Prikaži potpunu verziju : Preporučite mi igru!
Strane :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
20
21
22
23
mislim da odma na pocetku mogu da idu i u atribute i skilove, ali nisam siguran
Pitam, jel cesto te stvari znaju da budu odbojne pocetnicima. Kad sam ja poceo da igram KotOR, vec sam bio maher za 3.0e DnD pravila, pa mi je sve to vec bilo poznato.
Obicno na pocetku igrac nema ideju, sta tacno dobija sa cime.
Zato bi trebao da krene Arcanum, jer tamo pise ispod svakog lika koje su mu sposobnosi i karakteristike, prednosti i mane , pa cak i mala biografija koja dobro dodje kao neko predznanje i uvlaci u igru.
Nash Knight
14.1.2012, 18:21
Ne slažem se. Arcanum jeste jedan od najboljih RPG-eva na svetu ali je težak i komplikovan u pm. Ja bih mu za početak recimo preporučio IceWind Dale, to je RPG, D&D pravila, ali je intuitivan i nije mnogo komplikovan. I on je težak ali tek kasnije, do tad će da se uhoda.
Prvo i osnovno, treba obavezno krenuti sa nekim RPG-om, koji ga nece, odma na prvu loptu zbuniti nudeci mu detaljno ogroman izbor sto se tice kreacije lika (tu ne racunam kozmetiku).
Slažem se, i zato treba da uzme Planescape: Torment. Čak i da pogrešiš sa izborima, prećićeš igru bez problema, a usput ćeš i učiti na svojim greškama.
Jel postoji neka igrica kao gran turismo za PS2 ,takva neka samo da bude za PC :)
Skenderevo
14.1.2012, 22:39
Evo jedno pitanje za dežurne u RPG podforumu:
Sa kojom igrom bih mogao da zaplovim u RPG vode? POŽELJNO je da igra bude laka. Što se tiče grafike, ništa mi ne smeta, svejedno mi je.
Mass Effect ili The Witcher.
Tek kasnije ove malo starije igre, koje te u pocetku mogu odbiti komplikovanoscu (a mozda i grafikom).
Sa kojom igrom bih mogao da zaplovim u RPG vode? POŽELJNO je da igra bude laka. Što se tiče grafike, ništa mi ne smeta, svejedno mi je.
Vampire The Masquerade: Bloodlines. Mislim da igra nije preterano komplikovana. Samo bih ti preporučila da ne igraš klan Malkavian prvi put, pošto ne leži svakome.
The Witcher obavezno da probaš, nije čistokrvan RPG. Što se tiče težine, stvarno je lak, ne moraš čak ni preterano da budžiš lika. O muzici tek da ne pričamo...Keca obavezno, dvojka ako želiš. Lično, dvojka me razočarala. Ok je, ali nije na nivou keca.
Mass Effect je kul, možda bi mogao da kreneš prvo od njega, ako si igrao prvo pucačine.
Onda bi mogao da odigraš Kotor, Dragon Age: O, Gothic II...
I na kraju, OBAVEZNO Baldur's Gate I i II + ekspanzije, Fallout 1 i 2, Arcanum, Torment.
Samo da napomenem da se BGI & BGII, F1, F2, Arcanum, PS:T jako dugo prelaze, tako da je bolje da ih igraš kad budeš imao vremena.
Deus Ex je isto kul, mada ume da bude ponekad mučan zbog grafike, al' navikneš se. Ima i mod koji poboljšava grafiku...
Fallout New Vegas.
Ne slažem se. Arcanum jeste jedan od najboljih RPG-eva na svetu ali je težak i komplikovan u pm. Ja bih mu za početak recimo preporučio IceWind Dale, to je RPG, D&D pravila, ali je intuitivan i nije mnogo komplikovan. I on je težak ali tek kasnije, do tad će da se uhoda.
Uh...uz svo dužno poštovanje, Naš Viteže, ali IWD je idealan ako hoćeš da ga odbiješ od RPGa za sva vremena :( Govorim iz ličnog iskustva - ja poslije IWDa umalo nisam odustao od igranja BGII . Za IWD moraš još prije početka igranja odlično da poznaješ AD&D pravila, zato što je neke odluke na samom početku nemoguće ispraviti - zamisli (meni se desilo) da počneš da igraš sa paladinom, rendžerom, fajterom, druidom, bardom i magom. Do Dragon's Eye i ide nekako, poslije možeš da se, da 'prostiš moj klačanski, hebeš bez thiefa (a bez klerika svakako). A raspored atributa da ne pominjem...
Ono što njemu treba kao početniku je, kako reče player1, nešto sa jakom pričom i/ili atmosferom i blagim rpg flavour-om, ali nekomplikovanim pravilima (ili alternativno, da igra geeralno bude laka). Zato su Vičer (varijanta 1) i prvi Baldur ili NWN2 (varijanta 2) IMO dobre preporuke - kod ova druga dva, sve i ako se zezneš sa kreacijom lika, imaš ekipu da te vadi. ME i Deus Ex takođe, njih sam zaboravio (mada baš nisu RPGovi).
KotOR je u principu isto dobar, ali ima gadan problem sa balansom na prelazu između obične u Jedi-klasu, tu se i veterani napate.
Red Dragon
15.1.2012, 14:58
Joxa, ne slusaj ove, vidis da ne znaju sta pricaju, oce da ti istraumiraju ulazak u rpg svet.:D:D:D
Ako ti zaista nije bitna grafika, lepo krenes ovako:
Prvo Fallout 2, pa Fallout 1 (ovim redom, veruj mi), pa onda uletis u fantasticni svet Planescape: Torment, onda svratis u vampirski svet Vampire: Bloodlines, onda odes u Star Wars univerzum sa KOTOR 1 i 2, onda Neverwinter Nights 2 (sa sve ekspanzijama) pa onda se vratis na Baldurs Gate 1 i 2, pa Arcanum, a onda Mass Effect 1 i 2, i onda proveris zasto se svi toliko dive Witcheru 1 i 2.:D
Onda se lepo ovde vrati za 9 meseci (ili nedelja, zavisi od vremena koje imas na raspolaganju :D), pa pitaj dalje.:D Mada mislim da ce ti ovih 15-ak igara dati pristojnu predstavu o rpg svetu.
Sa kojom igrom bih mogao da zaplovim u RPG vode?
The Witcher.
Arcanum
Dajte čoveku nešto lakše
KotOR, Dragon Age: Origins
Ne slažem se.Ja bih mu za početak recimo preporučio IceWind Dale
Slažem se, i zato treba da uzme Planescape: Torment.
Mass Effect
Fallout New Vegas.
...:kreza:
Pa... bar smo mu suzili izbor na dvadesetak naslova :)
nameless1
15.1.2012, 16:25
Prvo Fallout 2, pa Fallout 1 (ovim redom, veruj mi)
Zasto tim redom? Mislim da na taj nacin nece stvoriti postovanje prema kecu..
Ni ja nisam stvorio postovanje o kecu, i ne vidim nista lose o tome.
F2 je mnoooogo superiornije igra, a kec mu dodje ko F2lite prequel, u poredjenju.
nameless1
15.1.2012, 17:37
Pa, zbog toga i kazem! F2 je daleko bogatija igra, ali ipak je od keca sve pocelo, tako da treba ici tim redosledom..
Red Dragon verovatno misli da kada neko odigra prvo dvojku, setting i atmosfera ce ga toliko oduseviti da ce zeleti da obrne i keca. To je bio slucaj sa mnom, pa sam na kraju ostao razocaran..
...:kreza:
Pa... bar smo mu suzili izbor na dvadesetak naslova :)
Ma idi... xD
Mislim da bih mogao da krenem sa nekim novijim naslovima, pa polako ka starijoj, hard-core kategoriji. Na primer sa Mass Effect (i dvojka posle; verovatno je ovo logični početak kada su mi bljuvotine tipa Battlefield i CoD dosadile), pa DA:O, pa KotOR (i dvojku)... Onda da krenem sa čime hoću, recimo Fallout-om.
Hvala na odgovorima (na MNOGO odgovora)... Ako ima neko šta da doda, I'll look forward to it.
P.S. Samo da se cene hard diskova snize... Da ima mesta za sve. ;)
Ni ja nisam stvorio postovanje o kecu, i ne vidim nista lose o tome.
F2 je mnoooogo superiornije igra, a kec mu dodje ko F2lite prequel, u poredjenju.
Kec je postavio standarde, dvojka ih je obogatila i zbog toga ce meni uvek biti F1 > F2.
(isto vazi i za mnoge nastavke, evo ove godine portal i deus)
Uostalom, neko KO TEK POCINJE da igra RPG, kec ce mu biti prijemciviji jer je donekle i laksi i kraci.
Mozda je najbolje da covek krene od nekog polu-RPGa tipa DE3.
Trine je platformska igra u kojoj vodis viteza, lopova i carobnjaka, lagana i prijatna za oko.
Limbo je logicka platformska igra prepoznatiljiva po crno beloj grafici i sumornoj atmosferi.
Braid, iako deluje kao Mario, je najveci mindfuck od svih, jer je gameplay zansovan na manipulaciji vremena.
To su moje omiljene 2D igre u poslednjih par godina. I garantujem za kvalitet svake od njih :p
Hvala, igrao sam Limbo, oduševila me igra! Ostale ću probati.
Pored onoga sto ti je vec preporuceno, probaj i Machinarium..
Beyond Good & Evil i Psychonauts su takodje fantasticne igre, koje iako imaju 3D grafiku, zrace nekakvim smekom karakteristicnim za 2D igre, tako da se neces pokajati ako ih odigras..:dedica:
Ovo mi se sviđa, upravo downloadujem! Hvala!
Ako trazis 2D igru probaj starije Wormse,tj. one koji su izasli pre Worms 3D,neces se razocarati.Skoro je izasao i Worms Reloaded,isto u 2D fazonu ali ovi stariji naslovi su ipak bolji:)
Wormse igram od kako su izašli!
Igras li na wormnetu ili offline?
Na wormnetu, nik mi je Desmo, tim Planet Ekspres!
Hvala puno svima na kometnarima :n_klanja:
Jel postoji neka igrica kao gran turismo za PS2 ,takva neka samo da bude za PC :)
SpaceCoyote
16.1.2012, 16:52
Postoji li neka igra na foru Battle for Wesnotha ali da ima jedinice sa ranged napadima i da ima aktivne magije (tipa platim manu i ishealujem/dmgujem/stunujem nekoga)?
Obavezno je da bude turn-based i da ima grid (po mogucnosti sa hexovima)
Ljudi, treba mi pomoc, devojka hoce da igramo zajedno neku pucacinu, evo otprilike sta ona hoce, potrebno je samo da je u co-opu, znaci jednog junaka kontrolise ona a drugog ja.
Recimo da bude na fazon Max Payna, zanimljiva prica i sve kao Max ali da moze 2 da nas igra u isto vreme. Moze i preko tastature a moze i prkeo dzojstika posto imam 2.
Moze nesto sto bi moglo i preko internet konekcije, da ona igra na svom a ja na svom kompu ali onda ne nesto starije od 2008 godine recimo. Ali nesto sto nije komplikovano da se podesi posto nemamo mnogo vremena pa ne zelim da izgubimo vreme podesavajuci sve sto je potrebno...
Ne znam bas co-op igru na fazon Max Payne-a,ali recimo Borderlands bi bio dobar izbor preko neta.Odlicna je igra za co-op,a bilo bi dobro i da nabavis DLC-jeve za njega.Moze i najnoviji Serious Sam.Mozda ce neko imati bolje predloge...
Postoji li neka igra na foru Battle for Wesnotha ali da ima jedinice sa ranged napadima i da ima aktivne magije (tipa platim manu i ishealujem/dmgujem/stunujem nekoga)?
Od starijih, Age of Wonders II i AoW Shadow Magic, ako nisi igrao. Od novijih, Fantasy Wars
Nash Knight
16.1.2012, 22:10
Shining Force I & II (za Segu), Battle for Wesnotha ti je u suštini klon te igre. Fantasy General, isto malo starija igra ali neprevaziđena. Panzer General i svih njegovih milion delova i ekspanzija ako voliš WWII i sl. setting-e.
Meni trebaju neke trke za cala. Nije neki zagrizeni njemu je bio ok dirt2 na primer. Pa ako ima tako nesto bilo bi super... I da. Da napomenem grid je igrao dirt3 mu se nije nesto svidela...
Ja bih prporucio CMR4 jeste malo starija ali odlicna cak po meni bolja od billo kojeg dirt-a.
xp professor
27.1.2012, 23:32
Jel mozete meni neki fps da preporucite? Imate konfiguraciju u mom profilu..
Igrao sam Cod1 , Medal of Honor.. tako da to necu. Neka tipicna kampanja
WhenDarknessFalls
28.1.2012, 2:04
Imas ekspanziju za COD1, a trebalo bi da mozes i COD2 da igras na tom kompu, mada nisam 100% siguran.
Dalje, Return to Castle Wolfenstein, Red Faction 2, Project IGI 2, System Shock 2, Shadow Ops: Red Mercury, Deus Ex, Unreal 2: The Awakening...
kristianmarkovic
31.1.2012, 15:57
Znaci nemam sta da igram. U FPS zanru ne podnosim vanzemaljce/zombije/robote i sl, Crysis i Metro 2033 nekako jos mogu da prodju zbog dela sa ljudima, ustvari Crysis je vec suvise. Odigrao Cod mw2, mw3, black ops, battlefield 2,3, medal of honor 2010, crysis 1,2, cak i warhead i mnogo je los, metro 2033. Sta dalje?
3. lice : Odigrao sve Assassin's Creedove, Gta 4 mi se smucio, iscekujem Max Payne 3 i Tomb Raider. Sta dok ne izadju? Batmana nikad nisam voleo. Opet naglasavam ne volim cudovista raznih vrsta, znaci skyrim i to tako ne dolazi u obzir.
Voznje: Dirt 2,3 su vrh, Grid je vrh, nije mi jasno zasto burnout ima 9 na gamespot-u, nfs shift 2 unleashed sam probao da igram. Gadi mi se. Sta da igram a da ne kupijem Xbox, steta sto Forzu prave samo za tu platformu.
Nikog ne pokusavam da vredjam ovde, samo jasno pokazujem svoj ukus. Volim da rokam ljude a ne vanzemaljce/cudovista, ne volim da bijem magijama i volim da se auto slupa ako ne ukocis.
Znaci nemam sta da igram. U FPS zanru ne podnosim vanzemaljce/zombije/robote i sl, Crysis i Metro 2033 nekako jos mogu da prodju zbog dela sa ljudima, ustvari Crysis je vec suvise. Odigrao Cod mw2, mw3, black ops, battlefield 2,3, medal of honor 2010, crysis 1,2, cak i warhead i mnogo je los, metro 2033. Sta dalje?
3. lice : Odigrao sve Assassin's Creedove, Gta 4 mi se smucio, iscekujem Max Payne 3 i Tomb Raider. Sta dok ne izadju? Batmana nikad nisam voleo. Opet naglasavam ne volim cudovista raznih vrsta, znaci skyrim i to tako ne dolazi u obzir.
Voznje: Dirt 2,3 su vrh, Grid je vrh, nije mi jasno zasto burnout ima 9 na gamespot-u, nfs shift 2 unleashed sam probao da igram. Gadi mi se. Sta da igram a da ne kupijem Xbox, steta sto Forzu prave samo za tu platformu.
Nikog ne pokusavam da vredjam ovde, samo jasno pokazujem svoj ukus. Volim da rokam ljude a ne vanzemaljce/cudovista, ne volim da bijem magijama i volim da se auto slupa ako ne ukocis.
U istoj sam dilemi kao i ti i potpuno isto tako razmisljam...zato ovih dana se zesce smaram,trenutno samo povremeno Dirt 3 i PES2012 sa komsijom igram,ostalo sam sve obrisao. Cekam Grid2 i Euro Truck simulator 2 i nadam se nekoj dobroj pucacini u skorije vreme :)
Evo da se nadovezem na vase "muke" - i ja isto. Sve sto sam zeleo da odigram odigrao, nesto do kraja, nesto i krace. Sad nemam neku igru koju igram...
Ne znam kako stojite sa multiplejerom, ali ako imate mogucnosti da igrate neki MP, onda definitvno da probate tako nesto... Ja sam dao par evrica i dobio dosta zabave od Bad Company 2 (izmedju ostalih MP naslova - njega bih najvise preporucio za ljude koje vole FPS-ove)
Ja igrao Skyrim smorio me na nekih 40% igre, tako je i sa svakom Elder Scrolls igrom, krenem sa takvim zaletom i sa toliko entuzijazma i dosadi mi .. :|
Sad cekam Kingdom of Amalur i Diablo III...
3. lice : Odigrao sve Assassin's Creedove, Gta 4 mi se smucio, iscekujem Max Payne 3 i Tomb Raider. Sta dok ne izadju?
Mafia 1&2, L.A. Noire ?
Ja te razumem u potpunosti, i meni se smucili ti zombiji, vanzemaljci i ostala gamad, ali sta ces kada to prodaje igre danas. Igraj obavezno Project IGI, malo je starija igra ali je vrhunska, prvi deo je ultra tezak, nemas mogucnost sacuvanja u toku misije, a imas i nesto noviji drugi deo. Imas i Call of Juarez, western pucanina, prvi i drugi deo, nije lose za razbijanje monotonije, a ako ti se to svidi imas i Gun takodje western fps. Za trece lice imas Just cause 2, trebalo bi da je vrhunska igra, imam je na steamu ali je jos nisam probao. Takodje za trece lice imas i Hitman i Splinter Cell serijal, nije cista akcija vec sunjalica ali probaj. Za voznje imas prave simulacije tipa GTR, kec i dvojka, ima i jos par nastavka. Burnout ti je obicna arkada, ako ti se to nije svidelo probaj Test Drive Unlimited prvi deo.
xp professor
31.1.2012, 20:25
+1 .. Ti si moj covek, druze :tapsh:
Ja igrao Skyrim smorio me na nekih 40% igre, tako je i sa svakom Elder Scrolls igrom, krenem sa takvim zaletom i sa toliko entuzijazma i dosadi mi .. :|
Ovo me je podsetilo na moje muke sa Gotikom 3, na koga sam se posle nekoliko sati igre toliko naložio da sam bukvalno sanjao da ga igram i da sam zbog njega kupio novi komp. Onda sam se manijakalno izigrao, pre nego što mi je dosadio negde na pola - prosto, svet je previše veliki, pa ako voliš da istražiš svaki kutak mape, dosada je neminovna. Mislim da kod takvih igara treba igrati samo glavni quest, a ove sporedne rešavati samo kad ti treba iskustva.
Ali, zato su prvi Gotici i Risen ekstra!
Ovo me je podsetilo na moje muke sa Gotikom 3, na koga sam se posle nekoliko sati igre toliko naložio da sam bukvalno sanjao da ga igram i da sam zbog njega kupio novi komp. Onda sam se manijakalno izigrao, pre nego što mi je dosadio negde na pola - prosto, svet je previše veliki, pa ako voliš da istražiš svaki kutak mape, dosada je neminovna. Mislim da kod takvih igara treba igrati samo glavni quest, a ove sporedne rešavati samo kad ti treba iskustva.
Ali, zato su prvi Gotici i Risen ekstra!
Da meni je to za nauku, u buducnosti uvek prvo prelazim main quest, pa cu posle sponredne.. grize me savest ako pocnem igru a ne predjem je, ''sve'' sam sporedne questove presao u Skyrim-u, a main jedva par questova.
Gothic III nisam ni igrao, video kod druga bila izuzetno bagovita, i nisam hteo da pokvarim svoje misljenje o Gothicu (1 i 2 meni najbolje igre ikada) , Risen takodje poceo sa odusevljenjem.. i njega prestao. :|||:
Gothic 3 je sad u sasvim OK stanju, sa najnovijim pečom. Takođe postoje i nezvanični pečovi koji su pravili fanovi i koji igru peglaju skoro do savršenstva, ali meh, mislim da je to nepotrebno.
Ja sam razmišljao da igram Kingdoms of Amalur kad se pojavi, zbog "GOW" sistema borbe, ali čujem da traje ~200 sati. Mnogo, brate. Isto kao i Skyrim. No, tu su Risen 2 i Diablo 3, tako da će imati šta da se igra, plus enhanced verzija The Witchera 2...
@kristianmarkovic
Posto vidim da naginjes ka simulacijama voznji zaboravih da ti pomenem Richard Burns Rally, sa njim ima zaboravis sve ostale voznje koje si igrao. A imas i TOCA serijal voznji, to ti je nesto tipa izmedju Shifta i Grida.
kristianmarkovic
1.2.2012, 17:06
Probacu Splinter Cell i L.A. Noire, mozda Call of Juarez. Ne bih da igram stare igre, sto sam kupio 6850 :D, igrao sam ja sve hitmane, naravno projecy igi, ali jos na preprosloj masini, Athlon 1333 MHz i Geforce 2.
Skenderevo
1.2.2012, 20:48
Gothic III nisam ni igrao, video kod druga bila izuzetno bagovita, i nisam hteo da pokvarim svoje misljenje o Gothicu (1 i 2 meni najbolje igre ikada)
Gothic 3 je fantastična igra, trijumfalno finale RPG trilogije koja je obeležila početak 21. veka i koje vredi svakog svog frejma, detalja, kvesta ili zvuka. Problem je samo što ne pripada ovom vremenu. Za godinu dana ili nešto kraće, kada sve legne na svoje mesto, Gothic 3 će biti svoj na svome. E, onda ga zaista vredi odigrati. I to ne jedanput.
^ Sve je leglo na svoje mesto, tako da igraj i uzivaj :ciao: Kec i dvojka su bolji, ali je ovo daleko od crapa kao sto je cetvrti deo.
Neka akciona 2d platforma. Igre kao Braid i Limbo ne racunam, Super Meat Boy igrao, Trine i Trine 2 takodje... moze i starije.
Imam pitanje jel moze neko da mi preporuci slicne igre ko sto je blickrieg serijal tj samo ne stalingrad ili fields of thunder
Neka akciona 2d platforma. Igre kao Braid i Limbo ne racunam, Super Meat Boy igrao, Trine i Trine 2 takodje... moze i starije.Ne igram takve igre, ali kažu da su Dustforce, Explodemon i Capsized odlični. Takođe, Rayman Origins izlazi 29. marta.
Neka akciona 2d platforma. Igre kao Braid i Limbo ne racunam, Super Meat Boy igrao, Trine i Trine 2 takodje... moze i starije.
Ako nisi probao, baci pogled na Rocket Night (http://www.gametrailers.com/video/konami-gamers-rocket-knight/64212), nije loša stvar.
Dajte mi neku dobru free MMORPG igru koja ima dosta igraca na serverima.
Skenderevo
8.2.2012, 16:23
Mozda Allods Online? Odlican MMO, samo nisam siguran za brojno stanje igraca jer sam davno igrao.
probaj VVVVVV
probaj VVVVVV
Znam za tu mega ultra tesku, ali koliko sam racunao za nju je neophodan emulator, a emulatore preskacem.
Sto emulator? Native PC igra.
Nije bas tako teska, ali nije ni debilizovana.
Sta da igram, najnovije Heroje ili najnoviji Kings Bounty? Heroje sam igrao ranije,presao sam sve moguce sto je moglo da se predje na trojci a posle nista nisam igrao. Kings Bounty nisam igrao ali mi po klipovima deluje zanimljivo pa se dvoumim sta je bolje?
Znaci, sta bi mi vi preporucili, sta ima bolju pricu i sta je zanimljivije?
Poz!
Istrazivanje vs stratesko planiranje?
Paa... KB me je osvojio odmah i zadržao da ga pređem dva puta sa ekspanzijom. Skroz preporuka igra je predivna.
Nove heroje sam igra pa nešto slabo baš u poslednje vreme. Nisu loši, svideli su mi se, ali KB je imo bolji.
E sad, u KB se neograničeno kećeš a protivničke jedinice te jure i imaš kvestove i tree skill bild.
El može neko da mi preporuči neku strategiju za moj komp a da je tema II svetski rat ali da sam na strani SSSR tj gde ima da izaberem SSSR mislim da razumete šta oću da kažem.:opanachke
@paok
Imas masu takvih strategija.....ako oces nesto komplikovaniju strategiju uzmes Hearts of Iron II & III.
Ako oces RTS uzmes R.U.S.E ili Man of War,World in Conflict,World in Conflict:Soviet Assault,Order of War.......
A sada jedna preporuka za mene....
Mozete li da mi preporucite neki RPG gde su odluke veoma bitne i gde se razvoj dogadjaja odvija po tome kakvu ste odluku doneli...vecina RPG-ova donosi to u manjoj ili vecoj meri a mene zanima neki RPG koji to donosi u sto vecoj meri:D(dosadilo mi je to sto donosim odluke a one se ne vide bas u tom svetu)...probao sam do sada Fallout sve delove sem prvog ,Witcher 1 & 2,Dragon Age 1 & 2,Skyrim,Mass Effect,Deus Ex,Risen,Gothic 2-4,Drakensang itd.....pa mi Vi predlozite nesto sem ovih koje sam naveo...
Hvala unapred. :D
Vampire the Masquerade: Bloodlines
Sta da igram, najnovije Heroje ili najnoviji Kings Bounty? Heroje sam igrao ranije,presao sam sve moguce sto je moglo da se predje na trojci a posle nista nisam igrao. Kings Bounty nisam igrao ali mi po klipovima deluje zanimljivo pa se dvoumim sta je bolje?
Znaci, sta bi mi vi preporucili, sta ima bolju pricu i sta je zanimljivije?
Poz!
Bolje odigraj KB. Najnoviji heroji mogu da se igraju ali su još uvek puni bagova, a i nisu baš nešto, pa će se možda neko setiti da ih pošteno zakrpi dok obrneš KB.
Ako sam te dobro shvatio, nisi igrao ove posle trojke, onda je možda najbolje da pređeš Heroje 5 sa ekspanzijama. Nakon svih patcheva, 5-ica je izvanredna igra.
I Alpha Protocol.
Ovo zaobiđi :kreza:
hehe,secam se te igre(to je RPG sa tematikom spijunaze,right??).
Secam se i trajlera i svega ali isto tako se secam da su igraci bili podeljeni...neki su tvdili da je igra obicni crap:kreza:,a drugi da je unela neku inovaciju u RPG zanr.
Mozda joj dam priliku na leto....posto ce ocigledno i ovo leto biti susno sto ste tice igara :D.
@paok
Imas masu takvih strategija.....ako oces nesto komplikovaniju strategiju uzmes Hearts of Iron II & III.
Ako oces RTS uzmes R.U.S.E ili Man of War,World in Conflict,World in Conflict:Soviet Assault,Order of War.......
A sada jedna preporuka za mene....
Mozete li da mi preporucite neki RPG gde su odluke veoma bitne i gde se razvoj dogadjaja odvija po tome kakvu ste odluku doneli...vecina RPG-ova donosi to u manjoj ili vecoj meri a mene zanima neki RPG koji to donosi u sto vecoj meri:D(dosadilo mi je to sto donosim odluke a one se ne vide bas u tom svetu)...probao sam do sada Fallout sve delove sem prvog ,Witcher 1 & 2,Dragon Age 1 & 2,Skyrim,Mass Effect,Deus Ex,Risen,Gothic 2-4,Drakensang itd.....pa mi Vi predlozite nesto sem ovih koje sam naveo...
Hvala unapred. :D
Ne znam jesi li odigrao KotOR, ako nisi on ti je baš takav, dosta dijaloga i raznih odluka :)
Sad mi ja trebalo nesto da kazem. Zar ne? :a_whistli
Hteo bih sa drugarom da igram neku strategiju preko neta, pa da ne bi lutao i isprobavao.....
Koja se igra uzima kao nesto sto je najcesce odnosno najbolje za takvu vrstu igranja?
Jedno akademsko pitanje, koje bi bile dobre igre ne starije od pet godina koje obiluju sa kvalitetnim i jakim kraljicama (boss-ovima)? Racunaju se svi zanrovi.
Mene da pitaju znao bih da navedem samo Betmena, a i dodao bih hebes igru bez kraljica. :rolleyes:
Jedno akademsko pitanje, koje bi bile dobre igre ne starije od pet godina koje obiluju sa kvalitetnim i jakim kraljicama (boss-ovima)? Racunaju se svi zanrovi.
Mene da pitaju znao bih da navedem samo Betmena, a i dodao bih hebes igru bez kraljica. :rolleyes:
Vidi stvarno, vidim ja nesto mi fali u ovim novijim igricama, a ono nema kraljica i one drazi kada ih porazis :). Mislim fali meni mnogo toga pa nisam do sad ni primetio nedostatak kraljica, nekako su tiho izasle iz ovog vida zabave :opanachke.
Btw. meni na pamet pada samo Prince of Persia, ne ovaj poslednji nego pre njega, onaj sto dolazi posle trilogije vremena. Mnogima se ta igra nije svidela ali je meni onako bas lepo legla.
trazim nekuigru koja ukljucuje evoluciju , stvaranje novih vrsta i ukrstanje zivotinja.
HVALA.
PS:ne spominjite mi spore.
=FI=Ghost
18.2.2012, 16:38
Impossible Creatures meni prvo pada na pamet.
^
jao kako samo ovo zaboravio,skorpionotigar i krokorog :nov_guita:to_care:
Čini mi se da Venetica ima dobre bossove. Šteta što je sve ostalo shite :D
hehehe imam jedan predlog za tebe...igra doduse jeste starija od 5 godina(duplo :D) ali je najbolji horor medju igrama,obiluje bossovima...
