![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
|
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 29.5.2010.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Sve celije su dobre, svaku pojedinacno sam proverio i povezao ponovo i prikljucio za racunar. Prepoznaje bateriju ali ne puni uopste. Mislio sam da skinem elektroniku sa druge baterije i da konektore za maticnu zamenim da odgovara prikljucku za bateriju s obzirom da ima isti napon. Malo cackam po internetu, vise iz hobija nego sto mi je nuzda, da probam da resim problem nekompatibilnih baterija, punjaca, adaptera, konektora i tako to. Glupost je sto za svaki laptop drugi tip baterije ima, drugi konektori, naponi itd, itd. Kada bi imao neki jednostavniji nacin, kao neki univerzalni konektor za sve vrsta baterija, ovako ja razbijam glavu dok milijardu Kineza sedi skrstenih ruku po tom pitanju
![]() Cini mi se da su sa baterijama najvece prevare na planeti. Cucaju nas postene gradjane sa tim kompatibilnostima i kopirajtovima. Ja sam ucio da napon ima + i - i sta bi falilo da moze tako lepo da se i racunari povezu na izvor. Ali avaj. zanimam se polako i skarabudzicu nesto valjda ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
baterija, laptop, popravka |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kak da mi baterija laptopa što duže živi? | Jovana007 | Prenosni računari | 14 | 3.4.2017 13:27 |
Kupovina laptopa iz Outleta | Novica89 | Šta da kupim? | 2 | 9.12.2012 20:22 |
Paljenje iz drugog puta | Cedevita_User | Kvarovi | 4 | 21.12.2008 2:41 |
Kako blokirati posetioce iz jedne zemlje? | tarantula | Web razvoj | 8 | 12.7.2008 9:33 |
Slike iz Drugog Svetskog rata | Suad Novic | Zanimljive Web lokacije | 0 | 21.5.2008 10:36 |