Prikaži potpunu verziju : DotA
Strane :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
LunaticRS
23.2.2009, 16:22
pa sta sam ja rekao... ne map hack jer su me odbili tj razbili...tako da znam da to nije...znam da nisu imali nista za true sight, a i sami su rekli da nemaju nista jer je bug...pa pazi... nikad nista nisu kupili za true sight u toku partije...
nemoj da sumnjate u moje tvrdnje...kad kazem da nisu imali nista znaci tako je...
ja ne vjerujem da je bug...
nisam snimio replay...admini ne odgovaraju za custom game...
vidjao sam ja mega bagove na doti...ali ovo mi je bash chudno...
Gordon Freeman
23.2.2009, 16:47
brate čitova u gejming svetu ima ko planktona u moru xD ,znaci uvek postoji nacin , evo sad provalih ,ima sajt koji udjes jednom dobijes 1 lvl na gerni :S , i vidim neki to koriste ,....
a to sto admini ne odgovaraju ,posledica loseg servera...a ove cheat na gareni(u vidu povecanja player exp) dozvoljavaju u odredjenoj meri (neke ne sve,npr ne veruje za ovaj) ,da bi kasnije to naplacivali ,a vecinu tih acca obrisu :)
Ej nubine :D Sta ima?Recite sto ne radi eb.net.Ulazim ko kreten i nece da radi probao sam 100x puta i nece,e i ima li neki SK turnir u doti trenutno?
Turnira nema, a EBnet radi sasvim lepo. U iščekivanju lune da ti da zahvalnicu... :)
Gordon Freeman
23.2.2009, 22:57
SK turnir nije losa ideja!
mislim ,u zadnje vreme sam ogroman pro exp nabio :) ,spreman sam :D:boxing:
LunaticRS
24.2.2009, 17:19
cajborg, brate, tebra ebnet radi ko shvajcarski sat... shta si ti uradio jedino bog zna...
sk turnir...ahahahahahahah
omglol
ne moze da se skupi 10 ljudi, a on pita za turnir...omglol
evo...
ajde u subotu...
prijave slati do 28.2.2009.
subota je dan kada ce da se igra, a vrijeme cemo da ustanovima kasnije...
cajborg, brate, tebra do subote rijeshi problem sa ebnetom pa da zaigramo jedno SK kolo...
Ne ozbiljno jer bio neki update.Jer nece da udje u eb.net.ne znam koji mu je ja sam u subotu tu 100.01%
LunaticRS
25.2.2009, 18:50
omg pa de ces to reci... 100.01%
omglol
aahahhah
reinstaliraj igru...shta drugo da ti kazem...ako ne dodjes ja cu bashd a se naljutim!
Gordon Freeman
25.2.2009, 20:07
Ne ozbiljno jer bio neki update.Jer nece da udje u eb.net.ne znam koji mu je ja sam u subotu tu 100.01%
jel imas 1,22 patch? :S
jel imas 1,22 patch? :SYep,ti si mi pomogo da ga skinem.
EDIT:http://tinyurl.com/642wu3
link za novi content u doti 7.00c
Dr Zoidberg
28.2.2009, 17:20
Sad odigrah jednu od najboljih partija na DL-u, nas tim je odvali protivnicki 50-15 [ili tako nesto] A ako vas zanima kako se ubijaju nevermor i krobelus sa axom koji ima 200hp, pogledaj te :D http://www.dota-league.com/?section=replays&id=156737&action=get [reply]
Zna li neko neke hack-ove za brze postajanje lvl-a na gareni?:confused:
Imate turnir u Doti u novoj igraonici 3D, Bulevar Zorana Djindjica 12, 14. marta (subota), ovde mozete dobiti sve informacije oko prijava i samog turnira.
http://www.klanrur.co.rs/forum/index.php?showtopic=234904350
imam frozent 1,20c i igram DOtu Allstars V6.12b Al sta trebam da uradim da bi igrao nai noviu vreziju koju vi imate.
Dai te mi upuctva sta trebam da radim
Gordon Freeman
1.3.2009, 19:18
imam frozent 1,20c i igram DOtu Allstars V6.12b Al sta trebam da uradim da bi igrao nai noviu vreziju koju vi imate.
Skini 1.22 patch ,reintaliraj ceo wc i patchuj onda ...
i reigh of chaos i frozen throne!
6.12... To je kao da si na Win98. :D
Gordon Freeman dai evo ti moi MSN i da mi lepo objasnis sta trebam sve da radim da bi imao istu verziju kao vi. her_pn@hotmail.com.
A ti M.C. za Win98 hehehe mogo bi i ti da mi objasnis malo
Dr Zoidberg
1.3.2009, 19:44
@her pn
Zasto bi ti neko objasnjavao kad imas na netu vise i prekotrebnih tutorijala kako to da uradis, verujem da ces naci i na srpskom ako ne znas engleski...
Gordon Freeman
4.3.2009, 11:28
POceli su dosta da izbacuju dota mape sa 6v6 a i neke sa 5 laneova :S
dal ce icefrog da u to pretvori dotu uskoro :S
Btw ,moguce je izbeci nagin ulti ww-om ,verovatno i blinkom ,astralom i phase shiftom i drugik cudima :)
juce mi se to slucajno namestilo sa rikijem :) ,super fora :) ,ionako je to gay spell...
Dr Zoidberg
4.3.2009, 16:21
POceli su dosta da izbacuju dota mape sa 6v6 a i neke sa 5 laneova :S
dal ce icefrog da u to pretvori dotu uskoro :S
Btw ,moguce je izbeci nagin ulti ww-om ,verovatno i blinkom ,astralom i phase shiftom i drugik cudima :)
juce mi se to slucajno namestilo sa rikijem :) ,super fora :) ,ionako je to gay spell...
nece je pretvoriti u 6v6 nikad, u to mogu da se kladim :P a ww izbegava dosta spellova, npr ako neko krene da baca stun kao leo, ti odes u ww i cao :D
Gordon Freeman
4.3.2009, 20:24
i to je cak mnogo lakse od blinka ... ali kad uradis to sa blinkom ,uradio si to sa stilom :)
pa sta znam... evo upravo odigrah sa destroyerom... mega imba astral evasion from phantom's spear...
Gordon Freeman
9.3.2009, 14:37
mnogo je kul :D
ja se juce bas bio nesto upalio sa sfom ,imao sam samo bottle i dagger do 30 tog minuta ,nista nisam kupovao :D
ali zato izbegnem slardarov stun , pandin slow i pivce ,astral ne moze da si izbegne ali iz astrala izbegnem destroyerov ulti ,omnislash sam uspeo jednom u toj partiji ,ali i sad ne verujem da sam to uradio :S
http://www.getdota.com/
Thar yu goe!
Cao ja sam onaj H.Z.S. sto vas je stanlo smarao sta ovome da sklapam i sta onome da sklapam . Sada znam da igram dotu NA GARENI i voleo bih da igram protiv nekoga od vas!!!!!! PLS :n_klanja:
Cao ja sam onaj H.Z.S. sto vas je stanlo smarao sta ovome da sklapam i sta onome da sklapam . Sada znam da igram dotu NA GARENI i voleo bih da igram protiv nekoga od vas!!!!!! PLS :n_klanja:Fool you may feel the ground!!!!!! trembe imas ovde dosta jakih igraca pa cu da instaliram ponovo war da vidim koliko si dobar
Thunderman
18.3.2009, 12:56
E,C.c.c.... Ako Ovde Znaju 10oro Da Igraju Dotu :)...
Picio Sam Je Ja Odavnoooo,Jos Dok Su Bile 5. Verzije..
Najvise Koristim Razora I Crystal Maiden,A I Troll I Tiny I Jos Neki Su Dobri..
Ali Ja Sam Uglavno Inteligence Ili Agility Heroj :D
Videcu Da Ponovo Instaliram Warcraft..
Ljudi, da vas pitam nešto... Jel vam secka kad igrate preko neta? Mislim ono, kasni sek, 2... Kad sam na dial-up igrao, tad mi je seckalo, al sad imam 1mb/sek, ne bi trebalo... Može help!?:(
Ljudi, da vas pitam nešto... Jel vam secka kad igrate preko neta? Mislim ono, kasni sek, 2... Kad sam na dial-up igrao, tad mi je seckalo, al sad imam 1mb/sek, ne bi trebalo... Može help!?:(
Zavisi koji host ima net
Zavisi koji host ima net
A znači to je...
Ljudi, ajde da se organizujemo da odigramo neku partiju...?
Gordon Freeman
21.3.2009, 18:59
good idea , but we need lunatic ,and good server :)
good idea , but we need lunatic ,and good server :)
Ajde, malo pre sam igrao... Odrasmo ja i neki iz Srbije neke turke na smrt! :) Izašli posle 20 min. Ima li neki "Iluminate" ovde kod nas na forum??? Ili tako nešto...
Gordon Freeman
21.3.2009, 21:19
Mislis na ILLuMiNaToR~SRB ? ako je taj ,veceras igramo prvo kolo protiv njega xD
Mislis na ILLuMiNaToR~SRB ? ako je taj ,veceras igramo prvo kolo protiv njega xD
Ajdeeee?! :)
Ko vi?
Kakvo je to takmičenje?
Gordon Freeman
22.3.2009, 15:16
sebian tounament...illu nije igrau sinoc ,nema veze gg no re ,ionako si salabanezi bili , al bili su fan ,ne moz im covek objasni sta je load i vent al ajde ,... pobedili smo 70:4 mislim..
a mi, to ti je klan MIF :p
sebian tounament...illu nije igrau sinoc ,nema veze gg no re ,ionako si salabanezi bili , al bili su fan ,ne moz im covek objasni sta je load i vent al ajde ,... pobedili smo 70:4 mislim..
a mi, to ti je klan MIF :p
Ma ajdeeee?! :) Ajde da igramo preko Garene? Mislim da je tako najjednostavnije.
Gordon Freeman
22.3.2009, 23:16
moj nick je 1c3m4n
samo ovi pro gosu igraci sa sk foruma su isparili kolko vidim :p
Ovde nema nikog osim nas pilića. :p
Pa ništa, ajde mi pilići da igramo... :)
Gordon Freeman
23.3.2009, 13:04
MC jel ebattle net i dalje ima latency?
Imao je kad sam zadnji put igrao (pre 7-8 dana). Ali istini za volju i SBB je počeo mnogo da j*be sa pingom, dal' rade oko infrastrukture oko onog najavljenog povećanja, il' im se ona ruši i bez toga, ne znam. Znam da je Pimpin ludeo oko toga, njemu je baš ljudski zacepilo. Zato je sve više vremena na Travianu. :)
Inače deinstalirao sam war. Po 2-3 sata odlazilo dnevno na dotu a nikakve koristi od toga, niđe love. :D Kvalitet partija diskutabilan + latency zezne i one dobre...
/quit
Gordon Freeman
23.3.2009, 16:32
garena pro ladder :p
lepo ja govorio luni da predje na garena ,verovatno mu glupo da polazi on nule (lvl 1 :p )
Gordon Freeman
25.3.2009, 15:38
aduj ti mene na gareni pa ce igramo ponekad :p
1c3m4n je nick...
So silent here...until now! Konačno neki info iz 6.60. Šmrc, ne mogu da probam jer sam deinstall war3. Ali znam da, ako ga instaliram, ponovo će vreme biti uzaludno potrošeno na dotu. Tako da očekujem nekog da proba ovo i prenese utiske ovde.
Dota 6.60 Beta 21 Changelogs:
Replace all the heroes tavern into top left of the map
Now there's 9 tavern:
Sentinel Strength Tavern, Sentinel Agility Tavern, Sentinel Intelligence Tavern
Neutrals Strength Tavern, Neutrals Agility Tavern, Neutrals Intelligence Tavern
Scourge Strength Tavern, Scourge Agility Tavern, Scourge Intelligence Tavern
Neutrals Hero can be picked by either Scourge or Sentinel
Add Tauren Chieftain to Sentinel Strength Tavern
Add Bat Rider to Neutrals Intelligence Tavern
Hero remade on Razor and Viper
All Razor skill is remade, except for his Chain Lightning (will update this later)
Viper 2nd skill was remade, replace Frenzy with Nethertoxin (passive, give additional damage depends on enemy's health)
2 New items
Magic Wand
Magic stick + 3 x Ironwood Branch + Recipe (150)
+3 all attribute and Energy Charge (up to 15, Magic Stick only 10)
Force Staff
Quarterstaff + Staff of Wizardry + Recipe (700)
Give +10 Int, +10 Damage, +10 Attack Speed and Force ability (Active)
Force can push enemy 500 units on the direction he is faced
Download (http://rapidshare.com/files/215536658/6.60_Beta21.zip)
Izvor: Dota Allstars Blog
Gordon Freeman
3.4.2009, 8:39
ahahha
jedva cekam tc-ja xD
mada mi se ovo za toverne ne svidja ,deluje ko da ce zbrka da nastane :(
i valjda ce da rebalans storma ,kunkku i dirgea :(
a bogami i krobe .
Force stuff..al ce biti smejanja haha:D
Ova mapa nece skoro u stable.Mogu samo da zamislim bagove sa Force Push-om ko sto rece Telepatic :D .
@ gordon freeeman
A sto rebalans za CoCo-a? Mislim sta nije u redu s njim? On mi je jedan od omiljenih heroja... Btw, poceo sam da igram dotu pre mesec dana, tako da sam, tehnicki, noob...
Gordon Freeman
3.4.2009, 14:02
pa prejak je...druga mu omogucuje da sam drzi lane koliko hoce , prva imba treca imba za gang i jos puno toga ,onaj brog ubrza ceo tim i stunuje na kraju ,mnogo je jak :S
pa prejak je...druga mu omogucuje da sam drzi lane koliko hoce , prva imba treca imba za gang i jos puno toga ,onaj brog ubrza ceo tim i stunuje na kraju ,mnogo je jak :S
Predpostavaljao sam, zato ga i volim :) Ladno moze da igra bilo koju ulogu (ganker + tank + inicijator... IMBA). Povrh svega, farmuje ko luud, a vec sa 2x BF plus HoT (u vecini partija se sve ovo moze nabaciti) jednostavno moze da unesreci ceo protivnicki tim... Btw, sad sam probao 6.60, razor (koga inace ne volim jer nema hero killing potencijal) postao jos ludji DPS-er... Sad cu mozda i da odigram koju s njim :)
Gordon Freeman
3.4.2009, 15:03
razor je imba killer/farmer ... s&y ili mjollnir su mu dovoljno :p
jedini problem mu je sto nema neki kombo pa zato ga ne koriste...
ulti mu je bio imba ... ne sto su to promenili...
razor je imba killer/farmer ... s&y ili mjollnir su mu dovoljno :p
jedini problem mu je sto nema neki kombo pa zato ga ne koriste...
ulti mu je bio imba ... ne sto su to promenili...
Pa na to sam i mislio, nije imao ni slow ni disable tako da 1v1 i nije bio neki.... Sad mu je ulti Fervor 15/20/30% povecan MS (sa BoT leti ko zmaj :D) Star ulti mu je sad 3-ca, aktivira se na svaki 4-ti attack, (nije chance tipa, nego bas svaki 4-ti, sa mjolnirom se ne vidi nista od munja :)) i pravi 120 dmg, frenzi je promenjen, radi ko trollov bash (on/off kad oces), crpe manu non stop i bije ko Sveti Ilija (i ne prima 20% vise damage) :). Chain je ostao isiti, i vise nego nepotreban lategame (kad se nabaci Mjolnir). Sve u svemu, bas mi se svidja nov razor.
Ja sam samo za to da nema duplih magija u igri kao što su razor/viper, (što je sad promenjeno) razor/medusa i trax/krobe. Možda ima još nešto nego sad ne mogu da se setim zbog piva. :D
LoshMeeBre
3.4.2009, 17:10
Možda ima još nešto nego sad ne mogu da se setim zbog piva. :D
Brate 5 je sati :D :D Doduse jest lep dan, al cekam subotu :p
Ja sam samo za to da nema duplih magija u igri kao što su razor/viper, (što je sad promenjeno) razor/medusa i trax/krobe.
Sta su duple magije? Mislis da isto i kod jednog i kod drugog?? Zar nema krobe veci AoE i manji duration?? :confused:
Isti duration, krobe 10 mane manje, cooldown manji zbog trece, al' mu to dođe na isto. Za AOE ne znam.
Nego jel' ste probali 2 nova heroja? Kak'e su mađije. Gordone?
Gordon Freeman
3.4.2009, 18:57
nemam trenutno vremena da isprobavam ,posto moram da vedzam neke heroje koje nisam davno koristio ,posto predpostavljam da cu njih igrati veceras u nekom test cw-u za ulazak u jedan dobar klan...
posto je moj klan ispao od neke dece sa aerodroma xD
doduse i grim je ispao u drugom krugu ,a inace njegov tim je bio finalista u proslom serbian touru :p
Probao sam ja nove, tj samo sam ih pickovao, ali magije nemaju opise stoje sam znakovi pitanja u tooltipu tako da nisam ni isprobavao. Ovaj bat rider mi lici na linu, ima neke aoe pozare (na osnovu naziva i ikona za magije)....
NikolaCabrilo
7.4.2009, 20:13
Zna li neko za jos nekog heroja random bug ali u 6.59d verziji evo za nevermora http://www.youtube.com/watch?v=LIS6K-uGchY
garena pro ladder :p
lepo ja govorio luni da predje na garena ,verovatno mu glupo da polazi on nule (lvl 1 :p )
ja koliko znam kad dodjem na garenu dobicu odmah u startu 17. lvla... a doci cu sigurno jer me ekipa na ebnet pochela mnogo da nervira... zamisli tim u kojem ja igram najvise teamplay... znaci rasulo... ja sam natural born killer i nije moje da defam svaki put kad nubovi krenu push... i kad lepo kazem... nemoj vise od 2 agility heroja u timu i naravno ja prvi uzmem agility kad ono svi ostali kao da me isposhtuju pa uzmu i oni agility... tu ja vadim berete pochinjem da pucam kao pancho vanila...
Fool you may feel the ground!!!!!! trembe imas ovde dosta jakih igraca pa cu da instaliram ponovo war da vidim koliko si dobar
lepo sam rekao... kiborg je moj brat pa makar bio 16. koljeno moje druge strine nekog dalekog rodjaka komsija...a krv nije voda...
znaci kibi brate ocekujem da ga operes ko mashina prljav vesh...rastavi ga na molekule...
E,C.c.c.... Ako Ovde Znaju 10oro Da Igraju Dotu :)...
Picio Sam Je Ja Odavnoooo,Jos Dok Su Bile 5. Verzije..
Najvise Koristim Razora I Crystal Maiden,A I Troll I Tiny I Jos Neki Su Dobri..
Ali Ja Sam Uglavno Inteligence Ili Agility Heroj :D
Videcu Da Ponovo Instaliram Warcraft..
pa to je neka cifra... 10tak ljudi odavde zna da igra dotu i josh 10tak pokushava... ali moja odokativna procjena koja je nepogreshiva u 99.99% posto sluchajeva mi govori da si ti prvi lvl nuba sa tendencijom da postanes average nub nekad za par eona...
btw vratio sam se u velikom stilu....bljaks
evo vam sad par replaya da vidite kako almighty lun II rula dotom kad je HIGH!
(znate sta znaci biti high)
Gordon Freeman
9.4.2009, 15:37
znas koji je nick , tako da ono moz zagramo ,a bio bi i red (nismo davno) ... pa mozda izadjem nekad iz hl soba da ti pokazem par caka :p
samo ne kontam da jos ni nemas acc na gareni ... msm i mi sa garene drzimo ebattle.net acc cisto ono ,ako zhus obori garenu da znamo decemo :p
LunaticRS
10.4.2009, 16:41
mogli smo da organizujemo neku raspad sk dotu za vikend kao shto to obichno i bude tako, ali necu nishta da pokushavam jer moram josh koliko je danas da odem do svog provajdera i da bacim bombu (onu zelenu)... neam neta posljednji dana vishe nego shto ga imam...
mada je na ebnetu neki lik napravio neki uber mega kanal i organizovao neku ligu pa cu da prvo vidim sta je to... u principu meni treba teamspeak i 4 igracha koji sabijaju dotu i koji ce da me slushaju jer imam opasne hajduchke taktike... neshto kao shto su prije par stotina godina hajduci iskakali iz shume i sjekli turke...
a replay koji se zove "kako u doti sam pobijediti 9 protivnika" cu da postavim cim se net stabilizuje...
Gordon Freeman
10.4.2009, 17:30
napravi garena acc ,tamo cemo da igramo ... imace 10 igraca , postaracu se za to...
ebattle net ima latency , maltene je nemoguce igrati (sem ako nisi naviko ko vi..)
a za ligu ... ako oces mogu digram sa vama ... teze malo da ces da budes bolji takticar od mene (nabio sam poprilicno iskustva sa tim) al ajde...
nema latency... od kad su botovi zavladali ne postoji delay ni u promilima...samo moze ponekad da bude neki spajks, al' nishta strashno...
cek da vidim to za ligu shta je i kako je... ne mozes jednostavno ni da taktizirash k'o ja... ja jednostavno jedem ovu igru... ono shto me nervira kod mene samog je to shto maltene uvijek znam gdje su protivnici na mapi i shta rade, a moji nemaju blage veze i u opshte ne pokushavaju to da skontaju...
daleko sam od svih sa kojima igram u svakom segmentu igre pa me to pochelo opasno da nervira jer ochekujem da ce da mi chitaju misli... mrzim da kucam i zato mi je neophodan teamspeak... maximalno od mene mozesh chuti: def, push up, ss 2 down, rosh fast, all b...
evo replay za najsmijeshniji kucni video koji sam obecao... znachi ovo se desi kad se pusti anakonda medj' pilice... jedan chovjek pobjedjuje devetoricu... moguce je...
jaka je jedna rechenica na kraju od strane blood seekera kad sam poginuo prvi, jedini i posljednji put i to od fontane...kaze lik:"all fast b, abbadon is dead!"
http://www.dota-allstars.com/replay/113613/index.html
sry for being pro... my fault... btw ne znam kako sam usao na em mod...mora da je bilo 5 ujutro i da nije bilo drugih igara... sve jedno kad sam very high onda i igram very high... jbg hybrid me nosio...
Gordon Freeman
11.4.2009, 11:28
ae malo da te testiram... daj neki ban/pick postavi laneing i uloge u timu... da vidimo sta znas...
Gordon Freeman
11.4.2009, 12:46
replay........
ti si samo igrac koji je navikao na overfeed ,takvi nemaju mesta u pro doti...
smesno je gde te pustaju da farmas...i koliko su glupi, pa nije ni cudo sto im citas pokrete ... ovo su ti igraci slabijeg kvaliteta od kvaliteta igraca u serbian dota roomu (aka noob dota room) ...
a bogami ,farm skill ti je low/mid...
moras da vezbas malo..:p
Telepatic
11.4.2009, 17:42
Probajte SiG (ili jos bolje VIP SiG) na www.dota-league.com ako ste sabili pub.:)
Gordon Freeman
11.4.2009, 17:45
hmmm,ja bi trebalo da posnem da igram tu ligu sa nW klanom , nvmn ,ako uspemo ja i drugar sa onim sto smo naumili ,napravicemo najjaci klan u srbiji xD
hmmm,ja bi trebalo da posnem da igram tu ligu sa nW klanom , nvmn ,ako uspemo ja i drugar sa onim sto smo naumili ,napravicemo najjaci klan u srbiji xD
Aj srecno, igrao sam par sezona te lige, al mi se uvek raspadne klan pre kraja sezone..:rofl:
Fazon, dobijemo 3-4 meca, 1 izjednacena partija, i onda cim izgubimo svi pop*zde i raspadnemo se..:D
Znaci igrajte ligu samo ako je ozbiljno inace uzaludno je skroz..
Gordon Freeman
13.4.2009, 10:51
jbg ,moras da pazljivo odaberes tim...moj klan se umalo nije raspao kad smo izgubili na serbian touru , ono vise nismo progovorili mozda 2-3 nedelje ,za to vreme ja poceo da igram sa nW klanom , a sad mozda se i reformise stari klan ako grim bude teo da igra sa nama....
Telepatic
13.4.2009, 11:07
Ma da, ja kao igrao u internacionalnom klanu preko ventrila...gluposti..Najbolje u lanu sa ekipom preko neta.
Gordon Freeman
13.4.2009, 12:20
Ma da, ja kao igrao u internacionalnom klanu preko ventrila...gluposti..Najbolje u lanu sa ekipom preko neta.
zavisi , jedan od clanova MIFa (mog klana) igra za team malus ,ciji je sponzor clanVIP ... ali oni su official ,tako da su tu samo ozbiljni igraci...
mada je po meni jako bitno da se teammates poznaju licno ,makar samo da su se par puta videli i razgovarali , velika je razlika kasnije ingame ...
LunaticRS
17.4.2009, 22:00
nema sta...ovaj gordon bio i ostao noob...
ono je neki mnogo losh pub bio, a replay je za najsmijeshniji kucni video...
sam sam dobio 9 igracha sto znachi da je gledanje garantuje lol....
ja postavio da se malo smijete, a ovaj odmah pochne da pokazuje da je nub...
likovi su operisani i svaki komentar na replay je retardiran...
kazem...ja to zbog smijeha...
dechache zar moram da te podsjecam, iako to nista ne pomaze, da ti nemas vezu sa dotom...ja veceg nafuranog nooba od tebe definitivno nisam sreo...
odmah likchina vadi neke konstatacije iz dota sprdanja...kao farm low to mid...
pa triperu prosjek mi je preko 100 cs za pola sata ako nije bas neka debela verga, a posto si nub onda onda vjerovatno ne znas da se dota i igra ne gleda kroz stats... kontam da si ti neki reti koji je u tripu nesto kao 18. je minut i imam 27 kripsa, a to nikako ne valja...trebao sam do sad da imam 60...
najtuznije je to sto su vecina igracha dote bas takvi mali, mizerni i nebitni nubovi... ne znaju dobro da igraju, ne kontaju dotu, ali imaju zato uvijek neshto da kazu...
sto je najgore...ne znam zasto moram da urnisem nubove, ali valjda je zbog toga sto sam bash alergichan na iste, a pogotovo one koji mlate praznu prichu...ti izgleda nikad neces shvatiti sta je dota art...
play hard, go pro
sry...ali upali mi se berseker mod kad neki nub prozbori...
btw...telepatic...to je na bnetu, ja igram na ebnetu tako da to meni nista ne znachi...
pub se igra kad nema pvta i onda je normalno da su partije kao da gladnog vuka zatvoris u tor sa ovcama...bas mi sad sinu...pa ovaj gordon je obichna ovca...a ovce slabo igraju dotu...ne samo zbog toga sto su ovce nego jednostavno jer su naivne...idi pikaj cs...suvise je ovo kompleksno za tebe izgleda...:ciao:
Irondacha
17.4.2009, 22:14
Ma luna jeste pro , samo je malo prepotentan :D .
BTW jer se neko ovde prijavljivao za onu ss ligu na ebnetu?
LunaticRS
18.4.2009, 18:23
lol
ahahhaha
jos sam ja skroman kakav skill posjedujem...skill odavde do kilimandzara...
nisam htio ovaj replay da postavim nego jedan koji objashnava kako low hp chitav tim gazi protivnika gosu kretanjem i kombinovanjem...
http://www.dota-allstars.com/replay/115972/index.html
Alhemym94
19.4.2009, 16:23
mozda je glupo pitanje,ali ja imam dotu i sve,igrao sam protiv botova,e sada kako igrati preko neta :confused:
Pandemonium
20.4.2009, 16:39
mozda je glupo pitanje,ali ja imam dotu i sve,igrao sam protiv botova,e sada kako igrati preko neta :confused:
http://www.garena.com/
Gordon Freeman
20.4.2009, 18:18
1. ono je neki mnogo losh pub bio, a replay je za najsmijeshniji kucni video...
sam sam dobio 9 igracha sto znachi da je gledanje garantuje lol....
ja postavio da se malo smijete, a ovaj odmah pochne da pokazuje da je nub...
likovi su operisani i svaki komentar na replay je retardiran...
kazem...ja to zbog smijeha...
2. dechache zar moram da te podsjecam, iako to nista ne pomaze, da ti nemas vezu sa dotom...ja veceg nafuranog nooba od tebe definitivno nisam sreo...
3. odmah likchina vadi neke konstatacije iz dota sprdanja...kao farm low to mid...
pa triperu prosjek mi je preko 100 cs za pola sata ako nije bas neka debela verga, a posto si nub onda onda vjerovatno ne znas da se dota i igra ne gleda kroz stats... kontam da si ti neki reti koji je u tripu nesto kao 18. je minut i imam 27 kripsa, a to nikako ne valja...trebao sam do sad da imam 60...
najtuznije je to sto su vecina igracha dote bas takvi mali, mizerni i nebitni nubovi... ne znaju dobro da igraju, ne kontaju dotu, ali imaju zato uvijek neshto da kazu...
1. nisam komentarisao rep ,vec tvoj gameplay...
2. taj nub se u pro doti sasvim dobro drzao u igrama protiv imena kao sto su WheelOfFortune,Malusdarkblade , WehSing ,MASSGRUNT- , Ks.JoliE.ru , MYM|testie i jos mnogima ,dalekao sam kompetetniji od tebe...
3. farm ti jeste low to mid ,ti 30 minuta farmas za 100 cs , 100 cs jeste pro ,ali proovi za tih 30 minuta ne propuste ni jedan gang(ae sad zavisi do pozicije itd..) i nijednu timsku bitku...
tako da ...
Telepatic
21.4.2009, 10:25
Aj postavite neke repove :ciao:, evo mog zevsa od juce, igrao sa poznanicima na netu inhouse,garena, -cm:
(Koristim ZaZoo nick jelte)
http://www.dota-allstars.com/replay/116738/index.html
Gordon Freeman
21.4.2009, 19:43
posto mi je nick hackovan ,morao sam upload nekih 10 rep da bi dao to kao dokaz...
nijedan nije mladji od 2-3 meseca....
http://www.dota-allstars.com/replay/75921/index.html
http://www.dota-allstars.com/replay/114194/index.html
http://www.dota-allstars.com/replay/114195/index.html
http://www.dota-allstars.com/replay/114200/index.html
http://www.dota-allstars.com/replay/114198/index.html
http://www.dota-allstars.com/replay/114199/index.html
http://www.dota-allstars.com/replay/92210/index.html
http://www.dota-allstars.com/replay/114202/index.html
http://www.dota-allstars.com/replay/72471/index.html
http://www.dota-allstars.com/replay/113748/index.html
http://www.dota-allstars.com/replay/109695/index.html
p.s. postoji mogucnost da su neki bili :o
btw , vise nisam ovoliki njub xD
Gordon Freeman
23.4.2009, 10:48
Aj postavite neke repove :ciao:, evo mog zevsa od juce, igrao sa poznanicima na netu inhouse,garena, -cm:
tek sam sad stigo da pogledam ,uzivo sam u partiji , odlican inhouse... :)
LunaticRS
24.4.2009, 18:19
prelazim a garenu... nema ebnet prs'o totalno... kontam da nije sad RO i BR server samo... ekipa mi se sve redje skuplja... eto me na garena... ako ima kakvih liga i turnira tamo... dovodim 10 master nindzi...
farm zavisi i od toga ako je neko sa tobom lanu isto dobar farmer i od protivnika ako imaju dosta jache early game heroje pa ti ne daju da pridjes...
preko 100 cs za pola sata mi je u svakom gameu samo ako nije bash neka velika verga...neutralce i da ne rachunam...
na vishe botova prosjek cs stats-a mi ide 150-200/20-30/20-30...
ja se ne trudim na pub-u nego se sprdam... jednog gordona mogu da nafarmujem za manje od 15 minuta... jbg ako i jeste tako bolje da je farm mid to low nego daje kao kod tebe skill mid to low...
nego drvo kao heroj zauzima veliki slot... nije sporo ali, zbog velichine izgleda tromo... koristim maximalno base dmg na pochetku... bez obzira na tromost drveta ono meni dodje kao agility heroj... igram break dance sa drvetom...
kako drvo repuje... evo...
http://www.dota-allstars.com/replay/117991/index.html
nemoj da se razbacujemo sa replayima bez veze... ko ce 10 da gleda...
Gordon Freeman
24.4.2009, 18:32
ma opusteno ,moj farm skill je dosta jaci ;p
doduse u pravu si ,niko se ne cima u pubu , al ti ppostavljas te repove ,i sad ja kontam tu si nesto extra igrao pa ono....videcemo...
sve lige i turniri se igraju na gareni :D (skoro sve ;d)
kad budes dosao na garenu ,videces da 100 cs / 1h je imresivno ,sobzirom ,na kakav gameplay ces (najverovatnije) naici.... nema free farm , cak ni u farm out survival laneu...
pa ja sa drvcetom odma izletim na mid i pokusavam da zguzim radi ASAP :D
evo sad bash igrao neku pub igru... sa mnom u laneu terrorblade... vidim ja od pochetka da je tezak retard, ali kontam zna da radi last hit i deny... poslije se ispostavilo da ne da je retard nego samo za upucat'...
imao skor nesto oko 3-20 i i od itema imao BoT i lothar's... ja mu kazem da je retard i da ima retardirane iteme...
ono shto 'ocu da kazem je njejgov odgovor...igrao sam sa miranom i sklopio say...
kaze likchina...
"lol look lina, he made sasha & sanga..."
takvih je milion na ebnet...prso server...
