![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 22.7.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
molim vas za pomoc, imam veliki problem!
jedan pdf fajl, koji se sastoji od slika, teksta u nasoj latinici, tabela,itd treba da prebacim u word da bih mogao da ga prepravim i dopunim a ne znam pomocu kojeg programa. nasao sam neke programe, skinuo ali imaju ogranicenje da se moze skinuti samo prvih 5-1o strana. sad razmisljam, mozda ne mora u wordu, mozda bi u nekom drugom programu moglo da se uradi to sto ja hocu, pomagajte ljudi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 20.7.2006.
|
![]()
Probaj sa acrobat readerom professional-verzijom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
"Acrobat Reader Professional" ne postoji već samo "Adobe Acrobat Profesional"
![]() Inače Acrobat Professional ne podržava bilo kakav vid eksporta u .doc ili .rtf tip fajla već je za to potrebno koristiti odgovarajuće alate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Moze sa acrobatom da obabere da pdf file sacuva u doc formatu,pa moze da ga edituje,kopira tekst iz njega i sl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E ovo je stvarno da cikneš
![]() Pa ja godinama koristim Acrobat Professional i nisam provalio da postoji opcija za čuvanje u Microsoft Word .doc. ![]() Izvinjenje spire-u i srgor-u za netačne informacije u prethodnom postu i pretrpljen psihički stres ![]() Pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
|
![]() Citat:
Mada bi bilo korisno imati i neku dodatnu alatljiku kao sto je pdf tools i konvertere koje ti koristis radi nekih specificnih potreba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 17 puta na 13 poruka
|
![]()
Problem je što ni jedan od konvertora (barem od onih koje sam ja probao), kao ni opcija pamćenja iz Acrobat Professionala u doc format ne daju savršene rezultate. Uvek se formatiranje malo (ili malo više) poremeti. Ako znate neki alat koji to radi a da se ništa od formata ne izmeni, podelite sa nama neupućenima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da ali nemoj da te to nešto čudo zato što ni štampanje u .pdf format iz Word-a nikada nije skoro stopostotno tačno.
Razlog naravno leži u Word-ovoj pomalo zakomplikovanoj paragraf filozofiji. U svakom slučaju mnogo bolje nego da prekucava tekst ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.400
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]()
najbolje resenje: ABBYY FineReader (inace program za OCR)... Stavis mu da "procita" PDF kao sliku i da rezultat prebaci u DOC...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
i ja glasm ya abbyy mislim da je naj za te potrebe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da ali je recimo ABBYY 40MB downloada sa neta a i u pitanju je komercijalan program. Ima na tržištu popriličan broj solidnih konvertora koji rade taj posao a manji su od ABBYY-ja i do 40 puta.
Primera radi http://www.verypdf.com/pdf2word/pdf2word.exe koji je takođe shareware ali odrađuje dobro posao. Jesam li pomenuo da je program "težak" 900KB? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako ubaciti sliku iz svog kompjutera? | face | Forum How-To | 52 | 16.8.2011 23:23 |
Kako pokrenuti spoljni program iz delfija? | Deusdies | Programiranje | 3 | 28.6.2006 19:35 |
cupanje video klipa iz veb stranice, kako?! | absonic | Aplikativni softver | 14 | 18.6.2006 22:52 |
Kako videti NTFS particiju iz Linux-a | The Finest Serbian Since '82 | Slobodni softver | 9 | 7.3.2006 1:55 |
Kako sacuvati poruke iz Yahoo-a | Staronsky | Internet tehnologije | 2 | 25.2.2006 2:29 |