Prikaži potpunu verziju : Call of Duty: World at War
Aleksandar-93
14.12.2008, 0:46
Ljudi, imam ogroman problem. Kao prvo nikako ne mogu napraviti ONLINE profil. PB je apdejtovan a verzija igre je 1.1. MP exe naravno nisam dirao.
A drugo je to da se ova igra vuče 2x sporije od Far Crya-2. A ima upola lošiju grafiku. Imam VISTU od 64-bita SP-1 sa svim apdejtovima, Athlon 4600+ (2.7 GHZ), nVidia 8500 GT i 1.5 GB RAM-a i par gigabajta "virtuelne memorije" sam stavio, ali ništa ne pomaže. Toliko sporo ide i nakon toga na 10-ak sekundi (zavisno od vremena na kojem je fps oko 5-10) se naglo ubrza i ide brzo kao kada film ubrzate i onda se smiri i tako sve do sljedećeg usporenja koje naravno veoma brzo uslijedi. Imam najnovije drajvere za grafičku kartu. A i za zvučnu. HELP, please.:(
Nemoguće da je Treyarch tako nesposoban. Očekivao sam da mogu napraviti bolju igru od Warda. Pa, CoD-4 je letio na ovoj mašini. A nemogu vjerovati da moram priznati (iako su prva 2 dijela bila $ra*e) da je Brothers in arms III klasu iznad CoD-a 5. Stvarno ovakav obrt situacije nisam uopšte očekivao.:opanachke Iako je BiA III loše ocijenjen, on mi je sada najbolja WW2 pucačina ikada.:aplauz:
Ja imam problem da me punkbuster kikuje cim udjem zato sto sam bez imena, ne znam gde da upisem ime nije kao u cetvorcu, ako neko zna sta mislim neka pise ?????:n-cc2::n-cc2::n-cc2:
Aleksandar-93
14.12.2008, 13:45
Ja imam problem da me punkbuster kikuje cim udjem zato sto sam bez imena, ne znam gde da upisem ime nije kao u cetvorcu, ako neko zna sta mislim neka pise ?????:n-cc2::n-cc2::n-cc2:
Pa, valjda kad praviš profil. Ali, ja nikako njega ne mogu napraviti. :mad: Kliknem na yes/ok i samo me vrati nazad bez ikakvog objašnjenja. :n-cc2:
Ljudi pomagajte danas sam dobio ovu cuvenu igru sve lepo instalirao, pokrenuo......ali eto problema kada pokusam da pokrenem solo kliknem na regular i ono nista samo me vrati opet na tu opciju nadam se da me razumete. Moze li mi neko molim vas pomoci ?:confused:
E ljudi imam i ja problem... Dosao sam do table "eviction" i stalno mi se zapuca kada loaduje... Jel imao neko slican problem???
filip fffffff
14.12.2008, 21:57
Imam problem! Sve super ide i kad treba da se udje on izbaci i napise ono dont send i to.Pomozite!
paulvandyk68
14.12.2008, 21:58
Imam problem! Sve super ide i kad treba da se udje on izbaci i napise ono dont send i to.Pomozite!
Dosta sanse da su u pitanju tvoji drajveri za graficku karticu.
Aleksandar-93
14.12.2008, 22:42
Heh. Ovo je onda vjerovatno XP. SP-3, novi drajveri za grafu i zvučnu će vjerovatno riješiti problem. :worshippy
Evo da ja iznesem moje misljenje o igri, presao sam je za jedno poslepodne otprilike. Igra je kao i sve suvise kratka, pozitivne stvari su raznovrsna oruzja, relativno dobra prica barem za mene. Negativne su sto su oruzja originalana ali jako jako lose modelirana uska, nekako cudna jednostavno nije kao u proslome delu, drugi negativni utisak sto su japanci mnogo nekako izduzeni, mislim ipak je to rasa koja je niza rastom oni ih napravise kao gorile, eto to je to. Sada da dodam za one koji se muce sa pokretanjem igre, vazi ono objasnjenje za promenu serial numbera, naravno ko zeli da igra single. Multiplayer sam probao, pokrenuo sam ga na sledeci nacin, instalirao sam igru od pocetka sa PB, zatim obrisao sve profile, napravio jedan sa mojim imenom iz Active.itx obrisao sve i upisao samo ime tog mog profila, zatim instalirao patch 1.1 i napokon usao na server......i tada totalno razocarenje barem meni, multiplayer je ocajno odradjen u svakom pogledu ipak cu se jos dugo zadrzati na CoD 4.:ciao:
paulvandyk68
16.12.2008, 13:32
Igra je isuvise laka kada je podesis na najlaksi nivo tezine, podesi je prijatelju na najtezi nivo pa je predji za jedno popodne. Mislim da igra gubi draz kada se igra na najlaksem nivou. Uostalom ni Kuzma vise ne praktikuje igranje na brzaka (najlaksi nivo).
Aleksandar-93
16.12.2008, 14:13
Igra je isuvise laka kada je podesis na najlaksi nivo tezine, podesi je prijatelju na najtezi nivo pa je predji za jedno popodne. Mislim da igra gubi draz kada se igra na najlaksem nivou. Uostalom ni Kuzma vise ne praktikuje igranje na brzaka (najlaksi nivo).
Kao prvo, zvuk kod nekih oružja je katastrofalan (Thompson kao da ima prigušivač). Drugo, SP je totalno neoptimizovan (CoD-4 SP je letio sa 30-40 fps kod mene). Bagova ima milijarda u SP-u, AI je dosta loš u mnogim situacijama. Jednostavno nedovršen SP.
A MP je totalno druga priča. Iako ima skoro istu grafiku kao SP radi perfektno. Dosta mi je bolji od CoD-a 4. :tapsh: To mi je jako drago. Ali, single player je jednostavno nedopustivo loš. :mad: :icon_evil
Znači SP down, MP rules. Ali, stvarno je MP dosta bolji od CoD-a 4. Ali, sve u svemu razočarenje igra. Nije vrijedna novca.
miregrobar
16.12.2008, 21:43
Evo kako za sada izgleda konverzija moje cod4 mape za codwaw.Nisam jos uvek dodao nijedan efekat (vatra,dim,magla...) al kad sve to dodam bice perverzija od mape i bice mnogo detaljnija i bolja od cod4 verzije.
Vise shotova OVDE (http://s189.photobucket.com/albums/z149/miregrobar/roof1944/)
Znam kako je onima koji nemogu da igraju CoD 5 pa cu im olaksati stvar,jer ni meni nije radilo dok nisam skontao kako da popravim igru.Elem,u run ukucate ''regedit'' i kad vam izbaci prozor registry Editor,kliknite na HKEY_LOCAL MACHINE,SOFTVARE,Activision,Call of Duty WaW i kliknete na codkey,zatim promenite serial koji vam je upisan u neki drugi.Nadam se da ce vam raditi,meni je uspelo!
Ovo je pokrenulo CoD 5 kod mene. Pokusao sam sa promenom i brisanjem profila i nije uspelo.
miregrobar
18.12.2008, 19:51
avaj treyarch treba zapaliti kolko su neodgovorni.Ladno narucim server za klan i nemogu da dignu server posto jos nisu debili izbacili linux fajlove :n-cc2:
----------------------edit--------------------
Evo kako izgleda mapa na kojoj trenutno radim za codwaw
Shots:
http://i189.photobucket.com/albums/z149/miregrobar/roof1944_2/th_shot0001.jpg (http://s189.photobucket.com/albums/z149/miregrobar/roof1944_2/?action=view¤t=shot0001.jpg)
http://i189.photobucket.com/albums/z149/miregrobar/roof1944_2/th_shot0002.jpg (http://s189.photobucket.com/albums/z149/miregrobar/roof1944_2/?action=view¤t=shot0002.jpg)
http://i189.photobucket.com/albums/z149/miregrobar/roof1944_2/th_shot0004.jpg (http://s189.photobucket.com/albums/z149/miregrobar/roof1944_2/?action=view¤t=shot0004.jpg)
http://i189.photobucket.com/albums/z149/miregrobar/roof1944_2/th_shot0005.jpg (http://s189.photobucket.com/albums/z149/miregrobar/roof1944_2/?action=view¤t=shot0005.jpg)
http://i189.photobucket.com/albums/z149/miregrobar/roof1944_2/th_shot0006.jpg (http://s189.photobucket.com/albums/z149/miregrobar/roof1944_2/?action=view¤t=shot0006.jpg)
http://i189.photobucket.com/albums/z149/miregrobar/roof1944_2/th_shot0010.jpg (http://s189.photobucket.com/albums/z149/miregrobar/roof1944_2/?action=view¤t=shot0010.jpg)
Vise slika OVDE (http://s189.photobucket.com/albums/z149/miregrobar/roof1944_2/)
Video
Video
http://www.youtube.com/watch?v=tKyyxdxOyR8&fmt=18
Ajron Mejdn
20.12.2008, 15:45
Evo i ja napokon nabavio ovaj novi CoD.Nadao sam se da cu spadati u one "kojima novi CoD radi",ali nazalost nisam imao srece.Elem imam sledeci problem da igrica ponekad hoce a nekad nece da se pokrene,a obicno popijem crni ekran i igra is not responding.Probao sam sve fore koje ste postovali ali nijedna ne radi(nemam onaj uni modem).Ovakva glupost im stvarno nije trebala.Treyarch bi trebalo da se ugleda na Infinity Ward!
Ja tek danas provalio da moja grafichka je ispod minimuma,a ja se josh i pitam shto mi je s vremena na vreme igra seckala(obrnuo sam je pre mesec dana:D).
dallyborr
22.12.2008, 2:43
Evo i ja napokon nabavio ovaj novi CoD.Nadao sam se da cu spadati u one "kojima novi CoD radi",ali nazalost nisam imao srece.Elem imam sledeci problem da igrica ponekad hoce a nekad nece da se pokrene,a obicno popijem crni ekran i igra is not responding.Probao sam sve fore koje ste postovali ali nijedna ne radi(nemam onaj uni modem).Ovakva glupost im stvarno nije trebala.Treyarch bi trebalo da se ugleda na Infinity Ward!
Za tvoj problem je resenje sledece:
Tamo gde ti je instalirana igra nadji folder "main", a u njemu folder "video".
U folderu video, imas fajl "Treyarch.bik".
OBRISI GA!
Pokreni igru i uzivaj.;)
Ljudi interesuje me da li mogu da teram ovu igru na mojoj staroj makini. Amd 1.2GHz,1gb rama i ati 9600 128mb. Posto call of duty 4 teram bez problema,pa kontam posto je isti engine.Pa ono. Unapred hvala na odgovoru..
paulvandyk68
22.12.2008, 10:53
Ljudi interesuje me da li mogu da teram ovu igru na mojoj staroj makini. Amd 1.2GHz,1gb rama i ati 9600 128mb. Posto call of duty 4 teram bez problema,pa kontam posto je isti engine.Pa ono. Unapred hvala na odgovoru..
Nemozes tu igru da poteras na svojoj masini. Tvoja stara dobra ati 9600 nema ps 3.0
obrnuh je za kratko vreme...nekih 5-6 sati konstantnog igranja...utisci:odlicno!:tapsh:
Aleksandar-93
22.12.2008, 12:06
Ma kakvi, na mojoj konfi CoD4 je letio 25-40 fps-a, a sad se u 5-ici SP vuče oo 5-15 fps. STRAŠNO. :n-cc2: Multiplayer se i može nekako igrati.:qliranje:
miregrobar
22.12.2008, 12:17
HD 720dp video preview mape koju radim za codwaw mp :)
http://www.youtube.com/watch?v=12fVWxRKWM0&fmt=22
Da li mi neko moze reci gde da ubacim server da bi mogao da ga ukljucim i da igram?
Da li mi neko moze reci gde da ubacim server da bi mogao da ga ukljucim i da igram?
Odes pod Join game, zatim gore odaberes source favorites, tada ce ti se pojaviti opcija add kliknes tu ukucas ip adresu i adresu porta sacekas da se `osvezi` i ako je sve u redu kreces sa igranjem :ciao:
dallyborr
23.12.2008, 4:57
HA, HA, HA:rofl::rofl:
Ajd u neku paru da za ovu gresku, prilikom startovanja COD, jos niste culi.
"fastfile for zone 'ui' is empty"
Celu noc pokusavam kod buraza da instaliram COD, sve sam "namestio", nule u registry ( emulation ), unimodem disable...cak i menjao key u registry...
Pa ovima iz Triarha stvarno covek treba da posalje, u najmanju ruku, bombasa samoubicu!:mad:
Istu masinu imamo, on cak ima jacu grafiku. Kod mene radi, kod njega nece.:boodala:
Aleksandar-93
23.12.2008, 14:59
www.xfire.com (http://www.xfire.com)
Sve što ti je potrebno tu ćeš naći u samo jednom programu. ;)
Jel moja konfiguracija dovoljna za igranje cod-a 5.
Ovo pitam zbog toga sto prosli put kad sam je instalirao nisam mogao da je igram,nesto me stalno izbaci iz igrice.
konfa je sledeca:
Foxconn NF4K8AB sa nforce 4 chipsetom
amd sempron 2800+ procesor
1.0 gb ddr 400 mhz
Nvidia GForce 8500GT Sparkle
80gb maxtor
250 GB Segate
Pionir 215D sata
Nec Optiarc DVDRW
Monitir Proview flat
Ovo pitam zbog toga sto prosli put kad sam je instalirao nisam mogao da je igram,nesto me stalno izbaci iz igrice.
konfa je sledeca:
1.0 gb ddr 400 mhz
80gb maxtor
250 GB Segate
Pionir 215D sata
Nec Optiarc DVDRW
Monitir Proview flat
procesor ti je malo slabiji ali bi trebao moci da igras lepo.
Marshall George
24.12.2008, 23:31
Imam CoD WaW, full English verziju , instalirao sam najnoviji DirectX November 2008,nemam modem u kompu niti unimodem full duplex opciju,imam za moju HD2600 Pro AGP instalirane poslednje 8.10 AGP Hotfix drajvere,instalirao sam i SP3 za moj XP,ali ništa..igra odbija da se pokrene,nije htela ni kada sam bio na XP+SP2...Samo se pojavi ona greška da se obavesti MS...:n-cc2::mad:
Da li zna neko rešenje za ovo???!!!!
Još nema rešenja za ovaj problem???? :paranoia::icon_scra
konfa je sledeca:
1.0 gb ddr 400 mhz
80gb maxtor
250 GB Segate
Pionir 215D sata
Nec Optiarc DVDRW
Monitir Proview flat
cod 5 je vrlo lepo optimizovana igra tako da ces moci da igras na medium spec. sigurno.
Prototype
25.12.2008, 13:45
Da li je potreban punkbuster, kao na COD4, da bi se igralo na online ?
Aleksandar-93
25.12.2008, 14:22
cod 5 je vrlo lepo optimizovana igra tako da ces moci da igras na medium spec. sigurno.
Hahahahaha, ovaj :D:D. Pa, ti sigurno nisi igrao CoD-5. Pa, četvorka sa istom grafikom i sve nagurano na HIGH i EXTRA je pičila super. A CoD-5 u kojem je jedino poboljšanje krv i komadanje tijela i koji uz to koristit isti engine je radio od 30-70% sporije nego stari CoD sa najnovijim drajverima i svim ostalim. Jednostavno nedopustivo da radi sporije od starog CoD-a i Far Cry-2.:boodala: E sad, MP radi dobro, ali SP je katastrofa. :mad: :n-cc2:
dallyborr
26.12.2008, 18:10
Hahahahaha, ovaj :D:D. Pa, ti sigurno nisi igrao CoD-5. Pa, četvorka sa istom grafikom i sve nagurano na HIGH i EXTRA je pičila super. A CoD-5 u kojem je jedino poboljšanje krv i komadanje tijela i koji uz to koristit isti engine je radio od 30-70% sporije nego stari CoD sa najnovijim drajverima i svim ostalim. Jednostavno nedopustivo da radi sporije od starog CoD-a i Far Cry-2.:boodala: E sad, MP radi dobro, ali SP je katastrofa. :mad: :n-cc2:
Kako ti COD WaW radi sporije od Far Cry 2 ?:confused: Pa nije nista zahtevniji od cetvorke. Jedino gde primetim malo usporenje, je kad bacim dimnu bombu, pa uletim sa bacacem plamena. Inace sve ostalo pici kao ludo.
Ljudi imam problem...sredio sam stvar sa multiplaterom i radilo je prvi out. Kada sam izasao i usao u igru pojavilo se ono kao da prikuplja podatke za on line profil i jednostavno me izbaci iz igre....Sta da radim ? Treba li nesto da se obrise ?? Pomagajte:alealeee:
dallyborr
27.12.2008, 7:01
Ljudi imam problem...sredio sam stvar sa multiplaterom i radilo je prvi out. Kada sam izasao i usao u igru pojavilo se ono kao da prikuplja podatke za on line profil i jednostavno me izbaci iz igre....Sta da radim ? Treba li nesto da se obrise ?? Pomagajte:alealeee:
Pa posto cela Srbija, "roka" "reload" verziju igre, nemoj da te cudi bilo sta. Preinstaliraj ponovo istu i resices problem.
Aleksandar-93
27.12.2008, 16:36
Pa posto cela Srbija, "roka" "reload" verziju igre, nemoj da te cudi bilo sta. Preinstaliraj ponovo istu i resices problem.
Mi?!! Ma kakvi, dobro se zna da u RS i Srbiji svi koriste originale. :D :D Da ti nisi možda izuzetak? :dedica:
Neka je reinstalira i skine updater za PUNK-BUSTER, nakon toga ga apdejtuje, a prije toga neka instalira patch 1.1. ;) :tapsh:
Ali to sam sve uradio, jednostavno ona fora sa promenom profila radi samo prvi put kada sledeci put udjem u igru ide ona prica da pokusava da nadje on line profil i izbaci me....razumete ????:rofl:
dallyborr
28.12.2008, 7:18
Mi?!! Ma kakvi, dobro se zna da u RS i Srbiji svi koriste originale. :D :D Da ti nisi možda izuzetak? :dedica:
Neka je reinstalira i skine updater za PUNK-BUSTER, nakon toga ga apdejtuje, a prije toga neka instalira patch 1.1. ;) :tapsh:
Ma daj bre...:rolleyes: Imam i ja "original". Nego...samo kazem...onako...:rolleyes:
wu-gambino
28.12.2008, 20:55
Imam problem sa ovom igrom. Kada je instaliram izbaci mi ovo Error during initialization: Unhandled exception caught
Sta da radim? U cemu je problem?
dallyborr
28.12.2008, 21:30
Imam problem sa ovom igrom. Kada je instaliram izbaci mi ovo Error during initialization: Unhandled exception caught
Sta da radim? U cemu je problem?
PROCITAJ par stranica unazad i resices problem.;)
MICROCOMP DOORS
29.12.2008, 10:48
Igra mi neradi posto imam krs od procesora a cuo sam da ima neka fora kako da igram i sa slabijim procesorom nego sto je u min zahtevima.jel zna neko sta treba da uradim da bi mi radila?
Hvala unapred.
Sinoc skinuo igru, kompletirao je pre par minuta. :)
Dopada mi se kako je uradjena, dostojan je nasledink CoD2 sto se tematike tice, a CoD 4 sto se grafike tice. Dopada mi se sto su nastavili s onim forama iz CoD 4, da se situacija iznenada preokrene, kao kada pred kraj dodjem da razvijem zastavu a ono...
Posebno su mi se dopale misije sa bacacem plamena, let 'em burn! :dzavo:
Malo mi zasecka kada se nakupi dima i kad je neki veliki rush, ali inace radi prilicno tecno na 1024x768 sa vecinom detalja na max. Sta na kraju da kazem sem da jedva cekam i naredni nastavak! :)
Aleksandar-93
29.12.2008, 21:42
Igra mi neradi posto imam krs od procesora a cuo sam da ima neka fora kako da igram i sa slabijim procesorom nego sto je u min zahtevima.jel zna neko sta treba da uradim da bi mi radila?
Hvala unapred.
Ja ne znam ništa, nego, ti kupi sebi novi procesor. :D Za 50E imaš Athlon 4600+ AM2, koji je itekako dovoljan za CoD-5, pa vjerovatno i za Crysys. Ja ga imam i preporuka svima. Možete uzeti odličan procesor za male pare. Ja sam ga još i overklokovao sa 2.4 GHZ na 2.8 GHZ. Nije ovo baš nešto vezano za temu, ali eto, ovo vam je odličan "dvojezgarni" proceosr za CoD-5. E, sad 5-ca traži 50% jaču graf. kartu od prošlog dijela, nažalost. :mad: Šteta. Ali, samo singleplayer, MP srećom teče besprijekorno kao u 4-ki. :aplauz:
MICROCOMP DOORS
29.12.2008, 21:57
Ja ne znam ništa, nego, ti kupi sebi novi procesor. :D Za 50E imaš Athlon 4600+ AM2, koji je itekako dovoljan za CoD-5, pa vjerovatno i za Crysys. Ja ga imam i preporuka svima. Možete uzeti odličan procesor za male pare. Ja sam ga još i overklokovao sa 2.4 GHZ na 2.8 GHZ. Nije ovo baš nešto vezano za temu, ali eto, ovo vam je odličan "dvojezgarni" proceosr za CoD-5. E, sad 5-ca traži 50% jaču graf. kartu od prošlog dijela, nažalost. :mad: Šteta. Ali, samo singleplayer, MP srećom teče besprijekorno kao u 4-ki. :aplauz:
mene su obavestili da ako zamenim procesor na mom kompu moracu da menjam sve u kucistu...
ipak hvala.
sto se tice graficke to nije problem...(nadam se skoro sam je kupio)
pogledaj ako sam napisao koja je.
White Ripper
3.1.2009, 17:38
S tobom se ne bih slozio.Igra je totalno neoptimizovana bar kad su u pitanju ATI kartice.Na mojoj masini igra je sjeckala na 800x600 i medium setovanjima,dok mi je COD4 "letio" na istoj konfiguraciji na maxu i rezoluciji 1280x720 sa 26FPS sto je bilo dovoljno za pristojno igranje.Igra je cool ali je optimizacija katastrofalna.Njima je nVidia "uvalila" grdna pare da bi zeznuli ATI
Presao sam igricu juce. Igrica je do j**a, odlican potez ubacivanja osakacenja protivnika, oruzja su mogla malo bolje ali nisu losa. Bonus nivo je super pogotovo u CO-OP ali mnogo secka ako oba kompa nisu istih "kvaliteta". e da hvala vam na pomoci oko skidanja problema pokretanja kampanje. A sad novi problem:Zelim da igram MP, ali on mi ne da trazim server jer nemam account i a ako hocu da ga napravim desi se onaj problemi koje ste svi naveli. Pokusao sam kao sto ste rekli ali meni svaki put zanemari napravljen folder i nick u active.txt i napravi novi folder $$$ i nick $$$ u active.txt:confused:
Pomoc sto pre!!!
Aleksandar-93
3.1.2009, 21:37
S tobom se ne bih slozio.Igra je totalno neoptimizovana bar kad su u pitanju ATI kartice.Na mojoj masini igra je sjeckala na 800x600 i medium setovanjima,dok mi je COD4 "letio" na istoj konfiguraciji na maxu i rezoluciji 1280x720 sa 26FPS sto je bilo dovoljno za pristojno igranje.Igra je cool ali je optimizacija katastrofalna.Njima je nVidia "uvalila" grdna pare da bi zeznuli ATI
De ti prvo skini nove drajver 8.12. Ako nemaš. A nije ni situacija sa nVidiom idealna. 4 dio je letio na 8500 GT, sada sam dodao još 1 GB RAM-a (imam 2.5 GB), uzeo novi konačno dvojezgarni procesor, a singleplayer se vuče barem 3x sporije nego u prošlom dijelu. Situacija sa MP-om je srećom drugačija. :tapsh::a_bleh:
White Ripper
4.1.2009, 13:54
De ti prvo skini nove drajver 8.12. Ako nemaš. A nije ni situacija sa nVidiom idealna. 4 dio je letio na 8500 GT, sada sam dodao još 1 GB RAM-a (imam 2.5 GB), uzeo novi konačno dvojezgarni procesor, a singleplayer se vuče barem 3x sporije nego u prošlom dijelu. Situacija sa MP-om je srećom drugačija. :tapsh::a_bleh:
Probo sam i 7.12 i 8.12 drajvere i stvar je malo bila bolja sa 8.12 al veoma malo(4 FPS sam dobio)
Imam novi problem trebam resenje sto pre!!!
Kad igram na internetu i zelim da izadjem sa servera racunar mi izbaci FATAL SYSTEM ERROR i restartuje se, i posle toga je sve normalno udjem da igram izadjem normalno, udjem na sledeci server izadjem i opet FATAL SYSTEM ERROR! Sta bi moglo da bude???
Wastelander
4.1.2009, 16:13
Ljudi kazite mi kako igra radi na 8800gt i dual core??? Bitan mi je minimalan i maximalan framerate s ovom machinom, jer se odluchujem da kupim originale :)
Hvala
White Ripper
4.1.2009, 16:37
Ljudi kazite mi kako igra radi na 8800gt i dual core??? Bitan mi je minimalan i maximalan framerate s ovom machinom, jer se odluchujem da kupim originale :)
Hvala
Trebalo bi da ide extra na 1024x768 max sa 30+ FPS sigurno(naravno i 2GB ram je uslov)
Aleksandar-93
4.1.2009, 17:08
Trebalo bi da ide extra na 1024x768 max sa 30+ FPS sigurno(naravno i 2GB ram je uslov)
Uz najnovije drajvere sigurno će ići 40+ FPS-a. Sve na extra. 1024x768. ;)
Kako su traljavo singleplayer optimizovali, jedino sa ovom kartom se može normalno igrati. :mad:
Kakva crna 1024x768 sa 8800GT i dvojezgarcem. Ima da tera u 1680x1050 bez problema.
Ja imam sličan komp(samo što je grafička XFX-ova) i ovu igru sam igrao sa max detaljima u rezoluciji 1440*900 (pošto moj samsung ne podržava veću)
i imao sam frejmova za izvoz.Tako,thompson u ruke i:Battered::Battered:
White Ripper
4.1.2009, 19:04
Kakva crna 1024x768 sa 8800GT i dvojezgarcem. Ima da tera u 1680x1050 bez problema.
Posli smo od toga da je njegov dual-core najslabiji moguci.I sta ti mislis da bi Celeron dual-core E1200 1.6 izvukao 16x10?:rofl:
1280 bi izvukao glat. Koliko god da je sakat, ipak je c2d, a 8800gt je 8800gt.
White Ripper
4.1.2009, 19:32
1280 bi izvukao glat. Koliko god da je sakat, ipak je c2d, a 8800gt je 8800gt.
12x10 bi nekako izvukao,ali za maksimum graficke kartice bi treba dobar procesor.
Wastelander
5.1.2009, 13:57
Sorry, ne rekoh model procesora. Intel core2duo e6550 overklokovan na 3.21Ghz
White Ripper
5.1.2009, 14:20
Sorry, ne rekoh model procesora. Intel core2duo e6550 overklokovan na 3.21Ghz
OOOOOOOOO.To ima da przi CoD5 kako oces:D
Wastelander
5.1.2009, 14:24
OOOOOOOOO.To ima da przi CoD5 kako oces:D
Hvala, shteta shto nema demo verzije cod5, da ne pucam lovu za dz, ali snacicu se vec nekako :)
Moraš da shvatiš,ako voliš igre tipa COD 5 ,kupovina iste se ne može smatrati propalom investicijom;)
cod 5 je jedna od najboljih sto sam igrao, mada mi je dobra i cod 4, u svakom slucaju sam se naslusao raznih gluposti od ljudi koji nevole pucacine.
od sada pre nego nabavim igricu, na jou tube pogledam pa ako mi se svidi obavezno kupim. naravno i ovde mi mnogo pomognu, ali dok ne vidim vise nista neverujem.
far cry 2 me je totalno razocarala.
''Ma kakva su ova sra*** sa editovanjem registry-ja i drndanjem nekih profila i vragova???!!!'' rece cope05 i klikne 2x na ikonicu cod4 i ajmo lepo ispocetka....dajte pa nije vredno toga,sve ovo drndanje,pa pola jutra sam sa ortakom proveo drndajuci i citajuci forum se da bi mogao da ga igram...zasto???da bi video pacific assault+cod1 malo interesantniji...kaze ortak (on mi doneo igru):''Aj zaj*** ti sve ovo ajmo mi jedan 2k9 da opletemo''....
razor_biLder
8.1.2009, 23:22
drugovi pomažite ;D imam problem kad dođem u drugu misiju do onog bunkera kad ubijem one vojnike oko mortarova i nemogu kad hoću da uništim dva ona japanska tenka nikako nema onog dima da ih mogu naciljat kakav je problem? a na početku misije mi je moglo to :S.. uglavnom valjda sa pogrešnog mesta ciljam ili? daj mi pomozite molim vas :D :D
kad ocu da udjem u ono Select online profiles pojavi mi se:
http://img530.imageshack.us/img530/3664/65809716tx5.th.png (http://img530.imageshack.us/my.php?image=65809716tx5.png)
mislim da je nesto do onih pofila u application data, jer i kad ih obrisem sve, on napravi 6-7 novih....jel zna neko u cemu je problem?
pooomagajte moolim aaas
Aleksandar-93
10.1.2009, 16:07
http://img530.imageshack.us/img530/3664/65809716tx5.th.png (http://img530.imageshack.us/my.php?image=65809716tx5.png)
mislim da je nesto do onih pofila u application data, jer i kad ih obrisem sve, on napravi 6-7 novih....jel zna neko u cemu je problem?
pooomagajte moolim aaas
Ne znam. Kod mene na VISTI-64 bita SP-1 sve perfektno radi. Primijetio sam da ogroman broj ljudi ima problema sa CoD-5 na XP-u i ostalim sistemima. Jako neozbiljno od strane Treyarcha. Još kad se sjetim savršeno ispeglanog 4. dijela, tek se onda razočaram. Razočarao me je Treyarch. :( :n-cc2:
Dusan Spasic
10.1.2009, 16:39
pooomagajte moolim aaas
Evo resenja za tvoj problem
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=647766&postcount=456
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=648777&postcount=532
Evo resenja za tvoj problem
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=647766&postcount=456
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=648777&postcount=532
ok, to sam vec uradio, i radi mi SOLO, ali kad ocu da udjem u 'Select ONLINE profiles' prijavi onaj eror i sam napravi nekoliko profila:confused::confused:
Jel imas original! Koliko znam bez originala nema online igranja ;)
Ako imas, nadji patch za COD5 i instaliraj ga mozda resi problem ;)
nemam original......al nema ni moj ortak a njemu radi:o:confused:
Jel nekom patch 1.1 resio problem sa krasovanjem na pocetku igre?
Meni je ovo pomoglo da udjem u igru:
1. goto My Computer
2. View System Info
3. Hardware
4. Device Manager
5. select Sound, Video, Game Controllers
6. DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device
A patch 1.1 mi je sredio da pokrenem NEW GAME, jer mi je bez patcha samo ostalo na new game i nista se nije desavalo!
Mada sigurno je o ovome vec bilo reci ;)
Aleksandar-93
11.1.2009, 13:03
Jel imas original! Koliko znam bez originala nema online igranja ;)
Ako imas, nadji patch za COD5 i instaliraj ga mozda resi problem ;)
Ima, ima. :dzavo: Samo treba skinuti najnoviji patch (1.1), apdejtovati PUNK-BUSTER i preko xFirea ili nečeg drugog naći crackovan server i konektovati se. :qliranje:
Ima, ima. :dzavo: Samo treba skinuti najnoviji patch (1.1), apdejtovati PUNK-BUSTER i preko xFirea ili nečeg drugog naći crackovan server i konektovati se. :qliranje:
ma sve vec imam, i punk buster i xfire, igro sam COD 4, al MP nece pa nece....skinuo sam i 1.1:(
Kakav je Multiplayer u COD5? Vredi li uzimati original (5500 din:mad:) ?
Pa,nisam ga iskusio,ali po Gamespotu COD je i ove godine najbolji multiplejer shto moze da se nadje.
Pa zato sto su svi koji su igrali(dobro ne svi) COD4 presli da igraju 5, koji je po mom misljenju mnogo losiji od 4, ali sta da se radi...
Kosovo Sunrise
16.1.2009, 12:32
Po mom misljenju COD5 je ekstra igra (mislim na SP). Stvarno su umeli i umeju i dalje da me iznenade misijama i sa malim stvarima koje zacine igru domacinski (najzesca mi je fontana sa snajperom tipa "Neprijatelj pred vratima" :) ).
Neke stvari su me razocarale, nista posebno. Sve u svemu,grafika je odlicna, objekti, teksture, glasovi i zvukovi. Ali mi se nekako fransiza COD pretvorila u MOH. Ne znam zasto.
Multiplayer COD mi se nije dopao ni u 4-ci, i dalje mi je stari dobri BF 2 zakon za MP. Ali to je sve opet zavisno od ukusa, meni je vaznija dinamicnost, konstantno kretanje bez kampovanja dok se, koliko se secam, u 4-ci sakrijes i cekas da ti naleti nesto.
I dalje COD 5 pati od bolesti tipa: razlicite puske, razlicita municija. Imas Arisaku sa bajonetom, na zemlji lezi ista takva bez bajoneta, ne mozes da pokupis municiju :(
Ali igra je sve u svemu, po mom misljenju odlicna.
Ja sam kupio original COD4 samo zbog multiplayera,singleplayer nisam ni igrao:) Battlefield 2 ,mi je bio dobar,ali mi je nekako BF prevazidjen tj. njihov sistem sarzer za coveka (100 metaka treba da bi covek umro) pa me smorio (cuo sam da spremaju BF3 za PC,posto je Bad Company izasao samo za konzole). Uzeo bih i CoD5,ali je stvarno preskup,a i ne daju mi se bas tolike pare ,ako je losiji od CoD4,pogoto sto stize CoD: Modern Warfare 2.
PS
ja nisam igrao dinamicniji MP (FPS) od CoD4. :) Nema stekanja ,igra se 15 vs 15 i vise ;)
da li ce raditi na ovome amd athlon(tm)64x2 dual core procesor 4400+ 2.31ghz 2 gb ram ati 4650 1 gb
Aleksandar-93
16.1.2009, 17:45
Kakav je Multiplayer u COD5? Vredi li uzimati original (5500 din:mad:) ?
BRILJANTAN je. :tapsh: Na nivou America's army. :tapsh:
Ali, singleplayer je kanta. Sa 1000 tehničkih problema. :mad:
da li ce raditi na ovome amd athlon(tm)64x2 dual core procesor 4400+ 2.31ghz 2 gb ram ati 4650 1 gb
Ja sam bez problema igrao na konfiguraciji iz mog profila, pa ti sad vidi... :P
Na šta je ličilo to igranje, mogu samo da zamislim, pošto kod brata na overklokovanom X2 5000+, 2 giga DDR2 i 7600 GS ne prebacuje 20 fps u 800x600 i pored svih mogućih tweakova i optimizacija...
sta ovo znaci
----- Initializing Renderer ----
execing ragdoll.cfg from disk
----- Client Initialization -----
----- Client Initialization Complete -----
Trying SMP acceleration...
...succeeded.
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Shader model 2.0 code path is available.
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 1024 x 768 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Using 4x anti-aliasing
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Initializing static model cache...
Initializing dynamic buffers...
Initializing particle cloud buffer...
Creating Direct3D queries...
Loading fastfile 'code_post_gfx'
used 1.13 MB memory in DB alloc
Setting initial state...
DirectX reports 1024 MB of video memory and 1067 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 1008 MB.
Texture detail is set automatically.
Using picmip 0 on most textures, 0 on normal maps, and 0 on specular maps
Waited 151 msec for asset 'shadowcaster' of type 'material'.
Waited 3 msec for asset 'shadowoverlay' of type 'material'.
Waited 11 msec for asset 'stencilshadow' of type 'material'.
Waited 102 msec for asset 'cinematic' of type 'material'.
Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".
------- sound system initialization -------
Loading fastfile 'ui'
used 39.48 MB memory in DB alloc
Waiting for $init to finish. There may be assets missing from code_post_gfx.
Error during initialization:
Unhandled exception caught
udjem u igru kliknem solo kliknem misiju i ono na najlakse i on se ponasa kao da nista nisam kliknuo sta da radim
stalker93
24.1.2009, 18:23
Ovo mi izlazi svaki put kada ubijem na serverima!!!! POMOC PLS!!!!
Kristijan
24.1.2009, 23:51
Zanima me da li postoji opcija da se u cod waw u multiplayeru ukljuce botovi, ili da li postoji neki mod za to i gde moze da se skine?
Što se tiče splitscreena, nema botova,mada to nije loša ideja:opanachke
Mislio sam posto nisam opaljen da igram sam u multiplayeru da dodam neke botove.Mislio sam da napravim server i da ja sam igram protiv botova u offline.
Koliko znam nema ni modova...:(
Devilish Soldier
25.1.2009, 18:13
evo izasao je modifikacioni alat za cod5 http://www.pcigre.com/content/view/13663/2/
Jel' neko imao prilike da ga proba?
Devilish Soldier
25.1.2009, 20:29
ja nisam probao ali sam slucajno pronasao pa rek'o da podelim sa vama:)
Mozda je o tome vec bilo reci ali ko ce sve ovo procitati da bi nasao resenje... Igra nece da mi radi u SOLO modu. Jednostavno kad izaberem nivo i tezinu nista se ne desava. Nije original:opanachke Sta moze da bude problem, ili ako je o tome diskutovano, uputite me na stranicu...
Devilish Soldier
25.1.2009, 22:45
meni se to desilo isto prvi put kada hocu da izaberem nedesava se nista.i ja obrisao igru i instalirao ponovo i proradilo.probaj tako
@iska meni je isto tako bilo ali nisam morao da reinstaliram igru. samo sam izasao i ponovo usao u igru i ona je radila
evo izlazio sam i ulazio, i deinstalirao pa ponovo instalirao i NECE!
Zna li neko da mi objasni kako da namestim da kad igram online prikaze moje ime? Igram preko x-fire!!
Devilish Soldier
26.1.2009, 0:27
evo izlazio sam i ulazio, i deinstalirao pa ponovo instalirao i NECE!
stvarno ne znam sta da ti kazem:(
@iska Možda je fora i instaliranju i pokretanju igre;):
Sredio sam,ako neko ima problem neka ga resi ovako:
instalrajte igru bez Punk Buster-a,recicu vam zasto bez PBa na kraju,posle instalacije ko ima "ulicnu" neka je "izleci" i kad pokrenete Single player pisace vam da nemate Punk Buster i kliknite "exit",ne brinite,nece vas izbaciti na desktop,dace vam da izaberete ili kreirate Profil,posle toga idite na solo>new game>(izaberite neku tezinu) i igra ce vam raditi.
Da ste instalirali PB zato sto vam onda ne bi pokazalo da nemate pb i ne biste mogli da izaberete ili kreirate profil.
Aleksandar-93
27.1.2009, 12:47
Zna li neko da mi objasni kako da namestim da kad igram online prikaze moje ime? Igram preko x-fire!!
:confused: :icon_scra
Probaj u OPTIONS--MULTIPLAYER OPTIONS--NAME...
U samoj igri. To je to, nema ništa više.
Evo poslusao sam te i sve je tako osim sto mi se nigde ne nudi da kreiram ili izaberem profil i opet isti problem.
@iska
Citiram sta je jedan od clanova SK foruma napisao ranije:
"Momci, RESIO sam problem sa startovanjem igre u XP-u, i sve radi savrseno! Idete samo u C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\ i tu otvorite folder sa Vasim zeljenim imenom, na primer, soko. Onda otvorite file active.txt koji se nalazi u istom folderu profiles i u njega upisete ISTO ime, soko, i date mu da to sacuva. Ostala imena profila ne morate da brisete jer ce igrica pri svakom vasem ulasku generisati par novih imena ako budete brisali stara - vazno je da vi imate svoje ime profila sa kojim krecete u solo playing! haug svima."
sad sam prvi put pokusao da udjem u mulitplayer i igrica me je odmah izbacila sa neki error-om. da li mogu uopste da igram na netu.
P.S. imam narodnu verziju igre
Procitajte celu temu sve vam je lepo objasnjeno, resicete probleme :icon_stud
Procitajte celu temu sve vam je lepo objasnjeno, resicete probleme :icon_stud
prelistao sam celu temu i pokusao razne stvari ali multipalyer i dalje ne radi. kad ga pokrenem pise nesto reatriving account data tako stoji 1-2sec i onda me izbaci iz igre. singleplayer radi bez problema.
P.S. sad skidam patch (daj boze da pomogne)
edit-opet nista instalirao patch i pokrenu multipalyer i ono opet reatriving account data i onda me izbaci sa onm gresko za MS send/don`t send
Aleksandar-93
28.1.2009, 11:41
Ali, zaista ne mogu se načuditi dovoljno. Meni igra na VISTI 64-bitnoj radi. I SP i MP... a kod većine vas navododno odlični XP pa ništa ne radi kako treba... nabavite VISTU i onda probajte instalirati... :alealeee: :a_bleh:
Jedino vam to mogu preporučiti. Izgleda da je MS platio Treyarchu... :rofl:
Ali, zaista ne mogu se načuditi dovoljno. Meni igra na VISTI 64-bitnoj radi. I SP i MP... a kod većine vas navododno odlični XP pa ništa ne radi kako treba... nabavite VISTU i onda probajte instalirati...
mom ortaku radi a od njega sam narezao. i ja i on imamo XP SP3
Aleksandar-93
28.1.2009, 12:40
mom ortaku radi a od njega sam narezao. i ja i on imamo XP SP3
Ma, samo sam vidio da većina ljudi kojima ne radi imaju XP. :D
Nego, za CoD-5 ako ne znate slučajno najavljen je patch 1.2 koji bi se trebao pojaviti u roku od 10-ak dana. A najavljen je i 1.3 koji će uglavnom popravljati more sitnih problema... on će se naravno kasnije pojaviti...
'Aj, neka se nešto radi... :aplauz:
Zna li neko da li je moguce u coop rezimu igrati onu Nazi Zombies mapu, i kako?
Aleksandar-93
29.1.2009, 13:22
Zna li neko da li je moguce u coop rezimu igrati onu Nazi Zombies mapu, i kako?
:rofl: Ja tu mapu nisam ni poigrao...
:rofl: Ja tu mapu nisam ni poigrao...
Pa zove se Die nacht der Untoten, il' slicno, u pitanju je survival, dok nadiru talas za talasom nazi zombija :D! U sustini vrlo je zabavna! Mislim da se otkljucava kao bonus kad predjes igru.
I ja pokusavam da startujem na VISTI 64 ali ne ide. Sad cu da probam ovaj savet za xp mozda upali...
Ma kakvi, nema sanse! Na Visti cak ni ne postoji ovaj folder! E sto sam ti baksuz, pa to ti je!!!
Sve je objasnjeno ako imas probem sa mp, dakle kada ga pokrenes pocne da ti proverava profile on line treba da uradis sledece.....prvo kreiras rucno svoj profil naravno, zatim se diskonektujes sa neta, udjes u mp sacekas da prijavi da ne moze da ode on line, stisnes alt+tab ili win konektujes se vratis se u igru i to je to, nema problema koji Srbin nece resiti :dzavo::dzavo::dzavo:
Ali ja imamproblem sa sigle player....
Aleksandar-93
31.1.2009, 12:28
I ja pokusavam da startujem na VISTI 64 ali ne ide. Sad cu da probam ovaj savet za xp mozda upali...
Ma kakvi, nema sanse! Na Visti cak ni ne postoji ovaj folder! E sto sam ti baksuz, pa to ti je!!!
Idi na GAMES--CALL OF DUTY 5--D. KLIK--PA SAVED GAMES. Tu ti je profil. Ako si igru naravno dobro instalirao.
Meni radi na VISTI x64 SP-1. :tapsh: :alealeee:
E to sam nasao. I sta sad?
Resio sam problem, jednostavno sam se skinuo sa neta i proradilo je. Kako i zasto, neznam a i nije bitno!
isto se i meni desilo cim sam iskljucio internet proradilo je,na kom nivou je najbolje da se igra,igrao sam na normal ali je lako,da li je bolje na hard-u
isto se i meni desilo cim sam iskljucio internet proradilo je,na kom nivou je najbolje da se igra,igrao sam na normal ali je lako,da li je bolje na hard-u
Pa medium ti sluzi ako samo zelis da prodjes kroz igru,ono "čisto radi reda",dok na hard i veteran težinama dobijaš pravi utisak kao da si tamo:dzavo: prvenstveno zbog brzine kojom će te ubiti ako duže ostaneš na otvorenom.
Moja preporuka je HARD a zatim Veteran (osim ako si apsolutni početnik u FPS-ovima:):)
Mozda je o tome vec bilo reci ali ko ce sve ovo procitati da bi nasao resenje... Igra nece da mi radi u SOLO modu. Jednostavno kad izaberem nivo i tezinu nista se ne desava. Nije original:opanachke Sta moze da bude problem, ili ako je o tome diskutovano, uputite me na stranicu...
I meni se to desavalo, meni je bilo do internet konekcije, igra nece da radi kada sam konektovan na internet.Diskonektuj se pa probaj ponovo...
Lord Aragorn
5.2.2009, 19:26
Pozz, ljudi:ciao:, treba mi misljenje strucnjaka:icon_stud: Interesuje me da li bi na mom racunaru (ASRock K8 NF3, AMD Sempron 3000+, 512 MB RAM, Ati 9250 Pro)mogao da igram CoD 5, naravno uz graficku ATI 2600HD. Imam ortaka koji hoce da mi proda graficku, pa me interesuje da li vredi da je kupim.:ciao::ciao::ciao::ciao:
Pozz, ljudi:ciao:, treba mi misljenje strucnjaka:icon_stud: Interesuje me da li bi na mom racunaru (ASRock K8 NF3, AMD Sempron 3000+, 512 MB RAM, Ati 9250 Pro)mogao da igram CoD 5, naravno uz graficku ATI 2600HD. Imam ortaka koji hoce da mi proda graficku, pa me interesuje da li vredi da je kupim.:ciao::ciao::ciao::ciao:
Ovaj deo CoD sage će ti verovatno raditi ,ali ne bih ja to instalirao na tu mašinu.Ako ubaciš taj Radeon i dodaš još 512MB RAM-a možda ćeš uspeti da izvučeš (sa min/med detaljima na nekoj normalnoj rezoluciji) oko 25 fps-a ili malko više.Meni na kompu iz profila fura sve na max na 1440*900.Inače ti se ne isplati da se cimaš;);)
Lord Aragorn
5.2.2009, 21:49
To znaci da bi trebalo da radi? Now racunar ne nameravam da uzimam do kraja oktobra, zbog toga sto je nehalem procesor i swe shto ide uz njega trenutno previse. Na sajtu za cod 5 pise da moze da radi na 512 Mb(najmanji problem mi je da uzmem jos 512 ili 1Gb). Bas na ovom forumu sam i dobio preporuku za navedenu Ati 2600 HD. U svakom slucaj hvala na odgovoru, i voleo bih da cujem jos neka vasa misljenja.
Imam ja Gigabajtovu ATI HD 2600 PRO i do sad nisam imao problema sa igrama jedino sa GTA 4 sam malo osetio pad, ali i to sam odigrao bez problema .Call of Duty 5 sam preleteo sa njom bez ikakix problema sa podesavanjima na maximum i rezoluciji od 1440x900.Sve novije igre su do sada radile korektno:)
http://www.astahost.info/images/125_CoDWaW_2009_01_24_15_23_51_96_tn.jpg (http://www.astahost.info/view-125_CoDWaW_2009_01_24_15_23_51_96.jpg)
http://www.astahost.info/images/810_CoDWaW_2009_01_24_16_15_08_53_tn.jpg (http://www.astahost.info/view-810_CoDWaW_2009_01_24_16_15_08_53.jpg)
http://www.astahost.info/images/530_CoDWaW_2009_01_17_21_35_41_59_tn.jpg (http://www.astahost.info/view-530_CoDWaW_2009_01_17_21_35_41_59.jpg)
http://www.astahost.info/images/544_CoDWaW_2009_01_23_22_16_10_89_tn.jpg (http://www.astahost.info/view-544_CoDWaW_2009_01_23_22_16_10_89.jpg)
Aleksandar-93
6.2.2009, 13:08
Konačno patch 1.2 stiže... DANAS. :) :tapsh: :n_klanja:
A evo šta popravlja:
Free Multiplayer Map! The tide is out and the sun is high – this daytime version of Makin sheds new light on the battle!
Fixed exploits that allowed for power ranking servers.
Fixed router related server authentication errors.
Fixed HTTP Redirect functionality for downloading mods
Fixed sound device crashes stemming from Emulated Sound Devices
Fixed exploit which allowed players to color their name tag.
Hits now register properly while targeted player is leaning.
Enabled /cg_drawfps in multiplayer games.
Fixed command-line +connect functionality
/cg_fov no longer resets to the default value in between matches.
Dedicated servers automatically reconnect to the Master Server in case the Master Server resets.
"Accept Game Invite" is bound to its default key, F10.
Implemented fix for attempting to join password protected servers from the server browser.
Fine tuned Bolt-Action Rifles for balance.
Screenshots no longer overwrite each other.
Fixed various multiplayer map related issues and exploits.
We are aware that /record is not on this list, but are happy to say we’ve already begun working on a Patch 1.3 which will address /record. More details on that patch will emerge after the 1.2 release.
So get ready to get your frag on – Patch 1.2 is releasing TOMORROW, Feb. 6th 2009! Mirrors should start being made available in the morning, PST.
Pitanje: Da li MP serveri rade sa "narodnom" verzijom igre?
Kako to ne znash.Pa ceo forum zna shta radi sa tim.:D
Ja sam ljustio CoD4 na piratskim serverima dok nisam zgulio sve otprilike, do lvl 55... a CoD 5 u MP nisam ni probao, pa reko, daj da pitam da li radi :P
Jel može neko na pm da mi pošalje link ka stranici na kojoj je objašnjeno, kako pokrenuti cod u multiplayeru. Pišem sa mobilnog, pa ne mogu nigde da nađem uputsvo na forumu.
Igra je "prsla" uz ovu poruku "Fastfile for zone 'pel1a' appears corrupt or unreadable(code 107)" .
Masina je DC E5200,HD3850 512MB,2 GB RAMa,igra se u 10x7 (zbog monitora),pod XP SP3.Racunar nema vezu ka netu.SP mod je.
Ima li ko neki savet :confused:???
Hvala unapred :n_klanja:!
Aleksandar-93
8.2.2009, 12:20
Igra je "prsla" uz ovu poruku "Fastfile for zone 'pel1a' appears corrupt or unreadable(code 107)" .
Masina je DC E5200,HD3850 512MB,2 GB RAMa,igra se u 10x7 (zbog monitora),pod XP SP3.Racunar nema vezu ka netu.SP mod je.
Ima li ko neki savet :confused:???
Hvala unapred :n_klanja:!
Sorry, ja ne, jer je ovaj patch 1.2 popravio neke probleme u MP-u, ali zato je 70 % igrača u VISTI izgubilo zvuk. Doduše, to se može riješiti CONTROL PANEL--SOUND--PROPERTIES-- i onda tu smanjiti kvalitet zvuka na 16-bit. :boodala:
A i mnoštvo korisnika sada sa patchom 1.2 ima crni ekran pri startovanju igre i ništa se ne dešava. :boodala: Kratko, Treyarch je sve sy**ao. :n-cc2: :mad:
Očekivao sam da će napraviti bolju i realniju igru od Infinity Ward-a, ali izgleda ništa od toga. Čekam MW2. :)
A sada za verziju 1.2 vam treba i crack da biste se mogli konektovati na krekovane servere. A dobro znate da to nije bilo potrebo u verziji 1.0 i 1.1 i u CoD-u4. :mad: To naravno neću računati kao manu, ali milijarda tehničkih problema (2x gore od GTA IV 1.0) ne smije proći nekažnjeno.
Lord Aragorn
8.2.2009, 13:06
Imam ja Gigabajtovu ATI HD 2600 PRO i do sad nisam imao problema sa igrama jedino sa GTA 4 sam malo osetio pad, ali i to sam odigrao bez problema .Call of Duty 5 sam preleteo sa njom bez ikakix problema sa podesavanjima na maximum i rezoluciji od 1440x900.Sve novije igre su do sada radile korektno:)
Mislio sam na AGP verziju ove graficke karte. U svakom slucaju hvala na odgovoru.
sta ovo znaci
...succeeded.
----- R_Init -----
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Using 4x anti-aliasing
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Setting initial state...
DirectX reports 1024 MB of video memory and 1067 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 1008 MB.
Waited 151 msec for asset 'shadowcaster' of type 'material'.
Waited 3 msec for asset 'shadowoverlay' of type 'material'.
Waited 11 msec for asset 'stencilshadow' of type 'material'.
Waited 102 msec for asset 'cinematic' of type 'material'.
Loading fastfile 'ui'
ja imam identican problem - ali vidim da niko nije odgovorio na ovo pitanje- moze li pomoc ???? hvala
Jel mora prvo da se stavi 1.1 ili odma da patchujem na 1.2?
ja imam identican problem - ali vidim da niko nije odgovorio na ovo pitanje- moze li pomoc ???? hvala
trazio sam i trazio i evo nekih reshenja - vidim da gomila ljudi ima slican problem ako ima i neko od vas nek proba s ovim
#
was having this issue on XP…
After looking through all the posts here and on other sites,
I saw something that worked….go into My Computer…View
System Info…Hardware….Device Manager…select Sound, Video,
Game Controllers….then DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device….
Went back and started the game….and IT WORKS !!!!
#
I READ ABOUT COMPATABILITY ON WINDOWS 95 SO TRIED THAT AND
NUFIN SO WENT TO MY LITTLE SPEAKER NEXT TO THE TIME AND
RIGHT CLICKED IT AND CLICKED PLAYBACK AND A ERROR CAME UP
SAYING SOMETHING LIKE YOUR HAVING TROUBLE WITH YOUR SOUND
DEVICE WOULD YOU LIKE TO SHUT IT DOWN AND I CLICKED YES AND
IT STILL TOOK ME TO MY SOUND DEVICES BUT IT WAS OFF SO I
TURNED IT ON AND DONE THE 24 BY 4800 THING AND TRIED THE GAME AND IT WORKED
#
Izgleda da ovde ima resenja :D
http://compuparadise.com/blog/featured/how_to_fix_call_of_duty_world_at_war_fasfile_for_z one_code_107_error/
p.s.
Sve ovo jer ... ko da cita 45 strana u toppicu :rolleyes: :o.
jel ima neko problema sa konektovanjem na krekovane servere sa ovim novim 1.2 patchom? naravno i ti serveri su 1.2, ali ne da mi da se konektujem...
Aleksandar-93
12.2.2009, 21:04
jel ima neko problema sa konektovanjem na krekovane servere sa ovim novim 1.2 patchom? naravno i ti serveri su 1.2, ali ne da mi da se konektujem...
Naravno da može :alealeee: , ali ovo je po 1. put u CoD-u da sa verzijom 1.2 treba ehmmm :D "lijek" za konektovanje na krekovane multiplayer servere. :mad:
Potraži malo na netu i naći ćeš.
Aleksandar-93
15.2.2009, 17:06
E ljudi, sad meni treba pomoć. :o Kad se konektujem na neke 1.2 krekovane servere izbaci mi igra error: "No or bad challenge for address". Pomagajte. Većina servera (za koje znam da su krekovani) radi, ali neki jednostavno kod mene ne. :n-cc2: Dok drugi na njim normalno igraju. :mad:
E ljudi, sad meni treba pomoć. :o Kad se konektujem na neke 1.2 krekovane servere izbaci mi igra error: "No or bad challenge for address". Pomagajte. Većina servera (za koje znam da su krekovani) radi, ali neki jednostavno kod mene ne. :n-cc2: Dok drugi na njim normalno igraju. :mad:
ti serveri su onda verovatno za "originale".
Aleksandar-93
15.2.2009, 17:27
ti serveri su onda verovatno za "originale".
A i da jesu, prvo bi mi provjeravao CD-KEY. :) Ovo je neki drugi problem, ali ne znam gdje. :mad: :boodala:
Ljudi imam problem,instalirao sam igru,patchovao ali kada udjem da izaberem profil izadje iz igre.Kako to da namestim jel bez toga ne mogu da igram multiplayer.
Sorry, ja ne, jer je ovaj patch 1.2 popravio neke probleme u MP-u, ali zato je 70 % igrača u VISTI izgubilo zvuk. Doduše, to se može riješiti CONTROL PANEL--SOUND--PROPERTIES-- i onda tu smanjiti kvalitet zvuka na 16-bit. :boodala:
A i mnoštvo korisnika sada sa patchom 1.2 ima crni ekran pri startovanju igre i ništa se ne dešava. :boodala: Kratko, Treyarch je sve sy**ao. :n-cc2: :mad:
Očekivao sam da će napraviti bolju i realniju igru od Infinity Ward-a, ali izgleda ništa od toga. Čekam MW2. :)
A sada za verziju 1.2 vam treba i crack da biste se mogli konektovati na krekovane servere. A dobro znate da to nije bilo potrebo u verziji 1.0 i 1.1 i u CoD-u4. :mad: To naravno neću računati kao manu, ali milijarda tehničkih problema (2x gore od GTA IV 1.0) ne smije proći nekažnjeno.
Sada sam pathovao igru na 1.2 ali izgubim zvuk na XP masini??? naravno na mojoj zvucnoj kartici ne mogu da promenim na 16bit 48 000hz ....
pa vas pitam kako da povratim SOUND na XP-u
Nisam igrao ovu igru.
Koliko je teska? Ko je "kupovao" s neta nek mi se javi na pm.
Jeli vredna paznje?:n_klanja:
Odlicna je igra, kao i svi ostali COD delovi ;)
White Ripper
21.2.2009, 17:15
Nisam igrao ovu igru.
Koliko je teska? Ko je "kupovao" s neta nek mi se javi na pm.
Jeli vredna paznje?:n_klanja:
Ova igra je zaista coool,ali pomalo neoptimizovana za ATI kartice.Mislim za ati azdaju je OK,ali za starije serije jeste.Slobodno je kupi i neces se pokajati.
Ova igra je zaista coool,ali pomalo neoptimizovana za ATI kartice.Mislim za ati azdaju je OK,ali za starije serije jeste.Slobodno je kupi i neces se pokajati.
Ma kakva kupovina!
Znas se bre na koju se "kupovinu" misli s neta:D. Ako neko zna nesto vise nek mi se javi na pm:n_klanja:
Odlicna je igra, kao i svi ostali COD delovi ;)
Osim trojke :p
Aleksandar-93
22.2.2009, 19:10
Da li je COD-5 dobra igra? Jeste! :)
Da li je dostojan nastavak 4. dijela? NIJE! :(
Singleplayer je katastrofičan, dosadan. Jeste u 4-ci proamerički, ali je makar bio kvalitetan. Tehničkih problema ima na izvoz u i GTA IV za PC. :mad:
Jedino je bolji/balansiraniji multiplayer sa konačno pravim i mnogo većim mapama jedna dobar stvar koju je Treyarch napravio. :alealeee:
I zbog toga je ova igra vrijedna nabavke, ni zbog čega drugog.
E,pa malo se varash za singleplayer.Delimichno se slazem da je americhka kampanja dosadan tachnije jedino zanimljivo mi je bilo samo kada sam imao bacach plamena,ali uz Rusku kampanju mogu samo da stoje pohvale shto od moje strane shto od odrugih.Pa,pogledaj dobro koje su misije u okvitu Ruske kampanje i plus Berlin na kraju,definitivno nije dosadna Ruska kampanja.
Fico11111
22.2.2009, 23:30
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Daleko bilo da je ovo istina *pu pu pu*. Stvarno je previše tema bilo za WWII, dosta više. I užasno mi je drago što su preskočili Vijetnam.
Nebih se bas slozio u vezi Vijetnama, naprotiv bas bih volio da izadje jedna...:confused:
miregrobar
24.2.2009, 3:38
Ljudi imam problem,instalirao sam igru,patchovao ali kada udjem da izaberem profil izadje iz igre.Kako to da namestim jel bez toga ne mogu da igram multiplayer.
mene tako izbacuje isto.Sad je pocela igra da me izbacuje cim udjem u mp i samo se pojavi ono da se konektuje na online profil i onda crash :n-cc2:
Skinite offline profile creator. Ako ne mozete da nadjite, javite se na PM.
Skinite offline profile creator. Ako ne mozete da nadjite, javite se na PM.
kad skinem offline profile creator da li cu moci da igram MP jer mi je SP radio bez problema
kad skinem offline profile creator da li cu moci da igram MP jer mi je SP radio bez problema
Ne verujem.
hajdukMarko
24.2.2009, 18:04
kad zavrsim misiju na pelelu ostrvu (onu kad se osvajaju minobacaki polozaji), ustvari pre ucitavanja sledece misije (relentless), izbaci mi iz igre i izbaci error (sa send i dont send, za majkrosoft).. sta da radim?? inace imam jaku masinu i na najjacim podesavanjima radi bez problema..
(resio sam ovo tako sto sam skinuo save game)
takodje cim udjem u mp izbaci me iz igrice i isto mi prijavljuje error za majkrosoft.. to se desava dok radi "retrieving account inform..".. ali samo sa mojim profilom, tj kad stavim da je aktivni profil neki od onih koje je sam napravio normalno ulazi, ali me uvek posle nekog vremena (1-5 min) kikuje i banuje sa bilo kog servera. ima li neko resenje?
Da li mogu odma da skinem 1.2 patch ili moram prvo 1.1?
Radi sigurnosti skini prvo 1.1,meni su tamo neki likovi rekli da to uradim.
Jedva nasao neki dobar server nepatchovan:) Sutra cu da patchujem igru,mrzelo me sada. Pa prvi utisci iz MP-a su i vise nego dobri:),dovoljno se razlikuje od cetvorke. Samo meni grafika ne deluje bolja nego sto je bila u cetvorci:)
Ovako:
Imam sledecu konfiguraciju:
Intel Pentium D 2.66GHz
2GB RAM
7900GS<NAJNOVIJI DRAJVERI>
Vista Ultimate SP1
U igri imam u proseku 9 frejmov na najnizim mogucim podesavaljima(rez,teksture,modeli,itd):
Frames Time (ms) Min Max Avg
461 48648 0 22 9.476
Ipak CoD4 je boblje radio dok sam ima X1600pr i XP:boodala:
Jel zna neko u cemu je problem ?
Jedva nasao neki dobar server nepatchovan:) Sutra cu da patchujem igru,mrzelo me sada. Pa prvi utisci iz MP-a su i vise nego dobri:),dovoljno se razlikuje od cetvorke. Samo meni grafika ne deluje bolja nego sto je bila u cetvorci:)
Pa,naravno da grafika nije dobra jer se i COD 5 radio samo na malo poboljshanom engine-u odnosu na COD4.
Ovako:
Intel Pentium D 2.66GHz
2GB RAM
Vista Ultimate SP1
U igri imam u proseku 9 frejmov na najnizim mogucim podesavaljima(rez,teksture,modeli,itd):
461 48648 0 22 9.476
prvo iskreno da ti kazem sta ce ti koji k. vista? cak nemas ni dx10 grafu...
realno mislim da bi ti bilo najbolje da uzmes i instaliras xp... s obzirom da time sto imas vistu samo gubis na performansama... a ne dobijas apsolutno nista sem nesto lepseg interfejsa u win-u...
a i to ce sto posto da ti sredi problem s obzirom da je sto posto nesto softverski sje**no u najavi...
Ja bi reko da je Vista brža od XP-a, ne mora da ima DX10, i 9-ka je dovoljna, a ponekad je i Vista stabilnija od XP-a, naravno sa SP1 i svim update-ovima.
sta reci opet WW II i u uzlozi amera i rusa ovo me potceca na prvi Call koji sam odigrao i za koji se nisam smirio dok ga nisam presao znaci osim fenomenalnog grafike koju nudi (u nivou igara iz 2008) doapda mi se raznolikost i jos jedno vidjenje 1000x odigranih borbi ovoga puta s mnogo vise akcije na bojnom polju i u cimzama jednog obicnog vojnika pod uslovom da se nivo tezine ne svede na easy-mod (ili kao ja zovem TURISTA U FPS-U:to_care:)
Aleksandar-93
27.2.2009, 21:51
prvo iskreno da ti kazem sta ce ti koji k. vista? cak nemas ni dx10 grafu...
realno mislim da bi ti bilo najbolje da uzmes i instaliras xp... s obzirom da time sto imas vistu samo gubis na performansama... a ne dobijas apsolutno nista sem nesto lepseg interfejsa u win-u...
a i to ce sto posto da ti sredi problem s obzirom da je sto posto nesto softverski sje**no u najavi...
Moja dva druga imaju v1.2 jake kompove i XP i opet imaju identičan problem kao ja na VISTI x64 SP-1 sa 182.06 nVidia drajverima. :boodala: :mad: Isto kao što ovaj kolega reče. Identičan problem, koji opet nestaje u mutliplayeru. Ogromna greška u singleplayeru je to. OGROMNA. Dokaz da je greška je to što MP radi k'o podmazan i kao u COD-4. :tapsh:
easy-mod (ili kako ja to zovem TURISTA U FPS-U :to_care:)
:rofl::rofl::tapsh:
Ovako:
Intel Pentium D 2.66GHz
2GB RAM
Vista Ultimate SP1
461 48648 0 22 9.476
gde si naso majke ti na to cudo da stavljas vistu,mozda ti u visti tipa za net i gledanje filmova dobro radi a ti jos se naso pametan da se igras u njoj ...
stav;jaj Xp i imas da se igras u normalnom FPSU zavisno koje detalje stavis,naravno pokusaj biti optimistican pa stvai se na max pa sanjuj polako kada te razocarenje spuca,sta da ti kazem drugo,veruj mi vredi
Ja bi reko da je Vista brža od XP-a, ne mora da ima DX10, i 9-ka je dovoljna, a ponekad je i Vista stabilnija od XP-a, naravno sa SP1 i svim update-ovima.
hahahah
vista stabilnija :rofl:. aj mi reci zasto nisu svi ljudi presli na vistu dosad ako je toliko dobra?
ja licno koristim vistu. al na quadu i sa 4gigabajta rama... na starom kompjuteru nemam nameru da je stavljam, a na laptopu sa turonom i 1gb rama sam imao, i posle 2 dana sam stavio xp...
enivejs bek tu d topik...
masteri realno ne znam sta da ti kazem... guglaj... vidim ima bas dosta ljudi sa slicnim problemom...
i probaj ovako da promenis ovu opciju... meni je to pravilo probleme nisam mogao da pokrenem cod uopste... mozda ce tebi da sredi fps...
Aleksandar-93
28.2.2009, 13:21
gde si naso majke ti na to cudo da stavljas vistu,mozda ti u visti tipa za net i gledanje filmova dobro radi a ti jos se naso pametan da se igras u njoj ...
stav;jaj Xp i imas da se igras u normalnom FPSU zavisno koje detalje stavis,naravno pokusaj biti optimistican pa stvai se na max pa sanjuj polako kada te razocarenje spuca,sta da ti kazem drugo,veruj mi vredi
Šta ti majke ti laprdaš? :to_care:
Pa, COD-4 je letio kod mene na VISTI x64 na 1.5 GB RAM-a i jednojezgarnim Sempronom. A Petica se vuče na dvojezgarnom i 2.5 GB RAM-a.
Znači, do igreeee jeeee. BTW. dvojica mojih drugova koriste XP i jedina prednost XP-a je malo bolja optimizacija, ali MALO samo, ostalo sve... :kreza:
Win. 2000 jeste dobar OS, VISTA je veoma dobar, ali XP jednostavno nije. Da jeste ja bih ga koristio duže od 9 mjeseci. ;) E sad, to što je MS napravio ogromnu grešku što je nije izbacio ajmo reć' godinu dana kasnije i gotovo sahranio VISTU je nešto drugo. Srećom stvari su došle na svoje.
Šta ti majke ti laprdaš? :to_care:
Pa, COD-4 je letio kod mene na VISTI x64 na 1.5 GB RAM-a i jednojezgarnim Sempronom. A Petica se vuče na dvojezgarnom i 2.5 GB RAM-a.
Znači, do igreeee jeeee. BTW. dvojica mojih drugova koriste XP i jedina prednost XP-a je malo bolja optimizacija, ali MALO samo, ostalo sve... :kreza:
Win. 2000 jeste dobar OS, VISTA je veoma dobar, ali XP jednostavno nije. Da jeste ja bih ga koristio duže od 9 mjeseci. ;) E sad, to što je MS napravio ogromnu grešku što je nije izbacio ajmo reć' godinu dana kasnije i gotovo sahranio VISTU je nešto drugo. Srećom stvari su došle na svoje.
jer si procito koju kofiguraciju covek ima,ima celerona D na 2.6 ako ima dovoljno rama a vista ko po obicaju povuce 1 gb i mozda je tebi radio cod 4 ali ovo je cod 5 koji ipak ima kao sto si sam naveo dc i 2gb rama,sto znaci da sto se tice ove igre on je u debelom minusu.
hteo sam reci da je cod 5 na visti i toj masini gotovo nemoguc
Imam ja i Vistu i Xp. Pokusao sam da instalir CoD prvi put na XP al isam dobijao grsu koju nisam mogao da predjem pa sam odustao. Blah necu propasti ako sada ne odigra CoD. I onako za par meseci menajm masinu tak da cu da se do tada strpim. Hvala svima
Poz:ciao:
U pocetku sam mislio da je CoD4 bolji ,ali posle odigrane partije na nekoj ogromnoj mapi sa nemcima i rusima vise nisam tako siguran:)
U svakom slucaju obe igre su ekstra:)
Evo da se pohvalim :D ,a i da podelim moje prvo gorko iskustvo ove vrste.... :mad: Ustvari ,evo jos uvek ne mogu da verujem:paranoia:
Slike govore sve.... kako su ljudi zalosni ..........bolje im je da se:n-hang:
PS
Scor je bio jos visi,tj. ovo je snimljeno pre kraja meca,ja nisam ni docekao kraj....:(
Molio bih za pomoc!
Skoro sam instalirao cod 5 i skinuo patch 1.2 medjutim kad god pokusam da udjem na X-fire u multiplayer na neki od servera izbaci be i bude ispisano:RETREIVING ACCOUNT INFORMATION i ponudi mi da napravim profil, ja pokusam ali bezuspesno.
Ako neko zna da pomogne bio bih zahvalan!
Aleksandar-93
5.3.2009, 20:41
Molio bih za pomoc!
Skoro sam instalirao cod 5 i skinuo patch 1.2 medjutim kad god pokusam da udjem na X-fire u multiplayer na neki od servera izbaci be i bude ispisano:RETREIVING ACCOUNT INFORMATION i ponudi mi da napravim profil, ja pokusam ali bezuspesno.
Ako neko zna da pomogne bio bih zahvalan!
Idi na CANCEL, i onda vidi koju grešku ti izbacuje. :a_whistli Usput, to se i meni stalno dešava jer nemam orig. i ne mogu napraviti profil, ali mi se ne dešava zbog profila već zbog nečeg drugog. A to uvijek vidim kad idem na CANCEL.
Malo su autori sigurno htjeli da natjeraju tim smaranjem sa online accountom da što više ljudi da se registruju. :opanachke
Prelistao sam celu temu i nisam našao nikoga ko je imao sličan problem.
Ne znam da li je u pitanju bug ali nikako ne mogu da u onoj misiji miniram 3 paketa sa eksplozivom! Ili ja radim nešto pogrešno tu!
Prelistao sam celu temu i nisam našao nikoga ko je imao sličan problem.
Ne znam da li je u pitanju bug ali nikako ne mogu da u onoj misiji miniram 3 paketa sa eksplozivom! Ili ja radim nešto pogrešno tu!
Tri paketa sa eksplozivom...Hm ako je u pitanju ona misija po noći tu je fora da središ ona 3 bunkera uz pomoć C4.Odabereš C4 priđeš bunkeru,baciš ga u bunker(MOUSE 1),odmakneš se i aktiviraš ga(MOUSE 2).Nisi objasnio kakav je bag i koja je misija tako da mogu samo da pretpostavim o čemu je reč:dzavo:
Mean_Machine
6.3.2009, 21:12
Uh ispadose mi oči. Evo stigao sam do 36 stranice i ne mogu dalje da čitam ovu temu. A zašto sam toliko čitao? Pa zato što imam jedan gadan problem.
Imam reloaded verziju, instalirao sam sve patche koji su izašli, updatovan punkbuster, koristim offline profile creator svaki put pre nego što pokrenem CodWaWmp. Udjem u meni spustim konzolu ukucam "connect xxxxxxxxxx" i dobijem sledeću poruku
Please download the latest patch at http://callofduty.com/update
:n-cc2: instalirao sam sve patcheve koji postoje (1.1 pa onda 1.2 i na kraju 1.2 to 1.3)
A da u donjem desnom uglu (menija za multiplayer) mi piše broj 1.0.872 e to je ono sto mi smrdi. Koji vama broj pise koji mozete da igrate igru na netu?
Inace singleplayer radi extra.
Znaci interesuje me da li i vama pise 1.0.872 ili pise 1.1 ili 1.2 ili 1.3
Aleksandar-93
6.3.2009, 22:00
Uh ispadose mi oči. Evo stigao sam do 36 stranice i ne mogu dalje da čitam ovu temu. A zašto sam toliko čitao? Pa zato što imam jedan gadan problem.
Imam reloaded verziju, instalirao sam sve patche koji su izašli, updatovan punkbuster, koristim offline profile creator svaki put pre nego što pokrenem CodWaWmp. Udjem u meni spustim konzolu ukucam "connect xxxxxxxxxx" i dobijem sledeću poruku
Please download the latest patch at http://callofduty.com/update
:n-cc2: instalirao sam sve patcheve koji postoje (1.1 pa onda 1.2 i na kraju 1.2 to 1.3)
A da u donjem desnom uglu (menija za multiplayer) mi piše broj 1.0.872 e to je ono sto mi smrdi. Koji vama broj pise koji mozete da igrate igru na netu?
Inace singleplayer radi extra.
Znaci interesuje me da li i vama pise 1.0.872 ili pise 1.1 ili 1.2 ili 1.3
Znači, imaš staru verziju. :o 100%. E sad, ili ti je krek od stare verzije (provjeri GCW :D, za detalje PM :D ), ili ti se patch nije dobro instalirao.
Mean_Machine
6.3.2009, 22:04
Znači, imaš staru verziju. :o 100%. E sad, ili ti je krek od stare verzije (provjeri GCW :D, za detalje PM :D ), ili ti se patch nije dobro instalirao.
Pa probao sam i sa krek v1.2 sa GCW i mislim da pise isti broj sto ce reci da verovatno patch nije ok. Mislim da patch koji sam dobio uz dvd je los a to je 1.1 patch. Cela ta kompilacija je bila lose nasnimljena (bez CD-key i offline profile creator-a).
Sada necu nista da diram jer sam primetio da su mi nestali save-ovi iz single player-a (jer sam koristio offline profile creator). Tako da cu prvo da obrnem single pa tek cu onda da vidim sta je problem.
Hvala!
Lord Aragorn
10.3.2009, 11:56
Presao sam igru u singleplayer i prvi utisci su extra... Jedina zamerka je to sto je igra suvise kratka, ili sam ja mozda ocekivao vise. E sad, vidim da mnogi imaju problema sa multiplayer-om, gde sam nazalost i ja. Skinuo sam patch v 1.1, na pocetku kad mi trazi da napravim online profil uvek me vraca na isto, probao sam i sa offline creator-om ali nista. Ljudi pomozite, dajte neko detaljno uputstvo kako pokrenuti MP.
Konacno dobio 65 lvl :alealeee: i sad imam Flamethrower:dzavo:
Mean_Machine
12.3.2009, 19:42
Presao sam igru u singleplayer i prvi utisci su extra... Jedina zamerka je to sto je igra suvise kratka, ili sam ja mozda ocekivao vise. E sad, vidim da mnogi imaju problema sa multiplayer-om, gde sam nazalost i ja. Skinuo sam patch v 1.1, na pocetku kad mi trazi da napravim online profil uvek me vraca na isto, probao sam i sa offline creator-om ali nista. Ljudi pomozite, dajte neko detaljno uputstvo kako pokrenuti MP.
Imao sam isti problem kao i ti. Prelistao gomilu stranica (i na drugim forumima) i meni je ovo jedino uspelo:
First BEFORE you start the fix you must run the game and click on "Online Profile"
This will cause the game to crash but it also creates the players and profiles folders. Just CLOSE the program.
Next go into control panel and then into folder options.
Click the View tab, and then under "Hidden Files and Folders" select "Show Hidden Files and Folders".
Then depending on what operating system you are using follow the steps below:
Windows XP:
1) Browse to C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles
2) Delete everything there (You will see 5 folders)
3) Create a FOLDER with your desired Profile name
4) in the Profiles directory, not the folder you just made, create a new Text file and name it "active.txt", open this and copy the EXACT (case sensitive!) name you created for your profile folder, save.
5) Run the game!
Windows Vista:
1) Browse to Users\Username\AppData\\Local\Activision\CoDWaW\pl ayers\profiles
2) Delete everything there (You will see 5 folders)
3) Create a FOLDER with your desired Profile name
4) in the Profiles directory, not the folder you just made, create a new Text file and name it "active.txt", open this and copy the EXACT (case sensitive!) name you created for your profile folder, save.
5) Run the game!
Note: If the players and profiles folders do not exist it is because they have not been created buy running the game and selecting "Online Profile"
Pre toga sam se zezao sa profile creator-om i nije pomoglo. Ocigledno da moras da pobrises foldere koji se nalaze u profiles. Ja sam primetio da igra napravi (kada ides na online profile pa ne uspe da kreira) neki profil $$$. Valjda zbog toga i zeza. Znaci prvo pobrises sve profile u folderu players pa onda rucno napravis profile kako je objasnjeno.
Meni to radilo na 1.1
Za 1.2 moras sa GCW da skines krekovan exe za 1.2 i 1.2 server fix.
Na kom si nivou presao igru posto ti je extra? Ja sam je presao na hardened i mnogo me ne nervirala
samonavodjene granate, banzai japanci koji protrce pored mojih i nabodu mene a moji samo gledaju, neprijatelji koji te jednom ne primecuju a drugi put te skinu iz MP40 cim promolis glavu, lose postavljeni checkpointi, burn 'em out nivo sa onim idiotski poslednjim tunelom, napad na Rajstag gde ostane nesto Nemaca iz nasih linija pa me skinu svaki put kada krenem na stepenice. Igra je mnogo losija od CoD4 sto se tice osecaja borbe. Namerno sam gledao credits ocekivajuci da je u pitanju mali broj programera radio na razvoju igre ali nije ima ih cela ceta a pri tome nisu morali da se bakcu sa engine-om jer su ga vec dobili (CoD4) traljavo i to dosta.
P.S. Misija sa tenkom je tek komedija. Tenk na pola kilometra ne napada me ali ne mogu ni ja njega da unistim, flak nesto dalje ista prica.
Obavezno pogledajte:http://pc.ign.com/dor/objects/14222042/call-of-duty-5/videos/worldatwar_zombiespack_031209.html
i da dodam dve slike:http://pc.ign.com/dor/objects/14222042/call-of-duty-5/images/call-of-duty-world-at-war-20090312015450921.html
http://pc.ign.com/dor/objects/14222042/call-of-duty-5/images/call-of-duty-world-at-war-20090312015447280.html
Obavezno pogledajte:http://pc.ign.com/dor/objects/14222042/call-of-duty-5/videos/worldatwar_zombiespack_031209.html
i da dodam dve slike:http://pc.ign.com/dor/objects/14222042/call-of-duty-5/images/call-of-duty-world-at-war-20090312015450921.html
http://pc.ign.com/dor/objects/14222042/call-of-duty-5/images/call-of-duty-world-at-war-20090312015447280.html
dobro je... jesu vec poceli od go.vana da prave pitu.... :boodala:
Aleksandar-93
14.3.2009, 11:51
Na kom si nivou presao igru posto ti je extra? Ja sam je presao na hardened i mnogo me ne nervirala
samonavodjene granate, banzai japanci koji protrce pored mojih i nabodu mene a moji samo gledaju, neprijatelji koji te jednom ne primecuju a drugi put te skinu iz MP40 cim promolis glavu, lose postavljeni checkpointi, burn 'em out nivo sa onim idiotski poslednjim tunelom, napad na Rajstag gde ostane nesto Nemaca iz nasih linija pa me skinu svaki put kada krenem na stepenice. Igra je mnogo losija od CoD4 sto se tice osecaja borbe. Namerno sam gledao credits ocekivajuci da je u pitanju mali broj programera radio na razvoju igre ali nije ima ih cela ceta a pri tome nisu morali da se bakcu sa engine-om jer su ga vec dobili (CoD4) traljavo i to dosta.
P.S. Misija sa tenkom je tek komedija. Tenk na pola kilometra ne napada me ali ne mogu ni ja njega da unistim, flak nesto dalje ista prica.
Zaista odlično rečeno.:aplauz: Imam nekih 100-njak sati mutliplayer-a u COD-5 i odličan je :alealeee: , ali zaista je SP ubačen samo reda radi, a to kod mene ne bi prošlo sa ocjenom većom od 70, a u SK-u dobi 90.:eek: Velika nepravda, pogotovo prema ljudima iz Infinity Ward-a, koji su napravili malo pro-američki SP, ali makar je upola kvalitetniji od ovoga i koji zaista ima mnogo momenata za pamćenje....:tapsh:
Imam jedan problem sa call 5 world at war.Sve sam lepo uradio instalaciju i kad krenem da pokrenem igru izlazi mi sledece obavestenje. Error during initialization unhandled exception caught.Izadje mi prozor call of duty console i tu se prica zavrsava.Molim za savet da sto pre namestim igru da radi.:)
...succeeded.
----- R_Init -----
Using 4x anti-aliasing
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Setting initial state...
DirectX reports 256 MB of video memory and 427 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 240 MB.
Using picmip 0 on most textures, 1 on normal maps, and 1 on specular maps
Waited 84 msec for asset 'light_corona' of type 'material'.
Waited 293 msec for asset 'shadowcaster' of type 'material'.
Waited 230 msec for asset 'cinematic' of type 'material'.
Error: Waited 233 msec for missing asset "water_droplet".
Loading fastfile 'ui'
Ovo mi pise u tom prozoru konzoli.
u slucaju da imas vistu
ovo je resenje (http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=728480&postcount=916)
u slucaju da nemas vistu probaj reinstall ako ni to ne uspe ebaga guglaj malo uvek moze da se nadje resenje :D
Nem vistu reinstalirao sam sad su mi rekli na drugoj strani da probam sa novim driverima i drx dali ce to da pomogne?
Aleksandar-93
15.3.2009, 13:35
Nem vistu reinstalirao sam sad su mi rekli na drugoj strani da probam sa novim driverima i drx dali ce to da pomogne?
Pa, bez obzira na to kako radi COD-5, ja preporučujem instalaciju najnovijeg DIRECTX-a (možeš naći web. installer na MS-ovom sajtu) i najnovijih CATALYST 9.2/Forceware 182.08 WHQL drajvera. :) A mogao bi i patch 1.2 i 1.3 skinuti.
miregrobar
15.3.2009, 16:57
Konacno dobio 65 lvl :alealeee: i sad imam Flamethrower:dzavo:
:boodala:
nesto najgluplje sto se desilo u cod serijalu,posle airstike(artilery) i helija(dzukela) :n-cc2:
:boodala:
nesto najgluplje sto se desilo u cod serijalu,posle airstike(artilery) i helija(dzukela) :n-cc2:
Sto?:) Meni je bas ekstra (bacac plamena). Mislim da je dobra ideja. Jeste jak,ali ti treba 65 lvl (vecina nema,ja sam uvek prvi/pri vrhu pa mi je opet trebalo "dosta" vremena do 65 lvl-a,mogu misliti kako je ovim pri dnu tabele:)), i oduzima mesto jednom perk-u. Imas i perk koji te stiti od vatre.
Ima CoD vecih problema,koji su postojali jos u CoD4. Npr. granata/metak ispaljena trenutak pre smrti igraca "nestaje", tj. ne moze nikog da ubije. Odredjena oruzja su NEUPOREDIVO superiornija od drugih. CoD5-ici bi dodao dosta nejasnu grafiku, igrac/vojnik se prelako stopi sa okolinom (kamuflira) da ga je (ako se ne pomeri ili ne zapuca) gotovo nemoguce primetiti. Kao i u CoD4 OCAJAN spawn sistem (mada je u petici jos gori). itd... :)
miregrobar
15.3.2009, 17:36
Sto?:) Meni je bas ekstra (bacac plamena). Mislim da je dobra ideja. Jeste jak,ali ti treba 65 lvl (vecina nema,ja sam uvek prvi/pri vrhu pa mi je opet trebalo "dosta" vremena do 65 lvl-a,mogu misliti kako je ovim pri dnu tabele:)), i oduzima mesto jednom perk-u. Imas i perk koji te stiti od vatre.
Ima CoD vecih problema,koji su postojali jos u CoD4. Npr. granata/metak ispaljena trenutak pre smrti igraca "nestaje", tj. ne moze nikog da ubije. Odredjena oruzja su NEUPOREDIVO superiornija od drugih. CoD5-ici bi dodao dosta nejasnu grafiku, igrac/vojnik se prelako stopi sa okolinom (kamuflira) da ga je (ako se ne pomeri ili ne zapuca) gotovo nemoguce primetiti. Kao i u CoD4 OCAJAN spawn sistem (mada je u petici jos gori). itd... :)
Ja igram klanski cod4 i cod5 pa su mi ti perkovi debilni.A spawn sistem je u cod4 zadnjim patchom popravljen i sad radi odlicno na tdm mecevima (mada uglavnom igram SD),dok je tdm u cod5 uzas.Spawnujem se sam medju gomilom neprijatelja.To se u cod4 ne desava.
icno mi je cod4 mnogo bolji sto se tice igrivosti multiplayera,za zvukove oruzja da ne spominjen (tu je treyarch napravio zesci pormasaj),i iako sam fan ww2 igara ova mi je brzo dosadila i vratio sam se na cod4.
Btw obidjite malo cod comunitiy sajtove pa cete videti sta oni imaju sve da poruce treyarchu :boxing:
Ja igram klanski cod4 i cod5 pa su mi ti perkovi debilni.A spawn sistem je u cod4 zadnjim patchom popravljen i sad radi odlicno na tdm mecevima (mada uglavnom igram SD),dok je tdm u cod5 uzas.Spawnujem se sam medju gomilom neprijatelja.To se u cod4 ne desava.
icno mi je cod4 mnogo bolji sto se tice igrivosti multiplayera,za zvukove oruzja da ne spominjen (tu je treyarch napravio zesci pormasaj),i iako sam fan ww2 igara ova mi je brzo dosadila i vratio sam se na cod4.
Btw obidjite malo cod comunitiy sajtove pa cete videti sta oni imaju sve da poruce treyarchu :boxing:
Da slazem se, TDM spawn je mnogo gori u CoD 5-ici,kao i odnos oruzja (u cetvorci su vise izjednacena) kao i zvuk (u petici zvuce u najmanju ruku cudno:)). Ali ipak mi je MP u petici bolji nego u cetvorci (pre svega mnogo su bolje mape). S&D mi je *****e kao i HC (koji mi je pre bio dobar), uglavnom za noobove i stekare. Cucis iza nekog ******* kamena i cekas da ti neko naidje pa raspali sa dva metka ga pokosis,pa trk iza drugog kamena pa tu cuci.... smor do bola
Aleksandar-93
15.3.2009, 22:27
:Freddy:Da slazem se, TDM spawn je mnogo gori u CoD 5-ici,kao i odnos oruzja (u cetvorci su vise izjednacena) kao i zvuk (u petici zvuce u najmanju ruku cudno:)). Ali ipak mi je MP u petici bolji nego u cetvorci (pre svega mnogo su bolje mape). S&D mi je *****e kao i HC (koji mi je pre bio dobar), uglavnom za noobove i stekare. Cucis iza nekog ******* kamena i cekas da ti neko naidje pa raspali sa dva metka ga pokosis,pa trk iza drugog kamena pa tu cuci.... smor do bola
Četvorka jeste uopšteno bolja, slažem se. :n_klanja: Ali, MP je bolji u petici. I tu se slažem.
Mada, ja od 90-ak sati COD-5 kojih dosad imam barem 88 sam igra na hard-core serverima i vrlo je dobar i realan. Mada, punjenje oružja je i bez SLEIGHT OF HAND-a prebrzo i to me nervira. :mad: SPAWN nije baš najbolje urađen, ali bitno je da je većina problema riješena do patcha 1.3. I kada poredimo multiplejer COD-4 1.7 i COD-5 1.3 petica je bolja. :aplauz:
@MIREDELIJA :D
Pa, ne znam zašto ti flamethrower smeta. :confused: Oružje ko oružje sa manama i boljim osobinama, ali mislim da su i u MP trebali staviti da može eksplodirati i zahvatiti ljude okolo, onda bismo vidjeli ko bi ga koristio :D i moralo bi se "taktičnije" igrati sa njim. :Freddy:
:Freddy:
barem 88 sam igra na hard-core serverima i vrlo je dobar i realan
Ma jok glupo je. I meni je bio dobar ,mislim igram ja i sada,ali je obican mnogo bolji. HC daje preveliku prednost stekarama,a ja nemam naviku da igram od rupe do rupe, mada mnooogooo gore je to sto su neka oruzja totalno beskorisna (u poredjenju sa smajserima) u HC (tipa sacmare,pa i bolt-action rifles).
miregrobar
16.3.2009, 0:30
:Freddy:
Četvorka jeste uopšteno bolja, slažem se. :n_klanja: Ali, MP je bolji u petici. I tu se slažem.
Mada, ja od 90-ak sati COD-5 kojih dosad imam barem 88 sam igra na hard-core serverima i vrlo je dobar i realan. Mada, punjenje oružja je i bez SLEIGHT OF HAND-a prebrzo i to me nervira. :mad: SPAWN nije baš najbolje urađen, ali bitno je da je većina problema riješena do patcha 1.3. I kada poredimo multiplejer COD-4 1.7 i COD-5 1.3 petica je bolja. :aplauz:
@MIREDELIJA :D
Pa, ne znam zašto ti flamethrower smeta. :confused: Oružje ko oružje sa manama i boljim osobinama, ali mislim da su i u MP trebali staviti da može eksplodirati i zahvatiti ljude okolo, onda bismo vidjeli ko bi ga koristio :D i moralo bi se "taktičnije" igrati sa njim. :Freddy:
Pa za takticniju igru potreban je neki mod kao sto je pormod ili pam,bez tih debilnih perkova.to njubovi koriste i oni nikad nece imati pravi skil.oni nemogu bez svojih jugera,martyija,dzukela,artiljerije..... da ne nabrajam.
Igrajte malo na rifle only serverima pa cete videti kako ce da vas iscepaju sa tandzarom :boxing:
Aleksandar-93
16.3.2009, 10:14
Jel' iko probao COMPETITION MOD: :)
www.commod.eu (http://www.commod.eu)
PS: neko spomenu da su se mnogi (većina) obrušili na Treyarch na zvaničnim forumima. Ma nije, ljudi su samo bijesni, nije to ništa. :mad: Moglo je gore. :mad: Stvarno, igra zaista ima previše tehničkih problema. A onda kad pogledam COD-4, hehehe, koja razlika. Srećom kod mene COD-5 radi, mada doduše u SP-u ne mogu preći 4-10 FPS-a nikako. :D A četvorka je letila 40 FPS. Šteta, mnogi ovo nikada neće Treyarchu oprostiti.:boxing:
da li neko zna kako da napravim krekovan server za cod5?
(ili da otvorim novu temu za ovo, samo ne znam gde?)
miregrobar
19.3.2009, 18:39
Evo kako ja volim da igram
http://www.youtube.com/watch?v=-jtzgsNDDNQ&fmt=22
Samo bolt rifle.Kakvi crni njubovski perkovi,bacaci plamena i ostale gluposti.Skill only
Kao da si rekao "ja u red alertu sa sovjetima volim da gradim apokalipse." ;)
Bolt Action Rifle je jedan od najboljih tipova oruzja u igri (bez optickog nisana).
BTW dobar video:)
A sa stopping power + Deep Impact mozes da ubijes protivnika kroz bilo sta (pogotovo sa smajserom) . Sto je daleko gluplje nego recimo Marty,koji ne podnosim.
Ovako...
Imam CoD:WaW, presao sam brzo igricu, i zeleo bih da igram Multiplayer.
Da li moram da imam legalnu verziju(jer imam kopiju), da bih igrao Multiplayer?
I ako moze sa kopijom, kako da igram multiplayer?
Unapred hvala svima... ;)
White Ripper
19.3.2009, 23:33
Ovako...
Imam CoD:WaW, presao sam brzo igricu, i zeleo bih da igram Multiplayer.
Da li moram da imam legalnu verziju(jer imam kopiju), da bih igrao Multiplayer?
I ako moze sa kopijom, kako da igram multiplayer?
Unapred hvala svima... ;)
nope.Treba ti original za multiplayer;)
Aleksandar-93
19.3.2009, 23:46
nope.Treba ti original za multiplayer;)
Dobro... nećemo sad u detalje, ali jako je ružno lagati ljude. :mad:
Može, samo ti treba najnoviji patch i CLIENT krek za MP. Onda se samo konektuješ na krekovan server i to je to... :)
Eeeeee, izvini Aleksandre, ako mozes da mi das naziv tog patcha, i sve sto mi treba, pliiiiz... :)))
Sa jos dva druga planiram da kupim original igru.
Ono sto me interesuje je dali cemo moci sva trojica da igramo sa istim kljucem?
Mislili smo da napravimo 3 profila i da svako sa svojim igra.
Da dodam da svi imamo i istu IP adresu.
miregrobar
21.3.2009, 2:05
Sa jos dva druga planiram da kupim original igru.
Ono sto me interesuje je dali cemo moci sva trojica da igramo sa istim kljucem?
Mislili smo da napravimo 3 profila i da svako sa svojim igra.
Da dodam da svi imamo i istu IP adresu.
u istom trenutku necete moci da igrate sva trojica na original serverima.
u istom trenutku necete moci da igrate sva trojica na original serverima.
Mislis na istom serveru necemo moci sva trojica da igramo u isto verme ili i na razlicitim serverima u isto vreme nece moci?
Mislis na istom serveru necemo moci sva trojica da igramo u isto verme ili i na razlicitim serverima u isto vreme nece moci?
Uopste necete moci da igrate sva trojica u isto vreme.
miregrobar
21.3.2009, 23:25
Jel zna neko neki 'narodni' server a da je rifle only?
igrao sam na jednom a vec je 3-4 dana offline pa kriziram :D
Jel moze neko da mi posalje na PM sve sto treba da bi se igralo MP sa narodnom verzijom. Unapred hvala
Budimir_Trajkovic
23.3.2009, 0:26
Imam jedan veliki problem sa multiplayerom. Nakon reinstalacije windowsa sam ponovo instalirao WaW, vratio moj profil, patchovao do verzije 1.3 i kada udjem u favourite servers i dupli klik za "connect to server" ne dešava se ništa, kao da nisam ni kliknuo. Da li neko zna kako mogu rešiti ovaj iritirajući problem?
Snašao sam se, ako neko naleti na sličan problem neka me kontaktira.
Ja mislim da je COD 5 razocarenje u odnosu na fantasticni COD 4!DSR je smori!
Ja mislim da je COD 5 razocarenje u odnosu na fantasticni COD 4!DSR je smori!
previse subjektivno posmatranje...
previse subjektivno posmatranje...
Ne bi rekao!Mislim da je realno!
Jel moze i meni neko da posalje na PM sve sto treba da bi se igralo multiplayer sa piratskom verzijom!Hvala unapred... :))))))
Dugo nisam igrao cetvorku u multiju i bas ovih dana odigrao desetak partija. Neverovatno koliko je petica bolja u MP-u od cetvorke. Minimum duplo. 5 puta bolje mape ima petica.
pancevac8888
29.3.2009, 11:59
e a kolika je minimalna zahtevnost???
Devilish Soldier
29.3.2009, 21:19
e a kolika je minimalna zahtevnost???
Minimalna konfiguracija:
CPU: AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz
RAM: 512MB RAM (XP)/1GB RAM (Vista)
VGA: Shader 3.0, 256MB Nvidia GeForce 6600GT/ATI Radeon 1600XT
pancevac8888
30.3.2009, 18:29
Minimalna konfiguracija:
sta mislis jel bih mogao da poteram to na AMD 64 2800+ , 1,5 GB DDR2, GeForce 8500 GT sa 512 MB DDR2 ???
sta mislis jel bih mogao da poteram to na AMD 64 2800+ , 1,5 GB DDR2, GeForce 8500 GT sa 512 MB DDR2 ???
Nema sanse
miregrobar
30.3.2009, 18:44
meni nije radila igra na dual core 2.00 ghz, 8500 GT i 2 gb ddr2
Zato kad sam pazario HD 4670 radi sve na full :alealeee:
Minimalna konfiguracija:
Samo ti treba bolji procesor!:a_whistli
Samo ti treba bolji procesor!:a_whistli
Aleksandar-93
30.3.2009, 19:58
Imam jedan veliki problem sa multiplayerom. Nakon reinstalacije windowsa sam ponovo instalirao WaW, vratio moj profil, patchovao do verzije 1.3 i kada udjem u favourite servers i dupli klik za "connect to server" ne dešava se ništa, kao da nisam ni kliknuo. Da li neko zna kako mogu rešiti ovaj iritirajući problem?
Snašao sam se, ako neko naleti na sličan problem neka me kontaktira.
Heh, treba ti MP krek v1.3. :) Iliti PRIVATE CLIENT; FAVOURITES PATCH. :Freddy:
Devilish Soldier
30.3.2009, 21:15
bolji procesor..mada probaj
pancevac8888
30.3.2009, 21:57
axam...nista, kad bude plata ide procesor..;)
Devilish Soldier
30.3.2009, 23:42
xaxa probaj mozda ti se posreci i ovako:)
pancevac8888
31.3.2009, 18:44
pa jedan probao pa se....:P
Nadam se da ti je plata dobra,ipak procesori nisu tako jeftini!:(Ali mozes da ga uzmes na kredit!!!:cool:
2strong4you
31.3.2009, 20:32
napisite torrent za download ovog dela
...
...
...
Error: Waited 102 msec for missing asset "water_droplet".
Loading fastfile 'ui'
Nece da mi pokrene igru!:mad: Sta da radim?
Intel Core 2 Duo E4500 2.2
NVidia 9600GT
3 Gb
:n-cc2:
patch 1.4 for Call of Duty: World at War
What's New in This Release:
· 3 new Multiplayer maps: Knee Deep, Nightfire, Station!
· Nazi Zombies map with more weapons, Perks-a-Cola machines, and electroshock defenses: Verrückt!
· Improved spawning logic.
· Auto balancing improvements. Players are no longer auto balanced while completing objectives.
· Mods: IWD’s can be placed in the usermaps folder.
· Mods: Hold Breath / Sprint functions as intended.
· Mods: MissingAssets.csv is generated when maps are run with developer set to 1.
· Fixed lag caused by shooting at tanks.
· All rifle grenades fired during the first 15 seconds of Search & Destroy will be duds.
· Players who equip a Bouncing Betty and melee teammates in Hardcore game modes are now credited with a team kill penalty.
· Players are now deducted 200 points for team killing the bomb planter/defuser in Hardcore Search & Destroy.
· Martyrdom no longer causes direct impact deaths in Hardcore modes.
· “Bayonet jumping” has been disabled.
http://games.softpedia.com/get/Patch/Call-of-Duty-5-World-at-War-Patch.shtml
Devilish Soldier
13.4.2009, 1:14
patch 1.4 for Call of Duty: World at War
What's New in This Release:
· 3 new Multiplayer maps: Knee Deep, Nightfire, Station!
· Nazi Zombies map with more weapons, Perks-a-Cola machines, and electroshock defenses: Verrückt!
· Improved spawning logic.
· Auto balancing improvements. Players are no longer auto balanced while completing objectives.
· Mods: IWD’s can be placed in the usermaps folder.
· Mods: Hold Breath / Sprint functions as intended.
· Mods: MissingAssets.csv is generated when maps are run with developer set to 1.
· Fixed lag caused by shooting at tanks.
· All rifle grenades fired during the first 15 seconds of Search & Destroy will be duds.
· Players who equip a Bouncing Betty and melee teammates in Hardcore game modes are now credited with a team kill penalty.
· Players are now deducted 200 points for team killing the bomb planter/defuser in Hardcore Search & Destroy.
· Martyrdom no longer causes direct impact deaths in Hardcore modes.
· “Bayonet jumping” has been disabled.
http://games.softpedia.com/get/Patch/Call-of-Duty-5-World-at-War-Patch.shtml
ili ti na srpskom kratko receno:)
Update donosi tri nove multiplayer mape, kao i ispravke određenih bugova
imam veliki problem u cod 5 naime otvori mi igru i ja idem na solo
i stisnem new game i izaberem nivo tezine i nista nece tako i sa
select mission , mozel neko pomoci
Devilish Soldier
13.4.2009, 21:59
xexe to se meni desavalo i ja samo obrisao igru i inst. je ponovo
Skini CoD WaW offline profile creator.
Odigrah je i ja za par sati. Neviđen krš od igre, sa pričom koja je tako smorna i nabacana, čisto da ima nešto dok se nivo učitava. Isto spawnovanje (kad ne znaju da napišu normalan AI), isto nerealno "vidanje rana", isto nerealno sve! A sve je već odavno viđeno i prežvakano. COD serijal je postao ono što i Need for speed serijal, mašina za zgrtanje para i ništa drugo. Koliko je prvi deo bio dobar i njegova expanzija, toliko je drugi bio krš. Četvrti je pokušao da igra na kartu modernih sukoba, pa malo maznuo foru iz Stalkera sa Pripyatom i elektranom, pa malo od Ghost Recona čitavu atmosferu i na trenutak vratio nadu da bi serijal opet mogao da bude vodeći u svom žanru. Sa ovim nastavkom, definitivno se pokopao načisto. Igra je za decu do 12 godina (i to decu koja baš nemaju šta drugo da rade). Važnije su im pare od slave...šteta.
moje misljenje je da je cod5 90% bio namenjen samo za multiplayer, a ovo za misije su ubacili reda radi.
Antony Kidis
13.4.2009, 23:41
Ni meni se igra ne svidja, bolja mi je naprimer dvojka od ovoga, ovo je skroz bezveze. :n-cc2:
Odigrah je i ja za par sati. Neviđen krš od igre, sa pričom koja je tako smorna i nabacana, čisto da ima nešto dok se nivo učitava. Isto spawnovanje (kad ne znaju da napišu normalan AI), isto nerealno "vidanje rana", isto nerealno sve! A sve je već odavno viđeno i prežvakano. COD serijal je postao ono što i Need for speed serijal, mašina za zgrtanje para i ništa drugo. Koliko je prvi deo bio dobar i njegova expanzija, toliko je drugi bio krš. Četvrti je pokušao da igra na kartu modernih sukoba, pa malo maznuo foru iz Stalkera sa Pripyatom i elektranom, pa malo od Ghost Recona čitavu atmosferu i na trenutak vratio nadu da bi serijal opet mogao da bude vodeći u svom žanru. Sa ovim nastavkom, definitivno se pokopao načisto. Igra je za decu do 12 godina (i to decu koja baš nemaju šta drugo da rade). Važnije su im pare od slave...šteta.
A MP ? :icon_scra Call of Duty je jedna od ako ne i najbolja pucacina u MP-u. Tako da ovo sto si rekao nije tacno.
Što onda prave SP? Kako je Quake lepo u trećem delu bio MP only i bio prilično uspešan, nisu se ni mlatili sa SP. Q4 je već bio sasvim OK i u SP varijanti. Ništa revolucionarno, ali dobra igra. MP aspekt nikada ne može da bude presudan, jer tu nema priče nego samo međusobnog tabanja, a kada se ocenjuje igra, valjda se i neka radnja uzima u obzir? A i šta je na kraju cilj MP-a sem malo blejanja s ekipom ili takmičenja. To ne čini jednu igru. Druga je stvar ako je pravljena samo za MP i ako je uspešna, onda svaka čast, ali prodavati ovakav krš kao full igru zato što atmosfera MP-a vadi prosek je čist bezobrazluk. :boodala:
Vidis imam original i CoD4 i CoD5 za PC. Nisam igrao SP ni u jednom ni u drugom:) Meni je sto puta zanimljiviji MP. Krenuo sam jednu misiju u cetvorci u SP,ma meni to dosadno, pucam tamo neke botove, smor... :) U svakom slucaju SP mozes da predjes brzo u skoro bilo kojoj pucacini (par dana), onda ostaje MP koji se igra i igra...
Isto kao i za C&C npr. SP je tu cisto da postoji, ni tu nisam igrao SP, smor bre protiv kompa, ali zato MP kida...
A šta je to tačno bolje, sem inteligencije protivnika? Gde je tu priča? Ili je cilj igre besomučno napucavanje drugih igrača dok ne popadate ili dok vas gazda uljudno ne zamoli da izađete iz igraonice?
Svaka igra koja ima SP kampanju, kakva god ona bila, biće sadržinski prvenstveno vrednovana na osnovu nje, ne na osnovu MP-a. Ili bar MP utisak nikako neće moći da poboljša ukupan utisak. Onda neka se taj aspekt i posmatra kao posebna celina (čak i kao posebna igra). Ali u slučaju da pričate samo o MP, onda ste promašili temu, ima posebna soba za MP igre. ;)
CoD: WaW se sastoji iz SP i MP dela. Nisu dve zasebne celine. Jedna jedina igra,jedan jedini CD. MP je uvek zanimljiviji u ovakvim igrama od SP. Nema price u MP-u naravno :) , a jaka mi je prica u SP, jedan vojnik pobije milion svaba, oce to oce. To mogu samo Prle i Tihi :D Gresis ,mnogim igrama je glavni akcenat bacen na MP, CoD (SP se predje ekstra brzo), npr. C&C serijal itd. Sem toga u MP-u vidis koliko je to sto radis u SP-u smesno, jer te odma skinu. A ovako ides ,a glupi botovi samo cekaju da ih pogodis:) Meni je licno zanimljiviji MP, jer treba koncentracija, vestina itd. da bi se pobedilo. U sustini nadigravanje sa drugim zivim protivnicima.
Mislim isto ko i kad igras neki RTS SP i MP, ista stvar. Koliko je bolji MP, pa jedno 10 puta. I opet u MP nemas pricu... mada odigracu SP i u CoD4 i u CoD5, ali me jos mrzi... :)
...
...
...
Error: Waited 102 msec for missing asset "water_droplet".
Loading fastfile 'ui'
Nece da mi pokrene igru!:mad: Sta da radim?
Intel Core 2 Duo E4500 2.2
NVidia 9600GT
3 Gb
:n-cc2:
Ides u control panel, pa sound-audio devices, hardware, nadjes Unimodem Half-duplex, pa disable...Imao sam isti problem, kod mene je upalilo...
ljudi, jel dobija neko do vas sledeci problem sa pankbasterom??
ja ne mogu od danas popodne ni na jedans erver da se igram vise od 30sec :(
" RESTRICTION: corrupted File/memory [81407]"
looft!gooz
18.4.2009, 21:07
..I pored svih malTRETMANA kroz koje chlanovi uvazzenog SK forooma prolaze, josh sam samo ja falio sa do sada najbizarnijim problemom do sad apropo CODWaW...
Paz`vamo..
Cenim da poprilichno skup hardver nije ni blizu uzroka problema pa ne bih davio sa specifikacijama.
Pa O5 mi igra prska na Visti64Ult. i to tako shto je iz prve, ko mina upalilo igricu koju sam igrao sat vremena a ONDA kad sam je prvi put iskljuchio i ponovo pokushao da je ukljucim kasnije jer izleti na desktop pri ucitavanju a dobiJAO sam sl.poruku"
:eek:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: CoDWaW.exe
Application Version: 1.0.0.1
Application Timestamp: 48f00000
Fault Module Name: CoDWaW.exe
Fault Module Version: 1.0.0.1
Fault Module Timestamp: 48f00000
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 002b26fe
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Locale ID: 2074
Additional Information 1: 0838
Additional Information 2: bc0b442af0302a6a5e6ddd1150fff9c0
Additional Information 3: 7bac
Additional Information 4: 61b74de211c8669b57cdfa13262dab59
------------------------------------------------------------------------
Setting initial state...
DirectX reports 512 MB of video memory and 2238 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 496 MB.
Waited 137 msec for asset 'shadowcaster' of type 'material'.
Waited 51 msec for asset 'cinematic' of type 'material'.
Error: Waited 186 msec for missing asset "water_droplet".
Loading fastfile 'ui'
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:eek:
A da sve poprimi element zone sumraka javi mi se pri svakom sledecem pokusaju i opcija da je poteram u "safe mod_u" i shta kod da pritisnem..nece...ALI par puta je htelo pa proradi na par min i prsne opet:boodala:
Bio bih vrlo zadovoljan ako neko/bilo ko i bilo kad me usmeri sa nekim hintom jer ja ne igram MPlayer i valjda mi ne treba patch..Ili....:paranoia:
Budimir_Trajkovic
23.4.2009, 14:10
Jos malo ...
http://img186.imageshack.us/img186/9743/waw.jpg
problem sa zvukom ........ na pochetku ga ima i u delu pred start misije ..... posle mrtva tishina .....:icon_scra ........
zvuchna je E-MU o4o4 ....... da nije ona problem ? ........:confused:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.