![]() |
![]() |
|
Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]()
S obzirom na to da je pre godinu dana otvorena tema za 2K11,red je da godinu dana kasnije temu dobije i NBA 2K12.Pojavile su se prve informacije
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledećih 7 korisnika se zahvaljuje korisniku Uros12 na korisnoj poruci: | ||
Devilish Soldier (5.5.2011), KONAMI (14.7.2011), nikolapfc89 (5.5.2011), NIx Car (10.6.2011), Pinky007 (7.5.2011), Sh0m1 (7.5.2011), _Grotesque_ (6.5.2011) |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Grafika i nista vise??? Ovo ulazi u anale, kako rekose jedanput za Bryanta. Ne znam, ali kad neko jos pored takve izjave napise "ni nasta". Da sam admin, ne da bi radilo dugme "Remove post".
Grafika je za ovu vrstu igre sam vrh. I necemo uopste vise o tome raspravljati. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Extreme Player na korisnoj poruci: | ||
nb97 (2.6.2011) |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 16.9.2010.
Zahvalnice: 139
Zahvaljeno 415 puta na 327 poruka
|
![]()
Vrh ako si klinac koji balavi na konzole. Grafika je smece.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku MacGruber na korisnoj poruci: | ||
nb97 (2.6.2011) |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 17.7.2010.
Zahvalnice: 801
Zahvaljeno 503 puta na 255 poruka
|
![]()
2k11 je bio PERFEKTAN.......igram ga svaki dan i nije mi dosta,poseban akcenat na Dzordanov mod(PERE)...potrebno je vise modova,bolje odradjena atmosfera i kolizija izmedju igraca jos malo da se doradi...dalje ne znam ni sam sta moze da se sredi..ali nesto poput 1. lica bi mozda okrenulo igru u pogresnom smeru mada bi bilo zanimljivo igrati utakmicu iz 1. lica....
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dulezmaj na korisnoj poruci: | ||
nb97 (2.6.2011) |
![]() |
#7 |
Veteran
Član od: 16.2.2006.
Zahvalnice: 263
Zahvaljeno 102 puta na 73 poruka
|
![]()
U 2k12 bi najvise paznje trebalo obratiti na AI, koji je definitivno najslabija strana 2k11.
Treba ili da smisle potpuno novi sistem koji uopste ne bi bio skriptovan vec bi kompjuterski vodjeni igraci reagovali shodno situaciji u kojoj se nalaze, ili ako vec svaki pokret mora biti skriptovan valja ubaciti daleko raznovrsniju paletu poteza. Sto se mene tice, meni je i u 2k9 grafika bila sasvim, sasvim adekvatna. S te strane izmedju 2k11 i 2k12 ne moraju nista da diraju. Pored sredjivanja AI-ja, pun pogodak bi bio kad bi se nekako smilovali i ubacili Euroleague mod, mada sam siguran da od toga nece biti nista. Ne prate u USA evropsku kosarku i ne zanima ih. Ako ne Euroleague, onda bar reprezentacije kad bi ubacili u igru pa makar u egzibicionim mecevima da moze da se igra nesto novo, nesto divlje. ![]() Jedno jako bitno poboljsanje bi bilo ubrzavanje gameplaya, ali u smislu da nam daju opciju da momentalno prekinemo svaki mini cut scene poput onog pocetka utakmice, medjuanimacija kod izvodjenja slobodnih bacanja itd itd i da jednostavno IGRAMO igru a ne gledamo ono sto nas ne zanima. Multiplayer za PC bi konacno trebalo da PRORADI, nista manje, nista vise. I da, konacno bi trebalo da su naucili lekciju da ne treba izbacivati poluproizvod i da ce konacno izbegnuti bagove koji se u drugim igrama eliminisu vec na samom pocetku alpha testiranja. Tu mislim na one najgluplje, gubljenje tekstura, pa kad igrac koji izvodi aut trci u krug sa loptom ili jednostavno nece da je izvede, ili pa kad sudija isto tako uhvati loptu i bude u fazonu "nosim ja ovo kuci, necu vise se igram s vama" i ostali genijalni propusti koje vec godinama vidjamo u NBA 2k serijalu... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku _Grotesque_ na korisnoj poruci: | ||
nb97 (2.6.2011) |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Ipašću seljak pa ću sam sebe citirati. Napisao sam:"Za ovu vrstu igre!" Nemoj me ni hipotetički vredjati, neću da se svadjam s tobom. Ako nemaš ništa pametnije da napišeš, okani se ove teme. Sam pokazuješ da si klinac samim tim što spominješ bolju grafiku pored svih gameplay propusta, neke nove lige sem NBA-a...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Extreme Player na korisnoj poruci: | ||
nb97 (2.6.2011) |
![]() |
#10 |
Banned
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
|
![]()
Pošto igram samo asocijaciju, ne bavim se modovima, niti me njihov broj zanima, a grafika je fantastična kad se igra na maksimumu podešavanja i ne vidim šta tu više treba da se značajno poboljšava. Postoji mnogo sitnih stvari u AI-ju koje treba doterati, ali jedna POD OBAVEZNO mora da se koriguje i jedina je stvar zbog koje sam prestajao da igram i nekoliko puta deinstalirao igru - kad igra reši da te dobije, to radi na monumentalno, čudesno, neopisivo iritirajući način!!
Primer, počeo sam ponovo, posle dužeg vremena, Asocijaciju 4x5 minuta sa Memfisom. Sve ide fino, dobijem Atlantu, izgubim od Dalasa, pobedim Minesotu, 4. utakmica protiv Lejkersa. Na kraju 3. četvrtine vodim 30:22, a u 4. rezultat 26:2 za Lejkerse!! Ej, u jednoj četvrtini dali više nego u tri prethodne!! NIJEDAN promašaj, četiri šuta pod faulom, bez promašaja naravno, sa samo jednim promašenim dodatnim slobodnim, 3-3 trojke, moji igrači šut 0-14, da nije bilo dva slobodnjaka, ni ova dva koša ne bih imao. Zar sam tri četvrtine znao da igram, a onda, odjednom, sasvim zaboravio??? E, ovo ako se bude dešavalo u 2K12, definitivno neću ni pokušavati da je igram. Suviše sam nerava potrošio na 2K11, ali je igram sa dužim prekidima, tako da se sada manje nerviram... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo ga pobednik MC Kontesta,po meni bolja pesma od proslogodisnjeg Go hard or go home
Da ne pomisli neko,ovo nije pravi cover,mada je po meni velika verovatnoca da ce upravo Rose biti na coveru. |
|||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Uros12 na korisnoj poruci: | ||
nb97 (2.6.2011) |
![]() |
#12 |
Član
Član od: 24.5.2010.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 24 puta na 20 poruka
|
![]()
Mora se popraviti brzina igraca, nemoze mene na My Player da stize Turner, meni je brzina 99 a njemu oko 80, mozda ni toliko... to je mnogo nerealno, stalno treba fintu da napravim da bih ga prosao, nema vise onog da ga predjes iz koraka, cega ima u pravoj kosarci...dovoljno je reci D Rose, on iz koraka predje cuvara, sto u igrici ja ne mogu da uradim.(jedino uz drbiling).
Znaci samo brzina! I naravno AI. |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Pinky007 na korisnoj poruci: | ||
FrankRibery (30.6.2011), nb97 (2.6.2011) |
![]() |
#13 |
Starosedelac
Član od: 18.9.2009.
Zahvalnice: 177
Zahvaljeno 301 puta na 230 poruka
|
![]()
Bunch of spam posts... kao i ovaj moj.
Sacekajte da izadje nesto konkretno za igru pa kacite vesti i o tome komentarisite, a ne "sta Pera misli da bi trebalo da se poboljsa." Poslednja ispravka: jakonicki93 (7.5.2011 u 22:24) Razlog: mislim -> misli ..... typo |
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku jakonicki93 na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#14 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Stiv Ker ce biti novi komentator,po svemu sudeci zamenice Klarka Keloga
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Uros12 na korisnoj poruci: | ||
Luka Roksić (3.6.2011), nb97 (2.6.2011) |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 15.1.2011.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 15 puta na 11 poruka
|
![]()
Najvise poraditi na realnosti, jer igra posle mesec dana postane providna, tacno se vidi kada ce lopta uci, kada nece, kada ce protivnik uhvatiti loptu u napadu a kada nece. To mi najvise smeta jer je igra postala dosadna posle mesec dana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Shonkas na korisnoj poruci: | ||
nb97 (2.6.2011) |
![]() |
#17 |
Član
Član od: 29.5.2011.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 12 puta na 10 poruka
|
![]()
Voleo bih da u MY Player-u mogu voditi stvarnog igrača, ali bih mnogo više voleo da na podbacivanju dobijem loptu protiv Dwighta Howarda.
A treba i da seporadi na modovima i da se isprave trejdovi i slobodni agenti u Association modu. Poslednja ispravka: Red Wing (30.5.2011 u 2:00) Razlog: spojen dupli post |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Luka Roksić na korisnoj poruci: | ||
nb97 (2.6.2011) |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 6 korisnika se zahvaljuje korisniku Uros12 na korisnoj poruci: | ||
Devilish Soldier (1.6.2011), Luka Roksić (1.6.2011), NastyB (2.6.2011), nb97 (2.6.2011), NIx Car (10.6.2011), Sh0m1 (4.6.2011) |
![]() |
#19 | |
Starosedelac
Član od: 16.2.2010.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 354 puta na 278 poruka
|
![]() Citat:
ali opet,nije da bih ja znao posto tek ponekada uzmem i odigram koju partiju sa drustvom.najvise me nerviralo dok sam igrao malo protiv kompjutera glupost i sklonost ka kradji istog,sto je valjda ispravljeno u nekom patchu |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku talenat na korisnoj poruci: | ||
nb97 (2.6.2011) |
![]() |
#20 | |
Član
Član od: 29.5.2011.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 12 puta na 10 poruka
|
![]() Citat:
Evo ga spot vezan za MY Player: http://www.youtube.com/watch?v=BKhqx5s9dJI Poslednja ispravka: Luka Roksić (1.6.2011 u 18:13) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Luka Roksić na korisnoj poruci: | ||
nb97 (2.6.2011) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|