PHONE ZONE<>
022018<><>

Shurado

Samuraj je poginuo i obreo se u nekakvoj varijanti japanskog pakla predstavljenog kao nepregledno stepenište na čijim odmorištima demoni sede i čekaju duše koje planiraju da pobegnu. Između vas i paganske, azijske varijante rajskih vrata koja vas čekaju na vrhu stubišta stoji serija izazova koji se stalno ponavljaju, a koji zahtevaju strpljenje.

Shurado je specifična mešavina koncepata koji su proslavili Infinity Blade i Dark Souls serijale. Sukobi sa protivnicima su skriptovani i linearni, a borba je statična i svodi se na izbor brzih, sporih i specijalnih udaraca, kao i na blokiranje, što je sistem koji je Infinity Blade razvio do perfekcije. Sličnost sa Dark Soulsima ogleda se u mračnoj estetici igre i inerciji borbe u kojoj ćete „osetiti” težinu svakog hladnog oružja (katana, sekira, no-dačija i drugih japanskih sečiva). Osnovna mana igre su jednoobrazni protivnici koji se svode na razne varijante oklopljenih demonskih samuraja. Sa druge strane, njene ključne vrednosti su impresivna grafika i raznovrsna oružja koja se mogu nadograđivati.

Shurado je tehnički impresivna igra koja zahteva najjači mobilni uređaj: odbila je da se instalira na svim redakcijskim uređajima, osim na telefonu baziranom na Qualcomm Snapdragon 835 platformi. Besplatna je, a freemium momenat se ogleda u čekanju na otvaranje loot boxeva sa novim oružjem, koje možete da prekratite ako platite.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Let Them Come
Fling Fighters
Shurado
Šta mislite o ovom tekstu?
Undersea
Tako Bubble
Crush Escape
TDMM Heroes 3 TD
Prizefighters
Jockey Viva Go
Badminton League
Overwatch League

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
897 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
ganbarion .com /jp /shurado
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera