PDA

Prikaži potpunu verziju : Preporučite mi igru!

Strane : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23

Neta00
11.12.2016, 20:19
Od novijih imas The Evil Within,od kreatora Resident Evila :D

Neta00
14.12.2016, 16:28
Treba mi neka igra da je duza,zanr nije bitan :D

Aibo
14.12.2016, 20:49
Fallout 1 i 2

Neta00
14.12.2016, 22:22
Fallout 1 i 2
Neka novija? Kupio novi komp pa da igram nesto novije haha :D Da odmorim od pixelaste grafike

Aibo
15.12.2016, 3:40
Ja bih onda krenuo od medium-novih poput The Witcher, Mass Effect, Deus Ex: Human Revolution, Dark Souls (vredi ako si OK sa malo mazohizma :))

Od baš friških a dugih imaš The Witcher 3, Dragon Age: Inquisition itd. Ali ja bih preporučio da kreneš od ova 3 naslova gore, em je hronološki ispravno jer većina njih ima dobre nastavke, em su odlične igre, a mislim da i dalje izgledaju sasvim pristojno. I dobro je odigrati ih pre ovih najnovijih da ti ne bude posle grafički s'konja na magarca.

Pretpostavljam da bi malo da odmoriš i od izometrijske perspektive pa nisam pominjao Divinity: Original Sin, Wasteland 2, Torchlight 1 i 2 i još dosta dobrih u zadnje vreme.

Neta00
15.12.2016, 18:39
Ja bih onda krenuo od medium-novih poput The Witcher, Mass Effect, Deus Ex: Human Revolution, Dark Souls (vredi ako si OK sa malo mazohizma :))

Od baš friških a dugih imaš The Witcher 3, Dragon Age: Inquisition itd. Ali ja bih preporučio da kreneš od ova 3 naslova gore, em je hronološki ispravno jer većina njih ima dobre nastavke, em su odlične igre, a mislim da i dalje izgledaju sasvim pristojno. I dobro je odigrati ih pre ovih najnovijih da ti ne bude posle grafički s'konja na magarca.

Pretpostavljam da bi malo da odmoriš i od izometrijske perspektive pa nisam pominjao Divinity: Original Sin, Wasteland 2, Torchlight 1 i 2 i još dosta dobrih u zadnje vreme.

I razmisljao sam da krenem redom,samo me zanima ovaj Deus Ex,posto znam da ima onaj stari Deus Ex jel on treba prvo da se igra ili? Ali sve jedno hvala :D

Edit: Sad igram Divinity fantasticna igra :D

powSbr
15.12.2016, 19:30
Предложите неку игру/симулацију са авионима(борбеним), дроновима, хеликоптерима. Да може да се игра на тастатури. Dcs сам пробао, али требаће ми палица. Дајте неке друге ако знате.

Али ми се чини и да нема неки велики избор?

Dantheus
15.12.2016, 21:03
^World of Warplanes.

DeCoy
15.12.2016, 21:34
Simulacija letenja ne može da se igra na tastaturi, samo možda neke MMO arkadne gluposti, kao ovaj WoWp ili War Thunder ili recimo Ace Combat za solo varijantu. Nešto starije... Air Conflicts, Combat Wings, Battlestations: Pacific + Midway, Blazing Angels

vladon
7.1.2017, 21:09
Volio bih da mi predlozite igru gdje su biju roboti. Ne mora biti najnovija, samo da je dobra grafika. Hvala puno:alealeee:

White Ripper
7.1.2017, 21:15
Titanfall.

perablenta
7.1.2017, 21:37
MechWarrior Online, Hawken. (oba su FTP)

water wizard
7.1.2017, 21:53
transformers

code master
7.1.2017, 22:07
Volio bih da mi predlozite igru gdje su biju roboti. Ne mora biti najnovija, samo da je dobra grafika. Hvala puno:alealeee:[/QUOTE]

Ako zelis tabacinu preporucujem Gundam Battle Assault 2 sa Playstation 1.

PM1jlBlsH5I&t=229s

Ili jos bolje sa arkadnih aparata ovaj klasik.

Cyberbots: Fullmetal Madness"]bQ9iCjncR8I

MARE GSX R
7.1.2017, 23:26
Dajte neki predlog na foru left 4 dead 1/2, a da nije sniper elite nazi zomby army 2, i daying light, i bilo bi lepo da ima i vise igraca i u samom sp... Gledao sam pre na lokalnim televizijama u nekoj gaming emisiji neki remaster stare igre, crnac ide i ubija pa nailazi na druge ljude, pa rokaju zajedno, ali ne mogu se setiti kako se zove... :opanachke

DeCoy
8.1.2017, 0:16
Warhammer: End Times - Vermintide

MARE GSX R
8.1.2017, 0:54
Warhammer: End Times - Vermintide

Deluje zanimljivo, hvala, jos sto je primitivno oruzije... :)

Dantheus
8.1.2017, 2:54
Dajte neki predlog na foru left 4 dead 1/2, a da nije sniper elite nazi zomby army 2, i daying light, i bilo bi lepo da ima i vise igraca i u samom sp... Gledao sam pre na lokalnim televizijama u nekoj gaming emisiji neki remaster stare igre, crnac ide i ubija pa nailazi na druge ljude, pa rokaju zajedno, ali ne mogu se setiti kako se zove... :opanachke

EVOLVE, duhovni nasljednik L4D-a.

Neta00
9.1.2017, 2:37
Treba mi neki JRPG ali na PCu?

DeCoy
9.1.2017, 3:36
http://store.steampowered.com/tag/en/JRPG/#p=0&tab=TopSellers

MARE GSX R
13.1.2017, 1:03
Da li je moguce da nema ni jedna igra Dakar relija sem paris dakar rally koji je jos bio za 98..? Zna li neko ima li koja novija verz..??

LoneWolf
13.1.2017, 1:09
Da li je moguce da nema ni jedna igra Dakar relija sem paris dakar rally koji je jos bio za 98..? Zna li neko ima li koja novija verz..??

Sve novije je mutavi Richard Burns rally, Dirt rally i tako ti fazoni. Nema relija bez Collina McRae-a.

MARE GSX R
13.1.2017, 1:29
Sve sam to igrao, ali ja sam vise mislio na konkretan dakar rally sa sve tri klase auto/moto/truck sa sve ucesnicima zvanicnog dakar rally, bukvalno ono sto odgledas na tv ove godine to posle odigras, kao npr sto ima moto gp serijal ili wrc....

Послато са LG-P760 уз помоћ Тапатока

Alex06
14.1.2017, 17:26
Pozdrav svima. Verujem da većina vas zna onaj osećaj kad gledaš instalirane igre, a nijedna ti se ne igra, pa onda kreneš sa angry uninstall da bi se kasnije pokajao. Tako je trenutno stanje kod mene. Tražim igru koja će mi držati pažnju. Obožavam ARPG, Hack & Slash igre (Path of Exile ~1000 sati, Grim Dawn, Torchlight...), udaram po njima, ali nisam nešto dobar u kreiranju buildova. Takođe volim i TCG/CCG igre (Hex, Magic, HS). Hteo bih da mi preporučite ili neku kombinaciju ova dva žanra, čist ARPG, ili sličnu igru koji je vama najviše zabave pružila, dosta loot-a, petljanja oko karaktera, endgame. Nisam ljubitelj igara kao što su Pillars of Eternity, Baldur's gate...

Može i 2D, isometric, first person, SVE!! Ty :)

ETR1
14.1.2017, 17:49

A ove, mislim ne znam jel fake, ova treća za ps2 nije fake :D

https://www.youtube.com/watch?v=juBAhbNB25A

https://www.youtube.com/watch?v=l2km4NzoPNo

https://www.youtube.com/watch?v=rDNlqAHZJRU

srksi
14.1.2017, 20:13
Pozdrav svima. Verujem da većina vas zna onaj osećaj kad gledaš instalirane igre, a nijedna ti se ne igra, pa onda kreneš sa angry uninstall da bi se kasnije pokajao. Tako je trenutno stanje kod mene. Tražim igru koja će mi držati pažnju. Obožavam ARPG, Hack & Slash igre (Path of Exile ~1000 sati, Grim Dawn, Torchlight...), udaram po njima, ali nisam nešto dobar u kreiranju buildova. Takođe volim i TCG/CCG igre (Hex, Magic, HS). Hteo bih da mi preporučite ili neku kombinaciju ova dva žanra, čist ARPG, ili sličnu igru koji je vama najviše zabave pružila, dosta loot-a, petljanja oko karaktera, endgame. Nisam ljubitelj igara kao što su Pillars of Eternity, Baldur's gate...

Dragons Dogma, Van Helsing, Grim Dawn, Titan Quest, Lord of the rings war in the north, a ako volis poslastice, pokusaj i Fantasy Wars/Elven legacy, stare igre, zahtevaju mnogo strategisanja, al ako to savladas, nema da spavas dok ih ne pocistis obe!

DeCoy
14.1.2017, 21:04

Prvi video je Colin McRae DiRT, a drugi The Crew...

@Alex06

Od ARPG-ova koji nisu klasični top-down H&S možeš probati i Lords of the Fallen, Middle-Earth: Shadow of Mordor, Dark Souls serijal...

Alex06
14.1.2017, 23:16
Od ARPG-ova koji nisu klasični top-down H&S možeš probati i Lords of the Fallen, Middle-Earth: Shadow of Mordor, Dark Souls serijal...

Probao sam Dark Souls I i II, ali sam brzo obrisao. Prvi deo mi je ostavio loš utisak, vidim da se većina žali da je loš port. Dvojku sam skoro probao, ali kontrole su katastrofa. Tražio sam neki fix, ali izgubih volju. Hvala na predlozima, probaću Middle-Earth.

hate
14.1.2017, 23:46

Salt and Sanctuary (http://www.sk.rs/2016/04/siop07.html), Abyss Odyssey (http://www.sk.rs/2014/09/siop02.html)

filpan
15.1.2017, 0:02
Probao sam Dark Souls I i II, ali sam brzo obrisao. Prvi deo mi je ostavio loš utisak, vidim da se većina žali da je loš port. Dvojku sam skoro probao, ali kontrole su katastrofa.
U dvojci su kontrole odlicne, ne znam na sta mislis. Pa kec je imao losije kontrole, ali se primenjivanjem fixeva poboljsa sve. Naviknes se brzo i bude ti skroz prirodno, ko da je stvorena tako da se igra. To ti govorim zato sto vredi igrati i preci te igre. Dok sam igrao, igra mi se u snovima pojavljivala. Meni je DS serijal usao u top deset, a igram PC igre vec skoro 18 godina.

Alex06
15.1.2017, 0:21
@filpan

Nije meni problem da se naviknem na kontrole, već što koristim tastaturu i miš, a pišu mi kao kontrole za gamepad LB, RB, RS, A,Y,X
Skok mi je bio mislim na F, ali koliko god ja pritiskao taster, on skoči jednom, i to je to.
Nisam previše petljao oko opcija, ali vidim da ima nekih popravki https://steamcommunity.com/app/236430/discussions/0/558754260419885570/

filpan
15.1.2017, 2:08
https://steamcommunity.com/app/211420/discussions/0/627456486910837036/

Ovde imas i mod koji umesto kontrola za gejmpad ubacuje ikonice za kontrole na tastaturi. Instaliraj ovih 6 modova i spreman si. Veruj mi, VREDECE.

Dantheus
15.1.2017, 3:03
Ja ne mogu a da se ne složim sa prethodnim postovima i da ti i ja toplo preporučim Dark Souls serijal. Iako sam ga ja igrao na kontroleru, znam koliko je port prvog dijela loš, ali probaj naći riješenje, vrijediće.

Uostalom, zašto ti je toliko bitno kakve kontrole ti izbacuje na ekranu? Kad jednom zapamtiš koje su opcije na tastaturi, neće ti ni biti potrebno da gledaš u ono što piše na ekranu.

Btw, šta misliš pod tim "skoči jednom i to je to"? :)

Alex06
15.1.2017, 10:33
Uostalom, zašto ti je toliko bitno kakve kontrole ti izbacuje na ekranu? Kad jednom zapamtiš koje su opcije na tastaturi, neće ti ni biti potrebno da gledaš u ono što piše na ekranu.

Btw, šta misliš pod tim "skoči jednom i to je to"? :)

Zbunjive sam prirode :)

A što se skoka tiče, pritisnem taster koji je određen za skok, lik skoči jednom, i koliko god ja posle pritiskao, on ne skače.

filpan
15.1.2017, 17:13
Skok i sprint su u kecu na isto dugme. Kada drzis to dugme, lik trci. Dok drzis to dugme i trcis, i opet pritisnes dugme, onda lik skoci. Tako funkcionise skok. Bez sprinta nema ni skakanja.

Alex06
15.1.2017, 18:08
Ma bio sam nezainteresovan za igru, pa se nisam ni trudio da naučim. Krenuo sam od keca, igram na gamepad, i mogu reći da mi se za sad sviđa. Moram se malo više koncentrisati na dugmad pošto imam ovakav https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41PHQECP4HL.jpg gamepad, pa kad mi izbaci da pritisnem Y, izgubim se dok se ne setim koji je :) Ali napredujem. Hvala što si me "naterao" da je ponovo krenem.

MARE GSX R
15.1.2017, 20:13

https://www.youtube.com/watch?v=juBAhbNB25A

https://www.youtube.com/watch?v=l2km4NzoPNo

https://www.youtube.com/watch?v=rDNlqAHZJRU

Hvala ali vec sve sem crew-a sam odigrao... :(

Aibo
16.1.2017, 19:48
Ma bio sam nezainteresovan za igru, pa se nisam ni trudio da naučim. Krenuo sam od keca, igram na gamepad, i mogu reći da mi se za sad sviđa. Moram se malo više koncentrisati na dugmad pošto imam ovakav https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41PHQECP4HL.jpg gamepad, pa kad mi izbaci da pritisnem Y, izgubim se dok se ne setim koji je :) Ali napredujem. Hvala što si me "naterao" da je ponovo krenem.

Imamo isti gamepad, odličan je za Dark Souls, prva 2 i pola trećeg sam već na njemu prešao. I meni je nekada davno bilo frka to sa dugmićima ali sam snimio ovu fotku (https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/1b/Xbox_Controller.svg/744px-Xbox_Controller.svg.png), nabubao je jednom za svagda i u glavi nalepio na svoj gamepad, tako sve bude lakše. :)

A super je što su te ubedili da probaš ponovo, i ja evo kao Filpan igram već 20+ godina, a DS mi je ušao u Top 10. Nisam znao da ću ikada više da se divim nekoj igri toliko, mislio sam da je to vreme prošlo sa godinama ali izgleda da nije.

Alex06
16.1.2017, 20:54
Ne vredi mi ta slika, kod mene je A=3, B=4, Y=2, X=1 :)

Nisam ni krenuo igru k'o svet, a izuvaju me iz čarapa samo tako. Jedno 10 puta su me ubili oni skeleti ili šta su već pre onog Taurus Demona, ali dobro je, za sad se smejem kad me ubiju, biće gadno kad krenem da bacam gamepad.

Aibo
16.1.2017, 21:34
Da to jeste konfuzno, ili zapamti tako kako je kod tebe ili ako ti je lakše da koristiš originalni X360 layout možeš da koristiš X360ce programčić, besplatan je i samo par MB. Koristan je i za mnoge druge igre, neke od njih samo Xbox gamepad i prepoznaju pa je to jedini način da se igraju...

rellik
18.1.2017, 14:19
Je l' moze koja preporuka za dobre split screen igre ( grafika nije presudna ) ili multi na 1 kompu ? :D

Dantheus
18.1.2017, 15:47
Zavisi koji žanr tražiš. Ako hoćeš FPS, onda Borderlands (1, 2 ili The Pre-Sequel) ili Left 4 Dead. Ako hoćeš neki h&s ili RPG onda Diablo III ili Divinity Original Sin. Što se platformi tiče, Rayman Legends.

DeCoy
18.1.2017, 16:17
Split screen i local coop u Borderlandsu? Jel' ti uopšte znaš šta znači split screen?

Split Screen: http://store.steampowered.com/tag/en/Split%20Screen/#p=0&tab=TopSellers

Local Co-op: http://store.steampowered.com/tag/en/Local%20Co-Op/#p=0&tab=TopSellers

BTW poređano je po broju prodatih kopija, što može poslužiti kao neko merilo kvaliteta...

Neta00
19.1.2017, 21:42
Je l' moze koja preporuka za dobre split screen igre ( grafika nije presudna ) ili multi na 1 kompu ? :D

Ako volis strategije igraj Heroes of Might and Magic 3 ili ako si bas gadljiv na 2D grafiku onda mozes i ove novije :D

Svakako zabava je neizbezna,jutra brze dolaze uz Heroje ahahaha

Dantheus
22.1.2017, 1:10
Split screen i local coop u Borderlandsu? Jel' ti uopšte znaš šta znači split screen?

Pa da, postoji split screen u Borderlandsu, stvarno ne vidim šta ti tu nije jasno i zašto ste čudiš?

DeCoy
22.1.2017, 2:25
Ne postoji u PC verziji, postoji metod da se pomoću štapa i kanapa dve pokrenute igre na istom kompu nateraju da rade kao u LAN-u.

Dantheus
22.1.2017, 2:55
Moja greška je što nisam pažljivije pročitao njegov post, očigledno je tražio igre isključivo za PC platformu a ja sam više generalno govorio (što uključuje i konzolne verzije), mada nije u redu što tako dočekuješ na nož.

Malik Tintilinic
22.1.2017, 14:40
Supreme Commander
HOME Split Screen on
END Split Screen off

Clayton
28.1.2017, 0:15
Serious Sam: First & Second Encounter podržavaju split screen opciju do četiri igrača ako me sjećanje služi pa možeš pokušati sam tim. Plain mindless fun. :)

Vulcan
28.1.2017, 2:29

Probaj Return Fire stara igra ali dobra i podrzava split screen.

https://www.youtube.com/watch?v=9vNPlgB6IbE

NjegovaWisost
28.1.2017, 11:23

PS one emulator i... Jedno milion igara, ako ti grafika nije presudna... Crash team racing, twisted metal...

doctor
28.1.2017, 20:49

Broforce ako si za sprdanje, Nidhogg za 1v1, Risk of Rain za težak coop, Towerfall za 1v1, 2v2 i coop krljanje, Hyper Light Drifter za odličnu coop kampanju.

k750
7.2.2017, 12:51
Preporučite neku igru, slična kao Groovy, ili grip. Grip ne mogu da nađem za 32bit, svuda ima samo za 64bit windows, a nalazim za system req. da može na 32bit. Ako neko može da pronađe i pošalje mi, odlično.
Znači, neke tako igre, opuštajuće :)
Razmišljam, kako sam ranije kad sam bio mali uživao igrajući tarzana na PS1 ... kad bi me sad neka igra tako opustila :)

Garinca
17.2.2017, 21:31
Pozdrav.Treba mi preporuka za neku turn-based strategiju.Ako ima neka moderna verzija igara kao sto su Defender of the crown ili Lords of the realm.A moze i neka hex strategija.

Bascelik
17.2.2017, 21:41
Age of Wonders,ako ti ne smeta magija,zmajevi i slicno...

Garinca
18.2.2017, 0:13
To je na fazonu Heroja?Neznam da li bi mi laglo to sada.Kakva je Europa Universalis IV?

Bascelik
18.2.2017, 9:38
Slicna ideja, drugaciji pristup. AoW je sporija igra, sa vise taktike i empire building segmentom (mozes sam da osnivas gradove,gradis puteve, menjas teren itd.).

Mozes da bacis pogled ovde cisto da steknes neku predstavu, ima stvaro mnogo opcija i mogucnosti.

Shadow Magic (ekspanzija za AoW2)
http://aow2.heavengames.com/aowsm/gameinfo/units/

AoW3
http://aow3db.tumblr.com/index

Nicklord
23.2.2017, 8:20
Može preporuka za neku strategiju u svemiru? Shvatih juče da nikad nisam takve igre igrao a da jesam dosta onih koje se odigravaju na zemlji. Probao sam da igram Civilization Beyond Earth i nije mi baš legla pa rekoh bolje da pitam ovde nego da istražujem sam :D

Mogu igre stare do 15ak godina, igre iz 2015-16 mogu biti problem za pokretanje ali zavisi od igre do igre. Može turn based, može nešto tipa Hearts of Iron, u suštini neka strategija koja uključuje više mozga nego brzo kliktanje. Dajte the best of tih igara.

Za sad mi Sins of a Solar Empire deluje najprimamljivije.

stef1985a
24.2.2017, 22:00
Da li postoje neke od boljih igara iz prethodnih 10-15 godina za besplatno preuzimanje? Nasao sam Championship manager 01, ali mi treba nešto još tipa Morrowind ili Bioshock, a da mogu da poteram na AMD a4-5000, 4gb rama, Radeon HD 8330

srksi
24.2.2017, 22:19
Da li postoje neke od boljih igara iz prethodnih 10-15 godina za besplatno preuzimanje? Nasao sam Championship manager 01, ali mi treba nešto još tipa Morrowind ili Bioshock, a da mogu da poteram na AMD a4-5000, 4gb rama, Radeon HD 8330
Kolko ja znam far Cry je bio postao besplatan, al izgleda da su se predomislili. The Suffering je abardonware, ali su nesto zeznuli za reklamama , tako da ce krak mora da radi, ali to je ipak tehnicki legalno. Path of exile je odlican mmorpg ako volis dijablo stil, a imas i millon besplatnih MMORPG/fps a na stimu za dz. Evolve stage 2 je moj favorit ako volis fps i fantastiku

doctor
24.2.2017, 22:29
Prvi Ground Control je džabe [edit] a pritom je dobar single player RTS koji možeš da igraš u kontinuitetu.

stef1985a
24.2.2017, 22:36
Kolko ja znam far Cry je bio postao besplatan, al izgleda da su se predomislili. The Suffering je abardonware, ali su nesto zeznuli za reklamama , tako da ce krak mora da radi, ali to je ipak tehnicki legalno. Path of exile je odlican mmorpg ako volis dijablo stil, a imas i millon besplatnih MMORPG/fps a na stimu za dz. Evolve stage 2 je moj favorit ako volis fps i fantastiku

Pa više bih neki story based single player, ili RTS ili building sim.
Nešto što može da se igra duže u kontinuitetu

Neta00
26.2.2017, 20:12
Treba mi neki Mecha shooter i to SP.
Po mogucstvu da nije preterano star :)

nameless1
27.2.2017, 0:11
Kažu da je Titanfall 2 kampanja poprilično dobra.

Zuti Bar
27.2.2017, 12:10
Шта сте мислите о наслову "The Bunker"? (СКhttp://www.sk.rs/images/spacer.gif11/2016)

Ако мене питате ову игру или боље речено интерактивни филм треба одгледати на Јутјубу. Не вриједи бацати 20 евра. Ионако се све своди на причу и глуму. Читава ствар не траје дуже од 2 сата. А и оно мало гејмплеја што има је избаговано.

Љуша
28.2.2017, 23:13
Може нешто на овај фазон. Јел знате неку?

sUswt-MrxeA

srksi
28.2.2017, 23:14
Може нешто на овај фазон. Јел знате неку?

sUswt-MrxeA
Shadowgrounds 1 i 2, Alien shooter , Zombie shooter, gatling gears itd

JzmA
3.3.2017, 13:34
@Љуша

Za android ima identično izgledajuća igra, Riddick:The Merc Files, samo što je šunjalica sa malo pucanja.

Od prijedloga za PC, mogu ti preporučiti Duke Nukem: Manhattan Project, nisu igre ni toliko slične, ali mi imaju sličan šmek, subjektivno.

Љуша
5.3.2017, 2:41
Хвала на предлозима. Требао сам напоменути, ја бих ипак нешто са мало бољом графиком. Битно ми је да је оваква камера као на оном клипу што сам окачио:

VK2zO6WmmkM&t

Лару Крофт сам већ играо. Такође и Grim Dawn сам пробао. Ван Хелсинг отпада, не свиђа ми се. Ето да мало олакшам.

Едит: има једна хорор игра, женска је протагониста. Не могу да се сетим.

Neta00
21.3.2017, 22:53
Preporucite mi neki RPG onako za pocetnike dobar,cisto da se naviknem na to :D

Dantheus
21.3.2017, 23:33
Хвала на предлозима. Требао сам напоменути, ја бих ипак нешто са мало бољом графиком. Битно ми је да је оваква камера као на оном клипу што сам окачио:

VK2zO6WmmkM&t

Лару Крофт сам већ играо. Такође и Grim Dawn сам пробао. Ван Хелсинг отпада, не свиђа ми се. Ето да мало олакшам.

Victor Vran.

omar rodriguez lopez
22.3.2017, 0:29
@Љуша

Možda bi mogao da prođe Killzone: Liberation preko ppsspp emulatora. Baš se ovih dana zanimam tim emulatorom pa mi je palo na pamet.

Johnny-24
24.3.2017, 23:59
Aj recite neku igricu, kao sto je Crysis 3 :D

srksi
25.3.2017, 0:46
aj recite neku igricu, kao sto je crysis 3 :d
fear 1 2 3?

Johnny-24
25.3.2017, 14:33
Da li je neophodno da krenem od prvog dela ili ne?

Rockstar
25.3.2017, 17:31
Da li je neophodno da krenem od prvog dela ili ne?
Prvi deo je i ubedljivo najbolji, taj je obavezan. Drugi je takodje sasvim solidan.

Clayton
26.3.2017, 14:20
Ljudi sijeća li se neko The Dark Messiah Of Might And Magic? :)
Meni je to jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao, pretpostavljam da se većina neće složiti ali ja sam obožavao tu mehaniku borbe, šutiranje protivnika na bodlje, u provalije, u vatru i gdje sve ne. Od tada bezuspješno tražim igru sa sličnom mehanikom, od onoga što sam igrao a bilo je do određene mijere slično jeste malo zastarjeli Arx Fatalis (koji je od istog developera ako se ne varam), Thief i Dishonored. Mnogo me obradovao Hellraid ali razvoj je trenutno stopiran i nema nekih naznaka kada i da li će igra uopšte biti završena. Tako da ukoliko poznajete neki naslov sličan TDMoMaM bio bih vam vrlo zahvalan da ga podijelite sa mnom. Hvala! :)

Schwabsteiger
26.3.2017, 19:18
...ja sam obožavao tu mehaniku borbe, šutiranje protivnika na bodlje, u provalije, u vatru i gdje sve ne...

Baci pogled na Chivalry: Medieval Warfare. Bar sto se combat mehanike tice dosta je slicna Dark Messiah-i, samo sto je u pitanju multiplayer igra.

Clayton
26.3.2017, 20:26
Hvala stari, na prvi pogled zapravo i izgleda čak vrlo slično. Mislim da sam je nekada davno probao dok je još bila u ranijoj fazi razvoja ali ne sjećam se utisaka.

DeCoy
27.3.2017, 22:07
Evo, upravo ti je igra free na Steamu...

http://store.steampowered.com/app/219640/

Clayton
28.3.2017, 12:56
Haha kakva slučajnost, hvala na informaciji DeCoy! :tapsh:

P.A.I.N
18.4.2017, 2:13
Moze neko da mi preporucu neke igrice koje bi drug i ja igrali zajedno (on sa njegovog kompa, ja sa svog). Nije toliko bitan ni zanr ni dal je ja protiv njega ili zajedno, bitno je samo da ne mora original da bi se igrala preko neta. Hvala

srksi
18.4.2017, 2:25
Moze neko da mi preporucu neke igrice koje bi drug i ja igrali zajedno (on sa njegovog kompa, ja sa svog). Nije toliko bitan ni zanr ni dal je ja protiv njega ili zajedno, bitno je samo da ne mora original da bi se igrala preko neta. Hvala
ako ti lov na cudovista zvuci dobro ondak imas Evolve na stimu http://store.steampowered.com/app/273350/
Besplatan i odlican!

ezenkiel
8.5.2017, 10:33
Možete li mi preporučiti neku jednostavniju realtime strategiju, FRP/RPG ili neku sličnu igru sa budženjem likova i eventualno sakupljanjem resursa, za klince? Navukli su se na Five Nights at Freddy's pa sam mislio ako ima nešto slično, po mogućnosti sa mačevima, strelama, vitezovima ... Igrali su i Plants vs Zombies, i to im se dopalo.

Strider
9.5.2017, 19:08
Dakle, kako ime govori, trazim neku online simulaciju/trkalicu, u kojoj bih mogao sa drugarom da prosto vozim. Znaci, ne online trke (nisu na odmet, naravno), vec prosto otvoren svet u kom mozes da vozis automobile sa nekim.

TDU 2 je mator, ali nije los, samo sto nisam siguran da u njemu moze da se vozi free roam. Neke sugestije ?

Axcel
11.5.2017, 12:56
Možete li mi preporučiti neku jednostavniju realtime strategiju, FRP/RPG ili neku sličnu igru sa budženjem likova i eventualno sakupljanjem resursa, za klince? Navukli su se na Five Nights at Freddy's pa sam mislio ako ima nešto slično, po mogućnosti sa mačevima, strelama, vitezovima ... Igrali su i Plants vs Zombies, i to im se dopalo.

Mislim da je Warcraft 3 upravo to, mesavina RTS i RPG igre, nije puno komplikovana i dosta je zabavna. Igrao sam je ja kao klinac i bio sam odusevljen. Jeste malo starija, ali ako mogu da predju preko toga sigurno ce im se dopasti.

darkowozzd
15.5.2017, 16:00
u zadnje vreme igrajuci bayonetta na pc , i nier automata, dosao sam na zakljucak da mi treba jos slicnih igara.. dakle.. comboi , slican ili isti combat. bossfighti i slicno..

srksi
15.5.2017, 16:40
u zadnje vreme igrajuci bayonetta na pc , i nier automata, dosao sam na zakljucak da mi treba jos slicnih igara.. dakle.. comboi , slican ili isti combat. bossfighti i slicno..
Probaj metal gear revengeance ako nisi do sad

Dantheus
15.5.2017, 19:49

Devil May Cry, ako već do sad nisi.

skorpius
27.5.2017, 15:09
Dali mozete da mi preporucite igru sa pecanjem za komp

Stenmark
27.5.2017, 21:25

Evo još par: Darksiders 1-2, Castlevania Lords of Shadow 1-2, Dragon's Dogma, God of War 1-2(pcsx2), Ninja Blade.

Dantheus
28.5.2017, 1:29
Dali mozete da mi preporucite igru sa pecanjem za komp

Jako slaba ponuda.

Imaš The Strike (http://store.steampowered.com/app/420380/The_Strike/) i Rapala Pro Fishing i znam da u Cabela's Outdoor Adventures pored lova imaš i scene ribolova, ali iskreno ove igre su rezultat mog guglanja i nisam ih probao, tako da ti kvalitet ne mogu garantovati. Moraćeš sam prosuditi. :)

water wizard
28.5.2017, 3:58
moj prijatelj igrao pecanje na facebook

Malik Tintilinic
29.5.2017, 17:40
Dali mozete da mi preporucite igru sa pecanjem za kompMrka kapa. Toliko, da je bolje da pecas spajalice magnetom na koncu nego u ponudjenim igrama.

Strider
29.5.2017, 21:49
Ima na Steamu "Fishing Planet", gledao sam kako je drugar igra i prilicno je bio zadovoljan njom, ima najrazlicitijih mamaca, mesta, riba, svega redom, kao i mehanike "borbe". Mislim da je prilicno dobra.

SHMEKER
24.6.2017, 19:36
Pozdrav, interesuje me da li postoji neka igrica gde mozes da vozis motor a da nisu trke, tipa nesto opustacuje kao sto je ETS 2 sa kamionima :D

ridiculus
24.6.2017, 23:15
Postoji, samo ja to zovem "igrom"! ;)

Ubisoftov The Crew omogućava vožnju na motociklima, to sam video, samo nisam siguran da li možeš da ih voziš od starta ili kupuješ usput. Tu nema trke sa vremenom - ili bilo čim - ako tako želiš. Možeš samo da voziš, i razgledaš. I kuliraš.

DeCoy
24.6.2017, 23:27
http://store.steampowered.com/app/450600/Safety_Driving_Simulator_Motorbike/ :kreza:

Sad ozbiljno, ako hoćeš dobar free roam sa motorima uzmi Test Drive Unlimited (naravno prvo moraš da ih otključaš).

DBrave
2.7.2017, 15:57
Moze li preporuka za neku story driven igru kao sto je Life is Strange.
Igrao bih Until Dawn ali nema je za PC.

I Firewatch mi je fino legao, moze i tako nesto, mada ako nema vise likova, sve brzo postaje dosadno (dear esther, vanishing of eatan carter...)

director
2.7.2017, 22:14
imaš onaj Solus. Mnogi ga hvale.

Dantheus
2.7.2017, 23:12

I Firewatch mi je fino legao, moze i tako nesto, mada ako nema vise likova, sve brzo postaje dosadno (dear esther, vanishing of eatan carter...)

Telltaleove avanture.

nameless1
3.7.2017, 15:55

Oxenfree, Kentucky Route Zero, Wolf Among Us..

ETR1
5.7.2017, 8:55

Sa ovim postom si ti meni preporučio vrh igru, Life is Strange. Isto mišljenje imam za Until Dawn i nisam znala da postoji još igara tog tipa. :icon_scra :opanachke

fisfikus
5.7.2017, 16:56
Fahrenheit (2005) aka Indigo Prophecy (https://en.wikipedia.org/wiki/Fahrenheit_(2005_video_game))

Aibo
5.7.2017, 17:11
^^ Odlična stvar. Topla preporuka i od mene.

Dantheus
5.7.2017, 23:14
E, da, nisam se toga sjetio... I od mene preporuka, dobra je to igra.

skorpius
17.7.2017, 21:56
Dali mi mozete preporuciti jos igara poput mount & blade warband igre

director
18.7.2017, 0:19
bojim se da ne postoji igra poput M&B. Zato je i popularna toliko i dan danas. No ima gomila modova koji menjaju dosta stvari pa probaj to dok M&B 2 ne bude gotov.

nenadzar
23.7.2017, 20:06
Pozdrav narode, moze li neko da mi preporuci neki open world fantasy rpg za kantu od kompjutera.
2GB ram
9400Gt 512mb ram
Pentium D 805
Morrowind, Oblivion i Skyrim(15-30fps na low) sam igrao

Geralt
23.7.2017, 20:56
Pravi open world teško. Možda prvi Risen. Gothic igre. Two Worlds. Od nešto linearnijih igara, prvi Witčer. Dragon's Age.

nenadzar
24.7.2017, 1:35
Pravi open world teško. Možda prvi Risen. Gothic igre. Two Worlds. Od nešto linearnijih igara, prvi Witčer. Dragon's Age.

Čuo sam da je Gothic 3 bio mnogo bagovit kad je izasao. Jel to ispravljeno nekim patch-evima?

Skenderevo
24.7.2017, 14:11
Čuo sam da je Gothic 3 bio mnogo bagovit kad je izasao. Jel to ispravljeno nekim patch-evima?

Jeste, igra radi daleko bolje sa community patchevima nego kada je izasla. Mislim da je 1.75 zadnja verzija. Mada, ne znam kako ce ti raditi na toj konfiguraciji, bolje probaj neki od prva dva dela, koji su uostalom i bolje igre i sigurno ce ti raditi kako treba.

darkowozzd
24.7.2017, 18:00
Pozdrav narode, moze li neko da mi preporuci neki open world fantasy rpg za kantu od kompjutera.
2GB ram
9400Gt 512mb ram
Pentium D 805
Morrowind, Oblivion i Skyrim(15-30fps na low) sam igrao

ja ti preporucujem da sklepas 100 evra i nabavis bolji komp.

Neta00
27.7.2017, 15:44
Treba mi neka mracna,nihilisticka igra,po mogucstvu pucacina iz treceg lica.
Poput Max Payna nesto :D

srksi
27.7.2017, 16:00
Fear naravno, Condemned criminal orgins bi lepo pasovao mada nije tehnicki pucacina

nameless1
27.7.2017, 17:18

Spec Ops: The Line (http://www.sk.rs/2012/08/siop03.html).

Neta00
27.7.2017, 19:12
Fear naravno, Condemned criminal orgins bi lepo pasovao mada nije tehnicki pucacina

E da Fear zaboravio sam na to,hvala :D

Neta00
27.7.2017, 19:12
Spec Ops: The Line (http://www.sk.rs/2012/08/siop03.html).

Presao to,dobra igra :D

Dimo
31.7.2017, 14:36
Alan Wake, mada vjerujem da si ovjerio. Skoro bio besplatan na Steamu.

DeCoy
31.7.2017, 15:11
Skoro bio skoro besplatan na Steamu.

Fix'd ;)

SHMEKER
17.9.2017, 1:00
Jel moze preporuka za neke trke starije poput nfs underground 1 i 2? :)

sp01
17.9.2017, 1:26
Juiced, Juiced 2, Street Racing Syndicate

M1los
5.10.2017, 23:14
Поздрав!
Можете ли ми препоручити некакву РТ стратегију, нешто слично Sudden Strike или Blitzkrieg серијалу? Годиште игре није претјерано битно, битно је само да није футуристички фазон.

Дакле, да има доста тактизирања, "пушкарања" (да објасним - да не буде све засновано на једном јуришу који брише све пред собом, него да окршаји трају нешто дуже, да је бољи осјећај борбе), борбе за сваку коту/зграду, итд.
Ух, ал' га закомпликовах :D .

Играо сам Sudden Strike 1 и 2, као и Blitzkrieg обе игре са експанзијама. Код прве ми не лежи што је баш застарјела, налетио сам на баговите верзије а и на нету нема никаквих података и материјала о игри осим на њемачком и руском, а не знам ни један ни други :D . Код Блицкрига не волим монотоност мисија. Мада, обје игре су ми фантастичне, али је једноставно дошло до засићења :) .

Ако нема таквих, може и потезна стратегија, само да није баш тешки хардкор бехемот за којег ми требају дани и недеље само да сконтам основне ствари :D (кхм, TOAW, кхм...) .

Играо сам и Company of Heroes 1 и 2 . Прве сам се заситио а друга ми није нешто легла.

Ето, па ако неко може да помогне гејмеру жедном мириса виртуелног барута... :D

LoneWolf
5.10.2017, 23:21
Izašao je Sudden strike 4 nedavno

DeCoy
5.10.2017, 23:59
I Blitzkrieg 3, mada ni jedna ni druga ne liče previše na svoje slavne pretke.

Probaj i Steel Division: Normandy 44 ili Man of War: Assault Squad 2.

Od starijih recimo Codename: Panzers.

srksi
6.10.2017, 0:06
Ima li be neki dobar "top down shooter" da se odigra? Alien shooter i Zombie shooter su najbolji a zadnji dobar koji sam igrao bio je Gatling gears

omar rodriguez lopez
6.10.2017, 0:59
Поздрав!
Можете ли ми препоручити некакву РТ стратегију...

Ne znam da li si je igrao, ali World in Conflict je nenormalno dobra strategija. Nije drugi svetski rat, ali nije ni futurizam jer se desava pred kraj hladnog rata.

filpan
6.10.2017, 1:21
Ima li be neki dobar "top down shooter" da se odigra? Alien shooter i Zombie shooter su najbolji a zadnji dobar koji sam igrao bio je Gatling gears
Redeemer, imas temu u akcionim igrama. Odlicna top down tabacina i pucacina.

srksi
6.10.2017, 1:26
Nije bas to sto sam imao na umu, ali svidja mi se nasilje :D

nameless1
6.10.2017, 1:29
Izašao je skoro Ruiner (http://store.steampowered.com/app/464060/RUINER/). Imaš i Hatred (http://store.steampowered.com/app/341940/Hatred/).:D

DeCoy
6.10.2017, 2:00
Nuclear Throne i Enter the Gungeon.

Uostalom (http://store.steampowered.com/tag/en/Top-Down%20Shooter/#p=0&tab=NewReleases)...

caine
6.10.2017, 8:02
Meni je Renegade Ops bio veoma zabavan top down shooter.

Dimo
6.10.2017, 9:06
@M1los

Probaj Man of War (http://store.steampowered.com/app/7830/Men_of_War/).
само да није баш тешки хардкор бехемот за којег ми требају дани и недеље само да сконтам основне ствари :D
Ah, ništa...

DeCoy
6.10.2017, 9:39
Izvini, ali šta je to toliko komplikvano kod Man of War?

Bascelik
6.10.2017, 12:31
налетио сам на баговите верзије а и на нету нема никаквих података и материјала о игри осим на њемачком и руском, а не знам ни један ни други :D .
Pojavio se SS skoro na GOGu.
https://www.gog.com/game/sudden_strike_gold
https://www.gog.com/game/sudden_strike_2_gold

director
6.10.2017, 23:34
Поздрав!
Можете ли ми препоручити некакву РТ стратегију, нешто слично Sudden Strike или Blitzkrieg серијалу? Годиште игре није претјерано битно, битно је само да није футуристички фазон.

Дакле, да има доста тактизирања, "пушкарања" (да објасним - да не буде све засновано на једном јуришу који брише све пред собом, него да окршаји трају нешто дуже, да је бољи осјећај борбе), борбе за сваку коту/зграду, итд.
Ух, ал' га закомпликовах :D .

Играо сам Sudden Strike 1 и 2, као и Blitzkrieg обе игре са експанзијама. Код прве ми не лежи што је баш застарјела, налетио сам на баговите верзије а и на нету нема никаквих података и материјала о игри осим на њемачком и руском, а не знам ни један ни други :D . Код Блицкрига не волим монотоност мисија. Мада, обје игре су ми фантастичне, али је једноставно дошло до засићења :) .

Ако нема таквих, може и потезна стратегија, само да није баш тешки хардкор бехемот за којег ми требају дани и недеље само да сконтам основне ствари :D (кхм, TOAW, кхм...) .

Играо сам и Company of Heroes 1 и 2 . Прве сам се заситио а друга ми није нешто легла.

Ето, па ако неко може да помогне гејмеру жедном мириса виртуелног барута... :D

Pogledaj na YT "Faces of War" , nije klasičan RTS ali većini igrača RTS igrača se svideo. Ima nekoliko nastavaka takođe tako da sa njim imaš materijala na duže vreme.

Љуша
19.11.2017, 19:10
This war of mine, Deadlight...... има ли нешто на тај фазон да је графика? Да има тај неки шмек тих игара?

Lex987
19.11.2017, 19:35
Deadlight...... има ли нешто на тај фазон да је графика? Да има тај неки шмек тих игара?

Shank 2

припjat
20.11.2017, 15:47
Prijedlog za neku RPG igru sa bas dobrom pricom. Svejedno je koji je zandr,za neku osrednju konfu(c2d,4gb ram)

Dantheus
20.11.2017, 16:15
Witcher 1 i 2?

припjat
20.11.2017, 17:25
Zaboravio sam napomenuti da mi je grafa gt740.
Witcher,poceo sam igrati,ali se pojavio Wolfenstein new order pa sam prestao.

Acanen
20.11.2017, 18:29
@Љуша
Flashback
Strider
The Swapper
Outland
Shadow Complex

Pogledaj teme tih igara u podforumu platformske igre.

Љуша
20.11.2017, 21:52
Shank 2

@Љуша
Flashback
Strider
The Swapper
Outland
Shadow Complex

Pogledaj teme tih igara u podforumu platformske igre.

Shank 2 и Outland нисам играо. Пробаћу их. Остале сам играо, неке сам и прешао. Прелиставао сам подфорум платформских игара. Нисам нашао бог зна шта а да већ то нисам или играо или погледао.

Dimo
22.11.2017, 9:42
Meni Šenk 2 nikako nije htio da radi co - op, a u tome je prava draž igre (podsjeća na Metal Slug negdašnji). Prčkao sam po vascijelom internetu, ali problem nisam riješio.

Ako te to zanima, da imaš u vidu.

припjat
5.12.2017, 21:09
gta v ili gta iv ? koji je bolji?

Akumu
5.12.2017, 23:32
Meni IV mnoooooooooooooooooogo bolji. Posebno ako instaliraš i Episodes From Liberty City kad pređeš IV.

DeCoy
5.12.2017, 23:38
Meni su misije u četvorci smor, možda pljačka pred kraj izvlači prosek, s' druge strane Episodes su super. Ako se gleda samo osnovna igra, meni je V mnogo zanimljiviji. Ne znam, meni je Niko Belić zanimljiv koliko i Koštunica...

Cracked But Whole
6.12.2017, 0:01
Ja sam skoro igrao obe ponovo (ne u celosti, sad xD) i petica mi ima mnoogo zanimljiviju priču, četvorka je nekad previše depra, i iako priča jeste više hevi ipak mi ne leži. Mislim da je kod GTA najbolji taj humoristični pristup satiri i kritici društva.
Ali opet, atmosfera mi je možda bolja u četvorci. I Trevor kao lik izvlači sve ostale manjkavosti druge dvojice koji su previše stereotipizovani da bi iskakali iz šablona iz kog pokušavaju da iskoče.

doctor
6.12.2017, 1:57
Trevor je najodvratniji lik kojeg sam ikada u video igri bio prinuđen da kontrolišem... Horor.
Kapiram što ljudima leži ali meni bi bio gotivan samo kao sporedni lik.

LoneWolf
6.12.2017, 2:53
Trevor je najodvratniji lik kojeg sam ikada u video igri bio prinuđen da kontrolišem... Horor.

Kapiram što ljudima leži ali meni bi bio gotivan samo kao sporedni lik.

Trevor Philips je tata. Njegov lik objedinjuje sve predrasude i kulturološke fenomene koji prate američkog psihotičnog narko-rednecka sa naglim promjenama raspoloženja, i najjače oslikava pravu prirodu istinskog kriminalca koji s*anja pravi isključivo iz ličnog ćeifa (zadovoljstva) a ne zbog para. Trevor je Al Bundy. Trevor je američki Psycho Dad, ili Postal Dude u svijetu GTA. Bolje mi se on uklopio u GTA setting od tulavog penzionisanog bijelog gangstera a'la Čarli Šin, a duplo bolje od njanjavog yo-man-ghetto-crnca i rumunsko-makedonsko-bjeloruskog wannabesrbina Nike Belića, za čiji voice acting se čak nisu udostojili uzeti nekog vjerodostojnog nego je i prevod bezvezan, tipa prevodili su "can't say I have done that" kao "ne mogu da kažam da imam" i slično.

Akumu
6.12.2017, 4:52
Meni je jedina mana u GTA IV Nikov glas, ništa drugo.

U V njih trojica rade neke neverovatne stvari, da ne spojlujem sad koje. IV ima znatno realističnije misije, priča mi je bolja, humor je crnji, okruženje je zanimljivije, automobili se prirodnije ponašaju, protivnici su interesantniji, likovi su dublji, radio stanice su neuporedivo bolje... bukvalno svaki element igre mi se više sviđa.

V ima plitku priču, a u IV je to fenomenalno urađeno. Ni za jednog lika iz V se nisam vezao kao za Nika, Versetija ili CJ-a, tu je Rockstar baš podbacio, iz mog ugla.

V je nekako light, za današnje klince, a IV je mračna kao nijedan drugi GTA.

doctor
6.12.2017, 10:53
Trevor Philips je tata...

Nisam ja nigde rekao da je njegov lik loš već da je bilo vrlo odbojno i dosadno igrati sa njim. Ne mogu da se identifikujem sa psihopatom, al' mnogima je ovde leglo :D
A i Niko Belić je tupav lik... Dosadan u najmanju ruku.

LoneWolf
6.12.2017, 21:06
Ko ti traži da se identifikuješ? Tom tvojom logikom bi svako dijete koje je igralo Super Mario postalo vodoinstalater😂

Akumu
7.12.2017, 12:32
Dajte preporuku za nešto slično Max Payne-u 1 i 2.

sp01
7.12.2017, 14:43
The Punisher (2005)

filpan
7.12.2017, 14:57
Max Payne 3

Leonida
7.12.2017, 15:05

Stranglehold.

http://www.metacritic.com/game/pc/stranglehold

припjat
7.12.2017, 15:07
Ali je pak GTA 4 dobar i za hdd. Najbolje bi bilo odigrat i IV i V. I nisam razumio ,jel se nastavlja prica sa IV na V ili grijesim?

DeCoy
7.12.2017, 15:17
Nijedan GTA ne nastavlja priču. Ima ponekad nekih manjih referenci, recimo početak Trevorove priče i aftermath prve LC epizode.

http://www.ign.com/wikis/gta-5/Cameos

darkowozzd
7.12.2017, 15:36
Nisam ja nigde rekao da je njegov lik loš već da je bilo vrlo odbojno i dosadno igrati sa njim. Ne mogu da se identifikujem sa psihopatom, al' mnogima je ovde leglo :D
A i Niko Belić je tupav lik... Dosadan u najmanju ruku.

znas ti kako sam se ja identifikovao sa likom kad sam krenuo u teretanu i poceo palcem da pomeram u vazduhu trougao gore gore levo desno kocku krug levo , i ocekivao da izadjem napumpan :rofl:

LoneWolf
7.12.2017, 18:05

Alan Wake

Akumu
7.12.2017, 21:20
To sam probao, ali me izluđuje kamera pomerena u stranu.
Punisher-a sam igrao, nešto malo baš davno, nije mi se dopao.

Probaću Strangehold, deluje dobro.

srksi
19.2.2018, 23:43
Bole me ledja od sedenja, tako da mi je portebno nesto sto se igra s kontrolerom, a sta koristi kontroler vise od konzola? :) Dakle, sta odigrati na PCu preko emulatora? ppsspp, cemu, pcx2, dolphin itd, itd.. Treba mi neka dobra igra, al bez japanskinh tripova, marija, zeldi, sporta, platformisanja, strategija... Dobra akcija i single player iskustvo. Dobar primer bi bio Dead space extraction koji sam odigrao, svi god of war, znam za shadow of colosus, al mi se to bas sad nekako ne igra, Bayonetu 2 cuvam za kad budem bas u raspolozenju, idk, neku predlog?

nameless1
20.2.2018, 3:12
A zašto jednostavno ne odigraš neku PC igru sa kontrolerom?

DeCoy
20.2.2018, 3:44
Upravo tako, 3/4 PC igara rade sa kontrolerom.

k750
22.3.2018, 20:09
Znate onaj osećaj kada vam se igra CoD, ona stara verzija II svetski rat?
Preporučite nešto što može da nadomesti taj osećaj kao kada se igrala ta čuvena igra.
Igrao sam novije verzije CoD-a, nisam igrao novi Wolfenstein...
Čitam ovu temu unazad, možda mi se dopada FEAR, nisam nikad igrao.
Ne znam... neka pucačina ali da nije sci-fi, na kraju krajeva može i nešto sci-fi ali da nije sa onim novim puškama, pa nišani neki neonski itd... to uvek negativno utiče na igrivost :D
I još jedno pitanje, Metro 2033 mogu da igram, moj računar ispunjavam zahtevnost, međutim imam 32bit sistem, i kaže da igra ne može da se pokrene na tom sistemu. Da li je to do verzije koju sam nabavio ili igra ne radi na 32bit sistem?

Konfiguracija:
GT240
2GB RAM
core2duo e8400

DeCoy
22.3.2018, 20:16
MoHAA, MoHPA, Brothers in Arms serijal...

srksi
22.3.2018, 21:26
Clanstvo u vojski i policiji ima dobru igrivost, nisku hardversku zahtevnost i samo najobicnije puce! :P
Probaj Spec ops the line, Call of juarez Gunslinger

director
22.3.2018, 22:31
Znate onaj osećaj kada vam se igra CoD, ona stara verzija II svetski rat?
Preporučite nešto što može da nadomesti taj osećaj kao kada se igrala ta čuvena igra.
Igrao sam novije verzije CoD-a, nisam igrao novi Wolfenstein...
Čitam ovu temu unazad, možda mi se dopada FEAR, nisam nikad igrao.
Ne znam... neka pucačina ali da nije sci-fi, na kraju krajeva može i nešto sci-fi ali da nije sa onim novim puškama, pa nišani neki neonski itd... to uvek negativno utiče na igrivost :D
I još jedno pitanje, Metro 2033 mogu da igram, moj računar ispunjavam zahtevnost, međutim imam 32bit sistem, i kaže da igra ne može da se pokrene na tom sistemu. Da li je to do verzije koju sam nabavio ili igra ne radi na 32bit sistem?

Konfiguracija:
GT240
2GB RAM
core2duo e8400

Probaj Heroes & Generals. Vrlo dobar FPS i uz to još i free to play.

daimy2017
31.3.2018, 22:58
Uglavnom sta pise na igrici je tacno....ako pise da ti je potrbno vise od 32 bita pridrzavaj se toga....pogotovo ako kupujes novu igru...skupljace ti prasinu na polici kao sto ih i ja imam par pa sam poceo citati....:) Prelazne igre sa XPa na sedmicu i vise su sve neigrive....Raspitaj se jos oko toga...Sto se samih igrica tice Metro prvi deo sam igrao i odlicna je..Starije igrice ti traze stariju ili manju konfiguraciju....FEAR 1 takodje odlicna,mozda i najbolji deo u triologiji po meni. Mozda ti nisam nesto pomogao ali sam pokusao.:dedica:

SHMEKER
1.4.2018, 19:02
Preporucite neku igricu uz sta jos moze da se uziva na volanu pored ( ets2, omsi 2, dirt delova, wrc i svega novijeg da se izrazim tako) :D

darkowozzd
2.4.2018, 1:49
Preporucite neku igricu uz sta jos moze da se uziva na volanu pored ( ets2, omsi 2, dirt delova, wrc i svega novijeg da se izrazim tako) :D

GRiD , GRiD 2, GRiD Autosport , project cars (teska simulacija) , project cars 2 ,

wario
3.4.2018, 23:38
Koji je najbolji deo Heroes of Might and Magic da igram?

DeCoy
3.4.2018, 23:55
Zar treba postavljati ovo pitanje?

Treći...

Aibo
4.4.2018, 10:29
A ja baš obnavljam to gradivo, sinoć sam satima čistio jednu tvrdoglavu mapu. :D

https://snag.gy/TSBECN.jpg

Odigraj i 5-icu posle obavezno, odlična je i to igra. Ja ću je ponoviti u nizu nakon 3-ke ovog puta.

Miki1987
5.4.2018, 14:07
Zar treba postavljati ovo pitanje?

Treći...

Други.

https://image.dosgamesarchive.com/screenshots/tscreen.gif

SHMEKER
3.5.2018, 20:50
Pozdrav drugari, hteo bih da kupim neku survival crafting igricu pa mi treba savet šta uzeti, pritom da ima ljudi koji igraju i dalje,najviše za oko su mi zapale 7 days to die i Rust, mada vidim da ima baš dosta igrica na tu foru, inače moram da napomenem da nemam baš neki wow komp, u pitanju je amd phenom x4, gtx 460 1 gb, i 10 gb ddr3 memorije, tako da bacite neku preporuku šta bi bilo najpametnije uzeti, a da može da radi iole okej. 😁

director
3.5.2018, 23:01
od te dve 7 days za SP a rust za MP. Mada moraćeš da oboriš podešavanja za 7DTD da bi ti radio ok.

