PDA

Prikaži potpunu verziju : NBA 2k12

Strane : [1] 2 3 4 5

Uros12
5.5.2011, 13:30
S obzirom na to da je pre godinu dana otvorena tema za 2K11,red je da godinu dana kasnije temu dobije i NBA 2K12.Pojavile su se prve informacije
2K Sports and Duck Down Music have once again partnered up (http://www.facebook.com/notes/nba-2k/2k-sports-partners-with-duck-down-music-for-second-installment-of-nba-2k12-sound/10150114663907267) for a contest that will give aspiring producers and MCs the chance to be featured on the NBA 2K12 soundtrack. Beginning today, producers will have the opportunity to submit a sample-free instrumental track with the winner being announced on April 14th. MCs will then have two weeks to submit a track with clean lyrics over the winning instrumental track. Full details on the contest including conditions of entry and entry instructions can be found here (http://www.duckdown.com/nba2k12/).

Last year's winners were Bayroot productions and MC Young Automatik, who provided the track Go Hard or Go Home (http://www.youtube.com/watch?v=CcnGwiTQOjw). In addition to being featured on the NBA 2K11 soundtrack, Go Hard or Go Home was also used in commercials for the game which aired during the 2010 NBA Finals.
Sta bi po vama trebalo da bude poboljsano u izdanju za 2012?

MacGruber
5.5.2011, 15:09
Grafika i nista vise. Onaj 2k11 ne lici ni nasta.

Shonkas
5.5.2011, 16:51

Sto budalis?

Extreme Player
6.5.2011, 9:12

Sto budalis?

Grafika i nista vise??? Ovo ulazi u anale, kako rekose jedanput za Bryanta. Ne znam, ali kad neko jos pored takve izjave napise "ni nasta". Da sam admin, ne da bi radilo dugme "Remove post".
Grafika je za ovu vrstu igre sam vrh. I necemo uopste vise o tome raspravljati.

MacGruber
6.5.2011, 9:20
Vrh ako si klinac koji balavi na konzole. Grafika je smece.

dulezmaj
6.5.2011, 9:37
2k11 je bio PERFEKTAN.......igram ga svaki dan i nije mi dosta,poseban akcenat na Dzordanov mod(PERE)...potrebno je vise modova,bolje odradjena atmosfera i kolizija izmedju igraca jos malo da se doradi...dalje ne znam ni sam sta moze da se sredi..ali nesto poput 1. lica bi mozda okrenulo igru u pogresnom smeru mada bi bilo zanimljivo igrati utakmicu iz 1. lica....

_Grotesque_
6.5.2011, 10:01
U 2k12 bi najvise paznje trebalo obratiti na AI, koji je definitivno najslabija strana 2k11.
Treba ili da smisle potpuno novi sistem koji uopste ne bi bio skriptovan vec bi kompjuterski vodjeni igraci reagovali shodno situaciji u kojoj se nalaze, ili ako vec svaki pokret mora biti skriptovan valja ubaciti daleko raznovrsniju paletu poteza.

Sto se mene tice, meni je i u 2k9 grafika bila sasvim, sasvim adekvatna.
S te strane izmedju 2k11 i 2k12 ne moraju nista da diraju.

Pored sredjivanja AI-ja, pun pogodak bi bio kad bi se nekako smilovali i ubacili Euroleague mod, mada sam siguran da od toga nece biti nista. Ne prate u USA evropsku kosarku i ne zanima ih.
Ako ne Euroleague, onda bar reprezentacije kad bi ubacili u igru pa makar u egzibicionim mecevima da moze da se igra nesto novo, nesto divlje.
:opanachke

Jedno jako bitno poboljsanje bi bilo ubrzavanje gameplaya, ali u smislu da nam daju opciju da momentalno prekinemo svaki mini cut scene poput onog pocetka utakmice, medjuanimacija kod izvodjenja slobodnih bacanja itd itd i da jednostavno IGRAMO igru a ne gledamo ono sto nas ne zanima.

Multiplayer za PC bi konacno trebalo da PRORADI, nista manje, nista vise.

I da, konacno bi trebalo da su naucili lekciju da ne treba izbacivati poluproizvod i da ce konacno izbegnuti bagove koji se u drugim igrama eliminisu vec na samom pocetku alpha testiranja.
Tu mislim na one najgluplje, gubljenje tekstura, pa kad igrac koji izvodi aut trci u krug sa loptom ili jednostavno nece da je izvede, ili pa kad sudija isto tako uhvati loptu i bude u fazonu "nosim ja ovo kuci, necu vise se igram s vama" i ostali genijalni propusti koje vec godinama vidjamo u NBA 2k serijalu...

Extreme Player
6.5.2011, 14:36
Vrh ako si klinac koji balavi na konzole. Grafika je smece.

Ipašću seljak pa ću sam sebe citirati. Napisao sam:"Za ovu vrstu igre!" Nemoj me ni hipotetički vredjati, neću da se svadjam s tobom. Ako nemaš ništa pametnije da napišeš, okani se ove teme. Sam pokazuješ da si klinac samim tim što spominješ bolju grafiku pored svih gameplay propusta, neke nove lige sem NBA-a...

Shonkas
6.5.2011, 15:23
Strasne izjave, pa meni jedino 2k11 stoji (i igra se) na HDD od kako je izasao...Skoro svaka druga pre se izbrise no sto se igra!

NastyB
6.5.2011, 16:06
Pošto igram samo asocijaciju, ne bavim se modovima, niti me njihov broj zanima, a grafika je fantastična kad se igra na maksimumu podešavanja i ne vidim šta tu više treba da se značajno poboljšava. Postoji mnogo sitnih stvari u AI-ju koje treba doterati, ali jedna POD OBAVEZNO mora da se koriguje i jedina je stvar zbog koje sam prestajao da igram i nekoliko puta deinstalirao igru - kad igra reši da te dobije, to radi na monumentalno, čudesno, neopisivo iritirajući način!!
Primer, počeo sam ponovo, posle dužeg vremena, Asocijaciju 4x5 minuta sa Memfisom. Sve ide fino, dobijem Atlantu, izgubim od Dalasa, pobedim Minesotu, 4. utakmica protiv Lejkersa. Na kraju 3. četvrtine vodim 30:22, a u 4. rezultat 26:2 za Lejkerse!! Ej, u jednoj četvrtini dali više nego u tri prethodne!! NIJEDAN promašaj, četiri šuta pod faulom, bez promašaja naravno, sa samo jednim promašenim dodatnim slobodnim, 3-3 trojke, moji igrači šut 0-14, da nije bilo dva slobodnjaka, ni ova dva koša ne bih imao. Zar sam tri četvrtine znao da igram, a onda, odjednom, sasvim zaboravio??? E, ovo ako se bude dešavalo u 2K12, definitivno neću ni pokušavati da je igram. Suviše sam nerava potrošio na 2K11, ali je igram sa dužim prekidima, tako da se sada manje nerviram...

Uros12
6.5.2011, 23:49
Evo ga pobednik MC Kontesta,po meni bolja pesma od proslogodisnjeg Go hard or go home
AcNulvWD-YE
Da ne pomisli neko,ovo nije pravi cover,mada je po meni velika verovatnoca da ce upravo Rose biti na coveru.

Pinky007
7.5.2011, 13:27
Mora se popraviti brzina igraca, nemoze mene na My Player da stize Turner, meni je brzina 99 a njemu oko 80, mozda ni toliko... to je mnogo nerealno, stalno treba fintu da napravim da bih ga prosao, nema vise onog da ga predjes iz koraka, cega ima u pravoj kosarci...dovoljno je reci D Rose, on iz koraka predje cuvara, sto u igrici ja ne mogu da uradim.(jedino uz drbiling).
Znaci samo brzina! I naravno AI.

jakonicki93
7.5.2011, 13:57
Bunch of spam posts... kao i ovaj moj.

Sacekajte da izadje nesto konkretno za igru pa kacite vesti i o tome komentarisite, a ne "sta Pera misli da bi trebalo da se poboljsa."

Uros12
11.5.2011, 12:15
Stiv Ker ce biti novi komentator,po svemu sudeci zamenice Klarka Keloga
Ready for a nugget of NBA 2K12 news seven months out from release? Yesterday on the Damon Bruce radio show Kevin Harlan revealed that Steve Kerr will be a commentator in the game. No further details were discussed but it would seem to reason Kerr will be replacing Clark Kellogg.

Bruce did the voice-overs for the NBA 2K11 halftime shows and Harlan has been the play-by-play commentator on the series since 2K6. Kellogg joined as as color commentator in 2K9.

Steve Kerr acted as a commentator with the EA Sports NBA Live series starting with NBA Live 06 and the run ended following NBA Live 10. Partnering with Marv Albert the commentary was always well regarded, though gamers began to get tired of the duo and EA replaced them in the ill-fated NBA Elite 11. Given that history it is somewhat surprising that 2K would turn to Kerr but in a new setting he could make for a good addition to the game.
http://www.pastapadre.com/2011/03/11/nba-2k12-adding-steve-kerr-as-commentator

Vuk123
19.5.2011, 22:14
Najvise poraditi na realnosti, jer igra posle mesec dana postane providna, tacno se vidi kada ce lopta uci, kada nece, kada ce protivnik uhvatiti loptu u napadu a kada nece. To mi najvise smeta jer je igra postala dosadna posle mesec dana.

Shonkas
19.5.2011, 22:54
Najvise poraditi na realnosti, jer igra posle mesec dana postane providna, tacno se vidi kada ce lopta uci, kada nece, kada ce protivnik uhvatiti loptu u napadu a kada nece. To mi najvise smeta jer je igra postala dosadna posle mesec dana.

Igram je od kako je izasla....toliko o dosadi! ;)

Luka Roksić
29.5.2011, 11:12
Voleo bih da u MY Player-u mogu voditi stvarnog igrača, ali bih mnogo više voleo da na podbacivanju dobijem loptu protiv Dwighta Howarda.

A treba i da seporadi na modovima i da se isprave trejdovi i slobodni agenti u Association modu.

Uros12
1.6.2011, 9:01
vh_EwI8pjQU

talenat
1.6.2011, 9:28

za punu zabavu u ovoj igri mora se imati gamepad,i ozbiljno nauciti gradjenje tj pozivanje akcija sto dosta dodaje na igru.i nekome ko voli kosarku(za kompom) tesko da moze da dosadi.
ali opet,nije da bih ja znao posto tek ponekada uzmem i odigram koju partiju sa drustvom.najvise me nerviralo dok sam igrao malo protiv kompjutera glupost i sklonost ka kradji istog,sto je valjda ispravljeno u nekom patchu

Luka Roksić
1.6.2011, 18:05
vh_EwI8pjQUEkstra, matori! Ovo obećava odličnu grafiku, ali mi nije jasno zašto se u tom spotu igrči šetaju kroz odbranu? U 2K11 nije moglo ovako da se šeta kroz odbranu. A i priča se o eventualnom pojavljinju Magica Johnsona na naslovnoj.
Evo ga spot vezan za MY Player:
http://www.youtube.com/watch?v=BKhqx5s9dJI

Luka Roksić
1.6.2011, 18:12
Evo ih još koji spotovi:

http://www.youtube.com/watch?v=NPaFFvlLNNo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=GfgNR0RbQtU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=p6GjEm9viDs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=bM5nKRC-m9E&feature=related

Uros12
1.6.2011, 20:27
Ovo ti je ustvari klip iz NBA 2K11 i sluzi samo kao teaser tj. da najavi igru,ne da je prikaze,ako me razumes:)a inace ti spotovi sto si postavio nisu oficijelni,moracemo da sacekamo jos na njih.

NastyB
2.6.2011, 18:24
Zanimljivo (http://www.gamerlive.tv/article/2k-sports-should-show-miami-heat-more-respect-nba-2k12-after-nba-finals) !

"...tek treba zavredeti to što smo najbolje rangirani u video igri..." - ovako nešto nisam očekivao od Boša.

Luka Roksić
3.6.2011, 14:11
Voleo bih da budu Netsi iz 1993., gde ima Dražen Petrović.

Devilish Soldier
3.6.2011, 14:22
Realno. Baš sam juče gledao dokumentarac Once brothers, kako je čovek igrao. Savršen šut, ulaz, asistencija. Mada prve sezone nije imao mesta, što je i logično pored onakvih igrača ali posle je malo reći nego razbijao. Stvarno bi i ja voleo da vidim ekipu Nets iz davne 93 godine. Šteta za Divca i Dražena što su narušili višegodišnje prijateljstvo.

nikolapfc89
7.6.2011, 11:21
qZvKjlIi_yE

dulezmaj
7.6.2011, 12:57
qZvKjlIi_yE
izgleda isto kao i 2k11 ali kazu i sami ispolirace i doterace sve i dodati neke nove stvarcice.....tako da jedva cekam da vidim na gamesconu gameplay

King James
7.6.2011, 16:36
Hebo ih ovaj dildo, sto lepo ne igraju sa gamepadom...

