![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Uvek kada igram Splinter Cell, izbaci mi plavi ekran i kaže da isključim shadowing u BIOS-u. Moja matična je :
http://www.aria.co.uk/Products/Compo...roductId=22832 Hvala unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 16.11.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 15 puta na 13 poruka
|
![]()
BIOS shadowing zapravo kopira nesto sporiji ROM kod u RAM memoriju da bi dobio poboljsanje performansi. Izmedju ostalog, i Bios Rom graficke kartice isto moze da se shadowuje
![]() Inace, prilikom startovanja kompa klikni na "DEL" dugme da udjes u BIOS i tamo potrazi opciju "BIOS SHADOWING >> ENABLED/DISABLED"... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako menjati boju automobila u photoshopu? | freeminder | Grafički softver i radovi | 16 | 31.10.2007 17:03 |
Deljenje kablovskog interneta: Kako povezati TP-Link TL-WR541G i Thomson Cable Modem? | gosn.prirodni | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 31.7.2007 10:41 |
kako da napravim sljedece (portal za vijesti): | alx.iznogood | Internet usluge | 3 | 20.5.2007 4:13 |
Ne mogu da udjem u BIOS | Predrag Stankovic | Kvarovi | 5 | 12.4.2007 18:02 |
Kako da izvucem maksimum iz moje konfiguracije, kako da podesim bios i ostalo ? | Jovica Stokic | Osnovne komponente | 2 | 21.2.2007 1:06 |