PDA

Prikaži potpunu verziju : Call of Duty: World at War

Strane : 1 2 3 4 5 6 [7]

Wastelander
21.1.2011, 19:17
Ja kad god odem na balkan server, nikog zivog nema. Dajte malo rivajvujte cod waw, nemojte samo da cepate cod4 i bsf mod :)

EDIT:

Sad odigrah s nekim strancima ffa hc. Mislim da je postavljanje free for all + hc-a uzas za cod waw(ako je to jedini mod koji server ima), zato shto svi koriste mp40+double tap i roshtiljaju ko idioti, bez ikakve taktike.
Opshte je poznato da je HC mod jako problematican, pogotovu FFA zato shto oruzja nisu dobro izbalansirana, i svi forsiraju smg-eve.
U non-hc-u, oruzja se koriste podjednako.(moje iskustvo).

danilo bl
24.2.2011, 21:15
kako se call of duty 5 igra multiplayer.
da li treba da se instalira patch

Cofi
24.2.2011, 21:23
Jedno 3 gb patcheva. :D

danilo bl
8.3.2011, 22:00
koji patch treba da se instalira :a_whistli

RAJIC
8.3.2011, 23:27
koji patch treba da se instalira :a_whistli
]Call of Duty: World at War - Ultimate Patch v1.7
http://www.fileplanet.com/202406/200000 ... Patch-v1.7 (http://www.fileplanet.com/202406/200000/fileinfo/Call-of-Duty:-World-at-War---Ultimate-Patch-v1.7)[/quote

miregrobar
15.3.2011, 13:54
Pogledajte samo ovaj brutalan mod ERM 2.0
http://www.thadpg.com/forums/showthread.php?t=14136&page=1

Skenderevo
13.7.2011, 20:30
Ako moze mala pomoc:

Kada pokrenem multiplayer, izbaci mi sledece:

ERROR: Couldn't find zone 'E:\Program Files\Activision\Call of Duty - World at War\zone\english\code_post_gfx_mp.ff'

Ako zna neko resenje?

Banko
6.9.2011, 0:51
Moze li mi neko reci ili poslati na pm gde ima da se kupi cd key za ovu igru?

Cofi
6.9.2011, 1:03
http://cdkeysdiscount.com/93-call-of-duty-world-at-war.html - 10€

Ne znam da li ima jeftinije, ali nisam mogao da nađem ispod ovoga. Key je retail, btw.

Banko
6.9.2011, 1:06
ok, a kako bih izvrsio placanje na ovom sajtu? tj kako to uopste funkcionise?

Aibo
6.9.2011, 9:23
Postoji tema specijalno za ovakva pitanja: Kupovina originala preko Interneta (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=47131&page=16)

Banko
6.9.2011, 10:16
ok, hvala! :opanachke

Veljko Dj
17.11.2011, 22:02
Imali neko neki dobri server balkanski...?

Skenderevo
17.11.2011, 22:04
Ja svakodnevno igram , ali narodnjaka, tako da nisam primetio nijedan balkanski server.

Veljko Dj
17.11.2011, 22:05
imasli neki dobri da mi das da igram..?

Skenderevo
17.11.2011, 23:09
Evo poslao sam ti tri komada na PM.

Btw, igra li iko jos ovo uopste? :confused:
Meni licno mnogo bolji multiplayer od MW2.

Veljko Dj
17.11.2011, 23:15
znali neko kako da smanjim ping jer mi je u poslednje vrijeme stalno velik...?

green_mamba
23.11.2011, 21:17
Imam problem,,kad krenem igrato SOLO sve id eok samo se SNIMA SAVE ,,al kad izadjem iz igre i ponovo udjem,,hocu da NASTAVIm,,samo mi izbaci onu prvu misiju ,,znaci nema ostalih koje sam vec presao i moram sve iz pocetka pomoc????????????

nikola1997
29.12.2011, 21:55
Molim pomoć!Ne radi mi 11. misija već mesec dana ne znam sta da radim...skidao sam patch-eve do 1.4 ali ne radi.Ajd' pomeozite ljudi....:n_klanja:

nikola1997
15.4.2013, 20:23
trazio sam i trazio i evo nekih reshenja - vidim da gomila ljudi ima slican problem ako ima i neko od vas nek proba s ovim

#
was having this issue on XP…
After looking through all the posts here and on other sites,
I saw something that worked….go into My Computer…View
System Info…Hardware….Device Manager…select Sound, Video,
Game Controllers….then DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device….
Went back and started the game….and IT WORKS !!!!
#
I READ ABOUT COMPATABILITY ON WINDOWS 95 SO TRIED THAT AND
NUFIN SO WENT TO MY LITTLE SPEAKER NEXT TO THE TIME AND
RIGHT CLICKED IT AND CLICKED PLAYBACK AND A ERROR CAME UP
SAYING SOMETHING LIKE YOUR HAVING TROUBLE WITH YOUR SOUND
DEVICE WOULD YOU LIKE TO SHUT IT DOWN AND I CLICKED YES AND
IT STILL TOOK ME TO MY SOUND DEVICES BUT IT WAS OFF SO I
TURNED IT ON AND DONE THE 24 BY 4800 THING AND TRIED THE GAME AND IT WORKED
#

Izvinjavam se sto citiram ovako davno postavljen post...
Moze li malo objasnjenje o ovom resenju,slabo razumem engleski :n_klanja:

Kelt
15.4.2013, 20:54
Imao sam problema na XP
Posle gledanja svih postova ovde i na drugim sajtovima,video(nasao) sam nesto sto radi.Ides na My Computer,pa View System Info...Hardware...Device Manager...kliknes na Sound,Video,Game Controllers...pa na DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device.Vratio se nazad(pogasio sve),startovao igru ...i radi!!!

Citao sam o kompatibilnosti sa Win95,pokusao sam ovo i nista se nije desilo,pa sam kliknuo na ikonu spikera (desni klik)u sistem treju(donji
desni ugao gde je sat) i kliknuo na "Playback" i izasao mi gresku koja otprilike glasi da imam nekih problema sa hardverom za zvuk i pitanje
kompa za restart.Kliknuo sam na Yes ali mi se otvorio prozor "Sound devices" uz informaciju da je iskljucen vec pomenuti.Ukljucio sam
ga i namestio 24 sa 4800(predpostavljam da je sample rate 24bit 48000 Hz) i proradilo je.

nikola1997
15.4.2013, 21:40
Cekaj ,dosap sam do sound,video,game controllers,ali nema ovo unimodem itd. :eek:

Kelt
15.4.2013, 22:50
Ja sam samo prevodio,ne znam koju konfiguraciju ima covek koji je pisao:)

nikola1997
22.4.2013, 21:56
U redu,instalirao sam igricu,ali imam problem koji je verujem vec spominjan an forumu,ali stvarno nemam vremena da listam sve stranice...problem je u tome sto memam zvuka u igri..molim pomoc.Hvala!

Đorđe Čvarkov
30.1.2014, 21:06
Imam problem, jer uopšte ne uspevam da pokrenem misiju/igru. :boodala:

Idem na Solo, pa na New Game, izaberem na kojoj težini želim da igram i ništa se ne dešava.

Chicharito 14
30.1.2014, 22:12
Isključi net dok igraš.

Banko
30.1.2014, 23:06
Da li neko zna sta se desava sa punkbusterom za call of duty 5 ( tj sve cod igre generalno ) posto sam skoro reinstalirao windows i ponovo instalirao cod5 , skinuo pb da apdejtujem, i vidim da vise nema ni jedne cod igre u listi???

ne mogu da igram na serverima jer me kikuje uz objasnjenje da apdejtujem pb.

Ivan1981
31.1.2014, 7:02
Vise ne mozes manuelno da updatejus PB za COD4 i 5.

Postojali su serveri gde si mogao da udjes i ako imas staru verziju PB-a igra ti sa tog servera automatski skine potrebnu verziju za igranje na njemu.

Banko
31.1.2014, 9:29
kazes postojali ,sto implicira da ih vise nema?

kako onda da apdejtujem pb?
Nije krekovana, imam key ali je retail verzija ( cd key sa kutije ) dakle nije preko steam-a.

Ivan1981
31.1.2014, 19:28
kazes postojali ,sto implicira da ih vise nema?

Postojali su, ali posto duze vreme nisam igrao igru ne znam kakvo je sada stanje. Imam par drugih igara za koje manuelni update ne radi godinama, ali kada ih instaliram i odem na neki od servera obicno se i PB updatuje.

code master
30.7.2016, 20:44
Hands down najbolji COD ikada, posle celog iskustva WWII ćete gledati drugim očima, najkrvavija i najmračnija igra u celom serijalu, ostalo je sve smeruja od Nemaca koji padaju kao statisti iz ranih igara:D do modernih ratova u budućnosti i u svemiru:D, naježim se kada čujem naslovnu numeru u glavnom meniju.

iAAaLNPAw4g

Mića Macvan
12.12.2017, 0:41
Specifikacije kompa su mi 4GB, 2,8 Ghz, a kada udjem u igricu dosta secka i nije moguće da se igra, previse koči. Zna li neko u čemu je problem, i šta mi je potrebno da bih mogao da je pokrenem, makar u "low" :D

Rkoma
12.12.2017, 0:49
System Requirements

Supported OS: Windows XP/Vista/7
Processor: Pentium 4 @ 3 GHz/AMD 64 3200+
Memory: 512 MB (1 GB for Vista)
Hard Drive: 8 GB Free
DirectX version: DirectX 9.0c
Sound: on-board or better
Graphics Card: 256 MB (nVidia GeForce 6600/ATI Radeon X1600)

verovatno lossu graficku imas. Tj integrisanu.

Mića Macvan
12.12.2017, 1:24
Misliš da je to u pitanju? Ostale specifikacije su u redu? Hvala, probaću da nabavim drugu, sa kojom ću moći da igram ovo :)

DeCoy
12.12.2017, 10:34
Ako imaš Windows 10 može da bude i do njega, starije igre znaju da seckaju do neigrivosti.

Skenderevo
18.9.2019, 12:37
Bacim danas pogled na SteamCharts (https://steamcharts.com/search/?q=call+of+duty) da vidim da li vredi kupovati CoD4 i skapiram da ga igra stotinjak ljudi u proseku. To me i ne cudi toliko, s obzirom na to koliko je stara igra.

Ono sto me je iznenadilo je brojka za CoD WaW - 600, 700 ljudi u proseku. To ga stavlja na cetvrto mesto najigranijih CoD naslova preko Steama, iznad mase novijih delova. Svojevremeno sam przio multiplayer od petice kao lud, pa se sad razmisljam da je kupim opet.

Da li neko ovde igra CoD: WaW preko Steama? Ako da, kakvo je stanje sa serverima? Jel' ima vanilla servera bez ikakvih modova? Kakva je situacija s hakerima?

buraz
22.9.2019, 15:16
Bacim danas pogled na SteamCharts (https://steamcharts.com/search/?q=call+of+duty) da vidim da li vredi kupovati CoD4 i skapiram da ga igra stotinjak ljudi u proseku. To me i ne cudi toliko, s obzirom na to koliko je stara igra.

Ono sto me je iznenadilo je brojka za CoD WaW - 600, 700 ljudi u proseku. To ga stavlja na cetvrto mesto najigranijih CoD naslova preko Steama, iznad mase novijih delova. Svojevremeno sam przio multiplayer od petice kao lud, pa se sad razmisljam da je kupim opet.

Da li neko ovde igra CoD: WaW preko Steama? Ako da, kakvo je stanje sa serverima? Jel' ima vanilla servera bez ikakvih modova? Kakva je situacija s hakerima?

CoD4 ima i dalje dosta, ali bas dosta servera gde ljudi igraju bez Steama (bilo sa piratskim ili original kljucevima), jer je igra svojevremeno dolazila sa retail box non-Steam kljucevima (a 99% sam siguran da je dostupnost CoD igara na Steamu na dan izlaska pocela sa MW2). Tako da i CoD4 (a verovatno i WaW) imaju veci playerbase nego sto Steamcharts pokazuje, CoD4 pogotovo. To je i danas jedna od igranijih pucacina.

Source:https://www.gametracker.com/search/cod4/?

Skenderevo
22.9.2019, 20:19
CoD4 ima i dalje dosta, ali bas dosta servera gde ljudi igraju bez Steama (bilo sa piratskim ili original kljucevima), jer je igra svojevremeno dolazila sa retail box non-Steam kljucevima (a 99% sam siguran da je dostupnost CoD igara na Steamu na dan izlaska pocela sa MW2). Tako da i CoD4 (a verovatno i WaW) imaju veci playerbase nego sto Steamcharts pokazuje, CoD4 pogotovo. To je i danas jedna od igranijih pucacina.

Source:https://www.gametracker.com/search/cod4/?

Da li bih ja mogao sa Steam verzijama CoD4 i WaW da pristupim tim serverima?

buraz
22.9.2019, 23:44
Da li bih ja mogao sa Steam verzijama CoD4 i WaW da pristupim tim serverima?

Naravno. Sa original verzijom (bilo Steam, bilo obican box kljuc), mozes da pristupis i original i cracked serverima. Sa piratskim kljucem samo na krekovane servere (kojih trenutno ima neuporedivo vise svakako, s obzirom na trajanje igre).
Ovo su 2 najpopularnija servera tu iz okoline:
14. COD4 eBc|Promod S&D - Round: 14/20 20/24 116.203.137.128:28950
52. COD4 ..::||Delta'Force||::..::Search & Destroy::..::Promod LIVE V2.20 EU::..::Round 11/20 on Backlot::.. 17/24 54.38.219.143:28997

Fun fact: mozes da kupis box kljuc, ubacis ga u igru koji su skinuo sa torrenta i defacto imas original igru za MP.

EDIT: Da napomenem da je ovo za CoD4. Za WaW nisam siguran, jer znam da je WaW imao nesto ozibljniju zastitu i nakon odredjenog patcha radila je samo original igra, tako da ne znam kako je trenutno. Ali u svakom slucaju ces moci na original WaW servere (nisam siguran da li uopste ima crackovana varijanta).