba. Odigrao sam sve CoD MW delove vise puta, battlefield, medal of honor...
Ima li nesto ovako znaci radnja da bude smestena na bliski istok (Afganistan, Irak, Iran)-Manje-vise bitno...
:confused:
Potrebna mi je MP igra da prelazim sa drugom nije nam bitna godina ili grafika samo da bude zanimljivo
Potrebna mi je MP igra da prelazim sa drugom nije nam bitna godina ili grafika samo da bude zanimljivo
Trine, Trine 2, Trine 3
Nisi se izjasnio da li ste spremni da odriješite kesu ili hoćete zabavu za dž, ali evo reći ćemo da je ovo drugo. U tom slučaju ti mogu preporučiti: (besplatne) MMORPGove Guild Wars 2, Neverwinter, Blade & Soul. Tu se možete zajedno naigrati i naquestati koliko hoćete. Ako hoćete FPSove, imate Team Fortress 2 i Dirty Bomb. Možete zajedno igrati MOBA igre League of Legends, DOTA 2, Heroes of the Storm... Imate toliko opcija. Toliko ti mogu reći za sada. Ako ti nije dovoljno, moraš biti precizniji i reći mi da koji žanr želite i da li ste solventni. ;)
Pozdrav, treba mi igra novija sa dobro grafikom, znaci pucacina(fps) moderno doba. Odigrao sam sve CoD MW delove vise puta, battlefield, medal of honor...
Ima li nesto ovako znaci radnja da bude smestena na bliski istok (Afganistan, Irak, Iran)-Manje-vise bitno...
Nema puna opcija. Medal of Honor (2010) je upravo ono što tražiš - Afganistan, ali ne znam da li si ga već igrao. Osim toga, nemaš baš igara sa tematikom ratova na Bliskom istoku. Ako ti mogu pomoći ove pucačine iz prvog lica sa ne-WWII tematikom: imaš Homefront FPS, ako me pamćenje dobro služi on je smješten u 2027. godinu i priča o Americi okupiranoj od strane Koreje (igru igrati na sopstvenu odgovornost, ne garantujem kvalitet).
Black Hawk Down govori o građanskom ratu u Somaliji.
Imaš jednu stariju, dobru pucačinu (ali nije iz prvog lica), zove se Conflict: Desert Storm i smješten je u Zalivski rat.
Obscure 1 i 2 ako volite horror :D
MasterChief2
10.5.2016, 23:51
Preporuka za neku Western igru za PC :)
Igrao sam sve delove Call of Juarez-a.
Hard West, a od starijih Desperados i Desperados 2
Malik Tintilinic
11.5.2016, 7:17
America: No peace Beyond The Line!
http://www.sk.rs/2001/03/siop04.html
Outlaws, traži GOG verziju.
Gun (2005) OBAVEZNO odigrati, ako nisi do sada.
Imaš dobar indie naslov iz 2015, Westerado Double Barelled (http://store.steampowered.com/app/275200/).
Kupi/pozajmi PS3 i odigraj RDR, neces se pokajati :)
MasterChief2
13.5.2016, 6:42
Hvala svima na preporukama :)
Krenucu sa Gun jer vise volim FPS.
Znam da je RDR odlican, ali nemam konzolu.. Vec duze vremena planiram da kupim Xbox 360 zbog njega i Haloa, ali nikako para da skupim..
Ako bude prilike neces se pokajati, western GTA :)
Hvala svima na preporukama :)
Krenucu sa Gun jer vise volim FPS.
Gun nije FPS.
MasterChief2
15.5.2016, 13:39
Pa pise da moze da se menja iz treceg u prvo lice i obrnuto.. :)
Moze li ko da mi preporuci igru poput Broken Sworda
Moze li ko da mi preporuci igru poput Broken Sworda
Deponia: The Complete Journey (ima sva tri dela u jednom)
Uostalom gotovo sve Daedalicove P&C avanture.
Probaj i Book of Unwritten Tales, Night of the Rabbit...
darkowozzd
22.6.2016, 1:29
nesto sam razmisljao.. koja igra ima naj "overpowered" glavnog lika? da li ima neka igra gde mogu sam, kao jedan covek/whatever da se borim protiv stotina ili hiljada protivnika?
Serious Sam i nastavci? Doom 1/2 sa BD? Nisu baš hiljade ali nekada jesu skoro pa stotine :)
Imaš i Prototype i Prototype 2 tu si baš OP možeš ceo grad da razvališ ali igra je onako, prosek.
Ili ako si malo u japanskom fazonu pogledaj Dynasty Warriors
nesto sam razmisljao.. koja igra ima naj "overpowered" glavnog lika? da li ima neka igra gde mogu sam, kao jedan covek/whatever da se borim protiv stotina ili hiljada protivnika?
Ne boris se protiv toliko protivnika, ali ja sam se osecao kao bog u, na primer, Dishonored, Darksiders...
MARE GSX R
22.6.2016, 22:46
Ma Sam-a ti opici posebno 3 deo, ako jos ne igras na lako, trebace ti i treiner da sve zavrsis...
Nebojsa111
23.6.2016, 1:15
NFS:World je ugasen.
Kupovina nekog originala trenutno nije opcija :D
Ne verujem da ima dobrih besplatnih online voznji .
Pa bih probao da se snadjem nekako + hamachi :D
Pa mi treba mi neka voznja, koja ce raditi npr preko hamachia.
darkowozzd
23.6.2016, 4:16
Ne boris se protiv toliko protivnika, ali ja sam se osecao kao bog u, na primer, Dishonored, Darksiders...
igrao doom , prototype,darksiders, dishonored xD
nadao sam se da ima nesto kao.. sta ja znam.. gde sam neko ko je dovoljno jak da moze da razvali 3 gradska bloka odjednom... sta ja znam.. ili recimo po uzoru na lichdom battlemage ali sa vise destrukcije.. uglavnom unistava mi se nesto a da nije sa oruzjem, laserima ili cistom snagom xD
Oćeš destrukciju?
Red Faction Guerrilla
Trosarinac
27.6.2016, 22:35
Da li ima nesto kao dead space ali da nije u tom okruzenju smorilo me to konstantno cimanje,igrao sam darksiders,spec ops the line,sniper elite,od toga sto je na tu foru.Znaci neka akcija u trecem licu,a da moze da radi na konfiguraciji iz profila.Moze i nesto i iz prvog lica samo da moze da radi.
Da li ima nesto kao dead space ali da nije u tom okruzenju smorilo me to konstantno cimanje,igrao sam darksiders,spec ops the line,sniper elite,od toga sto je na tu foru.Znaci neka akcija u trecem licu,a da moze da radi na konfiguraciji iz profila.Moze i nesto i iz prvog lica samo da moze da radi.
Just Cause 2, neki GTA, Saints Row, Watch Dogs?
Trosarinac
28.6.2016, 0:51
Just Cause 2, neki GTA, Saints Row, Watch Dogs?
Just cause 2 mi je *****e zivo,gta sam igrao sve osim 5 koji nema sanse da pokrenem a ni nemam mesta,saint row sam igrao nzm dal zadnji ili predzadnji i steka,a watch dogs to tek nema sanse.
Možda Resident Evil Revelations II, Alan Wake.
Ako mu šteka Saints Row, sumnjam da će Alana moći pokrenuti. Možda da proba neku mafijašku akciju iz 3. lica tipa Godfather i slično, i tu ima akcije, vožnje itd. Ne znam.
Pojma nemam za Saints Row, ali Alan Wake je stara igra i meni je išao jako lepo na high na matorom AMD x3 i Ati HD4850 512MB, pa bi i njemu trebalo fino da radi.
pentraksil
28.6.2016, 19:48
Prototype i Prototype 2
Trosarinac
28.6.2016, 20:20
Igrao sam alan wake stigao sam negde do pola i cini mi se da me smorio bio,mozda krenem opet dishonored to igram kad god nemam nista drugo :D
Max Payne 1, 2 i 3, ako nisi već do sada? Mass Effect, mislim da bi trebalo da ti rade sva tri?