_Grotesque_
9.6.2011, 23:41
Auh sto mi se ne svidja ovaj novi talas kontrola..
:paranoia:
Definitivno sve veci dumbing down consolitis svake godine.
:(

Lars03
10.6.2011, 11:45
Konzolitis kod sportskih igara uvek prihvatam, lepo je to sto PC korisnici zele svoje igre da igraju na misu i tastaturi ali sport je predvidjen da se igra preko kontrolera ali me sada ubija u pojam ovo pritisnes dugme i tvoj igrac odradi najbolji moguci potez? Da li to znaci da dizu ruke proslogodisnjeg sistema kontrole ili je to samo zato sto "dildo" nema vise od par dugmica.

Stef
10.6.2011, 11:47
Onaj video gore ko da gledam 2k11 sa drugacijim onim ispod i to je to...

Lars03
10.6.2011, 18:05
Grafika je vec dve sezone ispred gameplay-a.

Vuk123
10.6.2011, 18:46
Koliko god voleo 2K kosarkaske nastavke oni nisu ni blizu realnosti, a nece biti ni u narednih par godina jer ovaj video pokazuje da nista nije uradjeno za gameplay, samo su jos zakomplikovali igru.

_Grotesque_
11.6.2011, 13:20
Konzolitis kod sportskih igara uvek prihvatam, lepo je to sto PC korisnici zele svoje igre da igraju na misu i tastaturi ali sport je predvidjen da se igra preko kontrolera ali me sada ubija u pojam ovo pritisnes dugme i tvoj igrac odradi najbolji moguci potez? Da li to znaci da dizu ruke proslogodisnjeg sistema kontrole ili je to samo zato sto "dildo" nema vise od par dugmica.

Nije problem kontroler, problem su ovi novi kontroleri koji definitivno nisu za "ozbiljnije" (sta god to znacilo) igranje.
Nema saMse da na ovim sokocalima sto se pomeraju, slikaju ti mozak i ostalo da uradis isto ono sto i sa klasicnim gamepadom. Nema dovoljno varijacija.
Da se razumemo, ja przim vec godinama Logitech Rumblepad 2 i ne mogu ni da zamislim neki drugi nacin za igranje sportskih igara, voznji itd.

Problem sa ovim novim kontrolerima, a ujedno i opasnost po kvalitetan gameplay je sto one teze sto jednostavnijem upravljanju. Cesto na ustrb dubine gameplaya.

Da se ispravim, nije vise strasan "consolitis" koliko "casualitis"...
:dedica:

Shonkas
11.6.2011, 20:23
Ma brate ja przim tastaturu (kao da je deo mene) , GAMEPAD u zivotu ne pipam :boxing:

Lars03
12.6.2011, 15:14
Nije problem kontroler, problem su ovi novi kontroleri koji definitivno nisu za "ozbiljnije" (sta god to znacilo) igranje.
Nema saMse da na ovim sokocalima sto se pomeraju, slikaju ti mozak i ostalo da uradis isto ono sto i sa klasicnim gamepadom. Nema dovoljno varijacija.
Da se razumemo, ja przim vec godinama Logitech Rumblepad 2 i ne mogu ni da zamislim neki drugi nacin za igranje sportskih igara, voznji itd.

Problem sa ovim novim kontrolerima, a ujedno i opasnost po kvalitetan gameplay je sto one teze sto jednostavnijem upravljanju. Cesto na ustrb dubine gameplaya.

Da se ispravim, nije vise strasan "consolitis" koliko "casualitis"...

Onda se slazemo skroz, ako misle da u novu igru ubace gameplay adaptiran novom kontroleru onda je to tezak promasaj, prvenstveno zato sto mislim da nista nije trenutno ni do kolena gamepad-u ali opet svi smo svedoci trenda debilizacije igara na nivo 9yo tako da taj eventualni potez ne treba da cudi.

Luka Roksić
14.6.2011, 18:31
Izbor modova je očajan! Treba poraditi na tome.:mad:

[EviL ClowN]
15.6.2011, 2:29
Ajde i ja da napisem sta bi voleo da bude u 2k12...
Pre svega,sto sam spomenuo u temi za 2k11,voleo bi da navijaci budu malo realniji,tacnije da navijaju i bodre svoj tim (kao u ranijim verzijama NBA,dok je EA bio glavni). Druga stvar,voleo bi da se ubace takmicenja u trojkama i zakucavanjima dok igras asocijaciju,jer ovako mi je bas bzvz bez toga.
Isto tako voleo bi da igrica na HOF bude teska i realna,a ne ko na 2k11,dobijem Lejkerse 15 razlike bez problema i onda mi dodje GS i pucam ko tikva. To mi se uopste ne svidja.
Inace,grafika ne mora uopste da se menja,ovo je super i da,voleo bi da se "vrate" tacnije da ponovo stave najave igraca pred utakmicu (neko ce reci da ima toga,ali ja ne mislim na to,mislim bas kad pocne utakmica,a ne ono kad ocitava sastav 5 igraca na brzaka,valjda kapirate),starna petorka itd,sto je isto bilo u ranijim verzijama NBA-a.
Ima takodje tu nekih sitnih bagova,ali to je toliko sitno da nije vredno pomena :)

talenat
15.6.2011, 8:29
Koliko god voleo 2K kosarkaske nastavke oni nisu ni blizu realnosti, a nece biti ni u narednih par godina jer ovaj video pokazuje da nista nije uradjeno za gameplay, samo su jos zakomplikovali igru.

nba2k11 jeste jedna od najboljih sportskih simulacija ikada,sasvim sigurno

Uros12
15.6.2011, 12:05
http://espn.go.com/espn/thelife/videogames/blog/_/name/thegamer/id/6657252/nba-2k12-shoots-another-title-help-digital-dirk?readmore=fullstory
Iako se ovako slicno pricalo i za NBA 2K10,opet obecava.

b0k1
15.6.2011, 20:13
samo nek preprave par bug-ova i ja sam prezadovoljan, a pogotovo se radujem novim soundtrack-ovima jer na nba su pesme uvek vrh!

Luka Roksić
17.6.2011, 17:25
U 2K11 bilo mi je glupo to što je MY Player prepun bagova. Nikad mi neće da mi dodaju loptu, a kad im tražim loptu, smanjuje mi se TEMMATE GRADE, a ne znam zašto:confused:. Krajnje glupo. To treba da se ispravi, inače neću igrati MY Player

Lars03
17.6.2011, 22:15
Poenta price je da ne trazis loptu nego da se pravilno kreces u napadu i kada budes na poziciji dobices loptu, kasnije kada postanes bolji sami ce da te traze, barem je meni tako bilo u 2k10, 11 nisam igrao.

Luka Roksić
26.6.2011, 16:13
Hej ljudi, zašto nikog nema na ovoj temi 9 dana:icon_scra?

Uros12
26.6.2011, 20:14
Nema jos nikakvih vesti vezanih za igru,te smo je zbog toga zapustili.

Emonac
27.6.2011, 8:23
U 2K11 bilo mi je glupo to što je MY Player prepun bagova. Nikad mi neće da mi dodaju loptu, a kad im tražim loptu, smanjuje mi se TEMMATE GRADE, a ne znam zašto:confused:. Krajnje glupo. To treba da se ispravi, inače neću igrati MY Player

Neće ti dodati jer nisi u dobroj poziciji. Ja sa svojih 57 skilla redovno dajem po 20 poena i više. Prosek mi je za sada nekih 22,7 poena i najbolji sam šuter. Ali i vodeći po asistencijama u klubu.. A ima trenutaka, kad suigrači i po par minuta ne daju loptu meni nego traže nekog u boljoj poziciji, u boljoj formi...

Luka Roksić
27.6.2011, 10:48
Neće ti dodati jer nisi u dobroj poziciji. Ja sa svojih 57 skilla redovno dajem po 20 poena i više. Prosek mi je za sada nekih 22,7 poena i najbolji sam šuter. Ali i vodeći po asistencijama u klubu.. A ima trenutaka, kad suigrači i po par minuta ne daju loptu meni nego traže nekog u boljoj poziciji, u boljoj formi... Ja imam prosek od 26,0 poena po igri, rejting za trojke mi 81 i nikako da mi dodaju, iako sam sam na trojci.

King James
28.6.2011, 17:43
Na wikipediji pise da je Bron na coveru :confused:

Uros12
28.6.2011, 18:49
A wikipedia je bas pouzdan sajt:D

jakonicki93
28.6.2011, 19:12
Bice ili Derrick Rose ili Dirk Nowitzki.

Luka Roksić
29.6.2011, 14:04
A wikipedia je bas pouzdan sajt:D Sada na Wikipedia-i piše da je LeBron na coveru, ali ja ne verujem.

Luka Roksić
29.6.2011, 14:05
Imam još jedno pitanje: Jer će kasniti izlazak zbog LOK-AUTA ili neće?

Uros12
29.6.2011, 14:23
Imam još jedno pitanje: Jer će kasniti izlazak zbog LOK-AUTA ili neće?
Ma nece sigurno.Nije prvi put da je lockout,igra ce izaci normalno kao i svake godine.

Uros12
30.6.2011, 18:56
Veceras u 00:00 prvi screenshot ce se prikazati ovde
http://twitter.com/#!/2KSports

Luka Roksić
30.6.2011, 20:54
Ne trebaju mi screenshot-ovi, jer je grafika sasvim OK, ali spotovi vezani za Gameplay, svakako će biti u koristi, jer se iz 2K Sportsa nisu potrudili da naprave pristojan Gameplay 2 godine!

Uros12
30.6.2011, 21:16
Evo ga
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/261738_10150696819190305_221292025304_19154854_756 1997_n.jpg
@Luka pa dobro,valja videti barem nesto i dobiti neke informacije:)
PS. napravio sam gresku,ipak nije bilo u ponoc s obzirom na to da se vreme kod nas i Amera razlikuje...

FrankRibery
30.6.2011, 21:29
Ista grafika kao i na 2K11 ne vidim svrhu izlaska igre 2K12 sem ako ne poboljsaju igru kada kreces sa jednim igracem da igras i da nema onih ocenjivanja od slova D do slova A to mi je bas jadno i igra je toliko spora da je to strasno. Ne mozes da predjes igraca jedan na jedan i da das kos ko covek nego ti odmah uzmu loptu.

Voleo bi da ubace i dribling i finte posto ga u 2K11 uopste nema znaci nisam nasao dugme za dribling a posle sam video da su to izbacili sto je meni jadno jer ne mozes da ih nanizes iako si James

filipos
30.6.2011, 23:47
Ista grafika kao i na 2K11 ne vidim svrhu izlaska igre 2K12 sem ako ne poboljsaju igru kada kreces sa jednim igracem da igras i da nema onih ocenjivanja od slova D do slova A to mi je bas jadno i igra je toliko spora da je to strasno. Ne mozes da predjes igraca jedan na jedan i da das kos ko covek nego ti odmah uzmu loptu.

Voleo bi da ubace i dribling i finte posto ga u 2K11 uopste nema znaci nisam nasao dugme za dribling a posle sam video da su to izbacili sto je meni jadno jer ne mozes da ih nanizes iako si James

:eek::eek::eek::eek:

:D:D:D:D:D

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

FrankRibery
1.7.2011, 0:48
:eek::eek::eek::eek:

:D:D:D:D:D

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Objasni ovaj smeh molim te :nov_mad2:. Svako ima prava na svoje misljenje zar ne :icon_evil?

filipos
1.7.2011, 1:34
AJde ovako:
- igra prvo uopste nije spora. Cak mozes da podesavas game speed.
- Mozes proci igraca, naravno ne svaki put kao sto ti ocekujes (moras jos da vezbas)
- Postoje i driblinzi i finte

Prvo odigraj nesto, pa komentarisi. Nije strasno pitati, strasno je biti glup i tvrdoglav i tvrditi da necega nema u igri. Ako ne mozes nesto lako da uradis, recimo dribling, znaci da igrica tezi realnosti i zahteva umece tj. dosta vezbe.

Nadam se da si shvatio.

P.S. Tvrditi da je grafika ista na osnovu jedne slike - glupost. Kada budes ti odigrao na tvom racunaru 2K12 dodji i napisi post o grafici

FrankRibery
1.7.2011, 1:58
Pa reci mi na kojem dugmetu je dribling na 2K11??? Ja sam probao da namestim i da nadjem i nema sanse. Ranije je NBA imao tacno dribling i mogao si da izvozas celu odbranu, ako ima dribling reci mi kako se zove na Engleskom u igri 2K11 i koje je to dugme po default kontrolama? Iskreno ja sam ga trazio i nisam ga nasao.

Mafija2
1.7.2011, 2:00
Brate to su ti vise dugmica, npr Clutch i speed.. Sad ne znam tacno jel ne igram 2k11 ali clutch i speed je sigurno.. A jel realno da izvozas celu odbranu lagano? NIJE.

filipos
1.7.2011, 2:05
Pa reci mi na kojem dugmetu je dribling na 2K11??? Ja sam probao da namestim i da nadjem i nema sanse. Ranije je NBA imao tacno dribling i mogao si da izvozas celu odbranu, ako ima dribling reci mi kako se zove na Engleskom u igri 2K11 i koje je to dugme po default kontrolama? Iskreno ja sam ga trazio i nisam ga nasao.

