TEST OF TIME<>
072009<><>

Rock Star Ate My Hamster

U ovoj igri nalazite se u ulozi Sesila Pita, koji sa svojim pomoćnikom Klajvom i sa nešto nasleđenog novca odlučuje da uplovi u menadžerske vode. Cilj je kratak i jasan – ostvariti četiri singla u zlatnom tiražu u toku samo jedne godine.

Prvi korak bio bi izbor vašeg pulena ili više njih ukoliko planirate da osnujete bend. Pred vama je tridesetak izvođača pop i rok muzike osamdesetih godina, predstavljenih karikiranim likovima i imenima. Nakon nakoliko dana provedenih na probama, uslediće ugovaranje prvih nastupa. Isprva će to biti svirke za društvo u ćošku u lokalnom pabu, da bi kasnije ispunjavali čitave stadione, i to po nekoliko večeri zaredom. Zvezde umeju da budu prilično kapriciozne, te će neretko zapretiti otkazom ukoliko im pred koncert ne obezbedite ogromne količine kavijara ili alkohola.

Kada svojim nastupima uzburkate javnost, počeće da se javljaju sponzori, ali i izdavači, nudeći ugovore za snimanje albuma. Zatim sledi plansko izbacivanje singlova (uz mogućnost snimanja spotova za njih) i pomno praćenje stanja na top-listama, koje se apdejtuju jednom nedeljno. Ukoliko primetite da vam opada popularnost, vredi rizikovati sa pravljenjem skandala, uz obavezno pojavljivanje na naslovnicama tabloida.

Sve u svemu, vrlo zabavna igra, za koju će vam biti potrebno dosta strpljenja i sreće kako biste je „obrnuli”, što samo potvrđuje latinsku izreku da je put do zvezda trnovit.

Darko MIHOKOVIĆ

 
Oil Imperium
Pulseman
Who Dares Wins 1 i 2
Fire And Ice
Rock Star Ate My Hamster
Šta mislite o ovom tekstu?
Urban Strike

Platforma:
Amiga 500
Adresa:
www .amigapower .tk /files /r /Rockstar _Ate _My _Hamster .zip
Veličina:
412 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera