![]() |
![]() |
|
Šta da kupim? Saveti oko kupovine novog ili nadogradnje starog računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Da ili ne? da li se ovo smatra nekim oblikom kockanja,jer,mozes dobiti potpuno ispravan laptop sa nekom minornom greskom,kao sto je odlepljen sticker,a sa druge strane,mozes dobiti nesto sto ce krepati za 13 meseci
![]() Koje je vase misljenje? Da li uvek ici na kupovinu novog kompa,pa makar dao vise novca za slabiju konfiguraciju, ili se "kockati" ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 9.7.2010.
Zahvalnice: 750
Zahvaljeno 536 puta na 369 poruka
|
![]()
Pa valjda ce ti reci do cega je problem, ja sam dosta toga kupio u WW outlet, kompjuter, kuciste, zvucnike... i sve mi radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starośeđelac
|
![]()
Ako planiraš da naručuješ sa sajtova velikih brendova, onda samo naprijed, tu se mogu naći zaista sjajne ponude sa adekvatnim garantnim rokom.
Dell Outlet je veoma popularan među kupcima. Za Black Friday nudili su (Dell kao kompanija) popuste od 30% na sve nove i polovne modele. Poslednja ispravka: Dimo (9.12.2012 u 23:25) Razlog: preciziranje |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Uvrnuti zvuci dopiru iz laptopa i punjača... | MG-RAY | Kvarovi | 10 | 26.3.2010 22:06 |
Kupovina novog laptopa!!! Pomozite!!! | Space_Cigo | ŠDK - Prenosni računari | 38 | 14.1.2008 19:40 |
kupovina novog laptopa... | Salito | ŠDK - Prenosni računari | 19 | 24.12.2007 12:10 |
Kupovina laptopa... | Mithrandir | Šta da kupim? | 23 | 14.10.2007 17:38 |
Kupovina laptopa!!! | petronije | ŠDK - Prenosni računari | 3 | 24.10.2006 13:16 |