PDA

Prikaži potpunu verziju : Counter Strike: Global Offensive

Strane : 1 2 3 [4]

Clint Westwood
16.9.2015, 22:47
Nisu loše neke stvari izveli, reklo bi se.

NjegovaWisost
4.10.2015, 15:19
Nema više Zoo, Agency i ostalih staza :( Oni nisu normalni, ali zaista.

Ale[x]andar
4.10.2015, 21:17
Nije to nista cudno. Tako je od kako su poceli da izbacuju te operacije, a izbacili su ih 6 do sada. Te mape su bile deo operacije ''Bloodhound''. Svaka operacija sadrzi nove mape koje budu dostupne za igru dok operacija ne istekne. Ta operacija traje nekoliko meseci, i kad istekne, te mape vise ne mogu da se igraju. Ubrzo izbace novu operaciju sa nekim novim nazivom (meseca-dva, kako kada), sa sve novom kutijom sa novim skinovima i novim mapama. Uglavnom zadrze par mapa koje community najvise igra i ubace nekoliko novih. Valjda ce tako biti i u sl. operaciji.

MoNsTeR
4.10.2015, 21:42
Dust II for life!!! :to_care:

NjegovaWisost
4.10.2015, 22:06
andar;2027922']Nije to nista cudno. Tako je od kako su poceli da izbacuju te operacije, a izbacili su ih 6 do sada. Te mape su bile deo operacije ''Bloodhound''. Svaka operacija sadrzi nove mape koje budu dostupne za igru dok operacija ne istekne. Ta operacija traje nekoliko meseci, i kad istekne, te mape vise ne mogu da se igraju. Ubrzo izbace novu operaciju sa nekim novim nazivom (meseca-dva, kako kada), sa sve novom kutijom sa novim skinovima i novim mapama. Uglavnom zadrze par mapa koje community najvise igra i ubace nekoliko novih. Valjda ce tako biti i u sl. operaciji.

A šta im je falilo da ostave ove ekstra popularne mape? Zoo mi je jedna od najboljih CS mapa ikad. Gadi mi se dust II više... :P

Al3k5an9ar
5.10.2015, 0:19
A šta im je falilo da ostave ove ekstra popularne mape? Zoo mi je jedna od najboljih CS mapa ikad. Gadi mi se dust II više... :P
Zavisi da li igras competetive ili casual. Ne znam sta fali infernu, mirage, cache, train, cobble, overpass?

JzmA
5.10.2015, 17:03
^
Čuj šta fali.. Fali još mapa.

Ne mogu da vjerujem da se igrači bune zbog raznovrsnosti. http://www.pcaxe.com/forum/images/smilies/ludnica.gif

NjegovaWisost
6.10.2015, 1:22
Zavisi da li igras competetive ili casual. Ne znam sta fali infernu, mirage, cache, train, cobble, overpass?

Fali što su mi s smučile.

Elem, nevjerovatno :D http://9gag.com/gag/aZNz8mQ

stuki
9.10.2015, 10:46
Ajde ako vas ima da se skupimo i napravimo neki tim ?!

zvucnjak
12.10.2015, 16:54
Da li još neko ima problem da CSGO izbacuje u Windows kada posle meča treba da se učita sledeća mapa? Znam za više ljudi koji imaju ovaj problem...

Clint Westwood
12.10.2015, 16:59
Ja sam imao taj problem na XP-u. Na sedmici, sve ok.

zvucnjak
12.10.2015, 17:05
Ovo je baš sedmica u pitanju :(

altafir
12.10.2015, 18:18
Jer bio neko u Sava centru ovaj vikend i gledao onaj turnir koji je održan. Ako je bio neka napiše utiske,kako je bilo organizovano kolika je poseta bila itd.

Al3k5an9ar
13.10.2015, 18:42
Jer bio neko u Sava centru ovaj vikend i gledao onaj turnir koji je održan. Ako je bio neka napiše utiske,kako je bilo organizovano kolika je poseta bila itd.
Bio ja, ali samo u nedelju. Poseta je bila onako, 70% je bilo popunjeno mesta po mom vidjenju, slaba je bila reklama da bi bilo vise ljudi. Bilo je relativno dobro organizovano s'obzirom da je SBB kao provajder bio ddos- ovan pa ljudi kod kuce nisu mogli da gledaju jer je stream bio offline. Sve ostalo, po meni je bilo super, mogli ste da probate oculus rift, bilo je tu jos nekih sponzora. Igraci su davali autograme(mada morali ste da cekate na red dugo ili ako znate nekog iz organizacije da Vas odvede u hotel kod igraca). Analyst deck je bio odlican, po meni pun pogodak u svakom pogledu.

nexexcalibur
5.1.2016, 18:13
U manje od 10ak partija sam spao sa MG1 na G2 rang, a pre toga sam imao sigurno 10ak dobrih partija, vecinom pobeda. Vidim da se svi zale, sta su to menjali?

Chicharito 14
6.1.2016, 0:37
A Follow Up to Integrity and Fair Play (http://blog.counter-strike.net/index.php/2016/01/13442/)

Ale[x]andar
6.1.2016, 0:53
U manje od 10ak partija sam spao sa MG1 na G2 rang, a pre toga sam imao sigurno 10ak dobrih partija, vecinom pobeda. Vidim da se svi zale, sta su to menjali?

Pre nekoliko meseci, ogroman broj igraca se rank up-ovao rapidno. Ljudi su sa MG1 dosli do Eagle ili cak LEM posle samo nekoliko pobeda.
To se navodno desilo zato sto je rankovanje bilo s***ano zbog ogrmnog VAC talasa. Koliko sam upucen, ti mecevi koji su bili odigrani u kojem je bio cheater, se jednostavno brisu i onda je dosta ljudi doslo do ranka koji ne zasluzuju.
Dosta ljudi se konstantno zalilo na redditu oko toga. Uglavnom, Valve je uradio neki update sa rankovnim sistemom, kako bi izbalansirali stvari. Koliko sam ja razumeo, menjali su ELO poene te. Iako nisu prikazani nama, poeni sigurno postoje. Npr. ako ti je trebalo za MG1 600 poena, sad ti treba 800. Tako da je dosta ljudi palo rank posle samo jednog poraza. Cak sam procitao dosta komentara na redditu da ima onih koji su pali rank posle pobedjenog meca...
Meni se iskreno ovo svidja, jer je stvarno bilo dosta ljudi koji imaju visok rank a bukvalno veze nemaju o igri. Koliko puta mi nije bilo jasno kako je moguce da meni upadne igrac koji ne zna osnovne stvari a tako je visok rank.

stuki
16.1.2016, 12:35
andar;2047097']
Meni se iskreno ovo svidja, jer je stvarno bilo dosta ljudi koji imaju visok rank a bukvalno veze nemaju o igri. Koliko puta mi nije bilo jasno kako je moguce da meni upadne igrac koji ne zna osnovne stvari a tako je visok rank.

Ovo pitanje sam ja sebi postavljao svaki dan na kraju svake partije . Ja sam bio global pa sam pao nazad i onda sam izasao iz par partija(zbog gomile idiota) i sad sam eagle . I vise mi se i ne igra ...

Al3k5an9ar
17.1.2016, 1:12
Nisi ti pao rank zato sto si los, nego samo zato sto je sad za bolji od eagle potrebno da budes jos bolji, i dalje si protiv igraca svog skill levela a ako mislis da nisi onda ce ti biti lakse da se vratis na global :)

Neutrino
17.1.2016, 2:23
Ili su samo bolji aimbotovi :dzavo:

prolicJ
20.1.2016, 18:38
Može li neko ko zaista prati ovu igru, da mi kaže, koliki fps da očekujem sa ovom konfom: na 8x6 , low detalji
G3220
HD 4870
8GB ram

Sa prethodnom grafikom (HD7730) sam imao ~150-200. Lockovo sam ga na 200fps.

nexexcalibur
24.1.2016, 19:35
Ovi iz Valve-a su stvarno ludi :D Sad su ubacili da igraci proveravaju video replaye i da utvrde da li je igrac cheatovao ili ne, uskoro ce o svakom aspektu igara brinuti igraci :p Outsourceing at its finest :n_klanja:

Ale[x]andar
24.1.2016, 20:37
Uuu, da si ti ziv i zdrav, pa to postoji preko 2 godine, sigurno. :D
Taj overwatch ti se pojavio u glavnom meniju igre, je l' da?
Sigurno si dosao do 150. pobede i rank si MG1 (ili visi neki).
Svako ko ima 150 pobeda minimum i bude MG1 rank moze da download demo, tj. overwatch i da proceni da li osumnjiceni koristi nekakvu vrstu cheata. Barem je bilo tako ranije, ne znam da li je sada promenjeno (mislim na broj pobeda i rank).
Sta znam, kad konstantno prave nove cheatove, a njihov VAC sistem to banuje za ogromnim zakasnjenjem, meni i nije to tako lose. Mislim, nije mi losa ideja oko toga. Samo, jako je lose sto su stavili rank MG1 da moze da ucestvuje u tome. Po mom misljenju, samo SMFC I GE bi trebali da mogu da ucestvuju u banovanju..

nexexcalibur
24.1.2016, 21:18
Eh, pa nisam znao, samo mi se pojavilo odjednom. Moguce da mi je 150-a pobeda, mg2 sam. Da su stavili samo najjace rankove ne bi dovoljno ljudi imali da rade posao.

87Marko
25.1.2016, 19:13
Tražim klan Niš i okolina rank sam MGE bio sam LE pre 2 meseca. Mogu i sad do LE bez problema, ali mi net loš. Igrao bi lan turnire.
@prolicJ
imam i5 3570 8GB i 7850 fps max stavljam na 150 ili 120, ide preko 300 inače ali varira mnogo i pada do 150 u smoke. 7850 radeon trenutno smatram nekim minimumom za gaming, 4870 je stara mnogo ne znam kako će se ponaša ali na userbenchmark je skoro duplo slabija tako je nebi uzimao. 7850 imaš na kupujem prodajem za oko 9000din. od 2GB za oko 12500din al kad si već na tom budžetu možda nađeš i neku noviju R7 360/370 2GB npr.

Aibo
4.2.2016, 14:23
Kakav car - How one Counter-Strike player tricked over 3000 cheaters into getting banned (http://www.eurogamer.net/articles/2016-02-03-how-a-counter-strike-player-tricked-over-3000-cheaters-into-getting-banned). Ovo bi sami developeri trebalo da rade. :D

nexexcalibur
5.2.2016, 0:19
Kakav car - How one Counter-Strike player tricked over 3000 cheaters into getting banned (http://www.eurogamer.net/articles/2016-02-03-how-a-counter-strike-player-tricked-over-3000-cheaters-into-getting-banned). Ovo bi sami developeri trebalo da rade. :D

Meni je najveci horor bio komentar lika u fazonu, vec 3 godine koristim hakove i zbog ovoga sam banovan prvi put. Takodje saznao sam da postoji hack za radar, sta god to radilo :confused:

acaf
6.2.2016, 20:24
Svako ko ima malo mozga i igra duze vreme bilo koji FPS, moze da prikrije wh kako hoce. Ova deca koja skinu hack, izigraju se par dana i popiju ban nisu problem, vec iskompleksirani likovi koji cs igraju godinama, takve dileje ne mogu da shvatim.

87Marko
9.2.2016, 20:55
Svako ko ima malo mozga i igra duze vreme bilo koji FPS, moze da prikrije wh kako hoce. Ova deca koja skinu hack, izigraju se par dana i popiju ban nisu problem, vec iskompleksirani likovi koji cs igraju godinama, takve dileje ne mogu da shvatim.

VAC daje ban bez obzira kolko dobro da kriješ hack.
Detektuje se sve što modifikuje igru.

MoNsTeR
9.2.2016, 21:15

Pa cheat je i napravljen da zaobidje VAC, vecina banova je od game moderatora preko ingame speca...Inace resenja ne bi ni bilo :D

acaf
12.2.2016, 3:30

Cemu onda sluzi overwatch? Sam Steam zna da je VAC nepouzdan, kao i svaki anti-cheat program ikada, pa i kondomi su pouzdani samo 99,9% :). U vezi ovog laznog hacka, pre 15ak vodina su pustili nesto slicno za Unreal Tournament. Trojanac prikupljao sve zive logove, IP adrese i posle 6 meseci kad su skupili sve, nekoliko pro igraca popilo ban. Uvek ce biti djubradi koja se dopinguje :D

nexexcalibur
13.2.2016, 16:57
Zar nisu izbacili mogucnost da se 4 igraca stackuje? Odigrao sad partiju sa 4 mic-friendly hrvata i stvarno je bilo nemoguce. Svaku svoju gresku su svaljivali na igraca van stacka, tj mene. Nisam ih mutirao cisto da vidim dokle ide taj bezobrazluk, na 13:15 za protivnicki tim ostanem sam, jedan na jedan, ide kick vote i clutch or kick izjave. Koji su to bolesnici, i naravno ovako je vecini koja igra sa stakovima i posto sam upravo odigrao partiju ocigledno to nije zabranjeno. Ja bih licnos stavio max troje ljudi ili mozda cak dvoje i naravno 5 man stack...

AleksandarPb
16.2.2016, 10:45
Lepo platis ESEA klijent 700 rsd mesecno,em igras na 128 tick serverima em citera ima mnogo manje tj nema. Igraci su bolji pa moras da se trudis.

NjegovaWisost
21.2.2016, 2:06
Noveeeee mape =)))

nexexcalibur
1.6.2016, 19:12
Q9RjDRLBWio

Wolf1996
26.6.2016, 12:41
yaXXXXXXXaky14 is not available to trade. More information will be shown to yaXXXXXXXaky14 if they invite you to trade.

Koji problem može biti.On je napravi ostem prije 2 dana igrao samo oko 14 sati a ja mal oduže oko 80 sati.Nikako se ne možemo trejdati.Šta može biti!?

Ale[x]andar
26.6.2016, 21:44
Mora da prodje 15 dana da mu Steam Guard bude ukljucen, pa ce tek onda moci da se trejda.

Clint Westwood
26.6.2016, 22:03
Opaki su i restriktivni.

Steam je cash-cow kakvog nema. ;)

OgnjenM
20.7.2016, 18:15
E ljudi danas mi jedan lik posalje sajt za cs skinove da mu budem referal i reko aj sta mi hvali ucinim mu uslugu. I dobijem i ja 1250 nekih njihovih tamo coinsa. I ulozim sve te coinse u tu neku igru reko ko ga sisa ne zanima me to i dobitak je bio x50. I dobijem :D I opet ulozim i opet dobijem...
I sad mogu uzeti sebi skinove.

I jedan mi je pao za oko a to je :
https://csgostash.com/skin/82/AK-47-Case-Hardened

Da li je moguce da stvarno vrijedi 262 eura? :O

DeCoy
20.7.2016, 19:35
Valve naložio gašenje CSGO gambling sajtova

https://pbs.twimg.com/media/Cnx07GHVUAAoEE1.jpg

Cyka blyat :kreza:

Clint Westwood
20.7.2016, 20:35
.... Da li je moguce da stvarno vrijedi 262 eura? :O
Da li "vredi", to je diskutabilno, ali, toliko košta.

NjegovaWisost
22.7.2016, 0:01
Kraj više ovih užasnih mapa... Sem Santorinija ostale su dosadne uglavnom.

KAda bi samo vratili prethodne Zoo i Logs i ostale :/

Roronoa Zoro
30.7.2016, 0:25
ja sam voleo onu na naftnoj platformi

Blazkowicz1995
26.8.2016, 20:21
Vidio sam na yotube da ljudi lako dobiju arkajvmente tipa 5 hedova u rundi itd.

Ja sam to pokusao sve u casual ali ne može nikako.
Evo arkajvmenti koje se sam vidio na youtube da se lako dobijaju a nikako da ih dobijem:
Wild Gooseman Chase
As the last living Terrorist, distract a defuser long enough for the bomb to explode

Target-Hardened
Survive damage from five different enemies within a round

Akimbo King
Use Dual Berettas to kill an enemy player that is also wielding Dual Berettas

Head Shred Redemption
Kill five enemy players with headshots in a single round

Da li ovo da igram u casual mode sa ili bez workshopa?

Posto je li mape(workshopovi) da se lako dobijaju kilovi tipa sa negevom auto sniper koje skoro pa nikada ne upotrebljavam!?

Ale[x]andar
27.8.2016, 10:38
Koliko se ja secam, mozes te achievemente (ačivmenti) da odradis u workshop mapama.
Znam da su svi zivi odradili te acivmente preko workshop mapa.
Al' ne znam, meni je to glupo. Ja kad sam bio u fazonu jurenja tih acivmenta, sve sam radio regularno, igrajuci protiv ljudi jer zelim da to odradim kako treba. Takvo dobijanje acivmenta mi je glupo.
Al' dobro, kako ko hoce. :D
Ja sam batalio to odavno, nema poente. Imam skoro 4k sati nisam resio ni 80 posto jer nema svrhe :)

Clint Westwood
27.8.2016, 10:53
.... Wild Gooseman Chase
As the last living Terrorist, distract a defuser long enough for the bomb to explode

Target-Hardened
Survive damage from five different enemies within a round

Akimbo King
Use Dual Berettas to kill an enemy player that is also wielding Dual Berettas

Head Shred Redemption
Kill five enemy players with headshots in a single round ....
Ako ti nešto znači, Akimbo King možeš da osvojiš u Arms Race režimu (valjda ima po netu i dedicated servera gde se ljudi skupljaju da jedni drugima omoguće ovaj achievement).

Ove ostale bi, nekako, ipak trebalo da zaradiš (ne da dobiješ - da zaradiš; u principu se ništa od ovoga ne "dobija" :)) regularno, u mečevima protiv drugih ljudi.

Mislim da ovaj Head Shred Redemption možeš opušteno da pokupiš u deathmatch-u, recimo.

Ova preostala dva, kad ti već znače achievement-i, pokupi u competitive-u. :)

Renner
27.8.2016, 13:04
Meni još samo ostalo da izgrindujem 5000 pobjeđenih mečeva u Demolition/Arms Race, sve ostalo sam obavio, većinu igrajući sa botovima u Workshop mapama i kreirajući odgovarajuće scenarije.

Kao poslednji preživjeli sam dobio tako što sam protivnicima ukucao da samo nose noževe pa nisu mogli da me pucaju, te su me jurili unaokolo dok je tajmer na bombi otkucavao.

Da se preživi šteta od 5 različitih protivnika je bilo malo teže. Ima jedna custom mapa gdje gomila terora stoji u jednoj rupi, tako da možete da ih smlatite gomilu odjednom sa eksplozivima, pa i da grindujete ubistva sa bombama. Tu sam mapu iskoristio za tu svrhu. Ovi ne reaguju dok ih ne pogodite, pa tako malo provirim i jednog po jednog isprovociram pucanjem te popijem jedan metak od njega, pa od drugog, trećeg, itd (onog koji me pogodi ubijem da ne trpim dalju štetu od njega). Srećom, imaju samo pištolje a ja i pancir. Tu se lako može dobiti i 5 headšotova, mada nisam siguran, taj sam dobio u regularnoj igri protiv botova.

Uglavnom, ovdje ima spisak ačivmenta i vodiči za njih onako kako sam opisao (ne znam da li mogu da ih vide neregistrovani članovi):

http://astats.astats.nl/astats/Steam_Game_Info.php?Tab=2&AppID=730&SteamID64=76561198071749678

Blazkowicz1995
30.8.2016, 18:31
Hvala sve sam već i prvi dan rešio ali me zanima kako može da mi se ukine ban mal obrže.Imam onaj 7 day ban zbog kikovanja.Naime dosta puta sam bio kikovan jer sam malo slabije igrao na početak sad ok igram.Al ije problem što sam dobi otaj ban istekao je i opet dobio drugi posle dan jer su me opet kikovali rusi njih 4 ja sam.E sad je bilo drugačije.
Naime runda(trenutno 14:13 za protivnike) ja sam ostajem.ubijam jednoga patkicom al idrugi ima awp.Uzimam AUG od dead protivnika i nastavljam na b.On mene tam očeka na kutije ubija me zatim me tu kiuju 3(jedan je već abadoned meč).Kako ranije da me odbanuju.Nikoga nisam vrijeđao baš ništa.Jel moguće kako da me unbanuju ranije jer se prečesto dešava pred zadnju rundu bil oda sam dobro ili loše igrao da me kikuju!

Clint Westwood
30.8.2016, 20:43
^ Ako si (još uvek) ispod (otprilike) SE ili SEM ranka, nema neke prevelike pomoći. Uči, vežbaj, trudi se, napreduj, pa kad dostigneš (okvirno) GN1 ili malo više, stvari će polako postati bolje.

Ako si u nekim srednjim ili malo višim rankovima (u šta sumnjam, s obzirom na to koliko pažnje pridaješ jednoj običnoj rundi :)), onda jednostavno nemaš sreće sa saigračima.

Blazkowicz1995
30.8.2016, 21:17
GN1 sam ja nije to problem.Problem je što oni hoće kad budu dead(da ne kažem umru) očekuju da neko dobije rundu za njih ali kad su živi i kad se pucaš sa protivnikom(npr doble doors) moj kolega(teammate) se krije iza tih vrata dok je eprijatelju sa čeone strane.Ja imam awp on izlijeće ja promašim i vadim pištolj on me lagano ubije.Sve to kolega posmatra i tek kad me ubije i bude siguran da sam mrtav njega ubije i uzme kill za sebe.Ne razumijem jedan kill gore dolje ali ponekad jedan čovjek može da uzme rundu!Koja je fora biti sebičan i uzeti taj kill

Ale[x]andar
18.9.2016, 15:01
Je l' pratite ove apdejte sto izbacuje valve za csgo?
Ja prosto ne mogu da verujem kakav fijasko oni naprave svakim major apdejtom...

Clint Westwood
18.9.2016, 17:56
andar;2096980']Je l' pratite ove apdejte sto izbacuje valve za csgo?
Ja prosto ne mogu da verujem kakav fijasko oni naprave svakim major apdejtom...
Šta su sad uradili?!

Ale[x]andar
18.9.2016, 18:31
Pa, prvo da kazem da mi se gade ovi apdejti sa novim zvukovima. Mislim da je 90% smece klasicno.
Haos koliko ne prija uhu i koliko mi je nekako preglasno. Ne mozes jasno da cujes korake u trenutku pucanja.
Poslednji update koji je bio pre 2 dana je promenio i zvuk AWP-a. Kao ****ni grom da cujem kad puca. Eho posle pucnja traje nekoliko sekundi, sto je predugo i preglasno. Al' hajde, nebitno, naviknu se ljudi na novo (kao sto sam se navikao na kompletnu promenu). Obradovao sam se apdejtu jer su gomilu stvari popravili vezano za gejmplej.
ALI, Vlave ne bi bio Vlave da oni ne zeznu stvari. Naime, izbacili su update koji ima gamebreaking bug. Sad mozes da skocis na mesta na kojima je bio potreban boost drugog igraca. MOzes da skocis na model koji stoji, koji nije u cucnju...
Sad, lagano udjes u window na miragu sam, bez pomoci saigraca, na primer. I hiljadu jos drugih mesta na drugim mapama na razlicitim delovima... Znaci kao da imaju developere koji su dosli tu na praksu...

Poslednji update (http://blog.counter-strike.net/index.php/category/updates/)

Clint Westwood
18.9.2016, 18:54
Hmmm, nisam ulazio u CS poslednjih 4-5 dana, pa nisam ni primetio.

Ali, ovako posle malo isprobavanja:

-Zvuk AWP-a nije trebalo da menjaju iz razloga što je (bio) vrlo specifičan i prepoznatljiv ("ikoničan" :D) i što to nisu radili 15+ godina, koliko ja znam, tako da u tom kontekstu ovaj novi zvuk (i po mom mišljenju) jeste jako bezveze;

-Novi zvuk patkice, sa druge strane, moram da priznam da mi se poprilično dopada (ako već menjaš nešto na šta su ljudi navikli, uradi to kako valja);

-Za te skokove imam stav koji je malo razdvojen: 1) nekako je prirodno i normalno da specijalci i teroristi, koji su u vr' kondiciji, mogu da naskoče sami na nešto više od 1.5m; 2) ta promena bitno menja dinamiku igre i tu će biti svašta!

Ale[x]andar
18.9.2016, 19:41
Ma od kako je kantera i veka igralo se tako.
A to sa skokovima je bug. Bice ispravljeno, samo ocigledno super talentovanim developerima treba ocigledno vise od 2 dana.
Ne, ja sam frustriran uvek kad izadje neki update koji menja nesto.
Sto je najgore od svega, od pre 2-3 nedelje su KONACNO omogucili beta client.
Dakle, ljudi su danima testirali bugove i razne stvari u beta verziji (bila su 3-4 apdejta u beta verziji) i prijavljivali uredno na redditu i uredno je prijavljivano valveu.
Oni su opet i pored tog beta testiranja uspeli da I TE KAKO zeznu stvar.
Znaci, developer tim izbaci update lagano bez ikakvog testiranja. Ja to ne mogu da razumem. Ne mogu da opisem koliko gneva imam prema tom dev timu. A sto je najgore od svega, ja sam jos veci debil jer i dalje igram...
Jump bug nije jedina stvar koju su uspeli da zeznu..
U nekim situacijama smoke moze lagano da se odbije u zapaljeno podrucje molijem i da ne ugasi vatru. Onda jos neke landing animacije i razna s***a.
Ja to na redditu pratim redovno, tamo se mozes nagledati svega i svacega od bagova. :D

MacvaSabac
19.9.2016, 13:57
Ne znam kako je kod vas, ali otkad su se ove nadogradnje dogodile, ne mogu vise da pucam na nacin na koji sam pre pucao.
Jbt trzaju puske kao lude a i pistolji. Sta rade oni da mi je znati....
Uziveli se ljudi i to dobro.

Na 1.6 si mogao da pucas normalno, a ovde moras nakon nadogradnje da ucis sa istim oruzjem da poucas iznova. Taklav je moj utisak.
Igra deluje nekako tromo u odnosu na 1.6.
Jeste 1.6 raspad graficki u poredjenju sa ovim CS, ali brate mili koji im je sa nacinom pucanja stvarno. Igra je zakon, samo preteruju. Kao baba se vuce.

Ale[x]andar
19.9.2016, 14:39
Ha, nemoj nista da mi pricas u vezi pucanja. Nisam hteo da igram sigurno jedno 10ak dana posle tog update.
Inace, taj update je bio pocetkom avgusta i od tad je rafal drugaciji.
Poboljsali su tapovanje, dakle sad mozes brze da pucas metak po metak i recoil ce se brzo resetuje, al' zato rafal posle nekog 10. metka ode bogu iza nogu.

Evo sta su tacno promenili tim apdejtom (http://blog.counter-strike.net/index.php/second-shot/)

Meni je to jako tesko palo jer je moj stil bio u 85% slucajeva rafalanje.
Tako sam navikao da pucam. Bas sam bio dobro naucio recoil sa AK i M4A4 (sa M4A1-S igram samo kad mi neko dropa).
Kontam da su hteli da poboljsaju pucanje metak po metak i trebalo je da bude bolje, slazem se. Al' oni su to odradili na nacin koji te forsira da menjas stil pucanja da vise pucas metak po metak i da pucas sa kratkim rafalima jer je rafalanje prakticko beskorisno.
Zasto nije mogao da se odradi update koji nije s****vao rafal? Pa ko kako voli da puca, das svima izbor. Nije bilo bas lako nauciti recoil i pucati rafal u vecini situacija, trebalo je skila za to. Tako da ne vidim potrebu za otezavanje istog...
Al' opet, isforsirao sam sebe da pokusam koliko-toliko da se prilagodim drugacijem recoilu i da pucam i na daljinu rafal. Nije efektivno kao ranije, al' ono... Taj update me je bas s***ao haos jedan. Od tad pucanje mi je 10-15 posto losije sigurno...
A sto se tice 1.6, ta igra je zakon. Ima gomila stvari koja je bolja u odnosu na CS:GO, u takmicarskom smislu, naravno. Nisi imao OP pistolje sa kojima mozes da trcis i da pucas. Nisi imao gomilu SMG pusaka sa kojima kao superman skaces i nabadas u glavu. Znalo se, kad si eco, onda si eco. Jako je mala verovatnoca da ces uzeti rundu. Sto na kraju krajeva i treba da bude tako.
Kakve su to nebuloze uzme covek onaj tec9 za 500$ i pancir i bude u prednosti u odnosu na lika koji ima oruzje od 3100 $. Preciznost tog oruzja dok se kreces je presmeno dobra...
Ma joj, mogao bih da kukam do sutra, necu vise.
Uglavnom, ne igram igru dok ne srede taj jump bug. Nadam se da ce u skorije vreme, jer, evo proslo je 2-3 dana vec...
VOLVO PLS FIX.

MacvaSabac
19.9.2016, 18:36
Hvala ti na komentaru, sada znam da nije do mene samo. I ja sam bio deo posta dugog oko desetak dana. Smucilo mi se sve u trenutku. Polako ali sigurno prelazi u naviku, ali ne zelim da me ogranicava. Slazem se u potpunosti.

Ale[x]andar
22.9.2016, 18:38
I sada tamo, Vlave je posle 5 dana odlucio da ispravi gamebreaking bug sa skokom. Samo 5 dana im je trebalo. hehe :n-cc2:

Clint Westwood
23.9.2016, 9:52
Ne znam da li si bio ironičan ili ne, sa onim "samo 5 dana", ali, u njihovom slučaju, to jeste samo. :)

Edit:

I da dodam (u međuvremenu odigrah par competitive-a, pa sam se malo više naslušao), da je novi zvuk AWP-a stvarno poprilično oduran! :D

Ale[x]andar
24.9.2016, 13:38
Ironican, nego sta. :D
Ja sam tek danas poceo da igram posle onog update. Nisam igrao 7-8 dana.
Haos je zvuk, haos... Al' dobro, ima da se naviknem za 4-5 dana...

Clint Westwood
24.9.2016, 21:29
Što je najveći fazon, pitanje je da li ću se ja navići?!

Ovo je, otprilike, kao da je neko uzeo stari zvuk patkice i nabudžio ga.

Poslednji Don
25.9.2016, 21:20
ljudi cs je sada realniji nego ikada, ne kapiram sta izvodite...

Ale[x]andar
25.9.2016, 21:53
Ne bih da budem nepristojan, ali vidi se da si od mladjih generacija.
Counter Strike Global Offensive treba da bude sve osim teznje ka realnosti.
Pa pobogu, nije to Call of Duty ili tako neki serijal.
Counter je sa Quake igrom i Starcraftom kolevka E-sporta.
Dakle, to su skill based igre, gde realnost ne treba da bude u prvom planu.
A ne da mi tu ubacuju neke random elemente koje nemaju veze sa skillom i statijaznam.
Tec-9 najvece OP s***e od pistolja moguce. Preciznost tog pistolja dok trcis je NEVEROVATNA. Znaci, skoro da nema razlike kad trcis i kad stojis mirno.
Reci mi, gde je tu zdrav razum? Igrac koji je kupio full bombe i M4 i sta vec ne i potrosio 4000$ +, je apsolutno nemocan jer neprijatelj iskace sa tecom od 500$ i u skoku samo ispamuje levi klik neverovatnom brzinom i ti si mrtav.
Isto tako na CT strani taj five-seven, ni on nije nista bolji u odnosu na tec. 20 metaka, samo trcis i klikces levi klik.
A da ne pricam o skakanju i pucanju sa skautom. To mi je najveca glupost.
Mogao bih jos dosta stvari da navedem al' ovo je dosta.

Ali drago mi je jer se konacno sprema update koji ce imati nekakvog smisla.
Konacno ce nerfovati to skakanje i pucanje. Konacno!
Trenutno je u beta fazi, pa kontam da ljudi malo istestiraju i pronadju neke bugove i onda ce biti pusten u zvanicnu verziju.

Poslednji Don
26.9.2016, 15:40
da ne teze ka realnosti ne bi se posvetili toliko animacijama pada tijela, busenje bi ostalo isto kao na cs 1.6 i td...proslo je mnogo od kad je 1.6 i taj stil igre bio njihov prioritet. Pristojni gospodine.

Ale[x]andar
26.9.2016, 16:55
Ne mogu... :facepalm. Zasto sam uopste pokusao da vodim diskusiju kada sam znao da je to nemoguce.
Nisi se potrudio da procitas sta sam napisao...

Dimo
26.9.2016, 17:33
Da relaksiram temu, a na konto igranja sa noob pušakama: mene je nekoliko puta kikovao vlastiti tim (kad sam upadao random) jer sam kupovao samo AUG i onaj B44 kod terora.

Sve to uz kratku presudu Better bot than you :D

Pinstripe
28.9.2016, 12:07
CS nema veze sa realnošću jer popiješ 5+ metaka dok te ubiju.
Starije verzije Call of Duty su bile realnije, popiješ jedan, eventualno dva metka i gotov si.
Od verzije 1.3 (sa koje sam krenuo i koja je bila popularna po igraonicama u Lan-u) pa na ovamo, samo se poboljšava grafika, UI, zvuk itd.
Sve ostalo se svodi na personalni skill i vreme i učenje igranja tokom tog utrošenog vremena.

Ale[x]andar
29.9.2016, 15:16
I evo ga. Promenili su zvuk AK i M4. Ocekivalo se, al' opet, sve sam se potajno nadao da nece dirati te puske. Al' ipak su promenili..
Ne znam kako utisak imate vi, ali meni je ovo odvratno. Preglasno mi je, para mi usi jednostavno. I sto je najgore imam osecaj kao da pucam sa drugom puskom. M4A4 mi je toliko odvratan zvuk da ne mogu da igram vise sa njom.
A bila mi je omiljeno oruzje u igri. Uopste ne kontam citavu promenu zvuka, uopste nije bila potrebna.... Ne znam, trebace mi dosta da se naviknem na ovo, ako se uopste naviknem...

Pinstripe
29.9.2016, 16:50
Pa zar na GameBanana nema da se skinu default CS sound?

Ale[x]andar
29.9.2016, 18:50
Verovatno ima, ali kakve to ima veze? :D
Mislim, ne mogu da igram na oficijalnim MM serverima ili na FACEIT/ESEA sa izmenjenim zvukom.
Kontam da se za to popije game ban ili VAC ban lagano.

Clint Westwood
29.9.2016, 18:53
andar;2098926']Verovatno ima, ali kakve to ima veze? :D
Mislim, ne mogu da igram na oficijalnim MM serverima ili na FACEIT/ESEA sa izmenjenim zvukom.
Kontam da se za to popije game ban ili VAC ban lagano.
Mislim da ne. :)

Koliko znam (nisam 100% siguran, ali mislim da je tako), kada na serveru proradi sv_pure 1, to samo padne u vodu (bez drakonskih posledica).

Ale[x]andar
29.9.2016, 20:54
Dobro, al' svakako ne mozes da igras mec na MM ili na FACEIT/ESEA sa starim zvukom, to je poenta. :D
Mislim da je na svakom serveru na gore pomenutim servisima sv_pure 0 i sv_cheats 0. I to ne moze da se menja.
A to sto mogu da namestim na privatnom serveru ili na community servirima stari zvuk, to mi je totalno nebitno.
Inace, odigrao sam 1 mec malopre, nisam mogao vola da ubodem koliko me dekocentrise novi zvuk, haos jedan.

Ale[x]andar
8.10.2016, 1:08
I sada tamo update za CS:GO. Ubacili su grafite, da jos malo usarene igru. ;)

NjegovaWisost
11.10.2016, 2:01
https://scontent.fbeg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s526x395/14572315_353720738293555_5217143793222284109_n.png ?oh=baa25d3c84bd35212a26de4fb87bfe4e&oe=5867526D

Sass Drake
13.10.2016, 23:59
Izvinjavam se ako je već bilo postavljeno.

https://www.facebook.com/inthenow/videos/692454797571559/

Blazkowicz1995
14.11.2016, 18:11
Zašto mi je akaunt untrusted.Evo imam preko 300 sati igranja urednog igranaj bez diranja fajlova često znam prije igrice da idem na properties i onda onaj keš da pročisti.
Redovno sam čitere prijavljivao često nalijećao ad me ljudi ubiju kroz zidove opale pre fire oni i dan danas igraju.

Ale[x]andar
14.11.2016, 18:47
Je l' to pricas za steam acc ili za CS:GO?

Blazkowicz1995
14.11.2016, 18:53
CS GO account.Rusi nekakvi stalno kikaju ljude koriste čitove pre fire.
Ja sam bio mjesec ipo u bolnici i stigao prije 10 dana imam svega 15 sati na CS GO zadnjih 10 dana.I to nijesam igrao competetive jer me kikali 2 puta i dobio ban 7 dana.Stvarno nekada ubodem neke kilove dobre ali često sam osrednje igrao kao svako drugi.
Eng dobro i nzm tako da i ne mogu naći čiteve ali zato je važno da Rusi ništa ne koriste i da nikoga sumnjivog ne banuju.

Ale[x]andar
14.11.2016, 19:40
Mislim da si onda ovo trebao napisati u temi CS:GO.

To je overwatch ban onda. Ne znam, nije overwatch ban nikakvo merilo.
E sada, sumnjam da ''nabadas'' igru. Tako da ako ne koristis nikakvu vrstu cheat-a, onda si najverovatnije dobio ban preko overwatcha zbog griefinga.
Jer, kad ti upadnu Rusi, nece da slusaju i nece da igraju timski. Pricaju iskljucivo na ruskom, ako pokusas na engleskom nesto, reci ce ti f**k Obama i slicno (mozda sad pocnu da govore f**k Trump). I onda usledi izliv besa (a veruj mi, znam kako je to, imam preko 4k sati) i ti ih verovatno pucas, skidas im helte, bacas im HE ili flashbang i sl. I to vidi lik koji gleda owerwatch i prijavi te za griefing.
To mi je logicno objasnjenje..

NjegovaWisost
16.3.2017, 3:24
Stigla nova mapa, venecija.

Poslednji Don
14.5.2017, 21:42
Ima neko da je zaintresovan za lobby, za competitive?
Rank Legendary Eagle

OgnjenM
16.6.2017, 16:51
Nedavno drugari i ja napravili manju grupu od oko 10-ak ljudi pa igramo, zezamo se. Ako neko zeli da se priduzi moze slobodno, jedini uslov je da igrac nije toxic.

https://www.youtube.com/watch?v=tdUGQR0MFT4

Clint Westwood
16.6.2017, 16:57
^ Koji ste rank (u proseku)?

OgnjenM
16.6.2017, 18:04
Ja sam mge, najmanji rank je gold nova master. (godina od 18 do 40(i koju))

Clint Westwood
16.6.2017, 18:56
Ja sam između GNM i MG1 poslednja dva meseca (bukvalno sam pet-šest puta padao i vraćao se).

Ako bude mesta, priključio bih se neki put (bolje nego da igram sa toksičnim likovima koji ili troluju, ili ne pričaju ništa i ne daju nikakav info :)).

OgnjenM
16.6.2017, 19:24
Super je komunikacija i atmosfera kad igramo. Rijetkost je da gubimo gejm protiv normalnih igraca (oni koji ne koriste hakove).
Evo ti link grupe pa me dodaj ubacicu te moj nick je bot dijkstra
http://steamcommunity.com/groups/sourcebot

Clint Westwood
16.6.2017, 19:46
... moj nick je bot dijkstra
Haha, Dijkstra? :D

To neka ekipa programera, ili si samo ti programer .... (ili si totalno slučajno izabrao taj nick)?

Evo, "džojnovao" sam .....

Edit:

Ok, piše na Steam profilu (bilo je očigledno). :)

Roronoa Zoro
27.6.2017, 16:18
treba mi pomoć da odradim misije, rank/poeni nije bitno, sve dok je zabava ok i odradimo misije (http://steamcommunity.com/id/Saeba_Ryo)

Graficar92
11.9.2017, 12:16
Ako ima neka ekipica da jos igra neka me doda. Bio sam supreme master i prestao da igram...sada sam dobio DMG-a. Igrao sam do skoro rainbow six dosao tamo do diamonda pa smorilo malo :D

http://steamcommunity.com/profiles/76561198035884124/

Dimo
11.10.2017, 9:00
Rimejk Dust II u pripremi.

http://www.counter-strike.net/dust2/

https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/75lgdr/major_counterstrike_global_offensive_prerelease/do72e8q/?st=j8mmk2x9&sh=05b8b3c7

Clint Westwood
11.10.2017, 9:48
Rimejk Dust II u pripremi.

http://www.counter-strike.net/dust2/

https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/75lgdr/major_counterstrike_global_offensive_prerelease/do72e8q/?st=j8mmk2x9&sh=05b8b3c7
Dust II u sadašnjem stanju nije "savršena" mapa (ili šta već), ali, stvarno nema tu šta da se dira. :)

filnibg
12.10.2017, 14:35
Ko sve pika CS na preko steama i zeli.. neka me doda pa da se rokamo :)
Steam: FILNI_ :p

vukas021
15.3.2018, 18:23
Cao drugari, kao sto i sam naslov teme govori imam problema sa FPS u CS go igrici, imam po prilicno ok komp (bar smatram) i igram sve na very low ali fps nece da predje 100.
Komponente su mi:
Intel i3 2100 2x 3.1
graficka: ASUS GTX1050Ti 4 giga
ram : 6 giga

da li neko od vas zna u cemu je problem da li treba da reinstliram windows ili sta vec, svi drajveri za graficku su mi update

Rkoma
16.3.2018, 2:02
Koji windows imas i kada si ga zadnji put reinstalirao? Da li si pisao u konzoli neke komande kkoje bi trebalo da ti poboljsaju fps?

Nemam iskustva sa tim komponentama ali koliko vidim procesor ti je dual core sto je malo zastarelo za nekoga ko juri 100+ fpsa. Ram mozda moze da bude problem ako imas win 10.

filnibg
16.3.2018, 16:08
To je recimo to. Oko 100 je realno. https://www.youtube.com/watch?v=1rJoZCzbhQo
Jeste ovo 750Ti graficka, al CS GO ipak trazi jaci procesor. Ja sam imao Phenom x4 na 3300Mhz i jedva drzalo oko 110 i padalo do 80. Presao na Ryzen, graficka ostala ista i sada kuca 300

DeCoy
6.12.2018, 23:45
CS:GO Battle Royale free to play

http://counter-strike.net/dangerzone

doctor
7.12.2018, 12:54
Auuuu hahahahaha Valve prop'o skroz što se igara i contenta koji izdaju tiče.

code master
7.12.2018, 15:34
Kolko sam razumeo kad se preuzme CS:GO sa Steama dobija se i Danger Zone battle royale mod?

Andross
7.12.2018, 15:40
Dodali su novi game mod u igru, kao sto imas demolition ili gun race...

DeCoy
7.12.2018, 16:48
Kolko sam razumeo kad se preuzme CS:GO sa Steama dobija se i Danger Zone battle royale mod?

I za džabe možeš da igraš samo sa raspalim ruskim čiterima koji su takođe preuzeli igru za džabe.

doctor
7.12.2018, 17:58
Isto to možeš i kad platiš :D

Sass Drake
7.12.2018, 19:43
I za džabe možeš da igraš samo sa raspalim ruskim čiterima koji su takođe preuzeli igru za džabe.

Kamo sreće da su samo Rusi u pitanju. Meni je gora stvar da ih slušam kako se svađaju i dernjaju, al' srećom postoji Mute player opcija. Moguće je da će uvesti opciju Prime members only da ublaže posljedice ove odluke jer sumnjam da će VAC biti dovoljno efikasan. :kreza:

EDIT: Već postoji opcija Prime mathces only

EDIT2: Prodah onaj MP5 skin za 0,77€. Možda je trebalo sačekati sa prodajom, ali što se mene tiče, gotovo je sa mojim igranjem CS:GO battle royal moda.

Renner
7.12.2018, 23:38
Nažalost, za sada, mogu samo da se pridružim drugim ljudima u crash tredu na Steam forumu i čekam zakrpu. Čim krene da učitava meč igra izleti na desktop sa error porukom.

Dobro, izgleda da je popravljeno sad nakon 20mb zakrpe.

Žexonije
1.5.2019, 20:01
Danger zone dobio novu mapu Sirocco

First off, there's the ping and respawn systems. Two of the best things introduced to the genre/mode by Apex Legends, Danger Zone has been slower than others to add these handy features, but they're available now. Respawning is pretty straightforward, and you won't need to find a specific location to bring someone back. As long as your squad's still around, you can respawn anywhere on the map.

With starting perks, you might end spending less time dead, too. Before you set off, you can pick an item from a list of perks, netting you advantages like the ability to jump extremely far, use your personal parachute, heal yourself or fire off a taser. Handy!

