Prikaži potpunu verziju : NBA 2k12
Drzis sprint+sut (zadrzis)
To sam odmah probao, jer je u 2K11 to savrseno funkcionisalo. Sad nikako nece.
[EviL ClowN]
19.10.2011, 15:08
Zli Klovne, imaš OVDE (http://nba-2k.com/nba-2k12-offseason-rosters/) objašnjenje šta bi to trebalo da bude. Likovi su ubacili rukije, ali mnogi detalji, razumljivo zbog lokauta, nisu doterani kako treba.
Hvala Nasty,ali ipak mislim da cu sacekati onaj zvanicni pech,a do tada MyPlayer mod i milina :D
Vlad,isto sam se i ja pitao.Igram MP i napravio sam centra,kad god sam pod kosem,ne zakuca,ali kad igram bzvz sa njim (vezbam) pod kosem uvek kuca :) sto je meni iskreno ok,ne moze centar i bilo koji drugi igrac zakucati odakle god hoce i preko 5 igraca :)
^
Apsolutno se slazem, ali ja sam dobio zadatak da u igri moram da zakucam, a igram beka. E to nikako ne mogu. Cak i kad istrcim kontru i nikog nema oko mene da mi smeta, nema sanse da zakucam. Onda sam otisao da treniram solo i nijednom nije mi nije uspelo. Ma nema veze, ne moram bas sve zadatke da ispunim;)
^
Apsolutno se slazem, ali ja sam dobio zadatak da u igri moram da zakucam, a igram beka. E to nikako ne mogu. Cak i kad istrcim kontru i nikog nema oko mene da mi smeta, nema sanse da zakucam. Onda sam otisao da treniram solo i nijednom nije mi nije uspelo. Ma nema veze, ne moram bas sve zadatke da ispunim;)
kolko si nabudzio kucanje meni nije htelo dok nisam nabudzio do 55
qwerty1234
19.10.2011, 18:31
Da li neko moze da mi posalje na PM link za neki lekic koji ne izbacuje iz igre ili je ne blokira u MP modu? Unapred zahvalan...
Nije mi jasno zasto pocne izbacivati (obicno nakon 1/4) i niko to a primeti i popravi?! Zna da ubije u pojam, pogotovo kada se igra FULL time utakmica!!!
[EviL ClowN]
20.10.2011, 11:16
verovatno losa (kopija) igrica(e).
Zasto mi sad kad sam u my playeru stigao do playoffa ono points per game i tako to na 0.0?
[EviL ClowN]
20.10.2011, 21:21
Moje misljnje,zato sto igras play off :)
Pitanje za vas koji igrate MP,sta povecevam da bi mi igrac bio dobar centar? (citaj da bude jak kao crna zemlja) :D
Mihael87
20.10.2011, 23:10
Zasto mi sad kad sam u my playeru stigao do playoffa ono points per game i tako to na 0.0?
Pa tako je to u NBA,, kad pocinje playoff, statistika krece da se racuna ispocetka...
Daniel_DR
21.10.2011, 0:29
;1433456']Moje misljnje,zato sto igras play off :)
Pitanje za vas koji igrate MP,sta povecevam da bi mi igrac bio dobar centar? (citaj da bude jak kao crna zemlja) :D
Zavisi sta stavis kao podkategoriju centra tako ce ti biti i povecani razlicne skill-ove (jel hoces da budes all-around, rebounder, scorer, slasher...)
Ovo je uglavnom bitno za dobar, dominantan all-around centar:
Za napad:
Shot low post
Layup
Shot Inside i Shot Close
Ball Security (za post igru)
Dunk i Standing dunk (ako zelis da budes atraktivan - iako nije neophodno za uspesnu igru)
Za odbranu:
Defensive Awareness
Defend low post
Block
Steal
Strenght
Daniel_DR
21.10.2011, 0:30
^
Nemas jos dovoljno skill-poene za kucanje
GATTUSO88
21.10.2011, 11:41
http://www.facebook.com/notes/2k-sports/2k-sports-announces-nba-2k12-legends-showcase-new-downloadable-basketball-experi/267468463292638
Nazalost nece izaci za PC! :(
Ko da je neka steta...koliko se da videti po ovome nije u pitanju nista posebno,samo poboljsani NBA Blacktop u New Yorku i sa cell-shaded grafikom(sto mi se nimalo ne svidja).
Kako se izvodi lopta (nakon kosa) -da n krene vreme...i...zasto mi ne nudi trejd vec pola asoc.? Neku opciju nisam "kliknuo"? :)
kolko si nabudzio kucanje meni nije htelo dok nisam nabudzio do 55
Kucanje više manje, ali tu ti je vertical najbitniji, sa dunk rating 50 moš komotno kucati ako ti je vertical visok, preko 80 recimo.
Ja sam point guard athletic i kucao sam bukvalno od početka, ali samo kad sam sam ili iz kontre, a kad dunk digneš (sad mi je 75 i vrlo je opušten0) sve je lakše.
Vertical je od starta bio 85 mislim i to je sasvim dovoljno za sada.
[EviL ClowN]
23.10.2011, 14:54
U MP modu nema all star utakmice?! Sr*nje!:mad:
EDIT: Neka neko objasni kako se odradjuje trade u MP modu,tj gde mogu da vidim dal me neko merka ili ne?! xD
Kako bre nema? Pa treba da zaslužiš All Star tekmu :)
A ovo ti je u hm... my carier, my trades i on odmah prikaže ko te traži.
Inače, još nisam izneo svoje generalne utiske o 2k12, sve se spremam al nikako... pozitivni su za sada ali de da odigram još malo :)
[EviL ClowN]
23.10.2011, 23:17
Dosao sam do ruki-sofmor utakmice i all stara i nista,samo je preskocio to,ako nista drugo,mogao sam barem da igram za tim rukia,jer sam bio jedan od zapazenih :( zato mislim da toga i nema,al ko zna...nek se javi neko ko je igrao :D
Ma ne mozes dok ne pocne zvanicno sezona i ne izbace patch, zato i nema rookie utakmice jer i nema pravih rookija
Kucanje više manje, ali tu ti je vertical najbitniji, sa dunk rating 50 moš komotno kucati ako ti je vertical visok, preko 80 recimo.
A tu je stos. Sve vreme sam igrao sa default sliders, pa bek (191cm) nije imao sanse da zakuca. Sad ide k'o podmazano :)
Какви слајдери сад:)
Не знам дал си га скапирао (или ја нисам тебе), он мисли на скилове играча. Можеш ти да куцаш и са метар седамдесет ако скачеш добро.
[EviL ClowN]
24.10.2011, 11:42
A sta da "budzim" centru,pa da zakucava kao npr Howard,Okafor i centri slicne snage?
PS jel to bag kod mene samo ili je i kod vas centar Bred Miler (minesota) trojkas? o.O
Bred Miler (minesota) trojkas? o.O
Ja koliko se secam on stvarno sutira i pogadja trojke
;1435602']
PS jel to bag kod mene samo ili je i kod vas centar Bred Miler (minesota) trojkas? o.O
Au majstore, pa kud ti je trebalo ovo pitanje? Bred Miler spada u najbolje NBA trojkase ikada i poslednjih 15ak godina je konstantno jedan od najboljih sutera za tri u NBA fransizama.
Mihael87
24.10.2011, 15:59
;1435602']A sta da "budzim" centru,pa da zakucava kao npr Howard,Okafor i centri slicne snage?
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::tapsh:
Nikola Lavrnja
24.10.2011, 17:23
Au majstore, pa kud ti je trebalo ovo pitanje? Bred Miler spada u najbolje NBA trojkase ikada i poslednjih 15ak godina je konstantno jedan od najboljih sutera za tri u NBA fransizama.
On jeste pogresio, ali ti ga odvalio za sve pare. Reci za coveka koji je za 12 sezona sutnuo 600 trojki i ubo nesto malo manje od 200 (16 po sezoni) da je jedan od najboljih trojkasa ikada je tezak biser.
Konacno sam nabavio ovo cudo:kreza:koliko primecujem dosta se cesce krade lopta nego u 2K12,ne znam kako je kod vas?Takodje je i kretanje igraca dosta poboljsano,ma sve je u stvari dobro.E sad,grafika mi je malo cudna,deluje mnogo slabije nego prosle godine...istina ne igram sa svim podesavanjima na max pa mozda ne mogu da sudim,ali na istim podesavanjima 2K11 je izgledao dosta bolje.
Mihael87
24.10.2011, 18:27
Konacno sam nabavio ovo cudo:kreza:koliko primecujem dosta se cesce krade lopta nego u 2K12,ne znam kako je kod vas?Takodje je i kretanje igraca dosta poboljsano,ma sve je u stvari dobro.E sad,grafika mi je malo cudna,deluje mnogo slabije nego prosle godine...istina ne igram sa svim podesavanjima na max pa mozda ne mogu da sudim,ali na istim podesavanjima 2K11 je izgledao dosta bolje.
To sam i ja primetio kad sam prvi put instalirao igricu, prelako ukradene lopte i previse blokada... To se resi sa slajderima, smanjis malo i bice u redu...
Dosta ljudi je reklo da im je grafika cudnija, imas na netu da pronadjes razne dodarke koji ce ti mozda odgovarati, recimo ralniji znoj, misice ljudi, face i razno drugo...
Meni je sve na max i grafika je fantasticna! Bez zastajkivanja kao u 2k11.I jedna zanimljiva stvar. Spustio sam igricu dole kad sam krenuo u skolu (oko 12:52) a evo sad dosao i upalio da vidim da li ce da zastajkuje i nista.:eek: I dalje fantasticno radi. Dok u 2k11 ako ostavim na 30min spusteno zastajkivace nevidjeno!
On jeste pogresio, ali ti ga odvalio za sve pare. Reci za coveka koji je za 12 sezona sutnuo 600 trojki i ubo nesto malo manje od 200 (16 po sezoni) da je jedan od najboljih trojkasa ikada je tezak biser.
ti meni pare, ja tebi biser. cist racun duga ljubav.
je l ima neko dugme (komanda) da se tromi centar okrene pod kosem? to je prosli put islo lagano, sad se osecam ko brod u reketu. govorim o my career modu.
i zasto konstantno smanjuju najvise centre? ili max visina centra zavisi od samog centra, pa ako je atletik biva nizi nego kad je difenz?
Mihael87
24.10.2011, 19:21
Meni je sve na max i grafika je fantasticna! Bez zastajkivanja kao u 2k11.I jedna zanimljiva stvar. Spustio sam igricu dole kad sam krenuo u skolu (oko 12:52) a evo sad dosao i upalio da vidim da li ce da zastajkuje i nista.:eek: I dalje fantasticno radi. Dok u 2k11 ako ostavim na 30min spusteno zastajkivace nevidjeno!
E to je druga stvar, mnogima je grafika na 2k12 za nijansu losija od 2k11 ali je zato optimizacija na 2k12 neuporedivo bolja... I meni 2k12 mnogo tecnije radi nego 2k11...
[EviL ClowN]
24.10.2011, 22:04
Drago mi je sto ste se lepo ismejali,iako ne kapiram sto.
Prosto,desi se nekad da se nesto ne zna,tako da ni ja nisam znao da je Miler medju boljim trojkasima u NBA :eek:
Hvala na informaciji
Ma nista strasno. Ja sam prvi put za Hornaceka (takodje trojkasa, clana cuvene postave Jute sa Melounom i Stoktonom, duplog pobednika na 3pt all star takmicenja) cuo igrajuci nba 90 i neki broj. I igrac mi je od animacije postao jedan od omiljenih sveukupno. A zavoleo sam i Jutu pa je i danas najradje biram.
Eh kad se setim kako sam na cist osecaj sa Hornijem bacao 10/10 tojke na all star tezinama... Bas sam bio ponosan na taj mini talenat.
[EviL ClowN]
26.10.2011, 1:39
Jedna molba za sve koji znaju...Jel moze da mi objasni neko,znacenje ovih "znakova" pored igraca?
Ok znam za zakucavanje i trojku,ali vidim ima i neki katancic i jos par nekih cuda,pa ako nekoga ne mrzi nek ispise sta je sta,jer verujem da ima dosta njih koji ne kapiraju kao ja. :)
Pa i nemaš ih mnogo. Kao što si napomenuo, ona bela ikonica sa loptom i košem znači da je igrač "atleta" i da dobro zakucava, broj tri je jasan da jasniji ne može biti, zvezda takođe, a katanac znači da je igrač dobar u odbrani. A to se retko pojavljuje...
Usput, OVDE (http://nba-2k.com/nba-2k12-gamedata-no-icons-patches/) imaš pač koji uklanja sve te andrmolje...
Okej, da pitam jos jednom, kako da odradim polukrug oko svoje ose?
nikolapfc89
26.10.2011, 22:23
Дајте кодове или печ да може све да се откључа из игре,тимове итд.
Steta sto sa ovim timom ne mogu svi da igraju:(
wtxUj582jIM
[EviL ClowN]
26.10.2011, 23:13
Zvjer,kako mislis da se okrenes oko svoje ose? kada driblas,pa da zaobidjes igraca okretom ili kad se gurkas pod kosem,pa da se okrenes i zaobidjes igraca?
Inace,gde vam se nalaze ti zakljucani timovi? :D
;1437471']Zvjer,kako mislis da se okrenes oko svoje ose? kada driblas,pa da zaobidjes igraca okretom ili kad se gurkas pod kosem,pa da se okrenes i zaobidjes igraca?
Ako znas, davaj i jedno i drugo.
Nicklord
26.10.2011, 23:16
Steta sto sa ovim timom ne mogu svi da igraju:(
wtxUj582jIM
Mogu svi, samo trebaš da skineš peč koji otključava sve u igri (ima linka u ovoj temi negde) Ja sam skinuo i rezime:
Peđa Stojaković je dovoljan za pobedu protiv Majami Hita :D
nikolapfc89
26.10.2011, 23:45
Дај линк молим тее :d
[EviL ClowN]
27.10.2011, 0:13
Zvjer,posto igram MP mod i igram sa centrom,kad se guram ispod kosa,stisnem "clutch" da ga odguram malo,a potom stisnem s puta "sprint" i on se okrene i dodje protivniku iza ledja. Ako si na to mislio...
Nisam uspeo recima da ti docaram lepo,jer sam zaboravio kako se zove taj nazovi trik,ali nadam se da si me razumeo i da ces uspeti u tome :)
PS mogu ti reci da mi ne uspeva to cesto,sto znaci da me nekad posteno u*ere kad to uradim :D
Дај линк молим тее :d
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=70894&page=18
Nikola, imas na ovoj strani, post broj 359
Okej, da pitam jos jednom, kako da odradim polukrug oko svoje ose?
Ako igraš na tastaturi (kao i ja), slobodno zaboravi na iole komplikovanije poteze. Ono što se na 2K11 izvodilo dvostrukim pritiskom na taster za roling (crossover) koji odrediš, više nije isto. Jedino što je približno tome je ekstremno-brzi-dvostruki-pritisak na TURBO taster i promena pravca u tom trenutku. Ali i to zavisi od toga kakav je "atleta" taj igrač, sa centrom ili krilnim centrom tako nešto je, gotovo, nemoguća misija. Ukoliko ne igraš sa tastaturom već sa gamepadom, idi na mod za treninge, sve je lepo objašnjeno. Ukoliko te i to mrzi, pogledaj OVO (http://downloads.moddingway.com/file/15101.html).
Bolje od ovoga je nemoguće...
Elem, pošto sam odigrao sezonu sa Memfisom do All-Star utakmice, pokupio sve najbolje od pikova, odsimulirao sam igru do kraja sezone (ispao u prvom krugu play-off-a od Lejkersa) i, upravo zahvaljujući pikovima, sastavio tim Memfisa: John Wall, O.J. Mayo, Paul George, Kevin Love, Demarcus Cousins...jezivo dobar tim.
Prva utakmica protiv Minesote, 11-0 za Vulvse, Miličić 9 skokova, svih pet što sam omašio (1 zakucavanje) palo je njemu u ruke, sva 4 što su oni omašili on je uhvatio pod košem i popravio iz ofanzivnog skoka, jedino su Vulvsi imali jednu pogođenu trojku...naravno, Miličićevu. Odsimulirao da se ne bi nervirao.
Sledeće dve utakmice je rezultatski bilo tesnije, ALI... tri utakmice i NIJEDNO slobodno bacanje nisam izveo. Bukvalno me gaze, satiru i bacaju na pod, ali faulova ni od korova. Apsolutno užasavajuće, prosto nisam smeo da uđem pod koš. A neki od najboljih trojkaša iz prethodne sezone Mejo (rejting 89) Love (88) i, novajlija u mom timu George (86) od 37 šutiranih trojki sa najčistijih mogućih pozicija pogodili su čak 1 (slovima 1).
Igranje u drugoj sezoni asocijacije je N E P O D N O Š L J I V O, ni nalik onoj dobroj, realnoj igri koju sam igrao do tada.
Eto, ne igram ovo dva dana i još se nerviram :D. Ali, da bih nekako prekratio želju za igranjem, bacio sam se na pačovanje kojekakvih gluposti, pa ako neko želi da mu igra "ide na Sport Klubu" ima taj dodatak OVDE (http://www.filesonic.com/file/2753636085). Nije baš originalno, ali, Bože moj...
Ili na B92... ;) A to je OVDE (http://www.filesonic.com/file/2753668285)..
I, obavezno "bekapujte" originalne fajlove...
[EviL ClowN]
27.10.2011, 17:47
Nasty,citiram te: "sa centrom ili krilnim centrom tako nešto je, gotovo, nemoguća misija. "
Verovato ili ne,ja sa mojim centrom u MP modu,uspem to da uradim vise manje bez problema,guram se u reketu,dva puta brzo trcanje i on samo promeni pravac i lagan poen za mene,kako ne znam,ali ja stvarno nemam problema puno sa tim.
Naravno,desi se nekad da me ne poslusa komanda,ali retko kad..
Inace,skrenuo bi paznju na sebicnost igraca u MP modu. Kao sto rekoh,igram sa centrom i desi se nekad da se pod kosem guram sa plejmejkerom suparnickog tima ili pak bekom i pored vece snage koju imam nad suparnickim igracem,moji igraci mi ne bacaju loptu,mogu da je trazim do sutra,dobiti je necu,tj retko kad,zasto ne znam.
;1437857']
Verovato ili ne,ja sa mojim centrom u MP modu,uspem to da uradim vise manje bez problema,guram se u reketu,dva puta brzo trcanje i on samo promeni pravac i lagan poen za mene,kako ne znam,ali ja stvarno nemam problema puno sa tim.
To što ti pričaš je, pretpostavljam, okretanje koje izvodiš iz posta, kada je centar okrenut leđima košu. To je u redu. Ja sam mislio na dribling, kada se iz trka igrač okrene za 360 stepeni oko svoje ose, što se u 2K11 uglavnom završavalo faulom u napadu, duplom greškom ili koracima, a uspevalo u retkim slučajevima kada se protivnički AI igrač ne teleportuje ispred tebe. E, to se više ne može izvesti na tastatuti. Ili, može, ako si rođen pre 30-ak godina u blizini Černobilja, pa imaš ruku viška... ;)
[EviL ClowN]
27.10.2011, 19:56
Da da,to je to...Ja sam mislio da njega i to zanima,a to okretanje za 360 stepeni ja nisam mogao ni na 2k11,a kamoli ovde :D verovatno da mi daju dzojstik,ni tad ne bi uspeo :D
Hahahahha a za prste i Cernobilj,lepo me nasmeja majke mi :D
Daj boze da u narednih par dana dodje do dogovora u NBA pa da se prekine lockaut... Jedva cekam da izbace patch pa da mogu da igram asocijaciju kako treba...
Elem, pošto sam odigrao sezonu sa Memfisom do All-Star utakmice, pokupio sve najbolje od pikova, odsimulirao sam igru do kraja sezone (ispao u prvom krugu play-off-a od Lejkersa) i, upravo zahvaljujući pikovima, sastavio tim Memfisa: John Wall, O.J. Mayo, Paul George, Kevin Love, Demarcus Cousins...jezivo dobar tim.
Prva utakmica protiv Minesote, 11-0 za Vulvse, Miličić 9 skokova, svih pet što sam omašio (1 zakucavanje) palo je njemu u ruke, sva 4 što su oni omašili on je uhvatio pod košem i popravio iz ofanzivnog skoka, jedino su Vulvsi imali jednu pogođenu trojku...naravno, Miličićevu. Odsimulirao da se ne bi nervirao.
Sledeće dve utakmice je rezultatski bilo tesnije, ALI... tri utakmice i NIJEDNO slobodno bacanje nisam izveo. Bukvalno me gaze, satiru i bacaju na pod, ali faulova ni od korova. Apsolutno užasavajuće, prosto nisam smeo da uđem pod koš. A neki od najboljih trojkaša iz prethodne sezone Mejo (rejting 89) Love (88) i, novajlija u mom timu George (86) od 37 šutiranih trojki sa najčistijih mogućih pozicija pogodili su čak 1 (slovima 1).
Igranje u drugoj sezoni asocijacije je N E P O D N O Š L J I V O, ni nalik onoj dobroj, realnoj igri koju sam igrao do tada.
Eto, ne igram ovo dva dana i još se nerviram :D. Ali, da bih nekako prekratio želju za igranjem, bacio sam se na pačovanje kojekakvih gluposti, pa ako neko želi da mu igra "ide na Sport Klubu" ima taj dodatak OVDE (http://www.filesonic.com/file/2753636085). Nije baš originalno, ali, Bože moj...
Na kojoj tezini igras? Imas sasvim dobar tim, ne bi trebalo bas toliko da *****. Ja npr igram Asocijaciju sa Niksima na All Star tezini i imam skor 10-2, doveo sam Terija, zajedno sa Karmelom i Stoudemajerom sam nezaustavljiv, cak umalo da pobedim Boston :eek: I ja sam se igrao sa slajderima ali na kraju sam se vratio defaultu, jeste da nije realno ali oni ubace 8 od 11 trojki ali zato ubacim 9 od 11 pa da vidimo ko moze duze da izdrzi :boxing:
;1437857']nasty,citiram te: "sa centrom ili krilnim centrom tako nešto je, gotovo, nemoguća misija. "
verovato ili ne,ja sa mojim centrom u mp modu,uspem to da uradim vise manje bez problema,guram se u reketu,dva puta brzo trcanje i on samo promeni pravac i lagan poen za mene,kako ne znam,ali ja stvarno nemam problema puno sa tim.
Naravno,desi se nekad da me ne poslusa komanda,ali retko kad..
Inace,skrenuo bi paznju na sebicnost igraca u mp modu. Kao sto rekoh,igram sa centrom i desi se nekad da se pod kosem guram sa plejmejkerom suparnickog tima ili pak bekom i pored vece snage koju imam nad suparnickim igracem,moji igraci mi ne bacaju loptu,mogu da je trazim do sutra,dobiti je necu,tj retko kad,zasto ne znam.
Пробај да повећаш офензив авернес, иако не пише у опису, ''видљивији'' си за саиграче у нападу.
[EviL ClowN]
28.10.2011, 1:28
Daj boze da u narednih par dana dodje do dogovora u NBA pa da se prekine lockaut... Jedva cekam da izbace patch pa da mogu da igram asocijaciju kako treba...
Iskreno se i ja nadam da ce to biti brzo,upravo iz istog razloga...Jedino mi zao ako se zavrsi lokaut,ode Pekovic :(
Samo,jel taj pech gotov (i cekaju da pocne sezona) ili ce tek da ga prave?
Upravo tako. Samo što je reč o Mo Williams-u. Ne mogu da uklonim onu prokletu traku...
E da traka se meni uklanja ovako: Stisnes f2 ili f1 i prva opcija je da je uklonis. :)
Mihael87
28.10.2011, 10:57
;1438187']Iskreno se i ja nadam da ce to biti brzo,upravo iz istog razloga...Jedino mi zao ako se zavrsi lokaut,ode Pekovic :(
Samo,jel taj pech gotov (i cekaju da pocne sezona) ili ce tek da ga prave?
Dosta stvari je gotovo ali sigurno ima stvari koje moraju da se naprave. Ja racunam da ce patc biti gotov negde posle nove godine, jel ce kako sada stvari stoje NBA sezona poceti pred sam decembra...
4146741469Na kojoj tezini igras? Imas sasvim dobar tim, ne bi trebalo bas toliko da *****. Ja npr igram Asocijaciju sa Niksima na All Star tezini i imam skor 10-2, doveo sam Terija, zajedno sa Karmelom i Stoudemajerom sam nezaustavljiv, cak umalo da pobedim Boston :eek: I ja sam se igrao sa slajderima ali na kraju sam se vratio defaultu, jeste da nije realno ali oni ubace 8 od 11 trojki ali zato ubacim 9 od 11 pa da vidimo ko moze duze da izdrzi :boxing:
Igram, takođe na ALL-STAR težini + simulation. Prvu sezonu sa Memfisom sam trejdovao Randolfa za Lova, igrao do All-Star utakmice, imao solidan skor pobeda, sve je išlo sasvim OK. Smanjio sam slajdere za trojke za 10 niže, pa nisu pogađali (a ni ja) kao kod tebe. Posle simulacije imao 50-32 u pobedama, ispao u prvom krugu od Lejkersa, OK. Sačuvao, krenuo u prvi OFFSEASON, sastavio tim Curry, Mayo, Gay, Griffin, Lopez i u tri utakmice me je drao kako ko stigne, niko ispod 70% šuta i trojke ispod 90%. Pomislio sam da je neki bag. Krenuo iz početka međusezone, sastavio tim koji sam naveo i desilo mi se ono što sam opisao. Juče krenem opet iz početka (isti tim kao iz prethodne "kuknjave"), prva utakmica protiv Bulls-a, na poluvremenu vodim 28-10. Izgubio sam 47-30!! treća četvrtina 10-2, četvrta 27:0 (više nego u sve tri prethodne). Da ne objašnjavam da sam omašio 8 slobodnih bacanja i ne znam ni koliko zicera. Pred kraj pogledam u šemu odbrane, kompjuter mi svima dodelio (bug) da igraju SAG OFF i NEVER za udvajanja. Da ne pominjemda sam milion puta ušao u post sa Cousins-om, zalomim protivničkog igrača (pošaljem ga po burek) a onda omašim sa 20 cm, apsolutno nebranjen i neometan i čujem kako voditelj kaže "odlična odbrana Derika Rouza". Zaustavim, vratim i pogledam, Rouz skače bar metar ipo iza leđa mog igrača, ni blizu da me dotakne, a do lopte ima dva-tri metra, ali i to je dovoljno da "omete" u šutu. A onda taj isti Rouz uleti među četvoricu mojih koji skaču da ga blokiraju, ali lopta bez trunkice problema prođe sve njih u upada u koš. Pređem preko toga što ne maše trojke i pogađaju iz nemogućih situacija, pređem preko toga što moji igrači igraju odbranu goru od Zvezde, ali onda jedan od retkih omašaja Bulls-a (na screen-ovima), skačem sa Cousins-om, u krugu od dva metra nikoga, lopta mu ispred nosa, ali, naravno, ni to ne hvata, sve dok Deng je nije pokupio i "ispravio" omašaj. E, tu sam pukao i opet batalio igru...
Uglavnom, druga sezona asocijacije je nepodnošljiva, krenuću opet da igram sa Oklahomo, recimo, ali, samo da znaš, nemoj ni pokušavati da nastavljaš asocijaciju sa Njujorkom kad završiš prvu sezonu... Previše je.
Evo, na trećem skrinu, kako je počela 3. četvrtina koju sam igrao malopre i biće ti jasno...
Mihael87
28.10.2011, 19:14
Nikad u zivotu mi se nije desilo da me komp odere 24-0... Pa covece, tebi u statistici sve nule... Ne znam, stvarno ne znam zasto se to desava, i to izgleda samo tebi...
Ja na HOF nemam takve probleme, drug koji stvarno rastura igra asocijaciju po 5-6 sezona kaze da mu se to nikad ne desava, mislim desi mu se nekad da mu komp napravi seriju recimo 10-0 ali kaze da je vecinom za to on kriv... Stvarno ne znam u cemu je problem...
Igram sad i tri akcije za redom komp mi nabije 2+1! Nelogicna je ova igrica mnogo...
Polako ludim od ove igre... Gubim 51-49 od Netsa i idem sa Lebronom i imam 2 bacanja, pogadjam oba 51-51. jedna ipo sekunda do kraja izvode aut i ovaj preko ruke sa pola terena pogadja... Znaci ne mogu da verujem...
Polako ludim od ove igre... Gubim 51-49 od Netsa i idem sa Lebronom i imam 2 bacanja, pogadjam oba 51-51. jedna ipo sekunda do kraja izvode aut i ovaj preko ruke sa pola terena pogadja... Znaci ne mogu da verujem...
Imam neki osecaj da ce ti od sada ici bolje...;)
Nikad u zivotu mi se nije desilo da me komp odere 24-0... Pa covece, tebi u statistici sve nule... Ne znam, stvarno ne znam zasto se to desava, i to izgleda samo tebi...
27-0, što je najgore. A i na onom screen-u su sve nule zato što moji AI saigrači niti skaču, niti igraju odbranu, a ja ne mogu da stignem sve. Nemam ni asistenciju, jer ne mogu da pogodim koš. Tamo stoji da sam šutirao 6 puta, ali je tačnije 10, jer su mi 4 "izbili bez faula" krljajući me pod košem.
Kad sam igrao prvu sezonu asocijacije, ovo mi se nijednom nije desilo. Da, daju po desetak koševa u seriji, ali promenim odbranu, idem na sigurnije akcije... U drugoj sezoni ništa ne pomaže, protivnički timovi ne šutiraju ispod 60%, a trojku omaše jednu od 25 (dobro, malo preterujem, ali ne mnogo). Za to vreme dovoljno je da neko, bilo gde, podigne ruku, pa i dva metra od igrača kojeg vodim i lopte i to bude dovoljno da me omete da ne pogodim zicer. Čitavu prvu sezonu imao sam bacanja oko 90%, a na utakmici druge sezone omašim šest zaredom i to sa Mejom i Lovom, koji su ekstremno dobri šuteri slobodnjaka. A i pravo je čudo da sam imao i tih šest bacanja posle silnog batinanja u reketu. Bukvalno nije bilo moguće da šutnem pod košem, a da neko ne izbije loptu KROZ ruke mojih igrača. Ono što bi u 2K11 bio namerni prekršaj, ovde ne postoji. Još uvek nisam našao slajdere koji to sređuju...
Ma, nema veze, počeću novu asocijaciju, mnogo manje ću se nervirati...
27-0, što je najgore. A i na onom screen-u su sve nule zato što moji AI saigrači niti skaču, niti igraju odbranu, a ja ne mogu da stignem sve. Nemam ni asistenciju, jer ne mogu da pogodim koš. Tamo stoji da sam šutirao 6 puta, ali je tačnije 10, jer su mi 4 "izbili bez faula" krljajući me pod košem.
Kad sam igrao prvu sezonu asocijacije, ovo mi se nijednom nije desilo. Da, daju po desetak koševa u seriji, ali promenim odbranu, idem na sigurnije akcije... U drugoj sezoni ništa ne pomaže, protivnički timovi ne šutiraju ispod 60%, a trojku omaše jednu od 25 (dobro, malo preterujem, ali ne mnogo). Za to vreme dovoljno je da neko, bilo gde, podigne ruku, pa i dva metra od igrača kojeg vodim i lopte i to bude dovoljno da me omete da ne pogodim zicer. Čitavu prvu sezonu imao sam bacanja oko 90%, a na utakmici druge sezone omašim šest zaredom i to sa Mejom i Lovom, koji su ekstremno dobri šuteri slobodnjaka. A i pravo je čudo da sam imao i tih šest bacanja posle silnog batinanja u reketu. Bukvalno nije bilo moguće da šutnem pod košem, a da neko ne izbije loptu KROZ ruke mojih igrača. Ono što bi u 2K11 bio namerni prekršaj, ovde ne postoji. Još uvek nisam našao slajdere koji to sređuju...
Ma, nema veze, počeću novu asocijaciju, mnogo manje ću se nervirati...
Meni se cini da si ti pokvario slajdere, vrati sve na default, znaci All star i default i tebi i kompu i to se sigurno nece desavati. Kao sto rece Michael87, serija 27-0 se nikom nije desila, nesto si zaebo sigurno..
NastyB zar je moguce da samo ti imas te probleme pocev od 2k10 do sada?
Ma, odigrao sam prvu sezonu asocijacije i sve je bilo u redu. Tri puta sam počinjao drugu sezonu, koja je bila pravi horor igranja, jer u svakoj utakmici sam imao utisak kao da igram sa Zvezdom protiv All-Star tima ;) . Mislim, odbrane nigde, nema skokova, ne mogu da pogodim ni zakucavanja, ni slobodnjake, a kompjuterski igrači pune i satiru pod svojim košem...
Sinoć rešim da pokušam i četvrti put, pa ako opet bude isto, da počnem novu i spalim sve sejvove. Začudo, sve se nastavilo bez problema, imam 4-2 u pobedama, ni traga 100%-nim šutevima za tri i pogocima iz suludo besmislenih situacija, a moji AI saigrači se kreću normalno, skaču, igraju odbranu i sve je opet u redu. Zaista ne znam šta se ranije dešavalo, ali na sreću posetilaca ove teme, više neću postovati svoje nerviranje...
Znam šta mnogi misle : :tapsh: najzad!
:D
Vidi, koliko sam ja primetio ova igrica je "najigrivija" na 12 minuta po cetvrtini, najrealniji su procenti suta i sve ostalo. Kad igras na pet minuta komp ima i 70% FG zato sto po mom misljenju niko se nije potrudio da je optimira za takvu duzinu cetvrtine. To sam isto primetio i u MP modu. A sto si tice kukanja svi mi kukamo ali ti najvise pises :D
Znam da je igra najrealnija kad se igra na 8 ili više minuta po četvrtini. Ali ja nemam toliko vremena. Samo sam "casual gamer" koji voli da se 2-3 sata dnevno opusti, posle posla, uz ovu igru. Znam da sam smarao sa postovima ovde, ali kad me igra iznervira, bolje da se "izduvam" ovde, nego da se dernjam, bezrazložno, na porodicu.
U 2K10 i 2K11 me je izluđivalo ne to što gubim, već kako. Kad uzmem da igram ja i četiri drveta protiv raspucanih manijaka...kratki opis.
U 2K12 gameplay je fantastičan. Pošto igram samo asocijaciju, zaista sam uživao mnogo više nego u 2K10 i 2K11, što se tiče samog igranja. Jedino što su zabrljali u asocijaciji jeste da su pikovi potpuno bezvredni, tako da se ubila ona sjajna čar trgovine. Te sam tu prvu sezonu od prvih 10 imao 7 pikova.
Napravio sjajan tim, počnem drugu sezonu, piše rejting defence 16 -napad 3 -ukupan rejting 3 igram protiv Minesote defence 29 - napad 28 - ukupno 29. Znači, imam daleko bolji tim. Satrli me sa 15 razlike. Šarlot, takođe. I, opet, ne što gubim, već kako. Sve ono što me je izluđivalo u 2K10 i 2K11 sad se vratilo višestruko, te sam ispižđeo. Tri puta sam load-ovao save od predsezone i sva tri puta je bilo užasavajuće. Kad sam počeo četvrti put, iz očajanja, sve je, ne znam ni kako ni zašto, nastavilo da bude "normalno" i sad imam 5-3 u drugoj sezoni i uživam u igri. Šta se dešavalo prethodna tri puta, zaista mi nije jasno. Ako nije neki bug, dobro je...
A zašto pišem ovoliko? Pa, jedna od bitnih stavki mog posla je i brzo kucanje na tastaturi, tako da mi za ovoliko teksta treba oko 3-4 minuta, maksimum...
_Grotesque_
30.10.2011, 9:41
NastyBre, je l cackas taktiku?
Namesti lepo slajdere (bez da ih sam muljas, stavi na default po tezini koja ti odgovara) i u svakoj utakmici podesavaj taktiku, posebno u odbrani, prema timu sa kojim igras.
Izgleda da neke od problema koje si naveo samo ti imas, tako da kontam da si skroz zeznuo slajdere, nema drugog objasnjenja.
Nasty, stavi onda na 8 minuta 1/4 pa umesto 3 ili cetiri utakmice odigraj 2 bez problema, a i koliko vremena izgubis na startovanje dinastije ispocetka, odigravanje istih utakmica, zalopojke, sigurno ga vise utrosis nego sto bi imao efekta povecavanjem minutaze...
@Mihael posalji mu ti one slajdere koje si meni poslao, samo smanji sut za 3 za 10 i ima da bude... Bombona. Nego sta da smanjim/povecam imam jako mali skok u napadu po 2-3 a protivnik uvek ime preko 6...
Mihael87
30.10.2011, 17:08
@Mihael posalji mu ti one slajdere koje si meni poslao, samo smanji sut za 3 za 10 i ima da bude... Bombona. Nego sta da smanjim/povecam imam jako mali skok u napadu po 2-3 a protivnik uvek ime preko 6...
Nema nikakvih problema, odmah cemo to da sredimo :).
Ne znam na koliko minuta 1/4 igras, nije problem njegovih 6 skokova, to je ok, problem je malo tvojih skokova a to cemo da sredimo na sledeci nacin:
Kad odes na slajdere, na atributes izaberes offensive rebounding i sebi namestis na 100, zatim prebacis na slajdere za CPU-a i njemu defensive rebounding stavis 10. Ako ti i ovo ne bude odgovaralo( a trebalo bi da odgovara ), stavu CPU na 0
To je to, probaj pa javi...
Uff kakva utakmica. Igram stari Bulls-i protiv starih Lakersa. 3 put za redom. Neverovatno kako ulazi kos faul. Bilo 70-70 i Magic Johnson preko Jordan-a fade away trojku. Znacii tako sam se iznervirao.Strasno.:nov_explo
^ Kad kazem preko 6 moze da bude i 11 moze i 8.. Ali sad sam odigrao mec i imao je oko 4 i pregazio sam tim, dok kada ima preko 6 npr na jednom mecu oko 11 skoka i to je uvek posle skoka sut i faul, i dobijem jos 22 poena... Probacu ovo kasnije posto sam sad zavrsio mec pa cu kasnije da igram.
Nije ni 11 mnogo, sve zavisi koliko minuta ti je 1/4. Recimo Kevin Lov ima 4 skoka po utakmici, a nekad ih na jedno utakmici moze biti i preko 15...
Vazi, probaj pa javi ili okaci stats...
[EviL ClowN]
31.10.2011, 15:39
Nesto mi pade sad na pamet,mozda ce nekome smesno delovati,al meni to bas treba u igrici :D
Rec je o tetovazama verovali ili ne. Mislim da su i u ovom i proslom serijalu (a verovatno i u predproslom koji nisam igrao) stavili jako mali izbor tetovaza kad pravis igraca,nekako bi mi bilo lepse kad bi bio veci izbor,zbog nas koji volimo iste,pa me usput zanima,jel ima neki pech i za to? :D
Mihael87
31.10.2011, 21:47
Mislim da ih nema, ali zato postoji mogucnost da preko editora uzmes vec postojece tetovaze drugih igraca pa ih dodelis svom, vec napravljenom igracu... Ako si pocetnik, mozda ce ti biti malo teze, ali uopste nije toliko tesko...
[EviL ClowN]
31.10.2011, 21:49
Nisam apsolutni pocetnik,ali ajde mogu da se vodim kao pocetnik :)
Jel ti ne bi bio problem da mi objasnis kako se to radi,u kratkim crtama? :)
Bas bih voleo gromadi od igraca da dodam par dobrih tetovaza,a ne onih krs sto ima u ponudi :D
Sta je ovo? Odjednom mi se pojavile 3 utakmice koje mogu da igram. Ono kao u 2k11 koje se utakmice igraju taj dan.
Wastelander00
1.11.2011, 20:20
Sta je ovo? Odjednom mi se pojavile 3 utakmice koje mogu da igram. Ono kao u 2k11 koje se utakmice igraju taj dan.
te utakmice se trebaju odigrati na taj dan ali posto je lock out nema ih.
Kako da odigram najobicniji pick&roll? U prosloj sam lepo na krsticu birao ali sad ovde samo stoje akcije tih timova nema onih default.
Držiš L2 ili štagod što ti služi za pozivanje igara pojedinačnin igračima.
Znam da je igra najrealnija kad se igra na 8 ili više minuta po četvrtini. Ali ja nemam toliko vremena. Samo sam "casual gamer" koji voli da se 2-3 sata dnevno opusti, posle posla, uz ovu igru. Znam da sam smarao sa postovima ovde, ali kad me igra iznervira, bolje da se "izduvam" ovde, nego da se dernjam, bezrazložno, na porodicu.
U 2K10 i 2K11 me je izluđivalo ne to što gubim, već kako. Kad uzmem da igram ja i četiri drveta protiv raspucanih manijaka...kratki opis.
U 2K12 gameplay je fantastičan. Pošto igram samo asocijaciju, zaista sam uživao mnogo više nego u 2K10 i 2K11, što se tiče samog igranja. Jedino što su zabrljali u asocijaciji jeste da su pikovi potpuno bezvredni, tako da se ubila ona sjajna čar trgovine. Te sam tu prvu sezonu od prvih 10 imao 7 pikova.
Napravio sjajan tim, počnem drugu sezonu, piše rejting defence 16 -napad 3 -ukupan rejting 3 igram protiv Minesote defence 29 - napad 28 - ukupno 29. Znači, imam daleko bolji tim. Satrli me sa 15 razlike. Šarlot, takođe. I, opet, ne što gubim, već kako. Sve ono što me je izluđivalo u 2K10 i 2K11 sad se vratilo višestruko, te sam ispižđeo. Tri puta sam load-ovao save od predsezone i sva tri puta je bilo užasavajuće. Kad sam počeo četvrti put, iz očajanja, sve je, ne znam ni kako ni zašto, nastavilo da bude "normalno" i sad imam 5-3 u drugoj sezoni i uživam u igri. Šta se dešavalo prethodna tri puta, zaista mi nije jasno. Ako nije neki bug, dobro je...
A zašto pišem ovoliko? Pa, jedna od bitnih stavki mog posla je i brzo kucanje na tastaturi, tako da mi za ovoliko teksta treba oko 3-4 minuta, maksimum...
Nikad nisam gledao rejtinge timova, oni nemaju mnogo smisla u NBA franšizama. A za ostalo... pa poznato je da kompjuter i na default slajderima vara, tj iste vrednosti za njega i tebe nisu iste vrednosti. Ja uvek radi balansa smanjim za po 5 šuteve Ai igrača, za nešto više skokove (jer nerealno skaču više ako su vam slajderi iste vrednosti) i obavezno shoot - dunk in traffic i clutch factor.
_Grotesque_
2.11.2011, 17:59
Kako da odigram najobicniji pick&roll? U prosloj sam lepo na krsticu birao ali sad ovde samo stoje akcije tih timova nema onih default.
Drzis L2 dok ti saigrac ne izadje u pick.
Luka Roksić
2.11.2011, 18:58
Zašto igrač ne može da mi trči dijagonalno, nego stalno moram da menjam pravac?
P.S. Ne mogu da koristim ni Fade-Away.
Držiš L2 ili štagod što ti služi za pozivanje igara pojedinačnin igračima.
Više mi se sviđalo pozivanje napada u 2K11 nego sad. Ovde ne mogu da se snađem, pa to prepuštam automatici...
Nikad nisam gledao rejtinge timova, oni nemaju mnogo smisla u NBA franšizama. A za ostalo... pa poznato je da kompjuter i na default slajderima vara, tj iste vrednosti za njega i tebe nisu iste vrednosti. Ja uvek radi balansa smanjim za po 5 šuteve Ai igrača, za nešto više skokove (jer nerealno skaču više ako su vam slajderi iste vrednosti) i obavezno shoot - dunk in traffic i clutch factor.
Stvar je u tome da igram asocijaciju i da je prelaz između dve sezone prilično zabagovan. Tri puta su kompjuterski timovi prali patos sa mojim zvezdama, a kad sam četvrti put krenuo iz početka, sve je bilo normalno. Odigrao sam 18 utakmica, 12-6 u pobedama, ali mi đavo nije dao mira, pa sam ponovo krenuo od međusezone. Ovaj put sam, zahvaljujući pikovima, "izvaćario" petorku: Derrick Rose, OJ Mayo, Kevin Durant, Kevin Love, DeMarcus Cousins... Prva utakmica protiv očajnog Klivlenda. Od kada igram ovu igru, na utakmicama od 4x5 minuta, samo jednom sam imao 30 poena na poluvremenu. Tri puta sam prekidao utakmice protiv Klivlenda jer su na polovini druge četvrtine imali 35 i više poena. Jednostavno, moji AI saigrači sve rade sa sekundom i više zakašnjenja, što je delovalo komično. Recimo, Baron Davis vodi loptu, Rose ga čuva, ovaj krene na šut za tri, lopta upada u koš i Rose tog trenutka skače da ga blokira, dok ovaj već uveliko kreće nazad ka svom košu. Ili Jamison omaši, ispod mog koša Love i Cousins, jedino Ramon Session (bek) skače i zakucava, kreće ka svom košu, a Love i Cousins skaču u blok. I svaku utakmicu tako.
Naravno, batalio sam istog trenutka i sad se zezam sa trejdovima i isprobavam raznorazne kombinacije igrača...zanimljivo je zaista. I ne nervira.
A, da, zezam se i sa ovim: http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=143&t=83093
Luka Roksić
2.11.2011, 20:46
Konačno sam se privikao na igru i započeo sam Association sa 76ers i imam skor 2 pobede bez poraza na Superstar. Doveo sam Johna Walla umesto Louisa Williamsa, a četvrtina mi je minut.
NikolaDRose1
4.11.2011, 12:07
Treba mi pomoc hitno....kliknem na igricu,krene da se pali i odjednom se ugasi,a nekad i ostane samo crno na ekranu.....sta se desava???
Ja sam imao sličan problem sa mafijom ne znam do čega je meni rekli da je do drajvera al nije
Treba mi pomoc hitno....kliknem na igricu,krene da se pali i odjednom se ugasi,a nekad i ostane samo crno na ekranu.....sta se desava???
Upravo sam reinstalirao igru,graficki driver,updejtovao directx i malo muvao po kompatibilitiju i proradilo je,juce nije htelo,a odigrao sam do sada preko 30 utakmica.:) Mislim da je do kompatibiliti moda,ali ne mora da znaci.
Izvinite za off ali me zanima koji igrac ima najveci odraz? U stvarnosti ne u igrici.:D
wintermadness
6.11.2011, 4:39
Vins Karter(imao pre), Nejt Robinson, Dzejms Vajt...
wintermadness
6.11.2011, 4:56
Igra mi se zapucava posle prve cetvrtine kad igram My Player, Asocijaciju, sezonu i plejof. Kad igram NBA Greatest i prijateljske lepo radi. Jel zna neko sta je u pitanju ?
Igra mi se zapucava posle prve cetvrtine kad igram My Player, Asocijaciju, sezonu i plejof. Kad igram NBA Greatest i prijateljske lepo radi. Jel zna neko sta je u pitanju ?
Probaj da iskljucis sve programe koje rade u pozadini, ja sam primetio da me ne izbacuje kad iskljucim jDownloader i Bittorent.
Evo, ovo je poslednji put da uopšte pišem išta na ovoj temi, ali želim i da mi vi pomognete da utvrdim jesam li lud ili zaista nemam pojma da igram?
Posle nekog vremena nastavio sam asocijaciju (druga sezona) sa Memfisom, napravio jeziv tim John Wall, OJ Mayo, Kevin Durant, Kevin Love, DeMarcus Cousins, plus prilično dobri igrači sa klupe. Da ne dužim zašto, prve dve utakmice sam odsimulirao, misleći da će se, posle, situacija srediti i sačuvao sam taj savegame. Razumem to da me šut sa poludistance i trojki ne ide. Razumem i to što AI timovi šutiraju preko 66%, jer moji AI saigrači uopšte ne igraju odbranu. Razumem to da je ovo igra, ali kad se na sve to nadovežu još dve stvari koje ne podnosim, e to je, već, previše.
Kako igrač od 189 cm može da uzme loptu Kevinu Lovu, najboljem skakaču lige, koji u igri ima 99 rejting za skok? Jednostavno, skoči iz mesta oko metar ipo odraza i uhvati je (screen 1). Na drugoj slici jedan od jako retkih promašaja Sakramenta, Kevin Lov skače po nju, Cousins, Mayo i Anderson tu, lopta pada među četvoricu mojih saigrača, samo je Hickson na oko dva metra od nje. I čija je, na kraju?? Glupog li pitanja. Naravno da je hvata Hickson. Da se ovako nešto desi jednom, dvaput, pa i tri puta, Bože moj, ali ne. Od deset situacija, bar osam se završava ovako. Sveki put kad bi zaigrao imao bih ukupno skokova skoro dva puta manje nego protivnički tim ofanzivnih...
I druga stvar je što NEMA TEORETSKE ŠANSE da šutnem iz reketa. Svaki, apsolutno svaki pokušaj se završava izbijanjem, krljanjem ili "rampom". Prodori, fejdauti, ništa ne pomaže protiv odbrambenih munja. Evo na skrinovima primer. KONAČNO, ostanem jedan na jedan, krenem sa Cousinsom na šut i Javale McGee mi lupa rampu. Šta je tu čudno? Pa, za jednu sekundu, taj lenji centar je prešao 3-4 metra munjevitim trkom, skočio i lupio bananu.
I, opet, da se desi jednom, dvaput, triput, razumeo bi, ali ne. APSOLUTNO SVAKI put kad krenem na šut u reketu neki igrač ovako poleti i krlja, tj. "udara rampu".
Zato ostavljam OVDE (http://www.filesonic.com/file/3103871785) taj savegame u nadi da će ga neko od vas probati i da vidi da li se to i njemu dešava ili ja, zaista, pojma nemam da igram.
NAsty to mogu biti dve sekunde, recimo uhvatio si screenshot u 12.9, a drugi u 11.0 sec :p
Po meni Kevin Love i na 2k11,imao sam ga u ekipi,nije nesto skocan posebno,vise je trom nego skocan,nekako mi se uvek cinilo da se sa njim ne mogu odlepiti od zemlje i protivnicki igraci me nadskacu ,ali zato kad su u pitanju trojke tu je pravi majstor:).Ova druga slika je cista glupost tvojih igraca.
Luka Roksić
6.11.2011, 14:24
Imao sam nekih problema sa igrom, pa sam je izbrisao i opet instalirao. Počeo sam Asocijaciju sa Orlandom i imam skor 6-0 na Superstar. Protiv Washingtona mi je bilo najteže, McGee skače preko tri igrača i zakucava, za pola stoninke skače i blokira mi Howarda, ali sam taj problem rešio tako što sam gađao trojke sa Rubiom.
Počeo sam asocijaciju sa čarobnjacima (skinuo sam peč, nije najbolji ali ima Veselog :kreza: ) prve sezone sam pokupio sve rukije i odsimulirao. Druge sezone svi su dobili 4-5 rating i posle jedno hiljadu trejdova napravio sam ekipu Wall, Monta Ellis, Durant, Garnett (Boston mi je ponudio trejd Garnett i pik iz prve runde - McGee :kreza: ) Howard (koji je izgubio rejting i ima četri zvezdice pa sam ga lako uzeo :confused: ) na klupi sede ništa lošiji igrači, svi imaju oko 75 rating... Ali to nije bitno nego je bitno ovo: Pre prve utakmice krenem da gledam rostere svih ekipa i vidim da se dosta promenilo pa sam gledao trejdove i imao šta da vidim Parker za 24 pika na draftu, Noah za Chris Bosha gde niko nije doveo drugu peticu odnosno četvorku, D-Rose i pik iz prve runde za Kirilenka i Harrisa, Chris Paul i pik iz prve runde za Carmela... Nisam mogao da verujem kad sam video :facepalm Nelogična igra skroz :D
wintermadness
6.11.2011, 17:09
Probaj da iskljucis sve programe koje rade u pozadini, ja sam primetio da me ne izbacuje kad iskljucim jDownloader i Bittorent.
Ne vredi, ugasio sam i daemon tools i uvek popijem black screen. Hvala u svakom slucaju.
[EviL ClowN]
6.11.2011, 21:33
Nasty videh tvoj prvi problem na prethodnoj stranici i slozicu se sa tobom u tome. Moj primer je u MP modu,igram sa centrom 6.11 visine (ne znam kako se zove to njihovo merilo),ocene u skoku su poprilicno dobre,ali naravno treba jos da se dobudze,moj tim ima sut,mase,ispod kosa ja i plej memfsa Konli (conley) koji je visok 6.1 i baja me ladno nadskoci,bez obzira sto sam veci za 10 inca cini mi se i sto sam 10 puta jaci od njega. Desavalo mi se to i protiv drugih klubova i mogu ti reci da mi gadno ide na onu stvar.
Za My Player nema leka osim budženja ocena, za sve ostalo su tu slajderi.
Oni služe za subjektivni balans igre, ja uvek slajderišem do optimalnosti. :)
;1444789']Nasty videh tvoj prvi problem na prethodnoj stranici i slozicu se sa tobom u tome. Moj primer je u MP modu,igram sa centrom 6.11 visine (ne znam kako se zove to njihovo merilo),ocene u skoku su poprilicno dobre,ali naravno treba jos da se dobudze,moj tim ima sut,mase,ispod kosa ja i plej memfsa Konli (conley) koji je visok 6.1 i baja me ladno nadskoci,bez obzira sto sam veci za 10 inca cini mi se i sto sam 10 puta jaci od njega. Desavalo mi se to i protiv drugih klubova i mogu ti reci da mi gadno ide na onu stvar.
Probajte vise da gradite centre nego sto skacete, to je meni pomoglo i dosao sam do situacije da cak imam 10 rebounda vise od kompa. A sto se tice MP moda vertical braco vertical :D
;1444789']Nasty videh tvoj prvi problem na prethodnoj stranici i slozicu se sa tobom u tome. Moj primer je u MP modu,igram sa centrom 6.11 visine (ne znam kako se zove to njihovo merilo),ocene u skoku su poprilicno dobre,ali naravno treba jos da se dobudze,moj tim ima sut,mase,ispod kosa ja i plej memfsa Konli (conley) koji je visok 6.1 i baja me ladno nadskoci,bez obzira sto sam veci za 10 inca cini mi se i sto sam 10 puta jaci od njega. Desavalo mi se to i protiv drugih klubova i mogu ti reci da mi gadno ide na onu stvar.
Počeo sam asocijaciju sa Oklahomom, odigrao tri utakmice imam 1-2, dve sam izgubio, ali na sasvim realan način, ni traga onom užasu iz druge sezone sa Memfisom. Moj AI saigrači igraju normalno, skaču, sve je u savršenom redu, odbrana funkcioniše kako tako, protivnički igrači i omaše neku trojku...
Vratim se na drugu sezonu sa Memfisom, moj tim rejting 92, Minesota 68, prekinuo sam na 19-0 za njih posle malo više od dva minuta igre, imali su trojke 5-5. Dva omašena šuta su ispravili ofanzivnim skokovima. Naravno, bek je to uradio pored mojih nepomičnih centara...
Batalio.
Probajte vise da gradite centre nego sto skacete, to je meni pomoglo i dosao sam do situacije da cak imam 10 rebounda vise od kompa. A sto se tice MP moda vertical braco vertical :D
U toj drugoj sezoni, na koju sam se žalio, moji AI saigrači uopšte nisu skakali. Ali ako ja vodim centra, skočim kako treba, ali ne postoji taster za dizanje ruku, jer iznad ramena je bilo nemoguće videti šaku bilo kog mog igrača. Sad kad sam počeo novu asocijaciju, sve je u redu...
Posle koliko meceva se dobija drills na my player?
Posle koliko meceva se dobija drills na my player?
Posle 15 dana kad primis platu :D.Mnogo su zanimljiviji treninzi nego prosle godine.
Eh ti drilovi, do sada sam forsirao samo onaj za sut, plasim se da pokusam ostale zbog kikseva koji mi uzasno uticu na zivce (cak i kad izgasim autosave).
Eh ti drilovi, do sada sam forsirao samo onaj za sut, plasim se da pokusam ostale zbog kikseva koji mi uzasno uticu na zivce (cak i kad izgasim autosave).
Steta sto ih ne ubace u meni van mp moda zabave radi:).Ja bekapujem,ne gasim autosave da bih ih sve probao.Takodje forsiram sut,narocito za tri,jer igram vecito beka:D.
E,sad da kazem nesto negativno u vezi mp moda.Stiv Nes i drugi plejevi nece da dodaju loptu u situacijama kad se lomi rezultat u samoj zavrsnici meca.Npr.gubimo 9 razlike u zadnjoj cetvrtini i vratimo se na -2 i tri sekunde pre kraja meca on covek baca sa pola terena,a ja stojim na liniji za tri i cekam loptu i jos mu trazim da mi doda:boodala:.I on naravno promasi.
Ono sto sam primetio da je pozitivno da se tim pojacava kako sezona odmice,a ne slabi kao u 2k11.Gde sam u Lakersima dobio za saigrace Balkmana,Hila i ostale igrace nesposobne da postignu neki poen na mecu.Doveli su Terija,Nou,Princa,Jamala Kraforda uzeli za matorog Grenta Hila:kreza:,Bena Valasa.Sve u svemu ima napretka.
Steta sto ih ne ubace u meni van mp moda zabave radi:).Ja bekapujem,ne gasim autosave da bih ih sve probao.Takodje forsiram sut,narocito za tri,jer igram vecito beka:D.
E,sad da kazem nesto negativno u vezi mp moda.Stiv Nes i drugi plejevi nece da dodaju loptu u situacijama kad se lomi rezultat u samoj zavrsnici meca.Npr.gubimo 9 razlike u zadnjoj cetvrtini i vratimo se na -2 i tri sekunde pre kraja meca on covek baca sa pola terena,a ja stojim na liniji za tri i cekam loptu i jos mu trazim da mi doda:boodala:.I on naravno promasi.
Ono sto sam primetio da je pozitivno da se tim pojacava kako sezona odmice,a ne slabi kao u 2k11.Gde sam u Lakersima dobio za saigrace Balkmana,Hila i ostale igrace nesposobne da postignu neki poen na mecu.Doveli su Terija,Nou,Princa,Jamala Kraforda uzeli za matorog Grenta Hila:kreza:,Bena Valasa.Sve u svemu ima napretka.
Probaj poziciju krilnog centra, mnogo je zabavno, nista ne moze da se poredi sa satisfakcijom koju dobijes kada zakucas preko glavonje Lebrona i pritom ga posaljes u publiku :D
Heh, izgleda da su se Balkman i Hill po difoltu dobijali na 2k11. Kod mene su dosli nezvani u Jutu. Doduse, Hil je bio suvo zlato za Balkmana. Objektivno unakazili su coveka jer niko ne moze da bude onoliko los.
Ovaj put sam u Milvokiju. I opet jedna slicnost sa tobom, igram sa taze dovedenim Terijem. Jedini je koji nesto vredi u ekipi, jer je komp odlucio da pusti Boguta za neki centarski tandem slepaca. Skroz sam nezadovoljan sa AI ekonomijom koja je ispocetka sumanuta i na koju ne moze da se utice. I sa dovedjem Terija su morali da uprskaju jer igra na mojoj poziciji, tako da... uopste i ne igra.
Ja sam imao drugačije iskustvo, otišao sam u Njujork a mozgovi trejdovali i Karmela i Amarija posle par meseci...
NBA gejmplej je dobar ali totalni debalans okruženja koji izgleda previše robuje slučajnim brojevima me nervira ponekad.
batakpudla
8.11.2011, 16:11
Ја сам после доста мука успео у својој намери, а то је да са Веселим у МП моду будем 6. пик :)
Одиграо сам само једну утакмицу под еуфоријом драфтовања од стране Чаробњака. За сад немам вемена, а наставићу у некој другој прилици. Видећу у учетвртак ко ме буде одушевио, па можда са њим почнем :)
http://i370.photobucket.com/albums/oo144/batakpudla/th_nba2k122011-11-0815-00-59-37.jpg (http://s370.photobucket.com/albums/oo144/batakpudla/?action=view¤t=nba2k122011-11-0815-00-59-37.jpg) http://i370.photobucket.com/albums/oo144/batakpudla/th_nba2k122011-11-0815-02-04-48.jpg (http://s370.photobucket.com/albums/oo144/batakpudla/?action=view¤t=nba2k122011-11-0815-02-04-48.jpg)
_Grotesque_
9.11.2011, 18:44
Ја сам после доста мука успео у својој намери, а то је да са Веселим у МП моду будем 6. пик :)
Одиграо сам само једну утакмицу под еуфоријом драфтовања од стране Чаробњака. За сад немам вемена, а наставићу у некој другој прилици. Видећу у учетвртак ко ме буде одушевио, па можда са њим почнем :)
Sta je u cetvrtak?
Mihael87
10.11.2011, 21:06
Evo za sve one koji hoce da podignu NBA iskustvo na veci nivo, ja koristim skoro sve stvari sa ovih tutorijala jos od ranije ali mi je znacilo da ih pogledam, mnogo ce pomovi onima koji imaju problema sa igrom.
Sa strane imate i ostale tutorijale, vredi ih pogledati. Ja sam stavio ovaj jer tu ima zanimljivih opcija, naravno, ima ih i u ostali
EDIT: A Mozda ce pomoci i Nastiju da mu igraci bolje reaguju, ja se nadam da hoce.
Evo za sve one koji hoce da podignu NBA iskustvo na veci nivo, ja koristim skoro sve stvari sa ovih tutorijala jos od ranije ali mi je znacilo da ih pogledam, mnogo ce pomovi onima koji imaju problema sa igrom.
Sa strane imate i ostale tutorijale, vredi ih pogledati. Ja sam stavio ovaj jer tu ima zanimljivih opcija, naravno, ima ih i u ostali
EDIT: A Mozda ce pomoci i Nastiju da mu igraci bolje reaguju, ja se nadam da hoce.
Ja nista ne vidim, izgleda nisi dobro postavio...
batakpudla
11.11.2011, 13:42
Sta je u cetvrtak?
У четвртак је Мачван одиграо још једну врхунску утакмицу тако да ћу њега да правим :). Биће изазов играти са undersize faceup/all around четворком.
Mihael87
12.11.2011, 11:58
*****e, ne znam zasto mi nije prepoznao link, a stavio sam ga preko youtuba. Nema veze, sad ce da funkcionise.
http://www.youtube.com/watch?v=Jm2pbLsZHeg&feature=player_embedded
Sve ovo što je Czar objasnio znam od ranije, ali u većini utakmica nema ama baš nikakvog značaja. Šta god da staviš u coach profiles, u nekim utakmicama će se protivnički igrači šetkati po reketu kao po promenadi, a tvoji AI saigrači će biti korisni koliko i balvane da postaviš pod koš.
Hvala Bogu pa izađoše Skyrim i L.A. Noire pa sam lagano odustao od NBA 2K12. Više nisam mogao da podnesem batinanje pod košem i centre koji za dve desetinke lupaju banane sa tri metra razdaljine. A ovo na skrinovima je bila kap koja je prelila čašu - 28 sekundi do kraja, 1 razlike za Finiks, Neš šutira za 3. maši i, naravno, 3 moja igrača nepomično posmatraju kako Gortat hvata loptu. Njihov 11 ofanzivni od 27 skokova, naspram mojih 12 ukupno. I, naravno, daje koš. U sledećem napadu šutiram trojku sa Durantom, jednim od najboljih trojkaša lige i lopta POGAĐA VRH TABLE!! Da ne pominjem uzalud da nije ni dotakla obruč. Ko uspe to da izvede neka mi se javi.
Pozdrav, odoh da lutam po planinama Skyrima...
Pedja_82
13.11.2011, 14:33
Kako se izvodi alley oop?
Clutch+fake pass
@NastyB
... jesi l' dirao slajdere ili ne, samo me to zanima?
Sve ovo što je Czar objasnio znam od ranije, ali u većini utakmica nema ama baš nikakvog značaja. Šta god da staviš u coach profiles, u nekim utakmicama će se protivnički igrači šetkati po reketu kao po promenadi, a tvoji AI saigrači će biti korisni koliko i balvane da postaviš pod koš.
Hvala Bogu pa izađoše Skyrim i L.A. Noire pa sam lagano odustao od NBA 2K12. Više nisam mogao da podnesem batinanje pod košem i centre koji za dve desetinke lupaju banane sa tri metra razdaljine. A ovo na skrinovima je bila kap koja je prelila čašu - 28 sekundi do kraja, 1 razlike za Finiks, Neš šutira za 3. maši i, naravno, 3 moja igrača nepomično posmatraju kako Gortat hvata loptu. Njihov 11 ofanzivni od 27 skokova, naspram mojih 12 ukupno. I, naravno, daje koš. U sledećem napadu šutiram trojku sa Durantom, jednim od najboljih trojkaša lige i lopta POGAĐA VRH TABLE!! Da ne pominjem uzalud da nije ni dotakla obruč. Ko uspe to da izvede neka mi se javi.
Pozdrav, odoh da lutam po planinama Skyrima...
Meni ume da pogodi vrh table samo od obruc pa gore.
Mihael87
13.11.2011, 17:25
Pa ne bih se bas slozio da je Durant jedan od naboljih trojkasa lige...
A sto se tice coach settings i drugih podesavanja, meni su bas pomogla, na HOF sa ralnim slajderima to bas daje draz igri, uz obavezne play calling...
@NastyB
... jesi l' dirao slajdere ili ne, samo me to zanima?
Ne. Možda opet počnem da igram kad se pojave neki koji rešavaju nepostojanje faulova pod košem kompjuterskog tima. To ne umem sam da namestim.
Meni ume da pogodi vrh table samo od obruc pa gore.
Meni se ovo prvi put dogodilo i, nadam se, zadnji.
Pa ne bih se bas slozio da je Durant jedan od naboljih trojkasa lige...
Sobro, možda nije najbolji, ali je među prvih deset sigurno.
Uu bre ne znaš da namestiš... znaš, evo gle: :)
z2A2BQUzjL4
od 3:12 imaš za faulove i te zeze, ja to rešavam tako što sve to smanjim, pa kad ne svira meni da ne svira ni za cpu jer, opšte je poznato, da će com da dobije faul u velikoj većini situacija u kojima igrač neće i to je tako pa... oduvek čini mi se. Zato ja to smanjim (shooting i kontakt faulove pre svega) i smanjim cpuu one teške šuteve i šuteve iz gužve pomalo i tako dobiješ fini balans.
Ne može se NBA udobno igrati bez mrčkanja sa slajderima...
Mihael87
13.11.2011, 22:32
Pa ne bih se bas slozio ni da je u prvih 10. Evo recimo Stiven Kari, Majk Bibi, Ricard Dzeferson, Met Boner, Luk Ridnaur, Dzejms Dzons, Peja, Aflalo, Morou, Kuk, Geri Nil, Kevin Lov, Korver, Bilaps, Danlivi, Grejndzer, Kevin Martin, Edi Haus su bolji od njega... Statisticki gledano, ima ih jos...
minist@r
13.11.2011, 22:44
I Rej Alen,ali nesporno je da je Durant dobar suter.
Juggernauth
14.11.2011, 16:57
Igram My Player u nba 2k12 i stigao sam do velikog finala nba lige sa Jutom i zadnja utakmica u seriji protiv Majamija pobedim ih i osvojim titulu,ali kada isao quit i kada krene ocitavanje za konferenciju za stampu meni IZADJE iz igrice,odigrao sam jos jednom utakmicu,opet pobedio i opet me izbaci iz igreee.LJudi pomagajteeee:n_klanja:
Luka Roksić
14.11.2011, 18:52
Kako si ti uspeo u My Playeru da osvojiš prsten? Moji saigrači(takođe Juta)su toliko retardirani, da ne vide da sam sam na šutu.
Kako si ti uspeo u My Playeru da osvojiš prsten? Moji saigrači(takođe Juta)su toliko retardirani, da ne vide da sam sam na šutu.
Trazi od njih loptu da ti dodaju (dugme za pas) po cenu da ti oduzmu ocenu.
@zvjer I kod mene je Terry uglavnom na klupi,a Jamal Kraford igra pleja u startnoj postavi.Oporavio se i Vince Carter od povrede pa je tek nastao problem.U rosteru su jos na poziciji beka : pored mog igraca,Terry,Kraford,Carter,Kajl Korver,a plejevi CJ Watson i J.Nelson.:kreza:
Mislim da sam visak,treba da me eliminisu.:D
Apex predator
18.11.2011, 16:32
Igrao sam u nba greatest sa cikagom i dobio sam ali nikog nisam otkljucao nije mi jasno kako?
Jel moze online da se igra sa narodnom verzijom i ako moze kako?
AndreIguodala
18.11.2011, 20:22
Imam jedno pitanje: Posto hocu da instaliram ponovo igru zelim da sacuvam save fajl od igre My Player jer sam zavrsio sezonu a igra je jako bagovita, zakuca mi se kada uzmem titulu na Load game i to svaki put. Da li je neko imao slican problem ? Gde se nalaze ti save fajlovi (da li su mozda u My documents mada ih tamo nisam nasao) pa da ih sacuvam pa kad instaliram drugu verziju igre (sa nekih drugih linkova) da ih samo vratim i nastavim svoju sezonu?
AndreIguodala
18.11.2011, 20:25
Igram My Player u nba 2k12 i stigao sam do velikog finala nba lige sa Jutom i zadnja utakmica u seriji protiv Majamija pobedim ih i osvojim titulu,ali kada isao quit i kada krene ocitavanje za konferenciju za stampu meni IZADJE iz igrice,odigrao sam jos jednom utakmicu,opet pobedio i opet me izbaci iz igreee.LJudi pomagajteeee:n_klanja:
Isti problem imam i isto sam zbog toga i postavio pitanje :(
Imam jedno pitanje: Posto hocu da intaliram ponovo igru zelim da sacuvam save fajl od igre My Player jer sam zavrsio sezonu a igra je jako bagovita, zakuca mi se kada uzmem titulu na Load game i to svaki put. Da li je neko imao slican problem ? Gde se nalaze ti save fajlovi (da li su mozda u My documents mada ih tamo nisam nasao) pa da ih sacuvam pa kad instaliram drugu verziju igre (sa nekih drugih linkova) da ih samo vratim i nastavim svoju sezonu?
Ako imas Win 7 na C-Roaming-NBA 2k12:).
AndreIguodala
18.11.2011, 20:56
Ako imas Win 7 na C-Roaming-NBA 2k12:).
Ne mogu nigde da nadjem folder Roaming cak sam i preko opcije search trazio
:(. Imam Windows 7 Ultimate
Ne mogu nigde da nadjem folder Roaming cak sam i preko opcije search trazio
:(. Imam Windows 7 Ultimate
Isti win imam.Igra sama pravi taj folder,nalazi se ispod Program files (x86) foldera.Na kojoj particiiji je instaliran NBA???Kod mene je na C particiji.
http://img408.imageshack.us/img408/4930/screenhunter01nov182002.th.gif (http://imageshack.us/photo/my-images/408/screenhunter01nov182002.gif/)
AndreIguodala
18.11.2011, 21:06
Isti win imam.Igra sama pravi taj folder,nalazi se ispod Program files (x86) foldera.Na kojoj particiiji je instaliran NBA???Kod mene je na C particiji.
Kod mene je na defaultu tj. na c particiji onako kako sama igra zahteva. Ja nisam nista menjao
Kod mene je na defaultu tj. na c particiji onako kako sama igra zahteva. Ja nisam nista menjao
Ukucaj ovo Start - Run %Appdata% i videces folder 2K Sports,mozda je u njemu sejv:).
AndreIguodala
18.11.2011, 22:57
Ukucaj ovo Start - Run %Appdata% i videces folder 2K Sports,mozda je u njemu sejv:).
Jeste tu je , svaka cast i hvala ti do neba :alealeee:
AndreIguodala
19.11.2011, 1:06
I dalje pravi problem i sa drugom igrom. Uzmem titulu na my player i kada krene da load-uje da bi isao na konferenciju za stampu zakuca se i slika se zamrzne na load. Da li neko zna u cemu je problem?
GagiPappa
19.11.2011, 22:45
Ajde da mi neko napise kako da namestim slajdere za neke stvari, npr
-da me protivnicki igrac ne stize svaki put kada trcim kontru (gde god i koliko god mu pobegao u startu on je tu delic sekunde!)
-da mi ne svira toliko faulova pod kosem (odnos faulova bude katastrofa, prosek po 20ak meni sviranih spram 2-3 njemu). Namestao sam ono foul frequency ali me buni user-cpu u ovom slucaju, da li da meni stavim manju ili vecu vrednost?
-da li ima nesto da namestim a da on ne moze da se useta pod moj kos i polozi je kao da nikog nema (tight def ne pomaze, a druga stvar-ja kad pridjem punom reketu moj igrac se odbija od njih praveci iznudjene akrobacije dok se kod cpu-a to ne desava)
P.S. Moja kontra, plej trci sa loptom ka kosu, protivnicki igrac mu prilazi malo iskosa sa ledja-moj igrac znatno usporava, ukoliko i uspe da dodje do kosa ispadne katastrofa-masi zicer ili se baca u stranu i masi normalno. Onda njihov igrac trci kontru-moj igrac koji ga prati nema teorije da ga stigne ali cak i da mu je blizu-protivniku nesmeta i nastavlja istom brzinom, nema zastajanja i rutinski zavrsava.
Što se tiče slajder ima negde na nekoj prethodnoj strani link i priča, mrzi me da tražim opet.
Što se tiče prvog pitanja to nema. Takav je nba oduvek, što je veći nivo težine AI brže stiže/brani kontru i to je to.
Jedino možda da povećaš sopstvene atribute (quickness i speed) na slajderima ali to je bzvz u suštini.
-da me protivnicki igrac ne stize svaki put kada trcim kontru (gde god i koliko god mu pobegao u startu on je tu delic sekunde!)
Nema toga.
Žao mi je što sam obrisao screen-ove u kojima John Wall (jedan od najbržih igrača u igri) kojeg vodim prima loptu u kontri oko centra, a Alexis Ajinca (neverovatno loš i spor centar Cavaliers-a) bio na tri-četiri metra iza, Nisam stigao ni dva koraka sa Wall-om da napravim, ovaj je već bio ispred. Kad ti igra ne dozvoljava da pobediš, Usain Bolt je sporać u odnosu na to kako neki igrači lete...
-da mi ne svira toliko faulova pod kosem (odnos faulova bude katastrofa, prosek po 20ak meni sviranih spram 2-3 njemu). Namestao sam ono foul frequency ali me buni user-cpu u ovom slucaju, da li da meni stavim manju ili vecu vrednost?
Ne pomaže ništa, probao sam svašta, mnoge slajdere. I ne vredi.
Jednostavno, u nekim utakmicama nema ni teoretske šanse da uopšte šutnem iz reketa koliko biju ili preleću po dva-tri metra za jednu desetinku. A kad sam u odbrani, imam i dva tastera za sudijsku pištaljku. Čim pritisnem taster za skok (sa namerom da blokiram nečiji šut) istog trenutka se čuje i sudija. I to ne samo igraču kojeg vodim. Jednom sam pustio CPU da igra sa mojim timom i oduševio se kako ti moji igraju u odbrani. Čim sam vratio komande da vodim jednog igrača, istog trenutka su četiri preostala postali lenji, retardirani moroni, bez ikakve namere da brane igrače ili skaču za loptom.
-da li ima nesto da namestim a da on ne moze da se useta pod moj kos i polozi je kao da nikog nema (tight def ne pomaze, a druga stvar-ja kad pridjem punom reketu moj igrac se odbija od njih praveci iznudjene akrobacije dok se kod cpu-a to ne desava)
Nema. CPU igrači će lagano da pogađaju kroz šumu ruku, a ti ćeš mašiti ono što je daleko teže omašiti, samo zato što je protivnički igrač podigao ruku na dva metra od lopte. Da sam ostavljao screen-ove svakog omašenog šuta sa 2cm od koša, imao bi ih preko 5.000 trenutno. Naravno, ne dešava se to uvek, ali me izludi kad u nekim utakmicama napravim odličnu akciju, šutiram pod košem nebranjen, sa 15 cm, a jedino neki protivniučki igrač malo podigao ruku na metar ipo od mene i, naravno, odbije se od obruča kao od flipera. Jednom, u redu, možda sam loše šutirao, drugi pšut, u redu, razumem, ovo je igra, ali kad iz takvih situacija pogađaš svaku desetu...
P.S. Moja kontra, plej trci sa loptom ka kosu, protivnicki igrac mu prilazi malo iskosa sa ledja-moj igrac znatno usporava, ukoliko i uspe da dodje do kosa ispadne katastrofa-masi zicer ili se baca u stranu i masi normalno. Onda njihov igrac trci kontru-moj igrac koji ga prati nema teorije da ga stigne ali cak i da mu je blizu-protivniku nesmeta i nastavlja istom brzinom, nema zastajanja i rutinski zavrsava.
Ništa neobično.
Pošto igram asocijaciju, prva sezona koju sam igrao bila je odlična. Jeste da me je izluđivalo to sa faulovima, ali sam nekako podnosio, jer je sve ostalo sjajno odrađeno. Zbog baga u asocijaciji nakupio sam se pikova, imao sam 6 među prvih deset. Napravio sam od Memfisa super tim - Wall, Mayo, Gay, Love, Cousins, rezerve Bledsoe, Turner, Anderson, Favors, Jordan...i pere me ko stigne. Pre neki dan sam krenuo opet, ovog puta prva utakmica protiv Lejkersa. Ukoliko želiš da dokažeš da si dobar igrač, mogu da ti ostavim savegame i da probaš da ispuniš sledeće :
- Uspeš da Lejkersi imaju šut ispod 66% (odigrao 5 utakmica, to je bio najmanji prosek do polovine druge četvrtine)
- Uspeš da imaš procenat šuta iznad 20% (takođe)
- Uspeš da uopšte šutiraš iz reketa, a o košu da ne govorim.
- Da izblokiraš protivnika bez faula (nemoguća misija)
Jednostavno, druga sezona asocijacije je blagi užas i prosto mi je ubilo želju za igrom, ako moram da igram samo jednu sezonu. Hvala Bogu, batalio sam i igru i nerviranje, jer je mnogo zabavnije rešavati zločine u noćima u LA ili tepati zmajove po Skajrimu...
_Grotesque_
20.11.2011, 20:10
Nastymajstore, metni taj save da se okusamo.
:alealeee:
;)
Daj taj save pa da vidis kako se rasturaju Lejkersi :D
I dalje pravi problem i sa drugom igrom. Uzmem titulu na my player i kada krene da load-uje da bi isao na konferenciju za stampu zakuca se i slika se zamrzne na load. Da li neko zna u cemu je problem?
Ja imam takodje ovaj probleem? Sta da radim?
EDIT: Nasao sam na netu. Znaci samo iskljucis autosave! :)
Nastymajstore, metni taj save da se okusamo.
:alealeee:
;)
Daj taj save pa da vidis kako se rasturaju Lejkersi :D
Evo: http://www.filesonic.com/file/3961735195
Probajte i videćete jednu sasvim drugu igru od one na koju ste navikli. Igrao sam sa Oklahomom do skoro i bilo je odlično, ali nešto mi nije dalo mira i stalno me tera da krećem drugu sezonu sa Memfisom. I nerviram se. Ko bude pokušao, možda i prođe Lejkerse, ali Klivlend, Minesotu ili najgori tim lige - nema šanse. Ti tek ne maše...
Evo: http://www.filesonic.com/file/3961735195
Probajte i videćete jednu sasvim drugu igru od one na koju ste navikli. Igrao sam sa Oklahomom do skoro i bilo je odlično, ali nešto mi nije dalo mira i stalno me tera da krećem drugu sezonu sa Memfisom. I nerviram se. Ko bude pokušao, možda i prođe Lejkerse, ali Klivlend, Minesotu ili najgori tim lige - nema šanse. Ti tek ne maše...
U drugoj sezoni sa Knicksima sam pobedio Majami 18 razlike sa sledecim timom: Hill, West, Anthony, Amare i Rubin Lopez a da o Lakersima da ne pricam, jednostavno jos nisi provalio igricu, nestrpljiv si...
Mihael87
23.11.2011, 17:58
Aj javi da li ti jos uvek treba pomoc oko slajdera pa ako treba, javi da ti pomognem...
Meni se cini da covek ima problem sa asocijacijom koju igra sa Memfisom,a ne sa provaljivanjem igrice.... i strpljenjem... Da ima nelogicnosti ima,slicne stvari sam i ja okusio sa Portlandom.
Meni se cini da covek ima problem sa asocijacijom koju igra sa Memfisom,a ne sa provaljivanjem igrice.... i strpljenjem... Da ima nelogicnosti ima,slicne stvari sam i ja okusio sa Portlandom.
Upravo tako.
Ne shvatam zašto niko ne kapira ono što pišem? Ja ne pljujem igru, naprotiv, sjajna je. Odigrao sam prvu sezonu asocijacije, sve je bilo odlično, napasao se prvih pikova i, naravno, napravio odličan tim. Umesto da deljem sve redom, mene kida ko stigne, kao da igram drugu igru. Protivnički timovi gotovo da ne maše, moja odbrana nema nikakvu ulogu, skokovi su misaona imenica, oduzimanje lopte takođe, dovoljno je da protivnički igrač skoči metar daleko od tvog igrača i šut sa pola santimetra je nemoguće pogoditi, kretnje u odbrani ni tim iz Donje Šušovke ne igra tako loše... Naravno, sve ovo važi ZA DRUGU SEZONU ASOCIJACIJE, ne za celu igru (zato sam i ostavio onaj save da se uveri onaj ko ne veruje). Problem je što mi je to ubilo draž igranja, jer ionako igram samo asocijaciju. Počeo sam novu sa Oklahomom (pobedio Lejkerse lagano, dok sa 5x jačim timom u drugoj sezoni me peru kao od šale), ali nema draži kad znam da će me u drugoj sezoni cepati ko svinja masan džak. Te sam gotovo batalio igru, teška srca, ali ima leka i za to...
Bethesda, thank you for Skyrim! :D
Sinoc probah tvoj save Nasty i iz prve sam dobio lejkerse sa 63-53. nista nisam dirao od komandi sem sto sam podesio komande za dzojped. Moj procenat suta oko 56%, Lejkersi oko 48%. Imali su vise skokova jer sam imao vise suteva od njih, oko 10, ali sam zato imao i oko 8 ukradenih lopti.
Mislim da je problem u tvom nacinu igranja odbrane. jer koliko sam video u komandama nisu ti sve opcije aktivne.
Jel moze da se igra nba2k12 online sa accountom iz nba 2k10 ili 2k11 ko sto je mogao nba 2k11?
Mihael87
24.11.2011, 22:14
Da bi igrao online, treba ti original cd...
NBA IS BACK! :) Pocinje na Bozic! :) http://www.nba.com/2011/news/11/25/labor-friday.ap/index.html#?ls=iref:nbahpt1
Luka Roksić
26.11.2011, 12:48
Da bi igrao online, treba ti original cd... Šta lupaš bre, jer si ti normalan čoveče?
NBA IS BACK! :) Pocinje na Bozic! :) http://www.nba.com/2011/news/11/25/labor-friday.ap/index.html#?ls=iref:nbahpt1
Bilo je krajnje vreme.Sa jedne strane mi je zao zbog Partizana a sa druge mi je drago zbog toga sto cemo opet gledati vrhunsku kosarku.
Šta lupaš bre, jer si ti normalan čoveče?
Hahahaha,gledaj ovog.Pa ajde ti tako pametan objasni kako da se igra online kad je potreban CD Key?
Luka Roksić
26.11.2011, 13:32
[/QUOTE]Hahahaha,gledaj ovog.Pa ajde ti tako pametan objasni kako da se igra online kad je potreban CD Key?[/QUOTE] Napraviš 2KAccount i u to CDKey ukucaš šta hoćeš.
M@verick
26.11.2011, 13:38
Šta lupaš bre, jer si ti normalan čoveče?
Ne lupa,upravu je moras da imas original
Luka Roksić
26.11.2011, 13:39
Kako mora bre, ja pržim OnLine sa piratom.
_Grotesque_
26.11.2011, 15:30
Kako mora bre, ja pržim OnLine sa piratom.
"Servers unavailable at this time, please try later"...
Daklem, ili nam prodajes fore ili si stvarno uspeo da zaobidjes zastitu.
Ako je ovo drugo u pitanju, odlicno bi bilo kad bi podelio s nama sta i kako.
Ja sam ovako uradio. Otiso na online i napravio sve. Znaci moj mejl sve kako treba samo nisam cd key pravi nego sam ukucao random slova i kraj.
Luka Roksić
26.11.2011, 18:10
Tako je Stef.
Ne znam,meni ne radi sta god da ukucam.Mada meni online u 2K igrama nikad nije ni radio,tako da ne znam...ako je istina to sto pricate onda im je zastita bas fail:D
Koliko broja ima? Mislim na ovo, xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
_Grotesque_
26.11.2011, 21:38
Koliko broja ima? Mislim na ovo, xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
Ja sam ukucao tipa asdavxaxzadxgg, random skroz.
Tj. nebitno sta i koliko ukucas.
Napravio sam sve, ali kada idem na quick match i onda krene da trazi protivnika i tako do sutra...
Napravio sam sve, ali kada idem na quick match i onda krene da trazi protivnika i tako do sutra...
Takodje...
Ajde ljudi pomognite, toliko vas ovo igra a da niko ne zna kako se resava ili mozda svi ovo imaju ali kazu da igraju...
Luka Roksić
27.11.2011, 11:35
I meni isto tako, ali zato u Associattion OnLine igraš kako hoćeš i gde hoćeš.
Sad kad je lok aut završen kad će pustiti pach za rukije
Mihael87
28.11.2011, 21:03
Patch sa rukijima i ostalim poboljsanjima bi trebao da izadje posle nove godine. Sacekace se da pocne sezone, da se vidi koji ce se igraci vratiti u NBA, koji FA ce potpisati za koje klubove, pa kada pocne sezona i kada se sve to sredi, 2k ce polako zavrsiti patch ( znaci posle ng )...
Daniel_DR
29.11.2011, 0:10
Jer neko provalio kako se daje slobodno bacanje u online igru?
[EviL ClowN]
29.11.2011, 2:23
Isto kao i prosle godine,drzis sut i pustis kad mislis da treba da pustis
nickaveli
29.11.2011, 14:47
El oborio neko u My Player mode-u onaj NBA Rekord sa brojem postignutih poena na jednoj utakmici ? Evo ja sinoc protiv Memphis-a ubacio 107 poena.
Igram za Golden State Warriors,pozicija Point Guard, i ono sto me iznerviralo jeste da su mi iz team-a otisli Monta Ellis,Udoh,Wright,Radmanovic,S.Curry,Bell znaci bukvalno pola team-a otislo a kao pojacanja dosla samo dva igraca i to dva Point Guard-a :kreza:
E, da kao sto je neko pomenuo, primetio sam da protiv ovih slabijih team-ova se tesko igra, pogadjaju znaci sve. Evo npr. pobedio sam Miami sa preko 30 razlike , Lakers-e sa nekih 20 kosa razlike, ali Atlanta Hawks,Minnesota itd nema sanse, jednostavno kao da ti igra ne dozvoljava da pobedis.
Eto, sve u svemu ovo je najbolji NBA koji sam ja igrao.Ovo mi je drugi put da igram neku NBA igru, prvi put sam igrao EA-ov NBA davne 2003 na PS1. Uh, kako je ta igra bila zmaj neki put :D. A, ovaj 2k12 je stvarno uradjen vrhunski, ne secam se kad sam imao vise zabave sa nekom sportskom igrom nego sa ovom, cak ni sa PES-om nisam ovoliko uzivao.
Za sve one koji ne mogu da igraju online tj. smao kaze da trazi protivnika, uzmite odgovorite na email tj. potvrdite, samo ne zaboravite posto je na kraju pasworda broj pa mozda ne mozete da se setite. Meni je ovo pomoglo :D
Nego kako se igra asocijacija online? Udjem u nekoj i sad zakazao sam mec za 6.00 pm po mom vremenu i sad proslo je to vreme i nista se ne desava??
[EviL ClowN]
1.12.2011, 4:17
Ovo mi je drugi put da igram neku NBA igru, prvi put sam igrao EA-ov NBA davne 2003 na PS1. Uh, kako je ta igra bila zmaj neki put :D. A, ovaj 2k12 je stvarno uradjen vrhunski, ne secam se kad sam imao vise zabave sa nekom sportskom igrom nego sa ovom, cak ni sa PES-om nisam ovoliko uzivao.
Slozicu se sa tobom,za prave ljubitelje kosarke,ovaj NBA je stvarno uzvianje,cak se i meni vise svideo od PES-a,a kad bi ja pogledao moj staz igranja NBA-a...pa mnogi se nisu ni rodili kad sam ga zaigrao prvi put,na segi,onu cuvenu 95icu :D
Ali po meni je NBA 98 za PC bio vrh i igra koje cu se uvek secati :D
Mmm da da, sećam se vrlo dobro '95 live sa SMD2 platforme i stvarno je bilo to nešto genijalno za to vreme. A i ona 2003 mi je u lepom sećanju. :)
Sad, realno, kvalitet PES-a u odnosu na kvalitet ovog 2K12 NBA bisera je baš nizak. Ne ide baš da se porede košarka i fudbal ali ja pričam o sveukupnom uživanju, izvođenju, licenciranju, pravljenju, vrstama igre, prezentaciji, izgledu... jednostavno ga šije po svakom parametru. Shodno tome, PES sam igrao stvarno malo jer svi kad vide NBA hoće da igraju njega što je sasvim prirodno i zdravorazumsko zaključivanje kad se uporede.
Mmm da da, sećam se vrlo dobro '95 live sa SMD2 platforme i stvarno je bilo to nešto genijalno za to vreme. A i ona 2003 mi je u lepom sećanju. :)
Sad, realno, kvalitet PES-a u odnosu na kvalitet ovog 2K12 NBA bisera je baš nizak. Ne ide baš da se porede košarka i fudbal ali ja pričam o sveukupnom uživanju, izvođenju, licenciranju, pravljenju, vrstama igre, prezentaciji, izgledu... jednostavno ga šije po svakom parametru. Shodno tome, PES sam igrao stvarno malo jer svi kad vide NBA hoće da igraju njega što je sasvim prirodno i zdravorazumsko zaključivanje kad se uporede.
Slazem se u potpunosti, ja sam cak sa drugom skroz batalio PES, mislim na 12icu, koliko je NBA dobar toliko je ovaj fudbal los...
2k 12 online je i dalje los, serveri ocajni, uspeo sam da odigram jedva 2 meca online, stalno ih trazi a nikako da ih pronajde, bas im je los server...
Koju opciju da iskljcuim/upalim da kad mi igrac dobije 5 licnih da napusti teren?
Luka Roksić
3.12.2011, 21:47
Ako misliš da dobije 5 i da ne želiš da više faulira, da ne bi dobio šestu, isključi Late-Game Fauling.
Mislio sam na to kada dobije 5 da ne igra vise, kao u pravoj kosarci, posle pet licnih zavrsio tekmu.
Mislio sam na to kada dobije 5 da ne igra vise, kao u pravoj kosarci, posle pet licnih zavrsio tekmu.
U NBA-u vazi pravilo da se igrac iskljucuje posle sestog faula, u Evropi i na americkim koledzima je 5.
Nisam znao to, nego moram da pitam jos nesto, pa makar se ubili od smejanja...
Zasto kada npr napravim faul znaci nije sut faul nego obican na mojoj polovini, komp dobije bacanja a nije faul peti...?
[EviL ClowN]
3.12.2011, 23:18
Ako sam te dobro razumeo,tebe zanima zasto kad napravis faul na svojoj polovini,komp dobije faul uz bacanja.Pa verovatno si izasao iz bonusa,drugog razloga nema,tj ne moze da bude.
Ako u 2 minuta pre kraja cetvrtine (bilo koje) napravis vise od dva faula,protivnik dobija slobodna bacanja bez obzira da li je to faul pri sutu ili faul na zemlji i bez obzira da li si izasao iz bonusa ili ne.
;1463899']Ako sam te dobro razumeo,tebe zanima zasto kad napravis faul na svojoj polovini,komp dobije faul uz bacanja.Pa verovatno si izasao iz bonusa,drugog razloga nema,tj ne moze da bude.
Da si citao video bi da sam napisao peti faul, dakle izlazenje iz bonusa...
@Nigga ako sam te dobro razumeo, krece npr 1.59 ja pravim jedan faul nista, ja pravim drugi bacanje, ja opet pravim nista pa pravim bacanje pod uslovom da nisam napravio ni jedan faul do 2 minuta pred kraj...
@Nigga ako sam te dobro razumeo, krece npr 1.59 ja pravim jedan faul nista, ja pravim drugi bacanje, ja opet pravim nista pa pravim bacanje pod uslovom da nisam napravio ni jedan faul do 2 minuta pred kraj...
Ti pravis 2 faula u okviru ta dva minuta i onda slede 2 bacanja posle drugog faula.Svaki sledeci faul su nova dva slobodna bacanja za protivnika.
Postoji uslov da nisi izasao iz bonusa,a do tada mozes da napravis npr.3 faula,pa onda u okviru ona dva minuta 4 i 5 i to ti je automatski izlazak iz bonusa.Primer 2 : Napravio si jedan faul do dva minuta pre kraja, u okviru ta dva minuta pravis jos 1,pa jos 1 i onda slede sl.bacanja i svaki sledeci faul su nova 2 slobodna.Valjda ti je sad jasnije malo sam zakomplikovao objasnjenje ovim primerima.:D
Jasno, kada napravim drugi faul u dva minuta idu bacanja i posle svakog sledeceg faula idu bacanja bez obzira da li sam izasao iz bonusa :D
Da li se pominje neki evroliga pec ili alatke za 2k11 ne vaze i za 2k12?
dario_cile
6.12.2011, 22:15
Drugovi imam jedno pitanje, da li se ovaj NBA moze igrati putem USB Joistika, i da se u kontrolama namesti da primer X bude dodavanje, 0(krug) sut, Kocka - zakucavanje i slicno ?
Edit : Nemojte zameriti na glupom pitanju, al mrzi me trazit na predhodnim stranicama :D
Dokon sam ovih dana pa bi hteo s nečim da ubijam vreme a ovo mi se čini prilično konstruktivan način.Krenuo sam ovo da radim i počeo naravno sa partizanom i odma nišao na problem jer ne znam kako da ubacim grb partizana kao logo na dresu.Zna li neko kako se to radi, i osim toga pomoć oko pravljenja timova je dobrodošla,mislio sam da napravim i par timova iz aba lige kako bi popunio brojku od 30 timova i mogo da pičim asocijaciju sa njima.
Da rezimiram najvažnije pitanje za sada:
kako da ubcim grb partizana kao logo na dresu
I pitanje:
Imal dobrovoljaca da radi ovaj dokon poso
Kako pravis klubove,uz pomoc Create a Team ili editujes NBA klubove?
Gledaj ovako,nisu se jos pojavile alatke za modovanje NBA 2K12.Ja bih ti preporucio da uradis nesto sa programom Texmod:http://www.fileplanet.com/205418/200000/fileinfo/Texmod-v0.9b
On ti omogucava da "uhvatis" teksture iz igre(grb u tvoj slucaju)i onda ih editujes preko Photoshopa.Jedina stvar jeste sto mora stalno da se pokrece ako hoces da igras sa tim teksturama.Ima turoriala za njega na YT-u,baci pogled.I obavezno okaci roster da vidimo kako si uradio;).
Takodje mali hint:ja mislim da postoji ograniceni broj timova koji mogu da se naprave pomocu Create a Team,tako da neces uspeti bas 30 da ih napravis.
Jeli ljudi gde mogu da vidim koji tim drzi najbolje pikove na draftu? Do sada sam uvek preko trejdova dolazio do igraca koja mi trebaju ali me interesuje zasto sam u tri asocijacije zaredom sa razlicitim timovima na nekom od zadnja pet mesta na draftu?
Jeli ljudi gde mogu da vidim koji tim drzi najbolje pikove na draftu? Do sada sam uvek preko trejdova dolazio do igraca koja mi trebaju ali me interesuje zasto sam u tri asocijacije zaredom sa razlicitim timovima na nekom od zadnja pet mesta na draftu?
Zato sto postoji draft lutrija.Ona se ''odigrava'' neposredno pre drafta na kraju, odnosno pocetkom nove sezone.Najgori timovi u ligi te sezone su u vrhu i kandidati su da pokupe najbolje pikove;).Zato sa njima i trgujes oko pikova.Ti si bio u vrhu medju 4,5 najboljih ekipa u ligi i zato nisi dobio bolju poziciju na draftu.
King James
12.12.2011, 22:41
Je l' to izasao roster update a, ko po obicaju, nista nema za PC?
Koliko ja vidim ne.Receno je samo da ce izaci u toku narednih nedelja.
Dokon sam ovih dana pa bi hteo s nečim da ubijam vreme a ovo mi se čini prilično konstruktivan način.Krenuo sam ovo da radim i počeo naravno sa partizanom i odma nišao na problem jer ne znam kako da ubacim grb partizana kao logo na dresu.Zna li neko kako se to radi, i osim toga pomoć oko pravljenja timova je dobrodošla,mislio sam da napravim i par timova iz aba lige kako bi popunio brojku od 30 timova i mogo da pičim asocijaciju sa njima.
Da rezimiram najvažnije pitanje za sada:
kako da ubcim grb partizana kao logo na dresu
I pitanje:
Imal dobrovoljaca da radi ovaj dokon poso
http://downloads.moddingway.com/file/17197.html
Ovo je najbolji alat za editovanje, tačnije "uvoz/izvoz" .iff fajlova u nešto što može da se skarabudži u fotošopu. Sa ovim sam pravio "startup" fajlove za 2K12 ( http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=143&t=83093 ) a za dresove treba da se "posavetuješ" ovde: http://forums.nba-live.com/viewforum.php?f=144 kako bi znao po čemu da čeprkaš.
I trebaće ti puno volje i živaca za šljaku na ovome, tako da nećeš naći dobrovoljce pri zdravom razumu...
Devilish Soldier
13.12.2011, 3:05
Official Roster Update (http://www.moddingway.com/news/4141.html)
the_punicher
13.12.2011, 3:38
Official Roster Update (http://www.moddingway.com/news/4141.html)i sta se radi sa ovim posle?
[EviL ClowN]
13.12.2011, 15:24
Bzvz je ovo,sta ce mi bez rukija... Kad izadje full pech neka ga neko okaci...
Jedini ruki koga sam ja video jeste Kajl Irving,a nije ubacen Bilaps u Kliperse(doduse tek su ga danas angazovali).Kao sto rekoh bice jos ovih peceva tako da ne brinite,uskoro cemo imati priliku da zakucavamo sa Veselim.Osim ako ga ne osakate po statistici naravno.
Neko je na prethodnim stranicama pisao o tome da je moguce igrati nba 2k12 online sa piratskom verzijom.Uradio sam sve kako je receno,ali searching for opponent stoji 2 sata...
Tako stoji svima koliko ja znam...
Ja sam nasao jednog i igrao... Lag ogroman...
Haha, zanimljiv detalj mi se upravo desio. Igram ja tako na domacem terenu i sad imam bacanja. I samo cujes publiku: MVP,MVP,MVP sve dok nisam sutnuo oba bacanja. :D
Izasao je drugi update,transferi su sredjeni i dodati su neki rukiji.Medjutim moze se skinuti samo u igri,tj. potrebno je ulogovati se.
_Grotesque_
15.12.2011, 0:08
Meni se, izgleda, roster sam update-ovao.
Tj. nista nisam downloadovao, a imam Veselog u Wizardsima, Radmanovic je u Atlanti, onaj ludak se sad i u igri zove Metta World Peace..:rofl:
E sad, problem je u tome sto mi rukiji imaju crne ruke!
:eek:
Ima neki fix za to, nesto?
Probaj ovo (http://www.nba-live.com/?p=2414).
Igrao malopre sezonu i video da ga ima Radmanovic u Atlanti, sada cu videti i za Veselog a i to da li imaju crne ruke...
Ima ih i kod mene crne ruke...
Na youtube-u sam veceras nasao link i skinuo patch koji je tezak 64Mb. Kada sam extraktovao u reademe fajlu pise da iff fajlove stavim u C/program files/2ksports/nba2k12 a .ROS file u SAVES folder. E sad,gde mi je taj saves folder? Nema ga nigde! U my documents nema nista vezano za 2ksports. Probao sam i njega da ubacim u instalacioni folder ali nista se ne desava. Tamo ima fajl roster. Pokusao sam da ga izbrisem ali onda ne moze igrica da se pokrene :(. Gde gresim! Imam zarku zelju da vidim kako je Vesely odradjen!
nikolapfc89
15.12.2011, 4:42
8meZ7lbQX_c&feature=plcp&context=C2715aUDOEgsToPDskJv9EglKCfYyB6wEFDReZdQ
Jan Veseli :n_klanja:
[EviL ClowN]
15.12.2011, 13:54
Pa cekajte malo,jel izasao pech sa svim ruki igracima? AKo jeste,dajte taj link,posto vise ne znam sta je sta ovde i neka neko napise gde to treba ispakovati. :)
rick_fox
15.12.2011, 14:08
http://dc187.2shared.com/download/gykJ6Bs-/NBA_2K12_OffSeason_Rosters_V1.rar?tsid=20111214-193042-6c2613c4 Ekstraktuj, iff fajlove kopiras u 2K Cashe folder(start-run-%appdata%-2k sports-cashe) i takodje ih kopiras u instalacioni direktorijum C/ProgramFiles/2ksports/NBA2012. Ros fajl kopiraj u tamo gde ti pise i samo ga load-uj po ulasku u igricu. Za divno cudo ja nisam trebao da skidam fix.
[EviL ClowN]
15.12.2011, 17:39
E jel su svi ruki igraci ubaceni?
nikolapfc89
15.12.2011, 18:05
Нису.Мада до почетка има још много,биће још апдејтова.
Nicklord
15.12.2011, 18:15
http://nbaspot.com/viewtopic.php?f=29&t=24463
evo vam još jedan, ne znam čega sve ovde ima ali ima Veselog koji više liči na sebe nego u tom peču i ima realnije ocene
rick_fox
15.12.2011, 21:22
Ja nisam proveravao ali trebalo bi da jesu. Ovaj patch sam skinuo samo zbog naseg kralja Jana Veselyja
rick_fox
15.12.2011, 21:23
http://nbaspot.com/viewtopic.php?f=29&t=24463
evo vam još jedan, ne znam čega sve ovde ima ali ima Veselog koji više liči na sebe nego u tom peču i ima realnije ocene
Koliki mu je overall na tom patchu?
[EviL ClowN]
16.12.2011, 2:43
Sacekacu ja pocetak sezone,kad se svi trejdovi zavrse i kad se sazna ko je free,a ko nije...Bolje nego svaki cas da skidam pech i ubacujem,a sezon pocinje za koji dan :D
;1471475']Sacekacu ja pocetak sezone,kad se svi trejdovi zavrse i kad se sazna ko je free,a ko nije...Bolje nego svaki cas da skidam pech i ubacujem,a sezon pocinje za koji dan :D
Pa, ako igraš Asocijaciju ili My player onda nema smisla sada skidati rostere, jer se još uvk ne zna gde će, recimo, Dvajt Hauard završiti, Kris eks-Kardašijan Hamfris je slobodan agent...ima tu još dobrih igrača bez timova. A za one koji opaljuju igru u društvu ili delju neobavezne utakmice, ovo je najnoviji zvanični roster: http://downloads.moddingway.com/file/18020.html , a treba obratiti pažnju na poseban download OFFICIAL ONLINE DATA, ima dosta noviteta, novih patika i ispravki crnih ruku kod rukija. Jedino što Veseli baš i ne liči na sebe, ali već ima urađenih boljih faca...
[EviL ClowN]
17.12.2011, 16:41
Nasty pa da,to i ja mislim..zato sam i rekao da je glupo da ih skidam svaki cas i ubacujem...Imao sam strpljenja 2 meseca,imacu jos 10 dana :D Necu crci :D
Samo me zanima,dal ce da naprave Geralda Greena posto ga bez pecha nije bilo negde,a on mi je jedan od omiljenijih igraca u igrici :)
PS ajde molim te kad izadje ona (da kazemo) konacna verzija,okaci ovde i napisi uputstvo kako se bese sredjuje to,zaboravio sam gde sta ide :D
Pa, Geralda Greena nema u ovom rosteru, ali će ga, zasigurno, biti u nekom budućem, pošto je pre dva dana potpisao za Lejkerse ( http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=ycn-10680965 i http://aol.sportingnews.com/nba/story/2011-12-13/lakers-sign-josh-mcroberts-gerald-green ).
Ali pre nove godine teško da će biti nešto značajnije, jer tek treba da glasovne biblioteke usklade sa rukijima, kako bi im pravilno izgovarali imena umesto brojeva...
[EviL ClowN]
18.12.2011, 0:07
Pa zato i kazem da se nadam da ce ga napraviti,jer je potpisao za LAL.
U svakom slucaju,jos 2 nedelje i bice sve kako treba da bude,a onda uzivanje moze da pocne :D
Imam jedno mozda glupo pitanje:D.
Igram NBA2k12 na tastaturi i mogu da se snalazim donekle...naime vidim da dosta opcija koji su prisutne u gameplay ne mogu na tastaturi da izvedem pa vas pitam da li se dosta lakse igrrati na gamepadu ili ipak treba namestiti kontrole na tastaruri pa forsirati tastaturu....predpostavljam i sam odgovor ali pitam vas iskusnije igracu u 2k serijaluu na cemu je lakse igrati i na cemu vi igrate?
Hvala unapred.
nikolapfc89
19.12.2011, 3:10
Џој наравно :ciao:
Још од малена сам навикао са Сеге,Нинтенда,Сонија итд,па ми остало у навици и на компу.А у неку руку зависи шта играш,у овом случају дефинитивно џој,због много ствари!
[EviL ClowN]
19.12.2011, 3:48
Zavisi,npr meni je mnogo lakse na tastaturi.Rasporedim prste leve ruke,namestim kontrole slicne fifi i udri i nemam ama bas nikakvih problema,jedino sto ne mogu da izvedem neke trikove koji mogu na dzojstiku,al to nije toliko bitno...
Rezime,sve je stvar navike :)
Mene zanima jel moguce da igram 2K12 sa 4 gamepada (2 vs 2) ? Pokusavao sam ali igra prepoznaje samo 3 i tastaturu.
[EviL ClowN]
19.12.2011, 17:08
Aj recite mi sta da budzim igracu da bi bio dobar dribler?
Do sad sam igrao sa centrom,pa mi to i nije trebalo..
Quickness i off hand dribling,mislim da je to najbitnije za driblera.Jer na Clutch i pomeranjem strelica lako izbacis protivnika iz ravnoteze i uz pomoc quciknessa prodjes ka kosu:).Trebalo bi i brzinu,nego ona kosta mnogo i potrebno je vreme da se nabudzi. A imas i one Abilities (sposobnosti) ali su one paprene za budzenje:a_whistli.
[EviL ClowN]
19.12.2011, 23:23
Ok,dovoljno ce biti ovo sto si rekao,a za ostale ima vremena,kad se skupe poeni :D
nikolapfc89
20.12.2011, 12:31
Official NBA 2K12 Roster (2011.12.20) Update NOVO!!!
novi update roster:
http://nbaspot.com/viewtopic.php?f=29&t=24503 (http://nbaspot.com/viewtopic.php?f=29&t=24503)
za black arms skinite ovde skinite fix:
http://forums.nba-live.com/downloads...ail&df_id=2219 (http://forums.nba-live.com/downloads.php?view=detail&df_id=2219)
ko ima problem sa patikama, izasao je official update online od nba2k12 (moze direktno iz igre da se updejtuje a moze i ovako)
NBA 2K12 Official Online Data Update 16/12
http://downloads.moddingway.com/file/18028.html (http://downloads.moddingway.com/file/18028.html)
Here are the changes from roster updates Official NBA 2K12 Roster (2011.12.20) (http://www.pes-serbia.com/viewtopic.php?f=29&t=24503) as of this time:
Ron Artest – name change to Metta World Peace
Caron Butler – FA signing LA Clippers
Tyson Chandler – traded from DAL to NY Knicks
Andy Rautins – traded from NY to Dallas
Ronny Turiaf – traded from New York to Washington Wizards (via Dallas)
Brandon Roy – retired
Glen Davis – traded from BOS to Orlando
Brandon Bass – traded from ORL to Boston
Shane Battier – FA signing Miami Heat
Eddy Curry – FA signing Miami Heat
Shannon Brown – FA signing Phoenix Suns
Vince Carter – Waived from Phoenix Suns
Sebastian Telfair – FA signing Phoenix Suns
Richard Hamilton – Waived from Detroit Pistons
Tracy McGrady – FA signing Atlanta Hawks
Chauncey Billups – Amnesty Clause
Roger Mason – FA signing Washington Wizards
Derrick Brown – FA signing Charlotte Bobcats
T.J. Ford – FA signing San Antonio Spurs
Chuck Hayes – FA signing Sacramento Kings
Jamaal Magloire – FA signing Toronto Raptors
Vladimir Radmanovic – FA signing Atlanta Hawks
Brandan Wright – FA signing Dallas Mavericks
Kyrie Irving – draft **** signed Cleveland Cavaliers
Tristan Thompson – draft **** signed Cleveland Cavaliers
Kenneth Faried – draft **** signed Denver Nuggets
Jordan Hamilton – draft **** signed Denver Nuggets
Keyon Dooling – traded from MIL to Boston Celtics
Mike Dunleavy – FA signing Milwaukee Bucks
Mike Bibby – FA signing New York Knicks
Aaron Gray – FA signing Toronto Raptors
Lamar Odom – traded from LAL to Dallas
David West – FA signing Indiana Pacers
Kurt Thomas – FA signing Portland Trail Blazers
Damien Wilkins – FA signing Detroit Pistons
Jason Kapono – FA signing LA Lakers
Rasual Butler – FA signing Toronto Raptors
Derrick Williams – draft **** signing Minnesota Timberwolves
Brandon Knight – draft **** signed Detroit Pistons
Jimmer Fredette – draft **** signed Sacramento Kings
Kawhi Leonard – draft **** signed San Antonio Spurs
Kemba Walker – draft **** signed Charlotte Bobcats
MarShon Brooks – draft **** signed New Jersey Nets
Tobias Harris – draft **** signed Milwaukee Bucks
Nolan Smith – draft **** signed Portland Trail Blazers
Gani Lawal – draft **** signed San Antonio Spurs
Chauncey Billups – Amnesty bid by Los Angeles Clippers
Enes Kanter – drat **** signed Utah Jazz
Jan Vesely – draft **** signed Washington Wizards
Alec Burks – draft **** signed Utah Jazz
Markieff Morris – draft **** signed Phoenix Suns
Marcus Morris – draft **** signed Houston Rockets
Nikola Vucevis – draft **** signed Philadelphia 76ers
Iman Shumpert – draft **** signed New York Knicks
Reggie Jackson – draft **** signed Oklahoma City Thunder
Chris Wilcox – FA signing Boston Celtics
Marquis Daniels – FA signing Boston Celtics
Anthony Carter – FA signing Toronto Raptors
Jeremy Lin – FA signing Houston Rockets
Kwame Brown – FA signing Golden State Warriors
Vince Carter – FA signing Dallas Mavericks
Delonte West – FA signing Dallas Mavericks
Rudy Fernandez – traded from DAL to Denver Nuggets
Corey Brewer – traded from DAL to Denver Nuggets
Gary Forbes – FA signing Toronto Raptors
Klay Thompson – draft **** signed Golden State Warriors
J.J. Barea – FA signing Minnesota Timberwolves
Charlie Bell – Amnesty Clause Golden State Warriors
Lazar Hayward – traded from MIN to Oklahoma City Thunder
Robert Vaden – waived from Minnesota Timberwolves
Ronnie Price – FA signing Phoenix Suns
Zabian Dowdell – waived Phoenix Suns
Josh McRoberts – FA signing Los Angeles Lakers
Shelden Williams – FA signing New Jersey Nets
Chris Paul – traded from NO to Los Angeles Clippers
Eric Gordon – traded from LAC to New Orleans
Chris Kaman – traded from LAC to New Orleans
Al-Farouq Aminu – traded from LAC to New Orleans
Richard Hamilton – FA signing Chicago Bulls
Baron Davis – Amnesty Clause
Ishmael Smith – waived
Andy Rautins – waived
Shawne Williams – FA signing New Jersey Nets
Ime Udoka – FA signing New Jersey Nets
Jamal Crawford – FA signing Portland Trail Blazers
Dominic McGuire – FA signing Golden State Warriors
Reggie Williams – FA signing Charlotte Bobcats
Travis Outlaw – Amnesty Clause
Josh Howard – FA signing Utah Jazz
JaJuan Johnson – draft **** signed Boston Celtics
Norris Cole – draft **** signed signed Miami Heat
Jimmy Butler – draft **** signed Chicago Bulls
Kendrick Perkins - Weight Loss 280 to 235 pounds
DeMarre Carroll – FA signing Denver Nuggets
Melvin Ely – FA signing Melvin Ely
Craig Smith – FA signing Portland Trail Blazers
Maurice Evans – FA signing Washington Wizards
Earl Clark – FA signing Orlando Magic
Jeff Adrien – FA signing Houston Rockets
Steve Novak – FA signing San Antonio Spurs
Keith Bogans – waived Chicago Bulls
Ishmael Smith – FA signing Golden State Warriors
Troy Murphy – FA signing Los Angeles Lakers
Travis Outlaw – FA signing Sacramento Kings
Baron Davis – FA signing New York Knicks
Brandon Rush – traded from IND to Golden State Warriors
Louis Amundson – traded from GS to Indiana
Sean Marks – retired
Cory Joseph – draft **** signed San Antonio Spurs
Justin Harper – 2nd round draft **** signed Orlando Magic
Byron Mullens - FA signing Charlotte Bobcats
More updates are expected in the coming days.
- WeskerDoomz
Steps:
1. Click START
2. Click RUN
3. Type in RUN "%APPDATA%"
4. Open 2K Sports>>>NBA 2K12>>>Saves
5. Copy all Files
6. Paste all Files into Saves
7. Enjoy~!
[EviL ClowN]
20.12.2011, 18:15
Bravo za ovo...sad edituj uvek svoj post kad izbace nesto novo :D
Samo mi reci,nisam brojao,jel su svi ruki igraci sad u igri? :)
U folderu NBA 2K12 ja imam "Online Data" i "shoes" folder?! Gde staviti ove fajlove?
Red_Devil_89
20.12.2011, 18:54
U folderu NBA 2K12 ja imam "Online Data" i "shoes" folder?! Gde staviti ove fajlove?
Rooster update prekopiras u folder Save, ako nemas, napravi.
Onda ti se sejv nalazi kao i kod mene u C-Roaming-2kSports-nba 2k12,pa tamo ubaci.;)
Mihael87
20.12.2011, 21:49
Ako hocete da vam manuelno instalira roster samo izbrisite roster iz save foldera i to je to...
[EviL ClowN]
21.12.2011, 3:00
Ja sam samo ovaj poslednji roster skinuo i kopirao u save,nadam se da nisam morao ostale :D
PS jos samo da urade slike igraca i da mogu da se igraju all star utakmice i bice kul skroz :)
Ustvari,jel neko zna nesto o tome? Oce biti trojki,all stara? :(
Nego oce mi se obrisati my player save ako ovo skinem?
[EviL ClowN]
21.12.2011, 13:36
Nece,ali ti nece igraci sa ovog rostera biti u tom save-u...
Zato sam ja poceo novu MP :(
[EviL ClowN]
21.12.2011, 13:40
Ma pazi,ti mozes da ubacis ove rostere i da nastavis MP mode gde si stao,a kad pocnes novi MP,onda ces imati igrace po ovom rosteru...Ako me razumes :D
Nista ti se nece obrisati :D
Devilish Soldier
21.12.2011, 18:36
Tako to rade deca. :)
VAJg-gCpDIU
Typhoon996
22.12.2011, 14:15
Људи таман сам скинуо игрицу али када покренем инсталацију изађе ми ово:
an occurred installing the package.windows instsaller returned "1693"
ХОЋУ ДА ПУКНЕМ !!! :n-cc2: :nov_explo :mad:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.