Preporučujem ti da probaš Sleeping Dogs, u suštini je isti koncept kao i GTA samo se radnja odvija u Hong Kongu i tiče se trijada.
I možda Batman Arkham Asylum i City?
Preporucite mi neki stariji RPG do 2005 god.
Trazim samo dve stvari:
1.Da nije party
2.Da nije morrowind :)
Shumsko_drvece
4.7.2016, 22:42
Vampire: the Masquerade - Bloodlines.
Sacred, Dungeon Siege, Gothic I i II.
Može neka preporuka za stratešku igru nalik na Meidevil 2 Total War? Da je smeštena u vreme kad i ta igra i da je mlađa od nje. To su mi jedini uslovi.
King Arthur 1&2, mada ima malo fantasy elemenata.
The King's Crusade.
Oficijelna ekspanzija za M2:TW pod nazivom Kingdoms, ako nisi znao da postoji.
Ja sam igrački levat, no za mene je to jedna od dvije ekspanzije koje su zapravo bolje od originalne igre (druga je Valley of the Yeti, kampanja za FC4).
Fallout ili Deus Ex. Sta prvo kupiti i odigrati?
BG1 ili BG2? Cesto slusam da je dvojka mnogo bolja od keca. Pitam zato što vjerovatno neću imati vremena da se detaljno posvetim obema.
Kec da naucis sistem. A tek onda dvojku. Tesko je krenuti odmah od dvojke.
fallout ili deus ex. Sta prvo kupiti i odigrati?
Ако је ниси до сада прешао - обавезно да то урадиш! Мој савет ти је да се не бавиш много модовањем, евентуално dx10 рендерер убациш и играш је што је више могуће у оригиналном издању. Да могу неку игру поново први пут да пређем...
OK. Prvo cu odigrati Baldur's Gate a kada ga zavrsim Deus Ex. Ostalo otpada. Bar sto se ove godine tice. Posto stvarno imam malo vremena za PC igre.
Fallout ili Deus Ex.
Ако је ниси до сада прешао - обавезно да то урадиш! Мој савет ти је да се не бавиш много модовањем, евентуално dx10 рендерер убациш и играш је што је више могуће у оригиналном издању. Да могу неку игру поново први пут да пређем...
Sve ja to razumem, nostalgija, vracanje u detinjstvo... ali probao sam pre par meseci da odigram prvi Deus Ex, bez ikakvih modova, u originalnom stanju... jednostavno nema sanse. Ocajna igrivost, nepodnosljivo lose napucavanje (cak i za tako staru igru), bagovit stealth, grafika (mada mi ovo nije presudno u igrama). Ono sto nikada nece biti prevazidjeno u ovoj igri su odlicna muzika i prica.
U 2016 godini ne razmatram igre kao sto su originalni Doom iz 1993, Deus Ex iz 2000 (bez modova), Tomb Raider iz 1996... mozda jesu revolucionarne igre, u svoje vreme odlicne, ali od proslosti se ne zivi.
Izvinjavam se old school retro gejmerima :).
Stealth nije bagovit, napucavanje zavisi od skill-a.. ali jeste to zastarelo za danasnje standarde, naravno; mada je igra i dalje itekako igriva (pogotovu sa GMDX modom). Ali, da si igrao na vreme, ta igra bi te u ono vreme oduvala i danas bi imao bi mnogo vece standarde i ocekivanja, jer neki elementi Deusa su i dan danas neprevazidjeni, dok su u 2000. bili revolucionarni i ispred svoga vremena. Treba jos napomenuti da je to kompletna igra, izuzetno raskosna, koja je sve svoje elemente savrseno ukomponovala i nisi imao osecaj da je igde zakazala; dok vecina danasnjih igara uglavnom blista samo na par polja, dok kao celine ne zadovoljavaju. Igre kao sto su Deus, Fallout, Half Life, System Shock 2, Baldur's Gate, Torment.. su meni i dalje neprevazidjene upravo zbog toga.
darkowozzd
29.7.2016, 19:38
Treba mi igra... neznam ni sam sta trazim.. nesto u cemu cu da se potpuno izgubim na ceo dan.. poslednji put je to bilo sa Factorio-m i Civilization 5 (2 dana, 14 sati) ...
Malik Tintilinic
29.7.2016, 20:07
Probaj Tropico 4 :) Leto je...
Dobar ne mainstrem noviji RPG ako može.
Path of exile, pojede živu silu
Path of exile, pojede živu silu
Po mogućnosti da nema nikakve veze s MMO.
Pinstripe
29.7.2016, 23:44
Myst, bas imas da se ucauris uz racunar :D
Age of Decadence
Treba mi igra... neznam ni sam sta trazim.. nesto u cemu cu da se potpuno izgubim na ceo dan.. poslednji put je to bilo sa Factorio-m i Civilization 5 (2 dana, 14 sati) ...
FTL/Advanced Edition.
Ne znam baš što se tiče non-mainstreama, ali mogu ti preporučiti Divinity: Original Sin.
Igra mi se neka dobra platformska igra. Od davnina kada sam presao sa konzola na PC zapostovio sam ovaj zanr skroz.
Nesto tipa kao Spyro the Dragon,Rayman,Crash Bandicoot itd.
Igra mi se neka dobra platformska igra. Od davnina kada sam presao sa konzola na PC zapostovio sam ovaj zanr skroz.
Nesto tipa kao Spyro the Dragon,Rayman,Crash Bandicoot itd.
Ori and The Blind Forest
Brothers: A Tale of Two Sons
Trine 2
Limbo
Ja bih svakako i Trine 1 i 3 pored 2-ke. :)
Rayman Origins
Rayman Legends
Castle of Illusions
I preporučio bih dve niskobudžentije platforme ali su mi jako lepo legle jer su oldschool:
Rocket Knight
Giana Sisters: Twisted Dreams
Sonic Generations bi bio odličan da nije izbagovan, uživao sam dok nisam došao do game braking baga.
Shovel Knight (http://www.sk.rs/2014/08/siop09.html).
Ori sam igrao, sjajna igra kao i ova dva Raymana. Probacu ovo ostalo,hvala !
Slain (http://store.steampowered.com/app/369070/), vrhunski side scroller za ljubitelje igara tipa castlevania,Holy Diver + sto je dzabalesku :)
Zaboravih da pomenem i Odallus (http://store.steampowered.com/app/319480/) isti fazon kao slain
Može neka preporuka za igru na fazon Homefront Revolution, igra mi se neka akcija koja ima bar malo priče i puno taktičke pucnjave a da nije mrtva ni previše linearna? Igrao sam sve "kalođutije", "rejbosixove" i sl. a ne znam ima li nešto na taj fazon da je novijeg datuma i kvalitetno? Igrao sam i Arma ali narodnu verziju koja je osakaćena za 80% sadržaja...
Jel bi ti odgovarao novi Wolfenstein?
Operation Flashpoint Dragon Rising,nije loša bila 2009e :D a novijih modern military FPSova nema a ovo malo sto ima si verovatno vec igrao.
Hvala za preporuke, poigraću.
AleksandarRus
13.8.2016, 11:11
Pozdrav svim gejmerima....zamolio bih za malu pomoc.Igram sa klincem Futere Cop LAPD i hteli bi da nadjemo neku slicnu igru...igru koju cemo zajedno da igramo na jednom monitoru...jednostavno ne uspevam da nadjem nista slicno.Ne zanimaju nas igrice tipa Mortal Kombat i sl nego neka dobra pucacina...ako neko zna bili bi zahvalni za pomoc....
Laserstorm
22.8.2016, 20:41
Moram da pobegnem od Witcher 3 igre. Zavrsio sam osnovnu igru i Hearts of Stone ekspanziju, hocu da napravim pauzu kako bih ponovo odigrao Blood&Wine ekspanziju sa interesovanjem (kad je izasao B&W prvo sam njega odigrao, pa me uhvatilp da odigram W3 ponovo od pocetka).
Treba mi preporuka za igru koja je interesantna, da nije MMO, moze RPG, pucacina ili bilo kakva akciona, first-person ili third-person perspektiva svejedno. Bitno mi je i da je igra izasla kompletna, da nije early acces, beta ili slicno.
Cracked But Whole
22.8.2016, 21:19
Pošto sam i ja skoro igrao Witchera, sad mi nekako najviše šljaka Metro 2033 i Last light koje nisam ranije igrao (prvu jesam na starom kompu al je ne dovrših). Odlična atmosfera, a sasvim solidna pucačina, nekako sveža promena u odnosu na živopisan svet Witchera.
Ako bi neki hack&slash koji ne zahteva preterano ulaganja, Shadow of Mordor je možda solidan izbor.
Laserstorm
22.8.2016, 22:08
Pošto sam i ja skoro igrao Witchera, sad mi nekako najviše šljaka Metro 2033 i Last light koje nisam ranije igrao (prvu jesam na starom kompu al je ne dovrših). Odlična atmosfera, a sasvim solidna pucačina, nekako sveža promena u odnosu na živopisan svet Witchera.
Ako bi neki hack&slash koji ne zahteva preterano ulaganja, Shadow of Mordor je možda solidan izbor.
Hehe, ja sam zavrsio Metro 2033 pre neki dan, Last Light sam toliko igrao do sada da ga znam skoro napamet. Igrao sam Shadow of Mordor isto, ne skoro, ali igra je takva da kad je predjes jednom, dvaput, posle je dosadno. Iako je klanje orkova cool odradjeno, ne moze samo to da mi drzi paznju na duze staze.
nameless1
22.8.2016, 22:43
Metal Gear Solid V + Ground Zeroes? Meni se ovo ponovo igra, iako sam poprilicno razocaran trecim chapterom.
Imas i Dishonored i Deus Ex..
Laserstorm
23.8.2016, 20:35
I dalje primam preporuke za sledecu igru.
Far Cry 3/4/Primal, Valley of the Yetis (odlicna FC4 ekspanzija), Tomb Raider (2013, 2016).
Sto se tice RPG-a, mozda "Dragon's Dogma: Dark Arisen".
Evo i ja da podržim predlog za Dishonored i Deus Ex: HR. I dodajem još Dark Souls. :D
Od fps-ova mi nešto na pamet pade Singularity. Neizvikan ali je meni bio baš nekako zadovoljavajuć i rado sam ga odigrao.
Neki dobar platformer s dobrom controler podrškom ako može?
Trazis preporuku za akcionu ili logicku platformsku igru?
2d ili 3d?
Ori and the Blind Forest
Strider
Outland
Shadow Complex
Nepravedno potcenjeni Darksiders.
Trazis preporuku za akcionu ili logicku platformsku igru?
2d ili 3d?
Ori and the Blind Forest
Strider
Outland
Shadow Complex
Ori posluži.
Laserstorm
25.8.2016, 1:14
Evo i ja da podržim predlog za Dishonored i Deus Ex: HR. I dodajem još Dark Souls. :D
Od fps-ova mi nešto na pamet pade Singularity. Neizvikan ali je meni bio baš nekako zadovoljavajuć i rado sam ga odigrao.
Igrao sam Deus Ex:HR, videcu za Singularity i Dishonored, mada mi Dishonored setting ne lezi. Ne volim viktorijanski setting, a pogotovo steampunk mixovan sa magijom.
Igrao sam Dark Souls 1 i 2, probao bih i trojku, ali meni trenutno treba da se odmorim od obaveza, a ne da mi povrh anksioznosti sa posla zivce rasteze i igra, jbg.
Far Cry 3/4/Primal, Valley of the Yetis (odlicna FC4 ekspanzija), Tomb Raider (2013, 2016).
Sto se tice RPG-a, mozda "Dragon's Dogma: Dark Arisen".
Igrao sam FC3, poceo FC4 i video da je to jedno te isto samo se sad ne vozim po ostrvu nego po planini, dobio sam vertikalu, ali izgubio utisak otvorenosti po horizontali.
Dragon's Dogmu sam igrao.
Laserstorm
25.8.2016, 12:13
Mgs v?
I don't know, gledao sam neke video klipove za tu igru i ne znam sta da mislim. Igra odaje utisak ozbiljnog settinga s jedne strane, a s druge strane imamo bionicke udove i trikordere sa holografskom projekcijom podataka u 1984-oj godini, uklanjanje onesposobljenih neprijatelja pomocu atmosferskih balona (WTF??), nosenje jurisnih pusaka o pasu kao da su pistoljim, hrpa sitnica koje deluju smesno...
MGS je uvek namerno i svesno naginjao nekom kiču i parodiji. Ako ti to smeta šteta, jer su igre u samoj srži (gameplay) vrhunske. Inače MGSV konkretno nisam igrao pa ga lično ne komentarišem, samo malo da razjasnim trip serijala.
nameless1
25.8.2016, 13:32
uklanjanje onesposobljenih neprijatelja pomocu atmosferskih balona (WTF??)
Fulton surface-to-air recovery system (https://en.wikipedia.org/wiki/Fulton_surface-to-air_recovery_system).:D
Laserstorm
25.8.2016, 17:10
MGS je uvek namerno i svesno naginjao nekom kiču i parodiji. Ako ti to smeta šteta, jer su igre u samoj srži (gameplay) vrhunske. Inače MGSV konkretno nisam igrao pa ga lično ne komentarišem, samo malo da razjasnim trip serijala.
Ako se u medjuvremenu ne pojavi nesto sto bi meni vise odgovaralo, probacu, sto da ne, mozda me prijatno iznenadi.
Fulton surface-to-air recovery system (https://en.wikipedia.org/wiki/Fulton_surface-to-air_recovery_system).:D
Haha, cool, sta sve covek nece da sazna dok je ziv. :tapsh:
nameless1
25.8.2016, 17:45
Odigraj Ground Zeoroes, koji sluzi kao uvod u igru i dosta je kratak (oko 2h); nakon njega znaces sta da ocekujes od PP-a.
Blazkowicz1995
8.9.2016, 23:01
Ljudi šta je vama predlog pucačina do 5 6 eura.Mislio sam imeđu Insurgency MW2 MW3 BLACK OPS 1 GHOST
Ja sam veliki fan Insurgencyja i ne uzimaj osim ako nisi spreman za 10 sati smaranja dok naučiš mape i mehaniku, igra je osetno sporija od svega što si nabrojao i ima neki "realizam" koji ostale igre nemaju. Baza igrača je relativno okej (uvek 2000+ igrača) ali će dogodine i nastavak pa bolje da sačekaš tada upad u igru.
S druge strane igra je prilično jedinstvena po onome što nudi - najbolje adrenalinske okršaje jer se sve svodi na puškaranje (apsolutno najlepši balans između arkade i realizma po meni).
A i od trejdera možeš da je nađeš za tipa 2$ jer je bila u bundleovima sto puta do sada.
Blazkowicz1995
9.9.2016, 12:21
Gdje se t otraži kod trejdera ja to ne znam jer vidim na net najjeftinije 3.50 eura.Hvala
Kad kažem "trejderi" mislim na ljude koji se bave tradeovanjem i razmenom igara i ključeva na Steamu a hvala Bogu takvih ljudi ima dosta, kod igara kao što je Insurgency ključeva za igru ima na sve strane pa su i jeftini. Idi u ovu temu:
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=74963
I tu pitaj ima li neko ključ i naći će se već neko sa kim možeš da napraviš dil :)
Može preporuka za neku vožnju dobru? Da nije matora, nešto novije. Nisam ništa igrao od NFS Undergrounda 2, osim Flatouta. Nešto malo arkadnije, ne kao GT. Nisam neki pro za vožnju al bih malo da se provozam u dnevnoj na velikom ekranu. :)
Može preporuka za neku vožnju dobru? Da nije matora, nešto novije. Nisam ništa igrao od NFS Undergrounda 2, osim Flatouta. Nešto malo arkadnije, ne kao GT. Nisam neki pro za vožnju al bih malo da se provozam u dnevnoj na velikom ekranu. :)
NFS Carbon i ostale NFS-ove, neki rally, a ako ti je do sporije vožnje i kamiona imaš Eurotruck Simulator ili Spintires
Need For Speed Hot Pursuit iz 2010. Igram NFS jos od dvojke, i ovaj je najbolji u novijoj generaciji sto se tice arkadnog upravljanja vozilom. Pre njega poslednji koji je valjao je Most Wanted.
Meni su oni zalasci sunca iz Undercovera nešto najljepše što sam vidio u igrama.
The Crew je od danas (pa narednih mesec dana) besplatan za preuzimanje na uPlayu, ako ništa drugo biće ljudi za multiplayer.
Gdje se t otraži kod trejdera ja to ne znam jer vidim na net najjeftinije 3.50 eura.Hvala
Evo ga u tier1 paketu za 1.5$
https://www.bundlestars.com/en/bundle/nemesis-bundle
The Crew je od danas (pa narednih mesec dana) besplatan za preuzimanje na uPlayu, ako ništa drugo biće ljudi za multiplayer.
Registrovao sam se i instaliram ga. Znam da nešto ne beše dobro ocenjen u SK. Videćemo o čemu se radi.
Moja preporuka za opuštanje je Riff Racer. Auto ide velikom brzinom kroz neku stazu iznad grada, skroz psihodelična atmosfera uz zvukove trans, rock, psihodelične muzike... Oni koji vole muziku sigurno će se dopasti.
Postoji opcija da u igru ubacite muziku koju želite.
Pogledajte gejmplej: https://www.youtube.com/watch?v=kdvBj2wpOWI
Preporučite još koju igru za opuštanje, na primer meni se dopada Groovy
https://www.youtube.com/watch?v=GU772miT9uI
Ali pošto mi je win 32bit neće da radi, pa dajte neke slične njoj...
Ili, što više igara za opuštanje... Može psihodeličnih efekata, zvuka, može laganih koje traže malo koncentracije kao groovy...
Šta će ti Riff Racer kad je tu AudioSurf (http://store.steampowered.com/app/12900/) i bar 10 puta bolji jer zaista "voziš" muziku...
Imaš Road to Ballhalla (http://store.steampowered.com/app/425410/) za opuštanje :dzavo:
New York Race je dobra igrica. :)
Isprobaću :D
Jedno pitanje, koliko vidim Metro 2033 traži WinXP 32bit minimum. Ja imam Win7 32bit SP1.
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=857&game=Metro%202033
Međutim posle downloada Metroa, prijavljuje mi grešku da moram imati win32bit ili win64bit kako bi pokrenuo aplikaciju. Ne razumem zbog čega se javlja ta greška?
To se dešavalo sa još nekim igrama kojima je takođe 32bit dovoljno.
Može li mi neko preporučiti neku igru sličnu Return to Mysterious Island ili sličnu mozgalicu?
Takođe preporuka za dobru strageiju do 2005-2006 nove me ubijaju sa efektima, ništa novo ne mogu da vidim očima.
Може нешто на фазон BloodRayne Devil May Cry ако знате неку?
^Castlevania: Lords of Shadow 1 i 2.
Pogledao sam gameplay DS3 na YT i svideo mi se, ali ... uvek ima ali, nije mi neki gust da se borim protiv onakvih protivnika (otkud znam, voleo bih neke malko realisticnije, makar da nisu 3 x veci od mene, jer moja suluda logika ne moze nekako da svari takav fajt).
Trazio sam similar games to DS ... dobio sam sledece ali mi se nijedna ne svidja :P. http://gameslikefinder.com/games-like-dark-souls/
Ako neko ima neki predlog, moze :n_klanja:
Battlefield 1 ili Titanfall 2? sta je bolje?
Helldiver
10.11.2016, 21:21
Svako ce dati subjektivan odgovor na tvoje pitanje, tako da najbolje da probas sam...vidi sta ti se vise igra.
Svako ce dati subjektivan odgovor na tvoje pitanje, tako da najbolje da probas sam...vidi sta ti se vise igra.
ma znam, nego sam cuo da battlefield 1 i nije nesto, da su animacije i pokreti isti kao u battlefrontu, da ima previse automatskih pusaka za ww1, da brzo smori itd, a da je titanfall zabavniji, pa pitam ako je neko igrao :)
Da ne otvaram novu temu, pa ću pitati ovde jer do sada nisam ništa čitao o tome i interesovao se...
Koja je procedura igrati neku igru za PS3 na računaru?
Potreban je emulator, našao sam na netu to je ESX emulator. Postoji li još neki emulator, kako funkcioniše ovaj? Da li moram da imam originalne igre, ili downloadujem narodne verzije ? :) Moj računar ispunjava minimum sys requiraments po onim što traži ovaj emulator, ali, da li svaka igra traži poseban sys. reqiraments?
Schwabsteiger
2.12.2016, 15:40
Ne postoji jos uvek valjan emulator kako za PS3 tako i za Xbox360. Svi su ili u veoma early stage-ovima da jedva mogu (ako mogu uopste) par igara da pokrenu, ali je sve to mrsavo i jedva da je u playable state-u. Jedini nacin da igras PS3 igre na PC-u za sad je putem PS Now.
Ni PS2 emulator ne radi kako treba sa većinom naslova, a kamoli PS3, bez obzira koliko jak komp imaš.
Nebojsa111
8.12.2016, 2:01
Igrao bih neku survival horor igru :D
Davno su mi omiljene bile na ps1 Silent Hill1 i Dino Crysis
Sad bih za pc neku.
Novi alone in the dark je dobio bas slabu ocenu, pa nisam probao.
Od Silent hill serijala nisam probao samo 5 deo.
I planiram da probam Resident Evil HD remaster. Nisam nikad igrao 1. deo, igrao sam 2 i 3 isto davno na ps1
Sta bih jos mogao da probam osim RE HD remaster i SH5? :)
Old but gold, bar što se mene tiče - The Suffering.
...
Od modernih igara baš i nemaš neke dobre survival horore u rangu sa igrama koje si spomenuo ali imaš Alien: Isolation i Amnesia: The Dark Descent, na primer. Prva igra se igra samo na najtežem modu i uglavnom ćeš se šunjati, craftovati, preživljavati po linearnoj putanji. Amnesia je horor avantura, nema survival elemenata, nema borbe, izuzetno jednostavna i napeta igra koja ima jak psihološki efekat.
Nebojsa111
8.12.2016, 11:13
Nije obavezno da bude moderna :D
The Suffering sam igrao prvi deo, nisam probao drugi.
Amnesiu sam probao, ali se nisam nesto previse zainteresovao.
Nasao sam od potencijalnih Cold Fear i Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth(ovo sam isto davno samo pokrenuo) :)
Dead Space 1 i 2 su kvalitetne igre, napete i atmosferične. Treći nisam igrao još pa ne znam, kažu da je previše akcion.
Resident Evil: Revelations 1 i 2 takođe kvalitetne igre.
@Nebojsa111 Cold fear je na fazon RE, dobra je igra ali je nekako kratka ako se dobro sećam :paranoia: Ostale (glavne) si sve rekao da si igrao, ukucaj u google pc survival horror games :D Bilo bi dobro kad bi mogao da pokreneš na kompu ps2 emulator ili ako imaš ps2, tad bi imao podosta vrh horora, Haunting Ground, Clock Tower 3, Kuon, Siren, Rule of Rose, Fatal Frame, Echo Night: Beyond... :)
Amnesia, oba dela, Outlast, Dead Space 1,2,3 (preporucujem animirane filmove i stripove, ako zelis da znas sve o prici i samom svetu). Mozda Slenderman The Arrival
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.