SHMEKER
4.5.2018, 10:37
Nemam ja komp za Rust ipak, a zašto 7 days to die za SP zar nema MP mod?

director
4.5.2018, 20:38
Igra je prilično loša u multiplayer-u. Ne verujem da tu uopšte ima igrača. No probaj

darkowozzd
24.5.2018, 2:33
trazim nesto tipa ... rts/arpg , Steampunk/scifi (ne kao starcraft, vise kao warhammer dawn of war 2/3) , mozda cak i kao total war-warhammer crossoveri , al da moze da se pokrene na mojoj kanti
(gtx 650, intel pentium g630 2.7ghz dualcore, 8gb rama , u 720p)

Starface
17.6.2018, 19:21
Neka igra na fazonu The Hidden ili taj neki fazon, Znaci da na foru cloak-a tj nevidljivosti ubijate druge, multiplayer igra?

predator123
27.6.2018, 0:33
Pozdrav svima, bilo kakva preporuka je dobro došla :D. Dugo nisam ništa prelazio, a dobio sam želju, volju i nešto slobodnog vremena. Neka igra tipa L.A. Noire ili Murdered: Soul Suspect (poslednje što sam igrao pre oko dve godine ali mi se ne prelazi ponovo xD) bi dobro legla :D. Na moju žalost novije igre mogu sanjati xD pa ako imate nešto za preporuku, slobodno predložite :D. Unapred zahvaljujem :D.

Inače moja konfiguracija:
- Phenom II x4 955 BE - 3,2 GHz
- Gigabyte HD 5750 1GB
- 8GB RAM memorija

wario
6.7.2018, 21:00
Presao sam Cuphead i Shovel Knight, treba mi tako neka igra

Shonkas
6.7.2018, 22:10
Pozdrav svima, bilo kakva preporuka je dobro došla :D. Dugo nisam ništa prelazio, a dobio sam želju, volju i nešto slobodnog vremena. Neka igra tipa L.A. Noire ili Murdered: Soul Suspect (poslednje što sam igrao pre oko dve godine ali mi se ne prelazi ponovo xD) bi dobro legla :D. Na moju žalost novije igre mogu sanjati xD pa ako imate nešto za preporuku, slobodno predložite :D. Unapred zahvaljujem :D.

- Gigabyte HD 5750 1GB
- 8GB RAM memorija

The Raven Remastered

darkowozzd
7.7.2018, 21:29

- Gigabyte HD 5750 1GB
- 8GB RAM memorija
mafia 2

predator123
13.7.2018, 22:14
@Shonkas i darkowozzd

Hvala puno na preporukama :). Ubrzo nakon mog posta ovde izašla je Crash trilogija, jedne od omiljenih igara moje mladosti :D. Definitivno ću probati Gavrana, nadam se da ću uspeti nekako pokrenuti igru i biti koliko toliko igrivo na mom računaru.

Iako sam igrao legendarnu Mafiu i sa nestrpljenjem čekao drugi deo, zbog hardverske nemogućnosti da igram drugi deo u trenutku kada je izašla kao i kritika na račun ove igre jednostavno sam je izgubio iz vida bez obzira što je i treći deo izašao :D.

Hvala vam puno još jednom :)

nameless1
14.7.2018, 2:18
@predator123

Probaj Still Life 1 & 2..

Alokin9
18.7.2018, 14:29
Postoji li nešto slično Dont't Starve Together da se igra s drugarima? Neko prezivljavanje, a da je zanimljivo ili ima interesantan svijet i slicno :)

Moze i generalno preporuke za coop igre za 3-4 ljudi, a da nisu ove najpoznatije poput Payday, L4D2...

DeCoy
18.7.2018, 14:56
The Wild Eight, The Forest ako ti ne smeta pogled iz prvog lica...

Odličan casual coop je Overcooked, uskoro izlazi i drugi deo.

Uros12
4.8.2018, 23:51
Nekoliko dobrih non-military FPS igara? A da nije u pitanju naučna fantastika ili divlji zapad...

srksi
5.8.2018, 1:03
hmmmmmmmmmmmmmmmmm.... Jedino sto mi pada na pamet da moz da zadovolji ove kriterijume je SWAT 4 i battelfield hardline, nisu military, nego police pucacine. Placam pivo ko nadje jos neki FPS koji zadovoljava ove kriterijume!

DeCoy
5.8.2018, 9:24
FarCry Primal

Skenderevo
5.8.2018, 19:10
Clive Barker's Undying

filpan
5.8.2018, 19:29
Bilo koji Far Cry

Leonida
5.8.2018, 21:10
Metro 2033 i njegov nastavak (Last Light).

makiem
6.8.2018, 21:02
Shadow Warrior, mada nije iskljucivo pucacina, ali je ekstra zabavna...

daimy2017
19.8.2018, 15:39
Clive Barker's Undying je odlična igra, jedna od boljih koje sam igrao.

Akumu
12.9.2018, 21:47
Igra mi se neka zanimljiva vožnja za PC koja nije NFS. Može preporuka? Bitno mi je da mogu lepo da je igram džojpedom, volan nije opcija.

mvasic
12.9.2018, 22:00
Forza Horizon serijal?

Akumu
13.9.2018, 0:17
Koja je najbolja?

mvasic
13.9.2018, 2:04
Meni se Forza Horizon 3 bas svideo. Igrao ga i na PC, i na Xbox.

Forza Horizon 4 izlazi pocetkom oktobra. Demo bi trebalo da je dostupan (i PC, i Xbox).

srksi
13.9.2018, 2:24
Split Second, Ridge racer unbounded

DeCoy
13.9.2018, 10:47
Burnout Paradise, izašao je skoro remaster.

Akumu
13.9.2018, 12:44
Mape u Burnout Paradise mi jako liče na Most Wanted iz 2012, verovatno zato što je Criterion radio obe igre.

Probaću sve, hvala. Bilo bi odlično kad bi mi Forza 3 radila sa hardverom koji imam, makar na low.

Љуша
13.9.2018, 20:06
Igra mi se neka zanimljiva vožnja za PC koja nije NFS. Može preporuka? Bitno mi je da mogu lepo da je igram džojpedom, volan nije opcija.

Имаш Super Street The Game. Скоро изашла. Једино што аута нису лиценцирана. Али није лоша. Уличне трке.

O-6rXcdwA6g

marbogi
14.10.2018, 13:15
Neka Sci-Fi, Pvp igra?

darkowozzd
14.10.2018, 15:58
Neka Sci-Fi, Pvp igra?

nema ih puno... Planetside 2, Robocraft,Eve online ("pvp" :rofl: ). ima jos par al nmg da se setim.

DeCoy
14.10.2018, 17:39
Quake Champions?

CTOJAH
25.11.2018, 21:12
Preporucite mi igru (PC) koja ima trke glisera (ili druga vozila) uradjenu dobro kao u The Crew 2. Bolju fiziku vode nisam video :eek: ali od The Crew 2 odvaja me MMORPG elemenat i always online.

REFERENCE VIDEO:

DWJXaO1zvlo

srksi
26.11.2018, 14:41
Jedino sto znam na tu temu je Aquadelic GT

CTOJAH
26.11.2018, 17:42
Jedino sto znam na tu temu je Aquadelic GT

Fala lepo.
Nije lose, ali pregazilo ju je vreme - mozda je pre 4 godine bila sasvim OK ?!

Ima li sta novije (kvalitetnije) ?

JzmA
27.11.2018, 3:27
@CTOJAH

Nisam igrao Just Cause 3, ali JC2 izgleda prelijepo u gliseru, a i avionu.

wario
27.12.2018, 17:37
preporucite mi neku igru

DeCoy
27.12.2018, 17:39
Tetris

wario
27.12.2018, 17:40
Tetris
Igrao.

srksi
27.12.2018, 17:49
Party Girls za ps2!

wario
27.12.2018, 17:57
Imam samo pc.

choi
27.12.2018, 18:44
Wet The Sexy Empire (http://retrospec.sgn.net/users/tomcat/yu/magshow.php?auto=&page=71&all=SK_97_10).
Bila igra meseca u tom broju, sa odličnom ilustracijom koja je tad korišćena za prikaz igre meseca i koja se u ovom slučaju lepo i slaže sa slikama :)

DeCoy
27.12.2018, 19:53
Igrao.

Igraj opet...

Akumu
27.12.2018, 20:14
Hollow Knight

srksi
27.12.2018, 21:18
Ili bar konkretizuj zanr koji te interesuje da bi izbego trolovanje!

wario
29.12.2018, 2:34
Ili bar konkretizuj zanr koji te interesuje da bi izbego trolovanje!
Bilo koji zanr vazno mi je samo da je igra dobra/zanimljiva.

Hollow Knight
Igrao.

choi je napisao:

Wet The Sexy Empire (http://retrospec.sgn.net/users/tomcat/yu/magshow.php?auto=&page=71&all=SK_97_10).
Bila igra meseca u tom broju, sa odličnom ilustracijom koja je tad korišćena za prikaz igre meseca i koja se u ovom slučaju lepo i slaže sa slikama
Igra je iz '97. Da li to moze na win 7?

choi
29.12.2018, 10:19
Može na win7 ako nađeš GOG verziju (takođe je pod drugim imenom na GOG bila u prodaji - Lula: The Sexy Empire).

Pre mesec dana je uklonjena iz prodaje na GOG, pa ne možeš kupiti na taj način:
Link za obaveštenje o prestanku prodaje (https://www.gog.com/forum/lula_the_sexy_empire/lula_the_sexy_empire_removal)

Edit: Možeš u ovom videu videti nekih interesantnih predloga za kupovinu na steam-u dok traju sniženja:Video sa predlozima (https://www.youtube.com/watch?v=bQBOkzZdpIA)
Ima po nekoliko predloga zanimljivih igara u kategorijama cena do 5 evra, do 10 evra i preko 10 evra.

torivoje
30.12.2018, 7:45
ARMA: Cold War Assault (+ Red Hammer = Operation Flashpoint: Cold War Crisis) , jedna od 5 koje bih "poneo na pusto ostrvo".Kupih čak 2 legalne fizičke kopije i još skinuh treću zakrpljenu (digitalnu) na koju mi legalni serijski broj dade pravo.