Malo proguglaj naci ces to sto ti treba. A imas i HELP u samoj igri. Valjda znas da citas ;)

P.S. mali hint CLUTCH

FrankRibery
1.7.2011, 2:06
Brate to su ti vise dugmica, npr Clutch i speed.. Sad ne znam tacno jel ne igram 2k11 ali clutch i speed je sigurno.. A jel realno da izvozas celu odbranu lagano? NIJE.

Nije Clutch i speed probao sa sve kombinacije i nece da dribla. Ne znam koje je dugme ali ranije si sa James-om mogao da ih vozas ko budale a sada su umrtvili NBA... :(. Hocu brzinu u igri koju ima na primer PES 6 da sa Zidanom vozam celu ekipu razumete???

filipos
1.7.2011, 11:49
U 2K11 tesko da ces moci da vozas tako kako mislis.

FrankRibery
1.7.2011, 13:23
U 2K11 tesko da ces moci da vozas tako kako mislis.

Zato ga i ne igram jer to nije realno. U stvarnosti ih James voza sve ko budale i kuca preko 3 igraca a ovde u 2K11 su im refleksi ko kod mrtvog konja :((

Mare_9
1.7.2011, 13:30
:facepalm:facepalm
Mozes da uzmes Jamesa i da ih vozas,inace dribling je CLUTCH,

James ako je tolko dobar sto je onda tako lose odigrao u finalu ?
Po meni 2k11 je Perfektna igrica,samo treba da se popravi Hall Of Fame...Malo je nerealno,kad se resava komp ne masi ;) I naravno brzina igraca ;) Igram sa Bostonom protiv Miami-a i sada Ilgauskas preuzme Ronda..I ne mogu da ga predjem,a 2k igram vec dosta...

Uros12
1.7.2011, 13:41
Zato ga i ne igram jer to nije realno. U stvarnosti ih James voza sve ko budale i kuca preko 3 igraca a ovde u 2K11 su im refleksi ko kod mrtvog konja :((
Brate,istina je sve sto si rekao ali da li mislis da je njemu lako da sve to odradi?Nije,treba mnogo skilla,eto zasto je 2k11 takav,jer treba da se potrudis da bi igraci poput MJ-a,Kobija i Lebrona dostigli vrhunac.2K11 je SIMULACIJA i moras da se potrudis da savladas igru,jer nije sve u pritiskanju samo jednog dugmeta.Ako ti se to ne svidja jbga,mozes uvek da se vratis na starije NBA Live igre.

Lars03
1.7.2011, 15:41
NBA 2K12 My Player Mode Improvements Gameplay

Though NBA 2K11 did show some improvement in game play it still kinda sucked when you played for a while especially my player mode. Heres how they can fix it.

Teammate Decision Making Awareness: This is absolutely horrid. Players should move with a purpose. This should depend on your awareness rating not reacting to loose balls or picking up the ball handler. It should be about making the right decisions on offense or on defense. Defensive Example Chicago bulls verse the Boston Celtics I am playing defense with Chicago as a point guard I am matched up with Kevin Garnett when I call for help to double team a smart defensive player like Ronnie brewer should not come to help me if he is guarding Ray Allen he should stay at home and give some one else the opportunity to help. Also if you read my other blog "A More Immersive My Player Mode" you should know that the coach has already designated Ray Allen as a play tight player. On the reverse of that example if Kyle Korver happened to be guarding Ray Allen he may be tempted to leave him to commit the double team because he is not as defensively aware as Ronnie Brewer. Offensive Nuggets vs the Cavs I'm playing as a pg and I get penetration into the lane being that Carmelo Anthony is so offensively aware he makes a move to a spot where he has a clear line of sight to the passer for the open shot or the layup since Kevin Martins offensive smarts aren't that great he may stand still and be easily guarded. Passing out of a double team should still be controlled by Offensive awareness as well.

....

http://www.operationsports.com/kareem434/blog/13579-nba-2k12-my-player-mode-improvements-gameplay/

FrankRibery
1.7.2011, 20:21
Brate,istina je sve sto si rekao ali da li mislis da je njemu lako da sve to odradi?Nije,treba mnogo skilla,eto zasto je 2k11 takav,jer treba da se potrudis da bi igraci poput MJ-a,Kobija i Lebrona dostigli vrhunac.2K11 je SIMULACIJA i moras da se potrudis da savladas igru,jer nije sve u pritiskanju samo jednog dugmeta.Ako ti se to ne svidja jbga,mozes uvek da se vratis na starije NBA Live igre.

Da, upravo si i rekao umesto mene zasto ne igram 2K11. Ne volim igru u kojoj treba sifre da bi predriblao igraca ili da bi zakucao. U Live NBA bez obzira na losiju grafiku imas svega 6 dugmeta i lako se igra i prava je uzivancija igrati igru sa jednostavnim komandama. Ovaj 2K11 je poceo jaaakooo da zamara...:mad:

Luka Roksić
1.7.2011, 21:26
Da, upravo si i rekao umesto mene zasto ne igram 2K11. Ne volim igru u kojoj treba sifre da bi predriblao igraca ili da bi zakucao. U Live NBA bez obzira na losiju grafiku imas svega 6 dugmeta i lako se igra i prava je uzivancija igrati igru sa jednostavnim komandama. Ovaj 2K11 je poceo jaaakooo da zamara...:mad: U pravu si, mene je smorio još pre 2 meseca, ali sad sam ga izbrisao. Igra je jako teška i treba se truditi, ali ja ih sve kidam na Superstar, a na Hall of Fame bude tesno, ali ipak pobedim. I sve što sam uradio je gađanje trojki. Uvežbao sam sa Bosh-om, doveo ga u Indianu i gađao k'o ludak. Strašno je glupo kad uvežbaš sa nekim igračem i ne mašiš, pa i da je igrač retard, ti ne mašiš, ako si uvežban.

Mare_9
2.7.2011, 0:29
Tacnije ako mu pomocu treninga nabudzis trojke ;)

Luka Roksić
2.7.2011, 10:33
Tacnije ako mu pomocu treninga nabudzis trojke ;) Nisam mu budžio, on je sam gađao kao lud, ja Development i Live Practice ne koristim.

Mare_9
2.7.2011, 12:32
Bolje je koristiti treninge,moj drug igra sa New Yorkom na pocetku je Anthony-u rating 92,a on ga nabudzio na 98,Turiafu na pocetku 68,a on na 76,i Stodemajeru sa 88 na 94...

FrankRibery
2.7.2011, 17:01
Ja odem u Edit Mode pa namestim ocene koje ja zelim i tako se mnogo lakse igra:dedica:

filipos
2.7.2011, 18:43
Ja odem u Edit Mode pa namestim ocene koje ja zelim i tako se mnogo lakse igra:dedica:

To obicno rade botovi :D:D

Bolje igraj NBA Live vise ti pasuje. Ova igra ipak zahteva da se aktiviraju sive celije ;)

Doolio
2.7.2011, 19:27
U Live NBA bez obzira na losiju grafiku imas svega 6 dugmeta i lako se igra i prava je uzivancija igrati igru sa jednostavnim komandama.
jos kad bi ta igra imala veze sa kosarkom, bilo bi bas sjajno jel da!:)

FrankRibery
2.7.2011, 19:54
jos kad bi ta igra imala veze sa kosarkom, bilo bi bas sjajno jel da!:)

Igra sluzi da nas opusti a ne da se satima nerviram, realno je kada ja izadjem na ulicu i igram basket a ovo su sve igre. NBA Live-u samo fali grafika i jos par sitnica da bi bila savrsena igra ;). Sto jednostavnija a sto bolji gameplay i eto savrsene simulacije kosarke.

talenat
2.7.2011, 22:37
Igra sluzi da nas opusti a ne da se satima nerviram, realno je kada ja izadjem na ulicu i igram basket a ovo su sve igre. NBA Live-u samo fali grafika i jos par sitnica da bi bila savrsena igra ;). Sto jednostavnija a sto bolji gameplay i eto savrsene simulacije kosarke.

ma tako je...
ako je dovoljno sarena grafika i postoji dugme cijim pritiskom ostvarujem instant pobedu sta mi vise treba? :D
znaci po tebi je savrsena simulacija ako mozes da dajes trojke svaki put sa jedno 10 metara,i mozes tri puta da pritisnes space i potom zakucas preko 2 igraca?
igrao sam nba ja,przio sa drugom all star west vs east i bilo je zabavno,verovatno bi mi bilo i sada zabavno ali mnogo manje.jer je gamepalay bukvalno takav kako sam ga opisao.nba 2k11 ne moze ni da se poredi sa nba liveom koji je izlazio za pc jer nemaju dodirnih tacaka,a koja je bolja igra je suvisno reci.(hint 2k11 samo jedno bilion puta)

Mare_9
3.7.2011, 14:21
Ako ti je tesko da igras nba2k11,stavis na ROOKIE i cepas sa JORDANOM i LEBRONOM....

Uros12
3.7.2011, 17:43
Zna i Ruki da zadaje probleme nekad,pravo resenje je da podesis sliderse;)

Mare_9
3.7.2011, 17:52
Pravo resenje je da sa bilo kojim klubom kojim igras odes na trening,sa svakim igracem uvezbas sut (1 minut posla) Uvezbas akcije i na konju si ;)

Luka Roksić
3.7.2011, 18:15
Dok nisam obrisao 2K11, pravo rešenje za dizanje overalla bilo mi je promena Player Roles. Igrao sam na Hall of Fame sa Indianom i završio sam u Plej-ofu kao 8. na Istoku i ispao sam u prvoj rundi od Bulls-a.

Uros12
3.7.2011, 21:53
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lnnb8d0Djb1qfe9nfo1_400.jpg

GATTUSO88
3.7.2011, 23:25
NBA 2K11, je bila stvarno odlicna igra, a nadam se da ce 2K12 biti jos bolja!
Jedva cekam da igram sa Janom!

Mare_9
5.7.2011, 0:27
Realno,treba da stave reprezentacije u 2k12 i da poprave sut ;) James Jones covek najbolji suter trojki u NBA u igrici jedva pogodi...

NastyB
5.7.2011, 22:02
Ha ha ha ha ha ala si ti pametan, pa toliku pamet nisam odavno video. Ako hoces vec nekome da se podsmevas idi na neko drugo mesto, nemoj ovde da se podsmevas i da pod**bavas ljude koji imaju razlicito misljenje od tebe. Znam sta je NBA JAM toliko glup nisam ali ja govorim o pravoj simulaciji kosarke a ne o smaranju zvanom 2K11 :icon_evil

Tražiš simulaciju košarke sa ovakvim porukama:

- Pa reci mi na kojem dugmetu je dribling na 2K11??? Ja sam probao da namestim i da nadjem i nema sanse. Ranije je NBA imao tacno dribling i mogao si da izvozas celu odbranu, ako ima dribling reci mi kako se zove na Engleskom u igri 2K11 i koje je to dugme po default kontrolama? Iskreno ja sam ga trazio i nisam ga nasao.

- Nije Clutch i speed probao sa sve kombinacije i nece da dribla. Ne znam koje je dugme ali ranije si sa James-om mogao da ih vozas ko budale a sada su umrtvili NBA... :(. Hocu brzinu u igri koju ima na primer PES 6 da sa Zidanom vozam celu ekipu razumete???

- Ja odem u Edit Mode pa namestim ocene koje ja zelim i tako se mnogo lakse igra:dedica:

I moja omiljena:

- Sto jednostavnija a sto bolji gameplay i eto savrsene simulacije kosarke.

Izvini, ali ovo nema veze sa mojim mišljenjem nego nema veze sa logikom i razumom. Prvo, u stvarnosti, LeBron ne može da "provoza" čitavu odbranu, osim ako je u kontri/polukontri. Kao što ni Zidan nije mogao da predribla čitave odbrane (izuzev trenutnih bljeskova Maradone, Roberta Bađa ili Mesija, ali to se desi jednom u 10 godina). Tako nešto nema dodirne tačke sa simulacijom.

Kao kad bi neko rekao da je, naprimer, "Richard Burns Rally" glupava igra, jer čemu biranje guma, čemu odabir vešanja, čemu podešavanje trapa, treba mi prava simulacija vožnje, daš gas, pomeraš levo desno i to je to, kao što je u...ne znam, "Need For Speed"

No, dobro, ne želim da se prepirem, ono što je mene malo zabrinulo je nešto što sam pročitao na IGN-u, a to je ovo:
"Today it was announced that NBA 2K12 (http://xbox360.ign.com/objects/104/104468.html) will launch on Xbox 360 and PlayStation 3 on October 4th, 2011."

Izgleda da su batalili pravljenje verzije za PC, jer za prilično jeftinu igru (20$ u americi) imaju pravo more žalbi od PC igrača...

