CeDeTEKA<>
012004<><>

Ivana princeza

Zahvaljujući dobrom kvalitetu i činjenici da domaće tržište oskudeva u multimedijalnim programima za devojčice, CD-ROM Ivana iz studija Dexsoft (SK 6/2003) postigao je zapažen uspeh. Svoju popularnost ovaj program duguje i činjenici da je urađen po ugledu na popularne Barbie diskove, koji se odlikuju šarolikom grafikom i animacijama, zanimljivim interaktivnim sadržajima i kvalitetnim igricama.

U ulozi domaćina u drugom nastavku nalazi se Ivanina rođaka iz prošlosti, istoimena plavokosa princeza koja u svom zamku živi sa starim ocem, kraljem. Slično Ivani iz prvog dela, princeza u svom domu nalazi sve što joj je potrebno za zabavu, raznovrsne predmete i igre kojima prekraćuje vreme. Konstrukcija programa se ne razlikuje od prvog dela, tako da i ovde postoje alati za crtanje u kojima korisnik može da crta sopstvene ili da uređuje postojeće slike, potom bojanke i drugi interaktivni sadržaji. Ivana princeza sadrži više od 30 edukativnih igara-avantura, dvadesetominutnu animiranu priču i još poneko iznenađenje.

Korisničko okruženje odlikuje se bogatom i kvalitetnom grafikom, pre svega lepim crtežima okoline i unutrašnjosti zamka. Korišćenje programa je jednostavno jer princeza predstavlja svaki kutak svog doma i objašnjava funkcije u kojima dete treba aktivno da učestvuje.

Gradimir JOKSIMOVIĆ

 
Ivana princeza
Šta mislite o ovom tekstu?
Igrajmo se...
Moj prvi nemački rečnik
Knjiga o Bahu
EuroTalk World Talk Intermediate: German

Potrebno:
Windows, Pentium 2 500 MHz, 32 MB RAM
Veličina:
1 CD, 0 MB na HD
Cena:
599 dinara
Adresa:
www .dexsoft .co .sr
Kontakt:
Extreme
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera