PDA

Prikaži potpunu verziju : Counter Strike: Global Offensive

Strane : 1 2 [3] 4

Roronoa Zoro
16.5.2014, 0:47
da li rizikovati i sačuvati ove zimske case-ove i phoenix case-ove?

Dusan Spasic
22.5.2014, 16:32
Lep gest i od strane kanterasa :tapsh:

http://www.hltv.org/news/12464-pro-players-in-charity-tournament

Ukljucio se i steelseries

http://www.hltv.org/news/12472-charity-tourney-gets-steelseries-help

Raspored po timovima

http://www.hltv.org/news/12478-teams-drawn-for-go4balkan-charity

icemama
24.5.2014, 15:53
Spawn, GTR, i Neo u istom timu, to ne sme da se propusti :D

Ale[x]andar
29.5.2014, 3:31
Još jedan update.

[GAMEPLAY]
- Cobblestone
-- Blocked long sightline from back of Bombsite B
-- No longer possible to plant on top of hut at bombsite A
-- Made statue base at bombsite B taller, so players can't peek over
-- Made hut on bombsite B catwalk wider
-- Moved all T spawns to upper level
-- Decreased fog
-- Removed small tree near platform in mid
-- Pushed down some vegetation that players could hide in
-- Disabled collision on small rocks
-- Blocked visibility through cart in mid
-- Revised cover in Bombsite B courtyard

Overpass
-- Redesigned the connector between canal and park
-- Made tunnels under Bombsite A easier to navigate
-- Added lights to hut near Bombsite A

[MISC]
- Matches in which a whole team gets disconnected will no longer terminate and the disconnected players will get the opportunity to reconnect and finish the match.
- Added a new context menu option 'Use With Trade Up Contract,' which will be visible when you own enough ten or more items of the same quality.
- Weapons can no longer be deleted from the inventory.
- Added a game setting for twitch.tv streamers to allow backend integration with new twitch.tv directory.
- Added backend integration with Steam Community for better inventory filtering and Steam Community Market search.
- Added support for per-channel ratelimits in engine threaded network layer, ratelimits are controlled with a group of net_threaded_socket convars.
- Fixed pistol round achievements to award player progress in the pistol round of the second half in competitive matches.
- Fixed several rare crashes on clients and servers.
- Fixed a problem in tournament round backups when players had invalid characters in their persona names.

Ale[x]andar
5.6.2014, 3:57
Update.

Release Notes for 6/4/2014

[ MATCHMAKING ]

When a player has been banned for cheating (via VAC or Overwatch), all Skill Group adjustments from that player's recent wins will be reverted for their partied teammates as well as their opponents.

[ MISC ]

The "thirdperson" and related commands are now executable by servers (for mods and plugins).
Added a server convar (sv_allow_thirdperson) which allows servers to set players to third person mode.
The env_fog_controller entity now has a field and input to scale the amount fog is adjusted when players zoom (with scoped weapons).
Community tournament servers with built-in round backups enabled will automatically restore all player data upon reconnection and this in most cases will avoid having to load round backups.

Omojbože. Da li će konačno bustovanje igrača otići u zaborav? :eek:
Mnogo mi se sviđa ta vest, mnogo!

Roronoa Zoro
5.6.2014, 12:05
noob sam po tom pitanju, pa možeš li da pojasniš to "bustovanje igrača"?

wolf88
5.6.2014, 16:17
^Obican igrac plati citeru da igra sa njim odredjen broj partija i tako mu donese veci rank(bustuje ga).
Posle nekog vremena citera banuju, a igraci koji su platili bustovanje ostanu na nezasluzenim rankovima. E, ovo bi trebalo da stane na put tome.

Ale[x]andar
5.6.2014, 17:08
Upravo to što je wolf napisao. Ja zaista ne mogu da verujem šta sve ljudi rade za taj rank. Mislim, idiotski je. Ti ćeš nekom liku da platiš (da l' na paypal račun, ključevima ili skinovima) samo da bi bio viši rank? Ide do jako visokog ranka, a spada u osrednju skill grupu. Upadne u MM među skillovane igrače i šta? Nabijaju ga iz runde u rundu... Nejasno mi je to, zaista...
Ali dobro, nadajmo se da je tome konačno došao kraj. :D

Roronoa Zoro
5.6.2014, 19:29
ček, što bih sada recimo ja platio nekom ko vara da mi odradi veći rank? mogu i ja sam da varam, valjda?

mda meni ti rankovi nisu bitni, ono jeste lepo kda povećaš isti, ali ne na taj način

wolf88
5.6.2014, 19:42
Ako ti citujes, bices banovan i dzabe ti posle rank, a ovi pajseri sto plate citeru dobiju nezasluzeno veci rank bez ikakvih posledica.
I posle se cudim kako su neki igraci koji mi zapadnu dmg ili lem a igraju ko nove...

Mozda ti ovo bustovanje deluje bezazleno ali neverovatan je broj igraca koji su spremni da plate za tako nesto. Jos uvek nisam naleteo na citera koji cituje iz zezanja, vec je to izkljucivo bilo zbog zarade/bustovanja.

Roronoa Zoro
5.6.2014, 22:58
ček da saberem 2 i 2

to je znači fazon da onaj kome ja platim on je samnom u ekipi i on ih roštilja i onda kako se patrija završi ja recimo dobijem veći rank i tako dok se ima keša.

Ale[x]andar
5.6.2014, 23:11
Da. On bude banovan jer čituje, a tebi veći rank.
Ali, posle jučerašnjeg update-a, ko god je u lobiju sa čiterom, kad čiter dobije VAC ban, ljudi koji su bili u lobiju sa istim gube rank. Sad ne znam tačno za koliko im pada rank, ali samo znam da pada.

pmale
6.6.2014, 17:04
andar;1888458']Da. On bude banovan jer čituje, a tebi veći rank.
Ali, posle jučerašnjeg update-a, ko god je u lobiju sa čiterom, kad čiter dobije VAC ban, ljudi koji su bili u lobiju sa istim gube rank. Sad ne znam tačno za koliko im pada rank, ali samo znam da pada.

I šta onda, ako doješ čitera u timu, ti ni kriv ni dužan dobijaš -1 rank......Glupost!!!!!

Roronoa Zoro
6.6.2014, 17:22
taj ko plaća nije sam, tako da verovatnoća da upadneš u taj tim je minimalna skoro nikakva

icemama
6.6.2014, 17:41
Svakom ko je u lobiju sa citerom se vracs rank na staro. Niko nista ne gubi.

Roronoa Zoro
9.6.2014, 21:28
razmišljam se da kupim 10ak "phoenix" kutija, pa me zanima od iskusnijih da li je taj rizik isplativ ili ne?

icemama
9.6.2014, 21:53
razmišljam se da kupim 10ak "phoenix" kutija, pa me zanima od iskusnijih da li je taj rizik isplativ ili ne?
Nije rizik ako ces da ih prodas kasnije, i uzmes vise para nego sto si ulozio u njih.

MoNsTeR
12.6.2014, 11:29
Ima neko od vas da hoce da igra competetive samnom(moze u paru a mozemo i da pravimo ceo tim)? Ja sam GNM sad a bio sam master guardian 2 pa ono nisam los toliko valjda, a znacilo bi mi kad bi znao da mogu bar na jednog da se oslonim...Danas udjem u game ono 3 poljaka se vrte na sponu u krug i namerno trolaju,a ja pao rankove zbog problema sa netom prethodnih nedelja pa ako oce neko da mi pomogne da se vratim vamo nek mi ostavi nick da ga dodam :boxing:

Roronoa Zoro
12.6.2014, 13:36
ja bih, ali vidim ti rank, pa ne bih da pizdiš na mene, jer mi se desi da nikoga ne mogu da ubijem, a ubijaju me sa svih pozicija

no, ja kupih kutije. sada da sačekam jedno mesec-dva i da povratim keš uz 20% kamate

wolf88
19.6.2014, 2:36
Uf, ladno dobismo 16-14 neke Albance koje je bustovao wallhacker :D

-zplykvgmwg

Demo: steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-6ZZ9y-LTj3f-zvReM-kL7Jp-AYEyB

Ale[x]andar
19.6.2014, 4:23
Fino, fino.
Nisam igrao MM 10ak dana sigurno, otišla mi podloga. Danas mi stigne Steelseries NiP podloga, ona ogromna (da, malo se ku*čim :D) i rekoh hajde malo DM pa ću MM. Kad ono, ne mogu da se naviknem na podlogu, malo je drugačiji materijal (pre toga sam imao onu srednje veličine od Steelseries) i nekako se miš pomera mnogo brže. Moram da pronađem odgovarajući sens sada, trebaće mi 2-3 dana da se priviknem.. :(
Pa, čekaj, ti što su bustovani očigledno ne znaju za poslednji update vezan za bustovanje? :D

wolf88
19.6.2014, 14:20
Mozda i znaju, ali opet imace bustovan rank sve dok ga VAC ne banuje.....

icemama
19.6.2014, 15:25
Novi EMS turnir (http://www.hltv.org/news/12634-esl-one-cologne-with-250000) od 250k ocekuje nas od 14-17 avgusta.
Ono sto me je razoracalo jeste, da dobar update za csgo koji se tice gameplay-a nije izasao vec ko zna koliko meseci. (skinove i menjanje huda tu ne racunam).
Dok f2p igra poput tf2 koja je globalno losija u mnogo pogleda dobija update od 400 mb :icon_scra

Andross
2.7.2014, 8:38
Krenuo novi operation i update, mape estetski kidaju (pogotovo Castle i Insertion) - ostaje jos da se odigra svaka, Rush ima ok balans za ostale nisam siguran.

Ale[x]andar
2.8.2014, 10:25
Novi update.

UI
Added cl_crosshairgap_useweaponvalue convar (0 or 1) that defines whether the crosshair gap changes with the equipped weapon (defaults to off, works with style 4 and 5)

GAMEPLAY

Flagged smoke grenade particles to face player camera position instead of camera direction.
Non-local player positions are now networked with full precision. This prevents small discrepancies in player bounding volume motion between clients and servers under certain circumstances.

MISC

Fixed a rare case when a previously existing inventory item was displayed after unlocking a weapon case or fulfilling a trade up contract.

MAPS

Cache:
Fixed visibility exploit around pipe at mid.
More translation fixes.
Fixed multiple one-way wallbanging issues.
Made catwalks wallbangable.
Fixed issue where grenades would get stuck on thin wall panels.
Smoothed movement around generator for less abrupt movement restriction.
Improved readability around Quad.
Further improved readability at Heaven.
Mist:
Improved clipping, removed possibility to boost at various locations (where it was not intended)
Added clip in windows
Deleted bad DM-spawn (in Underpass)
Players should now properly die when jumping from the Sniper tower
Increased the width of B-site door coming from ShortStairs
Made skill-jump at Catwalk easier (still hard)
Removed pipes sticking up at Side (looked like a player head from a far)
Added possibility to jump from blue container at Stairs (avoid peeking CT from Outside when rushing Underpass)
Removed strong light at Stairs to make peeking to Outside less dangerous
Changed red-navigation decals to orange (easier to see)
Raised generator at CT-side Catwalk to allow easier movement when jumping down from middle
Removed railing/yellow poles at Front (allowing easier movement for T at the start of each round)
Slight optimization of items in the skybox
Updated hints around T-spawn/Front
Very careful removal of items in the player area
Removed unusable doors (that was placed around the level)
Removed barrel under Backway stairs (there is no way anyone could have placed it there)
Updated text on the Restricted sign (German and Finnish - Finnish soldiers are now greeted welcome)
Removed col from fence at Sniper tower
Lowered the sound intensity for rumbling rain at B-site
Cobblestone:
Changed terrorist faction to Phoenix

Chicharito 14
3.8.2014, 14:03
Kakva opuštena reakcija kada je izvukao nož, LMAO :rofl:

http://www.twitch.tv/bobonei/c/3712415Z

MoNsTeR
3.8.2014, 20:19
Ljudi jel imao neko problem da kad stavi dinamicni nisan, siri mu se preko celog ekrana? Smanjivao sam ja size i sve to al nije do toga...btw rezolucija 22.5 incha...Vec pola godine igram staticki nisan i navikao sam ali ako ima resenje bilo bi mi lakse da igram...To se sve desilo od jednog patcha odavno.

MoNsTeR
9.8.2014, 16:56
Da li postoji neki nas server koji postavlja normalne mape(dust,nuke,inferno,mirage..) a da je dobrano popunjen? Zeleo bih da igram malo na serverima pa ako ima preporucite mi neki molim vas

icemama
9.8.2014, 17:05
Ljudi jel imao neko problem da kad stavi dinamicni nisan, siri mu se preko celog ekrana? Smanjivao sam ja size i sve to al nije do toga...btw rezolucija 22.5 incha...Vec pola godine igram staticki nisan i navikao sam ali ako ima resenje bilo bi mi lakse da igram...To se sve desilo od jednog patcha odavno.
Mislim da je to bug koji jos nisu resili, znam da su zeznuli jedan od nisana.
Ako ti bas smeta probaj style 4 (skroz statican) ili 5 koji se siri samo kada pucas, i uopste nije los za tapovanje.

Тормунд
10.8.2014, 14:35
Da li postoji neki nas server koji postavlja normalne mape(dust,nuke,inferno,mirage..) a da je dobrano popunjen? Zeleo bih da igram malo na serverima pa ako ima preporucite mi neki molim vas

Згубидани (https://www.gametracker.com/server_info/193.104.68.116:27015/), имају класичне мапе + још две три у ротацији, имају систем ранкова и што је најважније, заједница је опуштена и нормална. Углавном играју зрели људи (30+), и ретко кад ћеш чути бахате увреде као на већини других сервера.

Twisterzemun
11.8.2014, 18:05
De ako ima neko ko igra competetive nek me adduje na steamu da igramo: twistercs992, master guardian elite sam, ne mogu veci rank da dobijem kad igram samo solo... sve sami debili...

Ale[x]andar
28.8.2014, 12:18
Update.

GAMEPLAY

Added positional audio support for players using Mumble voice chat.
Fixed case where sniper scope blur was not accurately representing full sniper weapon inaccuracy when scoped.
Fixed a bug where in some cases a bullet didn't know it had penetrated a player hitbox if it started by penetrating another surface first and hadn't exited before "hitting" the hitbox.
Fixed weapon damage falloff distances getting reset every time a surface was penetrated, which allowed weapons to shoot farther than they should if they penetrated an object first (like the sawedoff).
Terminated birthday party.
Increased Zeus price to 400.

MISC

Fixed a regression with fov_cs_debug convar.

MAPS

Mirage
Removed various unintended boost-spots
Moved some flowers at top of mid

Overpass
Updated based on feedback and observations from ESL One Cologne
Removed tall sandbags near Bombsite B which could be used to two-man boost onto and peek/shoot into T water
Added a intended boost spot in its place, where you can two-man boost. Wall near position is bangable from both sides.
Removed boost on green wall in playground
Removed position on toilet mid entrance which could be used to get an angle on toilet entrance
Fixed some spots where C4 could get stuck
Removed grass on low cover near Bombsite A which obstructed peeking
Changed some textures and lighting to improve visibility and reduce environment noise
Moved lightpost at entrance to Bombsite A to remove gap
Closed off hut at Bombsite A
Railing outside of squeaky door no longer blocks bullets or grenades

Rush
Various balance tweaks, optimizations and bug fixes
Insertion
Added unique sounds for each spawn

Au, oni koji vole da igraju sa AWP-om su na***ali opasno. :/ Neverovatna glupost sa zumiranjem posle ovog apdejta. Ne znam šta im je ovo trebalo..

Stef
29.8.2014, 19:59
Covece koji haos. Uzasno su sje**li ovo sa snajperom, ne mozes vise lepo igrati

Ale[x]andar
29.8.2014, 20:18
To je bilo juče, danas je bio update koji vraća sve u normal.
Tako da je sve ok sada. :)

Chicharito 14
29.8.2014, 22:06
Volvo :kreza:

MoNsTeR
31.8.2014, 23:18
Jel ima neki ozbiljan igrac koji ima tim ili je dobar da moze da mi pomogne da izguram na dmg sa emg? Ako ima recite kako da vas kontaktiram...Bas nemam srece da sam predjem uvek mi na rank up partijama lose ide ili dobijem los tim inace ovako nisam los :(

Ale[x]andar
11.9.2014, 12:05
Nov update.

SYSTEMS

Updated a large number of systems necessary for the Linux client.

MISC

"kill" command is no longer possible in competitive matchmaking matches ( except during warmup ).
Fix for CTs not speaking their radio lines when throwing an Incendiary grenade.
Voice status text now shows the player location for teammates.
Radio command location text is now colored in chat.
Planted bomb status now displays for spectators.
Improved some inventory, inspect and economy audio feedback.

OPERATION BREAKOUT

Operation Breakout is on sale.

PERFORMANCE

Improved performance when scoreboard is visible.
Improved performance when spectator panel is visible.
Improved performance in some cases where avatars and "Display" items are displayed.

MAPS

Mist
Various bug fixes.
Insertion
Fixed buyzone bug in competitive mode.
Updated overview map.

Ale[x]andar
24.9.2014, 21:07
Da l' vi imate poslednjih dana problema sa čiterima? U poslednje vreme sam pao sa LEM na DMG i pascu na MGE zbog neverovatnog broja čitera. Znači, u poslednja 5 dana, sigurno je bilo 10- čitera. Juče je bio vrhunac, lik twitchuje i čituje. NEVEROVATNO. LIK NA TWITCHU IMA WH PA ČOVEČE? Frustrirajuće. Mislim, ne kažem, izgubim naravno i kad su jednostavno bolji, ali ovo je užasavajuće...

MoNsTeR
24.9.2014, 21:15
andar;1926082']Da l' vi imate poslednjih dana problema sa čiterima? U poslednje vreme sam pao sa LEM na DMG i pascu na MGE zbog neverovatnog broja čitera. Znači, u poslednja 5 dana, sigurno je bilo 10- čitera. Juče je bio vrhunac, lik twitchuje i čituje. NEVEROVATNO. LIK NA TWITCHU IMA WH PA ČOVEČE? Frustrirajuće. Mislim, ne kažem, izgubim naravno i kad su jednostavno bolji, ali ovo je užasavajuće...

Ja sam u prethodnih pet dana igrao sa 3-4 citera sigurno od togga je 2 igralo samnom...Znaci vidi se iz aviona jos sam skidao demo i imaju...Jednom sam igrao lik strima na twitchu, bije nas ko lud ja gledam aj kao pro, jednom ga roknem on me reporta, mi njega reportamo i u 10oj rudni pise NN removed from official cs go servers for using cheats...A ove druge nisu jos izvalili, ali svi koriste wh ili silent aim, klasicnog aima nema :rolleyes:

Ale[x]andar
24.9.2014, 22:17
Ma još kao čitam nov talas banovanih igrača, vidjam tamo na redditu printscrn invetorije od VAC banovanih igrača, kao u fazonu "good bye skins" i bla bla. Pomislim, u je do j**a, manje čitera konačno. Kad ono, 5 dana za redom po brdo čitera... Ne znam, stvarno ne razumem... Šta, čituješ i šta? Bolji si sa pomagalima raznim jer ne možeš da igraš legitimno i onda nahraniš svoj ego? Ne razumem, ne razumem stvarno.

Roronoa Zoro
24.9.2014, 22:21
silver4 forever, tako da čitere ne viđam. mda klasika što veći rank tako su i čiteri sve učestaliji

JzmA
25.9.2014, 0:12
^
Hahahaha, upravo. :D

wolf88
25.9.2014, 10:28
Prilicno sam siguran da Ban Wave nije skoro bio jer imam poduzu listu sa ociglednim citerima i onim malo manje i nijedan nije banovan jos uvek.

Chicharito 14
1.10.2014, 15:32
Release Notes for 9/30/2014
30 SEP 2014 -

[GAMEPLAY]
– Tec-9: Further improved accuracy and additionally reduced recoil.
[MAPS]
-Overpass
–Fixed a bug where it was possible to defuse a bomb in A site from B balcony
–Added collision to top of pillars in Park
–Added a boiler to room next to A pit (now known as Boiler)

[MATCHMAKING]
– Matchmaking sessions system has been significantly improved.
— Matchmaking backend load can now be amortized better across different game modes.
— Connectivity to game servers can be fully recovered after CS:GO backend updates.
— Games in progress remain joinable after game servers or some players lost and regained their connection to Steam servers.
— Searching for all official game modes will show the same user interface that displays the number of players searching.
— When a game update is released, clients who are searching for a match will be notified to update their client.
– Official competitive matches will abort if any player has abandoned prior to the end of warmup.

[LINUX CLIENT]
– Made it possible to connect to community servers
– Made it possible to download custom content from servers
– Fixed a variety of bugs when using non-English locales
– Added icon in the store page
– Improved client stability
[MAC CLIENT]
– Fixed a bug causing a line in the shadows to follow the player around

[MISC]
– Fixed a case where the wrong Operation name was displayed.

[UI]
– Reworked main menu item bar
— Now supports ability to offer individual items, including a set of new community stickers
— Added “Explore a Case” market link, which filters for the case and all contents
— Added a link that filters for keys.
— Added ability to preview community stickers that are offered

Twisterzemun
1.10.2014, 16:13
Release Notes for 9/30/2014
30 SEP 2014 -

[GAMEPLAY]
– Tec-9: Further improved accuracy and additionally reduced recoil.

Jel to tec9 postaje novi beast od pistolja, kao sto je cz-75???

icemama
1.10.2014, 17:53
Prilicno sam siguran da Ban Wave nije skoro bio jer imam poduzu listu sa ociglednim citerima i onim malo manje i nijedan nije banovan jos uvek.
Bio je ali samo za odredjenog cheat providera, moguce je da su ti ljudi koriste neke druge citeve :D

Chicharito 14
2.10.2014, 17:06
I nabijem ih na MM, imam 3 zvezice i dobijem da igram protiv DMG-a, 3 silvera, jedan nema rank. Kakva logika? :tapsh:
Naravno DMG nas pokidao, gg. :kreza:

icemama
2.10.2014, 20:30
I nabijem ih na MM, imam 3 zvezice i dobijem da igram protiv DMG-a, 3 silvera, jedan nema rank. Kakva logika? :tapsh:
Naravno DMG nas pokidao, gg. :kreza:
Verovatno je taj serif bio u lobiju sa tim jednim silverom, pa je nasao rank izmedju njih dvojice (gold nova).
Meni se desilo npr. da igramo nas 4 lem-a i lik bez ranka protiv 5 suprima (dobijemo ih lagamo, bas su lose igrali).
Sledeci mec nas najurca 5 globala, ocigledno da kad neko nema rank a ima pobede nalazi svakojake protivnike xD

Auror
2.10.2014, 20:55
igrao sam ranije 1.6. sad sam probao ovu igru i moram da kazem da je igra tesko smece. znate li kako da promijenim izgled nisana jer sta god kucam u konzolu nista ne radi. kucam za dot 0, nista se ne desava kao da nisam potvrdio komandu.

icemama
2.10.2014, 21:17
igrao sam ranije 1.6. sad sam probao ovu igru i moram da kazem da je igra tesko smece. znate li kako da promijenim izgled nisana jer sta god kucam u konzolu nista ne radi. kucam za dot 0, nista se ne desava kao da nisam potvrdio komandu.
Probaj u game setting, stavi classic static, pa posle podesavaj thicknes i to u konzoli ako hoce.

pmale
2.10.2014, 23:29

A koliko si ukupno sati igro ovaj "novi" CS:GO kada pričaš ovakve stvari? Svima(mislim na većinu) je CS:GO pravi naslednik 1.6, da je dosta bolji kako po grafici tako i po gameplay. Da ne govorim o mogućnosti trejdovanja weponima, gde možeš zaraditi neku lovu.Reci bar neke zamerke, e ne samo kažeš veliko smeće........

Auror
3.10.2014, 3:05
@icemama zahvaljujem, proradilo je.

@pmale e jes, trgovina oruzjem i skinovima je ono sto su ljudi trazili od prvog dana. kako li smo samo igrali ono *****e od igre vise od 10 godina bez ikakvog napretka u grafici?:rolleyes: hvala ti svemoguci boze sto nam podari to zadovoljstvo. posebno sam odusevljen sto mogu da zaradim lovu, to mi je bas bitno da bih uzivao u ovoj igri.(ili bilo kojoj)

kad smo vec kod grafike i source je imao bolju grafiku pa niko nije htio da ga igra osim igracke zajednice u sjevernoj americi. 1.6 se igrao sve do izlaska cs:go i odluke organizatora svih turnira da ne odrzavaju iste sa verzijom 1.6 vec sa GO. to nije zajednica odabrala i pro igraci, vec je to uradjeno pod prisitkom developera igre i sponzora koji proizvode hardware.

igrao sam CS:GO dovoljno da vidim da ova igra nije nikakav naslednik igre 1.6, kao sto je taj 1.6 bio naslednik 1.5.
CS;go je potpuno nova igra koja nema nikakve veze sa prethodnim verzijama osim imena. mehanika je potpuno drugacija, zvuk je potpuno drugaciji, grafika je presarena i suvise odvlaci paznju, a igra je samo pokusaj da se privuce publika koja igra COD i BF. cak moze da se igra i na konzolama. ja COD volim da igram, ali jedan COD i jedan BF su vise nego dovoljni, ne trebaju mi njihove kopije.

3LANCER
3.10.2014, 10:25
Pobogu, pa nece valjda ostaviti stare 22Khz mono zvukove oruzja iz 1.6? Ili narandzaste zidove u Dustu? Ima izmena jer i treba da ih bude u nastavcima igara, da su samo zapakovali 1.6 u novu grafiku ovo niko ziv ne bi zeleo da kupi nit igra pored zive i zdrave igre koja je pritom mogla na tosteru da radi.
A propo CoD i BF, ljudi koji igraju samo takve naslove se i dalje ne snalaze u CS, jer guess what, jako su razlicite igre.

btw CS postoji odavno na konzolama (2003. je izasao za prvi xbox) i to bas 1.6 koji se kod nas ljubi ko slika na zidu

icemama
3.10.2014, 15:13
Pobogu, pa nece valjda ostaviti stare 22Khz mono zvukove oruzja iz 1.6? Ili narandzaste zidove u Dustu? Ima izmena jer i treba da ih bude u nastavcima igara, da su samo zapakovali 1.6 u novu grafiku ovo niko ziv ne bi zeleo da kupi nit igra pored zive i zdrave igre koja je pritom mogla na tosteru da radi.
A propo CoD i BF, ljudi koji igraju samo takve naslove se i dalje ne snalaze u CS, jer guess what, jako su razlicite igre.

btw CS postoji odavno na konzolama (2003. je izasao za prvi xbox) i to bas 1.6 koji se kod nas ljubi ko slika na zidu
Taj isti 1.6 ima daleko bolje pozicioniranje zvuka, s obizrom da u global offensivu ne moze da se odredi vertikalna pozicija zvuka.
A kad si se vec uhvatio za dd2, da nije vise narandzasto, sad je izbledela zuta, pa moras da povecavas saturation u drajverima od graficke xD
Dok nisu ubacili skinove da napale decu, igra je imala manje igraca, sto dovoljno govori o svemu. Dve godine im je trebalo da ubace tagovanje kad pucas i da srede movement...

wolf88
3.10.2014, 16:23
Odredjivanje vertikalne pozicije zvuka stvarno ume da iritira, pogotovo na de_nuke.

Meni licno je GO odlican, iako mi je bio krs u beti i kad je izasao.

3LANCER
3.10.2014, 18:37
Taj isti 1.6 ima daleko bolje pozicioniranje zvuka, s obizrom da u global offensivu ne moze da se odredi vertikalna pozicija zvuka.
A kad si se vec uhvatio za dd2, da nije vise narandzasto, sad je izbledela zuta, pa moras da povecavas saturation u drajverima od graficke xD
Dok nisu ubacili skinove da napale decu, igra je imala manje igraca, sto dovoljno govori o svemu. Dve godine im je trebalo da ubace tagovanje kad pucas i da srede movement...

Bilo je i dosta rasprodaja, secam se da je ogromna navala novih igraca bila kada si igru mogao da kupis za 2-3 evra, mnogi moji prijatelji koji inace ne igraju CS su kupili i evo igraju sada.
Tagovoanje na radaru? Secam se da je jos u beti bilo da ti tagujes igrace na radaru ako ih neko od saigraca vidi.

icemama
3.10.2014, 18:39
Bilo je i dosta rasprodaja, secam se da je ogromna navala novih igraca bila kada si igru mogao da kupis za 2-3 evra, mnogi moji prijatelji koji inace ne igraju CS su kupili i evo igraju sada.
Tagovoanje na radaru? Secam se da je jos u beti bilo da ti tagujes igrace na radaru ako ih neko od saigraca vidi.
Tagovanje u smislu da kada pogodis igraca metkom usporavas njegovu kretnju.

Тормунд
4.10.2014, 12:43
Зна ли се датум изласка следеће операције?

wolf88
5.10.2014, 0:36
^Za sada ne.

MoNsTeR
5.10.2014, 18:15
Do sad su mi igrali ljudi koji su koristili samo wh,ali pogledajte ovo
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-oJqkK-QdstH-H7x4T-jnxsY-Ua7WB
(premotajte do 10 runde).Momci su samo upalili na 9-0 za nas i posle je bilo smesno...Toliko o tome da nema klasicnog aim+wh bota :D

filipos
5.10.2014, 18:38
Gde nema citera... ima ih na sve strane. Ja sam odavno batalio 5vs5. Jos kada ti daju odgovor da su na teamspeaku, a ti se sunjas i dobijas metak cim proviris... Treba da stave cenu 50€ za igru, pa varaj do mile volje.

Roronoa Zoro
5.10.2014, 20:53
ono što mene zanima, da li postoji neki fazon da igra misli da si bot i da se tako ponaša zbog afk kick-a i zarad farmovanja, onako radoznalosti radi

Al3k5an9ar
10.10.2014, 2:57
Idemooooo, krenulo opet. Svaka cast Valve, 3 ban wavea u mesec dana, samo nek nastave tako! :D (https://www.youtube.com/watch?v=qIbPhLYLHIQ&feature=youtu.be)

icemama
10.10.2014, 3:01
ono što mene zanima, da li postoji neki fazon da igra misli da si bot i da se tako ponaša zbog afk kick-a i zarad farmovanja, onako radoznalosti radi
Mozes u konzolu da kucas +forward i +right i skakaces u krug. (neces biti afk)

Ale[x]andar
11.10.2014, 12:46
Update.

[CSGO]
– Introducing Music Kits, featuring new music exclusively made for CS:GO by various artists and composers.
– When equipped, Music Kits replace all of the music in the game and include an anthem that plays whenever you are MVP.
– Music Kits can be shared through the scoreboard. Use the context menu to check out another players music.
– Music Kits are currently available as a special offer for CS:GO players.
– Added music volume controls for the following:.
— Main Menu
— Round Start
— Round End
— Map objective
— Ten Second Warning
— Death Camera

[GAMEPLAY]

– HE grenade damage tagging is now scaled based on the damage applied.

[MAPS]

– Fixed being able to pick up the bomb through some opaque solid walls – you now need LOS unless you get close enough to touch it directly.
– Fixed some bullet penetration bugs.
– Fixed a radar naming bug on Dust2.

[MISC]

– Fixed an issue where friends parties were not preserved when returning to lobby from an official competitive match.
– Added more specific net_graph connection descriptions for official and community servers.
– Fixed configuration of GOTV replays recording in South Africa.
– Private matches in non-competitive game modes will host the game on lobby leader’s listen server.
– Pause menu allows to invite more friends to a private match hosted on a listen server.
– Fixed connectivity to sv_lan 1 game servers.
– The +graph command now respects the server’s sv_max_allowed_net_graph convar.
– Fixed a visual glitch caused by inspecting a shotgun while reloading.
– The inspect in-game feature for marketplace assets no longer requires the previous owner id.

[SDK]

– demoinfogo
— Added the ability to dump only specific things from the demo using command line arguments. Run the tool with no arguments to see the list of options with descriptions.
— Game Events that have userid’s will show the player name as well as optionally show position and facing. The position and facing are the last read values, and do not include interpolation/prediction.
— Fixed a couple bugs in parsing that would cause missed player info when parsing some demos.

stoj4k
17.11.2014, 10:16
da li ima neko kljuc-gift za cs-go ?

pmale
17.11.2014, 20:17
Ovi nisu normalni :) : https://www.youtube.com/watch?v=OlOJFNXPVe8

MoNsTeR
22.11.2014, 12:22
http://www.pcgamer.com/csgo-competitive-scene-embroiled-in-hacking-scandal-as-three-players-are-banned/ (http://www.pcgamer.com/csgo-competitive-scene-embroiled-in-hacking-scandal-as-three-players-are-banned/)

Prati li neko ovo? Znaci vise nisam siguran da iko od ovih profesionalaca ne koristi neki vid cheata....

https://www.youtube.com/watch?v=nTQausS88oI&feature=youtu.be

:D

Roronoa Zoro
22.11.2014, 13:36
heh, eto biti casual ima i svojih prednosti

Chicharito 14
23.11.2014, 0:49
I to baš pred DreamHack, šteta. Ko zna još koliko profesionalaca koriste slične stvarčice.

icemama
23.11.2014, 1:05
Mene vise brine to sto ipak postoji sansa da neko ko je citovao ne bude uhvacen sada, jer ce prestati da koristi... (mislim na pro igrace naravno)
A svi znamo kako VAC radi, pitanje je koliko citova uopste ne detektuje.

MoNsTeR
23.11.2014, 1:17
A tek koliko ljudi cituje u match makingu koji nikada nece biti banovani,kako je valve napredovao jos vise su napredovali cheateri...Ove nisu mogli ni u lanu da provale...

Clint Westwood
23.11.2014, 10:36
Kada se velike pare upletu u sport (koji god sport, elektronski ili drugi), tu etika gubi bitku.

zvucnjak
24.11.2014, 15:22
Pitanje u vezi multiplayera:

Moj brat ima na Steamu CS:S i od skoro CS:GO...

U CS:GO igra normalno na prvoj mapi, ali kad treba da se učita sledeća mapa, izbaci ga u Windows, i to svaki put.

Ima ADSL (Telekom BOX), komp je povezan sa modemom bežično (usb adapterom).
Zna li neko možda nešto o ovom problemu; da li imaju veze podešavanja modema/rutera, ili nešto do Telekoma?

P.S. Što se tiče CSSa, nije skoro igrao pa se ne seća da je baš toliko često imao probleme, a i to je možda bilo zbog pucanja veze, što kod Lelekom BOXa to nije retka pojava... Tako da je verovatno problem samo kod CSGO...

Hvala unapred!

Ale[x]andar
24.11.2014, 16:15
Hm, neka proba sledeće.
I library klikne desni klik na CS:GO pa properties, selektuje tab sa nazivom Local files i klikne na Verify integrity of game cache.
Taj proces traje par minuta, sačeka da završi i neka proba onda.

pmale
24.11.2014, 17:45
Probaj posle svake završene mape kucati u konzolu disconect, pa se opet kontektuje na mapu. Meni se dešava, da me posle svake završene mape izbaci u meni, pa kad se vratim stvori se bag u vidu pomeranja radara i hp menija u gornju stranu.

Clint Westwood
27.11.2014, 17:24
Ko planira da kupi CS na Steam-u, mogao bi to možda da učini ovog vikenda ....

:)

stoj4k
28.11.2014, 2:05
da li ima neko problem sa fps u cs-go ? Meni ne prelazi 50 60 jel zna neko do cega moze da bude? O.o

Chicharito 14
28.11.2014, 12:58
Do konfiguracije?!

stoj4k
28.11.2014, 15:32
Do konfiguracije?!

Mislim da nije :S ubacivao sam razne cfge i brisao i svuda isto. :/

icemama
28.11.2014, 15:38
Mislim da nije :S ubacivao sam razne cfge i brisao i svuda isto. :/
Mislio je na konfiguraciju tvog racunara, probaj multicore rendering on/off.

pmale
28.11.2014, 17:45
da li ima neko problem sa fps u cs-go ? Meni ne prelazi 50 60 jel zna neko do cega moze da bude? O.o

Auuu druže šta bi ti, ja sa mojom vučem muku (kada igramo 15vs15) a ne ti sa tvojom, navedenom iz profila:to_care:

Al3k5an9ar
30.11.2014, 1:55
Odlican turnir, svaka cast igracima, organizacija na nivou Fnatic fijasko sredjen kako treba... BTW ko nije znao curse radi giveaway za skinove i nozeve pa ko hoce moze preko ovog linka http://splur.gy/r/Zzdkh/r/2SXLQ6KhbpT

pmale
30.11.2014, 10:43
Ajde da formiramo neki tim, pa da igramo na Faceit-u. Uvek se organizuju turniri i osvajaju pojeni sa kojima se mogu kupiti nozevi, puske........
Moj nick je meteorolog pa ako je neko zaintersovan nake me add. Mora nas biti 5, radi normalnog igranja.......

P.A.I.N
1.12.2014, 18:11
I ja sam za.

Clint Westwood
2.12.2014, 10:02
Je l' bilo 75% popusta ovog puta na rasprodaji?

pmale
2.12.2014, 17:14
Je l' bilo 75% popusta ovog puta na rasprodaji?

Milsim da je bilo 50% popusta, trenutno je 33%.....

choi
2.12.2014, 21:52
75% popusta nije bilo od prosle godine.
Tada sam ja nekome od drugova pazario po toj povoljnoj ceni.
Ove godine je samo u par navrata islo na 50%

icemama
2.12.2014, 21:57
Bice na winter sale-u 75%.

stoj4k
3.12.2014, 16:36
da li postoji neki gather za cs go kao sto ima za 1.6 ? Da li neko ima informaciju mozda za gather-network da li ce postojati za cs-go ?

Clint Westwood
4.12.2014, 0:00
Nije bre, drugari, samo 50%. Bilo je i 66% popusta u petak.

Ali, prošle godine je bilo i 75%.

icemama
4.12.2014, 1:50
Mislim da nece, vec ima MM, kao i dosta pugova (faceit, esea, cevo itd).

Clint Westwood
11.12.2014, 8:57
Na šta liči novi Train! :(

Ale[x]andar
11.12.2014, 15:49
Što bre? Meni je skroz ok. Preglednije je sto puta i svetlije. Možda malo treba da porade na A sajtu, nekako mi je prostran puno, ali generalno gledano ok je. I da, sad nema 2 gnezda što je čini mnogo manje CT mapom nego ranije, i izgleda da terori sada brže stižu do mida i A sajta nego ranije. Bolji mi je od starog traina svakako. Sinoć sam posle update odigrao i pobedio :D
Ali glavna stvar ovog poslednjeg update je nerfovanje CZ-a. Sad je poprilično lošiji nego ranije, ali poprilično i treba tako da bude. Ima manje metaka u okviru, sporije se poteže, malo manje dmg pravi, ma baš kako treba.
E, jedina glupa stvar je ta što su povećali cenu na 3100 emki sa prigušivačem. Obe emare koštaju isto. Moje mišljenje je da je to bezveze. Koštala je manje jer ima manje metaka, i to je trebalo tako da ostane...
Sve u svemu, meni se sviđa ovaj train, ali najviše mi se sviđa nerfovanje CZ-a. Neće biti više toliko gluposti i nerealnosti sa tom "puškom".

MAPS

Reintroduced Train, which has been added to the Operation Vanguard map group (available for free to all CS:GO players).
For more information, visit www.counter-strike.net/reintroducing_train

GAMEPLAY

CZ75-Auto adjustments
Magazine size has been reduced to 8 and reserve ammo is now 16 (3 mags total).
Damage has been reduced slightly.
Firing rate has been reduced slightly
The CZ75-Auto takes nearly twice as long to draw, and has an updated draw animation.
Kill reward is now 1/3.
Updated the weapon description.
Increased price of M4A1-S to $3100
Reduced price of Desert Eagle to $700
Updated the Tec-9 firing sound.
Fixed M4A1-S muzzle flash showing through smoke.
Fixed not being able to defuse the bomb in some cases where it was planted on a ledge and the player attempting to defuse was standing next to it on the ground (e.g. the fountain in Cobblestone).
Fixed a case on community servers where a player would get income after the first round when they should not.

UI

Team equipment value now correctly accounts for cost of CZ75-Auto and for two flashbangs.
"Assists" on teammate kills no longer get counted in scoreboard.
Added some new holiday freeze-cam borders and the holiday cheer has been re-enabled - Happy holidays!

MISC

Gifts have been re-enabled.
Released a new set of stickers (available now as offers), and put some music kits on sale.
Fixed a few localization errors
Fixed a typo in the game mode descriptions.
Fixed several exploits in the engine.

MoNsTeR
11.12.2014, 20:30
andar;1952595']Što bre? Meni je skroz ok. Preglednije je sto puta i svetlije. Možda malo treba da porade na A sajtu, nekako mi je prostran puno, ali generalno gledano ok je. I da, sad nema 2 gnezda što je čini mnogo manje CT mapom nego ranije, i izgleda da terori sada brže stižu do mida i A sajta nego ranije. Bolji mi je od starog traina svakako. Sinoć sam posle update odigrao i pobedio :D
Ali glavna stvar ovog poslednjeg update je nerfovanje CZ-a. Sad je poprilično lošiji nego ranije, ali poprilično i treba tako da bude. Ima manje metaka u okviru, sporije se poteže, malo manje dmg pravi, ma baš kako treba.
E, jedina glupa stvar je ta što su povećali cenu na 3100 emki sa prigušivačem. Obe emare koštaju isto. Moje mišljenje je da je to bezveze. Koštala je manje jer ima manje metaka, i to je trebalo tako da ostane...
Sve u svemu, meni se sviđa ovaj train, ali najviše mi se sviđa nerfovanje CZ-a. Neće biti više toliko gluposti i nerealnosti sa tom "puškom".

MAPS

Reintroduced Train, which has been added to the Operation Vanguard map group (available for free to all CS:GO players).
For more information, visit www.counter-strike.net/reintroducing_train

GAMEPLAY

CZ75-Auto adjustments
Magazine size has been reduced to 8 and reserve ammo is now 16 (3 mags total).
Damage has been reduced slightly.
Firing rate has been reduced slightly
The CZ75-Auto takes nearly twice as long to draw, and has an updated draw animation.
Kill reward is now 1/3.
Updated the weapon description.
Increased price of M4A1-S to $3100
Reduced price of Desert Eagle to $700
Updated the Tec-9 firing sound.
Fixed M4A1-S muzzle flash showing through smoke.
Fixed not being able to defuse the bomb in some cases where it was planted on a ledge and the player attempting to defuse was standing next to it on the ground (e.g. the fountain in Cobblestone).
Fixed a case on community servers where a player would get income after the first round when they should not.

UI

Team equipment value now correctly accounts for cost of CZ75-Auto and for two flashbangs.
"Assists" on teammate kills no longer get counted in scoreboard.
Added some new holiday freeze-cam borders and the holiday cheer has been re-enabled - Happy holidays!

MISC

Gifts have been re-enabled.
Released a new set of stickers (available now as offers), and put some music kits on sale.
Fixed a few localization errors
Fixed a typo in the game mode descriptions.
Fixed several exploits in the engine.

Preterano los update sto se tice oruzja...P250 je sada mnogo bolji izbor od cz- plus podigli cenu emke a kalas je i dalje 2700...Fer bi bilo da su spustili cenu emke sa vise metaka na 2900..Cz totalno unisten bolje koristiti five seven i tec 9 sad...

Ale[x]andar
11.12.2014, 23:29
Preterano los update sto se tice oruzja...P250 je sada mnogo bolji izbor od cz- plus podigli cenu emke a kalas je i dalje 2700...Fer bi bilo da su spustili cenu emke sa vise metaka na 2900..Cz totalno unisten bolje koristiti five seven i tec 9 sad...

Ni malo se ne slažem. Ja lično ovo smatram jednim od boljih apdejta.
Koncept igre bi bio totalno s***an kad bi se podigla cena AK 47. Ja sam u counter strike priči poprilično dugo (10ak godina) i od kada postoji, igra ima takav odnos da su teroristička oružja jeftinija. Mislim, to je jednostavno CS i bilo bi besmisleno menjati sada to.
A sad, zašto sam napisao da ovaj apdejt smatram jednim od boljih? Zato što je taj CZ-75 takvo "overpowered" smeće da je remetilo koncept igre. Znači, uzmeš taj pištolj i bog si. Zbog tog oružja nisu postojale eco partije. Kupiš full armor i CZ i da te bog vidi. Zbog CZ-a promašaj AWP-om je bio nekažnjen, jer, omašiš slučajno i odmah vadiš CZ koji ima jako velik firerate i apsolutna glupost. I izuzetno mi je drago što je nerfovan i što će se u budućnosti povećati upotreba drugih pištolja. Jer, za ostale pištolje i treba skilla, dok za taj CZ samo uletiš u njega bukvalno i ćao. Ima veći firerate od bilo koje puške malte ne. Sad, sa ovim apdejtom, malo je realnije.
Jedina stvar koja mi se ne sviđa je povećanje cene te M4A1-S. Koštala je manje s' razlogom. Jeste, ima manji recoil i preciznija je, ali ima 20 metaka u okviru i mnogo manje metaka. Zato i treba da košta koliko je koštala. Ali dobro, ja inače nisam ni koristio tu od 20..
Uglavnom, moje mišljenje je ovakvo i to je to :D

icemama
12.12.2014, 0:07
Slozio bih se sa alexandrom, dodao bih samo da mi je drago sto su konacno uradili remake train-a, jer je prosli bio bas los :D
Malo je A sajt prazan, kao sto je vec receno, izbacena je 5 linija, a i okolo sajta nema puno mesta za drzanje pozicije.
Za razliku od proslog train-a koji je imao na svakom cosku neki stek pa kad izadjes na A sajt, gledas na hiljadu mesta.

MoNsTeR
12.12.2014, 0:17
Pogresno ste me razumeli, nisam hteo da kazem da se cena kalasa poveca nego da cena emke nije trebala da skoci(lose sam se izrazio verovatno) :D
A sto se tice cz-a jeste bio OP al mislim da je ovo prevelik nerf za nas koji smo navikli na njega(mnogo se stvari desava od kad su ga ubacili, cas menjaju cenu cas ovo cas ono, daj da odrze neke stvari konstantne) :D
Train nisam igrao ali svi kazu da je bolji sad..

Ale[x]andar
12.12.2014, 3:02
Da, Train sam igrao i danas još jednom, koristili smo onaj bug sa pticama ako ste videli na youtube. Ako ne znate o čemu se radi New Train Bird Boost (https://www.youtube.com/watch?v=a-ixBi6_6b8)

Evo, dok kuckam ovo upravo apdejt za train i ispravljen taj bug :D

Nikola16789
12.12.2014, 3:07
Meni se ne svidja igra, nema CS atmosferu ni mehaniku. Zali boze bacenih para na steam popustu. :(

Ale[x]andar
12.12.2014, 3:26
Pa dobro, svako ima različit ukus. Dok sam igrao još 1.6, ljudi koji su probali GO, svi su imali komentare poput tvog. Svi su kao u fazonu "ma kakvi, nije to CS, to je COD" i tako ti komentari... Ja sam na to bacio pogled na youtube i nisam hteo da donosim sud dok ne probam.
Kad sam probao, moj prvi komentar je bio "ništa posebno", il' "nije to to", "neću ja igrati ovo". Ali, dao sam šansu, i nastavio sam da igram i shvatio da je igra jedno 100 puta bolja od 1.6... Igrao sam možda 3-4 puta 1.6 za ovih godinu dana od kako imam CS:GO.

Nikola16789
12.12.2014, 3:40
andar;1952828']Pa dobro, svako ima različit ukus.

Naravno, ne mora niko da se slozi sa mojim postom. :) Cak mi se cini kao pristojno odradjena igra, ako izuzmem mikrotransakcije (valve opusteno moze da promeni ime u "mikrotransakcija" - sampioni su u tome). Nove mape su 'nako, prosek, video sam desetine boljih (zabavnijih) community odradjenih za 1.5 i CSS. 1.6 nikad nisam igrao, ali cini se isti kao 1.5.

U svakom slucaju, dacu mu jos sanse ali za sada nisam optimista da ce da se primi kod mene.

Clint Westwood
12.12.2014, 11:38
andar;1952595']Što bre? Meni je skroz ok. Preglednije je sto puta i svetlije ....
Pa, upravo to. :) To apsolutno više nije stara mapa. Ta "mračnost" je bila feature, a ne bug.

I to sa M4A1-S ..... ta puška je smešna od početka, a ne od novog update-a. Zaboga, 20 metaka za jurišnu pušku (plus mala rezerva)! Dobro nisu stavili 12. :facepalm

Naravno, pošto je CS:GO cash-cow, a ne prava igra (da se ne lažemo), onda je to i logično (to da postoje dve puške - veći profit se ostvaruje prodajom više skinova). U pravom smislu reči, iza velikih igara stoji korporativna logika, a ne igrački duh.

Al3k5an9ar
13.12.2014, 14:05
Naravno, ne mora niko da se slozi sa mojim postom. :) Cak mi se cini kao pristojno odradjena igra, ako izuzmem mikrotransakcije (valve opusteno moze da promeni ime u "mikrotransakcija" - sampioni su u tome). Nove mape su 'nako, prosek, video sam desetine boljih (zabavnijih) community odradjenih za 1.5 i CSS. 1.6 nikad nisam igrao, ali cini se isti kao 1.5.

U svakom slucaju, dacu mu jos sanse ali za sada nisam optimista da ce da se primi kod mene.
CSS nije CS jednostavno, daj sanse, ako si igrao sa klanom nekada mix ovo ce ti se stvarno svideti, vredi mnogo vise nego sto si platio po mom misljenju al' dobro, nemoj samo da odustanes odmah. Ja sam dobio betu jos kad je krenula i stvarno je bio los, nije mi se svideo nikako ali igru su menjali mnogo od te uzasne bete i sad je jedina igra koju igram(uz povremeno RO2). Ranking sistem teska navlakusa :)

DeCoy
13.12.2014, 14:56
LOL :rofl:

http://e5c351ecddc2f880ef72-57d6ff1fc59ab172ec418789d348b0c1.r69.cf1.rackcdn.c om/images/0rfdbBkVA4lu.878x0.Z-Z96KYq.jpg

zuloom
15.12.2014, 10:08
Cak mi se cini kao pristojno odradjena igra, ako izuzmem mikrotransakcije (valve opusteno moze da promeni ime u "mikrotransakcija" - sampioni su u tome).

Valve ima verovatno najpošteniji business model u svojim igrama, te mikrotransakcije koje spominješ apsolutno ne utiču na gameplay.

Nikola16789
15.12.2014, 17:42
Valve ima verovatno najpošteniji business model u svojim igrama, te mikrotransakcije koje spominješ apsolutno ne utiču na gameplay.

Slazem se, zato i jesu sampioni jer su uradili to kako treba.

MoNsTeR
15.12.2014, 20:44
Ajao ljudi sto niko ne rece da je evropsko prvenstvo kod nas...Ja otisao da kupim sokic vidim pola Fnatica u prodavnici, ja gledam sta je ovo, pogledam kad vidim ono kod mene a ja nisam ni znao....:facepalm Sad je vec kasno :nov_explo

Moca
19.12.2014, 16:09
A cemu vam sluze ti skinovi i kljucevi sto kupujete? Ja se spremam da kupim igru pa necu ako mi trebaju te dodatne kupovine kako bih igrao normalno.

DeCoy
19.12.2014, 16:32
Ne treba ti ništa dodatno da bi igrao. I ne očekuj veći popust od 50%, Valve je namerno odlučio da više ne daje velike popuste na igru jer su čiteri kupovali na desetine komada, pa kad ih banuju na jednom nalogu samo pređu na drugi.

Moca
19.12.2014, 16:54
4.9 evra na GMG sa kuponom od 20% jel to ok cena?
Vidim i na sajtu KProdajem kod nas za 300din. A lik ima 46 pozitivnih i nijednu negativnu ocenu. Koliko je to sigurno?

Ale[x]andar
20.12.2014, 5:32
Pa, s' obzirom da je na stimu trenutno 7,36€, može se reći da je to OK cena.
A što se tiče tog lika sa KP, to ti niko ne može reći sa sigurnošću da li je sigurno ili ne...
A, prethodno pitanje u vezi skinova i ključeva... Pa, skin ti služi da ti promeni izgled puške. Npr. kalašnjikov (ili bilo koja druga puška) ti izgleda drugačije, u drugačijim bojama (sve zavisi kako je skin odrađen), pritom ne menja gameplay igre. A ključevi služe za otvaranje kutija. U igri imaš kutije koje možeš da kupuješ, trejduješ i dobiješ tokom igre, koje možeš da otvoriš u nadi da ćeš dobiti neki dobar skin. Imaš poprilično skupih itema u igri, kao što je nož na primer i slično, koji dostižu cenu od par stotina eura.
Kao što ti je rekao DeCoy, oni ti nisu potrebni za igru, to je stvar ukusa. Evo ja npr. ne koristim te skinove a igram igru preko godinu dana...

Stef
29.12.2014, 20:27
https://www.youtube.com/watch?v=b6q8_VKcgOg&list=UUlmhNwsORBersNygxf_cDoA

Ja i dalje ne verujem...

Ale[x]andar
9.1.2015, 18:32
Novi update.

Release Notes for 1/8/2015
8 JAN 2015 -

[COMMUNITY MARKET]
– Keys purchased from the Steam Community Market are given a seven-day trade and market restriction.
[GAMEPLAY]
– Reduced P250 ammo from 5 magazines to 3.
– Reverted CZ nerf to ammo and fire rate.

[MISC]

– Added the Chroma Case, that features new finishes for knives.
– Added UI for showing multiple offers.

[MAPS]

-Mirage

–Fixed a bug where players could clip through a wall near CT spawn
–Removed center scaffolding near hole to CT sniper position
-Train
–Extended buyzone for T spawn
–Further optimizations

-Dust2

–Fixed bullet penetration through arch models in tunnels
–Fixed collision for door top of mid
–Added Goose to Goose

-Facade

–Updated radar
–Fixed fade distance on props
–Updated player clips in areas where bomb could be lost

pmale
10.1.2015, 17:40
Bas su me iznervirali ovim novim update-om. Zasto je smanenja kolicina municije na p2k, a tech i dalje ima 32/120, koje su sada prednosti p2k u odnosu na USP-S ? Stvarno nekada imaju debilozne odluke!!!!!!!

Chicharito 14
10.1.2015, 17:56
Nije P2000 nego P250, dva različita pištolja.

wolf88
10.1.2015, 17:58
Iste prednosti kao i do sada valjda, bolji je protiv armora i ima 1shot HS iz blizine.
Nisam igrao nekoliko meseci al' tec-9 je valjda krs bio krs ost'o :)

Ale[x]andar
10.1.2015, 21:35
Iste prednosti kao i do sada valjda, bolji je protiv armora i ima 1shot HS iz blizine.

Tec-9 je kidalica i to kakva. :D

Nije P2000 nego P250, dva različita pištolja.

Nije navedeno u patchu ali da, i P2000 isto ima manje metaka. Tako da dečko nije pogrešiio. :opanachke

Kao što je wolf 88 naveo. Samo, ja sam više za USP, nekako imam bolji osećaj s' njim. I naravno, precizniji je USP. :D

nexexcalibur
11.1.2015, 0:38
Jel ovo 'hladjenje' u comp modu stalno ili samo dok ne dobijem 10 meceva?

Koja je prica sa dropovima, jel padaju random skuplje stvari i jel ima dosta varijacija oruzja, jel kalas ima neku drugu varijantu npr?

Poceo sam opet cs da igram, nisam od 1.6 na 4:3 monitoru igrao, cs go mi deluje kao odlicno osvezena verzija!

Stef
11.1.2015, 2:15
Jel ovo 'hladjenje' u comp modu stalno ili samo dok ne dobijem 10 meceva?

Koja je prica sa dropovima, jel padaju random skuplje stvari i jel ima dosta varijacija oruzja, jel kalas ima neku drugu varijantu npr?

Poceo sam opet cs da igram, nisam od 1.6 na 4:3 monitoru igrao, cs go mi deluje kao odlicno osvezena verzija!

Da to ti je samo dok ne pobedis 10 meceva posle ne. Skuplje retko padaju, i ima skinova dosta koje mozes da imas samo ako ih kupis s marketa...

Ale[x]andar
11.1.2015, 2:42
Cooldown ti je samo dok ne dobiješ rank, tj. dok ne pobediš 10 mečeva. Kada igraš competetive, možeš samo 2 pobede maksmalno da imaš u roku od 24h i onda bude taj cooldown.
Što se tiče dropanja, pa teško da će se neki skuplji item dropati tokom DM, Casual, MM ili bilo kog drugog moda. Jako retko se desi da padne nešto skuplje. Do duše, mogu da ti se dropuju neke kutije koje u određenom trenutku mogu biti skupe. Evo, juče-prekjuče je bio update koji je donosio novu kutiju (novu kolekciju skinova), i cena te kutije je u jednom trenutku bila i preko 50 €. Ja sam je dobio i prodao za 14€ :D Kad bude update, tj. kad bude nova kutija sa novom kolekcijom, prvih 10ak sati ako ti se posreći da dobiješ novu kutiju, možeš da zaradiš fino. Posle 3-4-5 dana padne na oko 1€ i tako se onda vrti od 0.60 do 1 i na kraju padne i ispod pola evra. Uglavnom je takav slučaj, ne mora da znači da će i sada biti tako. To je uglavnom to što se tiče dropova. Zaista retko kad se dobije neki skuplji item. E sada, imaš foru sa kupovinom operacija. Dakle, trenutno je aktivan Operation Vanguard. Kupiš operation, imaš neke prednosti u vidu Headshot procenta, pobeda i kilova kod tvojih prijatelja koji imaju isto vanguard, imaš još neke nepotrebne gluposti, i imaš misije. E, sad, kad imaš taj operation, imaš misije da rešavaš. Na primer, igra ti zada misiju, moras da napraviš toliko i toliko ubistava na DM sa tim i tim oružjem i postoji mogućnost da ti se dropa neko oružje. Ima lista oružja za tu misiju koja mogu da ti se dropaju. Isto tako, ne znam, imaš misiju da pobediš određen broj rundi na određenoj mapi, ili broj ubistava sa bilo kojim oružjem i gomila kombinacija drugih, i može da ti se dropa neki skin. Za svaku misiju postoji lista skinova koji mogu da ti se dropaju po završetku misije. Ali, opet, i tu je jako retka situacija da dobiješ neki skuplji skin. Barem koliko sam ja upućen i moji steam prijatelji. Naravno, desi se, ali retko. E, te kutije koje sam spomenuo, njih možeš da otvaraš ključem koji košta 2,15 € (ne tako davno bio je 1.80€ :S) i isto tako postoji mogućnost da ti se dropa nešto skupo poput noža (oni su rare itemi) ili nekog drugog skupocenog za neku pušku... Ali, to je sve kocka. Imaš na youtube zilion klipova masovno otvaranje kutija i sl. Ko ima sreće, može da dobije. Evo npr. moj drugar sa kojim igram cs je otvorio pre nekako nož od 165€. I to nije najskuplji. Može se reći da je osrednji. :D
A što se tiče kalaša, imaš baš dosta skinova, ukusi su različiti... Imaš 5-6 poprilično skupih na koji se ljudi pale. Ako si na to mislio... Ja lično, od kako igram igru, nisam koristio ni jedan skin. Tripujem da se da sam old skul i te fore :D
Sve zavisi kako si igrao 1.6, mislim, da l' si igrao ono, casual, pub igrač ili si baš igrao ozbiljno, mixevi takozvani i to... Uglavnom, igra mi je porpilično bolja nego 1.6 i što ti kažeš, baš je osvežavajuća. Mnogo je teža, pucanje i recoil paterni su dosta deži.. Naravno, ima nekih stvari koji su bolji u 1.6, to nije sporno, ali generalno gledano, GO je dosta bolji. Mnogo je kompetetivniji, da tako kažem, jer igraš protiv gomile ljudi stalno, tj. igraš manje-više uvek protiv drugih ljudi na MM.. Šta znam, nemoj da budeš iz fazona "ma ovo je s**nje, 1.6 je mama" i tako te priče. Samo daj šansu igri i pokušaj da budeš uporan jer, razlika u pucanju i rafalanju je ogromna.

nexexcalibur
11.1.2015, 16:59
^Ok, manje vise standardan valveom mikrotranzakshn sistem, igrao sam ja jos kad su to uvodili u tf2, tako da sam upoznat. Vise me interesuje varijacije u oruzjima, za kalas sam pitao. Znam da usp i emka ima -s verziju sa silencerom i onaj poluautomatski pistolj ima full auto verziju, skinovi mi nisu bitni.

Lose je ostarila grafika starih cs-ova, cak i source-a. Ovo mi savrseno lezi nakon sto sma prestao dotu, fino sam popunio prazninu ;)

Ale[x]andar
11.1.2015, 17:31
Aha, na to si mislio. Nemaš mogućnost zamene AK 47 nekim drugim oružjem.

pmale
11.1.2015, 19:58

Greška, prave isti dmg.
Armor bez & sa
Head 140(140)& 70(70)
Chest & Arm 34(34)& 17(17)
Stomach 43(43)& 22(22)
Leg 26(26)& 26 (26)
u zagradi vrednosti za usp-s

Negativne strane USP-S su:
Smaller magazine and less reserve ammo (12 / 24 vs 13 / 52)
Lower accurate range (29m vs 31m)
Negativne za p2k:
Silencer unavailable

Velika prednost p2k je bila što ima puno municije(super prilikom protivničkog "rusch-a"). Sada je potpuno neupotrebljiv, zašto bi neko uzeo pištolj sa istim karakteristikama, ali bez silencera ?! Ja se i dalje potajno nadam da je ovo bag, i da će ga ispraviti.
btw: bitno je da su ubacili nove noževe!

wolf88
12.1.2015, 3:58
Malo si pomesao.

"[GAMEPLAY]
– Reduced P250 ammo from 5 magazines to 3."

Nije promenjen P2000 nego P250. Stoga sam ja pricao o njemu.

pmale
12.1.2015, 12:43
Malo si pomesao.

"[GAMEPLAY]
– Reduced P250 ammo from 5 magazines to 3."

Nije promenjen P2000 nego P250. Stoga sam ja pricao o njemu.

Promenjeno je i za p2k, samo sto nije navedeno(zbog toga mislim da je u pitanju bag)

wolf88
12.1.2015, 15:29
Ako je tako verovatno je bug koji ce ispraviti, jer to realno nema logike :)

pmale
15.1.2015, 17:06
Konacno se setili:

The full patch notes are following:

[GAMEPLAY]
Fixed P2000 ammo capacity.

[MISC]
Fixed a corrupt packets issue that occurred when a client attempted to play on community servers after official servers.
rcon stats now include server frame simulation time ms, stddev of simulation time ms, and tick precision ms.
Fixed an exploit used by malicious servers to bypass SERVER_CAN_EXECUTE restriction on connected clients.
Fixed achievement icons not displaying.

[MAPS]
Cache
Exploit fix in Bombsite B
Facade
Updated overview image
Cobblestone
Fixed sticky spot under roof overhang at B
Fixed overview map not matching the geometry at Gallery
Raised ceiling and added trim in Gallery
Fixed sticky clip brush at A
Added clip brush to tapestry in CT sniper room so you can’t walk through it
Fixed floating electrical box in sewer stairwell
Fixed missing texture above T ramp
Removed handrail/clips and adjusted lighting in CT sniper hallway
Fixed wooden platform clipping into stone in T spawn
Made window bars in B tunnels & Gallery non-solid

Chicharito 14
27.1.2015, 0:39
Valve banovao iBP igrače zbog nameštanja mečeva u avgustu prošle godine. :D :kreza: Gaben please.

http://www.hltv.org/news/14083-ex-ibp-banned-from-valve-majors

Ale[x]andar
27.1.2015, 17:32
Da, halabuka citava se podigla na reditu i hltv oko toga.
Pa dobro, tako im i treba. ***ali ih skinovi. :opanachke

Ale[x]andar
29.1.2015, 20:07
Odradio sam svezu instalaciju windowsa pre nekoliko dana i sa njim instalirao AMD 14.12 Omega drajvere. I koliko sam citao po netu, vecina hvali ove nove drajvere. E sad, posto ja uglavnom igram CSGO, ne mogu bas da vidim da li je prisutan porast fps-a u drugim igrama i ostala poboljsanja...
E sada, kod mene je prisutan pad fps-a posle instaliranja tih drajvera (barem mislim). Ne smeta mi pri igranju taj pad jer ne pada previse. Ali opet, nervira me sto pada.
Na klasicnom csgo deathmatchu, kad je pun server, najnizi mi bio oko 180. Posle ove instalacije novih drajvera, pada i na 140, i prosecan je manji nego ranije. Zanima me da li je jos neko primetio ko ima ADM grafu pad fpsa posle instaliranja ovih drajvera?
I da, konfiguracija je iz profila, sve je u odlicnom stanju. Temperature su poprilicno niske jer je hladno u sobi.

Sumpor
15.2.2015, 15:13
AMD Radeon 7750 graficka, 4 gb rama dd2 , amd athlon ll x2 215 i fps mi je 40-90 nikad preko ,i nije konstantan. da li mi je procesor slab ili moze da ima neke veze sa napajanjem, da losije napajanje ne moze da izvuce maksimum iz komponenti ? i kako da popravim fps ? mozda postoji neko jednostavnije resenje ?

Clint Westwood
15.2.2015, 17:12
Ljudi koji imaju i7 i GTX780 povremeno kukaju na seckanje u CS-GO-u, tako da, to je nešto do neoptimizovanosti programskog koda. Možeš videti moju konfu u profilu; i meni secka. Imao 7750 ranije; nije se stanje mnogo popravilo kada sam stavio novu grafičku.

nexexcalibur
15.2.2015, 17:22
Ljudi koji imaju i7 i GTX780 povremeno kukaju na seckanje u CS-GO-u, tako da, to je nešto do neoptimizovanosti programskog koda. Možeš videti moju konfu u profilu; i meni secka. Imao 7750 ranije; nije se stanje mnogo popravilo kada sam stavio novu grafičku.

AMD Radeon 7750 graficka, 4 gb rama dd2 , amd athlon ll x2 215 i fps mi je 40-90 nikad preko ,i nije konstantan. da li mi je procesor slab ili moze da ima neke veze sa napajanjem, da losije napajanje ne moze da izvuce maksimum iz komponenti ? i kako da popravim fps ? mozda postoji neko jednostavnije resenje ?

Moja konfa u profilu, konstantno 60fps, padne ponekad, najcesce u casual modu sa preko 10 igraca. Naravno, tweakovao sam podesavanja, iskljucio nepotrebne stvari i rezolucija mi je 1680x1050...

pmale
16.2.2015, 2:22

Procesor, procesor i opet procesor. Graficka ne utice toliko na FPS(bar ne kod ove igre). Za normalno igranje bez veliko pada FPS, dovoljan ce biti i5. Padanje FPS kod i7 se desava ako se pored igranja vrsi i stream, u suprotnom leti :D
Zakljucak, fps ti pada zbog procesora :Freddy:

razbijac89
16.2.2015, 3:24
opet moram da se nadovežem na prethodne porkuke, novi CS je po meni najbolji do sada jer ima najizbalansiraniju podelu oružija, konačno može da se igra i sa šotkama, mašinkama, smg-ovima ravnopravno. samo je u pitanju stil.
dok se ranije znalo, samo nakupuj kalaš, mku i avp i to je to.

i svaka im čast za incendiary :nov_explo

Stef
18.2.2015, 0:52
Ako ima neko da bi hteo da bude 5. igrac nek mi se javi na PM. Inace klinci smo svi oko 15-16 godina...

nexexcalibur
20.2.2015, 17:21
Al' sto mi dropuju samo common itemi sa well-worn ili battle scared atributom :D Nijedna kamuflaza u punom sjaju, sve nesto drljavo :p Mrzi me Gaben

MoNsTeR
25.2.2015, 18:19
Ljudi sta se desi kad se obrise rank? Nisam igrao neki period vremena i skinuli mi rank, da li sad krecem od nule ili se ipak pamti nesto?

pmale
25.2.2015, 19:02
Ljudi sta se desi kad se obrise rank? Nisam igrao neki period vremena i skinuli mi rank, da li sad krecem od nule ili se ipak pamti nesto?

Kada odigras prvi game vraca te na stari rank(valjda ako pobedis), bar je tako kod mene bilo

Chicharito 14
27.2.2015, 23:56
Release Notes for 2/26/2015

[TOURNAMENTS]
– Added the Katowice 2015 Pick’Em Challenge. Visit http://www.counter-strike.net/pickem/kat2015 for details.
– Added Team and Event Stickers for Katowice 2015.
– Added ability to browse and download old Tournament Matches.
– Added ability to browse old Pick’Em Challenges.

[LINUX]
– Fixed some audio-related crashes some users were experiencing.

[MISC]
– Added flavor text to Operation Vanguard Weapons and fixed other typos.
– Fixed a potential security issue where up to 32 bytes of gameserver memory could be unintentionally disclosed.
– Significantly increased client-side demo recording buffers.
– When attempting to stop recording POV demos in round-based game modes, the demo will stop recording at the nearest end of round.

vojin
28.2.2015, 11:05
koju verziju imate i ako mozete da mi kazete koju da skinem?

DeCoy
28.2.2015, 11:56
Pokreni Steam i skinuće ti sam.

vojin
28.2.2015, 12:27
Pokreni Steam i skinuće ti sam.

imam steam ali neznam kako da ga naadjem da mi skine.

DeCoy
28.2.2015, 12:30
Pa prvo kupiš igru, pa je nađeš u Library i pustiš da se skida.

vojin
3.3.2015, 19:51
posto sam nov u cs go interesujeme kako se dobija rank da li po odredjenom broju ubistva?

Ale[x]andar
3.3.2015, 19:56
Rank dobijas posle 10 pobeda. Mozes maksimalno da imas 2 pobede u toku 24h dok ne dobijes rank. Kad dobijes rank, mozes da igras matchmakinga koliko god zelis, pod uslovom da ne izlazis sa meceva, jer se tako dobija ban.
Uglavnom, da, moze se reci da se veci rank dobije kad imas puno fragova tj. ubistava. Dakle, gledaju se poeni najvise koliko sam ja upucen...

vojin
3.3.2015, 20:30
samo da pitam 10 pobeda timskih?
na primer ako danas napravim tih 10 pobeda necu dobiti rank zato sto se vazi samo 2 pobede u toku 24h?

icemama
3.3.2015, 20:38
na primer ako danas napravim tih 10 pobeda necu dobiti rank zato sto se vazi samo 2 pobede u toku 24h?
Nece ti dati da odigras jos meceva posle 2 pobede. Za rank niko ne zna kako sve to funkcionise, ljudi imaju razlicite teorije, milion puta se desilo da ljudima koji imaju los skor skace rank posle pobede.
Ja ipak mislim da su pobede najbitnije, ali treba naravno imati i dobar skor :)

nexexcalibur
3.3.2015, 21:57

Pricamo samo o competitive modu, za ostale ne dobijas nista...

vojin
10.3.2015, 18:44
igrao sam skoro 27 sati imam oko 670 ubistva a oko 570 me puta ubili:)
da li zna neko kada ce da mi se pojavi prvi rank? sve sto sam dobio je neka bronzana medalja

Ale[x]andar
10.3.2015, 18:51
Druze, moras da igras matchmaking, tj. competetive meceve da bi dobio rank. Dakle, nakon 10 pobeda na matchmakingu, na osnovu tvojih igara (fragovi,asistencije itd.) dobijas rank. A to sto igras (pretpostavljam da igras DM, casual\publlic ili bilo koji drugi mod) nema veze sa rankom. I te medalje sto si dobio, to su medalje za acivmente. Npr. dobijes acivment kad ubijes 100 ljudi sa AK-47 i sl. Mozes na DM da napravis 10000000 ubistava na dan, to ne utice na rank. Dakle, jos jednom, moras da igras competetive meceve da bi dobio rank. I to mozes maksimalno 2 pobede na dan da imas dok ne dobijes rank. Posle, kad dobijes rank, mozes da igras do mile volje.

vojin
10.3.2015, 23:53
andar;1978826']Druze, moras da igras matchmaking, tj. competetive meceve da bi dobio rank. Dakle, nakon 10 pobeda na matchmakingu, na osnovu tvojih igara (fragovi,asistencije itd.) dobijas rank. A to sto igras (pretpostavljam da igras DM, casual\publlic ili bilo koji drugi mod) nema veze sa rankom. I te medalje sto si dobio, to su medalje za acivmente. Npr. dobijes acivment kad ubijes 100 ljudi sa AK-47 i sl. Mozes na DM da napravis 10000000 ubistava na dan, to ne utice na rank. Dakle, jos jednom, moras da igras competetive meceve da bi dobio rank. I to mozes maksimalno 2 pobede na dan da imas dok ne dobijes rank. Posle, kad dobijes rank, mozes da igras do mile volje.

gde mogu da nadjem te competetive meceve ako moze pomoc ili objasnjenje?
ne igram DM ako mozes da mi kazes gde se nalaze ti mecevi i kako su obelezeni

MoNsTeR
11.3.2015, 0:21
gde mogu da nadjem te competetive meceve ako moze pomoc ili objasnjenje?
ne igram DM ako mozes da mi kazes gde se nalaze ti mecevi i kako su obelezeni

Poslednji tab kad udjes na play, izaberes mape koje ti odgovaraju i trazis partiju.Ne znam kako tacno da ti objasnim ali tu gde menjas izmedju casual, deathmatch i poslednji po redu su kompetativni :to_care:

vojin
11.3.2015, 0:24
Poslednji tab kad udjes na play, izaberes mape koje ti odgovaraju i trazis partiju.Ne znam kako tacno da ti objasnim ali tu gde menjas izmedju casual, deathmatch i poslednji po redu su kompetativni :to_care:

moze li neka slika? :aplauz:

MoNsTeR
11.3.2015, 0:42
moze li neka slika? :aplauz:

http://www.mweb.co.za/DesktopModules/DigArticle/MediaHandler.ashx?portalid=20&moduleid=5259&mediaid=22994&width=640&height=480

Roronoa Zoro
11.3.2015, 11:38
čemu tolika obsednutost sa rankovima, to samo kvari zadovoljstvo.

nexexcalibur
11.3.2015, 13:41
čemu tolika obsednutost sa rankovima, to samo kvari zadovoljstvo.

Kakva opsednutnost, bukvalno jedan lik ne moze da nadje takmicarski mod :confused:

Roronoa Zoro
13.3.2015, 15:59
citat sa steam teme:

Cs:go je u raspadu zbog turnira, uvek je takvo stanje kad turnir bude. Previse ljubitelja dropova gleda meceve ...

kako to funkcioniše? samo se gleda bilo koji meč sa turnira pa ako u****e drop i to je to? ili mora nešto da se radi pride (kupuju one nalepnice, glasa itd)

Ale[x]andar
13.3.2015, 16:25
Samo linkujes steam acc sa twitchom i gledas iz igre meceve pa ako te u**nja. :D

Roronoa Zoro
13.3.2015, 17:42
mora twitch dakle, ne može iz igre da se gleda?

pmale
13.3.2015, 18:10
mora twitch dakle, ne može iz igre da se gleda?

Mozes, ali ne radi kako treba zbog velikog pinga, tako da ti je twitch bolja solucija.

Roronoa Zoro
13.3.2015, 19:27
hmm, znači preskočiću kao i svaki put do sada, em što nemam namere da se cimam sa twitch-om, pravim acc pa povezujem bla, bla, em što ne volim da gledam kada drugi igraju (planirao da ostavim samo da radi i budem afk/radim nešto deseto)

Ale[x]andar
13.3.2015, 21:54
Ja obozavam da pratim ove velike turnire, prosto obozavam. Evo, upravo pratim Virtus Pro vs KeyD. :to_care:

MoNsTeR
13.3.2015, 22:20
Svetsko prvenstvo u CS GO odrzace se kod nas u Sava centru pocetkom oktobra :alealeee:Nagradni fond bi trebao biti veci od 100k dolara.Tako barem kazu u E-Fragu :boxing:

Chicharito 14
15.3.2015, 21:53
fnatic uzeo ESL :) Navijao sam za NiP ali 'ebi ga.

flusha cheatz confirmed

Ale[x]andar
16.3.2015, 14:10
A i ja sam navijao za NiP, ali sta ces, bolji je Fnatic. Forest je imao jednu od losijih partija. Da je on igrao malo bolje, onda ko zna sta bi bilo.
Ali dobro, svaka cast Fnaticu, stvarno igraju k'o zmajevi.

vojin
16.3.2015, 18:31
da li se rank obara kada se gube mecevi?

razbijac89
16.3.2015, 18:44
fnatic uzeo ESL :) Navijao sam za NiP ali 'ebi ga.

flusha cheatz confirmed

onaj triple headshot je bio presudan :D

Ale[x]andar
17.3.2015, 1:02
da li se rank obara kada se gube mecevi?

Da, derankujes se kad izgubis odredjen broj meceva za redom.

87Marko
25.3.2015, 15:41
Nek mi se jave igrači iz Niša koji su zainteresovani za klan.
Ili pak ako nekom fali igrač evo tu sam.
Igram aktivno oko 7-8 meseci. I 1.6 dve godine.
Pre toga sam igrao Warcraft 3 i Starcraft.

Ale[x]andar
1.4.2015, 15:29
Novi update.

[OPERATION VANGUARD]

Operation Vanguard has come to a close.
[MAP GROUPS]

Train has been added to the Active Duty map pool.
Nuke has been moved to the Reserve map pool.
[GAMEPLAY]

Smoke grenades are now more reliably kept track of on the client to prevent mismatches between smoke particle visuals and screen overlay visuals.
Fixed players being able to double stack inside a smoke to peek out of the top (and be really hard to see from outside the smoke).
Updated expiration of the smoke screen overlay to match more closely to the visuals of when the third person particles expire and vice versa.
Updated the vertical position slightly of the smoke particles to reduce seeing though edges of the smoke (particularly at the bottom).
Fixed spectator sometimes not getting the smoke overlay for the player they are spectating when that alive player is inside smoke.
Improved spawnpoint selection code to not spawn at occupied spawn points or spawn points of a different team.
Tagging values have been tweaked slightly to increase tagging on higher mobility weapons, and updated values for tagging on multiple hits to make it more effective (Added a guide to explain how tagging works: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=412879303)
Increased price of the M4A1-Silencer from 3100 to 3200 to align the weapon’s price with its utility.
Increased Tec-9’s damage fall-off to reward players that close engagement distance.
Lowered Tec-9’s magazine size to 24 to reward more discriminate firing.
Lowered scoped movement values for AWP and Autosnipers.
The accuracy of the MP9, MP7, and Mac-10 have been improved.
[STATTRAK]

Trade up contracts work on StatTrak weapons.
There is now a StatTrak swap tool available for purchase. It swaps the StatTrak value between two of the same weapon.
[SERVER BROWSER]

Fixed the server browser showing the map workshop path in the “Map” column.
Added a sortable column to the server browser to display whether a server is running a map from the workshop or not.
Added a sortable column to the server broswer that displays icons for popular game mods running on that server.
Server browser will save the layout changes made between game sessions.
Updated the first time server browser pop up message.
[UI]

Fixed scoreboard hiding at match end when you bring up a player’s Steam profile.
Added a game option in team options section to control whether lobbies get created with public access or private requiring invites for friends.
Added Flavor Text to the Bank collection.
[MISC]

Add surround sound support (quad/5.1) on Linux.
Marked nav commands as a cheat to protect against potential server exploits.
Chicken kills are now logged in CS event logs on game servers including attacker and weapon information.
HE grenade detonations are now logged in CS event logs prior to logging player deaths from corresponding HE grenade explosion.
Added sv_reliableavatardata 2 game server setting for LAN tournaments production. In this mode the game server will load player avatars from corresponding csgo/avatars/76512345678-.rgb files (or csgo/avatars/default.rgb if the corresponding SteamID avatar is missing), and avatars will be recorded in GOTV demos. To produce avatars rgb files tournament operators can place 64×64 png player avatars as csgo/avatars/76512345678-.png and run the client-side command cl_avatar_convert_rgb to convert all 64×64 png files into rgb format.
Optimized the process of logging in players to matchmaking backend during game updates.
[MAPS]

Dust2

Opened up skybox around Long A double doors, Catwalk and Short
Improved visibility around blue car in Long A
Fixed render distance on a crate in CT spawn
Mirage

Opened up skybox around back of apartments
Simplified sides of CT sniper window in mid
Raised cover slightly in upper mid
Fixed visibility through a crate in Bombsite A

Overpass

Opened up and simplified Bombsite A
Added back stairs to pit near Bombsite A
Opened up semi-open door in bathrooms, fountain side

Cobblestone

Smoothed out movement in Bombsite B
Removed corner on left side of T tunnel into Bombsite B
Haystack near Long A now requires a jump to get on top

Train (Thanks c0tton and adreN!)

Various optimizations
Removed collision at top of ladders
Pushed Bombsite A further back towards CT side
Added a third train car to A site to reduce amount of long sightlines
Added a peek-position inside T main
Opened up area on the left side of T main exit
Moved dumpsters in Ivy
Raised crane in Bombsite A
Blocked extremely tight angle from lower CT ramp towards T ramp in Bombsite B
Prioritized CT spawn positions

Cache

Fixed an exploit boost at A
Added a decal indicating the boundaries of the A bombsite’s plantzone
Made white tarps on crates more spammable (Thanks Mod645!)
Fixed shadows casting into A main shed from boost spot
Improved readability from middle to A site container
Shorttrain

Added back to map rotation

Znaci neverovatnu glupost su uradili sa ovim apdjetom po mom misljenju. Igranje AWP-om je skroz drugacije. Mnogo se sporije sada kreces sa zumom, glupost nevidjena I ovo povecavanje cene M4A1-S mi je totalno besmisleno... Nadam se da ce se pro igraci najvise pa vratiti na staro (kao u apdejtu od pre nekoliko meseci kad su zeznuli scope). Ne znam, izuzetna glupost diranje snajpera i povecavanja cene emare sa prigusivacem...

MoNsTeR
1.4.2015, 18:50
andar;1983967']Novi update.

Znaci neverovatnu glupost su uradili sa ovim apdjetom po mom misljenju. Igranje AWP-om je skroz drugacije. Mnogo se sporije sada kreces sa zumom, glupost nevidjena I ovo povecavanje cene M4A1-S mi je totalno besmisleno... Nadam se da ce se pro igraci najvise pa vratiti na staro (kao u apdejtu od pre nekoliko meseci kad su zeznuli scope). Ne znam, izuzetna glupost diranje snajpera i povecavanja cene emare sa prigusivacem...

Ma to sa awpom i nije tolki problem kolko ova varirajuca cena emke...Kako je krenulo na kraju ce awp da kosta ko i m4a1s :to_care:

pmale
2.4.2015, 9:23
Ma to sa awpom i nije tolki problem kolko ova varirajuca cena emke...Kako je krenulo na kraju ce awp da kosta ko i m4a1s :to_care:

Moraju, jednostavno je OP u odnosu na m4a4.

MoNsTeR
2.4.2015, 10:00
Moraju, jednostavno je OP u odnosu na m4a4.

How about remake m4a4? Mislim mnogo sporo puca m4a4 i to joj je glavna mana...

Al3k5an9ar
4.4.2015, 0:49
How about remake m4a4? Mislim mnogo sporo puca m4a4 i to joj je glavna mana...
Koliko ja znam ima isti rate of fire samo je spread drugaciji prilikom spraya i zato profesionalci favorizuju(naravno i to sto ti treba malo vise vremena da odredis odakle puca nego sa m4a4 sto nekad pravi razliku izmedju 1 ili 2 killa)

MoNsTeR
4.4.2015, 0:59
Tako je samo na papiru...Ali u pravu si za recoil,rasipa mnogo vise...Dosta ljudi ce sad krenuti odnosno krenulo je da koristi m4a4 zbog odnosa cene i metaka...

nexexcalibur
7.4.2015, 16:37
Ping mi je od pre mesec dana drasticno skocio, rekao bih za 50% i u vecini partija me baca sa rusima. Kapiram da sam prebacen na ruske servere, ako je to uopste moguce. Ne mogu da se setim zadnjeg puta kad je neko pricao na engleskom u mom timu. Izgleda sam se urek'o u temi za brzinu interneta, hvalio sam se kako mi je uvek najmanji ping, oko 20 (30 preko graph-a), a sad oko 50 (60 graph). Inace sam na telekomu. Pa sad da li je do njih i da li je jos neko primetio slicno kod sebe ili je valve shebao servere?

Ale[x]andar
7.4.2015, 17:19
Kod mene je ista situacija od pre mozda 15ak dana. Najnizi ping sto mi nadje bude 55. Obicno se vrti od 65 do 85. Na telekomu sam isto kao i ti. E sad, imam nekolicinu internet prijatelja na stimu koji se takodje zale na isti problem sa pingom, a pritom nisu na telekomu. Iritirajuce je poprilicno. Bas se oseti razlika u rafalanju i kretnji sa vecim pingom. Secam se ranije da mi je nalazilo i po 15-25 ping, bilo milina igrati...

nexexcalibur
7.4.2015, 17:34
andar;1985569']Kod mene je ista situacija od pre mozda 15ak dana. Najnizi ping sto mi nadje bude 55. Obicno se vrti od 65 do 85. Na telekomu sam isto kao i ti. E sad, imam nekolicinu internet prijatelja na stimu koji se takodje zale na isti problem sa pingom, a pritom nisu na telekomu. Iritirajuce je poprilicno. Bas se oseti razlika u rafalanju i kretnji sa vecim pingom. Secam se ranije da mi je nalazilo i po 15-25 ping, bilo milina igrati...

Upravo to, ne mogu da se sastavim, kao da igram neku drugu igru ili da tek ucim recoil paterne. Dobro je sto nisam jedini onda, lose sto se ne nazire uzrok i resenje problema...

pmale
7.4.2015, 18:24
Upravo to, ne mogu da se sastavim, kao da igram neku drugu igru ili da tek ucim recoil paterne. Dobro je sto nisam jedini onda, lose sto se ne nazire uzrok i resenje problema...

Probaj ovo :
Navigate to options, game settings and move the max acceptable ping slider to anything below 100
Open up your CS:GO console and type mm_dedicated_search_maxping 99
(The maximum acceptable ping should remain below 100 to avoid ending up on an international server, but anything you prefer may be entered)
Stavi 50

MoNsTeR
7.4.2015, 19:49
Ako ni to ne pomaze idi desni klik na cs u library i nadji verify game cache.Meni se dosta puta desavalo da laguje i popravi se posle ovoga...

NjegovaWisost
11.4.2015, 23:20
Hoće li mi ko pojasniti šta oko ovih dropova, paketa i sl? Da l da kupujem prave ključeve, ili da štedim ove sanduke ili poklanjam ili šta? I kakva je ovo trade contract stvar, tj item? 10 slabih za jaču stvar??

MoNsTeR
12.4.2015, 10:22
Hoće li mi ko pojasniti šta oko ovih dropova, paketa i sl? Da l da kupujem prave ključeve, ili da štedim ove sanduke ili poklanjam ili šta? I kakva je ovo trade contract stvar, tj item? 10 slabih za jaču stvar??

Ako si ekstremno srecan onda ti se isplati da otvaras kutije, da dobijes nesto skuplje od kljuca a mozda cak i noz koji je zlatni item. Ako ipak nemas para za bacanje onda kao i vecina nas prodajes kutije na steam marketu ili trejdas za skinove na csgolounge. Vredne kutije su ti sad chroma i bravo, ovo ostalo se ne isplati prodavati, bolje cuvaj pa kad prestane da dropa, narasce cena.Trade contract radi po principu uzmes deset neke boje i dobijes jedan item sledece boje, ako su iz iste kutije onda neki od itema iz te kutije sledece boje.Trade contract radis samo na trash skinovima, bar ja, inace se ne isplati, ali takodje opet zavisi od srece :D

pmale
12.4.2015, 15:49
Ako si ekstremno srecan onda ti se isplati da otvaras kutije, da dobijes nesto skuplje od kljuca a mozda cak i noz koji je zlatni item. Ako ipak nemas para za bacanje onda kao i vecina nas prodajes kutije na steam marketu ili trejdas za skinove na csgolounge. Vredne kutije su ti sad chroma i bravo, ovo ostalo se ne isplati prodavati, bolje cuvaj pa kad prestane da dropa, narasce cena.Trade contract radi po principu uzmes deset neke boje i dobijes jedan item sledece boje, ako su iz iste kutije onda neki od itema iz te kutije sledece boje.Trade contract radis samo na trash skinovima, bar ja, inace se ne isplati, ali takodje opet zavisi od srece :D

a sreca prati hrabre :D

Ale[x]andar
12.4.2015, 21:27
Kako mene ne prati nikako. Ima godina i 4-5 meseci od kako igram ovu igru i za to vreme sam otvorio 70ak kutija i dobio nista. Znam da je to i nije neka velika brojka, ali opet, nije ni mala. Imam drugara koji je kupio 5 kljuceva i otvorio 5 kutija. Na trecoj je dobio noz od 310-320 evra. Baterfly Fade Factory New.
Najskulje sto sam dobio bio je item od oko 5 e i to je to. Tokom otvaranja tih kutija, mozda sam 2 puta (i to mozda, samo za jednom sam siguran) video item crvene boje da je proleteo. Uglavom su to neki MAG 7 i UMP gluposti...

nexexcalibur
12.4.2015, 21:52
Probaj ovo :
Navigate to options, game settings and move the max acceptable ping slider to anything below 100
Open up your CS:GO console and type mm_dedicated_search_maxping 99
(The maximum acceptable ping should remain below 100 to avoid ending up on an international server, but anything you prefer may be entered)
Stavi 50

Nije mi ovo pomoglo, cak mi visi ping bio, na oko 80-90 :eek:

NjegovaWisost
13.4.2015, 0:17
Сад сте ме још више збунили... Нож од 320 евра?

Al3k5an9ar
13.4.2015, 0:25
Da da, ima i onih koji mnogo vise vrede al sansa da padnu je jako jako mala, ljudi se loze, klasicno bacanje para. Moj drugar je potrosio oko 1200e na kutije i dobio je 3 noza vratilo mu se oko 500e vrednosti i on je jedan od srecnijih, drugi je otvorio 150 kutija za redom i najbolji drop m4 od 20e, tako da nemoj se zaletati.

nexexcalibur
13.4.2015, 0:51

Kucaj na yt cs go knife drop reaction...

NjegovaWisost
13.4.2015, 1:08
:D :D :D Ma ne bih ni jednu jedinu otvorio... A neko reče da će im cijena porasti... Znači prestaće dropovi jednog dana? Drugo, kakav je taj keš što dobijam za prodaju, in game ili pravi? Dalje, ako prodam recimo 18 kutija, mogu li tim parama da kupim kljud da otvorim jednu? :D Čuj za nož 500 evra, pa za pravi bih razmislio da dam toliko xD

Ako kad dobijem taj nož, da li se benduje ako se koristi, ili može i korišćen da se proda? (ovo je u WoWu važilo...)

Neke stvari je samo moguće preko sanduka dobiti, right?

nexexcalibur
13.4.2015, 1:43
:D :D :D Ma ne bih ni jednu jedinu otvorio... A neko reče da će im cijena porasti... Znači prestaće dropovi jednog dana? Drugo, kakav je taj keš što dobijam za prodaju, in game ili pravi? Dalje, ako prodam recimo 18 kutija, mogu li tim parama da kupim kljud da otvorim jednu? :D Čuj za nož 500 evra, pa za pravi bih razmislio da dam toliko xD

Ako kad dobijem taj nož, da li se benduje ako se koristi, ili može i korišćen da se proda? (ovo je u WoWu važilo...)

Neke stvari je samo moguće preko sanduka dobiti, right?

Koliko sam primetio obicni dropovi dok igras su common i ponekad plavi. Ostalo sve iz kutija dobijas. Noz od 300 evra ce da kupi neko ko je toliko novac napravio prodavajuci iteme, ne verujem da ce neko s namerom da uplati 300 evra da bi kupio virtuelni item, mada ima nas raznih. Ne znam kako "izvlace" taj novac kasnije, verovatno kupovinom igara sa walleta pa preprodajom za paypal novac.

Inace ima 5-6 stanja itema, pocinje od factory new i ide do well worn i to se ne menja...

NjegovaWisost
13.4.2015, 2:12
Znači te pare ne mogu da se iskoriste van CS GO igre? :D Ako je ovaj narod normalan, glavu dajem...

Ale[x]andar
13.4.2015, 2:17
Ma gde ne moze covece. :D Ljudi kupuju kljuceve za pravi kes. Npr. uk**a te noz od 300e, ti ga trejdas za oredjenu kolicinu kljuceva (lupam 100 kljuceva) i ljudi su spremni da daju poravi novac za te kljuceve. Ne znam, cena jednog kljuca preko csgo-a je 2,30e, a ljudi prodaju na kupujem-prodajem za 170-180-190 dinara. I da, koliko god smesno izgledalo ljudi kupuju. Imam jednog internet prijatelja sa kojim povremeno igram koji je kupio auto od prodaje kljuceva i ajtema. Imas taj CSGO lounge sajt koji sluzi za trejdovanje i kladjenje. Dakle, ljudi se klade na pro meceve i ako imaju srece, dobiju skinove. I ko ima volje na primer da se cima, uvek gledas da trejdas nesto da budes u plusu. Ne znam, imas awp koji vredi toliko i toliko, lupam 10 kljuceva, ti trazi 11 npr. I koliko god bizarno i smesno izgledalo ljudi rade to. Dakle, samo treba puno strpljenja i malo srece. Samo, zamorno je to mnogo, jer ako hoces da to radis nemas bas vremena da igras. Jer ti non-stop stizu trejd oferi bla bla bla. A ja previse gotivim ovu igru da bih se zamarao sa tim. :D

Al3k5an9ar
13.4.2015, 14:10
andar;1987082']Ma gde ne moze covece. :D Ljudi kupuju kljuceve za pravi kes. Npr. uk**a te noz od 300e, ti ga trejdas za oredjenu kolicinu kljuceva (lupam 100 kljuceva) i ljudi su spremni da daju poravi novac za te kljuceve. Ne znam, cena jednog kljuca preko csgo-a je 2,30e, a ljudi prodaju na kupujem-prodajem za 170-180-190 dinara. I da, koliko god smesno izgledalo ljudi kupuju. Imam jednog internet prijatelja sa kojim povremeno igram koji je kupio auto od prodaje kljuceva i ajtema. Imas taj CSGO lounge sajt koji sluzi za trejdovanje i kladjenje. Dakle, ljudi se klade na pro meceve i ako imaju srece, dobiju skinove. I ko ima volje na primer da se cima, uvek gledas da trejdas nesto da budes u plusu. Ne znam, imas awp koji vredi toliko i toliko, lupam 10 kljuceva, ti trazi 11 npr. I koliko god bizarno i smesno izgledalo ljudi rade to. Dakle, samo treba puno strpljenja i malo srece. Samo, zamorno je to mnogo, jer ako hoces da to radis nemas bas vremena da igras. Jer ti non-stop stizu trejd oferi bla bla bla. A ja previse gotivim ovu igru da bih se zamarao sa tim. :D
Da da, drugar je napravio od 1 kljuca oko 300 i nesto za par meseci vremena ali nista drugo nije radio samo je visio po lounge.
Kladjenje je ok ali samo ako pratis dosta i ako si spreman da izgubis iteme, ako nisi onda nemoj bolje, ja sam sebi kupio dosta stvari od itema sa kladjenja(toliko da ne znam kad sam pare uplacivao na steam da kupim igru a svaku sam kupio koja mi je trebala) al' evo sad npr nemam nista skoro, pa moram opet ispocetka :)

Ale[x]andar
17.4.2015, 0:56
Cisto da javim, danas mi je prvi put posle 25-30 dana bio ping 35. Nalazilo mi je DM servere sa 30-40 pingom. Ogromna razlika u pucanju se oseti. Mnogo je lakse pucati sa tim pingom nego sa mrtvim 70-80. Nadajmo se da ce tako ostati :x

Roronoa Zoro
17.4.2015, 10:54
videli su da se previše keša mlati od prodaja kutija kada prođe op, a oni obustave drop, pa su od phoenix-a rešili da ostave drop, osim ovih summer/winter kutija.

Ecco2k
20.4.2015, 19:02
Sto se tice kladjenja na longue bolje izbegavajte, velika je navlakusa :D
ja sam izgubio sigurno do sad 100+ skinova :D

wolf88
20.4.2015, 20:55
Sto se tice kladjenja bolje izbegavajte, velika je navlakusa :D
fix'd :D

MoNsTeR
20.4.2015, 22:46
Za kladjenje je najbolje ulagati skinove koji su ti visak pa i ako puknes, preziveces :D Mada sam se ja kladio 8 puta a 7 dobio(jeste da je mali dobitak ali opet kolko ulozis ;)) Oslobodis se trash skinova ako nista drugo :to_care:

Ecco2k
21.4.2015, 0:41
Za kladjenje je najbolje ulagati skinove koji su ti visak pa i ako puknes, preziveces :D Mada sam se ja kladio 8 puta a 7 dobio(jeste da je mali dobitak ali opet kolko ulozis ;)) Oslobodis se trash skinova ako nista drugo :to_care:

Ali zato ja kao idiot stavim 20e i puknem :kreza:

Stef
26.4.2015, 1:11
Ali zato ja kao idiot stavim 20e i puknem :kreza:

Stavim danas 30e na NIP ljudi ne mogu da pobede a vode 13-5 na T side d2. Strava i uzas

Ecco2k
26.4.2015, 18:58
Usao sinoc u MGE i ocekivao sam da ce mi dolaziti mnogo bolji igraci u timu nego ranije, kad ono sve veci i veci retardi :kreza:

vojin
30.4.2015, 17:56
moze neko da mi objasni kako se kladi?

Nikola16789
30.4.2015, 21:41
Jel postoji lampa u ovoj igri? Cemu zapravo sluzi komanda F?

EDIT: Dodatno pitanje, pojavio se u inventaru neki sanduk sa sarenim puskama i trazi da kupim kljuc za 3 evra. Sta s tim da radim posto pare ne dam.

MoNsTeR
1.5.2015, 0:35
Jel postoji lampa u ovoj igri? Cemu zapravo sluzi komanda F?

EDIT: Dodatno pitanje, pojavio se u inventaru neki sanduk sa sarenim puskama i trazi da kupim kljuc za 3 evra. Sta s tim da radim posto pare ne dam.

Lampa ne postoji.F sluzi da bi pogledao weapon(skin), a te kutije prodaj na marketu ili ako je cena premala, cuvaj da se nakupe pa kad skoci, menjaj za neke skinove ili sta vec.

Kladjenje za skinove se odvija na csgolounge sajtu, pogledaj tamo, skapiraces :) Takodje tamo mozes da trejdas skinove ali pazite na skamere!

Nikola16789
1.5.2015, 0:39
Ne zanimaju mene sarene puske, nemam 5 godina. Nek stoji, pa mozda posluzi nekad necemu. Hvala na odgovoru. :)

NjegovaWisost
1.5.2015, 19:18
Ja i buraz imamo na racunu 1.7e od prodaje itema. Još 50 puta toliko da nakupimo na marketu i kupujemo GTA V xD

Nikola16789
2.5.2015, 0:07
Zar je moguce da na medium podesavanjima fps nece iznad 70-80, a kad padne flash ili smoke, ode na ispod 30?

NjegovaWisost
2.5.2015, 1:59
Zar je moguce da na medijum podesavanjima fps nece iznad 70-80, a kad padne flash ili smoke, ode na ispod 30?

Zahtjevna je igra dosta.... TO sa dimom mi se ne dešava.

Ale[x]andar
2.5.2015, 7:14
Meni je sve to podeseno na low, osim model/texture detail. To mi je na medium Jede FPS, a i koji vrag mi treba da se puska i detalji oko mene presijavaju, i onako ne mogu da vidim protivinik kako treba. Kontam da bi dobio 40ak fps kad bi smanjio podesavanja...

Nikola16789
2.5.2015, 17:00
Neverovatno mi je da portovane mape iz css koje rade na 300fps, potpuno identicne po teksturama i detaljima, u csgo rade na 70fps.

Isto i za flash, 10 godina je sasvim lepo radio u svim cs izdanjima, a u csgo svuce fps na 20, a u sustini, isti beli ekran kao i uvek.

Soho
2.5.2015, 18:22
Ja sam sve na low osim shader opcija. Tu je max. Zbog izgleda skinova. Ali imam sasvim dovoljno fps da igram bez problema.

pmale
3.5.2015, 13:34
Pogledajte : http://steamcommunity.com//sharedfiles/filedetails/?id=225142771

Kod mene pomoglo dosta, pogotovo kod naglih padova FPS. Modeli pusaka dosta losije izgledaju, ali meni to ne smeta, bitan mi je FPS.......

markowe
12.5.2015, 12:03
Evo, čisto još jedan utisak - konačno sam prešao na CS:GO pre mesec-dva, nakon što već 10ak godina igram CS1.5 pa posle naravno CS1.6. Mogu vam reći da mi je naglo opalo interesovanje za CS1.6 sada kada sam prešao. Iako volim nekad da svratim na domaće 1.6 servere i malo se zezam sa "našima" ili da napravim onlajn ili LAN partiju sa društvom, jednostavno 1.6 sada izgleda prilično smešno pored CS:GO, iako CS:GO nije sad ne znam šta sa tehničke strane. To više govori o tome koliko je mator 1.6, ja mislim :).

Prosto, cela postavka CS:GO je mnogo zabavnija, naročito Competitive mod gde moraš ozbiljno, taktički i timski da pristupiš meču, uz obaveznu upotrebu mikrofona. E sad, tu je šteta što ostali igrači često to tako ne shvataju pa kompetitivni meč nekad liči na igru sa botovima - drugi igrači potpuno ignorišu upustva/dogovore, samo trčkaraju negde na svoju ruku, a da ne spominjem sada gomilu Rusa i Turaka koji tu non-stop nešto trabunjaju. Tako da i posle jedno 7-8 mečeva još uvek tavorim sa 3 pobede, pa neću skoro dobiti čuveni renk (naravno, nisam ni ne znam kakav igrač, a ne mogu ni baš često da igram).

Ali čak i bez obzira na sve ovo, CS:GO je izuzetno zarazna i zabavna igra, mislim da su uboli u centar i da je to dostojan naslednik CSu (konačno) - a što se tiče nekih drastičnih izmena, što bi menjali dobitnu formulu koja se igra do besvesti već 10 godina i više?

NjegovaWisost
14.5.2015, 1:24
Samo igraj najbolje sto mozes i za sebe - za ranking si bitan samo ti, a najvise MVPovi isobijene pojesinacne partije. Ikada dodjes docolda I, vec sve krece mnogo ozbiljnije, retko da ima zaebancije...
Ne bih mogao 1.6 igrati posle ovoga nikako :) Jedino mislim da su neke staze losije (tipa Astek mi je odvratan, ne znam iz kog razloga)

Al3k5an9ar
14.5.2015, 16:18
Ozbiljniju timsku igru ne ocekuj pre DMG ili Legendary Eagle ranka a cak i tu ti dolaze ljudi koji ne kapiraju igru uopste, ja sam supreme idem ka global elite i cak mi se i tu desi da udju ljudi koji veze nemaju tako da uglavnom igram sa prijateljima.

nexexcalibur
15.5.2015, 12:52
Na pocetku sam kalibrisan u silver II grupi, nakon otprilike 100 pobeda sam na gold III i totalno su drugaciji mecevi. Naravno u goldu je mnogo interesantnije, ali i dalje se javi poneki kviter, verovatno vuku to ponasanje iz silver vremena :D

havijer
20.5.2015, 15:12
Da li postoji neka grupa preko koje mogu da vidim ko je sve trenutno online iz Srbije da bih ga pozvao da igra sa mnom?

nexexcalibur
20.5.2015, 17:55
x1s2IVGkw5U

nevidjena istina :alealeee: :D

NjegovaWisost
21.5.2015, 22:50
Ali kad kaže igra, gdje trčite brže sa nožem u rukama xD xD

Rkoma
22.5.2015, 16:31
Ljudi, zeleo bih da kupim igru pa sam uzeo malo po netu da je proverim.
Video sam da postoji 5 osnovnih game modova. A video sam i da ima dosta nekih modova koji su napravili igraci? Da li ja sa originalom mogu da igram te modove?

3LANCER
22.5.2015, 20:38
Naravno da mozes, imas i Steam workshop odakle mozes da skidas nove mape :)
Jedino sto preko Play now tome ne pristupas (play now su oficijelni modovi i mape na Valve dedicated serverima), ima opcija community servers sto je stari server sistem kao u CS:S i 1.6.

nexexcalibur
3.6.2015, 1:03
Na gold 4 mi se konstantno ovo desava, dakle vodimo u rundama, najekstremniji primer je 9 1 i na kraju puknemo 9 15. Kako razbiti tu kolotecinu, dajte neki savet vi bolji igraci, kako motivisati lude poljake i ruse :D Evo sad sam odigrao early game zivota 27 fragova i vodimo 9 6. Na kraju 9 15 i ja 34 fraga. Koliko mi se ovo cesto desava, opominjem likove da ne pisu gg kad vodimo 6 0 npr, jer znam da se vrlo lako desi da tim padne i da izgubimo. U silveru su retki bili takvi preokreti...

Al3k5an9ar
7.6.2015, 0:58
Pa svasta moze biti, mozda previse rushujete, opustite se kad vodite ne obracate paznju na njihove rotacije i slicno. Zavisi i od strane na kojoj igras da li tebi ili tvom timu vise odgovara CT ili T, zavisi i od mape naravno(saveta za dust2 nemam jer ne igram nikad tu mapu sem na deathmatchu). Smokeovi su obavezni kad se cuva sajt ili kad idete da uzmete, nije lose da pogledas klipove na youtube od lika zove se Adren(kucas samo adren csgo) prilicno dobro objasnjava smokeove i popflasheve na skoro svim mapama.

Moras nam dati malo vise detalja sta tacno ne valja i sta te muci pa mozda mogu da ti pomognem :)

Stef
7.6.2015, 13:35
Jel moze neko da mi objasni zasto timovi uvek biraju ct side u ovim pro mecevima? Uvek razmisljam da mi je nekako lakse da pocnem na T side i ako zas*rem imam sansu da ispravim na ct jer su skoro sve mape ako ne i sve ct sided

PeTkO
7.6.2015, 14:51
Moja logika:

1. Mnogo je lakse da se branis nego da napadas
2. Bolje je da imas pozitivan rezultat nego da imas potencijalno negativan pa da ga juris
3. Mnogo je veliki psiholoski uticaj kada gubis pa moras da juris rezultat nego kada vodis pa cuvas taj rezultat

Al3k5an9ar
7.6.2015, 16:56
Zavisi od mape, neka mapa favorizuje CT neka T stranu mada vise mapa naravno favorizuje CT pa samim tim i biraju tu stranu.

Stef
7.6.2015, 23:27
Jel ima neko da je oko mg ranka zainteresovan za 5. mesto u timu ?

Ecco2k
10.6.2015, 15:52
Usao sam pre 3-4 dana u LE i mogu samo da kazem za taj rank da je prepun bustovane decurlije.

Ale[x]andar
11.6.2015, 5:33
Nov update. Solidan update posle nekog vremena.

OVERWATCH OUT OF BETA
Added an XP reward for accurate Overwatch verdicts. The reward is proportional to the investigator’s Overwatch Score, is delivered after a sufficient number of accurate cases have been resolved, and can be collected by completing matches on official servers.
Added a message to users when they have reported a user that was banned by VAC or Overwatch.
Added a message to users when they have lost XP, competitive wins, Profile Rank, and Skill Group due to partying with a cheater.
Updated the Overwatch F.A.Q.: http://blog.counter-strike.net/index.php/overwatch/

SOUND

Weapon fire sounds no longer prevented from playing due to the Potentially Audible Set.
Fixed bug where dormant players could emit bullet impact sounds.
New ladder footstep sounds.
Inspecting a weapon from loadout screen now plays cage opening sound.
Adjusted weapon fire sound falloff to be more noticeable at near range distances.

UI

Added Leadership, Teaching, and Friendliness commendations to the scoreboard. The team member with the best score in each category will display the relevant icon.
CS:GO Profile Ranks now display like Skill Groups in the scoreboard: always for friends and party members, and at the end of the match for everyone else.

MISC

Doubled GOTV broadcasting and recording snapshot rate ( to 32 ) on official servers.
Fixed a bug that allowed players to commend themselves and removed all such commendations.
Update rates enforced for players can now be configured higher than GOTV master tv_snapshotrate.
Tickrates for players on official servers are now enforced to match server tickrate.
Players must now be at least Rank 3 to play Competitive Matchmaking.

Stef
12.6.2015, 15:36
Koji je ovo Bog :D

https://www.youtube.com/watch?v=Lg6w8HegGm4

pmale
12.6.2015, 19:36
Koji je ovo Bog :D

https://www.youtube.com/watch?v=Lg6w8HegGm4

On je tu najmanje kriv, njegov team je u ovoj situaciji zestoko zakazao! Vole ljudi igrati CS:GO, ali nikako da shvate kako je to bez mikrofona nemoguce!

Clint Westwood
22.6.2015, 18:19
Za sve vlasnike/poznavaoce Steelseries Rival miša, jedno pitanje ....

Šta je bolje?

-Naštelovati CPI na samom mišu na nešto tipa 1150 (recimo, hajde da to uzmemo kao neku vrednost koja bi verovatno bila prihvatljiva većini ljudi koja igra CS GO) i staviti sensitivity u samoj igri na 1, ili ....

-Podesiti CPI na mišu na nešto uobičajeno, tipa 400/800 i staviti sensitivity na ~2.88/1.44.

Meni ovo prvo deluje kao vrlo primamljiva ideja, zato što bi u tom slučaju neko stalno koristio istu osetljivost i praktično vežbao muscle-memory pri svakom pokretu miša.

Problem je samo u tome što je pitanje da li Rival ima neku native/optimalnu CPI vrednost (kao što je 800 za Logitech G400 ili 1800 za Deathadder), ili stvarno može da se stavi bilo šta, kao što proizvođač implicira (ja bih rekao da verovatno nešto tipa 5500 nije isto što i nešto iz raspona 400-2000, ali nigde se ništa posebno ne spominje). Ako ima, onda to treba koristiti za optimalne rezultate, a ako nema onda super, onda nema dileme .....

Ale[x]andar
22.6.2015, 21:35
Ja mislim da ti je svejedno sta ces da uradis.
Ako ti odgovara taj DPI od 1150 pri radu u windowsu onda ostavi tako, a smanjis sensitivity u igri na 1.
Isti trip ce ti biti u igri sa 800 DPI i sensom 1.4
Ja koristim SteelSeries Kana V2 i igram na 800 DPI, 1000Hz, i 1.2 sensitivity u igri. Ostavio sam 800 DPI jer mi odgovara pri radu u windowsu i to je to.
E sad, dosta ljudi koristi 500Hz jer, koliko sam ja upucen, navodno stabilno je uvek. Kad se stavi na 1000, navodno bude varijacija, ne bude polling rate uvek stabilan. Ja licno imam neki trip da mi je preciznije kad igram sa 1000 i to je to, ostavio sam tako.
Uglavnom, sve u svemu, mislim da je svejedno sta ces da uradis. :D

icemama
22.6.2015, 21:43
Ako mu ne odgovara u windowsu, moze da podesi slajdere, a u igri da ukljuci raw input, i u cs-u ce mu biti sens kao da ima 6/11 sto je default.

Clint Westwood
24.6.2015, 7:53
andar;2005292'].... Ako ti odgovara taj DPI od 1150 pri radu u windowsu ....
Zapravo je 1350. :D Naveo sam 1150, zato što je to ono što bi drugima verovatno više odgovaralo i što deluje normalnije. Jeste malo previše u nekom uobičajenom smislu (1350), ali to je za moj ukus neki najsrećniji kompromis između okretljivosti i preciznosti (meni je i 1050 super, ali se osećam da sam okretljiv kao teretni brod).

andar;2005292'].... Uglavnom, sve u svemu, mislim da je svejedno sta ces da uradis. :D
Ja se nadam. :)

Meni deluje da miš radi baš dobro na 1350 CPI (i na 900, 1050, 1150, 1300, 1450, što su takođe neke vrednosti koje sam isprobao), ali bih ipak voleo da saznam da li misteriozni 3310 senzor ima native vrednost ili su stvarno sve vrednosti native vrednosti za njega (onako kako proizviođač kaže).

el_corona
24.6.2015, 9:16
U teoriji ako ti je potrebna veca brzina kursora uvek je bolje staviti veci DPI nego veci sens zato sto hardver na misu odradjuje preciznije nego sam software a posto su u pitanju delici sekunde i CS ne znam koliko ti je to bitno. Ja uvek drzim sens na 1 i podesavam osetljivost na misu.

Ecco2k
2.7.2015, 17:57
Amerikanci poceli da dominiraju na ESL :D

Ale[x]andar
2.7.2015, 19:00
Ponelo ih malo. Evo upravo VP pobedi C9. Neo pomalo podsetio zasto je bio isus bog u 1.6 :D

pmale
2.7.2015, 19:41
Amerikanci poceli da dominiraju na ESL :D

1 meč uvek blistaju a onda ostale izgube velikom razlikom.

lobanja
19.7.2015, 0:56
Party Member Banned:
One or more members of your recent competitive parties were convinced of cheating and permanently banned from CS:GO servers. All their associates, including you have been penalized. Your CS:GO Profile rank, competitive wins and skill group were adjusted.

ulogovah se i dobi ovu poruku,pojma nemam ko je varao,igram sa random likovima,sta ovo znaci u prevodu? Kome da se zalim za ove penale sad ?

Ale[x]andar
19.7.2015, 0:59
Neko sa kim si bio u lobiju je VAC banovan. Sto znaci da je koristio nekakvu vrstu cita (WH, Aimbot itd.). E, kad si u lobiju sa osobom za koju se kasnije ispostavi da je citer, tebi se te pobede i ti mecevi odigrani brisu. Dakle, ako si se dobio visi rank, derankovaces se jer si bio u lobijui sa citerom. Otprilike tako. Tako da nema kome da se zalis. :D

NjegovaWisost
29.7.2015, 23:07
Ne sviđa mi se ovo max 1 skin drop nedeljno. Više sam ranije zarađivao.

Elem master guardian elite danas (2 ukrštene puške) :D Koji ste rank?

Ale[x]andar
29.7.2015, 23:21
Ja nisam dobio drop skuplji od 0.04 sigurno 2 meseca :mad:

Global/Supreme, vrti se tako u nedogled. :D

Ecco2k
31.7.2015, 15:20
Napokon sam usao u LEM :kreza:

Roronoa Zoro
10.9.2015, 12:39
imam desetak kutija pa bi ih trampio za one najgrđe skinove, pa ko hoće neka me doda:

http://steamcommunity.com/id/Saeba_Ryo/

Al3k5an9ar
10.9.2015, 14:09
imam desetak kutija pa bi ih trampio za one najgrđe skinove, pa ko hoće neka me doda:

http://steamcommunity.com/id/Saeba_Ryo/
Volis da se kladis, a? :D

Roronoa Zoro
10.9.2015, 14:12
Volis da se kladis, a? :D

da, ali nzm kako to ni funkcioniše sa skinovima. ovako samo mi stoje kutije badava pošto neću da ih otvaram

JzmA
16.9.2015, 16:42
http://www.kitguru.net/gaming/matthew-wilson/valve-has-finally-updated-the-hitboxes-in-csgo/

Op, op, popraviše ono najgore.