Mafija2
5.7.2011, 23:15
On se ne zali nego kaze sta ne valja u igri, a to je da suigraci ne igraju nego kao da su od metala... Neki put se tako desi i u fifi, krenem da mu bacim pas u prazno i on stane... To covek prica i pricao je kako je igrac nizi i dalji a vislji igrac i blizi ne uzme loptu pored koje je vec ovaj drugi uzme.

Mare_9
6.7.2011, 11:26
Ako ne bude 2k12 na PC-u,ja cu da se ubijem :nov_mad2:

Uros12
6.7.2011, 11:42
Ako ne bude 2k12 na PC-u,ja cu da se ubijem :nov_mad2:
Huh?2k12 je najavljen za PC jos odavno.

pokies
6.7.2011, 13:09
da poprave kretanje igrača koje je hronično loše u 2k serijalu i ubija igrivost...
da vrate dribling dugme jer su bez njega ulazi pod koš postali retkost
da prekinu sa smaranjem u vidu nekih najava mečeva i ostalih video isečaka i pauza između četvrtina i tajmauta, za one koji žele samo da se fokusiraju na meč.
dakle, da se ubrza igra i da se popravi preciznost kontrole kretanja igrača

Luka Roksić
6.7.2011, 13:49
Ljudi, dribling vam je Clutch, bez Sprinta, ja sa Rondo-m i Allen-om ulazim i kucam k'o Jordan.

Doolio
6.7.2011, 13:56
e, jeste, nikako da uvedu taster za prekidanje cutscenesa, tabela, izvestaja (a ne ucitava se nista u pozadini), takodje, ima 'prekidabilnih' stvari, a ne znas koje su, nego lupas sve tastere na svaku scenu, pa neku prekine, neku ne.

Uros12
6.7.2011, 14:08
Meni te medjuscene ne smetaju uopste.Jel bi vise uzivali u dosadnim scenama koje je imao NBA Live 08?A da prekinete to,treba da pritisnete taster za dodavanje.

Luka Roksić
6.7.2011, 14:10
Kad hću nešto da prekinem, tipkam sve na tastaturi, upamtim šta sam zadnje pritisnuo, zapišem i igram:alealeee:, ali za neke statistike, uopšte nema prekida:mad:.

Luka Roksić
6.7.2011, 14:12
Meni te medjuscene ne smetaju uopste.Jel bi vise uzivali u dosadnim scenama koje je imao NBA Live 08?A da prekinete to,treba da pritisnete taster za dodavanje. Ja klikćem spejs.

NastyB
6.7.2011, 21:04
U 2K10 me je užasavalo to što su Lejkersi (bar meni) bili gotovo nepobedivi. Od 100-ak utakmica protiv njih dobio sam ih najviše 3 ili 4 puta. Kao i to što su neki igrači bili sumanuto brzi. Jao Ming je bez problema stizao Rasela Vestbruka u kontri, a o tome kako je leteo i teleportovao se po reketu još uvek imam noćne more.
Naravno 2K11 je mnogo toga popravio, ali igra, kao i svaka sportska, pati od ozbiljnih mana, da ih ne nabrajam. Po prvi put igram drugu sezonu asocijacije i od Tandera sam napravio tim koji kida, što se vidi na slici. Sa ovakvim timom trebao bih da se "prošetam" ligom. Posle 12 utakmica imam skor 8-4 i peti sam u konferenciji. Majami - odvalio sa 20 razlike, Lejkersi - lagano, Boston - beše tesno. A ko me je pobedio? Minesota, Toronto, Vašington i Detroit, 4 najgora tima u ligi. I sva 4 na isti način - potpunim nemašenjem u drugom poluvremenu. Do poluvremena sve ide normalno, moj procenat šuta bude malo veći od njihovog i vodim. A onda šou. Protiv Vašingtona sam vodio 12 razlike (26:14) na poluvremenu, a oni su me stigli serijom 12:0 za minut ipo. Za poluvreme od 10 minuta dali 14, a onda za minut ipo skoro isto toliko. Sva 4 tima u drugom poluvremenu imali su procenat šuta između 82 i 96%, a ja nisam prešao 25%. Neverovatno je šta AI radi u tim trenucima.
Ustvari, nisam ja jedini, svako ko igra ovu igru doživeo je da kompjuterski tim trpa i iz nemogućih situcija bez omašaja, a da istovremeno mašiš najveće zicere. O tome se vodila žestoka rasprava na forumu 2KSportsa i ako to ostave u 2K12 mnogi će odustati od ove igre. Mene to, ponekad, potpuno izbaci iz takta.

Eto, raspisah se, a samo sam želeo da pitam Urosa12 gde je pročitao najavu za PC verziju 2K12, jer ja ne mogu da nađem nigde na relevantnom mestu...

EDIT: Pardon. Našao sam i to taze: http://slumz.boxden.com/f13/e3-2011-nba-2k12-interview-xbox-360-pc-ps3-1559773/

Luka Roksić
6.7.2011, 21:21
U 2K10 me je užasavalo to što su Lejkersi (bar meni) bili gotovo nepobedivi. Od 100-ak utakmica protiv njih dobio sam ih najviše 3 ili 4 puta. Kao i to što su neki igrači bili sumanuto brzi. Jao Ming je bez problema stizao Rasela Vestbruka u kontri, a o tome kako je leteo i teleportovao se po reketu još uvek imam noćne more.
Naravno 2K11 je mnogo toga popravio, ali igra, kao i svaka sportska, pati od ozbiljnih mana, da ih ne nabrajam. Po prvi put igram drugu sezonu asocijacije i od Tandera sam napravio tim koji kida, što se vidi na slici. Sa ovakvim timom trebao bih da se "prošetam" ligom. Posle 12 utakmica imam skor 8-4 i peti sam u konferenciji. Majami - odvalio sa 20 razlike, Lejkersi - lagano, Boston - beše tesno. A ko me je pobedio? Minesota, Toronto, Vašington i Detroit, 4 najgora tima u ligi. I sva 4 na isti način - potpunim nemašenjem u drugom poluvremenu. Do poluvremena sve ide normalno, moj procenat šuta bude malo veći od njihovog i vodim. A onda šou. Protiv Vašingtona sam vodio 12 razlike (26:14) na poluvremenu, a oni su me stigli serijom 12:0 za minut ipo. Za poluvreme od 10 minuta dali 14, a onda za minut ipo skoro isto toliko. Sva 4 tima u drugom poluvremenu imali su procenat šuta između 82 i 96%, a ja nisam prešao 25%. Neverovatno je šta AI radi u tim trenucima.
Ustvari, nisam ja jedini, svako ko igra ovu igru doživeo je da kompjuterski tim trpa i iz nemogućih situcija bez omašaja, a da istovremeno mašiš najveće zicere. O tome se vodila žestoka rasprava na forumu 2KSportsa i ako to ostave u 2K12 mnogi će odustati od ove igre. Mene to, ponekad, potpuno izbaci iz takta.

Eto, raspisah se, a samo sam želeo da pitam Urosa12 gde je pročitao najavu za PC verziju 2K12, jer ja ne mogu da nađem nigde na relevantnom mestu...

EDIT: Pardon. Našao sam i to taze: http://slumz.boxden.com/f13/e3-2011-nba-2k12-interview-xbox-360-pc-ps3-1559773/ Kako kod tebe piše koliko je igrač visok, 2,08. Kod mene je to 6,8. I nije Durant-u takva slika, bar kod mene.

Luka Roksić
6.7.2011, 21:33
Na ovom linku imate intervju, inače, igra izlazi 4. oktobra. Link:http://e3.gamespot.com/video/6318755/e3-2011-nba-2k12-interview

nigga
6.7.2011, 21:34
Kako kod tebe piše koliko je igrač visok, 2,08. Kod mene je to 6,8. I nije Durant-u takva slika, bar kod mene.

Promenis meru,to sto je kod tebe 6'8 je u inchima,ti promeni imas u opcijama na metre.
@Nasty I meni se to dogodilo,ono bar cega se secam je iz plejofa protiv Bostona.Prvu cetvrtinu ih ubijem sa dobrom odbranom 21-4 ,u drugoj i trecoj oni meni natrpaju 43 poena(25 i 18),nema sta nisu pogodili od Garneta,Ronda,Pirsa i Reja i predju me sa 5-6 razlike i ucetvrtoj ih ja dobijem sa 2 razlike i naravno izgubim.

Luka Roksić
6.7.2011, 21:39
Nadam se da 4 Screenshota za XBox 360 nikome neće smetati.

Luka Roksić
6.7.2011, 21:39
I 4. Screenshot.

Uros12
6.7.2011, 22:30
Jel si siguran da je ovo 2k12?

NastyB
6.7.2011, 23:18
Kako kod tebe piše koliko je igrač visok, 2,08. Kod mene je to 6,8. I nije Durant-u takva slika, bar kod mene.

Za metričke vrednosti su ti objasnili, imaš podešavanja u menijima.
A koristim ovo što se tiče fotografija: http://www.nba-live.com/forums/viewtopic.php?f=136&t=77253

Ili sam lično izmenjao mnoge fotografije u ovom fajlu, više se ni ne sećam...

Luka Roksić
7.7.2011, 9:21
Jel si siguran da je ovo 2k12? Piše 2K12, a sad ne znam da li je 2K12 .

http://www.nba-2k12.com/. Na tom sajtu imate Gameplay i Screenshotove:ciao:.

Evo ga 1. Screenshot sa tog sajta.http://nba-2k12.com

Nadam se da je ova zaista za 2K12.

omar rodriguez lopez
7.7.2011, 11:17
Naravno da nije, a i da jeste izgleda isto kao 2k11 tako da ne bi bilo poente...
i potrudi se da ne stavljas 5 uzastopnih postova, sve to je moglo da stane u jedan ;)

K@rThU$
7.7.2011, 11:50
Odavno je najavljen i ALL-Star Weekend koji ce biti u NBA 2k12,nadam se samo da ce ukljuciti i Skills Challenge :D

Takodje je bilo glasanje na IGNu za igraca koji ce biti na 2k12 coveru,i izglasan je Derrick Rose,tako da bi trebali njega ocekivati (s obzirom i na prethodnu sezonu koju je fenomenalno odigrao)

Luka Roksić
7.7.2011, 13:12
Šta je Skills Challange. Čuo sam za to čudo, ali još ne znam šta je?

nigga
7.7.2011, 13:32
Šta je Skills Challange. Čuo sam za to čudo, ali još ne znam šta je?

At0cavZPPCw

NastyB
7.7.2011, 16:10
Odavno je najavljen i ALL-Star Weekend koji ce biti u NBA 2k12,nadam se samo da ce ukljuciti i Skills Challenge :D

Takodje je bilo glasanje na IGNu za igraca koji ce biti na 2k12 coveru,i izglasan je Derrick Rose,tako da bi trebali njega ocekivati (s obzirom i na prethodnu sezonu koju je fenomenalno odigrao)

All-Star vikenda ima i u 2K11 u Asocijaciji, ali ne kao samostalan mod (lično mislim da je nepotreban pored svih blacktop zezancija). A skills challenge je prilično teško (ako ne i nemoguće) isprogramirati, bar onakav kakav je u stvarnosti.

Pa, sad, na IGN-u mogu da zahtevaju i Šakila, stvar je ko će najbolje da "proda" igru. Moguće je da će se Rouz pojaviti po drugi put (bio je na DRAFT COMBINE 2010), ali sve to zavisi koliko su 2K spremni da ulože love u to. Pogotovo što će biti lokauta i pitanje je šta će biti sa sezonom...

King James
8.7.2011, 16:12
Ja mislim da je gotovo sigurno da ce na omotu biti ili Rose ili Nowitzki, jednostavno najpopularniji su trenutno. Rose je najpopularniji od proleca, Nowitzki od pre mesec dana, gomile bandwagonera ''navija'' za Bullse i Mavse odjednom i valja iskoristiti tu popularnost. James nece sigurno jer je trenutno najomrazeniji igrac u NBA :D I ljudi se prave pametni pa mrze Heat.

Luka Roksić
13.7.2011, 13:25
Treba imati na umu u 2K Sportsu da serijal 2K ima sve više bagova. Ja zatražim Time-Out da dobijem loptu na centru, klikćem pas, ne dodaje i izgubim napad zbog 5 sekundi. Kap koja je prelila čašu u 2K11.

Ovaj MY Player obećava.

King James
21.7.2011, 16:34
Stize cover u roku od sat vremena ^^
Btw, neko editivao wiki stranicu i napisao da je na coveru Chris Smoove :D

Uros12
21.7.2011, 16:39
Kako znas?
A inace Chris Smoove je legenda:D
GvnvuMDA1nE

King James
21.7.2011, 16:43
Objavili na tviteru i fejzu. Navodno, jos pola sata. Samo da vidim Dirka i njegove zlatne lokne (NO HOMO) i bicu srecan :D

King James
21.7.2011, 16:58
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150696819040305.697867.221292025304&type=1

Uros12
21.7.2011, 17:00
Tri covera postoje,znaci sve ce ih koristiti?
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/283451_10150726117195305_221292025304_19537664_391 9830_n.jpg

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/281444_10150726117520305_221292025304_19537672_765 0905_n.jpg

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/284876_10150726117885305_221292025304_19537679_292 4713_n.jpg

jakonicki93
21.7.2011, 17:06
Negde je pisalo: "The Greatest is back" - stoga moguce da ce opet biti MJ.

Uros12
21.7.2011, 17:36
Wow:love:
Preorders will receive codes for two classic teams for use in the game, the 1990-1991 Golden State Warriors of Chris Mullin, Tim Hardaway and Mitch Richmond, and the 2000-2001 Sacramento Kings of Chris Webber, Vlade Divac and Jason Williams.

Uros12
21.7.2011, 18:06
Pa ova 3 ce biti,ti odlucujes da li zelis igru sa Jordanom Birdom ili Magicom(ili zelis pirata:)).

King James
21.7.2011, 19:05
Wow:love:

Hah, ja sam bas razmisljao kako bi bilo kul dubace neke timove iz prosle decenije. Mada, bolje da su metnuli Kingse iz 2002. kad su bili najjaci pa ostali pokradeni na kraju :mad: Pa kad me posle neko pita zasto mrzim Lakerse :kreza:

Uros12
22.7.2011, 10:35
http://bulk.destructoid.com/ul/206628-preview-nba-2k12/screen-620x.jpg
http://www.destructoid.com/preview-nba-2k12-206628.phtml

King James
22.7.2011, 14:59
Nista ovo ne valja, Haslem se osisao :D

Devilish Soldier
27.7.2011, 21:50
Potvrđeno.

Finally Ronnie from 2K Sports confirmed through his twitter account that NBA 2K12 will be available for PC. Also yesterday 2K Sports in their press released confirmed that NBA 2K12 can now be pre-ordered from leading video game retailers, and will be available on October 7, 2011, for the PlayStation 3, PlayStation 2, Xbox 360, Wii, PSP system and Windows PC.

King James
27.7.2011, 23:58
Je l' bilo mozda reci o zahtevnosti? Nadam se da ce ostati ista kao 2K11...

Edit: lolz, imam 1337 postova :kreza:

Devilish Soldier
28.7.2011, 1:19
Nije, verovatno isto. Nema tu šta mnogo da se dira.

Apex predator
29.7.2011, 0:59
Ima li nekih vesti o ovoj igri.Sta je unapredjeno?

Uros12
29.7.2011, 8:57
Pa nema nesto mnogo informacija ali se ocekuje bolja atmosfera poboljsan AI itd.

NaraYan
1.8.2011, 13:02
e, jeste, nikako da uvedu taster za prekidanje cutscenesa, tabela, izvestaja (a ne ucitava se nista u pozadini), takodje, ima 'prekidabilnih' stvari, a ne znas koje su, nego lupas sve tastere na svaku scenu, pa neku prekine, neku ne.

To je po meni najveća mana 2k11. Samo to mi je zasmetalo, sve ostalo je skoro savršeno.

Luka Roksić
1.8.2011, 22:30
To je po meni najveća mana 2k11. Samo to mi je zasmetalo, sve ostalo je skoro savršeno. Meni to ne smeta, ni malo. Pošto mi je komp u spavaćoj, na radnom stolu, ja prilegnem, dok sve prođe:D.

omar rodriguez lopez
3.8.2011, 21:43
http://espn.go.com/espn/thelife/videogames/blog/_/name/thegamer/id/6830802/nba-greatest-mode-added-2k12

evil_geko
4.8.2011, 2:44
uTK6mtSqx7k

Uros12
4.8.2011, 9:21
http://kotaku.com/5827334/dr-j-joins-larry-magic-and-michael-in-nba-2k12s-greatest-challenge/gallery/1
Julius Erving i Kareem Abdul-Jabar ce biti u tom "NBA Greatest" modu,a sa njima jos 10 igraca koji tek treba da se najave.

Devilish Soldier
14.8.2011, 16:18
Screenshots

http://www.dodaj.rs/t/y/Qn/86JFwG4/s35931.jpg (http://www.dodaj.rs/?y/Qn/86JFwG4/s35931.jpg) http://www.dodaj.rs/t/1x/7x/ospNhgt/s35933.jpg (http://www.dodaj.rs/?1x/7x/ospNhgt/s35933.jpg) http://www.dodaj.rs/t/3I/lJ/27Aq37sp/s35932.jpg (http://www.dodaj.rs/?3I/lJ/27Aq37sp/s35932.jpg)

Otkrivena kompletna lista pesama u igri:

Eminem & Royce Da 5’9” – Fast Lane
Travis Barker featuring Yelawolf, Twista, Busta Rhymes and Lil Jon - Let's Go
CyHi Da Prynce – Sideways (2K Remix)
Kurtis Blow - Basketball
Friendly Fires - Skeleton Boy
Machine Drum - Let It (edIT Remix)
Aceyalone featuring Cee-Lo - Workin' Man's Blues
Freddie Gibbs - Look Easy (2K Original)
Chiddy Bang featuring Q-Tip - Here We Go
Zion I featuring Rebelution- Many Stylez
Duck Down All -Stars 2 - Shout The Winners Out (2K Original)
Middle Class Rut - New Low
Bassnectar - Cozza Frenzy
Ancient Astronauts - Still a Soldier
Alex K. and D.J.I.G. - Now's My Time (2K Original)
See-I - Haterz
James Pants - We're Through
Shinobi Ninja - Rock Hood
DELS - Shapeshift
Hudson Mohawke - Thunder Bay (instrumental)
Mr. Chop - Intermezzo 2 (instrumental)
Kid Mac featuring Mat McHugh - Hear You Calling
Thunderball - Make Your Move
The Freeze Tag - The Shuffle (instrumental)
The Death Set - It's Another Day
Project Lionheart -They Come Back
Jamaica - By The Numbers
XV – Awesome

NastyB
14.8.2011, 17:22
Screenshots

http://www.dodaj.rs/t/y/Qn/86JFwG4/s35931.jpg (http://www.dodaj.rs/?y/Qn/86JFwG4/s35931.jpg) http://www.dodaj.rs/t/1x/7x/ospNhgt/s35933.jpg (http://www.dodaj.rs/?1x/7x/ospNhgt/s35933.jpg) http://www.dodaj.rs/t/3I/lJ/27Aq37sp/s35932.jpg (http://www.dodaj.rs/?3I/lJ/27Aq37sp/s35932.jpg)

Izgleda da su konačno malo smanjili muskulaturu igrača. Džoš Smit na ovom screen-u u sredini ne liči na Švarcenegera iz filma "Konan" kao što je to slučaj u 2K11.

Uros12
14.8.2011, 22:14
Fino.Jedva cekam da objave tih 10 igraca koji ce biti u NBA Greatest modu.

jakonicki93
15.8.2011, 10:37
Odslusah ja ove pesme iz NBA 2k12 liste, mogu samo da kazem - nista ni blizu prosloj od koje su sve pesme upale u favorites na YT. I dan danas ih slusam.

Jedino ove dve Bad Meets Evil - Fast Lane ft. Eminem, Royce Da 5'9 i XV - Awesome su pesme koje mi se svidjaju. Jos cekamo ove NBA 2k mixove, za te pesme sam siguran da ce biti dobre... barem su dosad bile.

Luka Roksić
15.8.2011, 17:31
http://i.usatoday.net/communitymanager/_photos/game-hunters/2011/08/03/drj-2k12x-inset-community.jpg (http://i.usatoday.net/communitymanager/_photos/game-hunters/2011/08/03/drj-2k12x-large.jpg)http://a.espncdn.com/photo/2011/0730/vg_legend_1_576.jpg (http://i.usatoday.net/communitymanager/_photos/game-hunters/2011/08/03/drj-2k12x-large.jpg)

Uros12
16.8.2011, 18:28
Odslusah ja ove pesme iz NBA 2k12 liste, mogu samo da kazem - nista ni blizu prosloj od koje su sve pesme upale u favorites na YT. I dan danas ih slusam.

Jedino ove dve Bad Meets Evil - Fast Lane ft. Eminem, Royce Da 5'9 i XV - Awesome su pesme koje mi se svidjaju. Jos cekamo ove NBA 2k mixove, za te pesme sam siguran da ce biti dobre... barem su dosad bile.
Ti mora da se salis?Mislim ukusi se razlikuju,ali soundtrack za 2k11 je meni bio grozan,osim Snoop Dogga i par jos pesama sve ostalo nema ni veze sa kosarkom,muka ti da ih slusas.Sad nisam u mogucnosti da odslusam ove pesme ali deluje mi ok,s obzirom na izvodjace.

Lars03
17.8.2011, 17:13
Samo me interesuje kako ce ovo da prodje
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/251050_218818108148461_141006155929657_710161_2504 241_n.jpg

_Grotesque_
17.8.2011, 23:30
Ma, dok ne ubace Evroligu nema dobrog basketa!

dulezmaj
18.8.2011, 10:05
gamescom gameplay:
http://www.youtube.com/watch?v=Ff2CiTJQhmE

Uros12
18.8.2011, 22:54
THE 15 LEGENDS OF NBA 2K12
http://espn.go.com/espn/thelife/videogames/blog/_/name/thegamer/id/6874034/the-15-legends-nba-2k12?readmore=fullstory
Izgleda fenomenalno:n_klanja:bice i timova iz 60-ih.

GATTUSO88
19.8.2011, 0:48
Izvinite sto idem u off, ali kakve nas sportske simulacije za pc ocekuju o.O
Pes 12- 27 septembar
Fifa 12- 29 septembar
Rugby Challenge- izlazi do 31. septembra
Tiger Woods Pga Tour 2012- 7 septembar
I naravno NBA 2k12-oktobar-novembar
o.O

Pinky007
19.8.2011, 2:09
NBA 2K ne menja gameplay, znaju da daju najbolju kosarku i nije im trka da se popravljaju, njima je cilj da otklone sto vise bagova. A gameplay ce ostajati isti, naravno ne 100% isti, ali bez vecih promena. Npr PES na PC-u nikad nije imao konkurenta, od prosle godine ga je dobio i sad FIFA I PES vode trku, sto nam daje bolji fudbal. Valjalo bi kad bi NBA Live izbacio nesto. :)

GATTUSO88
19.8.2011, 21:33
“NBA’s Greatest” legends in NBA 2K12 include:

• Kareem Abdul-Jabbar;
• Larry Bird;
• Wilt Chamberlain;
• Julius Erving;
• Patrick Ewing;
• Magic Johnson;
• Michael Jordan;
• Karl Malone;
• Hakeem Olajuwon;
• Scottie Pippen;
• Oscar Robertson;
• Bill Russell;
• John Stockton;
• Isiah Thomas;
• Jerry West.

:)

Devilish Soldier
21.8.2011, 12:52
NBA 2K12 Greatest Teams SS

http://www.dodaj.rs/t/2w/n0/1KIkR39I/s36524.jpg (http://www.dodaj.rs/?2w/n0/1KIkR39I/s36524.jpg) http://www.dodaj.rs/t/2z/HB/1WGrh7dZ/s36525.jpg (http://www.dodaj.rs/?2z/HB/1WGrh7dZ/s36525.jpg) http://www.dodaj.rs/t/2i/c0/3rpZngI/s365211.jpg (http://www.dodaj.rs/?2i/c0/3rpZngI/s365211.jpg) http://www.dodaj.rs/t/2Z/13F/9kEarFA/s365212.jpg (http://www.dodaj.rs/?2Z/13F/9kEarFA/s365212.jpg) http://www.dodaj.rs/t/3t/13l/1AgnCGR7/s365214.jpg (http://www.dodaj.rs/?3t/13l/1AgnCGR7/s365214.jpg) http://www.dodaj.rs/t/a/1H/1wfOaTso/s365215.jpg%3C/a%3E (http://www.dodaj.rs/?a/1H/1wfOaTso/s365215.jpg)

http://www.dodaj.rs/t/3x/MT/tYCqMuZ/s36521.jpg (http://www.dodaj.rs/?3x/MT/tYCqMuZ/s36521.jpg) http://www.dodaj.rs/t/z/CW/3njqkYay/s36522.jpg (http://www.dodaj.rs/?z/CW/3njqkYay/s36522.jpg) http://www.dodaj.rs/t/v/so/15Rz1BST/s36523.jpg (http://www.dodaj.rs/?v/so/15Rz1BST/s36523.jpg) http://www.dodaj.rs/t/2e/77/1Mlu5CvD/s36526.jpg (http://www.dodaj.rs/?2e/77/1Mlu5CvD/s36526.jpg) http://www.dodaj.rs/t/2T/10F/fgR6p9S/s36527.jpg (http://www.dodaj.rs/?2T/10F/fgR6p9S/s36527.jpg) http://www.dodaj.rs/t/3v/Lo/4VKbJ85J/s36528.jpg (http://www.dodaj.rs/?3v/Lo/4VKbJ85J/s36528.jpg) http://www.dodaj.rs/t/3M/rn/8RdlyZB/s36529.jpg (http://www.dodaj.rs/?3M/rn/8RdlyZB/s36529.jpg) http://www.dodaj.rs/t/t/cN/3cIX2cm5/s365210.jpg (http://www.dodaj.rs/?t/cN/3cIX2cm5/s365210.jpg) http://www.dodaj.rs/t/k/1F/4o8RXT8G/s365213.jpg%3C/a%3E (http://www.dodaj.rs/?k/1F/4o8RXT8G/s365213.jpg) http://www.dodaj.rs/t/a/1H/1wfOaTso/s365215.jpg%3C/a%3E (http://www.dodaj.rs/?a/1H/1wfOaTso/s365215.jpg)

Uros12
22.8.2011, 11:28
Evo kako ce izgledati team lineups
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/185201_10150768150195305_221292025304_20063088_645 3719_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/304657_10150769639840305_221292025304_20085547_687 8336_n.jpg

Devilish Soldier
22.8.2011, 22:05
HHnCZsD9txU&feature=player_embedded#!

