PDA

Prikaži potpunu verziju : DotA

Strane : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Medvedenko
2.8.2007, 15:42
Nisam znao do sad da postoje AI mape za dotu :). Ranije sam igrao ponekad, sam protiv nikoga :D al to nije zanimljivo.. Svidja mi se ovaj heroj Zeus ili kako već zbog onog skilla kad "zvekne" sve protivničke heroje :D it is so cool! Samo mi nisu najjasniji itemi, šta da kupujem, i kako.. Sad kupujem samo one ultima orbove jer nemam pojma šta je najbolje...
:dedica:
Pročitaš po koji premium guide (allstars.com), i skontaćeš vrlo brzo stvari.
Tu ti je lepo objašnjeno šta raditi/kupiti/kako se kretati sa pojedinim herojima.
AI mape vežbanje ti ne gine...

Telepatic
2.8.2007, 21:31
:dedica:
Pročitaš po koji premium guide (allstars.com), i skontaćeš vrlo brzo stvari.
Tu ti je lepo objašnjeno šta raditi/kupiti/kako se kretati sa pojedinim herojima.
AI mape vežbanje ti ne gine...

Inace sve AI mape koje je radio Cloud su najbolje:dedica:

GrimReaper
3.8.2007, 2:45
Nope, RGB-ov AI+ je bolji, i to kazhem iz iskustva.

REDisLAW
3.8.2007, 12:00
6.45 sa AI je nešto najgore što su mogli da izbace do sad. Botovi su tako glupi da je to nešto neverovatno. Btw, jel neko uspeo da sam pobedi 5 bota u 6.43 na insane?

Medvedenko
5.8.2007, 3:38
Primetio sam da krša mase ima problema sa novim swap-om u 6.46...
Ni meni to ne ide nešto od ruke baš....:o
Kako tačno to ide pls objasnite mi?:confused:

Telepatic
5.8.2007, 13:53
Primetio sam da krša mase ima problema sa novim swap-om u 6.46...
Ni meni to ne ide nešto od ruke baš....:o
Kako tačno to ide pls objasnite mi?:confused:

nerazumem,swap nije diran u 6.46? o0

GrimReaper
5.8.2007, 15:12
Kako nije? Treba da se kuca prvo -swaphero, pa ti on ispishe neke brojke sa kim sve mozhesh da swapujesh, a onda se valjda kuca neshto kao -swap 1, ili neshto tako. Meni lichno nikad nije uspelo da se sa nekim swapujem. :a_whistli

tosheen
5.8.2007, 17:59
prvo se kuca swaphero,a posle -swap #(#to je broj igraca sa kojim hoces swap) i to je to.

mad_skillz
5.8.2007, 19:48
meni radi sasvim normalno na 6.46, ukucam -swaphero ,izbaci mi prozor sa ostalim herojima ja izaberem i to je to..ne znam kakve su vam to komplikacije..:kreza:

GrimReaper
5.8.2007, 20:41
Jesi ti siguran da ti je to 6.46? Ja znam da se od nove verzije ovako swapuje, mada mi nikad nije uspelo. :/

vagabundo
5.8.2007, 21:22
prvo se kuca swaphero,a posle -swap #(#to je broj igraca sa kojim hoces swap) i to je to.

Sada se kuca i -swaphero i samo -swap pa onda odaberes sa kim zelis da se svapujes:dedica:

Medvedenko
7.8.2007, 19:28
Znači ljudi puko sam na kvalifikacionom meču, ko savezna skupština 5. Oktobra!
:n-hang:
Da bi ušao u tu elitu, STVARNO, moraš biti jak...:n_klanja:
Imao sam druge najjače stats sa Lunom posle meča, ali dzaba, odbili su me jer nisam radio deny...:(
Još smo igrali nas 4 na 5 (jednom puko ćomp), i oootkinuli smo ih...
Al što su igrali u mom timu, znači staviću replay ovih dana na forum, Pugna i Raigor za udzbenike....:icon_stud

+Lunatic, vidi pa proceni da li možeš da pariraš,
da se ne smoriš posle kao ja...:)

LunaticRS
15.8.2007, 1:05
Probacu...nekad:kreza: To je preko GG klijenta?
Kad neko swapuje taj od koga trazi swap ima par sekundi da odgovori...

Balaburin
15.8.2007, 22:16
Primetio sam da ima igraca koji znaju o cemu pricaju...

Shang Tsung (http://www.sk.co.yu/forum/member.php?u=53) video sam ti nick ovde na forumu i mislim da sam igrao jednom sa tobom...

Moj nick je WireFrame
igram svaki dan na euro bnetu...
i uvek sam raspolozen za dobru partiju...:alealeee:

Sto se tice omiljenog heroja, mislim da bi to bio Spirit mada vise preferiram agil
heroje ali ipak Spirit je jedan jedini :p

Pa ajde da igramo... :kreza:

LunaticRS
16.8.2007, 4:58
Mali off...
"Pimp my Peon" je neshto najludje shto sam igrao danas!Toliko je dobar mod da mozda postane popularan kao dota (ne bash ko dota, ali priblizno)...
Vecheras na lanu igra nas 6.Doshlo je do vishe svadja i jedne tuche:kreza:!
Zarazno 100%...Na kraju ostanu dvojica.Ostali izginuli...Igrali su 3 sata dok jedan nije napravio greshku.Mogli su igrati josh 3 dana.
Probajte!Mod je nevjerovatan...

Telepatic
16.8.2007, 14:24
Btw ima bug sa luciferom,ne moze izbliza da uzme iteme:(
http://forums.dota-allstars.com/index.php?showtopic=165795&st=20

Medvedenko
17.8.2007, 14:27
To je prisutno kolko znam za Doom-a već...

Telepatic
17.8.2007, 18:57
To je prisutno kolko znam za Doom-a već...

jeste al ja sam sad tek to svesno primetio:D

GrimReaper
17.8.2007, 19:01
Dakle, hocemo li da sastavimo neku ekipu pa da deremo malo noobove na netu? :dzavo: Ako neko igra na GGC-u, PM me na LordAlucard, a na Euro B-Netu... Hm, ne secam se, morao bih da napravim novi account, mada preferiram GGC zbog znatno manjeg delaya. :)

Telepatic
17.8.2007, 22:02
Dakle, hocemo li da sastavimo neku ekipu pa da deremo malo noobove na netu? :dzavo: Ako neko igra na GGC-u, PM me na LordAlucard, a na Euro B-Netu... Hm, ne secam se, morao bih da napravim novi account, mada preferiram GGC zbog znatno manjeg delaya. :)

Meni na GGC-u gore nego bilo gde,laguje nenormalno...256k/s ADSL btw...:confused:

emp_m
18.8.2007, 0:24
Ako neko igra na GGC-u, PM me na LordAlucard

GGC,nick=Emp

Balaburin
20.8.2007, 18:36
Ko ne voli leavere... JA

Mnogo je glupo kad igras i nekoga ubiju jednom ili dva puta i on izadje...
pa je*piiip*em ti mater sto u uopste igras... i naravno ban...

E poenta je da sherujemo svoje liste...
ko je za... opet JA...

postavicu je sutra...

Irondacha
21.8.2007, 0:30
Ko ne voli leavere... JA

Mnogo je glupo kad igras i nekoga ubiju jednom ili dva puta i on izadje...
pa je*piiip*em ti mater sto u uopste igras... i naravno ban...

E poenta je da sherujemo svoje liste...
ko je za... opet JA...

postavicu je sutra...
Odamh da ti kazem da ban liste imaju trenutno VEOMA malu efektivnost,posto ljudi cim budu banovani naprave novi account:n-cc2:

Balaburin
21.8.2007, 2:50
Odamh da ti kazem da ban liste imaju trenutno VEOMA malu efektivnost,posto ljudi cim budu banovani naprave novi account:n-cc2:

Pa i toga sam svestan ali moramo se nekako boriti protiv dushmana...

K'R' HooD
21.8.2007, 5:55
Ma cuti, meni se desilo nesto bizarno. Kad je puko bnet, ja kao ponovo da udjem, al mi ne dozvoljava. Obavestava me da nalog V3nd3tta ne postoji i da ne mogu da se ulogujem na bnet. Ne kontam kako je to moguce...

Inace, jel imate problema ad pristupite eurobattle.net forumu ili je to samo nesto do mene?? (ne mogu da ga otvorim u FF-u, dok u IE7 zesce brljavi i otvori samo 1 stranu)

EDIT: Nasao sam ovo.

Aha, ti si samnom u klanu (Clan JL). (: Moj nick je kiza89, a chieftain nam je nesposobni noob (VeliborV). (:

Telepatic
21.8.2007, 9:33
Pa i toga sam svestan ali moramo se nekako boriti protiv dushmana...

Preporucujem ti da se registrujes na www.dota-league.com i prijavis za sig(single insant game),gde ima malo leaver-a:):dedica:.Ne garantujem uvek extra igre ali je u svakom slucaju bolje od public igra i ban lista itd:rolleyes:.Btw moras da procitas pravila za sig na datom sajtu i da cekas da te admini provere da nisi neki multiaccounter(posto je multiacc. zabranjen na dota-league):ciao:

Shang Tsung
21.8.2007, 10:46
Aha, ti si samnom u klanu (Clan JL). (: Moj nick je kiza89, a chieftain nam je nesposobni noob (VeliborV). (:

O da, nubz0r.
Poz za tebe.

Btw, moja ban lista ima 338 unosa...

Balaburin
21.8.2007, 18:49
Moja ima oko 200...

http://www.mediafire.com/?dygmsnnoz4m

pa ko zeli nek izvoli...

GrimReaper
22.8.2007, 21:40
Hm, GG izashao iz beta verzije, izashla prva oficijalna verzija - 2.0. Prvi utisci - pre cu da se vratim na Euro Bnet nego shto cu da igram ovo. :n-cc2: Znachi, totalna propast. Danas sam probao da igram jedno 3-4 partiju u razmaku od par sati, i svaka je imala delay od po 30 sec, ljudi su lagovali ko nenormalni ko god da hostuje, itd. Ako im je namera bila da GG postane fancy, ali neigriv, onda stvarno nek idu u tri lepe... :mad: Znachi, potpuno sam razocharan ovim njihovim potezom. Katastrofa! :boodala:

LunaticRS
23.8.2007, 16:27

Ovaj, moracu i ja da se prikljuchim budalama.Velibor vezara...hahaah
Nego da spomenem kako smo vas neko vece oprali.Jedno pola sata nismo izasli iz njihove baze!:) Destroyer se ne zove dzaba tako!

Preporucujem ti da se registrujes na www.dota-league.com i prijavis za sig(single insant game),gde ima malo leaver-a:):dedica:.Ne garantujem uvek extra igre ali je u svakom slucaju bolje od public igra i ban lista itd:rolleyes:.Btw moras da procitas pravila za sig na datom sajtu i da cekas da te admini provere da nisi neki multiaccounter(posto je multiacc. zabranjen na dota-league):ciao:

Pitaj ga prvo je li igra na originalu...

P.S.ZIPA CRVENI KVADRAT DOLE DESNO!:kreza:

Pr0xiMUS
24.8.2007, 4:50
Preporucujem ti da se registrujes na www.dota-league.com (http://www.dota-league.com) i prijavis za sig(single insant game),gde ima malo leaver-a:):dedica:.Ne garantujem uvek extra igre ali je u svakom slucaju bolje od public igra i ban lista itd:rolleyes:.Btw moras da procitas pravila za sig na datom sajtu i da cekas da te admini provere da nisi neki multiaccounter(posto je multiacc. zabranjen na dota-league):ciao:

ja sam se registrirao prije par mjeseci, imam war3 original, igrao preko eurobattleneta, GGC-a, na northrendu... nigdje nisam bio bash zadovoljan igracima... svigdje ima leavera i tako. a na dota-league mi nedaju mogucnost da se joinam SIG igrama jer sam frishki member...

Telepatic
24.8.2007, 11:46
ja sam se registrirao prije par mjeseci, imam war3 original, igrao preko eurobattleneta, GGC-a, na northrendu... nigdje nisam bio bash zadovoljan igracima... svigdje ima leavera i tako. a na dota-league mi nedaju mogucnost da se joinam SIG igrama jer sam frishki member...

Pa dobro,nigde ne moze da nema leaver-a uopste:a_bleh:

Irondacha
24.8.2007, 20:50
Izasla je nova dota 6.47 kao i uvek gomila bug fixova,komanda koja dozvoljava singleplayer naredbe u mutliplayeru za lakse testiranje,onda -terrain snow da teren postane"snezan" i nove heroj Puck,Faerie Dragon totalno je imba kao i svi novi heroji tako da ce verovatno uskoro izaci nova verzija gde ga nerfuju:kreza:

Peruzzi
24.8.2007, 21:50
sta pricas bre ...gde ???
nema na getdota.com ...to je neka piratska verzija :D

vagabundo
24.8.2007, 22:03
sta pricas bre ...gde ???
nema na getdota.com ...to je neka piratska verzija :D

Nije piratska verzija...
Povucena je sa sajta zbog nekih gresaka koje su naknadno uocene u vezi novog heroja...

Peruzzi
24.8.2007, 22:12
koje greske lol...sem sto je mnogo jak heroj :D prva moc i 3 Puck je neunistiv

Telepatic
24.8.2007, 22:12
uskoro izaci nova verzija gde ga nerfuju:kreza:

Ma kakvi:eek:Faire je mozda dobar u pocetku ali u lategame-u je jad i beda...kao i kotl:(

Peruzzi
24.8.2007, 22:16
joj ali prva moc moze mnogo da promeni taktiku ..... a i prakticno je neunistiv :D

Irondacha
24.8.2007, 23:26
Nije piratska verzija...
Povucena je sa sajta zbog nekih gresaka koje su naknadno uocene u vezi novog heroja...
znaci da kada je ponovo postave moramo ponovo da je skidamo:mad:

Peruzzi
24.8.2007, 23:38
idi na www.dotahomer.com . Tamo mozes skinuti novu mapu :D

Izvini pogresio sam ...nisam ukapirao da ti imas mapu . ali nema veze onaj link gore je za ove sto oce da skinu sad ovu verziju ^^

Balaburin
26.8.2007, 11:03
Novi heroj ima bug kad se iskoristi ulti...
Izbacuje sve iz igre tj. Fatal Error...
Za vise inormacija ovde (http://forums.dota-allstars.com/index.php?showtopic=167900)

Kao sto je rekao telepatic dorab je u pocetku tj. odlican,
(lako je uzeti first blood sa 1. i 2. magijom) ali late game nije nesto posebno...
ima ultra malo helt koji naravno mora da se budzi...

Nisam provalio ulti... jel zna neko malo bolje da objasni...
kad god sam ga iskoristio nije uradio nista specijalno...

neki plavi zraci i neka ludila :rofl:

Irondacha
30.8.2007, 12:07
Evo,kao sto sam rekao izasla je "nova" verzija 6.48.To je ustvari 6.47 sa fixovanim bugovima oko novog heroja

Misone
30.8.2007, 17:42
Hitno mi treba patch da bi mogao da igram dotu.Imam obican frozen 1.07 valjda.

Irondacha
31.8.2007, 12:25
E ne mogu da verujem,kad god igramo -ap uvek neko uzme pucka i upropasti celu partiju.Taj heroj je jednostavno suvise jak na pocetku ,a i mid game.Mislim ima veoma lak nacin za beg,dmg,stun and god knows what else.
E stvarno cu pisati Ice Frog-u i *ebacu mu *evu,neka izbaci vise to imba ***** od heroja

blenderas
2.9.2007, 10:56
Jel zna neko zasto kad god kreiram igru na battlenet-u niko ne moze da se prikljuci?:confused::confused::confused::confused:

Telepatic
2.9.2007, 11:08
Jel zna neko zasto kad god kreiram igru na battlenet-u niko ne moze da se prikljuci?:confused::confused::confused::confused:

Iskljuci firewall~~
desni klik na 2 mala nacrtana kopjutera>status>properties>advanced i decekiras prvu opciju

Irondacha
7.9.2007, 9:47
molim vas da mi resite ovu misteriju ,nikako na euro bnetu ne mogu da kreiram igru,islkjucio sam firewall i kada kreiram niko ne ulazi ,a moji drugari uopste ne vide moju igru.Da li mi molim vas neko moze reci sta je jos potrebno da bi mogao normalno da hostujem?

LunaticRS
8.9.2007, 5:22
Moras da imas javni IP!

Telepatic
12.9.2007, 13:26
Ko hoce,moze da glasa za moj predlog za dotu(u vezi silncerove prve magije):):
http://forums.dota-allstars.com/index.php?showtopic=172088&st=

LunaticRS
22.9.2007, 12:06
Pa ljudi su uglavnom fino rekli...Silencer i ovako mnogo onesposobljava protivnike sa silencom.Taman i to pa da 1 na 1 mu niko nista ne moze...Sto se mene tice ja takodje ne uzimam 1. ili to radim rijetko pa sam vise za bafovanje da nanosi vishe shtete sa 1. magijom...Mada je kool to shto si osmislio...

mad_skillz
22.9.2007, 19:16
@Lunatics silencer je meni jedan od omiljenih intel-a, od njega i na primer Line mozes da napravis fighter-a u najmanju ruku dobre kao i agil i str a mozda i bolje
evo danas sta se igralo na bnet-u, moj centaur
http://img68.imageshack.us/img68/6642/centaurdf8.th.jpg (http://img68.imageshack.us/my.php?image=centaurdf8.jpg)

Telepatic
22.9.2007, 23:40
Pa ljudi su uglavnom fino rekli...Silencer i ovako mnogo onesposobljava protivnike sa silencom.Taman i to pa da 1 na 1 mu niko nista ne moze...Sto se mene tice ja takodje ne uzimam 1. ili to radim rijetko pa sam vise za bafovanje da nanosi vishe shtete sa 1. magijom...Mada je kool to shto si osmislio...

Sta znam..mozda mi je predlog imba u neku ruku,ali ovom skillu svakako treba neki buff/remake s`obzirom da ljudi masovno preskacu curse:paranoia:

Telepatic
22.9.2007, 23:41
@Lunatics silencer je meni jedan od omiljenih intel-a, od njega i na primer Line mozes da napravis fighter-a u najmanju ruku dobre kao i agil i str a mozda i bolje
evo danas sta se igralo na bnet-u, moj centaur
http://img68.imageshack.us/img68/6642/centaurdf8.th.jpg (http://img68.imageshack.us/my.php?image=centaurdf8.jpg)

0 deny! noob!:D;)
btw trebao si umesto treads-bot, a umesto s/y-dagger a umesto ovog reavera radiancu ;P

mad_skillz
23.9.2007, 0:23
ishao sam na to da se natankujem jer je Enchantress ishla iza mene..ja sam bio samo tenk..:) dagger mi nije trebao iovako je Enchantress usporavala..

Telepatic
23.9.2007, 9:52
ishao sam na to da se natankujem

Jasta:kreza:Zato ti i kazem bot>treads:cool:

LunaticRS
24.9.2007, 10:55
@mad_skillz 5k hp-a! ahahahah

Skoro sam sa butcherom imao 5.5k hp-a!

Telepatic
24.9.2007, 13:00
@mad_skillz
e da zaboravio sam,sto si uzeo 2 orba?:rofl::)

LunaticRS
26.9.2007, 21:05
Da, da!Zashto 2 orba?Vidim chesto to ljudi rade, sastavljaju SaY i Satanic!Ja nisam nikad!Mozda radi...

Shadowfax
27.9.2007, 23:10
Puno orb effecta rade zajedno, za ova dva nisam siguran ali npr. Skadi i Manta rade.:)

Telepatic
28.9.2007, 19:57
. Skadi i Manta rade.:)

Moram da priznam da se slabo razumem u orbove,ali cuo sam da se nesto stakuje valjda ovim redom: skadi<manta<lifesteal<skadi
odnosno,manta override skadi,lifesteal mantu,a skadi lifesteal,pa se valjda time pravi "zacarani" krug:paranoia::icon_stud..valjda:a_whistli

darac_kv
28.9.2007, 20:37
pa znate kako nema tu nikakvih krugova,jednostavno sange and yasha procuju ne bas cesto a satanic nprimer svaki udarac uzima healt...tako da kad sange yasha udari procovace samo taj udarac dok satanic nece da uzme health jer je drugi orb to uradio a prednost ima ovaj koji udara cesce:icon_stud

Telepatic
28.9.2007, 23:22
Btw jel moze neko da me podseti kako se aktivira banlista?:paranoia::D
Instalirao sam je ali ne mogu da se setim kako se bese aktivira u igri:confused::D

emp_m
29.9.2007, 1:01
lifesteal>maim

Maim se nikada nece desiti ukoliko imate lifesteal orb effect.

Irondacha
29.9.2007, 13:33
Btw jel moze neko da me podseti kako se aktivira banlista?:paranoia::D
Instalirao sam je ali ne mogu da se setim kako se bese aktivira u igri:confused::D
Pa samo je ukljucis(double click na ikonicu:to_care:) i ides na preferences da izaberes svoj modem(preferences>network) i onda kada udjes u war3 ispisaceti se na vrhu ekrana nesto kao"API hook for war3...bla bla bla" i onda znaci da ti radi.Barem je meni tako.

LunaticRS
29.9.2007, 19:08
Tako je!Moras da podesish modem i to je to!

Telepatic
30.9.2007, 13:30
"Moving the last replay to the specified destination failed. Check your settings!"
Sto mi ne cuva replay..hmm:confused:

Irondacha
30.9.2007, 16:50
"Moving the last replay to the specified destination failed. Check your settings!"
Ako ga ti posle mecha sacuvas tako sto kliknes na save replay na ekranu sa score-om onda ti to posle banlista prikaze da nije sacuvala replay posto si ga vec ti sacuvao.:qliranje:

Telepatic
30.9.2007, 17:27
Ako ga ti posle mecha sacuvas tako sto kliknes na save replay na ekranu sa score-om onda ti to posle banlista prikaze da nije sacuvala replay posto si ga vec ti sacuvao.:qliranje:

Al ne pazi,ja samo udjem u neku igru,budem minut-dva,i izadjem i pojavi mi se ona poruka i nema replay-a sacuvanog u fajlu za replay u bl:confused:

Shang Tsung
30.9.2007, 19:02

Cuva ti ripleje. Samo pogledaj u folderu gde si instalirao banlistu (C>ProgramFiles>...)

LunaticRS
4.10.2007, 12:37
Pitanje za danas glasi :"Shta je gore, imati u timu livera ili n00ba?"

Moj odgovor je n00ba!

Pitah ovo jer sinoc od 11 partija ni1 nismo zavrsili 5 vs 5!

Shang Tsung
4.10.2007, 13:06
Pitanje za danas glasi :"Shta je gore, imati u timu livera ili n00ba?"

Moj odgovor je n00ba!

Pitah ovo jer sinoc od 11 partija ni1 nismo zavrsili 5 vs 5!

Pa, najgore je kad imas feedera u timu, jer se onda pozdravis od partije. Ako je neko nub, a ne gine cesto, onda i nije tolko crno.

Telepatic
4.10.2007, 14:50
Pa, najgore je kad imas feedera u timu, jer se onda pozdravis od partije. Ako je neko nub, a ne gine cesto, onda i nije tolko crno.

moze da bude...ako ti imas support heroja a noob dps killer heroja:odoK:

Balaburin
4.10.2007, 20:18
lifesteal>maim

Maim se nikada nece desiti ukoliko imate lifesteal orb effect.

Sad si ga odvalio ko niko :kreza:

Naravno da ce raditi maim...
Maim ima 10% sanse da se desi i kad bude maim nece biti llifesteala...
to je naravno samo jednom a posle ce naravno biti lifesteala...
nadam se da me je neko razumeo sta sam reko :p

IYIARKO
5.10.2007, 19:44
Interesuje me dali neko zna neki domaci clan za dotu, (aktivan)
moze i na northrend i na xpam.

LunaticRS
5.10.2007, 23:23
Interesuje me dali neko zna neki domaci clan za dotu, (aktivan)
moze i na northrend i na xpam.

lol

Ima klanova koliko 'ocesh!

Sa foruma smo zajedno u klanu ja, K'R'HOOD i Shang Tsung!

Rax13
6.10.2007, 4:19
Evo jedna dobra vest za sve srpske dotashe... Danas pocinje sa radom sajt na kom drug i ja radimo...

http://www.dotasrbija.com/

:alealeee:

Shang Tsung
6.10.2007, 11:28
Evo jedna dobra vest za sve srpske dotashe... Danas pocinje sa radom sajt na kom drug i ja radimo...

http://www.dotasrbija.com/

:alealeee:

Pa ako ste vec nazvali sajt "dota srbija", onda bar mozete da engleski svedete na minimum, a jos bolje na 0 (nulu).

maxx10
11.10.2007, 20:20
prime nations i tfl su zavrseni pre mesec dana... A nema Prime defending 7 koji je upravo zavrsen tako da azuriraj malo bolje te vesti -_-

Rax13
14.10.2007, 14:31
To nisu vesti, to su replays...

maxx10
15.10.2007, 21:19
To nisu vesti, to su replays...

poenta i dalje stoji -_-

emp_m
17.10.2007, 14:18
Sad si ga odvalio ko niko :kreza:

Naravno da ce raditi maim...
Maim ima 10% sanse da se desi i kad bude maim nece biti llifesteala...
to je naravno samo jednom a posle ce naravno biti lifesteala...
nadam se da me je neko razumeo sta sam reko :p

Nije tacno.
Ukoliko imate lifesteal i maim orb effect...maim se nikada nece desiti.

LunaticRS
17.10.2007, 18:13
Tachno tako!Radi samo lifesteal.Mogu se kombinovati kod range heroja lifesteal i frost attack, frost attack i maim.

Irondacha
20.10.2007, 14:38
E ljudi tek sam danas izvalio da se promenio euro battle net,ja milion puta pokusavao da se konektujem na bnet i nista,i ja mislio samo je pao server,i posle nkeog vremena odem na forum i izvalim da mora da se skine neki reg fajl i samo kada ga aktivirate on sve automatski namesti,promenjen je font slova,i napocetku je sve tamno pa sam brightness namestao.Sve u vemu ovaj "novi" bbnet izgleda malo lepse a rekli su i da su jos neke stvari izmenili ali nisu rekli sta.....

LunaticRS
24.10.2007, 10:14
Ja sam skinuo Gateway editor i modifikovao ip adresu servera kao sto je recheno.

NIDZONSON
24.10.2007, 12:57
Ja sam skinuo Gateway editor i modifikovao ip adresu servera kao sto je recheno.

L0L ja kad sam skinuo gateway editor op 3 virusa.....

Irondacha
24.10.2007, 15:06
bleh to je samo bio drugi nachin da se to uradi,,mrzelo me da skidam/prebacujem sa mog cd-a gateway editor posto sam lenj pa sam samo dl-ovao onaj fajl od 12 KB :qliranje:

Telepatic
27.10.2007, 12:02
6.49...utisci?:icon_stud

Irondacha
27.10.2007, 13:12
6.49...utisci?:icon_stud
Hmmm novi recepti su veoma korisni i zabavni za koriscenje npr. ona ruka kada je aktiviras dobijes lifesteal,bonus str i jos neke bonuse u zamenu za dps koji primas ,naix je preradjen i izgubio je svo potencijal za permastun,jer je sada pravi str heroj i ima oko 600 hp na pocetku(!) i nema imba AS,skilovi su mu zabavni za koriscenje,prva magija je u stvari njegov bivsi ulti sa 80% IAS i manjim trajanjem(4.25 sec na 4. lvlu) feast sada zavisi od protivnickog hp-a sto mi se svidja i jos taj procentat koji lifestealujes nanosis u bonus dmg-u,open wounds je VEOMA dobar skill daje lifesteal i tvojim teammatovima koji napadaju isti target(slicno abbadonovom frostmourne-u samo on daje IAS) i ulti je VEOMA cool i koliko puta sam se spasio tako.I jedan basic item-javelin je veoma koristan early game milism 40 bonus dmg-a nije toliko malo....

Telepatic
27.10.2007, 14:34
Hmmm novi recepti su veoma korisni i zabavni za koriscenje npr. ona ruka kada je aktiviras dobijes lifesteal,bonus str i jos neke bonuse u zamenu za dps koji primas

Ta ruka je dobra za huskara:)

LunaticRS
31.10.2007, 14:33
Je li ko skontao male zaledjene zabe :)?Na mapi se nalazi nekoliko tih zaba koje se vide samo sa gemom.Kad se one pobiju dobijaju se neki recepti tj slova koja kad se sakupe dobije se neki orb.Orb se odnese putem nekog tp-a koji se nalazi skroz gore desno i do kog se stize tako sto se pojedu ili sruse drva.Destinacija je u donjem desnom uglu.Tu se nalazi neko mjesto gjde se ostavlja taj orb.zatim se pojavljuje bos.Kad se bos ubije proces se ponavlja jos 2 puta.Posljednji bos ima 50 k hp i blizu 1000 dmg:kreza:.Jedino ga moze ubiti extra nabildani ursa.Kada i on padne konachno se dobija "item"!Nista ne pise sta se dobija od itema, ali mi smo otkrili da daje max ms 522, oko 5x kritikal koji radi 100% :kreza:, i skidanje bafova.takodje item se moze prodati za 20 k i ne ispada ako te ubiju.

Zavrzlama zesca koju samo ursa moze da rijeshi pod uslovom da partija traje najmanje sat i po'.

mad_skillz
31.10.2007, 14:46
i ja sam skontao foru, ali treba dosta da se cimas za to..
fora je sto treba jedan heroj da juri zabe i da farmuje u sumi i ta radi za to dok ostatak tima igra normalno..
i taj heroj se pojavljuje samo sa vremena na vreme..
ali nije samo ursa, moze bilo koji drugi jaci heroj..
ortak je boss-a zabo sa nessaj-em pre neki dan, illuzije i bolestan damage i stun, cao..i naravno treba ti mnoooogo life-a..

Telepatic
31.10.2007, 17:16
Ja poceo tu foru da radim sa spectrom,i ubio prvog mini boss-a (pavog zmaja) i save-ovao pa cu da nastavim jednom:D

Irondacha
31.10.2007, 18:50
LOL ja to nisam izvalio ali thx anyway lmao

LukaBrazi47
31.10.2007, 19:46
E ljudi sta treba da skinem da bih igrao dotu protiv kompijutera....pocetnik sam pa treba da se usavrsim..imam Frozen Throne i instalirao sam neki pach 1.18.....sta mi jos treba

Irondacha
31.10.2007, 20:08
E ljudi sta treba da skinem da bih igrao dotu protiv kompijutera....pocetnik sam pa treba da se usavrsim..imam Frozen Throne i instalirao sam neki pach 1.18.....sta mi jos treba
Samo jos da skines AI verziju dota,poslednja je 6.46b,progooglaj to pa skini

Aljosa
3.11.2007, 23:29
Jedno pitanje brzinsko. Za ovu novu Dotu koji patch mi treba da bih je pokrenuo? Pre sam igrao sa 1.18 patchom cini mi se al je bila dosta starija verzija. :(

Irondacha
3.11.2007, 23:32
Jedno pitanje brzinsko. Za ovu novu Dotu koji patch mi treba da bih je pokrenuo? Pre sam igrao sa 1.18 patchom cini mi se al je bila dosta starija verzija. :(
1.21a

Aljosa
5.11.2007, 20:16
Ko je raspolozen za Dotu preko hamachija neka se javi na pm ili neka postavi neku validnu adresu i lozinku od hamachi vpn mreze da se sigramo :).

Shang Tsung
6.11.2007, 2:08
Hamaci je davna proslos :)

Btw, sto se tice rasprave na temu GGC vs. Battle.net dosao sam do sledecih zakljucaka:
-Bnet uvek laguje.
-Bnet je vise "user friendly".
-GGC nema ili ima vrlo malo laga.
-GGC mi zesce obara framerate (ne znam zasto), pa onda imam golemo seckanje.
Dakle, bnet ima laga ali sve radi smooth, dok ggc nema laga al secka bre.
Sta je tacno u pitanju, neam pojma. No, cinjenjica da ggc nema laga je potvrdjena (adsl 512/64).

GogaNS
6.11.2007, 9:09
Balkan wc3 i dota liga trebalo bi da pochne 19. novembra, detaljnije informacije mozete naci na www.bnleague.com Trenutno ima 19 prijavljenih ekipa za dotu i 32 igracha za wc3.

Francesko
6.11.2007, 20:58
Hamaci je davna proslos :)

Btw, sto se tice rasprave na temu GGC vs. Battle.net dosao sam do sledecih zakljucaka:
-Bnet uvek laguje.
-Bnet je vise "user friendly".
-GGC nema ili ima vrlo malo laga.
-GGC mi zesce obara framerate (ne znam zasto), pa onda imam golemo seckanje.
Dakle, bnet ima laga ali sve radi smooth, dok ggc nema laga al secka bre.
Sta je tacno u pitanju, neam pojma. No, cinjenjica da ggc nema laga je potvrdjena (adsl 512/64).

Na zalost moram da te izneverim... Moj slucaj Telekom ADSL 512/64, ALI!
Na b. net-u sa ventilom i msn-om, bez imalo laga, kao ni delay-a moze se porediti sa igrom u lan-u, za razliku od toga, na ggc-u sve iskljuceno, jedini procesi vezani za internet su ggc i w3, i ima laga i delay-a izmedju 0.5 i 1 sec., tj. neigrivost i nemogucnost ispoljavanja micro skilla - (last hit, deny)
Tako da uvek cu pre igrati na b.net-u nego na ggc-u, barem kada igram iz sam, kada igram sa drustvom igram na ggc-u jer njima ne laguje za razliku od mene... + na b.net-u ima i ss lista na kojoj imate veoma dobre pro partije u proseku 1 na sat, ili 1 na 2 sata... MOJ GLAS IDE B.NET-u!!!

Irondacha
8.11.2007, 20:51
Jedno pitanje:Ja igram na euro bnetu i sada hteo bi da probam i na GGC-u,da li mogu nesmetano da igram na oba servera,npr. cas igram na euro cas na GGC-u,i ako mozete da mi date link za GGC registraciju i uputstvo za instalaciju progooglao sam ali nisam nasao,i nisam imao bas mnogo vremena
Hvala unapred.

mad_skillz
8.11.2007, 21:11
ne znam odakle vam to za lag
ja imam dsl 512/64 i samo pre kacenja na Northrend ugasim msn, upalim teamspeak i imam ekstra ping, cak i kad je host npr. iz Svedske
jedino ako je Rusija e onda je veselo
i na drugi gateway-ima tipa Azeroth radi normalno

Francesko
8.11.2007, 21:26
Jedno pitanje:Ja igram na euro bnetu i sada hteo bi da probam i na GGC-u,da li mogu nesmetano da igram na oba servera,npr. cas igram na euro cas na GGC-u,i ako mozete da mi date link za GGC registraciju i uputstvo za instalaciju progooglao sam ali nisam nasao,i nisam imao bas mnogo vremena
Hvala unapred.

Websajt: http://www.gg-game.com/
Treba da instaliras software http://www.gg-game.com/download.html i ne treba ti originalni cd key za pokretanje igara
Kako konfigurisati GGC: http://www.gg-game.com/forum/viewthread.php?tid=1310&extra=page%3D1
Kako igrati ladder games: http://www.gg-game.com/forum/viewthread.php?tid=6241&extra=page%3D1

U sustini to ti je to sto se tice instalacije i svega ostalog...
Sto se tice dal mozes da igras cas euro cas ggc mozes, ali s napomenom da kada igras b.net iskljucis ggc jer ce lagovati...
Toliko, cheers:ciao:

Shang Tsung
8.11.2007, 22:37
ne znam odakle vam to za lag
ja imam dsl 512/64 i samo pre kacenja na Northrend ugasim msn, upalim teamspeak i imam ekstra ping, cak i kad je host npr. iz Svedske
jedino ako je Rusija e onda je veselo
i na drugi gateway-ima tipa Azeroth radi normalno

Pa, verovatno blizard ima bolje servere nego Poljaci.

Telepatic
8.11.2007, 23:24
Ja nemam delay kada koristim GGc,ali imam konstantne lagove:(:confused:.Ulazim u igre sa I pingom i ja imam I ping posle tunnela,i laguje mi..Cak u toj istoj igri,igra srb sa istom mojom konekcijom (512/128),i kaze da mu radi normalno:confused:.Da li mozda treba da iskljucim firewall?:paranoia:Ne znam sta nije u redu..

mad_skillz
9.11.2007, 0:48
Pa, verovatno blizard ima bolje servere nego Poljaci.

onda se lako zakljuci gde je bolje igranje :)
upalis allstars kanal i pletes dotu 24/7 :kreza:

Shang Tsung
9.11.2007, 2:14
onda se lako zakljuci gde je bolje igranje :)
upalis allstars kanal i pletes dotu 24/7 :kreza:
Naravno, bolje igranje i laksi novcanik:opanachke
S druge strane, sto je dzabe i Bogu je drago :)

mad_skillz
9.11.2007, 2:45
800 dinara je original frozen i warcraft..
ne odes jednom u kladzu ili na kafu i eto ti para :)

Shang Tsung
9.11.2007, 12:35
800din/kom. Znaci 800 za Roc + 800 za TFT...
Barem je tako gde god sam ja gledao.

Iilija64
9.11.2007, 13:32
Koje su najbolje taktike i itemi za Vipera. Hvala. pozzz

mad_skillz
9.11.2007, 13:42
800din/kom. Znaci 800 za Roc + 800 za TFT...
Barem je tako gde god sam ja gledao.

Mozda gresim dusu ali poslednji put kad sam bio do Platoa, bili su i RoC i TFT u paketu za nesto ispod 1000 dinara, takle 890,900 tako nesto otprilike.

Medvedenko
9.11.2007, 17:35
Molim pomozite mi oko jedne stvari.:confused:
Pokačio sam se malo sa likusima iz mog JSO klana oko jednog pravila. :icon_scra
Tjs da li je bio backdoor ili ne.
Recite mi da li sam u pravu ili ne...
Znači fora je ovakva bila:
Ja sentinel sam skontao da je njihova druga kula u upper lane-u bila na 34 hp. Brže bolje požurih da je skinem, mrtva trka sa Scourge Ursom koji vata deny.
Ja uleteo dobio kuilu, i scourge počne da pizdi kako je bi bd, bla bla bla, mi smo ovakvi onakvi. E, moj talas je bio taman toliko ispred njihove kule, da ga kula ne može dohvatiti.
Da li mora da bude kontakt između kule i creepova, da ne bi bio bd, ili šta već...:confused:
Kazujte mi?:icon_stud

Balaburin
9.11.2007, 18:08
ni ja nisam siguran oko tog pravila za bd ali po mom misljenju
bili su creepovi tu... tako da... po meni nije...

Telepatic
9.11.2007, 19:38
Ja sentinel sam skontao da je njihova druga kula u upper lane-u bila na 34 hp. Brže bolje požurih da je skinem, mrtva trka sa Scourge Ursom koji vata deny.
Ja uleteo dobio kuilu, i scourge počne da pizdi kako je bi bd, bla bla bla, mi smo ovakvi onakvi. E, moj talas je bio taman toliko ispred njihove kule, da ga kula ne može dohvatiti.
Da li mora da bude kontakt između kule i creepova, da ne bi bio bd, ili šta već...:confused:
Ja mislim da sve te sporne "backdoor" situacije u stvari nisu bd..samo ono sto je ocigledno bi nazvao bd..
Ja nemam delay kada koristim GGc,ali imam konstantne lagove:(:confused:.Ulazim u igre sa I pingom i ja imam I ping posle tunnela,i laguje mi..Cak u toj istoj igri,igra srb sa istom mojom konekcijom (512/128),i kaze da mu radi normalno:confused:.Da li mozda treba da iskljucim firewall?:paranoia:Ne znam sta nije u redu..
Neko zna?Uzasno mi je vazno:o

malesija
9.11.2007, 20:40

kupish mu /critical/ // veruj mi
onda mu uzmi i /secred relic/ i uzmi neshto za manu ili strench:dedica:

Francesko
9.11.2007, 22:18

kupish mu /critical/ // veruj mi
onda mu uzmi i /secred relic/ i uzmi neshto za manu ili strench:dedica:

lol, jes to tako lako... Uzmi mu 2 aegis + cheese, i ostalo popuni sa divine rapieri-ma
Ovo sto si mu ti nabrojao tesko bi bilo i protiv AI compa...
Ovako za vipera po nekom mom misljenju bi ti trebalo:
1 item obavezno ror, za hp regen; kao drugi item mozes uzeti bracer, ili ako nemas para kupis samo Gauntlets of str., i ostatak slotova ispunis grancicama, u zavisnosti koliko kesha imash na raspolaganju... Gauntlets of str. ti trebaju jer viper na pocetku ima veoma mali hp ~450 cini mi se. Kasnije ti obavezno trebaju boots of speed, zbog one magije poisona, a i zbog ulty-ja, kasnije napravi power treads, zbog brzine napada, a i zbog vec pomenutog speeda... Eh sada se lomis... Da li ides kao support heroj, ili ides kao glavni ubica u team-u... Ako ides support(sto retko cesto biva) ides da kupujes neke iteme sto imaju aoe delovanje tipa: mekansm, hex itd. Mada necu spominjati ovu opciju jer to retko ko ide... Nego osvrnimo se ubici :boxing::
posle power treads ides: po izboru mozes ici na burizu, ili monkey, ili u nekom retkom slucaju s&y. Najpreporucljivija ti je buriza, jer se duze pravi, a ima dobre koristi od prvog napravljenog itema koji ti daje 1,75% critical-a + dobar dmg. Da napomenem da pre ovog itema moze se ici lothar's edge, ali s obzirom na njegovu cenu koja je slicna npr. monkey-u mozes birati sta ti vise odgovara: suvi dmg, ili wind walk(ograniceni do duse). Kasnije sam kombinuj napumpavanje dmg: butterfly, radiance, money+buriza...
Jos jednom napomenjujem da viper ima mali hp, tako da imaj obzir da mu usput barem malo povecas...
Toliko :kreza:

Telepatic
9.11.2007, 23:54
lol, jes to tako lako... Uzmi mu 2 aegis + cheese, i ostalo popuni sa divine rapieri-ma

Ma da,univerzalna taktika ftw!:D:rofl:

nemanja23
10.11.2007, 0:27
koliko ja znam backdoor su ukinuli na sve zgrade sem na dve poslednje kule ispred frozen trona i drvceta....

Shang Tsung
10.11.2007, 1:27

Kazi tom liku da ne zvidzdi uz vetar.
:ciao:

Medvedenko
10.11.2007, 4:26
Hahahaha!:D
Reći ću...
Hvala svima!:)

Irondacha
10.11.2007, 22:52
Ljudi danas sam se na bnetu TAKO iznervirao znaci hteo sam nekog da ubijem.Lepo igram ja dotu 5vs5 ar i dobijem bloodseekera.Sve lepo ide dostignem 6. lvl(3 minut igre ili tako nesto) i onda jedan iz suprotnog tima leavuje(jer sam ja imao first blood na njemu).Dodje meni host kaze izadji ili cu te kickovati n00b si.Ja se iznerviram ali cutim i nista ne kazem.On navaljuje kaze "leave or i kick you n00b".I ja poludim kazem ma kickuj me budalo n00bovska banovacu te.I on naravno kaze i dont care zalaguje za sekunddok je minimizovao war III) i sledio posle toga-"You have been disconnected"
Sledeca partija ja sa magnusom i krene me ono najvise killova napravio bfury derem derem i govroim stvari tipa"b" ili "gank" itd.Meni host kaze stfu i tu pocne da mi preti da ce me kickovati i ja kazem "ok ok sure" i posle jedno 5 min kada smo pushovali lane kazem"b" i onda kasnije kada smo ponovo pushovali kazem "tower".I on zalaguje za tren i ko sta ja kickovan.Znaci da je bio odavde nasao bi ga i ubio bi boga u njemu u pm vise.Da li postoji zastita protiv custom kick-a ili moram samo da pojedem ***** i da cutim?Ne znam da li vredi postovati to na forumu euro bneta....

Francesko
10.11.2007, 23:03
Ljudi danas sam se na bnetu TAKO iznervirao znaci hteo sam nekog da ubijem.Lepo igram ja dotu 5vs5 ar i dobijem bloodseekera.Sve lepo ide dostignem 6. lvl(3 minut igre ili tako nesto) i onda jedan iz suprotnog tima leavuje(jer sam ja imao first blood na njemu).Dodje meni host kaze izadji ili cu te kickovati n00b si.Ja se iznerviram ali cutim i nista ne kazem.On navaljuje kaze "leave or i kick you n00b".I ja poludim kazem ma kickuj me budalo n00bovska banovacu te.I on naravno kaze i dont care zalaguje za sekunddok je minimizovao war III) i sledio posle toga-"You have been disconnected"
Sledeca partija ja sa magnusom i krene me ono najvise killova napravio bfury derem derem i govroim stvari tipa"b" ili "gank" itd.Meni host kaze stfu i tu pocne da mi preti da ce me kickovati i ja kazem "ok ok sure" i posle jedno 5 min kada smo pushovali lane kazem"b" i onda kasnije kada smo ponovo pushovali kazem "tower".I on zalaguje za tren i ko sta ja kickovan.Znaci da je bio odavde nasao bi ga i ubio bi boga u njemu u pm vise.Da li postoji zastita protiv custom kick-a ili moram samo da pojedem ***** i da cutim?Ne znam da li vredi postovati to na forumu euro bneta....

heh, imao sa i ja takvih slucaja. Ali, opstepoznato je da na b.net-u ima veliki broj nubova, tj. teskih nubarcina; ali pametni ljudi su smislisli ss listu gde se igraju pro partije, u proseku na 2 sata, tako da neces se leba najesti u pub-u, vec odradi neki dobar replay sa dobrim microm i saradjuj sa teamom, i postuj request... P.S ja sam skoro od pocetka ovog novog ss-a u njemu, in game nick mi je [sdm]Francesko, ako te zanima nesto vise stavi me na frendove i kontaktiraj me :Freddy:
Edit: ne postoji zastita za cstom kick, postoji jedino ova nova mapa protiv map hack-a, tako da zavisi koji host ti zapne...

Irondacha
10.11.2007, 23:44
heh, imao sa i ja takvih slucaja. Ali, opstepoznato je da na b.net-u ima veliki broj nubova, tj. teskih nubarcina; ali pametni ljudi su smislisli ss listu gde se igraju pro partije, u proseku na 2 sata, tako da neces se leba najesti u pub-u, vec odradi neki dobar replay sa dobrim microm i saradjuj sa teamom, i postuj request... P.S ja sam skoro od pocetka ovog novog ss-a u njemu, in game nick mi je [sdm]Francesko, ako te zanima nesto vise stavi me na frendove i kontaktiraj me :Freddy:
Edit: ne postoji zastita za cstom kick, postoji jedino ova nova mapa protiv map hack-a, tako da zavisi koji host ti zapne...
Heh samo treba prelistati replayeve ali naci ce se nesto.Imam AMH mapu ali retko kada hostuju tu verziju:(

Balaburin
11.11.2007, 8:01
Moze mi neko reci nesto vise u vezi te AMH mape...
sve cesce je vidjam... ali jos nisam igrao, nesto sam nepoverljiv :-)
na oficijalnom sajtu se ne pominje nikakva AMH verzija...

Francesko
11.11.2007, 11:12
Moze mi neko reci nesto vise u vezi te AMH mape...
sve cesce je vidjam... ali jos nisam igrao, nesto sam nepoverljiv :-)
na oficijalnom sajtu se ne pominje nikakva AMH verzija...

Hello everyone, i would like to announce an anti hack map version of latest dota (6.49)

This map isnt hacked and edited in any way! this map got pandamine engine for detection and was implemented by a friend Megablue

It's fully working!

Download from :

Here (http://rapidshare.com/files/66557044/DotA_Allstars_v6.49b_AMH.w3x)

No aditional modifications were implemented ONLY a hack detection!.

Ovo je oficijalan odgovor...
Naime, AMH verzija cini mi se jedino radi na eurobattle.net-u, posto je posebno napravljena za taj server, tj. kao svaka druga custom mapa napravljena od drugih usera, samo kao sto vidis ima neki poseban engine koji sprecava koriscenje map hacka, sto uzrokuje lag veci nego na obcnoj mapi...

Telepatic
11.11.2007, 19:54
.Da li postoji zastita protiv custom kick-a ili moram samo da pojedem ***** i da cutim?Ne znam da li vredi postovati to na forumu euro bneta....

I zbog toga ne igram pub:a_whistli

LunaticRS
11.11.2007, 20:22
Sto je najgore antihack mapa uopste ne radi tj ne zashticuje od map hacka!

P.S.TESTIRANO!:kreza:

Francesko
11.11.2007, 23:46
Sto je najgore antihack mapa uopste ne radi tj ne zashticuje od map hacka!

P.S.TESTIRANO!:kreza:

Testiraj o5, popravili su taj mali nedostatak :kreza:

malesija
20.11.2007, 11:45
Samo jos da skines AI verziju dota,poslednja je 6.46b,progooglaj to pa skini

Alo bre skini dotu 6.49 b ai ;);)

Nadji patch za 1.21 b :ciao:

malesija
20.11.2007, 11:56
Jel moze neko da mi kaze sta da sklapam za liona/demon witcha.. .......ja mu kupujem soul booster
ali ne radi to za liona:icon_scra:ciao:

Irondacha
20.11.2007, 15:52
Alo bre skini dotu 6.49 b ai ;);)

Nadji patch za 1.21 b :ciao:
mislim da nije jos izasla rgb-ova ai verzija od 6.49b pa sam mu zato predlozio poslednju proverenu ai verziju

Francesko
20.11.2007, 16:42
Jel moze neko da mi kaze sta da sklapam za liona/demon witcha.. .......ja mu kupujem soul booster
ali ne radi to za liona:icon_scra:ciao:

ror on start/ ispuniti ostale slotove grancicama za preostale pare/ 2 null talismana/ boots / pocni da pravis ono sto ima 6 ciklona pa onda onaj drugi item za hex/ kada napravis hex ides scepter(prvo kupi soul booster) / do kraja partije puni hp, mada ako doguras do sceptera vec je gg; da takodje mozes da pazaris bloodstone dobro pase lionu!
Ako treba bolje objasnjenje zatrazi od mene...

Irondacha
20.11.2007, 20:42
I ja mu redovno sklapam scepter ali late game tvoj ulti je vecinom da dovrsis rly low hp heroes pa se osecam jadno sa scepterom dok oni imaju heart ili butterfly ali dobro.Posle sceptera kao sto ti je vec francesko rekao mozes da ides na bloodstone,mada nije ni eye of skadi za baciti:).

GrimReaper
20.11.2007, 23:53
Prestani da igrash na Euro BNet-u. :dedica: Na GGC-u je nemoguce da se tako neshto desi, samim tim shto nema/ne radi custom kick (nisam siguran). Uostalom, igrachi pub levela na GGC-u su bolji, makar i samim tim shto ne izlaze posle first blood-a. :)

nemanja23
22.11.2007, 23:43
Imam originalni wc3 i tft i igram na b.netu...Jel moze mi neko kaze kako da udjem na te ''pro'' partije??? Ako treba neki replay nije problem....

GrimReaper
22.11.2007, 23:46
Ako mislish da igrash u DIV-u, FMP-u, ili slichno, treba ti vouch. E sad, kako se to dobija, nemoj da me pitash, nemam pojma. :D Pretpostavljam da treba da igrash neki test mech, ili shta vec.

GrimReaper
27.11.2007, 22:20
Au choveche, razocharan sam u kvalitet igracha na Euro Bnet-u... Ne da ne znaju da igraju, nego choooovecheee... (i to na neshto "pros only") Preporuchujem svima da predju na GGC, em shto nema delaya, em shto su bolji igrachi, em nema leavera. Sve ukupno - mnogo, mnogo bolje od Euro BNet-a.

vagabundo
28.11.2007, 4:22
Imam originalni wc3 i tft i igram na b.netu...Jel moze mi neko kaze kako da udjem na te ''pro'' partije??? Ako treba neki replay nije problem....

Ne treba ti replay vec da se dokazes da znas da igras(njihova procena)
Upadaj mahom na partije gde pise pros only, -blon, nordic host ili ger host..
To su mahom dobri dobri igraci (uvek ima izuzetaka)

Telepatic
29.11.2007, 0:20
Ne treba ti replay vec da se dokazes da znas da igras(njihova procena)
Upadaj mahom na partije gde pise pros only, -blon, nordic host ili ger host..
To su mahom dobri dobri igraci (uvek ima izuzetaka)

Bolje da se malo oproba u alltards..ahm allstars;)Tu sam ja skracivao vreme posle pub-a pre dota lige:a_whistli

Irondacha
29.11.2007, 13:40
Au choveche, razocharan sam u kvalitet igracha na Euro Bnet-u... Ne da ne znaju da igraju, nego choooovecheee... (i to na neshto "pros only") Preporuchujem svima da predju na GGC, em shto nema delaya, em shto su bolji igrachi, em nema leavera. Sve ukupno - mnogo, mnogo bolje od Euro BNet-a.
Na GGC-u nema livera?
Pa ne znam u kojim ti partijama igras ali uvek se zadesi da neki majmun izadje posle first blooda,i kao igraci su bolji tamo.....:icon_scra
A cesto se ljudi zale i na delay,a ako nema delay-a onda lagg je pristutan.Ne pokusavam da dokazem da je euro bnet bolji ali GGC to sigurno nije.

GrimReaper
29.11.2007, 15:26
Na GGC-u nema livera?
Pa ne znam u kojim ti partijama igras ali uvek se zadesi da neki majmun izadje posle first blooda,i kao igraci su bolji tamo.....:icon_scra
A cesto se ljudi zale i na delay,a ako nema delay-a onda lagg je pristutan.Ne pokusavam da dokazem da je euro bnet bolji ali GGC to sigurno nije.
Evo ti par saveta, ako hoces da igrash na GGC-u normalno:
1. U "obichne", pub sobe (Europe Dota Room 1-20) ulazi samo u prve tri, tu se uglavnom okupljaju najbolji igrachi
2. Kad uzmesh 15. lvl, igraj u High Level Room 2, tamo su josh bolji igrachi, i izlazak iz partije se kaznjava banom i do 30 dana
3. Za 20. lvl je High Level 1, ista pravila kao u prethodnoj sobi
4. Ako mislish da si suvishe dobar za High Level sobe, prijavi se za IHCS ligu, treba ti valjda dobar replay iz high lvl sobe, ili preporuka igracha iz IHCS-a (ne mogu tachno da se setim, mozda chak ima i test mecheva)
5. Pre partije uvek prema hostu podesi GG Tunnel, i postavi Antispike na None (tako ces uvek imati najmanji delay i lag, vrlo, vrlo retko se meni deshava da zalagujem, a chak i kad se desi uglavnom je prolazno)
Samo poslushaj ovo, i super ce ti biti na GGC-u, to shto se ljudi zale na lag je jer nemaju pojma da podese tunnel ni antispike, a to uopshte nije neka nauka. Mozda GGC ima neke bugove (povremeni lag, itd.), ali je svakako bolji od Euro/obichnog BNet-a, potvrda za to ti je i to da je veliki broj poznatih klanova migrirao na GGC, kao shto su MYM, VP, Ks, SP, itd.

NIDZONSON
29.11.2007, 21:30
1. U "obichne", pub sobe (Europe Dota Room 1-20) ulazi samo u prve tri, tu se uglavnom okupljaju najbolji igrachi
2. Kad uzmesh 15. lvl, igraj u High Level Room 2, tamo su josh bolji igrachi, i izlazak iz partije se kaznjava banom i do 30 dana
4. Ako mislish da si suvishe dobar za High Level sobe, prijavi se za IHCS ligu, treba ti valjda dobar replay iz high lvl sobe, ili preporuka igracha iz IHCS-a (ne mogu tachno da se setim, mozda chak ima i test mecheva)
5. Pre partije uvek prema hostu podesi GG Tunnel, i postavi Antispike na None (tako ces uvek imati najmanji delay i lag, vrlo, vrlo retko se meni deshava da zalagujem, a chak i kad se desi uglavnom je prolazno)
Samo poslushaj ovo, i super ce ti biti na GGC-u, to shto se ljudi zale na lag je jer nemaju pojma da podese tunnel ni antispike, a to uopshte nije neka nauka. Mozda GGC ima neke bugove (povremeni lag, itd.), ali je svakako bolji od Euro/obichnog BNet-a, potvrda za to ti je i to da je veliki broj poznatih klanova migrirao na GGC, kao shto su MYM, VP, Ks, SP, itd.

Kako da podesim Antispike???

Irondacha
29.11.2007, 23:49
Hvala,pokusacu izvini za mini flame:D

Balaburin
30.11.2007, 15:47
Sinoc sam odigrao pru igru na GGC-u i ok je...
ja sam bio host i nisam imao laga a i niko se nije zalio...

ladno me jedan lik pitao da li mi je prvi put da igram Dotu ili prvi put igram na GGC-u :rofl:
jer sam lvl1...

nisam podesavao nikakav tunel ili antispike, ali aj nam pijasni malo vise sta je sve to... i kako da namestimo... mada kao sto rekoh niko se nije zalio i ja nisam primecivao lag... za razliko od b neta je bilo super...tj. meni b net ponekad laguje ali sam na GGC-u igrao samo jednom pa to su utisci o prvom mechu...
nick mi je tamo Balaburin

Balaburin
1.12.2007, 11:10
o5 sam igrao na GGC-u jer priznajem manji mi je lag i delay tamo...
ali sad sam zvao i ortaka sa koji redovno igram na B netu i njemu lagujeeeee strasno... na b netu kad igramo nema uopste laga ni delaya...
ja hostujem i na b netu i na GGC-u i na b netu nam je nekih ping 30-40ms
na GGC-u ne znam kako to da proverim...
aj neka mi neko objasni te tunele i antiskajkove i kako da se skloni ta chudo...
samo kad je krenula igra rekao je OMG STA JE OVO... i na svakih 20-30 sec. ga cekamo...
da li je bitan upload na GGC-u... tj. naravno da jeste ali da li GGC trosi nesto vishe up-a od b neta... jer on ima 64... a ja 512 pa mi zato ne smeta ni tamo ni vamo...

NightWalker
7.12.2007, 22:22
Kako da igram dotu preko neta?

NIDZONSON
7.12.2007, 23:25
Kako da igram dotu preko neta?

Kupi originalan Warcraft 3 Reign of Chaos (850din) i Warcraft the Frozen Throe(850din) ukupno 1700 din.ili skini ggc al ti je moja preporuka ggc manje laguje + ima boljih igraca,poz

vagabundo
8.12.2007, 1:14
ako vec kupujes org tft i wc3 onda igraj na org b.net-u:a_whistli

NIDZONSON
8.12.2007, 12:20
Ljudi moji daj vise ****te oce mi neko reci kako da u gc uradim taj tunnel i stavim ****ni anyspike na none UZASNO mi laguje ne mogu vise ovako igrati!!!!!!!!

tosheen
9.12.2007, 17:10
kad udjes u neku igru preko ggc ,onda desni klik na host-a i tamo su ti ponudjene opcije "gg tunnel" i "anti-spike", naravno to sve radis iz ggc-a!

Balaburin
10.12.2007, 19:24
a kako da nadjem hosta ??? medju zilion imena :confused:

tosheen
10.12.2007, 20:16
a kako da nadjem hosta ??? medju zilion imena :confused:
maximalno ih moze biti 225, potrudi se malo pa ces ga naci ;).

Balaburin
10.12.2007, 20:35
:D znam to breeeeeee :D
nego sam mislio da ima neki search...
aj malo pojasni sata je sta...
sta da stavim za spike i sta radi taj tunel i ima neka opcija Ping!

NIDZONSON
10.12.2007, 22:34
Kako sam sada popizdeo ljudi,kreirao jedan gari dotu 2v2 apemom.Udjem ja ,igra krene ,ja uzmem Tormented Soula, a moj saigrac uzme Abadona.I na abadonu njemu naprave first blood.Krene host tu da se smeje ovo ono izbije tu svadja al brzo je prestala kad ono posle pet minuta skrljali smo im 3 kule i poceli praviti double killove ,znaci otkinuli svmo ih i jedno 15 min pre kraja partije mene host kickuje iz igre i napise nesto u smislu"Fuck u noob u will get ban!!!",I tu me kickuje.Doslo mi je da razbijem tastaturu o monitor i zajedno bacim u kontajner.Od tada pa nadalje stalno cu igrati na ggcu jer sad kad sam provalio to sa tunnelima i anti-spikeovima sve mi ide lagano.
P.S. Koja su vam imena na GGC da vas stavim u frendove????
POzz

tosheen
11.12.2007, 0:07
pa ovako, koliko ja znam nema search opcija ali mozda nisam upravu,anti-spike
funkciju koristi samo onda ako imas spajkove u igru, ako ih nemas nemoj ukljuciti tu opciju jer ce onda vuci samo veci protok i tebi i hostu, a za samo podesavanje najbolje bi bilo da stavis na "none". gg-tunnel sluzi da se nadje optimalna konekcija izmedju hosta/igraca.

NightWalker
11.12.2007, 13:15
E,a sta je GGC?Jel to neki server?Ako jeste kako da se prikacim na njega kad hocu da igram Frozen Throne?

maxx10
11.12.2007, 22:48
E,a sta je GGC?Jel to neki server?Ako jeste kako da se prikacim na njega kad hocu da igram Frozen Throne?
GGC je third party program koji pravi virtuelni lan na netu i smanjuje lag pri igranju besplatan je a download i uputstvo imas na gg-game.com

maxx10
11.12.2007, 22:52

Migrirao -_- . VP i MYM nisu postojali dok se igralo na bnetu ( bar ne kao sponzorisani klanovi ) a ta "migracija'' se desila pre vise od godinu dana kada sam i ja prvi put pomenuo GGC na ovom forumu ali naravno svi su pre poslusali retarda koji je propagirao Eurobnet(WTF?) zato se nisu pomerili sa pub levela a sva je prilika i da nece.

Btw Team SP (pretpostavljam da mislis na Say_Plz ili posle sponzorstva sP.[palit] ) se raspao pre 2 nedelje.
bb

Telepatic
12.12.2007, 20:29
Btw Team SP (pretpostavljam da mislis na Say_Plz ili posle sponzorstva sP.[palit] ) se raspao pre 2 nedelje.
bb
Da,cuo sam ovo.Steta

GrimReaper
12.12.2007, 22:37

Ako kliknesh na Name, svi u sobe tje se poredjati po imenu, tako mozhesh lakshe da nadjesh nekog. Postoji i druga opcija, ako kazhe neshto u chatu, i kliknesh na njegovo ime, odmah tje se selektovati. Tunnel podeshavash desnim klikom na ime, pa GG Tunnel, a AntiSpike - desni klik, Optimize Connection, AntiSpike, postavi na none, ok.

Da,cuo sam ovo.Steta
I ja sam, i isto mislim. Chini mi se da su bili jedan od najstarijih klanova.

Telepatic
12.12.2007, 23:02
I ja sam, i isto mislim. Chini mi se da su bili jedan od najstarijih klanova.

I najbolji posle MYM-a i mozda SK-a:paranoia:

maxx10
13.12.2007, 21:21
Najbolji je Virtus.Pro koji osvaja Prime Defending 2 puta za redom a i trenutno se nalazi u finalu winner bracketa istog (osmo izdanje) za virtus.pro igraju neki bivsi igraci sP-a NS.ka i Jolie kao i clanovi nekadasnjeg DoTa[xxx] (osvajaca PriDe #5 koji se raspao) M.Admiration i ARS-ART kao i Sahka i trenutno najbolji igrac sveta Vigoss

Edit: sP je bio moj omiljeni klan i posle pobede nad Virtusom na Asus turniru u Moskvi svi su mislili da je ovo njihov povratak na tron ali njihov novi igrac Plzgogame po mnogima razlog njihovih fenomenalnih rezultata se ponasao neprimereno i odluceno je da napusti klan, ostatak ekipe je odlucio da zavrse sa sP-om jer su postigli sve sto se moze postici kao i da ne mogu naci adekvatnu zamenu za PGG-a
Lineup pre raspada bio je : LighTofHeaveN , HoroN , PGG , FocusIRE , PUB ( dota[pro] raniji nick) eto toliko ako je nekog interesovalo

NightWalker
13.12.2007, 21:48
Kako se postavlja Antyspike na none?

maxx10
13.12.2007, 22:22
Kako se postavlja Antyspike na none?

Anti-spike je po defaultu na none iliti normal a btw anti-spike ne radi za RPG sobe odnosno dotu, samo za w3 melee i cs.

NightWalker
15.12.2007, 9:57
A kako da budem host na GGC-u?

maxx10
16.12.2007, 13:58
A kako da budem host na GGC-u?
Tako sto kliknes na start game kad si u nekoj sobi onda udjes u local area network i create game ( kao da si u lanu ) i to je to

GrimReaper
16.12.2007, 19:24
Jel to samo do mene, ili stvarno ceo dan ne radi server GGC-a?

maxx10
16.12.2007, 22:20
Jel to samo do mene, ili stvarno ceo dan ne radi server GGC-a?

Nije, ne radi ceo dan ni client ni sajt. Nadam se da nije neki haker pa da lvl dodje na nulu O_O...

Dusan_BG
22.12.2007, 14:54
Zna Li Neko Gde Mogu Da Nadjem Ai+. Treba Mi Neka Verzija Novija Od 6.43 Ai+

NIDZONSON
22.12.2007, 18:13
Zna Li Neko Gde Mogu Da Nadjem Ai+. Treba Mi Neka Verzija Novija Od 6.43 Ai+

www.dotahomer.com skini najnoviju dotu 6.49b AI+1.2 ver.

NIDZONSON
22.12.2007, 18:15
Ljudi pomagajte!!! Znam da nije odgovarajuca tema za ovo al moram ovde postovati.Nesto mi se pokvario war i ja hteo da ga reinstaliram,izbrisem ja war i izgubim negde kutiju as cdkeyom a sa war TFT mi je sve u redu i kutiju imam i sve,e sad jel ima neki drugi nacin da instaliram originalan war i da nadjem neki originalan cd key preko neta ili bilo gde??Ljudi pomozite plz ! ! !

IYIARKO
22.12.2007, 19:47
Posalji kutiju blizzardu i oni ce ti poshalju cd key :to_care:

NIDZONSON
22.12.2007, 23:36
Posalji kutiju blizzardu i oni ce ti poshalju cd key :to_care:
OMG JA SAM izgubio kutiju od War ROC i kako da najdem cd key koji je bio upisan na njoj?A od War TFT-a imam kutiju i sve al ga ne mogu instalirati jer prvo moram obican...I naravno,originalni su ! ! !

Jkovla
23.12.2007, 14:29
Probaj da instaliras RoC sa nekim piratskim cd-key-om a onda instaliraj Frozen Throne sa orginalnim.Ja mislim da RoC cd-key nema nikakve veze sa Frozen cd-Key-om.Trebalo bi da radi ,pokusaj, nista te ne kosta :) Ali ako hoces da igras samo RoC onda jbg.

NIDZONSON
23.12.2007, 15:39
Probaj da instaliras RoC sa nekim piratskim cd-key-om a onda instaliraj Frozen Throne sa orginalnim.Ja mislim da RoC cd-key nema nikakve veze sa Frozen cd-Key-om.Trebalo bi da radi ,pokusaj, nista te ne kosta :) Ali ako hoces da igras samo RoC onda jbg.

Ne radi pokusao sam :(,u savakom slucaju HVALA !!!

Dr Zoidberg
23.12.2007, 18:06
Ne radi pokusao sam :(,u savakom slucaju HVALA !!!

Puf puf, jel imas ti neku dokumentaciju o kupovini, pa da posaljes mail blizzardu ili tako nesto ?

NIDZONSON
23.12.2007, 19:58
Puf puf, jel imas ti neku dokumentaciju o kupovini, pa da posaljes mail blizzardu ili tako nesto ?

Nemam !!!! OUUU ljudi ....da posaljem ja ipak bliizardu da sam izgubio kutiju itd pa mi mozda daju novi??? Al na koju adressu da posaljem???

NIDZONSON
27.12.2007, 0:58
Ovako,sta kupiti Chaos Knight-u??? Ja mu uvek kupujem :
1.Manta Style
2.2x Bashers
4.Radiance
5.Power Treads
I to je to znaci samo napravim 5 illuzija,stun,ako je int heroj sprzim mu manu i vozdra,sta mu vi kupujete???

Irondacha
27.12.2007, 11:17
Ovako,sta kupiti Chaos Knight-u??? Ja mu uvek kupujem :
1.Manta Style
2.2x Bashers
4.Radiance
5.Power Treads
I to je to znaci samo napravim 5 illuzija,stun,ako je int heroj sprzim mu manu i vozdra,sta mu vi kupujete???
Pa za pocetak uzmem 2 divine rapiera,BoT i 2 hearta...
Salu na stranu,da li si ti ikad uspeo do kraja partije to sve da sklopis?
Basheri se ne stakuju sa iluzijama,a on nema neki AS za normalan stun,manta style je ok,ali su njegove iluzije dosta slabije od tvojih(citaj:bedne su),jedino zbog tog mana burna kao ali ajde.A radiance slobodno zameni sa heart of tharrasque za tenkovanje i dmg.

NIDZONSON
27.12.2007, 11:44
Pa za pocetak uzmem 2 divine rapiera,BoT i 2 hearta...
Salu na stranu,da li si ti ikad uspeo do kraja partije to sve da sklopis?
Basheri se ne stakuju sa iluzijama,a on nema neki AS za normalan stun,manta style je ok,ali su njegove iluzije dosta slabije od tvojih(citaj:bedne su),jedino zbog tog mana burna kao ali ajde.A radiance slobodno zameni sa heart of tharrasque za tenkovanje i dmg.

Gari pa ti umislljas ,bas juce sam sastavio sve to i pokidao jakira,skeleton kinga.trolla .ma sve sam mogao odvaliti.Nego sema je u tome sto ja napravim 5 illuzija + ja i kad ce on skontati koji sam ja pored nas 6-ice? Jeste da su illuzije od mante jadne al ipak imaju 40% mog DMG-a i 300% DMG-a primaju.

KoMra
27.12.2007, 12:03
Jel zna neko kako da igram Warcraft preko Battle.net
Molim vas pomozite!!!!!!!!

NIDZONSON
27.12.2007, 12:19
Jel zna neko kako da igram Warcraft preko Battle.net
Molim vas pomozite!!!!!!!!

OMG kupi original Warcraft III Reign of Chaos(850din) i Warcraft III Frozen Throne(850din).Kad instaliras udji u igru klikni na battle.net i downloadovace ti sam patcheva sa blizzardovog siea.poz

Irondacha
27.12.2007, 13:33
Gari pa ti umislljas ,bas juce sam sastavio sve to i pokidao jakira,skeleton kinga.trolla .ma sve sam mogao odvaliti.Nego sema je u tome sto ja napravim 5 illuzija + ja i kad ce on skontati koji sam ja pored nas 6-ice? Jeste da su illuzije od mante jadne al ipak imaju 40% mog DMG-a i 300% DMG-a primaju.
Jakirove magije su AOE tako da koristi od iluzija bas i nema mnogo.

NIDZONSON
27.12.2007, 13:35
Jakirove magije su AOE tako da koristi od iluzija bas i nema mnogo.

Covece sta on meni moze kad ga stanujem i za tih(ako se desi) 4 secunde cu ga pojesti zajedno s ******* nece se ni mrdnuti a ako mu ostane malo helta logicno je da ce bezati,pa ja opet stun i tu je puko.

Francesko
27.12.2007, 17:21
Covece sta on meni moze kad ga stanujem i za tih(ako se desi) 4 secunde cu ga pojesti zajedno s ******* nece se ni mrdnuti a ako mu ostane malo helta logicno je da ce bezati,pa ja opet stun i tu je puko.

HMMM da, moze to da prodje protiv noobova ili easy computera, ovako za iole ozbiljnije partije nemoj da me(nas) zasmejavas molim te...

Gordon Freeman
28.12.2007, 12:26
E pa Nessaju se kupuje manta i heart, i to je cudo da se nakripuje , nedaj boze da mu dodje neki earlygamer ili ma koji heroj sa AoE ,ma pobedi ce ga i lategamer-i.On je prosecan heroj i tesko ubija zato se tenkuje , a iluzije su za timske bitke ludilo mogu da dovedu do zabune kad dodje guzvanjac!

Nego , ja kupujem Abbadonu heart i iluzije , sta mislite o tome???

NIDZONSON
28.12.2007, 15:50
E pa Nessaju se kupuje manta i heart, i to je cudo da se nakripuje , nedaj boze da mu dodje neki earlygamer ili ma koji heroj sa AoE ,ma pobedi ce ga i lategamer-i.On je prosecan heroj i tesko ubija zato se tenkuje , a iluzije su za timske bitke ludilo mogu da dovedu do zabune kad dodje guzvanjac!

Nego , ja kupujem Abbadonu heart i iluzije , sta mislite o tome???

huh ne bi bilo lose,ali mesto mante mogao bi sange and yashu mislim zbog brzine i maima,mada i manta daje brzinu al bolje S&Y i posle toga (ako partija potraje) MKB i to je to.

Telepatic
28.12.2007, 16:57
E pa Nessaju se kupuje manta i heart, i to je cudo da se nakripuje

Manta i armlet bolje,zato sto mozes da aktiviras armlet,uradis ulti i onda vratis armlet u prvobitno stanje,i onda ti iluzije imaju vise helta i dmg-a..

Gordon Freeman
29.12.2007, 11:07
@ NIDZONSON

S&Y nije losa ideja , i verovatno si upravu da je bolja od mante mada iluzije imaju frostmourn efekat = 60% slow(ako se tako stakuje ,ako ne onda je negde oko 50% +;-),ko da imas Skadi (koji njemu ne radi). A jel si siguran da mu radi maim ,jel mislim da bi bio previse jak sa njim pa su ga mozda iskljucili da bi abbadon bio izbalansiran(zato se nikad nisam trudio da ga budzim,mada se budzi lakse od mante)?

@ telepatic

Amlet...nije lose ,ionako ti manta daje nesto helta , al gledaj da makar na kraju imas heart , agility heroju ce da dobiju primat ,sacekaju da mu prodju iluzije i sta onda , trebaju ti tih 1000 hp , ako nista , makar za bezanje:

Telepatic
29.12.2007, 11:56
@ telepatic

Amlet...nije lose ,ionako ti manta daje nesto helta , al gledaj da makar na kraju imas heart , agility heroju ce da dobiju primat ,sacekaju da mu prodju iluzije i sta onda , trebaju ti tih 1000 hp , ako nista , makar za bezanje:

Sve ja to znam,ali nikad ne valja rushovati skupe iteme.Bolje uzimati jeftinije i efektivne.To ti je kao da uzimas AC umesto MoM,ili Devine umesto MKB,ili Skadi umesto Linken..Znam ja da su sve to dobri itemi,ali prvo uzimaj jeftinije pa onda kad se nabudzis,prodas ih i kupis te skupe sto si hteo.

Gordon Freeman
29.12.2007, 13:43
Pa dobre sve zavisi kako kripujes i kakvog protivnika imas. Igrao sam protiv jednog lika (2 vs 2 ;nick: no name , ako naletite na njega na netu) koji je za 15min. sa goblinom iskripovao 5 void stone-a NE koristeci bombe:eek:. On inace nije neki igrac ali kripuje jezivo dobro i usput radi deny.:n-cc2:

Jednom je skupio Divine za 17min. a ja sam se budzio polako i dok sam ja sklopio dva srednja itema on je imao divine i aegis. Inace on je imao shadow fiend-a ,a ja onog novog int. sto lici na gondara , morao sam da predam. :kreza:

Pravi profi igraci kripuju tako pa se ne zamlacuju sa sitnim i srednjim itemima.:dedica:

Telepatic
29.12.2007, 14:11
Pravi profi igraci kripuju tako pa se ne zamlacuju sa sitnim i srednjim itemima.:dedica:

Pravo profi igraci igraju sa drugim pravim profi igracima:)

NIDZONSON
29.12.2007, 14:45
Pa dobre sve zavisi kako kripujes i kakvog protivnika imas. Igrao sam protiv jednog lika (2 vs 2 ;nick: no name , ako naletite na njega na netu) koji je za 15min. sa goblinom iskripovao 5 void stone-a NE koristeci bombe:eek:. On inace nije neki igrac ali kripuje jezivo dobro i usput radi deny.:n-cc2:

Jednom je skupio Divine za 17min. a ja sam se budzio polako i dok sam ja sklopio dva srednja itema on je imao divine i aegis. Inace on je imao shadow fiend-a ,a ja onog novog int. sto lici na gondara , morao sam da predam. :kreza:

Kazes da taj nick no name??? Jel je taj no name srbin???Ako jeste bio je ovde kod nas u karlovcima na turniru u doti i ocetkao nas sa ekipom!!!

Gordon Freeman
29.12.2007, 15:22
Kazes da taj nick no name??? Jel je taj no name srbin???Ako jeste bio je ovde kod nas u karlovcima na turniru u doti i ocetkao nas sa ekipom!!!

Naravno , nemam brz net pa ne igram dotu tako i neznam nijednog dota igraca stranca. Oni su iz KG , kapiten je Kobrica , mozda su igrali i lkldkl i no name , samo nisam siguran da ih je kobrica zvao , posto on ima neki svoj tim a njih dvojica su uglavnom slobodni igraci( od njih sam i naucio da se prvo lagano budzim):)

@ telepatic

E tu se slazem sa tobom , mada mi se desavalo da ih ocotam , valjda znam da koristim magije bolje od njih , doduse nikad ih timski nismo pobedili jer moja ekipa i ja ne preferiramo nepostene situacije(kad dva tri heroja dodju i srede jednog),to je kukavicki.
Zalosno je sto to karakterise profe.
Al docekam ih ja 1 vs. 1 pa vide oni svog boga.:boxing:

GrimReaper
1.1.2008, 17:57
Zaboraviste Nessaju najbitniji item - Bottle, bez bochice ne mozh da prismrdi nikom, nema mane za double stun i blink. Za pochetak su mu dosta Power Treads, Bottle, i 3-4 Bracera, posle mozhe da sklapa shta hotje - Armlet, Heart, AC, Radi, itd.

Gordon Freeman
1.1.2008, 18:04
Ma bre ni to mu ne pomaze mnogo, ako baci iluzije i stun nema mana za blink strike(makar mislim da je tako) , tako da ako je neko bas zaludjen njime bolje da mu na pocetku sklopi 2 bracera i 2 talismana, pa da se steka , dobro pazi i cuva i ceka previ trenutak da nekog rasturi(ovo vredi samo ako protivnik slabo kripuje i ne zna da radi deny).

LICH F@N
9.1.2008, 9:58
Uglavnom svi strenght heroji imaju malo mane i to im je mana, al Nesaj posebno šesta mu uzima 200 mane a on ima 300-500.Svaki čas vraćanje u bazu ili Arcane ring to je na igracu da odluči (može i boca):)

NIDZONSON
9.1.2008, 13:50
Uglavnom svi strenght heroji imaju malo mane i to im je mana, al Nesaj posebno šesta mu uzima 200 mane a on ima 300-500.Svaki čas vraćanje u bazu ili Arcane ring to je na igracu da odluči (može i boca):)

Sesta magija,lol :rofl:,to je cetvrta,mislis u 6 lvlu ulti?

LICH F@N
9.1.2008, 14:44
Sesta magija,lol :rofl:,to je cetvrta,mislis u 6 lvlu ulti?

Ma ne mislio sam bukvalno šesta, naravno da sam mislio ulti :):dedica:

NIDZONSON
9.1.2008, 16:13
Ma ne mislio sam bukvalno šesta, naravno da sam mislio ulti :):dedica:

Ma ok je.

Gordon Freeman
10.1.2008, 11:47
U sto je jak Darkterror , al sam se zaludeo sad za njega.
Da citiram druga:"Zelim da budem ovaj heroj".:n_klanja:

Irondacha
11.1.2008, 1:30
U sto je jak Darkterror , al sam se zaludeo sad za njega.
Da citiram druga:"Zelim da budem ovaj heroj".:n_klanja:
Jak je ali tek late game,vecina pokusaja da ubije nekog early game se zavrsava tako sto darkterror zavrsi na podu.Ali zato late game kada postaje jedan od najjacih permastunera u igri i to u kombinaciji sa njegovim ultijem ga cini skoro nezaustavljivim.

Iilija64
11.1.2008, 1:43
viper forever. najdraži mi je heroj.

goran92_tl
11.1.2008, 2:25
moze li neko da mi objasni kako da igram dotu preko interneta? ko moze da mi pojasni ako nije problem na pm.

Gordon Freeman
11.1.2008, 16:38
Jak je ali tek late game,vecina pokusaja da ubije nekog early game se zavrsava tako sto darkterror zavrsi na podu.Ali zato late game kada postaje jedan od najjacih permastunera u igri i to u kombinaciji sa njegovim ultijem ga cini skoro nezaustavljivim.

Kad predje 20-ti nivo nezaustavljiv je ,cak ni naix ni naga (koji su inace zajedno sa darkterrorom fantastic lategame trojka) ne mogu da mu pridju on sluzi za ubijanje 2 ili vise heroja u timskoj. A to sto je slab na pocetku samo ga cini zanimljivijim za igru.

Osim toga kada se razvije ne znam dal ima kombinacija sa tri ili vise heroja koja moze da ga ubije....

Thunderman
11.1.2008, 21:08
Dota preko neta ima 3 nacina:
1.da skines eurobattle.net reg. fajl i da se registrujes na njihov sajt
2.pomocu hamachija,ali onda kad udjes u Frozen Throne ides na Lan ne na Battle.net
3.Da igras originalno

Ako ti treba jos pomoc pitaj me

Thunderman
11.1.2008, 21:09
Moj omiljeni heroj i ako je mozda slab je Razor i Magnataur
ne znam za vas:cool:

Thunderman
11.1.2008, 21:11
Ko hoce da igra Dotu na eurobattle.netu ili na hamachiju neka mi posalje E-mail

Irondacha
11.1.2008, 23:55
Kad predje 20-ti nivo nezaustavljiv je ,cak ni naix ni naga (koji su inace zajedno sa darkterrorom fantastic lategame trojka) ne mogu da mu pridju on sluzi za ubijanje 2 ili vise heroja u timskoj. A to sto je slab na pocetku samo ga cini zanimljivijim za igru.

Osim toga kada se razvije ne znam dal ima kombinacija sa tri ili vise heroja koja moze da ga ubije....
Nabudzenog darkterrora jedino mogu da ubiju heroji sa butterfly-om(ili mortredka ili panda(koji uzgred baca vopi koje izaziva 75% miss)),heroji sa stun lock magijama npr. Earthshaker u kombinaciji sa nekim dmg dealerom(mortredka opet korisna ovde zbog svog 4.0 x crit-a).

Gordon Freeman
12.1.2008, 9:49
Nabudzenog darkterrora jedino mogu da ubiju heroji sa butterfly-om(ili mortredka ili panda(koji uzgred baca vopi koje izaziva 75% miss)),heroji sa stun lock magijama npr. Earthshaker u kombinaciji sa nekim dmg dealerom(mortredka opet korisna ovde zbog svog 4.0 x crit-a).

Earthshaker i wardenka ce verovatno upaliti,od pande se samo pomeri kad mu baci pivce, a ima backtrack pa je jednak butterfly

A da wardenka je slaba protiv stunera pa bi je unistio...

LICH F@N
15.1.2008, 8:52
Earthshaker i wardenka ce verovatno upaliti,od pande se samo pomeri kad mu baci pivce, a ima backtrack pa je jednak butterfly

A da wardenka je slaba protiv stunera pa bi je unistio...

Iskreno da ti kažem mortred bi blago rečeno je*o mater darkteroru.Ako baci šestu missovaće je pola puta i uzeće jedno max 400 hp onda će ona da ga udari 3 puta jedan od tih crit i ode pola helta dark krene da bezi poison strike i ako se on onako baci blink i gotova priča.
Kad smo već kod mortreda moram da priznam da je možda najbolji heroj 5 na 5 i 1 na 1 (on je jedan od onih koji mogu first blood na 1-2 levelu).Ja sam pre neki dan igrao protiv nekog nooba koji je na ar dobio mortreda, to nemože da se ubije mi se rokamo 30 sec ja njemu uzmem 200 hp pošto je bio noob nije to mogao da iskoristi ali da je bio neki iskusni...

Gordon Freeman
15.1.2008, 16:21
Ma znam ja kolko je jak Mortred al dzaba mu blink strike kad ovaj ima time walk.28% miss daje senka , 28%(il 26%) backtrack. darkteror je stuner, po definiciji wardenka je slaba protiv bilo kog stunera, al opet zavisi od inventara, obicno dark ima 3 bashera i masku, wardenka masku i battle fury i oba skupljaju butterfly.:D

Do 7 nivoa nema ubistava osim ako ne igras sa noodom :opanachke

A kad da se razvijes u igri 5 vs. 5 , na 15 nivou se igra zavrsava...

shalabajzer
16.1.2008, 12:20
Budite realni. Mordreda na 20 levelu mogu da ubiju samo 2 stun heroja tipa spirit + Void. Ovako ona moze da pwnuje koga god oces(1v1). Jeste ona na pocetku malo slaba sa hp, al se posle dobije hp i armor. Nije losh heroj;)

Balaburin
16.1.2008, 18:26
da budete najrealniji nebitno koji heroj ide na koga nego kakav igrac na kakvog igraca... ne postoji los heroj nego samo losi igraci... :dedica:
ostalo je stvar ukusa...

GrimReaper
17.1.2008, 0:34
da budete najrealniji nebitno koji heroj ide na koga nego kakav igrac na kakvog igraca... ne postoji los heroj nego samo losi igraci... :dedica:
ostalo je stvar ukusa...

Da, ali svaki heroj ima svog anti-heroja, zato je DotA tako balansirana. I zato 1v1 nije nikakav pokazatelj skilla.

Gordon Freeman
17.1.2008, 11:18
Da, ali svaki heroj ima svog anti-heroja, zato je DotA tako balansirana. I zato 1v1 nije nikakav pokazatelj skilla.

Pa jeste , sta ako npr. Drijada pobedi Vipera koji joj je kontra heroj onda mozes da kazes da si bolji od protivnika.
I dota je mizerno izbalansirana , ko voli da igra sa tiny-jem , perom lozacem ,...
Napravljen je heroj koji je apsolut , heroj koji je najbolji u podrsci i td. tako da od 88 heroja vrede(mislim zaista) 20-setak.

Balaburin
17.1.2008, 12:52
drijadi je vrlo moguce da pobedi vipera...
naravno da ima kontra heroji ali to nista ne znaci...
recimo puck je totalna suprotnost drijadi... moze da izbegne Impetus a kad napada napada iz blizine pa ni taj impetus nije do izrazaja... +ima mali silence... ali ni to cak nije krajnji faktor da ce puck da pobedi drijadu...
od 88 heroja samo 88 valja...
nauci da igras pa ce ti svi biti dobri...
i kao sto rekoh stvar ukusa... sa kojim herojem volis a koji te smara itd.
ne mozes da kazes da samo 20 valjaju...
svi su dobri na svoj nacin...

Gordon Freeman
17.1.2008, 16:33
drijadi je vrlo moguce da pobedi vipera...
naravno da ima kontra heroji ali to nista ne znaci...
recimo puck je totalna suprotnost drijadi... moze da izbegne Impetus a kad napada napada iz blizine pa ni taj impetus nije do izrazaja... +ima mali silence... ali ni to cak nije krajnji faktor da ce puck da pobedi drijadu...
od 88 heroja samo 88 valja...
nauci da igras pa ce ti svi biti dobri...
i kao sto rekoh stvar ukusa... sa kojim herojem volis a koji te smara itd.
ne mozes da kazes da samo 20 valjaju...

Svi su dobri na svoj nacin,al neki su opet bezveze generalno,cak i darkterror kolko god bio jak ne moze da se razvije pored ma kog nuckera.

Samo mi reci ko je puck???

wildboy-d[-_-]b-
17.1.2008, 18:21
Ono malo letece, pa svetli. Relativno nov heroj

Gordon Freeman
17.1.2008, 18:44
b-;444687']Ono malo letece, pa svetli. Relativno nov heroj

Cek jel to onaj zmajic , najnoviji senitel???

Telepatic
17.1.2008, 23:48
Svi su dobri na svoj nacin,al neki su opet bezveze generalno
Meni su bezveze neki likovi tipa:kotl,pit lord,dark seer...
Mislim sta, nisu oni losi pusheri i support ali ima boljih jbmu mater:boodala:(milsim na druge pushere i support heroje,a ne generalno heroje)

Gordon Freeman
18.1.2008, 11:23
Meni su bezveze neki likovi tipa:kotl,pit lord,dark seer...
Mislim sta, nisu oni losi pusheri i support ali ima boljih jbmu mater:boodala:(milsim na druge pushere i support heroje,a ne generalno heroje)

ma cinjenica je da su neki heroji bolji od drugih.
Npr. najjaci solo heroj i nepobedivi je tormented soul,nabolji heroj za timske je viper ,najkompletniji heroji su Viper i Abbadon ,najbolji za iluzioniste je sand king itd. Na ap skoro svaki heroj moze(teoretski) da bude dobar, to u praksi nije slucaj...:dedica:

Telepatic
19.1.2008, 15:10
ma cinjenica je da su neki heroji bolji od drugih.
Npr. najjaci solo heroj i nepobedivi je tormented soul,nabolji heroj za timske je viper
Ahm..obrnuto:):D

Gordon Freeman
19.1.2008, 18:17
Ahm..obrnuto:):D

Cekaj prevario sam se:
Solo:
-Tormented
-Soul keeper
-Viper
-Lone druid
-Chen
-Abbbadon,...

Team:
-Vengeful spirit
-Viper
-Enchantress
-Omiknight
-Rexxar,...

Najkompletniji:
-Viper
-Abbadon

Irondacha
20.1.2008, 1:37
Opet,nije da Rexxar ne moze solo,ultiem stunuje,dok je protivnik stunovan kontinualnim udaranjem moze da razvije dobar AS(zbog pasivne),svinjce koje je odlicno za genkovanje(35% slow) a i on je prilicno dobar heroj za junglovanje(zbog wild axes koje seku kroz drvece).Viper jeste odlican hero killer ali mislim da ne spada u najkompletnije jer i pored svog bonus magic resistance-a nukeri mogu da naprave pakao od njegovog zivota,a abaddon stvarno jeste imba heroj,pasivna mu daje slow i IAS,shield koji mu je ujedno i dmg deal,onda death coil koji je heal/nuke i posto oduzima abaddonu hp isto triggeruje njegov stit i naravno ulti koji u kombinaciji sa stitom moze da mu povrati full hp za par sekundi...

Telepatic
20.1.2008, 11:38
Solo:
-Tormented

Cekaj,izgleda da si ti ili pobrkao ili ne znas o tournamented-u.
1.Ovo je on:http://www.dota-allstars.com/images/lists/BTNKeeperGhostBlue.gif
2.On se koristi najvise timski,i podrzava tim sa stun-om i ponajvise dmg-om,i on je int heroj koji nema puno helta ( a ni u mani se nije proslavio) i koristi se u ligaskim i turnirskim mecevima kao timski heroj,evo uveri se sam u nekim od turnirskim mecevima npr.:
http://www.dota-league.com/?section=replays&category=1
:ciao:

Gordon Freeman
20.1.2008, 11:44
Ma znam ko je tormented soul.
Dobar je on za timske borbe al je nepobediv solo, slican je jakiru otkine protivnika na pocetku,tako da ne moze da se razvije , a ako se i pomeri koji nivo ovaj je jak i na kraju, zaradjuje pare kao nenormalan(cist farmzer) , pa samo su mu dorasli viper , swaperka i soul keeper,....(ali opet imace vise para od njih,sto znaci bolji inventar)...
A i timski ga je lako navatati...

Gordon Freeman
20.1.2008, 11:58
Opet,nije da Rexxar ne moze solo,ultiem stunuje,dok je protivnik stunovan kontinualnim udaranjem moze da razvije dobar AS(zbog pasivne),svinjce koje je odlicno za genkovanje(35% slow) a i on je prilicno dobar heroj za junglovanje(zbog wild axes koje seku kroz drvece).Viper jeste odlican hero killer ali mislim da ne spada u najkompletnije jer i pored svog bonus magic resistance-a nukeri mogu da naprave pakao od njegovog zivota,a abaddon stvarno jeste imba heroj,pasivna mu daje slow i IAS,shield koji mu je ujedno i dmg deal,onda death coil koji je heal/nuke i posto oduzima abaddonu hp isto triggeruje njegov stit i naravno ulti koji u kombinaciji sa stitom moze da mu povrati full hp za par sekundi...

pa Rexxar je soli 11 il 12 mnogo je jak heroj,od melee boraca jedino ce sigurno da se razviju on i Abbadon,on zbog sekirica i svinje, abbadon zbog stita. Dobro tu mozes da ubacis soul keeper-a zbog hila i leviathan zbog druge(ima jos koje razvijas sa par ringova al 5 na5:boxing:) al ovi su sigurni,..

Viper strike je jedna od najboljih magija u igri,on ima sve range,dmg,magije ,helte,armor,...

Balaburin
20.1.2008, 12:34
ljudi niste svesni svoje nesvesti...
pa recimo Huskar moze da pokida i Vipera i Leshraca... naravno ne zajedno :D

Lanaya bi takodje pokidala Vipera... malo bi se pomucila sa Lesracom ali ima veoma malo HP-a pa bi ga pojela mozda i brze nego Vipera...

i opet Lesrac ne moze nista Pucku...
ali bi ga Viper samleo...

Balanar po pojeo oba...

itd. itd.
ne vredi pricati da ne postoji najbolji heroj...

Gordon Freeman
20.1.2008, 12:46

Lanaya bi takodje pokidala Vipera... malo bi se pomucila sa Lesracom ali ima veoma malo HP-a pa bi ga pojela mozda i brze nego Vipera...

i opet Lesrac ne moze nista Pucku...
ali bi ga Viper samleo...

Balanar po pojeo oba...

itd. itd.
ne vredi pricati da ne postoji najbolji heroj...

Mogu ako igras pazljivo...

Balanara unistis danju , posle mu dzaba noc

Jos ne mogu d provalim ko je Puck???:icon_scra ,a ni Lanaya?

Balaburin
20.1.2008, 13:02
Balanara unistis danju , posle mu dzaba noc
Jos ne mogu d provalim ko je Puck???:icon_scra ,a ni Lanaya?

naravno da treba da igras pazljivo...
moze Balanar i danju da kida... a nocu je mega giga IMBA :-)

Lanaya a.k.a Templar Assassin...........http://www.dota-allstars.com/images/lists/BTNAssassin.gif
Puck a.k.a Faerie Dragon...................http://www.dota-allstars.com/images/lists/BTNFaerieDragon.gif

Gordon Freeman
20.1.2008, 13:45
A znam koji su...Templar je jako jako slab heroj.
A Puck izgleda da je dosta dobar al ne moze da ubije

Balanar je danju jadan ,nocu rules ali danju ne,...

emp_m
20.1.2008, 16:05
a dje lesh najbolji solo heroj...:D ludaci

Telepatic
20.1.2008, 19:11

Ako koristis satanic umesto fire arrows (kao ja),moze bez problema:a_whistli
a dje lesh najbolji solo heroj...:D ludaci
:to_care:

Irondacha
20.1.2008, 21:02
Huskara ce jedan heroj sastaviti skoro svaki put sa zemljom,a to je Necrolyte.

Telepatic
20.1.2008, 23:43
Huskara ce jedan heroj sastaviti skoro svaki put sa zemljom,a to je Necrolyte.

Jedino ko moze da "sastavi" huskara je basher heroj:)

Balaburin
21.1.2008, 1:59
Templar je jako jako slab heroj.

:boodala: auuu koliko si ti neupucen... Templar je IMBA bree...

aj da igramo... uzmi koga oces :D

NIDZONSON
21.1.2008, 11:44
:boodala: auuu koliko si ti neupucen... Templar je IMBA bree...

aj da igramo... uzmi koga oces :D

lol,slazem se sa tobom.naj*****nije je zbog one Meld magije.

Telepatic
21.1.2008, 16:02
lol,slazem se sa tobom.naj*****nije je zbog one Meld magije.
Da,narocito kad samo postavis obican ward pored melda :D

Gordon Freeman
21.1.2008, 18:06
Momci ova rasprava se moze resiti sgmo borbom. Ajd da se dogovorimo 5 na 5 u subotu, sklopite tim ja dovodim moj, igramo normal mode...:D

Balaburin
21.1.2008, 18:16
vec postoji tema za zakazivanje dota mecheva...

http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=22729&page=4

sto se mene tice moze... nadam se da igras na euro battle netu...

Peruzzi
21.1.2008, 18:54
Jooj sa lanayom na 5om lvlu otkidas ladno 400+ dmg.... obozavam da otkidam sa njom neke imba overpowered heroje kao sto je luna .:D

Gordon Freeman
21.1.2008, 23:14
vec postoji tema za zakazivanje dota mecheva...

http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=22729&page=4

sto se mene tice moze... nadam se da igras na euro battle netu...

Ja sam Dial up pa cu u igraonici sa drugovima, ne znam dal je euro il obican battle net. cu se raspitam...

Gordon Freeman
26.1.2008, 20:46
Jooj sa lanayom na 5om lvlu otkidas ladno 400+ dmg.... obozavam da otkidam sa njom neke imba overpowered heroje kao sto je luna .:D

Kom crnom 50lvlu i koji crni imba Luna...:eek:

Irondacha
26.1.2008, 21:16
Kom crnom 50lvlu i koji crni imba Luna...:eek:
Mislio je 5-om lvl-u , i istina je sa dual meldom(udjes u meld,sacekas da se zavrsi CD,udaris,ponovo u meld i ponovo udaris) moze prilicno veliki dmg i jos sa armor reduction-om to stvarno otkida a narocito lunu koja tada ima oko 600 hp-a ili manje.

Gordon Freeman
26.1.2008, 21:23
Mislio je 5-om lvl-u , i istina je sa dual meldom(udjes u meld,sacekas da se zavrsi CD,udaris,ponovo u meld i ponovo udaris) moze prilicno veliki dmg i jos sa armor reduction-om to stvarno otkida a narocito lunu koja tada ima oko 600 hp-a ili manje.

Aaaaaaaaa,moja greska:o

Jeli ,jel templarka stvarno tolko jaka, mislio sam da od novih heroja vredi samo panda iako su proglasili undyinga za imba heroja pa su svi mislili da ce ga oslabe u narednim verzijama zato i ne igrm sa novim herojima neizbalansirani su...

Irondacha
26.1.2008, 21:27
Aaaaaaaaa,moja greska:o

Jeli ,jel templarka stvarno tolko jaka, mislio sam da od novih heroja vredi samo panda iako su proglasili undyinga za imba heroja pa su svi mislili da ce ga oslabe u narednim verzijama zato i ne igrm sa novim herojima neizbalansirani su...
Double killovi sa lanayom u late game su smesno laki(zbog splash dmg-a (od pasivne)),ja njoj pravim SaY,crystalis/buriza,butterfly ako igra bas potraje,a stygian desolator je dobra zamena za SaY jer taj armor reduction se stakuje sa onim od melda.
Undying je imba heroj,covek farmuje a da ne mora ni da udara,pasivna moze da ubije heroja ovaj ni ne izvali da mu helti opadaju a jos to u kombinaciji sa radiance-om je IMBA.Pandi uvek uzimam mjolnir i burizu zbog velikog AS-a.

Gordon Freeman
26.1.2008, 21:36
Double killovi sa lanayom u late game su smesno laki(zbog splash dmg-a (od pasivne)),ja njoj pravim SaY,crystalis/buriza,butterfly ako igra bas potraje,a stygian desolator je dobra zamena za SaY jer taj armor reduction se stakuje sa onim od melda.
Undying je imba heroj,covek farmuje a da ne mora ni da udara,pasivna moze da ubije heroja ovaj ni ne izvali da mu helti opadaju a jos to u kombinaciji sa radiance-om je IMBA.Pandi uvek uzimam mjolnir i burizu zbog velikog AS-a.

U kolko ih nahvali ,pa profe su pisale sve najgore o svim novim herojima,sem nesto sto su lepo rekli za pandu...Kao prosecni su...mislim templara otkines u pocetku pa ne moze da se razvije...undying-a biju heroji koji imaju jake magije za jednog heroja kao sorserica,doom,jakiro ce malkice da se pomuci,zevs,etc i to zbog onih zomija koji ga hiluju...inace tesko ubija iako ima onu ludu auru...

NIDZONSON
28.1.2008, 0:39
MOLIO bih vas da mi kazete ko igra na Eurobattle.net-u posto tu igra moj drug(mislim treba sutra da mu namestim) i recite mi vase nickove pa bi ste mogli da odigrate koju sa njim??Ha???ja cu vama reci njegov,ok?