Modova (čak i sa ex-Yu prostora) na tone : od horor-varijanti (zombiji,demonologija,stalkerisanje),preko operacije "Barbarosa",do rata u Vijetnamu.
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Flashpoint:_Cold_War_Crisis

Mihael87
7.1.2019, 23:52
Drugari, pokušaću što bolje da objasnim šta mi je potrebno.

Elem, sin je nedavno počeo da igra FPS igre, Ring of Elysium sam mu instalirao (Tu moze i prvo i trece lice) i svideo mu se fazon. Sada, on i moja supruga bi zajedno hteli da igraju neku igru na sličan fazon, ali stariju, jedno protiv drugog ili njih dvoje zajedno protiv CPU ili botova, ali, na dva kompjutera. Ono sto je bitno jeste da mora da bude neka starija igra, pošto je zenin laptop malo stariji, pa neke novije igre nema sanse da pokrene. Grafika nije bitna, ni jedno ni drugo ne pate za tim, vec je bitno samo da je igra ok.

Recimo da je neki od stariji CS ok varijanta, jer bih mogao da namestim botove pa da igraju protiv njih zajedno (Ne znam koliko bi to bilo tesko da namestim, jer sam CS poslednji put igrao pre 10 godina, pa ni ne znam koji je najbolji za njih, odnosno koja verzija, a da je starija).

Pored CS, šta mislite da bi im odgovaralo, a ponavljam, da se igra na dva kompa u co-op modu, a da moze preko neta da se poveze, da naprave sobu ili nesto drugo a da je jednostavno :)? U pitanje dolaze igre do 2012. godine recimo, pucacine znaci.

Hvala unapred.

Snipe
8.1.2019, 0:05
Battlefield 2

Treba ti Crossover LAN kabel da direktno povezes dva racunara kako bi mogli razmenjivati komunikaciju, malo podesavanja oko IP, i njih dvoje mogu da igraju Local LAN (Connect to IP) protiv botova ili jedno protiv drugog sa botovima, zavisi kako se dogovore.

Davno sam sa bratom igrao tako, guglao sam kako podesiti pa ti preporucujem isto da guglas, ono sto je sigurno znam da se moze igrati.

Pozdrav.

Pinstripe
8.1.2019, 1:44
Dugo nisam petljao oko toga ali bi trebalo i da može preko Hamachija.
Neke igre se mogu igrati i preko Game Rangera, Garene (ako još postoji)...
Ne drži me za reč, kucam ovo jer pamtim kako i preko čega smo igrali ranije...

tortiljac
8.1.2019, 13:38
https://i.postimg.cc/pyDTHGCf/Terrordrome-Rise-of-the-Boogeymen.png (https://postimg.cc/pyDTHGCf) https://i.postimg.cc/CdF1wCQ9/e9e83b69fe3a1128e3aa3aff3d616077.png (https://postimg.cc/CdF1wCQ9) https://i.postimg.cc/r0gqDbP3/maxresdefault.jpg (https://postimg.cc/r0gqDbP3)

razvaljivačka igra :to_care:

Akumu
8.1.2019, 16:43
Quake III Arena bre, nema bolje od toga.

filpan
8.1.2019, 18:55
^Kod mene je mrtva trka bila izmedju QIII Arena i Unreal Tournament-a svojevremeno.

doctor
9.1.2019, 1:36
Drugari, pokušaću što bolje da objasnim šta mi je potrebno.

Elem, sin je nedavno počeo da igra FPS igre, Ring of Elysium sam mu instalirao (Tu moze i prvo i trece lice) i svideo mu se fazon. Sada, on i moja supruga bi zajedno hteli da igraju neku igru na sličan fazon, ali stariju, jedno protiv drugog ili njih dvoje zajedno protiv CPU ili botova, ali, na dva kompjutera. Ono sto je bitno jeste da mora da bude neka starija igra, pošto je zenin laptop malo stariji, pa neke novije igre nema sanse da pokrene. Grafika nije bitna, ni jedno ni drugo ne pate za tim, vec je bitno samo da je igra ok.

Recimo da je neki od stariji CS ok varijanta, jer bih mogao da namestim botove pa da igraju protiv njih zajedno (Ne znam koliko bi to bilo tesko da namestim, jer sam CS poslednji put igrao pre 10 godina, pa ni ne znam koji je najbolji za njih, odnosno koja verzija, a da je starija).

Pored CS, šta mislite da bi im odgovaralo, a ponavljam, da se igra na dva kompa u co-op modu, a da moze preko neta da se poveze, da naprave sobu ili nesto drugo a da je jednostavno :)? U pitanje dolaze igre do 2012. godine recimo, pucacine znaci.

Hvala unapred.

Return to Castle Wolfenstein sa RTCWCoop modom, radi na bilo kakvom kompu i razvaljuje koliko je dobra akcija.

Isto i Splinter Cell Chaos Theory co-op kampanja kao i Conviction ako treba vise akcije manje sunjanja.

Rainbow Six Vegas/Vegas 2, takodje.

Zli Zoe
10.1.2019, 16:49
Izvinite sto upadam kao padobranac, ali da li postoji neka relativno novija snow based igra za PC koja bi mogla da se igra na istom racunaru u dvoje kao split screen ili tako nesto? Bilo da se radi o motornim sankama, skijama, snoubordu itd. samo da je na snegu. Vidim samo ovaj Steep, ali izgleda da ne moze ovo sto ja trazim... A na kraju krajeva moze i nesto starije ako ima.

Acanen
10.1.2019, 23:58
Snow Moto Racing Freedom

White Ripper
1.2.2019, 17:06
Molim vas za preporuku RPG-a sličnog Dragon Age-u, onakva mehanika, da klikćem ko koga napada, kad treba moći da ispaljuju i slično.
Ne bih Divinity Original Sin, ono sa potezima ko na karte mi se uopšte ne sviđa, više neki real-time strateški tip.
Hvala unaprijed na predlozima. Još ako ima neku solidnu priču, bilo bi super. ne moraju da budu mačevi, može i vatreno oružje ako ima išta slično. :)

director
2.2.2019, 11:23
Od novijih igara dosta su hvaljeni Tyranny i Pillars of Eternity 1 i 2.

Leonida
2.2.2019, 12:23
Dodao bih tu jos Pathfinder Kingmaker, a od starijih naslova Star Wars: Knights of the Old Republic 1 i 2 kao i Baldurs Gate serijal. Mozda i Neverwinter Nights 2, mada mi je glavna kampanja bila poprilican smor. Citam da su ekspanzije (pogotovo Mask of the Betrayer) dosta bolje.

Imas i Awakening ekspanziju za Dragon Age ako je vec nisi presao, dodaje jos nekih 15-20h gameplaya.

real022
4.2.2019, 22:00
Počeo sam da gledam Lost in Space seriju, pa me zanima koja igra je u nekom smislu "najkompatibilnija"?

Nisam igrao Mass Effect (što mi prvo pada na pamet), ali probao bih bilo šta i bilo koji žanr.
Svemirsko - istraživačke igre sam do danas uglavnom sve propustio.

m1aden
4.2.2019, 22:24
Mars: war logs, ali se neces bas usreciti sa njim...

Dead Space je odlican ali je horor...

Osim ako nisi probao Knights of the old republic u star wars univerzumu koji je dosta star ali neprevazidjen do dana danasnjeg...

Sa avanturama je prica drugacija, mislim da ih ima dosta koje su bas u nekom lost in space maniru...

Ako nisi igrao ME onda ti ni ne treba drugo 😉

wario
8.3.2019, 22:20
Moze li mi neko preporuciti igru slicnoj ovoj

https://www.youtube.com/watch?v=RyNZMts-H7M

Bascelik
9.3.2019, 14:32
ofqhO-9CznM

srksi
6.7.2019, 15:24
Sta pokloniti "to woman of opposite sex"? Hteo sam drugarici da uzmem Planet alpha, ali se nisu bas nesto proslavili popustom. Nesto "under 5e" kategoriji :)

DeCoy
6.7.2019, 15:30
Cook, Serve, Delicious 2, malo izlazi iz budžeta, prvi deo je 2.5 evra.

Dantheus
6.7.2019, 21:36
Anna's Quest? :)

wario
9.7.2019, 20:45
treba mi neka igra da je jednostavna da ne treba puno da se misli, da je zarazna, jel ima takva? samo nemojte tetris.

Dantheus
9.7.2019, 21:05
^Stardew Valley?

srksi
9.7.2019, 21:13
treba mi neka igra da je jednostavna da ne treba puno da se misli, da je zarazna, jel ima takva? samo nemojte tetris.
I te kako ima! probaj Getting over it with Bennett Foddy, ali iskljucivo na svoju odgovornost!

wario
10.7.2019, 10:32
^Stardew Valley?

ne odgovara. ma treba mi neka kao recimo stare dobre bubble bobble, snow bros, metal slug. jel ima danas neke takve?

Pinstripe
10.7.2019, 14:14
Meni su za opuštanje ganglija dobre The Islander i Rock N Roll Defense.
Odigram pola sata- sat, opustim glavu totalno.

Edit: Totalno sam zaboravio na Glass Masquerade!

wario
10.7.2019, 14:49
jel ima neka kao Limbo?