NA LICU MESTA<>
122009<><>

Pavilion je u modi

HP prezentacija, restoran „Pire”, Beograd, 3. XI

Na konferenciji za novinare lokalna kancelarija HP-a predstavila je nove modele prenosnih računara. Možda je najzanimljiviji HP Pavilion dv6 Entertainment PC, laptop iz popularne serije Pavilion. Nažalost, ta serija je do sada u Srbiji bila dostupna samo kroz sive kanale, a zvanična podrška i servis nisu bili dostupni. Ova konferencija konačno označava i zvaničnu dostupnost serije Pavilion u Srbiji, što će, verujemo, obradovati mnoge.

Pored domaćina iz HP-a, konferenciji su prisustvovali Erik Lalije, generalni direktor HP grupe za Evropska tržišta u razvoju, Vladan Živanović, generalni direktor Microsoft Srbija, i Dragana Ognjenović, modna kreatorka.

Pored modela Pavilion dv6, na konferenciji je predstavljen i Compaq Mini 110C, HP-ov netbook za koji je poznati holandski dizajner Tord Boontje uradio specijalni dizajn. S obzirom na to da prenosni računari više ne predstavljaju samo alatku koja služi za završavanje posla u pokretu već i modni izraz, sve nove prenosnike krasi i atraktivan dizajn. Otuda i veza između računara i mode, a saradnja HP-a nije samo sa dizajnerima iz inostranstva. Najpoznatija srpska modna dizajnerka Dragana Ognjenović našla je inspiraciju za dizajn sleeve torbe za model Pavilion dv6 baš u tom laptopu. U okviru Beogradske nedelje mode HP prenosni računari imali su prilike da se prošetaju modnom pistom u rukama manekenki, i to upravo na reviji Dragane Ognjenović, čija kolekcija nosi ime Software. Na taj način novi HP-ovi računari zaista predstavljaju savršen spoj lepote i mode.

Ivan ČABRILO

 
 TRŽIŠTE
nVidia Tegra
nVidia Tegra: Microsoft Zune HD

 NA LICU MESTA
HP prezentacija
Šta mislite o ovom tekstu?
Vip konferencija
Cisco Expo 2009
biZbuZZ 2009, Niš
Microsoft Sinergija ‘09
T‘nB dilerski skup, Palić
Genius konferencija, Novi Sad
Ostali događaji, ukratko

 KOMPJUTERI I FILM
„Planeta 51”
„Božićna priča”

 SITNA CREVCA
Matična ploča (3): Južni most

 SERVIS
Kupovina preko Interneta
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera