WWW VODIČ<>
122003<><>

Dejvid Bekam

Zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar na svetu su gostovanje Real Madrida u Beogradu iskoristili da uživo i na delu vide neke od najpopularnijih fudbalera na svetu – među prvima bivšeg igrača Mančester Junajteda – Dejvida Bekama. Ovdašnji navijači pokazali su da ga baš mnogo i ne vole, ali prava Bekamanija koja vlada u svetu podstakla nas je da vam u ovom broju predstavimo neke zanimljive sajtove o kapitenu engleske reprezentacije.

Prva stanica za sve Bekamove obožavaoce jeste sajt „Bechkam Magazine” (www.beckham-magazine.com) na kojem se može naći gomila zanimljivog materijala o popularnom fudbaleru. Tu su pre svega fotografije (računajući i one napravljene tokom susreta sa Partizanom), wallpaperi, intervjui, skrin-sejveri, dodaci za mobilne telefone, video-klipovi, flash igre, biografski podaci, zanimljivosti itd. Jednom rečju – kompletno „pakovanje”. Sličan sadržaj (uz ogromnu kolekciju fotografija) nalazi se na adresi: www.paulsworld.co.uk/beckham. Ništa drugačijeg sadržaja nije ni prezentacija na adresi: http://becksthefinest.cjb.net. Ukoliko ste uglavnom zainteresovani za fotografije ovog fudbalera, možete ih naći na adresama www.david-beckham-online.tk i www.becksy.8m.com i preko sledećih linkova: www.red11.org/db7 (sadrži i kviz iz poznavanja Dejvida Bekama), www.b23beckham.com (sajt na španskom jeziku) i www.beckham-united.prv.pl (odličan poljski sajt).

Da se prezentacije Dejvidovih fanova malo razlikuju po svom sadržaju, možete zaključiti i sami, ako posetite sledeće adrese: www.online-shrine.com/beckham, www.becks.4mg.com i www.geocities.com/dbeckmu. Međutim, potpuno drugačiji sadržaj nalazi se na adresi www.beatbeckham.com. Naime, ovaj sajt ne sadrži ni jednu jedinu informaciju o Bekamu, ali se na njemu nalazi simpatična on-line igra (urađena u Flashu) u kojoj je cilj da postignete što više golova šutirajući slobodne udarce, vodeći Dejvida lično. Vreme je ograničeno na tri minuta, a golovi se boduju u zavisnosti od toga koji deo mreže (gola) pogodite. Pored pravca i jačine udarca, moguće je određivati i felš za uspešno zaobilaženje „živog zida”.

Na kraju, oficijelne informacije o Dejvidu Bekamu mogu da se dobiju na zvaničnoj prezentaciji njegovog sadašnjeg kluba Real Madrida (www.realmadrid.com), kao i na sajtu kluba u kojem se u potpunosti igrački afirmisao – Mančester Junajteda (www.manutd.com).

Vladimir PISODOROV

 
Dejvid Bekam
Šta mislite o ovom tekstu?
Vilovnjačka odiseja jednog glumca
Imagine
Sinkopa music publishing
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera