Promo
Proslavite DAN PROGRAMERA tako što ćete postati jedan od njih uz popust od preko 850 € na ITAcademy
Svet KOMPJUTERA
12. septembar 2023.

Ako niste znali, 256. po redu dan u godini je veoma poseban – to je dan koji programeri širom sveta ponosno slave kao Dan programera.


Ove godine razlog za slavlje imaju i svi oni koji tek planiraju da zakorače u uzbudljivi svet programiranja. Na ITAcademy Dan programera obeležava se sve do 15. septembra, što vam omogućava da uz popust od preko 850 € i vi postanete jedan od najplaćenijih stručnjaka današnjice.


Dan programera obeležava se 256. dana u godini jer broj 256 (dva na osmi – 28) označava ukupan broj vrednosti koje se mogu predstaviti osmobitnim bajtovima – broj koji je veoma dobro poznat svim programerima.


Ako želite i vi da saznate zašto je ovaj broj veoma važan, ako želite odličnu zaradu, mogućnost da u svakom trenutku pronađete posao, da radite od kuće ili uživate u brojnim drugim beneficijama kao i programeri – pridružite im se putem ovog linka.


Postanite programer za manje od 12 meseci


Zahvaljujući programerima, sve je na samo nekoliko klikova od nas – aplikacije poput Instagrama, YouTubea, WhatsAppa, Gmaila i TikToka odavno su postale neizostavan deo naših života, njihovi programi pojednostavili su našu svakodnevicu, a igrice postale najpopularnija zabava.


Uz to, najsavremenije tehnologije iz dana u dan sve više napreduju, tako da je i potražnja za onima koji su spremni da usvoje inovativne veštine sve veća. One koji na vreme počnu sa usvajanjem novih znanja sasvim sigurno očekuje svetla budućnost!


Ukoliko i vi razmišljate o karijeri u IT industriji, dobra vest je ta da potrebna znanja možete usvojiti za nešto manje od 12 meseci uz savremeno školovanje kakvo je ono na ITAcademy. U tom periodu steći ćete sve neophodne praktične veštine uz koje ćete i vi moći da zakoračite u uzbudljivi svet programiranja.


Zahvaljujući AI tehnologijama, otvaraju se brojna nova radna mesta za novu generaciju programera


Intenzivan nastanak novih tehnologija, čiji smo svedoci, direktno utiče na napredak IT industrije i stvaranje novih poslova i pozicija u njoj, što je i više nego dobro i za one koji su već izgradili svoju IT karijeru, ali i za one koji tek planiraju da započnu svoju karijeru u ovom sektoru.


Sve više slušamo o prodoru veštačke inteligencije i moćnih AI alata kao što su ChatGPT i Midjourney, koji u svakodnevnom životu predstavljaju snažan impuls za razvoj IT oblasti. Pored toga što će ovo automatizovati neke poslove, očekuje se da dođe i do nastanka mnogih novih radnih mesta za novu generaciju programera. To su prepoznali i na ITAcademy, pa je na ovoj ustanovi pokrenut i novi AI & Python Development Program, smer za veštačku inteligenciju, mašinsko učenje i programski jezik Python, koji se najviše koristi za razvoj AI alata.


Osim toga, visoke zarade, lak i brz pronalazak posla, mogućnost rada od kuće, kao i brojne druge beneficije koje programeri imaju, glavni su razlozi zbog kojih će programiranje ostati jedno od najpopularnijih zanimanja u budućnosti.
Izaberite oblast koja vas najviše zanima, kao i to da li želite da nastavu pohađate u učionicama ili od kuće


Na ITAcademy možete izabrati neki od 12 programerskih smerova: AI & Python Development, Software Testing and QA, Frontend JavaScript Development, PHP Web Development, Java Development, Software Development, Software Engineering, Microsoft Development, Microsoft Web Apps Development, Microsoft Desktop Apps Development, Android Mobile Development i Microsoft Mobile Apps Development.


Na svim ovim programima možete se opredeliti za nastavu u najsavremenijim učionicama ili za onlajn-školovanje uz razvijenu platformu za učenje na daljinu.


Predavanja u učionicama zasnovana su na minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate da samostalno obavljate budući posao programera. Nastava se izvodi u Beogradu, 2–3 puta nedeljno, u blokovima od 4 časa. Svaki polaznik ima svoj računar, na kome samostalno obavlja zadatke.


Ako volite da imate veću slobodu pri učenju ili ne želite da dolazite na nastavu, sva profitabilna znanja i veštine, ali i diplome, možete steći učenjem preko interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje, pomoću jedinstvenog ITAcademy Distance Learning Systema. Obuka preko interneta uključuje onlajn lekcije i materijale, lajvstrim predavanja, video i audio tutorijale, kontakt sa predavačima u realnom vremenu, interaktivne testove za proveru znanja... Baš kao da nastavu pohađate u učionici. Dovoljno je samo da imate računar i internet.


I ne samo to! Školovanjem na ITAcademy dobijate čitav niz potpuno besplatnih alata i servisa za razvoj karijere, zahvaljujući kojima u rekordnom roku možete doći do posla.


Besplatno steknite zvanične IT sertifikate koji otvaraju vrata najvećih kompanija


ITAcademy je jedna od retkih škola u regionu koju su najveće svetske IT kompanije i organizacije izabrale za svog partnera.


Ova edukativna ustanova izdvaja se po najsavremenijim IT programima usklađenim sa potrebama tržišta i svetskim standardima, kvalitetu predavačkog kadra, primeni najnovije tehnologije i softvera u nastavi, kao i jedinstvenoj metodologiji za brzo sticanje najviše stručnosti koja nosi naziv „Arhitektura saznanja”.


To konkretno znači da polaznici ITAcademy imaju jedinstvenu priliku da znanja stiču koristeći najsavremeniju opremu, najnovije softvere, a za međunarodno priznate IT sertifikate mogu da polažu potpuno besplatno odmah nakon uspešno završenog školovanja.


Microsoft, Oracle, Cambridge, ISTQB, Linux, Unity, Python Institute, W3School, CIW samo su neki od sertifikata koje polaznici ITAcademy uspešno stiču kako bi se, pored najaktuelnijih znanja i veština, izdvojili na tržištu rada i u rekordnom roku došli do posla.


Uštedite preko 850 € za najkompletnije IT školovanje do 15. septembra – broj slobodnih mesta je ograničen


Akcija povodom Dana programera na ITAcademy traje do 15. septembra i omogućava vam da upišete neki od smerova na odsecima Programming i Mobile Department uz popust od preko 850 €.


Izaberite školovanje koje će vas pripremiti za jedno od najtraženijih zanimanja današnjice i sledeće godine u ovo vreme proslavite svoj dan na odlično plaćenom radnom mestu. Postanite programer koji ne brine za svoju karijeru, jer ima znanja koja mu garantuju sigurnu budućnost.

programiranje
akcija
ITAcademy
PRETHODNI TEKST
SLEDEĆI TEKST
Najčitanije
Igre
Telefoni
Hardver
Softver
Nauka
Aktuelno štampano izdanje
SEPTEMBAR 2023
Asus ZenBeam L2
Svetlosni Louis Vuitton
Tajvanskog giganta bije glas da su mu investicije u dizajnersko odeljenje u rangu onih koje izdvaja Apple. Sasvim moguće, jer ne pamtimo nijedan kom...
Asus ROG Strix Scope II RX
Igračke makazice (II)
Prošle godine (SK 5/2022, i.sk.rs/31057), doslovno smo se poigrali sa specifičnom tastaturom Asusove Gejmerske republike. Nije ništa čudno da ova...
Razer Blade 14 (2023)
Kutijica otrova
Hteli smo da ovaj tekst započnemo tvrdnjom kako je Razer jedan od novijih proizvođača gejmerskih laptop računara (i prenosnih računara uopšte),...
AMD Ryzen 9 Pro 7945, Ryzen 7 Pro 7745 i Ryzen 5 Pro 7645.doc
Spreman za sve izazove
Čak i uz najobičniji box kuler, koji je za današnje standarde gotovo nezamisliv za hlađenje ovako moćnih procesora, Ryzen Pro modeli prosto blist...
Gigabyte GeForce RTX 4060 Gaming OC 8G, Asus Dual RTX 4060-O8G, MSI GeForce RTX 4060 Gaming X 8G, Inno3D RTX 4060 Twin X2 8GB
Čet’ri konja mršava
RTX 4060 svakako je sposoban da pruži dobru zabavu u rezoluciji 1080p, igračima koji nisu preterano zahtevni po pitanju vizuelnih detalja
Samsung S90C QD-OLED
Slad OLED
S90C je Samsungov flegšip koji ima samo jedan cilj - da se nadmeće sa LG C3
HyperX Alloy Origins Core PBT
Stari znanac u novom ruhu
Hyperx Alloy Origins Core PBT prva je periferija koju imamo prilike da testiramo, nakon što je kompanija HP svoju saradnju sa Kingstonovom igračkom...
Samsung Galaxy Z Fold5
Prelomni trenutak
Pored izmenjenog dizajna modula sa kamerama, najvažnija novina je unapređen preklopni sistemGalaxy Z Fold5 govori dizajnerskim jezikom prethodnih mo...
Xenia: Xbox 360 Research Emulator
Emuliranje najbolje „kutije”
Emulator na ulazu prepoznaje datoteke u formatima ISO i XEX - pored igara na disku, moguće je učitavanje i Xbox Live komplemenataOno što Xeniju či...
Windows Copilot Preview
Veštačka inteligencija u Prozorima
Windows Copilot nije klasičan chatbot, već AI asistent koji će vam ponuditi i pomoć oko podešavanja WindowsaNa početku svake konverzacije, može...
Baldur’s Gate 3
Ovo je igra od koje eksplodiraju glave i najbolja stvar koja se desila PC univerzumu u poslednjih nekoliko godinaBaldur’s Gate 3 sastoji se od tri o...
Armored Core VI: Fires of Rubicon
Još jedna recka na dugačkoj listi pobeda koja krasi trofejni zid From Software dođoaBrza i eksplozivna mecha pucačina, koja će se potruditi da va...
Atlas Fallen
Autorima ove igre je srce bilo na pravom mestu, ali su zagrizli više nego što su mogli da progutajuLepeza onoga što se može raditi, aktivirati ili...
Gamescom 2023, 23-27 avgust, Keln, Nemačka
Postepeni oporavak
Ovogodišnji Gamescom bio je mnogo bolji nego prethodni, što i nije bio poseban izazov, ali smo zadovoljni što postoji napredakVerovatno najbizarnij...
© 2023 Svet kompjutera. Sva prava zadrzana.
Novi broj - Arhiva - Forum - O nama