Uros12
22.8.2011, 22:24
Mnogo dobar izbor timova ima ova igra.Jos ako atmosfera bude dobra 2k ce dotaci nebo.

Devilish Soldier
24.8.2011, 20:54
NBA 2K12 SS

http://www.dodaj.rs/t/2e/re/3qfjT6dy/s36791.jpg (http://www.dodaj.rs/?2e/re/3qfjT6dy/s36791.jpg) http://www.dodaj.rs/t/2f/F/9uEUwia/s36792.jpg (http://www.dodaj.rs/?2f/F/9uEUwia/s36792.jpg) http://www.dodaj.rs/t/24/Py/1toluq2B/s36793.jpg (http://www.dodaj.rs/?24/Py/1toluq2B/s36793.jpg) http://www.dodaj.rs/t/2f/xB/15hPHKFN/s36794.jpg (http://www.dodaj.rs/?2f/xB/15hPHKFN/s36794.jpg) http://www.dodaj.rs/t/N/JR/2na6hrEm/s367910.jpg%3C/a%3E (http://www.dodaj.rs/?N/JR/2na6hrEm/s367910.jpg)

http://www.dodaj.rs/t/2D/Am/MWolLoO/s36795.jpg (http://www.dodaj.rs/?2D/Am/MWolLoO/s36795.jpg) http://www.dodaj.rs/t/3f/Ta/LBlUndS/s36796.jpg (http://www.dodaj.rs/?3f/Ta/LBlUndS/s36796.jpg) http://www.dodaj.rs/t/1O/cY/dNT0HAM/s36797.jpg (http://www.dodaj.rs/?1O/cY/dNT0HAM/s36797.jpg) http://www.dodaj.rs/t/u/CQ/3U7H5wOp/s36798.jpg (http://www.dodaj.rs/?u/CQ/3U7H5wOp/s36798.jpg)

http://www.dodaj.rs/t/3Z/FO/20KoX3bt/1/s36799.jpg (http://www.dodaj.rs/?3Z/FO/20KoX3bt/1/s36799.jpg)
http://www.dodaj.rs/t/3Z/FO/20KoX3bt/1/s36799.jpg%3C/a%3E (http://www.dodaj.rs/?3Z/FO/20KoX3bt/1/s36799.jpg)

_Grotesque_
25.8.2011, 12:56
Po ovim, ali i ranijim screenovima bih rekao da igra na grafickom planu nije mnogo odmakla od 2k11..
Da ne pocnu i ovi da otaljavaju posao?

Ako bude gotovo identicna igra kao prethodna, samo dodato nekih 20-ak legendarnih igraca i novi rosteri..
Pitanje da li to vredi kupovati svake godine, tj ako su se ispucali sa idejama da svaka nova igra bude dovoljno jedinstvena da se posegne u novcEnik..

Ako krenu kao neke druge kompanije koje prave sportske igre samo naziv igre i rostere da menjaju..
Meh.
:rolleyes:

Uros12
25.8.2011, 13:56
Po ovim, ali i ranijim screenovima bih rekao da igra na grafickom planu nije mnogo odmakla od 2k11..
Da ne pocnu i ovi da otaljavaju posao?

Ako bude gotovo identicna igra kao prethodna, samo dodato nekih 20-ak legendarnih igraca i novi rosteri..
Pitanje da li to vredi kupovati svake godine, tj ako su se ispucali sa idejama da svaka nova igra bude dovoljno jedinstvena da se posegne u novcEnik..

Ako krenu kao neke druge kompanije koje prave sportske igre samo naziv igre i rostere da menjaju..
Meh.
:rolleyes:
Ko da je grafika bila nesto posebno losa u 2k11:)
Nema razloga za brigu,po onome sto su oni pricali.Naime jos na E3 sajmu je receno da se nece zaustaviti na 2k11.Trebalo bi da bude noviteta poput bolje atmosfere,bolje uradjenih igraca(koliko sam cuo Dirk je npr. savrseno odradjen,sa svim svojim potezima izgledom itd.)boljim AI-jem,poboljsanjima u Asocijaciji i My Player modu....uostalom,ne moras da kupujes uopste igru,mozes i da je narodski receno "nabavis" i nikom nista:D
Evo mozda ce te ovo razuveriti
http://kotaku.com/5834188/

_Grotesque_
25.8.2011, 15:29
Ko da je grafika bila nesto posebno losa u 2k11:)
Nema razloga za brigu,po onome sto su oni pricali.Naime jos na E3 sajmu je receno da se nece zaustaviti na 2k11.Trebalo bi da bude noviteta poput bolje atmosfere,bolje uradjenih igraca(koliko sam cuo Dirk je npr. savrseno odradjen,sa svim svojim potezima izgledom itd.)boljim AI-jem,poboljsanjima u Asocijaciji i My Player modu....uostalom,ne moras da kupujes uopste igru,mozes i da je narodski receno "nabavis" i nikom nista:D
Evo mozda ce te ovo razuveriti
http://kotaku.com/5834188/

Interesantno!
:)
Consistently one of the most, if not the most, polished sports simulation, NBA 2K12 does not look like a game resting on a reputation earned by its predecessors. The attention to animations for play in the post are a great example. Players will transition from post-up moves into signature shots, as opposed to generic shot packages. Hakeem Olajuwon's "dream shake" will be a favorite once you discover how to key it. Kareem Abdul-Jabbar's sky hook will make you grin ear-to-ear, and he only goes into it when he's in the high post, and can take the shot righthanded. And it's not just for this play type, or the superstars. Vinnie Johnson's catapult from the wing will be delightful for anyone who saw The Bad Boys of Detroit playing live.

To mi se dopada.
Sto manje generic poteza ima, veca je raznovrsnost gameplay-a.

Sto se moje opaske u vezi grafike tice, daleko od toga da u 2k11 nesto fali, naprotiv!
Samo, gotovo da se ne primecuje razlika.

Kad malo bolje razmislim, NBA 2k serijal ima jos podosta materijala za eksploataciju.
Na priRem, vec dogodine bi mogli da ubace reprezentacije jer ide Olimpijada, a znamo da je Amerikancima jedino to takmicenje bitno.
Druga stvar koju bih zaista voleo da vidim, a uopste nije nemoguce zbog lockouta i cinjenice da ce se i u Americi pratiti Evroliga ove godine zbog velikog broja NBA igraca koji ce doci u pecalbu, jeste ukljucivanje tog takmicenja u igru..

Svakako, potencijala ima.
Videcemo na koji nacin ce se igra dalje razvijati.

Hvala jos jednom za link, interesantno veoma.
;)

Luka Roksić
28.8.2011, 21:34
Pošto vidim da će biti izazov ponavljanje 100 poena i 2.3.1962. Da li će biti još jedan rekord Wilta Chambarlaina, tj. 55 skokova na meču?

Uros12
28.8.2011, 22:37
http://nba2k4life.wordpress.com/2011/08/28/nba-2k12-achievements-reveal-new-features/
•Join an Online Association.
This could be the big one if it is a true online “Association” (multi-season w/ free agents, trades, contracts, NBA Draft) and not just re-branded online leagues.

Ako opet bude moglo da se igra online sa piratom,ovo bi bilo fenomenalno:love:

_Grotesque_
28.8.2011, 22:55
http://nba2k4life.wordpress.com/2011/08/28/nba-2k12-achievements-reveal-new-features/

Ako opet bude moglo da se igra online sa piratom,ovo bi bilo fenomenalno:love:

Bilo bi.
Samo da online radi na PCu kao i na konzolama.
Ako bude moralo da se igra na onim najjadnijim detaljima, definitivno uzimam
Xbox!
:kreza:

Mafija2
29.8.2011, 14:14
^^Koliko ja znam moze da se igra sa piratom i 2k10 i 2k11 tako da ne znam cemu ovo ''ako opet''...
Naravno online je bio zivi ocaj jel je seckalo kao ludo.

Uros12
29.8.2011, 14:22
Mogu uvek da promene da ti za igranje online treba original,na to sam mislio.

jakonicki93
29.8.2011, 17:28
Pre-orderovao sam NBA 2k12 za 17.95€ ...

Uros12
30.8.2011, 18:16
Novi gameplay
LXXDug86F0E&feature=player_embedded#!
ovaj lik sto igra je nevidjeni noob...
Ne razlikuje se mnogo od 2k11 kad se ovako pogleda,mada ima nekih poboljsanja npr. igraci su mnogo bolje odradjeni(pre svega pokreti su realisticniji)malo je atmosfera bolja itd. mada cemo se jos nacekati do nekog klipa koji bas valja.

Nicklord
30.8.2011, 18:36
Dobro je što nemaju više igrači ruke kao da su bilderi :D

boki92
30.8.2011, 23:21
sta se desava sa lock out-om u igrici ? :D jel ga ima ? :D

Uros12
30.8.2011, 23:25
Naravno da ne;)

boki92
30.8.2011, 23:30
a bas bi bila fora da su nesto napravili...kao odu igraci...i kad u stvarnosti prestane...vrate se i tek onda moze da se igra sezona...a do tad samo prijateljske ili tako nesto :D
steta sto nije realno da naprave tako nesto :D :D :D

Uros12
30.8.2011, 23:33
Pa bio bi fazon kad bi npr. ubacili neke evropske timove pa kad je lokaut da mozes sa njima da igras ili u My Player modu da nastupas za njih...bila bi gotivna fora ali mislim da im NBA licenca ne da da ubacuju takve stvari.

Vavilon
31.8.2011, 15:15
Da, kad bi poceo u nekom seoskom klubu iz Evrope, pa stignes do NBA Lige, a ovako je glupo ja kad sam igrao u 2k11 odma u Sacramento

Luka Roksić
31.8.2011, 15:39
Pa bio bi fazon kad bi npr. ubacili neke evropske timove pa kad je lokaut da mozes sa njima da igras ili u My Player modu da nastupas za njih...bila bi gotivna fora ali mislim da im NBA licenca ne da da ubacuju takve stvari. Bolje bi bilo da igramo u nižim Američkim Ligama, kao što je NBDL.

Lars03
31.8.2011, 16:00
Bolje bi bilo da igramo u nižim Američkim Ligama, kao što je NBDL.

Pa to imas i u 2k10, ako te ne izaberu na draftu ides u D ligu.

jakonicki93
31.8.2011, 18:30
NCAA, al' to su sve stvari koje... ;)

Luka Roksić
31.8.2011, 20:14
Pa to imas i u 2k10, ako te ne izaberu na draftu ides u D ligu. Da, ali ja mislim da kad, npr., kada se u My Playeru dogodi Lock-Out da igramo u D League, da bi smo ostali fizički spremni.

_Grotesque_
31.8.2011, 21:59
U igri se definitivno nece desiti lock out.

Lars03
31.8.2011, 22:24
Moje, skromno, misljenje je da bi uvodjenje LO-a u igru bilo overkill, to je kao kada bi u Diablu nakon umiranja morali da pocnete igu iz pocetka, nema mnogo smisla. Ko bi imao motivaciju da skupo placenu igru ne igra 3, 4, 5, 6 meseci nego da igra bzvz da bi mu igrac ostao u virtuelnoj formi, kao i teretana u GTA SA dosadilo bi posle par dana.

Uros12
31.8.2011, 23:00
M88NkqIvdc4
0:39 Dirk Srbin:D

Stef
1.9.2011, 12:00
Bilo bi dobro da moze full court alley opp...Posto to ocigledno moze u stvarnosti. Ali ne naravno da svaki put uspe nego nekad.

Luka Roksić
1.9.2011, 15:52
M88NkqIvdc4
0:39 Dirk Srbin:D Ekstra je pesma.

Devilish Soldier
2.9.2011, 18:02
NBA 2k12 GGTV Video (http://www.moddingway.com/news/3738.html)

Developer Insight Playcall System (http://www.moddingway.com/news/3741.html)

Uros12
3.9.2011, 12:21
Evo kako ce meni da izgleda
http://i645.photobucket.com/albums/uu179/dennis09_photos/desa.jpg
Deluje preglednije,medjutim mozda nece ovako izgledati u PC verziji kao sto je bio slucaj sa 2k11.