Clive Barker's Undying (http://www.sk.rs/2001/03/siop01.html/)
Pozdrav forumasi,
Da li mi neko moze preporuciti koju igru slicnu CoD Modern Warfare (CoD 4,6), i da je zahtevna kao ta dva dela:
Graficka: Ati Radeon 258mb
Procesor: Intel Dual Core 1.8 GhZ
Ram: 2gb ...
Hvala
Clive Barker's Undying (http://www.sk.rs/2001/03/siop01.html/)
Hvala Deki, znam za tu igru, poznata mi je i prica o poslednjem boss-u, a ona je jedan od razloga sto sam tipovao na igre ne starije od pet godina.
Caine, fala za Veneticu, mozda probam jednog dana.
Eh.. mislio sam da su mi igre sa kraljicama igrom slucaja izlazile iz ruku, kad izgleda stvarno susa :(
Ma ima dosta igara sa bossovima, samo što nema mnogo dobrih, originalnih i maštovitih. Doduše, DLC za Djuka Forevera ima OK bossove, posebno na kraju, kad se boriš sa vanzemaljskom imperatorkom.
zdravkelja
19.2.2012, 20:45
Devil May Cry 3 i 4, ozbiljni i teski bossovi, pogotovo 3.
Dabre, trojka ludilo, mada mi se DMC4 više dopada.
Je l' može preporuka za neku igru kalibra jednog Deus Ex-a? :) Bilo DX1 bilo Human Revolutiona. Znači dobra priča, dobra akcija, kvalitetni nivoi sa hiljadu načina za prelaženje, RPG elementi... :)
Da napomenem da fantazije ne volim... Znači više nešto kao DX, science fiction sa tehnologijom itd, od reči "magija" mi se diže kosa na glavi :) Mass Effect sam igrao, System Shock/SS2 ću igrati kad budem imao volje, za sad me igra nije privukla.
A Bioshock? :D
Ili možda Borderlands?
Alpha Protocol :D
Danas bi trebalo da izađe Syndicate, igra u stilu Deus Exa. Ne znam da li će biti dobra. Takođe, imaš i Vampire: Bloodlines, koji je pravi rolplej, s tim što malo-malo pa imaš deuseksolike misije. I igra je super.
Danas bi trebalo da izađe Syndicate, šuter u stilu Deus Exa.
f'xed :D
nameless1
21.2.2012, 10:56
Alpha Protocol :D (Ovo nikako!!!!:p)
Takođe, imaš i Vampire: Bloodlines, koji je pravi rolplej, s tim što malo-malo pa imaš deuseksolike misije. I igra je super. (Obavezna lektira!!! Plus, doco, igra je radjena u source engine-u, tako da te to mozda privuce, zato sto znam da volis HL)
Fix'd!:opanachke
Skenderevo
21.2.2012, 12:54
Kad vec pominjete source endzin, imas i onaj E.Y.E. Divine Cybermancy, koji je baziran na njemu,i totalno je deusex-olik, bar po izgledu jer nisam probao.
Alpha Protocol...
...Syndicate
Vidim da su o AP mišljenja jako podeljena... Syndicate čekam odavno ali mi se više čini kao običan akcioni šuter... :)
A Bioshock? :D
Ili možda Borderlands?
Odigrao sam BS, naravno, a Borderlands me ne privlači uopšte :)
Kad vec pominjete source endzin, imas i onaj E.Y.E. Divine Cybermancy, koji je baziran na njemu,i totalno je deusex-olik, bar po izgledu jer nisam probao.
Eh, da, čuo sam za njega na forumu, baciću pogled.
Hvala svima :)
Neeeeee, gresis za Borderlands - igra je pure fun :)
Pasivno levelovanje oruzja (koje vise koristis - u njemu si sve bolji), klasicno levelovanje lika skupljanjem XP-a, gomila dropova, skill tree, 4 razlicita lika za izbor koji imaju drugacije nacine borbe. Pri tom, okruzenje je ludo, protivnici jos ludji. I prepuna je humora. I dobre muzike :) Osecaj prilkom napucavanja i sama akcija je super...
Probaj, sta ce da te kosta!
Kad vec pominjete source endzin, imas i onaj E.Y.E. Divine Cybermancy, koji je baziran na njemu,i totalno je deusex-olik, bar po izgledu jer nisam probao. ovo nikako!
Fix'd! :to_care:
Ništa, ja ću lepo da nabavim sve to pa ćemo da vidimo šta valja a šta ne :D
Moze neko da mi preporuci neki dobar akcioni mmorpg(free) a da je igrivo dosta? :) :D
Moze neko da mi preporuci neku akcionu igru. Znaci neki rat ili tako nesto. Presao sam Battlefield 3 i COD MW 3 :)
Duh... Far Cry 1, Crysis, prethodni Call of Duty-ji, Halo, FEAR (i ekspanzije)... Sve su to FPS-ovi, a što se tiče konkretno tih "moderno ratovanje" pucačina: novi Medal of Honor i Homefront.
Skenderevo
26.2.2012, 22:11
Ako mislis na nedavno najavljeni, Warfighter.
Sumnjam da bi pitao za njega u ovoj temi.
SINISA MARIC
29.2.2012, 0:21
Jel postoji za PC neka igrica snowbord fazon , spust niz padine i tako to malo izivljavanje
Imas Shaun White Snowboarding ja imam original super je.
Ima li nesto relativno novije na fazon Desperadosa i Komandosa?
Jel znate mozda neki rts u scify fazonu tipa,kao Star Wars:Empire at war?
probah genesis rising,ali shvatih da nisam dovoljno patriota da bih igrao ono...
i da akcenat stavljam na vasionu,ne mora nuzno navedeni zanr...
gameplayer
3.3.2012, 17:34
Pozdrav Svima
Treba mi neka avanturisticka igrica (ali da nebude cisto avanturisticka da ima i akcije :) ) za sledecu kofiguraciju :
Ram : 1 GB DDR 2
Procesor : 2.1 GHz
Graficka : NVIDIA GeForce 6150SE 256 MB
Hvala unapred
El ima bre nešto iole zanimljivo a da nije preterano staro i da ga nisam odigrao (ne znam više ni šta sam igarao) za za ovaj moj celeron T3500 laptopski, dva giga rama i totalni krš od integruše (nwn kec mi je pojam)? :D
Može neki indie, tower defense, skupi pa rasipi i ostala mada bi mi nananajviše odgovarala neka platforma. I da, emulatore imam, Fusion, MAME i za PSX pa da ne bude ni iz tijeh kružova.
Hvala unapred.
Ja upravo igram Psychonauts (2005). Definitivno preporuka. A skinuo sam i Thief 3 (2004).
Definitivno imaju kvalitet da se odigraju i sada.
Da l iima neka RST igra kao sto je Risiko: http://www.youtube.com/watch?v=q5yuf9wBQOA
Da se osvajaju zemlje, konkretno nas kontinent (a bilo bi super i da je cijeli svijet). Nebitno koliko je stara i je li samo snlgl p. samo da se radi ovako o zemljama, prelazak iz jedne u drugu i slicno.
ima za android (https://market.android.com/details?id=com.easytime.eware&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lY XN5dGltZS5ld2FyZSJd)
a imaš i Risk multiplejer na fejsu. :)
za PC ne znam.
Da l iima neka RST igra kao sto je Risiko: http://www.youtube.com/watch?v=q5yuf9wBQOA
Da se osvajaju zemlje, konkretno nas kontinent (a bilo bi super i da je cijeli svijet). Nebitno koliko je stara i je li samo snlgl p. samo da se radi ovako o zemljama, prelazak iz jedne u drugu i slicno.
Probaj ove, obe se igraju online
TripleA (http://triplea.sourceforge.net/mywiki/ScreenShots)
Conqueror (http://www.conquerorgame.com/index2.php)
@xandar
Pretpostavljam da si Tiberium Wars igrao?
Probaj i Universe at War: Earth Assault ili Earth 2160.
EDIT: tek sad vidim da hoćeš vasionu... Pa Homeworld brate :D
Imam Tiberium,a ovaj 2160!? jel to od onog poljskog studija od pre 5-6 god?Imao sam neku slicnog naziva,ali ne znam da li je to ta...inace hvala za ove dve ostale:qliranje:
EDIT:jeste imao sam ovu.
DeCoy - Nije vasiona.. mislim na osvajanje država. Ne mogu da nadjem gameplay ovih preporucenih igara. Ima li kakav video ?
Usput, skidam ovu prvu.
DeCoy - Nije vasiona.. mislim na osvajanje država.
Taj deo odgovora je bio upućen xandaru ;)
Inače, to su potezne igre.
Vidim da su potezne igre samo ne nalazim uputstvo za TripleA. Nasao neke pdf formate ali je mnnogo opsirno. Mozda da nije na engleskom pa da se detaljno cita ali ovako..
Ako ima kakav video, baci. Na youtube nista. Jedan kip ima kao objasnjenje ali nema za pocetnike. Inace je ono sto sma trazio.
Taj deo odgovora je bio upućen xandaru .
Ma poslije i ja skontao..
Treba mi fps igra sa dobrom pricom za kofiguraciju iz profila , ali da ne bude starija od 2004 god.
Jedan jedini: Chronichles of Riddick - Escape from Butcher Bay (2005).
Kao drugu bih ti preporucio defitivno Half Life 2 (2004).
Amen brother!
Dodao bih samo FEAR na tu listu kao must play. :D
Vrhunska atmosfera, dobra prica, AI fantastican, gameplay odlican, grafika i dalje vizuelno kvalitetna .
Riddick i Half Life 2 necu ni da komentarisem. Takve pucacine se ne prave danas.
Treba mi neka igrica na foru Plants vs Zombies .
nameless1
10.3.2012, 12:07
Probaj Orcs Must Die (http://www.sk.co.rs/2011/11/siop12.html). Isto je u pitanju tower defence, sa otkacenim stilom, humorom, ali su pridodali i malo akcije. Zabavna je i opustajuca igra, bas kao PVZ..
Moze li preporuka za igre za 2 igraca? Pri tom ne mislim na multi i co-op u lanu. Nesto tipa LOTR-ROTK (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lord_of_the_Rings:_The_Return_of_the_King_(vid eo_game)) ili neka druga igra za dva igraca.
Igra mi se neki RPG gde se radnja desava u ovom vremenu. ME3 me je razocarao pa mi sad treba nesto drugo. :(
nameless1
10.3.2012, 20:37
VTM: Bloodlines..
thebluephoenix
10.3.2012, 20:45
Treba mi neka igrica na foru Plants vs Zombies .
Defense Grid
Treba mi fps igra sa dobrom pricom za kofiguraciju iz profila , ali da ne bude starija od 2004 god.
Sem već navedenih:
Call of Duty: Modern Warfare/2; BioShock; Crysis (medium settings); Doom 3; Tribes: Vengeance; Call of Duty 2; Prey; Rainbow Six Vegas/2; STALKER: Shadow of Chernobyl; FEAR2; Singularity.
@Stefke Odigraj sve kol of djutije za pocetak.
Alpha Protocol.
Igrao sam, i nije nesto...
VTM: Bloodlines..
Ovo mozda probam, cuo sam da je dobro.
Bio bih vam zahvalan na nekakvom police simu ili bilo kakvoj drugoj igri u kojoj si policajac(nesto kao u true crime serijalu),naravno da ide na mojoj krntiji.
Jel moze preporuka za neku igricu kao Orcs Must Die (http://www.sk.co.rs/2011/11/siop12.html) ali da ne bude tower defense , samo akcija .
P.S. Hvala za preporuku za fps igre.
E ljudi i meni treba pomoc (vise nego preporuka).
Moze da bude P&C avantura ili neki stariji RPG - dakle 2D grafika.
Ali... ALI!!!! MORA da bude u nekom RAR, ZIP formatu - tj. da nije potrebna instalacija. Dakle samo extract i play dolazi u obzir :) (ako su linkovi zabranjeni za takve instalacije - moze i na private).
p.s. ako znate odakle mogu da nabavim zipovane verzije, ne morate ni da preporucite igru :)
Hvala!
Tebi trebaju stare avanture koje pokrećeš preko programa ScummVM. Znači, potrebna ti je instalacija Scumma, ostalo se ne instalira. Day of the Tentacle, Sam & Max, Full Throttle i još mnogo toga. Te igre skidaš sa uobičajenih mesta za skidanje igara :)
Ja ne znam koji deo "bez ikakvih instalacija" nisi razumeo :)
Dakle - ako neko zna odakle da skinem extract and play igre molim da mi napise ili posalje na private. Npr, hteo bih da nadjem Diablo i Diablo 2, ali svaka preporuka bilo kakvog takvog RPG-a je dobro dosla. Takodje, platforme ili avanture isto. Hvala.
Znam da je ovo preporuka igara sa malom zackoljicom, ali najbolje mi ovde da pitam (nasao sam za sada Fallout i Fallout 2, i odigrao ih bez problema).
^Al jel moze razlog cemu sve to???
Haha moze, mada ne znam zasto je znacajno :)
Na poslovnom kompu nemam admin prava nikakva (niti mogu da ih dobijem) te ne mogu da pokrecem setup fajlove. Zato mi trebaju rar, zip instalacije jer rade bez problema - samo extract i onda play. Komp je pristojan, samo je sa integrusom te ne mogu da pokrecem nista iole 3D te zato ogranicenje na stariji RPG ili P&C avanture.
Ja ne znam koji deo "bez ikakvih instalacija" nisi razumeo :)
Molim za oproštaj. Nadam se da svojom nepromišljenom i budalastom greškom nisam naneo preveliki duhovni bol vašem gospodstvu.
CaptainCrash
12.3.2012, 17:33
Jel moze neki predlog za 3rd person po mogucstvu avanturu-akciju ili horor na fazon RE,SH serijala ili kao dead island posto sam navucem do koske na ovu poslednju :kreza:
Moze i kao Fahrenheit ili kako se vec zove,nije mi ni ona losa,da su novije naravno i da nema vanzemaljaca,svemirskih brodova itd... :n_klanja::n_klanja:
Jel moze neki predlog za 3rd person po mogucstvu avanturu-akciju ili horor na fazon RE,SH serijala ili kao dead island posto sam navucem do koske na ovu poslednju :kreza:
Moze i kao Fahrenheit ili kako se vec zove,nije mi ni ona losa,da su novije naravno i da nema vanzemaljaca,svemirskih brodova itd... :n_klanja::n_klanja:
Dead rising 2,Left 4 dead 1 i 2...
CaptainCrash
14.3.2012, 17:53
Dead rising 2,Left 4 dead 1 i 2...
Imam ih instalirane na kompu a DR 1 sam igrao na Xbox-u :boodala::boodala::boodala::boodala:
jel moze nesto drugo?
gameplayer
15.3.2012, 20:17
Treba mi trka, nebitno da li je starija ili novija samo da ima što više levela i da nije previše teška (po mogućstvu da ne bude očajna grafika)
Treba mi trka, nebitno da li je starija ili novija samo da ima što više levela i da nije previše teška (po mogućstvu da ne bude očajna grafika)
-MotoGP 3: Ultimate Racing Technology (motori)
-Big Scale Racing (automobili na daljinski - nenadmasna do danas !)
-Star Wars Episode I: Racer (futuristicka)
...
Re-volt i Rally Championship 2000 :D
Colin McRae Rally 2.0 i 4.
Да ли неко зна да неку игрицу која је слична овој http://www.youtube.com/watch?v=PyJeeRRJuys
Треба ми за супругу, она само такве игрице воли да игра, ако нема баш таква, онда слична, смо да није компликована.
Хвала унапред! :ciao:
Neki rpg ili strategija bilo sto sa srednjim vijekom i krstaskim ratovima
Igrao sam Medieval 2 i crusader kings....
Ako nisi već igrao, epski Knights of Honor (http://en.wikipedia.org/wiki/Knights_of_Honor_(video_game)) i King Arthur (http://en.wikipedia.org/wiki/King_Arthur:_The_Role-playing_Wargame) su pravi naslovi za probati.
Igrao sam a ovaj King arthur mi nije nesto legao,da nema mozda nesto iz prvog lica ili treceg .....
A jel moze preporuka neka strategija za pocetnika?Kakvi su Hearts of Iron i Europa Universalis u tom pogledu?
Nisam puno igrao strategije i tako te igre ali jednom sam probao hearts of iron i meni je bila mnogo teska.
A jel moze preporuka neka strategija za pocetnika?Kakvi su Hearts of Iron i Europa Universalis u tom pogledu?
Mislim da ove dve igre i nisu baš za početnike... Imaš dosta dobrih strategija, bilo da su one RTS ili ne. Total War serijal je izvrsan, Civilization, Warcraft III, Stronghold, Command & Conquer, Supreme Commander... kao i brdo drugih...
Neki rpg ili strategija bilo sto sa srednjim vijekom i krstaskim ratovima
Igrao sam Medieval 2 i crusader kings...
Lionheart: King's Crusade, mislim da se tako zove. Slična je Total War-u.
Total war i paradox igre nisu definitivno za pocetnike strategija,mozda ako budes htio paradox igre prvo odradi tutorial iscitaj manuale po internetu i pocnim sa siframa da igras....
Probao sam demo lionheart nije losa,ne znam zasto nisam skinuo full ,ali cu je definitivno skinuti
Total war i paradox igre nisu definitivno za pocetnike strategija,mozda ako budes htio paradox igre prvo odradi tutorial iscitaj manuale po internetu i pocnim sa siframa da igras....
Probao sam demo lionheart nije losa,ne znam zasto nisam skinuo full ,ali cu je definitivno skinuti
Meni Total War igre i nisu nešto teške, sigurno manje komplikovane od Paradox igara.
Što se tiče srednjovekovne RPG igre, možeš da probaš i solidni The Cursed Crusade. Nije loš, tj. ne može se nazvati RPG igrom, ali može da prođe: http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=74949 (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=74949)
kao i The First Templar (http://en.wikipedia.org/wiki/The_First_Templar)
Nebojsa111
19.3.2012, 17:57
Igra mi se reli voznja, pa ako moze neka preporuka
Zadnje sam igrao C.Mcrae 2 i 5 i Richard Burns
Valja li neki od Dirt-ova, ne bih bas da vozim arkadu :D
thebluephoenix
19.3.2012, 18:13
Nije loš Xpand Rally Xtreme (http://www.sk.rs/2007/10/siop03.html).
Meni Total War igre i nisu nešto teške, sigurno manje komplikovane od Paradox igara.
Što se tiče srednjovekovne RPG igre, možeš da probaš i solidni The Cursed Crusade. Nije loš, tj. ne može se nazvati RPG igrom, ali može da prođe: http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=74949 (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=74949)
kao i The First Templar (http://en.wikipedia.org/wiki/The_First_Templar)
Nisu teske ali za nekoga ko igra prvi put strategije bice sigurno....
Treba mi zombi igra koja u pogledu gameplaya se ne oslanja toliko na masovno krljanje zombija koliko na opstanak(hrana,voda itd...).
i da ide na mom krshu.
Nisu teske ali za nekoga ko igra prvi put strategije bice sigurno....
Pa većinu nas su baš rani naslovi Total War serijala uveli u mehaniku turn - based strategija i to na pravi način :)
Da, Shogun je stvarno legendarna igra, kombinacija "obicne" rts i potezne strategije, ne sjecam se da sam prije toga igrao neku poteznu strategiju a da ne racunam Heroje. Uglavnom ono sto me jako nervira kod novih TW jeste takticka mapa, koja je uradjena u 3D engine-u, i previse je zahtjevna. Bolje bi odgovarala neka ultra detaljna 2d mapa, sa 3D modelima....
Може препорука неког доброг ММОРПГ? :)
Treba mi preporuka neke igre u kojoj vodiš piratski brod, bitke na moru i kopnu, potraga za blagom itd. Igrao sam ranije Cutthroats!: Terror on the high Seas pa bi sad nešto "novo"
Ima li neka igrica na foru minecraft ?
Ima li neka igrica na foru minecraft ?
Možda Tererria? Zovu je i 2D Minecraft.
znam za Tererriu a ima li neka 3D ?
mentolbrebombona
26.3.2012, 21:20
Jel zna neko možda neki dobar Menadžer, ali ne FM nego basket, košarka, da vodiš neku košarkašku ekipu, takva simulacija?
Jel zna neko možda neki dobar Menadžer, ali ne FM nego basket, košarka, da vodiš neku košarkašku ekipu, takva simulacija?
FIBA Basketball Manager 2008
International Basketball Manager
Treba mi preporuka neke igre u kojoj vodiš piratski brod, bitke na moru i kopnu, potraga za blagom itd. Igrao sam ranije Cutthroats!: Terror on the high Seas pa bi sad nešto "novo"
Sid Meier's Pirates i Age of Pirates: Caribbean tales.
E sad me podseti za pirate
Naime da li znate neku igru vezanu za prekookeanske kolonijalne brodove 18 veka,sa svim klasama tipa fregata,cruizer i sl.Ne mora simulacija,pozeljno je malo arkadnih elemenata,ali i vise suvog realizma i istorijskih preciznosti...
Meni padaju na pamet neke trgovačke igre koje imaju dodirnih tačaka sa tvojim prohtjevima, poput East India Company (koja ima većinu odlika strategije u realnom vremenu) ili oba dijela odličnog Port Royale-a.
pentraksil
29.3.2012, 15:54
Za pocetnika nikako, ali ako si uporan, imas da osedis uz te igre :to_care:. Total War serijal je sasvim OK za pocetnike jedna od mojih najomiljenijih, Civilization 4 sa ekspanzijama ili petica najnovija. Imas i ove za izgradnjom baza, preporucujem Company Of Heroes.
@Dimo
Ne rts, igrao sam pre 4-5 god jednu slicnu igru,pocnes sa malom klasom linijskog broda(ships of the line) lupam HMS Royal koji ima manji broj topova, vozis ga kroz svetske okeane boris se protiv ostalih imperijalnih sila,unistis im ili zarobis brod pa samim tim zaradjujes i kupujes veci,bolje naoruzanu fregatu...itd
Tako nesto mi treba:D
thebluephoenix
29.3.2012, 16:17
Za pocetnika nikako, ali ako si uporan, imas da osedis uz te igre :to_care:. Total War serijal je sasvim OK za pocetnike jedna od mojih najomiljenijih, Civilization 4 sa ekspanzijama ili petica najnovija. Imas i ove za izgradnjom baza, preporucujem Company Of Heroes.
+AoE 2 i Command & Conquer 3 i možda World in Conflict :).
pRoskiLLz
29.3.2012, 19:04
hvala svima na odgovorima... probacemo nesto...
pRo
DJ MIXYYY
29.3.2012, 21:25
Postoji li neka potezna strategija na foru Empire Total War a da je vreme desavanja Drugi svetski rat?
Imas ovde navedeno pod zanr
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_World_War_II_video_games
a licno bih ti preporucio company of heroes,ako nisi igrao...
CoH sam igrao ali koliko se secam to nije potezna strategija vec real-time.
Meni treba potezna ako uopste postoji takva a da je WWII. :D
Internet pruza toliko mogucnosti...
Da li neko zna za neku relativno noviju igru (ne stariju od 10-ak god.) poput Heroja? Odigrao sam kompletne Heroje, King's Bounty i Disciples a baš mi se igra nešto takvo u zadnje vreme. Malo sam surfovao i našao Age of Wonders, njih ću nabaviti ali me zanima da li ima još nečega vrednog pažnje u poslednjoj deceniji.
Nebojsa111
2.4.2012, 21:06
Naisao sam na ove 2, pa vidi kako izgledaju
Fantasy Wars
http://www.youtube.com/watch?v=Qi0UDiZtF2I
Elven Legacy
http://www.youtube.com/watch?v=SVFqeYEPM04
Fantasy Wars i Elven Legacy se prilično razlikuju od Heroja i ostalih navedenih igara, mada su ipak dobre igre i preporučujem ih (a na tu foru je i matori Fantasy General).
Od tih legendarnih TBS-ova, pored Age of Wondersa, imaš i serijal Etherlords. Takođe, video sam da se pojavila igra Palm Heroes 2 Deluxe, koja mi deluje kao kopija Heroja. Razmišljao sam da l da igram, ali izgleda da nema kampanju sa koherentnom pričom, pa sam preskočio.
Igra mi se neka horror survival igra.
Rezident otpada, nekako je postao suvise arkadan.Nisam igrao zadnji deo, ali sam pustao tamo neke Biohazarde, RE IV i tako to :D
Silent Hill sam igrao sve delove, mada 5.deo nisam igrao dovoljno dugo.
Novi Alone in the Dark je dobio slabu ocenu u SK.
Obsucre 2 isto, pa mi se nesto ne pokrecu te igre.Ne znam za Obscure1?
Ne znam da li Penumbra spada u horor survival zanr.
Call of Cthulu sam igrao.
Eh davna vremena... kad sam kao klinac pikao Silent Hilll1 i Dino Crysis :D
Nekako mi Resident Evil nikad nije imao slicnu atmosferu.
Pratio sam tu i tamo igracku scenu, i svestan sam da horror survival kao zanr nema mnogo dobrih naslova. Ali opet se potajno nadam da mi je neki dobar promakao.
Ili mozda da probam sa nekim ps2 emulatorom, pa da vidim ima li tamo nesto dobro
Klasican recept. horor igra, ali da ima i "mozgalice" :D
Videcu za Alaw Wake, mozda me zaintresuje.
Alan je više survival triler, ali je svejedno super.
@nebojsa
Amnesia: Dark Descent - nisi je naveo - je (kazu) najbolji survival horor do sada. I bas su ga radili ljudi koji su radili Penumbru. Tako da bi to trebalo da ti legne odlicno.
Amnezija nije klasican survival horror, a da je najstrasnija, to jeste definitivno. :)
Nash Knight
4.4.2012, 0:54
Nebojsa111 preporučio bih ti da se ne obazireš previše na ocene u SKu pošto nisu preterano relevantne. Bolje probaj sam pa vidi dal ti se nešto sviđa.
I meni treba preporuka, treba mi neka igra, uh, iskreno, bilo kog žanra (sem sportskih, trka i WWII shootera), samo da ima dobar gameplay i da ima priču koja nije pretenciozna i ne vređa inteligenciju. Godina izlaska nije bitna. Recimo ovako:
-Igre koje sam skoro igrao a koje su mi se dopale: Zeno Clash, Darkness 2, Bastion, Limbo, Minecraft, Risen, Stalker: Call of Pripyat, Bio Shock, King's Bounty..
-Igre koje sam skoro igrao a koje mi se nisu svidele: Alan Wake, Dragon Age, Jericho..
Svi predlozi su dobrodošli, čak i glupi
thebluephoenix
4.4.2012, 1:15
@Nash
Mirror's Edge, Portal, Fahrenheit/Indigo Prophecy, C&C3 Tiberium Wars, Mass Effect, Deus Ex: HR, Thief 3 Deadly Shadows, Gothic 3, Skyrim, Dead Space/2, Defense Grid: The Awakening/Borderlands/Resurgence/You Monster, Unreal Tournament 3, Tomb Raider: Anniversary/Underworld, Wolfenstein (2009 WWII Fantasy), R6 Vegas/2, GRAW/2, Overlord 2, Just Cause 2, Street Fighter IV, World in Conflict, Tribes: Vengeance, Splinter Cell: Double Agent, SWAT4/Stetchkov Syndicate, Syndicate (2012), Syberia, The Longest Journey, NOLF/2, Trine/2
Bold: Highly recommended
Blue: Tactical FPS
Nash Knight
4.4.2012, 2:05
Većinu ovih igara sam igrao, neke su mi se dopale neke ne. Ali za te komercijalne AA naslove znam, više bi mi značila preporuka za neke indie ili sleep hit igre, nešto što mi je promaklo. Hvala u svakom slučaju!
QUBE, Renegade Ops, Costume Quest, Clash of Heroes, Puzzle Agenti, Blue Toad Murder Files, The Misadventures of P. B. Winterbottom, Clover: A Curious Tale...
Ako igraš avanture, mogu da ti preporučim još dosta toga novijeg.
Posle 6 godina igranja i preko 700 days played time odlucih da zavrsim sa WoW-om.
Zbog WoW-a sam dosta igara propustio pa mi treba mala pomoc da nadjem neku zanimaciju.
Treba mi nesto da nije MMO,RPG,RTS i da nije sportska igra.
Skenderevo
5.4.2012, 17:10
Evo naprimer:
Singularity, Wolfenstein, Mafia II, BioShock 1/2, Dark Sector, Assassin's Creed II, Portal 2, Bulletstorm i The Saboteur, pa ti izaberi nesto :D
Mozda je bilo spominjanje u temi u vezi autobusa,dali mozete da mi preporucite neku dobru voznju ili simulator autobusa ali da nije City Bus Simulator i Bus Driver?
Vec sam trazio slicnu preporuku ali da opet pitam..
Da li moze neko navesti neke besplatne online strategije ..kada kazem besplatne, mislim na ravnopravnost izmedju free igraca i onih koji imaju prednost sa pravim kešom a ne da free igraci budu nekonkurentni spram ostalim premium igraca. Trenutno nisam nasao nesto kako treba pa ako slucajno ima a da ne znam, neka neko javi. Recimo nesto kao BattleForge koja mi je prilicno ok, ali ocito imaju prednost igraci koji sa pravim novcem kupuju karte.
Skenderevo
7.4.2012, 15:58
kada kazem besplatne, mislim na ravnopravnost izmedju free igraca i onih koji imaju prednost sa pravim kešom
http://4.bp.blogspot.com/-oNokyRhGs-A/Tv4GR7DmWCI/AAAAAAAAA6Q/9Pf_g45E2tM/s1600/is_such_a_thing_even_possible.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-oNokyRhGs-A/Tv4GR7DmWCI/AAAAAAAAA6Q/9Pf_g45E2tM/s1600/is_such_a_thing_even_possible.jpg
Naravno da jeste.
Toribash, jedna od najdrazih i jako kvalitetnih igara je besplatna. Razlika izmedju free i premium igraca jeste sto premi kupuju neke vizuelne dodatke ..boje itd.
TrackMania, svima poznata igra je potpuno free. Prem iigraci kupuju skinove za auto i to je to.
Black Prophec je mislim prilicno ravnopravna prema svim igracima. No ovo ne govorim iz iskustva.
BaboViolent - Ne znam da li uopste postoji neki dodatak koj ise treba kupiti.
Fifa Online 2 - Odlican besplatni fudbal. Jedini je problem sto nema servera za nas u EU.
Itd...
Licno sam hejter free igara zbog tih pro i slicnoh dodataka (cijenim svaciji trudi i neka zaradjuju ali sma vise na strani igara koje se jednostavno kupuju) ali se zalome fine free igre ..dosta sam ih probao. Pa zato i pitam, da li ima i neka free RTS igra.
A dali ima neka dobra voznja autobusa?
moze neko da mi preporuci neku dobru voznju kola online? :)
moze neko da mi preporuci neku dobru voznju kola online? :)
Mislim da ima neka ruska 3d Instruktor Simulator tako nesto ne znam bas tacan naziv vozi se po Moskvi mislim,ja je nisam probao mozda ima i onlajn igranje izgledala je interesantno ali kod mene nije htela da radi.:ciao:
mentolbrebombona
9.4.2012, 8:35
Trenutno sam u pucačinama i FM-u, pa bih kad to završim probao neku dobru simulaciju aviona, bilo putnički bilo oni što zaprašuju:), ako neko ima iskustva po tom pitanju. Ne bih da kupujem joystick baš (imam joypad), ako nema potrebe. Verujem da je tako pravi doživljaj, al za početak bih probao bez.
Milos The Sly
9.4.2012, 11:42
Il-2 Sturmovik je neprevaziđen. Ipak, ne može da se igra na džojpedu, koliko ja znam, a na tastaturi ima bogovski da se namučiš.
mentolbrebombona
9.4.2012, 11:49
Hvala još jednom, ako je tako dobro videću da se ispružim za neki koliko-toliko pristojan joystick, kad to dođe na red.
A možda preporuka za neku koja nije borbena simulacija...
Milos The Sly
9.4.2012, 12:00
Sada ću da budem pametnjaković i preporučim ti Microsoft Flight Simulator, ali za njega si verovatno već čuo.
mentolbrebombona
9.4.2012, 12:02
Sada ću da budem pametnjaković i preporučim ti Microsoft Flight Simulator, ali za njega si verovatno već čuo.
Jesam, jesam.
Evo gledam sad gameplay za Sturmovik, baš je dobar :aplauz:
Koji deo CoD serijala je najbolji i najinteresantniji? :)
thebluephoenix
9.4.2012, 15:56
Dvojka, pa MW1...
gameplayer
10.4.2012, 17:03
Pozdrav. Može li preporuka za akcionu igricu iz drugog lica koja može da se igra na džojstiku.
Hvala Unapred
Milos The Sly
10.4.2012, 17:19
Šta ti je to igra iz drugog lica? Koliko ja znam, imaš prvo lice (vidiš direktno iz perspektive lika kog kontrolišeš, tj. samo oružje i ruke) i treće lice (kamera stoji iza leđa protagoniste).
thebluephoenix
10.4.2012, 17:22
Joystick (https://www.google.com/#q=joystick&hl=en&safe=off&prmd=imvnsr&source=univ&tbm=shop&tbo=u&psj=1&ei=IU-ET4u5HYXAtAbM6qDPBg&sa=X&oi=product_result_group&ct=image&resnum=2&ved=0CFwQzAMwAQ&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=bb242dc4ab43ba95&biw=1280&bih=831) ili Gamepad (https://www.google.com/#hl=en&safe=off&tbm=shop&sclient=psy-ab&q=gamepad&oq=gamepad&aq=f&aqi=g6&aql=&gs_l=serp.3..0l6.33760l37196l3l37537l9l9l1l1l1l0l1 23l698l4j3l7l0.frgbld.&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=1903eebfa98b0afa&biw=1280&bih=831)?
If 2 onda Xpadder (http://xpadder.com/)+
na primer Tomb Raider Anniversary, Max Payne 2, Hitman: Blood Money, Splinter Cell: Double Agent, Dead Space/2, Gears of War, Resident Evil 5...
gameplayer
10.4.2012, 17:43
Šta ti je to igra iz drugog lica? Koliko ja znam, imaš prvo lice (vidiš direktno iz perspektive lika kog kontrolišeš, tj. samo oružje i ruke) i treće lice (kamera stoji iza leđa protagoniste).
Moja greska 3 lice je uu pitanju
Jostick (https://www.google.com/#q=joystick&hl=en&safe=off&prmd=imvnsr&source=univ&tbm=shop&tbo=u&psj=1&ei=IU-ET4u5HYXAtAbM6qDPBg&sa=X&oi=product_result_group&ct=image&resnum=2&ved=0CFwQzAMwAQ&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=bb242dc4ab43ba95&biw=1280&bih=831) ili Gamepad (https://www.google.com/#hl=en&safe=off&tbm=shop&sclient=psy-ab&q=gamepad&oq=gamepad&aq=f&aqi=g6&aql=&gs_l=serp.3..0l6.33760l37196l3l37537l9l9l1l1l1l0l1 23l698l4j3l7l0.frgbld.&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=1903eebfa98b0afa&biw=1280&bih=831)?
If 2 onda Xpadder (http://xpadder.com/)+
na primer Tomb Raider Anniversary, Max Payne 2, Hitman: Blood Money, Splinter Cell: Double Agent, Dead Space/2, Gears of War, Resident Evil 5...
u pitanju je gamepad.
p.s. hvala na odgovorima
Moze neka preporuka za spilt skrin voznju da moze da se igra na dzojstiku i tastaturi da igram sa burazerom.Samo da nije CMR 2 to igram otkad imam komp.
Ima li neka strategija gde se krene od sopstvene drzave, a onda se osvaja ceo svet, tako da je do tebe samo da ratujes, a ekonomiju da vodi komp?
minecraftBG
11.4.2012, 23:26
Ima li neka strategija gde se krene od sopstvene drzave, a onda se osvaja ceo svet, tako da je do tebe samo da ratujes, a ekonomiju da vodi komp?
ja msilim da nema ali bilo dobro da ima neka mesavina Civilization V i
Empire Earth II .Ali neznam da li ima. ako zna neko nek mi kaze jer ja obozavam strategije xD posebno RA 1&2&3
Milos The Sly
12.4.2012, 0:36
Osvajanje celog sveta, a bez imalo ekonomije?
Riziko. :kreza:
minecraftBG
12.4.2012, 10:03
Osvajanje celog sveta, a bez imalo ekonomije?
Riziko. :kreza:
bas tako xD jer zna neko neku dobru RTS strategiju ali ne C&C jer sam sve igrao :dedica:
World in Conflict. Na pocetku sam igre i svidja mi se.
A ta igra mi je i bila slagvort za moje pitanje. Tripuje ono prosirivanje mape specificno za Civilizaciju i Rome Total War... Jedino sto tu nije skroz kul je ekonomija sa svojim detaljima!
A Riziko je stvarno genijalan odgovor :D
Moze neka preporuka za spilt skrin voznju da moze da se igra na dzojstiku i tastaturi da igram sa burazerom.Samo da nije CMR 2 to igram otkad imam komp.
Bilo sta?
gameplayer
13.4.2012, 16:41
Moze preporuka za neku igru kao ninja saga (na face-u) , ali da moze da se download-uje i da se igra na komp-u :) .
Treba mi neka igra na foru Midnight Club Los Angeles (koliko znam nema za PC), za konfiguraciju iz profila :)...
P.S. Kakva je igrica Test Drive 2 unlimited ?
Treba mi neka igra na foru Midnight Club Los Angeles (koliko znam nema za PC), za konfiguraciju iz profila :)...
P.S. Kakva je igrica Test Drive 2 unlimited ?
TDU 2 obavezno probaj.
Treba mi neka igrica 3. lice (nebitno stara ili nova ) ,za komp. iz profila,sa dobrom pricom ( da moze da drzi paznju :D ).
Milos The Sly
16.4.2012, 22:57
Treba mi neka igrica 3. lice (nebitno stara ili nova ) ,za komp. iz profila,sa dobrom pricom ( da moze da drzi paznju :D ).
Max Payne, prvi i drugi.
Max Payne, prvi i drugi.
Igrao sam oba dela. Moze jos neka .
thebluephoenix
16.4.2012, 23:00
Thief 3
liverpool
17.4.2012, 17:36
Koji deo igre Mafija je po vama bolji,koji deo ima bolju pricu,u kom delu ima vise cimanja po gradu i tako? :)
Skenderevo
17.4.2012, 18:06
Meni je bolji prvi deo, i to mnogo bolji. Njega sam i obrnuo neka tri puta, a dvojku samo jednom, i nemam vise neku zelju, dok bi keca mogao opet.
Assassinator
17.4.2012, 20:11
Mooolim vas preporuku za trece lice akcija/avantura/shooter
Preso Assasssin's Creedove, Prince of Persie, Splinter Cellove, Mafie, Godfathere, Saints Rowove, GTAove, Tomb Raidere, Batmane, Spidermane, Prototype, Saboteur, Hitmane, James Bondove, X-Mane, Alan Wake, Just Cause, Bully, Ninja Blade, The Cursed Crusade, Mercenaries, Thief-ove, Dead Rising...
Ne hvalim se, nisam od tih tipova, ali stvarno ne mogu da nadjem nesto dobro, a da nisam preso, a siguran sam da ima gomila naslova koje nisam probao makar. Dakle, molim za predloge, unapred hvala.:D
thebluephoenix
17.4.2012, 20:18
Dead Space/2
Assassinator
17.4.2012, 20:23
Dead Space/2
Preso oba. Zaboravo da dodam Dark Sector. Ipak hvala na predlogu ;) Jos neko?:alealeee:
thebluephoenix
17.4.2012, 20:24
Pređi na First Person ili RPG.
Assassinator
17.4.2012, 20:29
Pređi na First Person ili RPG.
RPG ne podnosim nzm zasto. Mada sam voleo Titan Quest. A sto se tice FPS-ova to bolje da ne pocnem da nabrajam. Vise su mi se smucili svi su postali tooooooliko genericki, samo se stancuje. Nadam se da ce da bude nesto od Far Cry 3 i Dishonored. Al da ne bude offtopic, mislio sam da probam Indigo Prophecy. Jel zna neko nesto o njoj? Jeste stara, al deluje da ima pricu (reviewovi su OK).
thebluephoenix
17.4.2012, 20:43
Probaj ;).
http://www.sk.rs/2005/11/siop21.html
A ima li neka igrica na foru Assasssin Creed za moju konfiguraciju
Assassinator
17.4.2012, 21:01
Uff, pa ne znam, probaj Prince of Persia prva tri dela dakle Sands of Time, Warrior Within i The Two Thrones (ako nisi igrao, razume se). Nije open world, ali ima pentranja i peglanja :D
Probaj Saboteur, nadam se da ce ti raditi (to bas lici na Assassin's Creed)
Skenderevo
17.4.2012, 21:50
Preso Assasssin's Creedove, Prince of Persie, Splinter Cellove, Mafie, Godfathere, Saints Rowove, GTAove, Tomb Raidere, Batmane, Spidermane, Prototype, Saboteur, Hitmane, James Bondove, X-Mane, Alan Wake, Just Cause, Bully, Ninja Blade, The Cursed Crusade, Mercenaries, Thief-ove, Dead Rising...
Ne hvalim se, nisam od tih tipova, ali stvarno ne mogu da nadjem nesto dobro, a da nisam preso, a siguran sam da ima gomila naslova koje nisam probao makar. Dakle, molim za predloge, unapred hvala.:D
Brothers In Arms: Hell's Highway, Overlord / Overlord II,
Indiana Jones and The Emperor's Tomb, The Club, Stranglehold, Gears of War, James Bond 007: Blood Stone i L.A. Noire.
Mass Effect 3, odlična akcija :)
Resident Evil 4 i 5. Allice: Madness Returns, Devil May Cry 4, Bionic comando.
Takođe +1 za Fahrenheit, vanserijska igra.
Dark Champion
18.4.2012, 0:49
Zna li neko neko dobru stoni tenis igru ? Bilo online ili za offline verziju na PC xD
Postoji tema http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=17581&page=3 Meni se najvise svidjao Table tennis Pro.
Assassinator
18.4.2012, 9:52
Brothers In Arms: Hell's Highway, Overlord / Overlord II,
Indiana Jones and The Emperor's Tomb, The Club, Stranglehold, Gears of War, James Bond 007: Blood Stone i L.A. Noire.
GoW, James Bonda i L.A. Noire preso, Overlord sam se uvek kao nesto necko, al nesto me vuce da probam, BiA Hell's Highway je FPS al mi deluje gotivno (hvala). A Stranglehold nisam pre video, al sad sam se nalozio. Hvalaaaa za preporuke.
Mass Effect 3, odlična akcija :)
Mass Effect je RPG
Resident Evil 4 i 5. Allice: Madness Returns, Devil May Cry 4, Bionic comando.
Takođe +1 za Fahrenheit, vanserijska igra.
Resident Evil 3,4,5 sam igro, DMC takodje, Alice mi je delovala retardirano al aj videcu. Bionic Commando deluje sasvim OK.
Hvala momci, carevi ste!!!:tapsh:
evo ti jos jedan sasvim solidan TPS:
Wanted: Weapons of Fate
http://www.sk.rs/2009/05/siop10.html
Assassinator
18.4.2012, 10:18
evo ti jos jedan sasvim solidan TPS:
Wanted: Weapons of Fate
http://www.sk.rs/2009/05/siop10.html
Preso, al hvala :D
Nebojsa111
18.4.2012, 12:35
Assassinatore jel si probao:
TheSuffering, Manhunt, Freedom Fighters,Rogue Trooper,Shadowgrounds: Survivor
Mada kad vidim listu sta si obrnuo verovatno jesi :D
Skenderevo
18.4.2012, 13:43
Mass Effect je RPG
Vise je TPS nego RPG , cak je jedno vreme bio u Akcione Igre delu foruma :D
A i kada startujes new game, mozes da izaberes action mode.
Assassinator
18.4.2012, 14:42
Assassinatore jel si probao:
TheSuffering, Manhunt, Freedom Fighters,Rogue Trooper,Shadowgrounds: Survivor
The Suffering sam igrao kao klinac sa ortakom na ps2 (eee to su bila vremena:dedica:) Vidis Manhunt nisam igrao, videcu i dvojku (fala za to). Freedom Fighters je skoro 10 god stara, mrzi me da pikam, da budem iskren. Rogue Trooper, hm, pa ne znam ne deluje nesto, a Shadowgrounds sam doktoriro, he he...:cool:
Ništa ne propuštaš ako ne odigraš Freedom Fighters.
thebluephoenix
18.4.2012, 15:59
@Assassinator
Psi Ops: Mindgate Conspiracy
Hah, Sheep Dog 'n' Wolf najjača igra. ^.^
Hmm, bilo bi lepo kad bi neka dobra duša preporučila neku stariju igru, a da nije RPG.
Može sve, pa čak i sportske igre.
A da, poželjno je da nije predugačka.
EDIT: i da nije indie.
WhenDarknessFalls
19.4.2012, 4:00
Freedom Fighters je skoro 10 god stara
Ne znas sta propustas. Igru su pravili ljudi koji su radili Hitmena. Podrzava widescreen i sve moderne rezolucije. A i ovaj Rogue Trooper je poprilicno potcenjen TPS, iako ima bas genericno ime.
I ja sam imao takvo mišljenje za Freedom Fighters, jer mi se igra baš svidela kad sam je igrao prvi put, još kad se tek pojavila. Međutim, pre nekoliko meseci sam uzeo ponovo da je igram i debelo se razočarao. Em je priča, manje-više, nula, em je gejmplej poprilično zastareo. Skoro svaka nova akciona igra šije Freedom Fighterse.
Hmm, bilo bi lepo kad bi neka dobra duša preporučila neku stariju igru, a da nije RPG.
Može sve, pa čak i sportske igre.
A da, poželjno je da nije predugačka.
EDIT: i da nije indie.
Najbolja igra u Sunčevom sistemu - Grim Fandango :)
Lich_king2
20.4.2012, 15:26
I ja sam imao takvo mišljenje za Freedom Fighters, jer mi se igra baš svidela kad sam je igrao prvi put, još kad se tek pojavila. Međutim, pre nekoliko meseci sam uzeo ponovo da je igram i debelo se razočarao. Em je priča, manje-više, nula, em je gejmplej poprilično zastareo. Skoro svaka nova akciona igra šije Freedom Fighterse.
Najbolja igra u Sunčevom sistemu - Grim Fandango :)
Freedom Fighters je pojam za mnoge danasnje TPS.
CarNikola
28.4.2012, 10:03
Ko zna za Oni (2001)(u martu SK), i ko je igrao Oni, i ko voli Oni, sigurno zna bar neku noviju igricu koja bi mogla da dođe kao 'zamena'. Radi se o tome da sam skora kupio jeftinu grafičku (ATI Radeon HD 5400 saphire) da bih mogao da igram Oblivion, međutim posle toga sam ustanovio da mi ne radi (odnosno pojavi se u procesima, ali veoma kratko) GTA SA :( , naravno sve sam pokušao osim da kupim original :) . Sada sam ustanovio da mi ne radi Oni :( (slična situacija, počne intro film, završi se i kada treba da se pojavi glavni meni, izađe). Takođe sam sve pokušao osim da kupim original. Tako da je moja pretpostavka da mi ne valja drajver za grafičku, odnosno da ne paše za ove igrice. Tako da mi treba neka novija igrica koja bi mogla da se poredi sa Oni (nisam je prešao nikada do kraja za razliku od gta). Treće lice, dobro tabanje i mlaćenje, prebijanje protivnika, dosta šunjanja, sci fi, manga/anima stil, (po mogućstvu žena u glavnoj ulozi), koliko toliko dobra priča, (spasavanje sveta, pronalaženje sebe u njemu...), oružije, ... Hvala svima unapred... I da napomenem da poslednja 4 dana tražim takvu igricu po raznim forumima, ali slaba vajda, i gledajte da ta igrica može da paše na moju konfiguraciju :)
Nash Knight
28.4.2012, 15:48
A što se tiče tvog pitanja, sad ima gomila igara na tu foru, nažalost nijedna nije baš takva. Probaj Urban Chaos (starija igra), ili od novijih American McGee's Alice 2, neki Devil May Cry, X Blades..
Ima li nesto novije na foru Desperadosa i Komandosa?
^nazalost ne.Imas desperados dvojku i trojku(trojka se ne zove desperados nego nesto drugacije, ne mogu da se sjetim)
Dvojka je ok(losija od keca)a trojka je mnogo losa i smijesno teska-skoro nemoguce je preci bez varanja tako da...
Nebojsa111
29.4.2012, 19:57
Ima i robin hud, mada i on je mator, mozda ti se svidi
10/2012
http://www.sk.rs/2002/12/siop14.html
Dajte nesto sa pristojnom grafikom,da je fps,dobar single player i da su samo ljudi u igri,ako ima tako nesto. Ali da nije cod,moh,battlefield i crysis :)
thebluephoenix
29.4.2012, 21:30
Rainbow Six: Vegas/2, GRAW/2 i ArmA2 (hard core), Far Cry 2 (open world).
Ima li nesto novije na foru Desperadosa i Komandosa?
Možda da probaš Gun, ako te privlači western tematika, nije isto al' je sličan koncept i zabavna je igra.
http://www.youtube.com/watch?v=6MdBOJcZr9A
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.