You'll also be able to use a bunch of new items and upgrades found during a match, including bump mines that can send you or your opponents flying into the air. More will be added later, from spy drones that can steal supplies, which sounds awesome, to various money bonuses, rewarding exploration and bomb waves.

There are some additional conveniences, to boot, so all the guns you'll find will come with more ammo, while tablets will reveal nearby weapon crates with "pinpoint precision". You should, hopefully, be able to spend more time shooting people and less time scrounging around for supplies.

Finally, there's the titular map. Sirocco is a desert map with wide open spaces punctuated by towns and kasbahs perfect for ambushes and sneaky attacks, and there's even a network of underground passages to slink through.

perablenta
3.12.2019, 3:18
Ovo još nisam doživeo...

Lik namerno sabotirao ceo naš tim da bi smo izgubili.

Još ga posmatram tokom partije i gledam kako namerno ide nožem na pušku i stanerom i pitam ga što to radi on se pravi lud. A onda poslednje odlučujuće dve partije u jednoj me lik blokira telom 4 puta da ne bih mogao da odem da ubijem neprijatelje koji su postavili bombu a u poslednjoj partiji uzme i ubije lika koji je bio najbolji u našem timu.

Ja igru brišem, jer bi u suprotnom to bio mazohizam.

buraz
3.12.2019, 4:26
Ovo još nisam doživeo...

Lik namerno sabotirao ceo naš tim da bi smo izgubili.

Još ga posmatram tokom partije i gledam kako namerno ide nožem na pušku i stanerom i pitam ga što to radi on se pravi lud. A onda poslednje odlučujuće dve partije u jednoj me lik blokira telom 4 puta da ne bih mogao da odem da ubijem neprijatelje koji su postavili bombu a u poslednjoj partiji uzme i ubije lika koji je bio najbolji u našem timu.

Ja igru brišem, jer bi u suprotnom to bio mazohizam.

Ocigledno ti je ovo prva mp igra... griefera je bilo i uvek ce biti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

perablenta
3.12.2019, 10:42
Ocigledno ti je ovo prva mp igra... griefera je bilo i uvek ce biti.

Nije prva, ali je jedna od prvih gde sam se dozvao pameti odmah, umesto da nastavljam da igram sa budalama. Ne kažu džabe da sa godinama dolazi zrelost...

Andross
3.12.2019, 13:12
Koji rank?
I jos bolje pitanje, sto ga niste kikovali?

perablenta
3.12.2019, 13:49
Koji rank?
I jos bolje pitanje, sto ga niste kikovali?

Nisam zapamtio za rank, a nije uspeo kick zato što je još jedan slično radio i glasao protiv a ostali suigrači nisu ni skapirali.

Sass Drake
14.12.2019, 20:24
Nadam se da ste ga prijavili za griefing.

Elem, prijatno me iznenadilo da se u BL održava međunarodni turnir. I iskreno, jedina zamjerka je malo publike u dvorani kampusa i to što nije bilo nigdje najave.

https://www.twitch.tv/thundermediatv

Zli Zoe
21.7.2020, 20:16
Klinac napravio njegov profil na steamu (do sada uvek igrao na mom profilu ali jbg rastu) i sad kad kupuje oruzje buying menu se ne povlaci automatski kad kupi nesto vec mora Esc svaki put i to ga nervira. Gledam alo ne mogu da provalim u cemu je stvar, jel zna neko kako da ovo podesim?

nihil
22.7.2020, 14:29
Klinac napravio njegov profil na steamu (do sada uvek igrao na mom profilu ali jbg rastu) i sad kad kupuje oruzje buying menu se ne povlaci automatski kad kupi nesto vec mora Esc svaki put i to ga nervira. Gledam alo ne mogu da provalim u cemu je stvar, jel zna neko kako da ovo podesim?

Imas u opcijama podesavanje da se gasi meni za kupovinu kad se nesto kupi.

Ne znam tacno gde, nisam dugo upalio cs ali ima sigurno..:kreza:

edit: settings>game>item>close buy menu after purchase

Zli Zoe
22.7.2020, 17:22
Ja trazio u podesavanju kontrola, ni na kraj pameti da pogledam druge opcije. Hvala buraz.

perablenta
22.7.2020, 20:43
Da li je neko uspeo da nauči da igra tako što puca na space a skače na levi klik?

To je neki pro tip da se ne bi grčila ruka i nišan tokom pucanja, ali meni je toliko bilo teško da se odviknem od starih komandi da sam odustao.

srale
22.7.2020, 21:01
Ja od kada sam se navuko na kvejk, skacem na desni klik a zum na space na svakom fps-u. Lagano mozes izvuci lude Bhops preko desnog klika. Nisam palio cs msm godinu dana al secam se da sam isprobavao te kontrole :D
A sto se tice grca, kvejk je i za to mama, LG te nauci da opustis ruku. Dok sam igrao cs max sam do lem-a gurao, sad mi je prespora igra :)

PSP man
24.11.2020, 16:15
drustvo da li neko zna kako moze da se koristi boja/pattern za oruzje koje smo mi sami kreirali? kreirao sam jedan skin za AWP onako bzv, otiso sam na PUBLISH. e sad,da li moram da cekam da mi oni tamo odobre u Steam Community da bih ga koristio ili ja mogu da ga koristim bez obzira na to?

hvala

Sass Drake
5.12.2020, 12:26
drustvo da li neko zna kako moze da se koristi boja/pattern za oruzje koje smo mi sami kreirali? kreirao sam jedan skin za AWP onako bzv, otiso sam na PUBLISH. e sad,da li moram da cekam da mi oni tamo odobre u Steam Community da bih ga koristio ili ja mogu da ga koristim bez obzira na to?

hvala

Možeš ga testirati ingame sa botovima, ali za pravu upotrebu nmoraš čekati da ga Valve ubaci u neku kolekciju. :kreza:

rakicko
24.1.2021, 10:08
Igra li neko još cs? :D

Meni bilo dosadno u karantinu pa opet počeo :D

wario
24.1.2021, 12:51
najbolji FPS

Woow
5.6.2021, 8:20
Klinac igra CS GO. Pitanje ako platim tih oko 13 eur za prime status da li to ostaje za stalno ili ima neko vremensko trajanje (tipa mesec dana, godinu ...).

M.C.
5.6.2021, 8:22
Ostaje za stalno.

Sass Drake
5.10.2021, 11:04
Ne znam da li je ovaj skin ubačen zbog pokojnog Sinklera ili ne, ali šteta što nema pravog naziva ZX Spectrum na njemu.

https://csgostash.com/skin/1461/FAMAS-ZX-Spectron