Gordon Freeman
25.4.2009, 9:22
dolce & dragance xDDDDDDDDDDD
doduse ima i jacih fora ...
baci mu stun ---> baci mu KUĆU!
stanuj ga ---> stanDuj ga!
stanovan sam ---> stanDiran sam! :D
srecom nisam jedini ovde koji zna ove fore sad xD
LunaticRS
25.4.2009, 15:16
evo...prvi tvoj replay da sam pogledao... mislim da nisam znao jedino kako telepatic igra, ali pretpostavljao sam da je pro...
kretanje i pozicioniranje, nukovanje sa zevsom...malo previshe shtekerski za moj ukus, ali ipak maximalno pro...extra last hit i build od itema do magija...
prvu si uzeo jednom i to najvise zbog farma... gledao sam samo tvoju igru, a ne protivnichku, ali mi se chini da protivnici isto znaju da igraju dotu...
sve u svemu jak skill...
eto me na garenu :)
pretpostavljam da zbog mog nachina igre ce mi trebati da se uklopim u sistem much teamplay, lesser farm... moracu da korigujem building sistem i nachin igre...
Gordon Freeman
26.4.2009, 9:28
^^^igraj u serbia dota room i izbegavaj known igre ,isto je ko ebattle net XD
Pandemonium
27.4.2009, 4:37
Je l neko od vas ima nick Cp6uja na dota-allstars forumu?
Gordon Freeman
28.4.2009, 12:31
kako drvo repuje... evo...
http://www.dota-allstars.com/replay/117991/index.html
hahah znaci ludilo xD
uzeo si sav cs spectri u up lane ,gj ... da si to meni uradio u nekom hl roomu na gareni licno bi poslao req da te banuju ne na 30 dana vec na 30 godina ....
al opet odusevio si me kad si spasao spectre od leovog stuna sa prvom ,prelep potez ...
i farmao drvo ko lud za s&y xD i vladu ,koje ludilo :rofl:
Taman posla da spectre ojača kasnije, pa da bude bolji od lune. :p
Eh, Bojane, zinulo ti d*pe za cs. :kreza:
Gordon Freeman
28.4.2009, 19:56
taj rad xD
Dr Zoidberg
2.5.2009, 10:25
http://www.dota-league.com/?section=instant/instant_single_details&id=1701217
Just smile and wave boys, just smile and wave...
Novi layout u 6.60 (http://files.icefrog.com/images/ShopLayout.jpg)
Gordon Freeman
11.5.2009, 9:03
Ma da ,sad i to menjaju ,covece ko ce da pohvata sve ,bolje da ne izbacuju novu dotu ,ova lepo funkcionise :D
http://www.dota-league.com/?section=instant/instant_single_details&id=1701217
Just smile and wave boys, just smile and wave...
Ma necro i krobe su trenutno pokvareni heroji, valjda ce da ih popravi ice u 6.60..
Ma da ,sad i to menjaju ,covece ko ce da pohvata sve ,bolje da ne izbacuju novu dotu ,ova lepo funkcionise :D
Pazi, promene su zaista bolje (takodje i raspored heroja po str, agi i int-u), ali opet..treba vremena da se skroz opet nauci raspored..
Gordon Freeman
11.5.2009, 9:24
Ma necro i krobe su trenutno pokvareni heroji, valjda ce da ih popravi ice u 6.60..
Pazi, promene su zaista bolje (takodje i raspored heroja po str, agi i int-u), ali opet..treba vremena da se skroz opet nauci raspored..
pa to ,al opet meni je bilo lepse ovako :(
necro i krobe , nego zlo je kad se ispikuje u cw-u zajedno ta dva heroja .... ne mozes da izkaunterujes krobe sa tinkerom ,npr ,ako postavis solo mid necra ,onda je to igra umova ,gde koga postaviti ,i na kraju ispadne da je najbolje da zrtvujes neki hil / stats za tp ...
inace krobe je pukla ako ima solo mid heroje kao sto su ,morph ,sf ,tinker ,...
bitno je da se deny i harras mnogo ,to ce je terati na gang ,a ona u gangu nije preterano dobra sa obzirom da nema puno diseablea...
sve ovo inace govorim iz cw iskustava...
po meni vece zlo je dirge ,ima vise hilova nego sama igra ,a onaj amplify dmg je ZLO :S , a panda lategame je nedodirljiv ,samo sto pandu kroz celi game moze i mortred da bije...1v1 mislim..
Telepatic
11.5.2009, 22:14
I cm aura..nerf je potreban..
Gordon Freeman
11.5.2009, 22:59
lol da
cm aura > NA mana burn :S
nemanjasmash
13.5.2009, 11:42
al moze neko da mi kaze kako mogu da dobijem servere na wotlk sve sam pokusao:n-cc2: i nece iso sam i kod prodavca tamo de sam kupio wotlk ali i on nezna :n-cc2::n-cc2::(
Msm da si promasio temu! Nadji realmlist.wtf i ukucaj tu set realmlist logon(de vec oces). I kraj price!
E Gordon jel josh uvek igrash za nW clan na gareni?
Gordon Freeman
14.5.2009, 8:43
^^ y :)
^^ y :)
Koji ti je nick ? :) mozhda sam igrao sa tobom :)
Gordon Freeman
17.5.2009, 9:00
nW|1c3m4n-
Nova dota će doneti toliko promena da to nije normalno. Samo da uzmemo aganim u obzir, koji će postati pravi hit kad izađe 6.60. A gde su novi heroji, itemi, promenjeni recepti, magije kod par heroja, još 1 shop, drugačiji raspored itema u ostalim, novi raspored taverni...
Nova dota... omg... u pitanju je, sta, nova allstars mapa..
Evo malo novosti za icefrog-ovog bloga , da li je dobro ili ne...
Icefrog:
As a result of some differences, I am no longer affiliated with the dota-allstars.com website. I want to take this opportunity to wish everyone over there the best of luck in the future.
I still plan on continuing DotA development for a long time, a couple years at the very least. The next update, 6.60, is nearing the end of its design and testing phase. The translation phase will also be starting shortly. There is still a little bit more work to do on fixing some specific content, but it's finally approaching completion. I will post another update here in the near future.
As of today, I am starting a new community site for DotA. I think it is more valuable to the players though if I focus most of my time on developing and improving the game, so I'm here to reach out and ask for help on this. I believe that with some organization, the community has some very talented people that can help build a site to serve their interests and needs. Help can come in many different forms: programming, design, technical support, content contributions, etc. My goal is to have a format where everyone that wants to help can contribute in a productive way. If you are interested in being involved, please send me an email at IceFrog@gmail.com
Gordon Freeman
18.5.2009, 11:23
nW|newb-
šššš/
Imali ko trenutno na Gareni onlajn? oču da odigram neko casual klanje, bez nerviranja, ovi svi su mi nekako nervozni.
Imam ja, ali ne igram pub jbg....
Imali ko trenutno na Gareni onlajn? oču da odigram neko casual klanje, bez nerviranja, ovi svi su mi nekako nervozni.
igram ja na Gareni ksoro sam poceo.....
ajd posalji mi mail na gmail ili me dodaj na MSN
Moj gmail je:
lazar95@gmail.com
Može da mi neko objasni kako radi -sd mod :icon_scra
Dr Zoidberg
26.5.2009, 1:26
Može da mi neko objasni kako radi -sd mod :icon_scra
Svim igracima su dodeljene tri opcije, izmedju str, agi i int heroja. Ti biras jednog od ta tri. Paket heroja koji se dodeljuje na izbor je random.
Kako odaberem između te tri opcije? Ispo sam njub u kreiranoj igri jer si nisam znao odabrat heroja lol. Taverne za odabir heroja su bile prazne, ne znam šta treba da napravim :confused:
Dr Zoidberg
26.5.2009, 2:38
Kako odaberem između te tri opcije? Ispo sam njub u kreiranoj igri jer si nisam znao odabrat heroja lol. Taverne za odabir heroja su bile prazne, ne znam šta treba da napravim :confused:
Pa kad se unese mod pojavi ti se dole tri heroja i ti stisnes na koga ces :P A ako si kao ti stisnuo na kafanu, ti kliknes na onaj krug gde se aktivira glyph :P
Odlično :D onda je čak i u redu taj mod. Ne sviđa mi se to što sv vole da igraju 5 vs. 5. To je previše heroja brate, gužva je na mapi i igra prebrzo završava. Ne znam zašto se svi lože na to, meni je 3 vs 3 idealno da se igra.
Balaburin
26.5.2009, 12:53
Odlično :D onda je čak i u redu taj mod. Ne sviđa mi se to što sv vole da igraju 5 vs. 5. To je previše heroja brate, gužva je na mapi i igra prebrzo završava. Ne znam zašto se svi lože na to, meni je 3 vs 3 idealno da se igra.
kad naucis da igras skontaces zasto je bolje...
ja recimo ne volim manje od 5v5... 4v4 je min. sto igram i to retko retko kad...
Dr Zoidberg
26.5.2009, 13:08
Pa zato sto je dota napravljena za 5v5, heroji se balansiraju da bi pasovali sto bolje u 5v5, takodje i itemi, etc... A za prebrzo, evo zadnja dota sto sam odigrao juce 5v5 trajala je 85min ! Doduse njima je izasao lik na pola igre :P
http://www.dota-league.com/?section=instant/instant_single_details&id=1800451 ja sam storm :)
Ima li ko popis pojedinačno šta koji mod znači? Znam za par osnovnih, al kad se igra neki deseti, ispadnem noobina :n-cc2:
Dr Zoidberg
29.5.2009, 1:49
Ima li ko popis pojedinačno šta koji mod znači? Znam za par osnovnih, al kad se igra neki deseti, ispadnem noobina :n-cc2:
Mislim da na net-u vec ima dovoljno tutorijala koji objasnjavaju koji sta radi :P
A ujedno kreiraj u singleplayeru mapu i ukucaj mod koji ne znash, pa posle toga kucaj -gameinfo
Mixerioza
30.5.2009, 10:07
Jel moze neko da objavi linkove gde da skinem peceve za wc3 da bi igrao dotu na gareni moj sadasnji pec je 1.20C? Hvala
http://warcraft3.filefront.com/files/Warcraft_III/Warcraft_3_The_Frozen_Throne/Patches;3133
Iceman_37
30.5.2009, 21:02
Ljudi treba mi neki extra novi nik za dotu...pa ako imate neki predlog ae recite :)
Iceman_37
30.5.2009, 21:19
I_Need_New_Nick
hahaha :D da znaš, čekam još predloga :opanachke
Dr Zoidberg
30.5.2009, 21:31
hahaha :D da znaš, čekam još predloga :opanachke
HoW_do_I_casT_spelL_o.O
Iceman_37
30.5.2009, 21:39
HoW_do_I_casT_spelL_o.O
previse dugačka max je 15 karaktera
Gordon Freeman
31.5.2009, 8:35
FuckMeImNoob-
Iceman_37
31.5.2009, 12:47
To su sve neki opičeni nikovi, dajte neki normalan, za***** :) nešto sa shadow ili tako neke stvari :cool:
Gordon Freeman
31.5.2009, 15:41
Stealth_warrior
_1337_†ShAd0w†
E ljudi jel igra neko DotU preko garene,na srpskim serverima?
Ja sam obicno na dvojci,a nick mi je SalfauroS :)
Ima nas, ja sam na četvrtom.
Gordon Freeman
31.5.2009, 19:40
mislite na room .... lol pa samo u prvom mozes u known igrama kad neko od mojih organizuje da nadjes bolju partiju xD
igram ja,ali retko Dotu.....
tako je... kad 10 heroja pochne da baca magije kakva je to ujudurma... padaju neke vatrene kugle, ledenice, sevaju chekici i chainovi... ne vidi se nishta...
Ljudi treba mi neki extra novi nik za dotu...pa ako imate neki predlog ae recite :)
npr razbijach, savijach, kidach, hladni ubica, dominator, big bad wolf...
ima tona...
hahah znaci ludilo xD
uzeo si sav cs spectri u up lane ,gj ... da si to meni uradio u nekom hl roomu na gareni licno bi poslao req da te banuju ne na 30 dana vec na 30 godina ....
al opet odusevio si me kad si spasao spectre od leovog stuna sa prvom ,prelep potez ...
i farmao drvo ko lud za s&y xD i vladu ,koje ludilo :rofl:
pa ko ne voli pare... makar bile one gold u doti...
ne... ja ne uzimam svakog kripa namjerno... omakne mi se sluchajno...
Gordon Freeman
2.6.2009, 11:32
Nickovi sa Pro^(nesto) su sad u modi...
pro mudafuka, pro prskalica, pro bager, gosu pro, pro pokemon... chekaj bre... ne moze pro kad lik nije pro... a de da stavi prefiks noob...
drzi se ti ovih... rastavljach, prekidach, shtek dozna killer, ispravljach, moto kultivator raider, razgrtach, lopatar, bee killer, worm eater... eto... da bira samo...
Gordon Freeman
2.6.2009, 16:39
hmmm FuckMeImNoob- xD
samo sto mislim da taj lik postoji i lik poseduje zavidan skill xD
btw luna nema te na ggc-u :p
Ja nisam newb, menjam nik, ne ulazim tek prvi put u dotu, inače nisam ja ni pro(fesionalac) ali average ispod iznad tu sam...zavisi...
profi su oni na turnirima itd. ili ljudi koji zarađuju ako postoje...
mada dota na eurobattle i gareni...realno tu su stvari jednostavnije ili si pro ili noob...sta sad to znaci detaljno nije vazno.
Gordon Freeman
3.6.2009, 12:35
a koj ti nick bio do sad?
a koj ti nick bio do sad?
Pa ja sam igrao sa vama neko vreme na hamachi ali onda sam ukloni war3 i pauzirao...mislim da je bio [NeoN]Spins, ali nisam siguran...imao sam i nik _je*biga_ :)
Gordon Freeman
3.6.2009, 13:55
ma de znam ja sam bio oluja / samuraj / iceman
i na kraju se to razvilo u 1c3m4n , jedinstven nick u dota svetu i svi me prepoznaju , cak su mi i ukrali originalan nick na gareni ,pa trenutno koristim 1c3m4n- i nadam se da ce mi admini vratiti stari ...
recimo peruzzi ima super nick (HardToBeat- ) ,mozes i slicno nesto da iskombijujes..
ono ,moras da smislis nesto normalno , posto i ti vidim volis nick iceman ,probaj sa nekim motivima leda , iskombinuj nesto ,probaj i sa nekim stvarima koje podsecaju na to ,nick treba ti da smislis , u tome je poenta...
Pa moze recimo cold_buthole, icy_shit, frost_ass, frozen_balls
ma sta se lozite na te fancy nickove i to bla bla bla
stavi kako se zoves i prezivas i bole te uvo...
moj nick u prevodu znaci žičani ram ili ram od žice tako nesto
Gordon Freeman
3.6.2009, 16:18
a tako se i zoves inace :D
da, to mi pise u licnoj karti...
stavi kako se zoves i prezivas i bole te uvo...
moj nick u prevodu znaci žičani ram ili ram od žice tako nesto
a tako se i zoves inace :DHAHAHAHA, ijao, jos ne mogu da dodjem sebi, koliko sam se smijao na ovo. Hahahaha, pa ladno, sjedim gledam u monitor, i smijem se ko budala, drugar mislio da sam skrenuo s' pamecu ;D
Balaburin, 'fala na ovome, post ti je epic, bas si me nasmijao ^^
P.S. btw, nemoj pogresno da me shvatis slusajno, ne mislim nista lose naravno, jednostavno kad procitao ovo sto si napisao ROFL sam u pravom zivotu ;>
Stavio sam ja vec...
ShadoW_GoD
eto tako mozda bzv ali jbg sad :kreza:
ROFL sam u pravom zivotu ;>
Daj jedan rofl u virtualnom^^
Gordon Freeman
6.6.2009, 10:23
Izgleda da icefrog napravio antiBD sistem :D
A new regeneration system for structures will be active only when they are attacked without creeps/corpses nearby (more detailed infomation on the mechanics for this in the changelog).
Dr Zoidberg
10.6.2009, 16:16
Izasla 6.60 ! pew pew
Ima krs boziji nekih novih stvari, dva nova heroja, oko 7 novih itema i tako to, sve u fulu
6.60 je boles' od mape... chieftain je overpowered.... ne moze bdor, neki itemi su overpower, zanimljivo je sad igrati sandkinga pudga itd aghanims je LOODILO
Gordon Freeman
10.6.2009, 17:18
cheftain i treba da bude overpowered ,ipak je on TC
itemi izgledaju korisno ,konacno neki itemi kojima sam se nadao ,evasion npr..
Iceman_37
13.6.2009, 21:43
Instalirao sam garenu i registrovao se.
Znam da kucam dobar user name i password ali on mi pokazuje poruku:
Invalid user name or password or account not enabled, please try again!
Znam da su dobri user i pass jer mogu da se ulogujem na garena portal, a ovde sa istim tim ne mogu. i radio sam password recovery, i nece.
Jel ima neko ideju sta ne valja?
Edit: Popravio sam. Firewall je bio problem.
Imam problem...Blizzard mi je disableovo na neko vreme warcraft II reign of chaos cd key...Jel zna neko koliko dugo se cheka da ga enable-uju?? Jel mi mozhete dati neku adressu na koju bi se mogao obratiti blizzardu?
Dr Zoidberg
15.6.2009, 12:51
Imam problem...Blizzard mi je disableovo na neko vreme warcraft II reign of chaos cd key...Jel zna neko koliko dugo se cheka da ga enable-uju?? Jel mi mozhete dati neku adressu na koju bi se mogao obratiti blizzardu?
Popio si ban ? kako si to uradio ociju ti :P A sto se problema tice idi na blizzardov site i trazi tamo support pa gledaj :P
Popio si ban ? kako si to uradio ociju ti :P A sto se problema tice idi na blizzardov site i trazi tamo support pa gledaj :P
Ma ukljuchio MapHAck..hteo da widim kako to radi...ali niko me nije skontao..nzm kako su oni skapirali da sam ga koristio...
Btw Hvala...
Dr Zoidberg
15.6.2009, 18:26
Ma ukljuchio MapHAck..hteo da widim kako to radi...ali niko me nije skontao..nzm kako su oni skapirali da sam ga koristio...
Btw Hvala...
Warden (also known as Warden Client) is an anti-cheating tool integrated in Blizzard Entertainment games such as Diablo II (since patch 1.11), StarCraft (since patch 1.15), Warcraft III (since 2009-04-14, patch 1.23) and most notably World of Warcraft. While the game is running, Warden uses API function calls to collect data on open programs on the user's computer and sends it back to Blizzard servers as hash values to be compared to those of known cheating programs. Privacy advocates consider the program to be spyware.
Eto kako :) Mlati se maphackova i ostalih gluposti :P Vidis is sam da se ne isplati :P
Hmmm, zar se nije digla velika buka oko tog programčeta zbog velikog laga koji on stvara?
Dr Zoidberg
15.6.2009, 18:48
Hmmm, zar se nije digla velika buka oko tog programčeta zbog velikog laga koji on stvara?
Ne znam, ja lag nisam osetio ni u wow-u ni u wc3 [kad je postavljen] a tripuju ljudi, psiholoski efekat :P
Ja sam imao lag na ebnetu, posle sam skinuo neki maleni program sa njihovog sajta koji je blokirao konekciju sa serverom kojem je (taj spyware ili šta li već) slao podatke i lag se izgubio. Mogao sam da vidim da je nestao i samim ulaskom u war3 - pre toga je meni kad se spušta uvek secnuo malo.
Dr Zoidberg
15.6.2009, 19:18
Ja sam imao lag na ebnetu, posle sam skinuo neki maleni program sa njihovog sajta koji je blokirao konekciju sa serverom kojem je (taj spyware ili šta li već) slao podatke i lag se izgubio. Mogao sam da vidim da je nestao i samim ulaskom u war3 - pre toga je meni kad se spušta uvek secnuo malo.
Ne znam sta da ti kazem, meni je sve full :P
Može li iko da preporuči server i sobu na Gareni gdje su liveri svedeni na najmanju moguću mjeru? Balkanci nisu kršteni kolko ima livera :icon_evil
Evergreen94
17.6.2009, 10:10
.Da li se vama ljudovima svidja 6.60-meni ne,unistili su mi snipera,sve ispremestali,i promenili tek onoliko da moram da trazim item 5minuta
Ajron Mejdn
17.6.2009, 10:25
Može li iko da preporuči server i sobu na Gareni gdje su liveri svedeni na najmanju moguću mjeru? Balkanci nisu kršteni kolko ima livera :icon_evil
Ma pusti tu Garenu!Napravi account na eurobattle.netu i uzivaj!:dedica:
Ma pusti tu Garenu!Napravi account na eurobattle.netu i uzivaj!:dedica:
Zašto eurobattle?
Iceman_37
17.6.2009, 12:11
Zašto eurobattle?
Meni je eurobattle mnogo bolji.
Prvo što vrlo brzo kako se uloguješ nađeš igru.
Drugo što sada 99 posto hostova ima GHOST koji smanjuje lag i dodaje još dosta stvari.
Vrlo jednostavno:
uđeš...
gledaš listu...nađeš npr "dota ap eu pro" i upadaš.
Sve ti je rečeno i koji mod i ko može da uđe. Naravno desi se i da uđe noob ili liver ali gde to nema.
Poslednje igre što sam igrao svako je imao ping oko 50ms i igre su trajale po sat i više vremena.
Evergreen94
17.6.2009, 21:40
Meni je eurobattle mnogo bolji.
Prvo što vrlo brzo kako se uloguješ nađeš igru.
Drugo što sada 99 posto hostova ima GHOST koji smanjuje lag i dodaje još dosta stvari.
Vrlo jednostavno:
uđeš...
gledaš listu...nađeš npr "dota ap eu pro" i upadaš.
Sve ti je rečeno i koji mod i ko može da uđe. Naravno desi se i da uđe noob ili liver ali gde to nema.
Poslednje igre što sam igrao svako je imao ping oko 50ms i igre su trajale po sat i više vremena.
i ne treba ti origanal igra:D:D:D:D
Pa ne treba ni za Garenu pametnjakoviću. :icon_stud
Nemam ništa protiv noobova, ali imam protiv livera. Ako i na tom Battleu postoje liveri, ostaču na Gareni.
Iceman_37
18.6.2009, 10:21
Nemam ništa protiv noobova, ali imam protiv livera. Ako i na tom Battleu postoje liveri, ostaču na Gareni.
Prvo ja sam skoro instalirao garenu i kako sam ušao u igru sam host! je izašao jer su ga ubili par puta. Znači debeli liver.
To se ne dešava na eurobattle.
Jednostavno probaj.
Šta sve treba za igranje imaš na njihovom sajtu www.eurobattle.net, u forumu pod imortant war3 files thredom.
Predpostavljam da i tamo postoji neki sistem renkovanja i bodovanja. Najveći problem će biti ako se sad prebacim na EB, biću lvl 1, lvl 0, beginner ili koji je već titl na EB, a ovdje na Gareni već imam neki 15 stepen, pa kolko tolko me ekipa ne izbacuje iz igre kad vide lvl.
Nemaš na Ebnetu rank sistem za Dotu, samo za war3, tako da nema brineš.
ja sam noob za Dotu tako da cesto trpim uvrede i tako to......ali vratim.....
Inace ne shvatam te pro gamere,sta su sad oni neko i nesto pa se *urce,smao da pokazu svoju snagu nad noobovima....*****e...takvi najgore i prodju,a ima ih najvise!
Dr Zoidberg
18.6.2009, 14:35
Inace ne shvatam te pro gamere,sta su sad oni neko i nesto pa se *urce,smao da pokazu svoju snagu nad noobovima....*****e...takvi najgore i prodju,a ima ih najvise!
Pa zavisi, ako je na publiku, onda su debili, ali ako ti kao newbie :) udjes u recimo neku pro igru i zaseres debelo, onda treba da se ljute :D I zato na dota-league 90% kaznenih poena se odnosi na flameovanje, jer kad ti neki debil zasere igru, gubis u startu, i jednostavno prsnes [i zaradis 16day ban kao ja :D]
Evergreen94
19.6.2009, 8:28
Tesko da postoji publick pro igra,zato sto se tu uvek nalazi bar neki noob.A,to sto tim izgubi ima dosta veze sa tim noob igracem,ali ako su ostali zaista toliko pro,moci ce suparnicki tim dobro da oznoji:):):):)Tako d te price da je jedan igrac unistio celu artiju su price za malu decu.A,inace sada u 6.60,mi se dosta svidja ono ips,tako da eto cak se i kretatori trude da pomognu novim igracima ubedljivo najbolje igre na svetu:D
Irondacha
19.6.2009, 11:40
To da jedan igrac NE moze da upropasti partiju je glupost.Ako je feeder drugi tim ce imati toliko bolje iteme pa kolko god ti bio pro nemoguce je pobediti ih ako on tebe ubije iz ~5 udaraca,ako je leaver onda ce biti tesko osteceni u team battle-s i u def/push-u itd.A kada se prica o igri gde se ovo desava podrazumeva se da su ostali igraci pribliznog skill nivoa tako da protivnicki tim od 5 igraca nece izgubiti od 4 , tj. znace da iskoristi tu slabost.
Ma iako to ne volim, bolje je da napusti igru ili da bude afk nego da se drugi fidaju na njemu.
Gordon Freeman
19.6.2009, 18:43
Dota je igra od 5 igraca ,jedna slaba karika cini da se tim raspada ,ne mora da fida ,dovoljno je samo da ne isprati svoju ulogu u timu i tim ce najverovatnije izgubiti...
a da li posotji mapa Dote 6.60 sa botovima,jer zelim da vezbam....
Trenutno ne, ali se radi na njoj.
ljudi ja bi da se vratim doti jel i dalje igrate na eubnet?
A da li posotji neka dota sa botovima???
@AcMilan91
Ja sam prešao na Garenu - nema delay + kad instaliram ebnet installer ne vidim njegov realm. Čak sam i reinstalirao war, ali ista situacija.
@Lazar95
Postoji 6.59 sa botovima. Nemoj samo da pitaš i odakle da je skineš...
Gordon Freeman
20.6.2009, 18:26
^^javi se za game sometimes :p
Balaburin
20.6.2009, 19:15
@AcMilan91
Ja sam prešao na Garenu - nema delay + kad instaliram ebnet installer ne vidim njegov realm. Čak sam i reinstalirao war, ali ista situacija.
cest bug... ali resenje je najprostije...
kad instaliras taj ebnet instaler a nemas taj realm u War-u ides u Warcraftov folder tamo u program files ili gde god da si ga instalirao i samo pokrenes eurobattle reg file... OK kad ti kaze da je odradio i to je to...
^^Thx man, trenutno neće da se konektuje, al' je to valjda do servera, važno da je realm tu. Taman sam hteo da odigram jednu da proverim delay.
@Gordon
To možeš ti meni da se javiš za neku noob dotu, pošto skilla za više nemam. :D
jel igra lunatic i ostala bagra? :)
Ta jašta. :) Nedostaje mi taj urnebesan chat za vreme igre. :D
LunaticRS
22.6.2009, 17:29
jaoooo
..
profi su oni na turnirima itd. ili ljudi koji zarađuju ako postoje...
ma shta kazesh...?
Pa moze recimo cold_buthole, icy_shit, frost_ass, frozen_balls
muahahahah...tako je brato...
P.S. btw, nemoj pogresno da me shvatis slusajno, ne mislim nista lose naravno, jednostavno kad procitao ovo sto si napisao ROFL sam u pravom zivotu ;>
lazesh...lazesh...
Stavio sam ja vec...
ShadoW_GoD
eto tako mozda bzv ali jbg sad :kreza:
pa to je ultra perfektan nick name... zamisli shadow_god... anblivbl...
Izgleda da icefrog napravio antiBD sistem :D
josh jedna stvar... u shumi izbacim linken da sklopim neshto... dodje riki i unishti mi linken... i... linken se respawn na mom circleu... omglol
.Da li se vama ljudovima svidja 6.60-meni ne,unistili su mi snipera,sve ispremestali,i promenili tek onoliko da moram da trazim item 5minuta
meni je trebalo 5 min da skontam gdje se shta nalazi i kako se sklapa...
Prvo ja sam skoro instalirao garenu i kako sam ušao u igru sam host! je izašao jer su ga ubili par puta. Znači debeli liver.
To se ne dešava na eurobattle.
na ebnet svaki retard sad ima ghost i tako chesto kad host gubi, rushi mu se drvo ili mu se ne svidja ekipa enduje igru...
Predpostavljam da i tamo postoji neki sistem renkovanja i bodovanja. Najveći problem će biti ako se sad prebacim na EB, biću lvl 1, lvl 0, beginner ili koji je već titl na EB, a ovdje na Gareni već imam neki 15 stepen, pa kolko tolko me ekipa ne izbacuje iz igre kad vide lvl.
ima sistem bodovanja na pojedinim kanalima i tu se shiba pro dota...
pa shta koji kur... ulazish u igru sa prefiksom "pro"... sreca nisi bio u mom timu da vidish shta je urlanje...
)Tako d te price da je jedan igrac unistio celu artiju su price za malu decu.
'oces neki replay da vidish kako 1 igrach unishtava cijelu armiju...?
momci...
batraider je heroj za sprdnju... kakav lol od heroja... mislim da je chak najachi base dmg... na 1. lvlu neshto oko 70+...
neshto sam htio josh da rechem, al' zaboravih sad...
Iceman_37
22.6.2009, 19:05
hahaha. ipak nije taj nickname
stavio sam _1337_ShAd0w^ :to_care:
Izvini luna hteo sam reći pro su oni koji igraju na turnirima zarađuju i LunaticRS :aplauz:
Imam i ja garenu pa ajde da igramo :cool:
Gordon Freeman
22.6.2009, 20:11
josh jedna stvar... u shumi izbacim linken da sklopim neshto... dodje riki i unishti mi linken... i... linken se respawn na mom circleu... omglol
meni je trebalo 5 min da skontam gdje se shta nalazi i kako se sklapa...
ima sistem bodovanja na pojedinim kanalima i tu se shiba pro dota...
momci...
batraider je heroj za sprdnju... kakav lol od heroja... mislim da je chak najachi base dmg... na 1. lvlu neshto oko 70+...
neshto sam htio josh da rechem, al' zaboravih sad...
Wtf respawn???
koja crna pro dota :S
pro dota = idec , zna neko nekog know igraca da mu pokazem par potera da me ubaci tamo??
uhh batt 74 - 80 ,zlo ,ali zato je animacija i aggi low tako da mu i treba dmg , +ima low range ,tako da i nije toliko zlo , inace to je scourge varijanta pucka (najbolje se igra kao sto se igra puck) ,maximalna manipulacija terenom , npr juce uzmem lika i odvicem ga na ono btdo dole u sentinel subi (ono najblize sentinel bazi) ,ovi nisu bili dovoljno pametni da kupe vranu i da mu daju tp ,pa je lik leave ... sprdnja!!!
prva sta mu radi nisam jos provalio , al radi fore je spamujem ...
razor je imba al ZAMALO , ima zanimljive magije ,ali NEMA stats , znaci hex/stun = mrtav je ,vanguard ne pomaze NI MALO ,tank item build ne pali , iako se Rush3D.pgg zalece za to...
jaoooopa shta koji kur... ulazish u igru sa prefiksom "pro"... sreca nisi bio u mom timu da vidish shta je urlanje...
Hahaha, priceless.
ovi nisu bili dovoljno pametni da kupe vranu i da mu daju tp ,pa je lik leave ... sprdnja!!!
Da to su najjače fore. Tako se Yurnero jednom zaglavio na brdu kod rune respawn mesta, i ko za inat niko ne prolazi tuda da bi ovaj ultijem mogao da siđe. :D
kako ne znaju ljudi za -unstuck? :D:DD
^^Thx man, trenutno neće da se konektuje, al' je to valjda do servera, važno da je realm tu. Taman sam hteo da odigram jednu da proverim delay.
mozes ping da proveravas iz Windowsa bez ulaska u igru...
ja tako proveravam da li mi valja net jer imam shity wireless koji cesto radi lose...
napravi na desktopu jedan txt file iz otvori ga i kucaj ping -t eurobattle.net i sejvuj kao pingcheck.bat
i to je to... pokreni ga i sve ce ti biti jasno... ako tu ne radi ping ne radi ni server tad, prosto i jednostavno, ne moras ni da palis War :p
Wtf respawn???
koja crna pro dota :S
pro dota = idec , zna neko nekog know igraca da mu pokazem par potera da me ubaci tamo??
uhh batt 74 - 80 ,zlo ,ali zato je animacija i aggi low tako da mu i treba dmg , +ima low range ,tako da i nije toliko zlo , inace to je scourge varijanta pucka (najbolje se igra kao sto se igra puck) ,maximalna manipulacija terenom , npr juce uzmem lika i odvicem ga na ono btdo dole u sentinel subi (ono najblize sentinel bazi) ,ovi nisu bili dovoljno pametni da kupe vranu i da mu daju tp ,pa je lik leave ... sprdnja!!!
prva sta mu radi nisam jos provalio , al radi fore je spamujem ...
razor je imba al ZAMALO , ima zanimljive magije ,ali NEMA stats , znaci hex/stun = mrtav je ,vanguard ne pomaze NI MALO ,tank item build ne pali , iako se Rush3D.pgg zalece za to...
prva slow i to kao kod bristlebacka fora... shto vishe to sporije... ali ako bacish bilo koju magiju sa vatrom poshto je to ulje je li nanijecesh veci dmg...
ali kontam... mozesh ti da igrash jaku igru... ono kao kad zalutash negdje...
hahaha. ipak nije taj nickname
stavio sam _1337_ShAd0w^ :to_care:
Izvini luna hteo sam reći pro su oni koji igraju na turnirima zarađuju i LunaticRS :aplauz:
Imam i ja garenu pa ajde da igramo :cool:
tako je... vidish da nije teshko...:kreza:
Gordon Freeman
23.6.2009, 14:08
prva slow i to kao kod bristlebacka fora... shto vishe to sporije... ali ako bacish bilo koju magiju sa vatrom poshto je to ulje je li nanijecesh veci dmg...
ali kontam... mozesh ti da igrash jaku igru... ono kao kad zalutash negdje...
MA lako zalutati ,tesko naci put kuci!
vratio sam se na eubnet :P
Evergreen94
25.6.2009, 8:01
Igrao sam pre neki dan mnogo dobru igru,uzo novog razora pa samo przim,i ja dole sa licem,cepamo mi,oni dole imaju sve manje kula,skoro dosli do zadnje,njihovi heroji visene dolaze znaju nastradace,kada odem ja prvi put u pola sata u bazu da se hilujem,kad ored mene trex samo sa patikama(a,ja imami bloodstone,i baterflaj,i onaj neki zeznuti armor...),a sa moje desne strane ursa lvl 5,a ja lvl 13,dok sam se ja cudio lic zagino i srusili nam vec skrsenu bazu,kasnije sam gledao replej,i moram da priznam da ste u pravu,jedan noob moze cudo da napravi,ali cudo:D:D:D:D:D:D
Gordon Freeman
25.6.2009, 9:53
Uuu sad odigrah partiju na ebattle netu , znaci vuna bili vuna ostali....
ko god igra tamo nema prava ni noobom da se nazove...ono je sve sto dota community odbacuje ... znaci najgora partija koju sam igrao proteklih god dana :S
ko god igra tamo nema prava ni noobom da se nazove...ono je sve sto dota community odbacuje ... znaci najgora partija koju sam igrao proteklih god dana :S
Ako si igrao pub totalno se slazem najgori sljam,ali imas channel-e na bnet-u kao dpl,ss itd i tu su dobre partije, imas i free league dotarank nije nesto pro ali solidne partije,ali jednostavno ako nemas tim nevredi da igras na gareni,da se razumemo pub na gareni je 10x bolji(mozda i vise :D) od puba na ebnet-u ali toliko me nerviraju hakeri da je strasno,ne smeta mi kad ima mh,nbt on ako je noob dzabe mh,ali nervira me cutom kick,pa bre,ne moze partija da se zavrsi da se neko ne disc,neki put stvarno se neko disc, ali u 90% slucajeva kick.Postoje i lige na gareni koje su naravno najbolje,ali pub se ne igra nigde,ako hoces pro dotu nadjes tim i igrate gde hocete.
Gordon Freeman
25.6.2009, 17:05
pa ono , imas hl sobe u kojima igraju cak i najveci igraci + ima ban request tako da leavera /hackera i sl nema....
Sem toga imas i toliko liga sa stvarno imba igracima a vecina se igra na gareni ...
team ti zapravo i nije potreban ,mada ono za inhouse /cw je ok , samo je cilj dostici sto jacu ligu....
Evo uploadovao sam jedan replay sa dotaranka solidan game, napominjem nija imba, omg, holy shet, pro,:P ali za polu pub odlicno.Za dotarank ne treba vouch ili bilo sta , znaci moze bilo ko da igra i kao sto se vidi u replayu nema totalnih noob-ova, flame-a, leaver-a ,znaci moze da se odigra solidan game.
http://www.mediafire.com/file/dwymdtmrnnt/dotarankebnet.w3g moj nick je xed ako niste znali :P
Iceman_37
26.6.2009, 11:01
Ja stvarno ne znam našta mislite vi kad kažete garena, ali evo ja i kad skupim 4 ortaka od toga jedan host...u npr. serbia dota room...završimo sa 5v5 na nekih 4v2....neko livije jer neće tog heroja, odjednom ni otkud neko zalaguje i odbrojava a svima dobro..i onda naravno noobovi izađu.
6 puta pravili rmk...i od toga 2 dobre partije.
Rekao bi da je najbolje ko što je rekao neko dole...skupi 10 igrača pa pikaj.
Thunderman
26.6.2009, 11:52
Ma Eurobattle.net je keva :wink:
Gordon Freeman
26.6.2009, 12:01
pa serbia ti isto ko ebatllenet :D
samo known games vrede , to se obicno sakupljamo uvece oko 10 u serbia hl roomu....
cak dolaze i najbolji dota igraci iz srbije nennad_ ,GreedySerbian ,srs.razer.cat ,Opijum , i mnogi drugi....
LunaticRS
26.6.2009, 14:58
kazem ja... ret...d bio ret...d ostao... mali shleper... za klishe jedino zna... sad bih ti rek'o dodji da vidish nash dota community od nekih 50 igracha, ali koji ce mi bre k.r.c mali rety...
Gordon Freeman
26.6.2009, 16:23
eeee
kad bi znao kakav je skill gore navedenih igraca i drugih known igraca ukljucujuci mene i alucarda .... zaplakao bi....
A što obojica jednostavno ne okupite svoje ekipe i odigrate mečeve na Gareni i EBnetu na po 2 dobijene i stvar rešena. Posle okačite repove ovde da i mi možemo da vidimo to čudo. :)
Gordon Freeman
26.6.2009, 18:51
ja sam to odavno predlagao .... evo i opet ,naci cu neku mix ekipu jedno vece ,nije problem ... ali igramo na gareni ,ipak ebattle.net ima latency i dalje :S ,jeste bolje ,ali brate na gareni nema ni dlaka....
a napraviti garena acc zahteva citavih 2 minuta vremena....i niko nikome ne brani da posle igra de oce...
Irondacha
26.6.2009, 19:37
Brate gordone , pa nema vise lagga na eurobattle.net-u , 99% hostova ima bota za hosting , ako imas lagg to jedino moze da bude do tebe ili ako host dl-uje i igra u isto vreme . Ustalila se lista normalnih pub hostova koji imaju vecinu noobova na ban listi ( mada pomenuti samo prave nove acc-ove i flooduju server :icon_evil ) i moze sasvim lepa dota da se odigra . Jos kada navatam lunatica,bakija,enkija i ostalu bagru da odigramo partiju na konju sam :) .
Iceman_37
26.6.2009, 23:04
I meni se igra, nije bitno gde...pa pozovite kad ima neki event!
AcMilan91
27.6.2009, 20:33
pa serbia ti isto ko ebatllenet :D
samo known games vrede , to se obicno sakupljamo uvece oko 10 u serbia hl roomu....
cak dolaze i najbolji dota igraci iz srbije nennad_ ,GreedySerbian ,srs.razer.cat ,Opijum , i mnogi drugi....
odakle ti znas opijuma?
Gordon Freeman
27.6.2009, 23:25
ko kaze da ga znam ,igrao sam protiv njega ,i to sam ga zapazio ejr su svi vikali "AUU ****te vidi evoga OPIJUMMMMM!!"
odakle ga ti zans?
nabe tishina... ne svrstavaj se medju gosu... sramota je to... vjerovatno si nauchio neshto... ne tripuj se... napravio sam ja garena acc, ali ne kontam da li je moguce da sam zaboravio pass... napravicu ponovo i ako nagovorim nindze dolazimo... ne odredjuje samo skill retarda...
nego zaebi ovo sa malim pokemonom... 'ladno, al' 'ladno ne radi dota allstars site i ne mogu da uploadujem replay gdje smo ubili roshana za prvih 30 sec igre od uzimanja heroja... inspirator ovog remek djela je ovdje svima poznati kolega jkovla... bio je tu i acmilan... ubismo rosha za 30tak sec... kripsima ostalo josh minut da se respawnuju...
Gordon Freeman
28.6.2009, 8:34
Brate ,to je fore od pre 10tak verzija :DDDD
ja sam gosu pa sam gosu , jbg napredovao sam dosta igrajuci sa kvalitetnim igracima i zaradio postovanje nekih najboljih.... sace skupimo neku ekipicu imace tu i svedjana ako ne smeta i poneki known taman za lep mix game ... :p
AcMilan91
28.6.2009, 20:14
ko kaze da ga znam ,igrao sam protiv njega ,i to sam ga zapazio ejr su svi vikali "AUU ****te vidi evoga OPIJUMMMMM!!"
odakle ga ti zans?
igram stalno sa njim na gareni
Gordon Freeman
29.6.2009, 8:41
igram stalno sa njim na gareni
Pa dobro dobar si ti igrac ,samo sto predje ne ebattale net :D
Iceman_37
29.6.2009, 13:26
A jel zna neko kakav je onaj pravi battle.net..jel se tu igra dota?
Balaburin
29.6.2009, 17:18
isto kao i euro bnet samo skuplje :kreza:
Evergreen94
29.6.2009, 20:20
Nije nista skuplje,samo ti treba registrovan original frozen trone,ja mislim da cak moze i bez originalnog ridzna.I za razliku od silnih piratski varijanti i privatnih servera tamo imas registrovano 1000000 igraca.
GrimReaper
29.6.2009, 20:21
Nije nista skuplje,samo ti treba registrovan original frozen trone,ja mislim da cak moze i bez originalnog ridzna.I za razliku od silnih piratski varijanti i privatnih servera tamo imas registrovano 1000000 igraca.
Ma nemoj? A kolko koshta original Frozen Throne? Verovatno ga dele besplatno na ulici...
GrimReaper
29.6.2009, 20:24
nabe tishina... ne svrstavaj se medju gosu... sramota je to... vjerovatno si nauchio neshto... ne tripuj se... napravio sam ja garena acc, ali ne kontam da li je moguce da sam zaboravio pass... napravicu ponovo i ako nagovorim nindze dolazimo... ne odredjuje samo skill retarda...
nego zaebi ovo sa malim pokemonom... 'ladno, al' 'ladno ne radi dota allstars site i ne mogu da uploadujem replay gdje smo ubili roshana za prvih 30 sec igre od uzimanja heroja... inspirator ovog remek djela je ovdje svima poznati kolega jkovla... bio je tu i acmilan... ubismo rosha za 30tak sec... kripsima ostalo josh minut da se respawnuju...
Ni ti takodje. Nemash veze s dotom, a pokrivash taj nedostatak skilla nekim bednim flejmovanjem.
P.S. Nishta lichno, samo me nervira kad se nubovi pro*eravaju.
Gordon Freeman
29.6.2009, 23:29
Ma nemoj? A kolko koshta original Frozen Throne? Verovatno ga dele besplatno na ulici...
Ni ti takodje. Nemash veze s dotom, a pokrivash taj nedostatak skilla nekim bednim flejmovanjem.
P.S. Nishta lichno, samo me nervira kad se nubovi pro*eravaju.
Brate sto's nervozan :kreza:
Os da igas ako ovaj skupi ekipu?
Pa dobro dobar si ti igrac ,samo sto predje ne ebattale net :D
a jbg igram i tamo i vamo..koji ti je nick na gareni?
Strava, sve što mogu reći je da onaj lvl koji se dobija na gareni ništa ne znači u nekim slučajevima i to u Serbia dota room onoj prvoj bez brojeva de ih ima dosta sa high level i tu sam vidjao onog sto je gordon rekao GreedySerbian. Igrao sam protiv par likova preko 20 lvl pa ih ownujem. Najviše volim kad kazu bezi bre lvl 6 ovo ono a pogotov kad sam bio lvl 1 pa im onda nabijem to na facu :dzavo:
Mada mogu reći mnogo manji lag na gareni, i ponekad se nađe extra tim kad su svi petoro extra skila pa partija bude do jaja ali baš baš kad svi odlično igraju i nema svađe. Divno je gledati harmoniju dobrih igračka kako kidaju!! :qliranje:
Samo me zanima sad sam lvl 6 kolko ce meni dugo trebati da stignem do lvl 20+ a sad bi trebao da budem taj lvl :to_care:
GrimReaper
30.6.2009, 2:51
Brate sto's nervozan :kreza:
Os da igas ako ovaj skupi ekipu?
Nisam, nego ne mogu vishe ovo da gledam. Zadnjih godinu dana ista scena na ovom forumu - dechko koji pika xpam pub zadnjih 5 godina misli da je pro i deli "znanje" manje talichnima na ovom forumu. Donekle me podsetja na hans2 sa njegovim imba autoattack bone clinkzom koji pobedjuje sve. Mogu ja da dovedem moju ekipu i da ih operemo za chas, al onda nije zanimljivo. :S Tju da igram ovako neki mix, shto da ne.
Gordon Freeman
30.6.2009, 10:35
a jbg igram i tamo i vamo..koji ti je nick na gareni?
onaj 1c3m4n je hackovan ,pa cekam da mi ga lepo vrate , sada koristim 1c3m4n-
Strava, sve što mogu reći je da onaj lvl koji se dobija na gareni ništa ne znači u nekim slučajevima i to u Serbia dota room onoj prvoj bez brojeva de ih ima dosta sa high level i tu sam vidjao onog sto je gordon rekao GreedySerbian. Igrao sam protiv par likova preko 20 lvl pa ih ownujem. Najviše volim kad kazu bezi bre lvl 6 ovo ono a pogotov kad sam bio lvl 1 pa im onda nabijem to na facu :dzavo:
Mada mogu reći mnogo manji lag na gareni, i ponekad se nađe extra tim kad su svi petoro extra skila pa partija bude do jaja ali baš baš kad svi odlično igraju i nema svađe. Divno je gledati harmoniju dobrih igračka kako kidaju!! :qliranje:
Samo me zanima sad sam lvl 6 kolko ce meni dugo trebati da stignem do lvl 20+ a sad bi trebao da budem taj lvl :to_care:
Pazi vamo ,ti lvli ne znace mnogo moras da pogledas reg date da vidis koliko dugo igra jer je vrv hackovao i brzo nabio exp (to sam i ja radio izmedju ostalog na novom acc da bih povratio svoj lvl) ....
Nisam, nego ne mogu vishe ovo da gledam. Zadnjih godinu dana ista scena na ovom forumu - dechko koji pika xpam pub zadnjih 5 godina misli da je pro i deli "znanje" manje talichnima na ovom forumu. Donekle me podsetja na hans2 sa njegovim imba autoattack bone clinkzom koji pobedjuje sve. Mogu ja da dovedem moju ekipu i da ih operemo za chas, al onda nije zanimljivo. :S Tju da igram ovako neki mix, shto da ne.
Brate znas kad odemo ja neca cole i venom u cinemu i neka deca nas pitaju za game :D , peri nubove dok mozes ! :kreza:
btw , lol cuo sam da loda i misery nisu smeli da igraju vs vas pre neko vece :kreza: :D
GrimReaper
30.6.2009, 15:08
onaj 1c3m4n je hackovan ,pa cekam da mi ga lepo vrate , sada koristim 1c3m4n-
Pazi vamo ,ti lvli ne znace mnogo moras da pogledas reg date da vidis koliko dugo igra jer je vrv hackovao i brzo nabio exp (to sam i ja radio izmedju ostalog na novom acc da bih povratio svoj lvl) ....
Brate znas kad odemo ja neca cole i venom u cinemu i neka deca nas pitaju za game :D , peri nubove dok mozes ! :kreza:
btw , lol cuo sam da loda i misery nisu smeli da igraju vs vas pre neko vece :kreza: :D
Pa, tako je nekako ispalo. :D Trebalo je da igramo game protiv TLT-a i trebao je da bude streamovan na Garena TV, ali nisu doshli, jbm li ga zashto, chini mi se da je Lodi neko uhakovao acc ili tako neshto. :P A od koga si ti to chuo, svega ti?
Gordon Freeman
30.6.2009, 15:41
Pa, tako je nekako ispalo. :D Trebalo je da igramo game protiv TLT-a i trebao je da bude streamovan na Garena TV, ali nisu doshli, jbm li ga zashto, chini mi se da je Lodi neko uhakovao acc ili tako neshto. :P A od koga si ti to chuo, svega ti?
hahah loda got hacked ,misery is pissed off :D
sta mislis od koga sma cuo??? od iste osobe sa kojom sam igro sinoc celu noc , nakon sto si ti leaveovo u partijama sa njim :D lol
Lone Wanderer
30.6.2009, 17:48
Igra li itko preko GG arene?
[]D.[].[]v[].[]D.
30.6.2009, 21:54
mislis GG Client ?:icon_scra
Garena?
Brate ,to je fore od pre 10tak verzija :DDDD
ja sam gosu pa sam gosu , jbg napredovao sam dosta igrajuci sa kvalitetnim igracima i zaradio postovanje nekih najboljih.... sace skupimo neku ekipicu imace tu i svedjana ako ne smeta i poneki known taman za lep mix game ... :p
ne kazem ja nista za tvoj skill... dobre partije naprave dobrog igracha... mada mene nervira gordonova spika... i to ce da bude uvijek tako... tachno je da pretjerujem, ali to je vishe nekako stvar navike... ostalo do prije kad je gordon bio zesci nub i mnogo mlatio... sad je vjerovatno dosta bolji igrach, ali pricha ostala ista... ae nebitno to...
grime sad si me zabrinuo... ja nemam vezu sa dotom, ali ti imash?
djete ochajno... igrash sa dobrim igrachima, imash finu ekipu i mislish da si pro? pa na ebnetu ima xyz boljih igracha od tebe... samo sto je na ebnetu drugachiji sistem... dobri igrachi se skontaju pa se ogranizuju partije...
a to shto kazes da igram pub 5 godina samo mi govori kako si ti utripovan dechko...
ako sudish po replayima koje sam postavio, a bili su pub... sta da ti kazem...
vidis... postavka je bila da bi se ljudi malo zabavili sprdnjom...ovako da ti objasnim ako mozesh da skontash... nubovi u doti su pacijenti... pro likovi su doktori (iskreno fali ti mozda malo da diplomiras za doktora koliko sam shvatio), a ja sam jedan od rijetkih koji su institucija u doti... nas ima 50tak i malo vishe koji 5 godina igramo pvt igre i konkurencija je dosta jaka... mnogo dobrih igraca ima... necu da budem prepotentan jer ipak dota je igra i postici tu nesto nema ama bas nikakve veze sa zivotom pa svako hvaljenje zvuci retardirano, ali ti silni igrachi mene poshtuju najvishe... shta mislish bjedo zbog chega... nije sigruno zbog flejmovanja...
to ti je ona mehanika dote shablonska po kojoj si ti nauchio da igrash i shto te ipak ogranichava... znam ja da si ti dobar igrach samo ja sam bolji... ne kazem to tek tako... niti zbog toga da samo kontriram... stvarno mislim da je tako jer ne smijesh sebe nazvati gossu igrachem, a ja bez imalo utripovanosti to kazem za sebe... mozemo se ovako prepucavati i na facebook-u, ali samo je relevantno to da li mi igramo zajedno pa iz iskustva govorimo o tudjem skillu... znas sujeta i u doti je chudo, a ja je neces vjerovati uopshte nemam za razliku od nubova koji misle da je njihova igra neki maximum medju kojima si i ti vjerovatno...
bash bez veze ovo sve... vidis gossu igrachi su gossu jer tako igraju, a ne zato sto su gledali kako drugi igraju dobro pa se tripovali da i oni to postignu...
nastavi da igras dobre partije i da gledas pro replaye... to ti je isto kao kad ides u teretanu, rokash kojekakve steroide i napumpash se za brzinu i vizuelno izgledas k'o bob sap, a u stvari nemas ni snage ni kondicije... vidish decko u komparaciji sa dotom ja sam cio zivot radio samo sklekove...
skontao sam da ima jedan veci problem od nubova... to su naskilani igrachi koji misle da dota treba da se igra tako kao shto oni igraju i da je to neki vrh igre... e tu djechak pochinje da radi sujeta...
moze moja pricha da ti bude nebitna... przi ti svoju dotu, ali neke stvari u doti nikada neces da skontash... josh jedna fina ilustracija... zamisli ti da si skuter koji fabrichki ima blokadu i ne moze postici vecu brzinu od 50 kmh... ja sam tu blokadu prije vishe godina skinuo... sad pichim 100 kmh... samo zavisi koliko imam goriva shto ce reci koliko sam raspolozen jer dotu igram od verzije 6.24 po vishe sati dnevno... pa me chesto i smara i chesto se sprdam i igram i ja shablonski kad mi se ne igra... ali ako znash shta je to high stanje recicu ti da u takvom stanju mogu da par grimova da pojedem u doti i da ih ne osjetim... nekad prije spomenuh berseker mod...pali se uglavnom u high stanju... pocheo sam previshe da idem u krajnost, ali to je to... sushtina...
ajde lijep pozdrav i pochni da koristish mozak u doti, a ne samo refleks i unaprijed predodredjene komboe i iteme i teamspeak... neophodno je da bi se uzdigao od average igracha kao shto si...
hahah loda got hacked ,misery is pissed off :D
sta mislis od koga sma cuo??? od iste osobe sa kojom sam igro sinoc celu noc , nakon sto si ti leaveovo u partijama sa njim :D lol
leave u doti... nema shta ja i ti da prichamo... kompleks... fuj... sad mi te josh nekako zao mali grime...
Kao što već rekoh, da se organizuje partija(e) između vas pa da vidimo kako to izgleda, od pisanja na forumu nema mnogo vajde.
Gordon Freeman
3.7.2009, 9:20
Pazi ja sam davno pricao da znma o doti mnooogo vise nego sto je moj skill ,to se nije primenilo , game stylovi cw-a su se promenili poslednjih godinu dana oko 5 puta (promenili u vecem stilu) ,dok svaka liga ima totalno drugacije i sveze stilove ,sem toga ice frog razbalansiranjem manipulise time .... Ali ni to nije tesko predvideti , kao ni buduci imba lane strygwur + silencer ,ili vracanje riglwara i huskara u cw-ove , sve zasto ima i zato i mogu da objasnim ukoliko to zelis...
Skill mi se nabio istina , ali se i dalje drkam kad pored sebe imam imba igrace u nezvanicnim partijama , kao i uvek i to nikada necu promeniti , da bi ja igrao onako kako treba (kako znam) moram da imam knowna protiv mene ,inace blago receno nemam motivaciju ,sve sto se igram tad to je reflexivno , ili for fun ...
Alucard za razliku od mene , uvek daje sve od sebe i kad vidi da ga niko ne prati (pub jelte) iznervira se i leave , sto je razumljivo ali je u potpunosti njegova greska...
leave u doti... nema shta ja i ti da prichamo... kompleks... fuj... sad mi te josh nekako zao mali grime...
and so the rage of Lunatic spreads ...
REKOH , LunaticRS na gareni NE POSTOJI ,acc napraviti je tesko ko oljustiti pomorandzu....
dakle sakupi ekipu pa da pricamo...
Dusan Maksimovic
3.7.2009, 22:57
nikako da skontam, jel igrate na battle.netu ili eurobattle.netu ili gareni?
Voleo bih dodigramo koju partiju posto trvdite za sebe da ste PRO, a ja sam zeljan napredovanja :)
Thunderman
4.7.2009, 14:15
Ja na eurobattle.netu sam ponovo poceo da pikam :D
d0ta4ever0
4.7.2009, 16:23
Hamachi Server
user: Dotawar777
password: 123
Nece biti uvek aktivan.
Dodajte me na msn pa da odigramo neku partiju.
difff@live.com
:alealeee:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.