Uros12
6.9.2011, 21:09
Ne znam za vas,ali ja ne vidim Devilishovu poruku....

Luka Roksić
6.9.2011, 21:22
http://www.youtube.com/watch?v=guvwDeY2FF4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ndscquBUr8c&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=TZeCeMNy3x4&feature=related

Uros12
6.9.2011, 22:02
MY PLAYER WEEK
2k Community menadzer Ronnie bi trebalo tokom ove sedmice da nam pokaze My Player mod i poboljsanja u njemu,kao i novosti koje donosi.Evo jedne....
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/305334_10150793722640305_221292025304_20358620_519 0890_n.jpg
My Player Career of Ronnie2K - Pre-Draft Interviews: Before draft night, Ronnie must go through a rigorous interview process with multiple GM's vying for his talents. Depending on one's answers, character will be judged and draft value may soar or plummet. The Bobcats are interested in Ronnie, but is he interested in going to Charlotte?

Devilish Soldier
6.9.2011, 23:59
Draft

http://www.moddingway.com/screenshots/games/195/s_3766_2.jpg

Pre-Draft Interviews. Before draft night, you must go through a rigorous interview process with multiple GM's vying for his talents. Depending on one's answers, character will be judged and draft value may soar or plummet.
Mock Draft. After your performance in the Rookie Showcase and Pre-Draft Interviews, the basketball pundits debate where Ronnie should go in the draft (just a prognostication, not what will absolutely happen). As you can see, the scouts aren't wild about his bite matching up to his bark, saying "he is delusional about his own abilities."

Uros12
7.9.2011, 11:19
Bogami My Player mod ce ove godine biti vrhunski odradjen,sudeci po ovome sto su sad prikazali...evo nekih detalja
The mode begins with you playing in a college all star game at Madison Square Garden.
The biggest change I saw was the addition of franchise interviews before the draft. Three GMs will meet with you and ask you a series of questions. The questions are team specific (Phoenix asked me how I felt about learning from Steve Nash and the Bucks asked me if I was OK with playing with Brandon Jennings) and depending on how you answer them determines your draft status (I told Phoenix that I would love playing with Nash and told the Bucks they should trade Jennings and draft me.). Next comes the draft and there is a little bit of drama to it. You have to watch the entire draft until your name is called (no skipping) and listen to David Stern (Stern’s real voice) call each name. Other additions include contract negotiations, players get paid a check each month and can use the money to purchase attributes or do activities to make them more popular (like pay for team activities).

boki92
7.9.2011, 15:23
opasna igrica se sprema! :)

_Grotesque_
7.9.2011, 16:29
Jos jedan My Player screen

http://media.operationsports.com/shots/400/17890.jpg

Sto se tice My Player unapredjenja u 2k12.. citaju blogove.
http://www.operationsports.com/kareem434/blog/13367-nba-2k12-more-imersive-my-player/
;)

Jos manje od mesec dana!
:tapsh:

Devilish Soldier
7.9.2011, 22:43
http://www.moddingway.com/screenshots/games/195/s_3766_4.jpg

http://www.moddingway.com/screenshots/games/195/s_3766_3.jpg

Devilish Soldier
9.9.2011, 11:13
http://www.dodaj.rs/t/1G/Lz/41tlUhw5/s37665.jpg (http://www.dodaj.rs/?1G/Lz/41tlUhw5/s37665.jpg) http://www.dodaj.rs/t/a/Ev/2BWYpT5a/s37666.jpg (http://www.dodaj.rs/?a/Ev/2BWYpT5a/s37666.jpg) http://www.dodaj.rs/t/1p/r0/3RfLCRt9/s37667.jpg (http://www.dodaj.rs/?1p/r0/3RfLCRt9/s37667.jpg)

Magazine Covers: As your legend grows, all the magazines are looking to throw his mug on the cover. Among many that he enjoys in his first few years in the NBA, few are as memorable as when he adorns the cover of Sports Illustrated.
Name and Promote a Shoe. Among the companies that want you to endorse their product, you were given a lucrative deal to name your shoe.
TV Commercials. Now, as one of the brightest stars in the NBA, you will be brought on to do do commercials on behalf of the league.

Uros12
9.9.2011, 17:41
Svaka cast onome ko bude izgurao svih 17 sezona(doduse moze da bude i krace)i dosao do ovog screena:
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/305178_10150799167085305_221292025304_20403774_477 730180_n.jpg
My Player Career of @Ronnie2K - Write your own Hall of Fame Speech: After 17 years, Ronnie calls it quits. He decides to thank his supporters and teammates over the years (instead of talking about his endorsements, swagger, boys), mentioning his start with the Minnesota Timberwolves and being moved to the New York Knicks to eventually claim his first (alongside Carmelo/Amare) NBA Championship that propelled him to the Hall

Uros12
11.9.2011, 23:06
Evo nekih novih SS-ova

http://media.operationsports.com/shots/1315515569-media.jpg

http://media.operationsports.com/shots/1315515563-media.jpg

http://media.operationsports.com/shots/1315515567-media.jpg

http://media.operationsports.com/shots/1315515559-media.jpg

Igraci su ove godine super odradjeni:aplauz:

Wastelander00
12.9.2011, 10:57
Evo nekih novih SS-ova

http://media.operationsports.com/shots/1315515569-media.jpg

http://media.operationsports.com/shots/1315515563-media.jpg

http://media.operationsports.com/shots/1315515567-media.jpg

http://media.operationsports.com/shots/1315515559-media.jpg

Igraci su ove godine super odradjeni:aplauz:

Po meni igraci su isti vec 2-3 godine.

Devilish Soldier
12.9.2011, 20:16
Training Camp (http://www.moddingway.com/news/3805.html)

_Grotesque_
12.9.2011, 20:48
Meni ovo sto je do sad objavljeno izgleda fenomenalno!
Konacno ce posle par godina biti unapredjeni neki elementi igre koji bas uticu na replay value igre.
Bas te sitne stvari najavljene za My Player, a evo sada i kampovi unose svezinu u igru.
Jos manje od mesec dana!
:aplauz:

Lars03
13.9.2011, 11:56
g5Btwz77xHE&feature=player_embedded

_Grotesque_
13.9.2011, 14:09
Je l ima nekih vesti za demo?
Cini mi se da je prosle godine bio demo 14. septembra, tako da se nesto nadam da ce sutra - prekosutra izaci.

Uros12
13.9.2011, 14:48
Trebalo bi uskoro da izadje,ali nazalost mi PC igraci cemo ostati uskraceni.Medjutim ipak cemo moci preko YT-a da pogledamo kakva je igra a neki forumasi imaju i konzolu tako da se nadam da ce slati utiske:)

Devilish Soldier
14.9.2011, 11:37
Two Reasons Nba 2k12 Is Better Than Ever (http://xbox360.ign.com/articles/119/1194038p1.html)

NastyB
14.9.2011, 19:20
Two Reasons Nba 2k12 Is Better Than Ever (http://xbox360.ign.com/articles/119/1194038p1.html)

Zanimljivo, vrlo zanimljivo. Još kad pomislim da su poboljšali skoro sve aspekte gameplaya, vidim da ću šizeti gore nego sa 2K11. :)

Ali se više neću "istresati" na forumima. Obećavam.

Devilish Soldier
14.9.2011, 22:38
Creating a Legend (http://www.moddingway.com/news/3822.html)

Uros12
14.9.2011, 23:02
Creating a Legend (http://www.moddingway.com/news/3822.html)
Odlicno je sto su se setili da ubace ovo.Samo su povecali addicting level.Jedva cekam da przim sa Stjudemajerom:D

Devilish Soldier
15.9.2011, 13:36
XTPBCWheCXo&feature=player_embedded

nikolapfc89
15.9.2011, 13:54
Kaко добро изгледа,савршено! :n_klanja:

jakonicki93
15.9.2011, 14:26
Krstic ne igra vise za Boston :D

Uros12
15.9.2011, 15:16
Pa kralju,stavili su ga jer zbog lockouta moraju da koriste proslogodisnji roster(mada koliko vidim uspeli su nekako da usklade,npr. nema Sejkila).

Stef
15.9.2011, 18:00
Cekaj nema Rubija,Veselog itd.?

jakonicki93
15.9.2011, 18:56
Bice 100%. Inace mi ne treba igra sa rosterom od prosle godine. Neminovno da li je lockout ili ne.

Uros12
15.9.2011, 19:17
Cekaj nema Rubija,Veselog itd.?
Ovo ni ja ne znam 100%.Negde je pominjano da nece biti,mislim da ce ih biti ali sa fiktivnim imenima.Moci cete da skinete patch uostalom.
Bice 100%. Inace mi ne treba igra sa rosterom od prosle godine. Neminovno da li je lockout ili ne.
Pa ajde reci mi kakve su se to krucijalne promene u sastavu timova desile(osim ruki igraca i nekih sitnih trejdova za vreme drafta)da bi ti to toliko smetalo?Timovi ce biti potpuno isti kao sto su bili na kraju sezone.

jakonicki93
15.9.2011, 19:24
Zamolicu te lepo da prestanes da mi odgovaras sa tolikom arogantnoscu!

Izgleda da ja, za razliku od tebe, ima zelju da u igru ubace odmah rookie igrace i te "sitne" trejdove sto ti pominjes i da lepo izadje kako treba.

Uros12
15.9.2011, 19:36
Ti mora da se salis,ja najnormalniju diskusiju vodim s tobom.Postoje mnogo vaznije stvari od toga,NBA 2K je pun bagova koji treba da se isprave i to me mnogo vise brine a roster mozes i sam da popravis.Roster jeste bitna stvar ali je sitnica u odnosu na ostale mane koje ima igra.Lepo sam te pitao,zasto ti to smeta,jel si ti zena pa treba da budem ljubazan,mislim ne razumem:confused:jedino ako ti je svako ko se ne slaze sa tobom i kaze ti to arogantan...

Extreme Player
15.9.2011, 21:12
Ne razumem u čemu je ovde problem. Uroš je u potpunosti u pravu, a evo i argumenta zasto: http://nba-2k.com/category/roster-patches/
Ljudi iz 2K koji prave i ažuriraju roster su, po mom mišljenju, nesposobni, ili nemaju dovoljno stručan kadar koji bi verno preneo rating-e i trade-ove igrača.
Mnogo bolji posao urade amateri koji prate NBA i znaju mnogo. Ne svi naravno.

Devilish Soldier
16.9.2011, 1:12
Post game (http://www.moddingway.com/news/3833.html)

Defense (http://www.moddingway.com/news/3836.html)

Luka Roksić
17.9.2011, 12:50
Pa kralju,stavili su ga jer zbog lockouta moraju da koriste proslogodisnji roster(mada koliko vidim uspeli su nekako da usklade,npr. nema Sejkila). Shaquille u penziji, za tvoju informaciju.

Uros12
17.9.2011, 13:00
A za tvoju informaciju igrao je za Boston u sezoni 2010-11:pciji ce roster ostati isti kao u toj sezoni,osim sto je Shaq izbacen(bar je tako sudeci po ovom klipu dole).Ne moras da me ucis,pratim NBA sigurno mnogo duze od tebe.

Luka Roksić
17.9.2011, 13:04
OK, ako nema Veselog, ako nema Rubia, hoće li biti odmah neki peč ili kao i uvek moram da čekam polu-sezonu?

Uros12
17.9.2011, 13:10
Ja se iskreno nadam da ce biti.2K Sports je objavio negde da ce patch uslediti cim se lockout zavrsi,a do tad ce patcheri sigurno uraditi nesto dobro.Nadajmo se najboljem:dedica:
BTW izasli su sistemski zahtevi,isti su kao i prosle godine...
from Ronnie2K's twitter account
"For PC players, the minimum specs for #NBA2K12 are the same as last year."

Luka Roksić
17.9.2011, 14:43
A Lock-Out će da se završi sledeće sezone. Odnosno, NBA sezona se najverovatnije nećeni odigrati.

King James
17.9.2011, 16:36
Totalno je bezveze sto nece biti rukija. Mislim, moze neko to da uradi, ali dzaba kad ce to biti kreirani igraci pa ce ih i komentatori ignorisati, i kontam da ce myplayer biti bezveze bez njih. Sad, mozda ih urade ali promenu imena, kao u PES-u svojevremeno xD A ja bas jedva cekao da unistavam druga sa Jimmerom :kreza: Ovaj mod sto mozes da vodis jednog NBA igraca je zakon, ima da igram sa Skalabrinijem samo tako :D The White Mamba :n_klanja:

jakonicki93
17.9.2011, 18:09
Totalno je bezveze sto nece biti rukija. Mislim, moze neko to da uradi, ali dzaba kad ce to biti kreirani igraci pa ce ih i komentatori ignorisati, i kontam da ce myplayer biti bezveze bez njih.

Zbog toga sam rekao da mi "ne treba" igra bez roster patch-a. Al' dobro, nije bitno.

Lars03
17.9.2011, 20:46
Once you continue past the Mock Draft, the NBA Draft will finally commence. Herein lies the first surprise that I’ve been dying to tell everyone about for a long time. Through our great partnership with the NBA, I’m extremely proud to announce that were able to get Mr. David Stern into the studio to record all necessary audio required to have him announce the entire 1st round of the draft (Association Spoiler: Our great partnership also allowed us to secure Deputy Commissioner of the NBA, Adam Silver. When the 2nd Round of the draft rolls around, Mr. Silver will walk onto the stage and call out the remainder of the draft. Now seriously, how many other sports games out there would go to this level of detail to bring you what you truly want? Answer: None).

GATTUSO88
18.9.2011, 17:07
Demo izlazi u utorak, ali samo za konzole. :(

Devilish Soldier
19.9.2011, 15:00
Team lineup

http://nbaimg.com/images/77033889542733447587_thumb.jpg (http://nbaimg.com/viewer.php?file=77033889542733447587.jpg)

Nba 2k12 Greatest Hands-On Preview (http://www.moddingway.com/news/3846.html)

Uros12
19.9.2011, 21:52
Interesantan link...
http://www.operationsports.com/previews/140/nba-2k12-hands-on-preview-part-two/

NastyB
19.9.2011, 23:10
Interesantan link...
http://www.operationsports.com/previews/140/nba-2k12-hands-on-preview-part-two/

Ja sam se najviše plašio toga što neće biti rukija u rosterima. U redu, neko će uraditi sajberfejsove, dodati im fotografije za predstavljanje (ako toga bude), namestiti statistike kako treba, a onda kada bi, recimo, Rubio ili Veseli primili loptu, čujem komentatora kako kaže "Number nine..." ili "ABC with the ball...".

Ali ovaj link me je uverio sa ovim " The NBA lockout will affect the game, because rookies will not be included and we will not see them until the lockout is finished. 2K says the audio for all rookies is in the game. The NBA lockout not only removes the rookies, but the dynamic updates throughout the season will also take a hit"

Uros12
19.9.2011, 23:15
Jbga,kao sto pise na linku to je do samog NBA-a.Ja sam mislio da ce biti rukija sa svim statistikama itd. ali sa fiktivnim imenima sto izgleda nisu smeli da urade,a i malo bi bilo bezveze da Veseli ima neko levo ime...ovo za zvuk je dobra stvar.

King James
19.9.2011, 23:20
Jes' da zvuci bezveze, al' bez rukija ja ne znam ni stace mi igra... Jes' da mogu i dalje da igram protiv druga, tu je i legends mode (koji ce me smoriti ionako), ali opet... MyPlayer i Asoc. ce biti bezveze, plus igra ce biti manje-vise ista kao i 2K11... Jedino igrati neki fantasy draft dok se ne vrati NBA, ako se uopste i vrati...
Opet, s druge strane, ni NBA mi ne treba bez hard capa :D Dosadilo vise gledati par timova sa nabudzenim rosterom dok 20+ timova jedva da jednu zvezdu moze da placa...

evil_geko
19.9.2011, 23:45
MyPlayer i Asoc. ce biti bezveze

Kako za koga, ja samo My Player i igram :D, a kako sam primetio i većina ljudi, baš zbog toga su na taj mod i najviše pažnje sada obratili.

Shonkas
20.9.2011, 0:11
MyPlayer i Asoc. ce biti bezveze,

Eto...a ja samo asoc. igram :ciao:

Devilish Soldier
20.9.2011, 0:13
NBA 2K12 Developer Insight 10 - Controls (http://www.moddingway.com/news/3847.html)

Uros12
20.9.2011, 8:37
Daleko od toga da ce My Player biti bezveze.Zasto smo Devilish i ja toliko novina postavili u ovoj temi oko toga?

King James
20.9.2011, 13:58
:facepalm
Nisam rekao da ce mp/asoc biti bezveze, vec da ce biti bezveze bez rukija ,bar meni. Ali sta god da uradi na poboljsanju, ako tvoji saigraci i dalje budu igrali k'o drva, dzaba onda sva poboljsanja kad moras opet sve sam da radis...

dulezmaj
20.9.2011, 14:23
nov gameplay video:
mavsi-heat:
http://www.youtube.com/watch?v=vjBQ04bozJA

Devilish Soldier
20.9.2011, 21:28
LSu4X5JlmT8&feature=player_embedded

Uros12
21.9.2011, 22:34
Polako se pojavljuju utisci za demo.
http://zoknowsgaming.com/2011/09/20/nba-2k12-demo-impressions-ps3/

NaraYan
22.9.2011, 12:14
Pe ne znam... dobar je i 2k11, ne verujem da su potrebna neka krucijalna poboljšanja.
Malo šminke tamo vamo i ispravka par mini bagova - to je to.
I dok ga ne propustim kroz sopstvene šake nema ništa od mišljenja.

NastyB
23.9.2011, 16:44
Pe ne znam... dobar je i 2k11, ne verujem da su potrebna neka krucijalna poboljšanja.
Malo šminke tamo vamo i ispravka par mini bagova - to je to.

Ne bih se složio, ali ima more sitnica kojima je KRAJNJE NEOPHODNA ispravka. Samo da nabrojim dve koje meni najviše smetaju:

1.) U redu je to što AI igrači protivničkog tima seku pasove igraču pod koš, jer se tako sprečava "cheeseranje" igre. Ali bih voleo da moji AI saigrači reaguju bar 50% brzo i pravovremeno koliko i protivnički, jer u većini utakmica je pravo čudo videti da uopšte podignu i ruke kad im lopta prolazi ispred nosa...

2.) Ista stvar prilikom skokova i odbijenih lopti. Baš juče mi se desilo da mi Gasol i Randolf (2,16 i 2,11 visoki, Memfis) skaču za loptu odrazom tolikim da ni pelir (tanki papir za kucanje) ne možeš provući ispod, sa rukama u visini ramena, a da IZA njih Džejson Kid sa odrazom od metar ipo i isto toliko daleko uzima loptu PREKO njihovih glava. Ajde i to što 90% lopti koje presečem se vraća protivničkim igračima (AI kad to uradi nijednom se ne odbije do nekog mog igrača), nego i kad se, retko, odbije do nekog mog saigrača, pre će do lopte stići i uhvatiti je protivnički igrač udaljen i 5 metara, nego moj AI saigrač kome je nemoguća misija pružiti ruku 20 cm da je uhvati. Malo sam glupo ovo opisao, ali poenta je da moji saigrači uglavnom ne hvataju "odbitke" koje ih i u glavu pogađaju...
3.)...
.
.
.
.
.
1454.) Ponekad protivniči teški i spori centri bez trunke problema sustižu, recimo, Rasela Vestbruka (jednog od najbržih igrača NBA) u kontri, a rampe sa tri ipo metra za dve desetinke su, ponekad, uobičajena stvar...nije tako izraženo kao u 2K10, ali mora se to još popraviti...

Mislim, jeste 2K11 fenomenalan (svakodnevno je igram od kad se pojavila), ali kad igra "reši da te pobedi" onda to radi na tako iritirajući način, da mii je nekad dolazilo da razlupam tastaturu.

I to ne zbog bagova...

mvasic
23.9.2011, 21:12
1455.) AI ima oci na ledjima. Dug pas iz kontre, igrac na pola terena, okrenut ledjima, okrece se u pravom momentu i hvata loptu.

NastyB
24.9.2011, 0:58
1456.) Kad igram protiv nekog dobrog igrača, ponekad u DEFENSIVE SETTINGS namestim da ga udvajaju i igraju TIGHT (čvrstu) odbranu na njemu. U 90% slučajeva taj igrač koji bi trebao da bude čvrsto čuvan i udvajan je uglavnom potpuno sam, niti ga iko napada, osim ako ja to ne uradim. Evo, upravo sada pauziram utakmicu sa Dalasom, gde sam namestio da Terija čuvaju i udvajaju, tip mi dao 7 trojki iz 7 šuteva (za 5 minuta), jer je uvek potpuno sam, a što je najgore, niko ni ne pokušava da ga brani, a kamoli udvoji (ja se bakćem sa Novickim). Da jednom promaši, ne bi se iznervirao, ali stvarno...

NaraYan
24.9.2011, 5:53
Mislim da takve stvari nikad (ili u skorije vreme) neće biti promenjene. Treba se pomiriti sad tim da je to u stvari trenutak gde se pravi razlik aizmeđu čoveka i AIja.
U My =layer modu je tvoj tim definitivno retardiraniji ali je caka u tome da ti moraš da daš najmanje 2/3 koševa ekipe da bi pobedio. Ne dopada mi se to ali je jednostavno tako. Tačno je sve što ste rekli ali tako funkcioniše.
Možda isprave to, bžilo bi lepo.
Uostalom zavisi nekim delom i od ekipe. Igrao sam do sada u Feniksu, Klipersima, Hjustonu, niksima, Oklahomi i Seltiksima i u ovim poslednjim je najbolje. nije baš azadovoljavajuće ali je najbolje.
Igra tako koncipirana gubi na kolektivnosti i lepoti (budući da npr vaši igrači težedaju koš ako im asistirate vi a lakše iz nebuloznih pozicija i asistencija AI), primorava nasilno igranje (isolation najbolje radi) i često se nerviram kad Rej Alen npr ili Durant promašujeu nebulozne stvari ili skokovi u napadu (koji su retki) ne donose kioševe već sulude promašaje i takve sličnosti, i kad se uzme u obzir da je lakše AIu da dobije faul... jednostavno sve to ruži igru.
Ali, činjenica je da su vaši igrači mnogo lošiji od protivničkog AIja, i to je skroz bezveze.

Devilish Soldier
24.9.2011, 16:21
Nba 2k12 Developer Insight 11 - Audio (http://www.moddingway.com/news/3865.html)

NastyB
25.9.2011, 8:37
Nba 2k12 Developer Insight 11 - Audio (http://www.moddingway.com/news/3865.html)

Auuuu, al` su odradili audio sekciju. Još su najavili da će moći i da se update-uje vremenom. Finally! Stiv Ker je odličan, ali sam pao sa stolice kad sam čuo Dejvida Šterna kako "komentariše" draft. Izgleda da ću u asocijaciji u međusezoni po prvi put da odgledam čitav draft, koliko dobro deluje...

Stef
25.9.2011, 11:37
Kad izlazi?

jakonicki93
25.9.2011, 11:44
4. Oktobar - US
7. Oktobar - EU

Shonkas
25.9.2011, 12:28
. Izgleda da ću u asocijaciji u međusezoni po prvi put da odgledam čitav draft, koliko dobro deluje...

A kako se npr u 2k11, u asoc. kada ti KOMP ponudi razmenu igraca...ti npr prihvatis...i nista...nikada ne dodju... do kraja (plejofa)? Gde se i sta trebalo uraditi?

King James
25.9.2011, 16:17
Kad su vec ubacili Sterna, da li to znaci da ce biti nekog zesceg namestanja utakmica? :D Uzmes Lakerse i nis' ne brines :kreza:

NastyB
25.9.2011, 20:42
A kako se npr u 2k11, u asoc. kada ti KOMP ponudi razmenu igraca...ti npr prihvatis...i nista...nikada ne dodju... do kraja (plejofa)? Gde se i sta trebalo uraditi?

Kako to misliš?? Nije mi jasno pitanje, pa bi mogao da navedeš neki primer

Igrači u sezoni mogu da se trejduju do TRADE DEADLINE-a, koji je u februaru, posle toga, do kraja sezone, nema trejdova. Jedino u toku drafta kompjuer može da ti ponudi nekog igrača i slabiji pik za neki tvoj jači.

NaraYan
26.9.2011, 12:14
Nego... za šta mu uopšte služi ona fora kad se zagreješ tj kad si hot?
Vrlo često mi se dešava da kad sam skroz crven više promašujem mid i 3pt pa se onda, normalno, pitam čemu to služi a uz to i ne radi, ili je potrebno tada nešto drugo (kasniji/raniji release li tako šta)?

King James
26.9.2011, 14:18
Hm, ne znam kako to, ja kad se ''zacrvenim'' igrac se raspuca samo tako, znam dati i po 10 vezanih poena :) Meni Carmelo kad pocrveni, drugu padne mrak na oci :kreza:

nikolapfc89
26.9.2011, 14:41
Tako i meni isto,nije mi jasno zasto tebi nece :confused:

NaraYan
26.9.2011, 15:55
Bem li ga, ja to u My Player modu... Pitam se samo koji je benifit usijanja jer ne mogu da skontam čemu služi... I da li se menja release time ili tako nešto. Sve mi se čini da kad se zacrveni menja se tajming šuta pa reko nije valjda stvarno. Ako jeste nema svrhu i žali bože onih poena za consistency... :)

Doolio
26.9.2011, 16:56
1455.) ai ima oci na ledjima. Dug pas iz kontre, igrac na pola terena, okrenut ledjima, okrece se u pravom momentu i hvata loptu.
Па довикнули му:)

Luka Roksić
27.9.2011, 17:42
Hoće li Netsi biti u New Jerseyu ili u Brooklynu?